Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er ikke kun en af Danmarks ældste virksomheder, det er også en af de ældste i verden, som fortsat lever i bedste velgående. Virksomheden blev grundlagt tilbage i år 1775, og den opereres i dag fra USA, Asien og Europa.

Alle dage har virksomheden være anerkendt for dens æstetiske sans i forhold til at lave håndværk, der forener design og funktionalitet.

I dag er virksomheden velrenommeret i hele verden. Der eksporteres krus, kopper, tallerkener til mange forhandlere i hele verden, og Royal Copenhagen er et brand, som henvender sig til alle aldersgrupper.

Grundlagt af en stærk og proaktiv dronning

I virksomhedens historie og undertitel berettes det, at den blev grundlagt af en dronning. Juliane-Marie var enke efter Kong Frederik V. Modsat mange andre ægtefæller til Danmarks konger opnåede Juliane-Marie stor anerkendelse og opmærksomhed i sin samtid.

Hendes søn (som hun havde med Kong Frederik V) var psykisk syg og ude af stand til at regere. Dronningen var kendt som en stærk kvinde, der tog mange af samfundets opgaver på sig – herunder at sikre dansk økonomi på lang sigt.

Hun havde et stærkt og tæt samarbejde med andre kongedømmer, akademikere og lærde i andre dele af verden. Herigennem opnåede hun stor viden om nationaløkonomi og et særligt fokus på naturens ressourcer.

Hun var optaget af, hvordan øget viden om naturen og de danske råstoffer kunne bringes sammen til formål om at forbedre befolkningens levevilkår.

På denne tid i historien var det videnskaben om mineralogi (viden om at frembringe porcelæn), der var fremherskende.

Det var ikke nemt at få etableret en produktion af porcelæn. Heldigvis for Juliane-Marie var hun ud af en familie, hvor netop dette materiale var i fokus. Hendes bror (Karl 1. af Braunschweig-Wolfenbüttel) havde i 1747 grundlagt en porcelænsfabrik i Fürstenberg. Og ydermere var Juliane-Maries søster gift med Frederik Den Store af Preussen, som i 1774 havde etableret en fabrik med porcelænsfremstilling i Berlin.

I år 1774 lykkedes det for videnskabsfolk herhjemme at finde frem til formlen til fremstilling af porcelæn. På den måde fik Det Danske Kongehus sit eget porcelæn, som en håndfuld af de andre europæiske monarkier også havde.

Sådan blev logoet og Royal Copenhagen signaturen skabt

Uanset om det er et 50 år gammelt Royal Copenhagen krus, du står med i hånden, eller om det er en dekorativ porcelænsskål, vil du finde det verdenskendte logo – kronen med de 3 bølger under sig.

Der gemmer sig en smuk historie bag det ikoniske logo, som stammer tilbage fra begyndelsen af porcelænsproduktionen i Danmark.

I starten da det var lykkedes Juliane-Marie at få sat fremstilling af porcelæn i gang, valgte hun, at ethvert produkt skulle mærkes med 3 bølger. Bølgerne illustrerer Danmarks 3 vandveje, der er hhv. Øresund, Lille- og Storebælt.

Kronen er til evigt minde om relationen, som porcelæn har til det danske kongehus og monarki.

I dag fungerer logoet som et af de mest markante kvalitetsvaretegn, der findes på produkter med dansk oprindelse.

Logoet har aldrig været til diskussion, da det er en del af historien om Royal Copenhagen. Dog har kongekronen gennemgået mindre forandringer igennem tiden. De små grafiske forandringer er med til at hjælpe os til at kunne datere håndværk fra forskellige tidsaldre. Der er én type krone, som kendetegner de ældste porcelænsprodukter, mens en anden type kongekrone fortæller om nyere designs.

Få indblik i det enorme produktudvalg

Det er oprindeligt de smukke og dekorative Royal Copenhagen musselmalede designs, der er verdenskendt. Det er det hvide porcelæn med de blå ornamenteringer. Samtlige ansatte hos virksomheden oplæres i den store tradition for håndværk, og de cirka 500 medarbejdere fungerer som garanter for de mange produkter. Enhver medarbejder bliver betragtet som en ambassadør, der er i stand til at formidle om kvalitet, historie, vision og fremstilling.

Der designes hvert år nyt håndværk, der er skabt til både at videreføre det grundlæggende design og samtidig gøre det aktuelt.

Iblandt det enorme udvalg kan blandt andet findes disse produktkategorier:

  • Krus og kopper
  • Skåle
  • Serveringsdele
  • Kander
  • Tekander
  • Tallerkener
  • Vaser
  • Gaver

Indenfor hver kategori kan du gå på opdagelse iblandt mange forskellige varer. Kategorien for serveringsdele tæller blandt andet sauceskåle, terriner, fade, smørkrukke og serveringskopper.

