Portrættegning og portrætmaleri

Sådan får du lavet dit eget portrætmaleri eller tegning

Vil du give den mest personlige og betydningsfulde gave til forældre, bedsteforældre eller din ægtefælle, er en portræt tegning det helt rette valg. Du kan få lavet en tegning af dit barn og give det som uvurderlig foræring til bedsteforældrene, eller du kan få lavet en tegning af et betydningsfuldt menneske og forære det i forbindelse med studenterfest, konfirmation eller anden vigtig begivenhed i livet.

Det er ikke kun enkeltvise personer, der kan portrætteres via bly, akrylmaling eller vandfarver. Du kan få lavet portræt af dit elskede kæledyr eller et kommende ægtepar og forære dem det til deres bryllup.

Portrættegning eller portrætmaleri?

Der er flere grunde til, at mennesker i alle aldre vælger at få lavet portrætter af dyr, gode venner eller familiemedlemmer. Det er det mest personlige ophæng og dekoration, du kan pryde væggene med derhjemme. Og der er garanti for, at du skaber begejstring og taknemmelighed hos andre, som du forærer et portrættegning- eller maleri til.

Vi har alle forskellige præferencer i forhold til kunst og type af ophæng. Mens nogle mennesker holder af det rå og autentiske look fra klassiske tegninger, er der andre, som sætter pris på akryl- eller oliemaling samt vandfarver. Her kan der arbejdes med alle nuancer, der er med til at sætte ekstra stemning og personlighed på ophænget.

Uanset hvilken kunstnerisk stil du er til, kan du få lavet portræt maleri eller tegning efter dine udvalgte fotos, der matcher dine ønsker.

Bestil en portrættegning her

Bestil et portrætmaleri her

Sådan får du lavet portrættegning efter foto

Det er nemt og enkelt at få lavet personligt ophæng, der kommer til at skabe værdi enten for dig selv eller for vedkommende, du vil glæde med gaven.

Bestillingen og den kunstnerisk proces foregår på følgende måde:

  1. Start med at udvælge det foto, du vil have foreviget via hjælp fra en kunstner
  2. Vælg tilgang og kunstnerisk metode (skal det være tegning, maleri eller vandmaling?)
  3. Vælg et professionelt website, der udelukkende gør i portræt malerier og tegning
  4. Upload dit billede
  5. Vælg format på tegning eller maleri
  6. Angiv antal ansigter der skal tegnes
  7. Gennemfør bestillingen.

Bestillingen foregår let og enkelt, når du gør brug af en professionel kunsthjemmeside, der specialiserer sig i at lave portrætter af mennesker og dyr. Du guides igennem hvert et trin i bestillingen, så du får det kunstværk, der matcher dine ønsker.

Der er mulighed for at tilkøbe ramme i forbindelse med din bestilling. Det samme er tilfældet med dato eller en lille tekst, der kan være med til at gøre portrættegningen- eller maleriet endnu mere personlig, når kunstværket foræres som gave.

Hvad er prisen for portrætmalerier- og tegninger?

Der er forskellige priser for portrætter. Prisen vil afhænge af, hvilken kunstnerisk tilgang du har valgt, og hvor mange ansigter der skal gengives. Tegning samt vandmaling er de mest budgetvenlige metoder til dine kunstværker, du kan vælge. Maleri er den dyreste metode, da denne arbejdsproces er mere krævende for kunstneren, og da teknikken og arbejdsprocessen er mere omfattende.

Sammenlignet med andre kunstværker, der er lavet med neutrale motiver, er portrættegninger- og malerier enten på niveau med eller billigere i pris.

Bestil en portrættegning her

Bestil et portrætmaleri her

Få lavet dit eget portræt

Herunder finder du links til bestilling af portrætmaleri eller portrættegning.

Maleri – efter dine fotos
Pris: 1.999,00  
Læs mere »

SÅDAN FUNGERER DET:       Få dit eget portræt på væggen Drømmer du om at få et flot portræt maleri på væggen? Så kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed, uden det koster dig en formue. Alt du skal gøre er, at uploade dit billede her på

Læs mere »

SÅDAN FUNGERER DET:1) Lav din bestilling2) Vi laver din portrættegning3) Sender til dig pr. mail / post      En portrættegning er den perfekte gaveidé Leder du efter den perfekte personlige gave? Så behøver du ikke at lede længere, den er nemlig lige

Læs mere »

SÅDAN FUNGERER DET:       Portrættegning af dyr – tegninger af hunde Har du et kæledyr og kunne du godt tænke dig at få et unikt kunstværk med dit kæledyr? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig få lavet en smuk portrættegning

Maleri – efter dine fotos
Pris: 1.999,00  
Læs mere »

SÅDAN FUNGERER DET:       Få dit eget portræt på væggen Drømmer du om at få et flot portræt maleri på væggen? Så kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed, uden det koster dig en formue. Alt du skal gøre er, at uploade dit billede her på

Læs mere »

  SÅDAN FUNGERER DET: