Stelton

I mange årtier har Stelton A/S være én af de førende producenter herhjemme, der har udviklet og designet køkkenudstyr og tilbehør til hverdagen. Det er i særdeleshed stempelkanden og glas til varme drikke, der hører til virksomhedens kernesortiment.

Det danske designerfirma blev grundlagt tilbage i år 1960, og det har op igennem tiden samarbejdet med nogle af Danmarks mest respekterede formgivere – herunder Arne Jacobsen, Paul Smith og Erik Magnussen.

”Cylinda-Line”-kollektion er dén, der regnes for at være den mest ikoniske produktserie fra Stelton. Den er udviklet af Arne Jacobsen, og den er fortsat at finde i det store sortiment hos den danske designervirksomhed.

Lær mere om historien bag

I 1960 grundlagde Niels Stellan Høm og Carton Madelaire Stelton som et handelsselskab, der oprindeligt var tiltænkt at skulle sælge sportssko og møbler til hjemmet.

Det blev aldrig rigtig nogen succes, og grundlæggerne begyndte herefter at gå i en ny retning i forhold til, hvad deres selskab skulle beskæftige sig med i fremtiden.

De 2 grundlæggere etablerede et samarbejde med ”Danish Stainless”, der var i gang med at producere produkter til køkken og hjem i rustfrit stål. Nogle af de første produkter som virksomheden producerede, var en sovseskål, som kom til at få enorm succes både herhjemme og i udlandet.

Peter Holmblad blev administrerende direktør for de fusionerede virksomheder, og han havde i begyndelsen ansvaret for at lave kataloger, emballage og grafiske designs.

Han havde store ambitioner om, hvilke innovative produkter virksomheden skulle producere og lave i fremtiden. For at blive i stand til at realisere disse, opsøgte han sin stedfar – Arne Jacobsen.

Dette førte til, at der blev designet et kaffe- og thestel i rustfrit stål.

Det var begyndelsen på succesen for Stelton, og stellet blev startskuddet på Cylinda-Line serien. Cylinda-Line modtog i 1967 ID-prisen, der er den årlige designerpris, som gives af Designrådet.

Produkter til hus og hjem i fineste kvalitet

I tidens løb er der produceret mange innovative varer hos Stelton, som alle er skabt ud fra værdier om kreativitet, funktionalitet og kvalitet. I dag kan du finde produkter, som hører til følgende kategorier i det store sortiment:

  • Kaffe og The
  • Bordet
  • Servering
  • Boligen
  • Accessories

Det er i kategorien for ”Kaffe & The”, du finder den populære og ikoniske Stelton stempelkande/termokande. Den bliver forsat produceret i stort omfang, da den er funktionel, praktisk og smart designet. Stempelkanden er virksomhedens signaturvare, der findes i forskellige størrelser. Dens fortsatte popularitet skyldes især, at den er lavet i et smagfuldt og tidløst design, som vil bringe elegance både nu og mange år ud i fremtiden.

Den er skabt til at bringe glæde og fornøjelse både i hverdagene, og når der kommer gæster på besøg. Det smarte ved den er, at den er lavet i et kombineret design som både stempelkande og termokande. Når din kaffe har trukket den ønskede tid, skal filtret blot trykkes i bund, og du er klar til at servere varm og aromatisk kaffe for familien eller dine gæster. Du slipper således for at have flere kander derhjemme, som skal bruges til hhv. brygning og servering.

Vil du fuldende den smukke og moderne opdækning til middagsselskabet, kan du bruge krus og serveringsfade, der alle er lavet i højeste materialekvalitet.

Designfilosofien, der alle dage har været Steltons DNA

Arne Jacobsen har ikke kun været med til at forme og udvikle flere af virksomhedens klassikere. Den danske formgiver og møbeldesigner har også sat sit markante præg på Steltons designfilosofi. Der produceres hele tiden nye varer, der er videreudviklinger eller forbedringer af eksisterende produkter, eller som er helt nye typer af varer i sortimentet.

Det er blandt andet et krav for designet af nye varer, at de skal leve op til kundernes krav til funktionalitet og bæredygtighed. Det er enkeltheden og den skandinaviske minimalisme, der i størst omfang kendetegner produkterne til både køkken, stue og hverdagstilbehøret.

Det velkendte motto ”Less is more” er det, designerne den dag i dag har i baghovedet, når der produceres nye Stelton termokrus, eller når virksomheden er i færd med at udvikle en helt ny serier af varer.

Det er målsætningen hos den ambitiøse og respekterede, danske virksomhed at være førstevalget hos forbrugerne, som sætter pris på godt design, der er skabt til at højne livskvaliteten.

Dansk succes – international berømmelse

Det er ikke kun herhjemme, at Stelton er blevet en succes og et populært valg af brand, når der skal købes nye produkter til køkkenet og hverdagene. Virksomhedens mange produkter forhandles til mere end 50 lande både i og udenfor Europa.

