Kunstneriske klæder: Her er prisuddelingen for modedesignere, du ikke må gå glip af

Danmark er et lille land, men det betyder ikke, at vi ikke udretter store ting. Vi huser verdensberømte kunstnere indenfor alle tænkelige genrer, heriblandt tøj og mode. Og som det sig hør og bør hædres de største design-genier med flotte priser. Her kan du læse om prisuddelingen, du ikke må gå glip af.

Kunst kan være mange forskellige ting, og det er bestemt ikke begrænset til maling på et lærred. I dag arbejder mange modedesignere med store kunstneriske visioner, hvilket afspejles i modeshows verden over. Her går kreationerne ned ad catwalken som spillevende kunstværker, hvilket kan være en fantastisk oplevelse.

Du kan også selv klæde dig som et levende kunstværk i fantastiske festkjoler med fine detaljer. Den perfekte anledning kan være en stor prisuddeling til nogle af Danmarks bedste modedesignere. Der er særligt én, som du ikke må gå glip af.

Wessel & Vett Fashion Prize

Wessel & Vett Fashion Prize er dén pris, du ikke må gå glip af. Det er nemlig intet mindre end Nordens største og mest prestigefyldte pris. Prisen hædrer nye, danske designtalenter og består blandt andet af økonomisk støtte til vinderne. På den måde får designerne mulighed for at arbejde videre med deres utrolige kreationer og udvikle på koncepterne.

Denne pris blev etableret tilbage i 2012 af Wessel & Vetts Fond, og intentionen var netop at støtte danske design-talenter. Det var helt i overensstemmelse med fondens kerneværdier, entreprenørskab og kreativitet.

Du kender måske prisuddelingen under navnet Magasin du Nord Fashion Prize. Det var nemlig navnet, prisen gik under i mange år, indtil den skiftede navn til Wessel & Vett Fashion Prize. Magasin du Nord Fashion Prize blev uddelt årligt af Magasin Foundation og gik til en upcoming designer eller et upcoming brand.

Prisen bestod af intet mindre end 500.000 kroner, samt et modeshow under Copenhagen Fashion Week året efter. Der er altså store ting på spil under prisuddelingen af Nordens største pris. Derfor må du selvfølgelig ikke gå glip af denne begivenhed, der kalder på din smukkeste og mest kunstneriske festkjole.

Hyld modedesign hver dag

Der er flere gode grunde til at overveje, hvordan du klæder dig til en begivenhed som Wessel & Vett Fashion Prize. Dukker du op i kunstneriske klæder, kan din blotte eksistens ses som en hyldest til modedesign. Du kan altså med fordel shoppe imponerende festkjoler til en begivenhed som denne.

Men faktisk er det langtfra den eneste begivenhed, hvor du kan hylde modens store kunstværker. Hver dag kan du lade dig inspirere af dine yndlings-designere og brands og klæde dig som et levende kunstværk.

Det er ikke bare kreativt og inspirerende, det er også en gave til menneskene omkring dig. Det er nemlig skønt at have noget smukt at kigge på i en mere eller mindre grå hverdag. Derudover er du også med til at promovere dine favorit-brands ved at iklæde dig deres produkter. Der er altså mange måder, hvorpå du kan hylde og supporte klædekunsten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *