Husk kaffen når du skal lave ny kunst

Husk kaffen når du skal lave ny kunst

Er du glad for at lave kunst, og elsker du at sidde at være kreativ i flere timer af gangen, er det jo også vigtigt at få noget energi i kroppen, så du kan blive ved med at koncentrere dig om dine kunstværker.

Derfor er det en rigtig god idé at drikke en kop kaffe eller to, mens du laver kunst. Med lor kaffekapsler er det ingen sag.

Vælg en god kaffe

Når du skal nyde en kop kaffe i din kreative proces, kan det også være godt at vælge en rigtig god kop kaffe. Der er jo mange, der stadig drikker filterkaffe, men det er nok mest af alt, fordi de ikke har prøvet at få en rigtig god kop kaffe endnu, eller måske bare ikke gider at sætte sig ind i det.

Som kunstner har du jo fortjent den bedste kaffe, da du jo som kunstner nok også er livsnyder. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at vælge en rigtig god kaffe, når du skal brygge kaffe til dig selv.

Få mere energi og bliv mere kreativ

Har du kaffe med i dit værksted, er der ingen tvivl om, at det bliver nemmere for dig at få noget mere energi i kroppen. Og du skal jo bruge noget energi, hvis du skal sidde og male, tegne eller hvad du nu ellers laver i flere timer af gangen. Der er selvfølgelig også mange andre måder at få mere energi, og her kan det bl.a. være en rigtig god idé at få nok søvn og at spise sundt samt at dyrke motion. Men et skud kaffe eller to i løbet af dagen kan også være rigtig behjælpeligt.

Lav din kaffe på en ordentligt kaffemaskine

Når du skal i gang med at brygge god kaffe, kan det være altafgørende at have en god kaffemaskine. Og hvorfor ikke købe en rigtig god kaffemaskine til dit værksted, så du hele tiden har mulighed for at lave lækker kaffe af en god kvalitet, når du skal arbejde videre på din kunst?

En god kaffemaskine er naturligvis en lidt større investering, men til gengæld kan du være sikker på, at du bliver utroligt glad for at have en kaffemaskine af en god kvalitet.

Sjovere at lave kunst når kaffen er i orden

Der er ingen tvivl om, at det bliver meget sjovere for dig at lave din kunst, hvis du samtidig kan nyde en rigtig god kop kaffe af en høj kvalitet.

Plejer du ikke at drikke kaffe, når du arbejder på din kunst, er det måske på tide at slå de to ting sammen. Det kan også være, at det er med til at gøre dig endnu mere kreativ foran det tomme lærred.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.