Designvirksomheden har sin egen produktudviklingsafdeling og en enhed, der alene tager sig af kvalitetssikring.

Det gennemgående kundefokus og den store kærlighed til formgivning og innovative designs har ført til, at virksomheden også i løbet af de seneste år har modtaget priser for deres produkter og udvikling.

Stelton er blandt andet indehaver af priserne Special Mention GDA, Formland Design ward, Accent on Design Award, Observeur du Design og ID-pris.

Spændende produkter fra Stelton

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Stelton.

BOX-IT Brødkasse, grå
Pris: 320,25  
Læs mere »

En flot og stilren prisvindende brødkasse igrå fra Rig-Tig by Stelton. Selve brødkassen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et skærebræt. Læs mere om den lækre brødkasse længere nede på siden.

BOX-IT Brødkasse, hvid
Pris: 320,25  
Læs mere »

En flot, stilren og prisvindende brødkasse ihvid fra Rig-Tig by Stelton. Selve brødkassen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et skærebræt. Læs mere om den lækre brødkasse længere nede på siden.

Læs mere »

En flot, stilren og prisvindende brødkasse imørkeblå fra Rig-Tig by Stelton. Selve brødkassen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et skærebræt. Læs mere om den lækre brødkasse længere nede på siden.

BOX-IT Brødkasse, sort
Pris: 320,25  
Læs mere »

En flot og stilren brødkasse i sort fra Rig-Tig by Stelton. Selve brødkassen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et skærebræt. Læs mere om den lækre brødkasse længere nede på siden.

BOX-IT Smørboks, grå
Pris: 164,25  
Læs mere »

En flot og stilrensmørboks i en varm grå farve fra Rig-Tig by Stelton. Selvesmørboksen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et smørebræt. Læs mere om den lækresmørboks længere nede på siden.

BOX-IT Smørboks, hvid
Pris: 164,25  
Læs mere »

En flot og stilrensmørboks ihvid fra Rig-Tig by Stelton. Selvesmørboksen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et smørebræt. Læs mere om den lækresmørboks længere nede på siden.

Læs mere »

En flot og stilrensmørboks imørkeblå fra Rig-Tig by Stelton. Selvesmørboksen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et smørebræt. Læs mere om den lækresmørboks længere nede på siden.

BOX-IT Smørboks, sort
Pris: 164,25  
Læs mere »

En flot og stilrensmørboks isort fra Rig-Tig by Stelton. Selvesmørboksen er lavet i bambus melamin og låget i bambustræ, så det også fungerer som et smørebræt. Læs mere om den lækresmørboks længere nede på siden.

Læs mere »

En flot designer stempelkande fra Rig-Tig by Stelton. Stempelkanden er lavet i glas, med gråt plast låg og har en medfølgende bordskåner, som sikrer dine flader ved brug af kanden. En god stempelkande som giver dig en god kop stempelkaffe. Kanden kan inde

Classic Servietholder
Pris: 299,40  
Læs mere »

En smuk og elegant servietholder, lavet i rustfrit stål. Servietholderen fra Stelton passer nemt på alle bordplader. Du kan sætte den på spisebordet, og have servietter hurtigt klar mens du sidder og spiser. Eller stående i køkkenet, som et fint element i

Læs mere »

Gør opvasken let og overskuelig med opvaskestativet Dishy, fra RIG-TIG by Stelton.

EM Kagespade
Pris: 281,40  
Læs mere »

En flot og elegant kagespade med god funktionalitet fra Stelton. Kagespaden er lavet i rustfrit stål, og dens smukke design gør at den pryder ethvert kaffe-og kagebord. En kagespade som er god at have derhjemme, men også den perfekte gaveidé.

Læs mere »

Enpopulær og stilren termokande fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kanden har fået den flottelyseblå farve og dens smarte vippeprop gør, attermokanden er nem at hælde af. Derudover medfølger der et skruelåg med kanden, så du nemt kan

Læs mere »

Enpopulær og stilren termokande fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kanden har fået en flotgranit grå farve og dens smarte vippeprop gør, attermokanden er nem at hælde af. Derudover medfølger der et skruelåg med kanden, så du nemt kan

Læs mere »

Enpopulær og stilren termokande fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kanden har fået en flot lyserød lavendel farve og dens smarte vippeprop gør, attermokanden er nem at hælde af. Derudover medfølger der et skruelåg med kanden, så du nemt

Læs mere »

Enpopulær og stilren termokande fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kanden har fået den flotte pastel blåfarve og dens smarte vippeprop gør, attermokanden er nem at hælde af. Derudover medfølger der et skruelåg med kanden, så du nemt k

Læs mere »

Enpopulær og stilren termokande fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kanden har fået den flotte sandfarve og dens smarte vippeprop gør, attermokanden er nem at hælde af. Derudover medfølger der et skruelåg med kanden, så du nemt kan tage

Læs mere »

Enpopulær og stilren termokande fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kanden har fået en flot sort farve og dens smarte vippeprop gør, attermokanden er nem at hælde af. Derudover medfølger der et skruelåg med kanden, så du nemt kan tage di

Læs mere »

Enpopulær og stilren termokande i stål fra Stelton, lavet i et flot skandanavisk design. Kandens smarte vippeprop gør den nem at hælde af. Derudover medfølger et skruelåg så du nemt kan tage dine drikkevare med på farten. Termokanden kan indeholde helt

Embrace Brødbakke, grå
Pris: 374,25  
Læs mere »

En populær og stilfuld brødbakke fra Stelton. Brødbakken er lavet med bløde former i rustfrit stål, og indvendigt finder du en flotgrå brødpose i bomuld. Brødbakken giver dig en stilfuld servering afdit brød og brødposen gør, at krummerne bliver i kur

Embrace Brødbakke, sort
Pris: 374,25  
Læs mere »

En populær og stilfuld brødbakke fra Stelton. Brødbakken er lavet med bløde former i rustfrit stål, og indvendigt finder du en flotsort brødpose i bomuld. Brødbakken giver dig en stilfuld servering afdit brød og brødposen gør, at krummerne bliver i ku

Far På Farten
Pris: 300,00  
Læs mere »

Forkæl din far til fars dag. Vi har her samlet en pakke til faren på farten,med et flot og tidløs termokrus fra Stelton, kaffe fra Estate Coffe, forskellige hurtig-hapserefra Almuegaarden og Mr- Filberts. Læs mere om indholdet af pakken, længere nede

Hoop Salatbestik
Pris: 187,50  
Læs mere »

Smukt og stilfuldt salatbestik fra Stelton. Hoop salatbestikket er udført i lækkert mørkt træ. Træet som er blevet brugt til salatbestikket er karboniseret asketræ. Karbonisering er en gammel japansk teknik, hvor træet "brændes", så de mørke ton

Kapselåbner, 12 cm
Pris: 167,40  
Læs mere »

Her finder du den populæreog stilrene kapselåbner fra Stelton. Kapselåbneren er lavet i rustfrit stål, og har med sin flotte cylinderform, fået det kendte og klassiske designfra Stelton. Kapselåbneren er 12,5 cm lang, og er en god gaveidé til ham elle

Original Barsæt, 6 dele
Pris: 849,50  
Læs mere »

Her finder du det populæreog stilrenebarsætfra Stelton.Barsættet er lavet i satin poleret rustfrit stål, og består af hele seks ikoniske dele -AJ istang, AJ cocktailske,proptrækker, kapselåbner, barkniv og drinks målebæger. Delene er designet

Læs mere »

En flot, funktionel og æstetisk smuk vandkande, som ikke kun er god at vand blomster med, den pryder også i ethvert hjem. Vandkanden er designet i 1979, men er i forbindelse med Steltons 60’års jubilæum i 2020, blevet relanceret til ære for designeren bag

Peberkværn & Saltkar
Pris: 164,25  
Læs mere »

Få to i én med dette peberkværn og saltkar fra Rig-Tig by Stelton. En flot og keramisk opstilling som gør det nemt at have de to mest anvendte krydderier lige ved hånden under madlavningen. Det smukke design gør den også flot at have stående middagsbordet

Proptrækker, 12 cm
Pris: 179,40  
Læs mere »

Her finder du den populæreog stilreneproptrækker fra Stelton.Proptrækkeren er lavet i rustfrit stål, og har med sin flotte cylinderform, fået det kendte og klassiske designfra Stelton.Proptrækkeren er måler W12 x L13 x H4 cm, og er en god gaveid

Læs mere »

Hvem siger, at en opvaskebørste behøver at være grim og kedelig? Opvaskebørsten SINK-CADDY fra RIG-TIG by Stelton, er en lækker, praktisk og funktionel børste.

Stelton p-skive
Pris: 269,00  
Læs mere »

Stelton Time Vægur, hvid
Pris: 999,00  
Læs mere »

Et flot og enkelt ur, med et meget skulpturelt udtryk. Uret har er uden den traditionelle urkasse, der gør, at uret næsten svæver på væggen. Selve minutskiven danner formen på uret. Et flot og stilfuldt hvidt ur ialuminium fra Stelton.

Stelton Time Vægur, sort
Pris: 999,00  
Læs mere »

Et flot og enkelt ur, med et meget skulpturelt udtryk. Uret har er uden den traditionelle urkasse, der gør, at uret næsten svæver på væggen. Selve minutskiven danner formen på uret. En flot og stilfuld ur i sort aluminium fra Stelton.

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét

Læs mere »

Med Steltons flotte og praktiske termokrus får du lækker kvalitet for pengene. Kruset er lavet i rustfrit stål, med dobbeltvæg så du kan holde dine drikkevarer varme i timevis. Kruset er designet så smart, at det har fået klik-funktion, så du bare ved ét