Når du køber de smukke porcelænsprodukter, får du håndværk, der er skabt for livet. Der er en grund til, at stel og krus der blev lavet for 100 år siden fortsat er smukke og dekorative i dag. Kvaliteten har altid været et af virksomhedens største fokuspunkter.

Det ses ofte i familier, at Royal Copenhagen krus, tallerkener eller stel går i arv fra generation til generation.

Derfor males der med blå farve

Det er langt fra nogen tilfældighed, at det er den blå farve, der males med på stel. Blå er kærlighedens symbolfarve, og den står for troskab og hemmelighed.

Engang betalte kunstmalere høje summer for at erhverve sig den blå farve. Den var kompliceret selv at frembringe, og det var vanskeligt at danne den via pigmentblanding.

Oprindeligt kan den koboltblå farve dateres helt tilbage til 2600 år f.v.t. Her blev farven anvendt i egyptisk keramik.

I løbet af middelalderen blev farven frembragt via den blå sten, Lapiz Lazuli, der gav blåt pulver, når den knustes. Farven blev brugt til malerier, dekorationer på beklædningsgenstande og til facadeudsmykning.

Teknisk findes der mange særudgaver af blå.

Dén, som anvendes hos Royal Copenhagen, kaldes Koboltzinksilikat, som meget rammende beskriver, hvad hovedbestanddelen af farven udgøres af – kobolt.

Det er ikke kun den harmoniske og smukke nuance, der gør, at det var og fortsat er denne farve, der males med hos det danske porcelænsfirma. Koboltzinksilikat er nem at arbejde med. Dette er en afgørende faktor, da porcelænet håndmales. Det er vigtigt for malerne hos det danske firma, at der kan opnås stor kontrol over farven. Den må ikke løbe, og samtidig må den ikke være for fast og tyk i konsistensen.

Sådan udlæres en blåmaler

Det er ikke hvem som helst, der får lov til og er i stand til at skabe de smukke dekorationer på porcelænet hos Royal Copenhagen. Det tager cirka 4 år at færdigudlære dét, der kaldes en ”blåmaler”. Det er en særlig betegnelse for den person, der igennem flere år har fået undervisning og oplæring i at mestre håndværket med at male på porcelæn.

Det er en lang og kompliceret arbejdsproces, hvor der ofte arbejdes i etaper. Det er nødvendigt at kende til tørretid, ornamenteringer, designs, skabeloner og udformninger, før de skønne mønstre kan træde frem.

Det helt unikke er, at selvom der arbejdes ud fra et overordnet design, vil det være muligt at identificere den blåmaler, som har lavet et bestemt porcelænsprodukt.

Teknikken fungerer på en måde som blåmalerens håndskrift. Der kan være særlige former eller skrapheder i malingen og dekorationerne, som kan bruges til at finde frem til vedkommende, der har malet dem.

Ærekærheden er én af de mest bærende værdier hos blåmalerne. De er en del af et stolt og respekteret håndværkstradition i Danmark, og deres personlige signatur sættes under logoet med kongekronen og de 3 bølger.

Lær mere om Royal Copenhagen musselmalet

I slutningen af 1700tallet begyndte man at eksperimentere med den koboltblå farve for at finde frem til dens egenskaber og muligheder indenfor kunsthåndværk.

Udviklingsprocessen førte til et design bestående af fine linjer malet med en tynd pensel i kombination med mere fremtrædende dekorationer lavet med en tyk pensel. Tilsammen skabte det et mønster, der minder om levende blomster.

Det musselmalede stel regnes for at være en del af den danske kulturarv. Det er et design og et produkt, som er kendt på tværs af generationer og landegrænser. Det er et stel, som vi alle har et personligt forhold til. Det kan være, stellet er arvestykker i familien, eller at du selv samler på det.

Det vurderes, at der igennem årtierne og århundrederne er produceret mellem 1.500-2.000 forskellige nye Royal Copenhagen kopper, krus, tallerkener, skåle og kander.

Hvert et produkt er håndmalet fra start til slut.

Det var særligt i 1800tallet at den store produktion af musselmalede stel fandt sted. På denne tid kunne de velstillede i samfundet ikke få nok af designet og nationalsymbolikken i porcelænet. Her kunne man finde det musselmalede mønster på alt fra natpotter til vaskefade.

Kærligheden til håndværket

Samme dedikation, ærekærhed og stolthed som de første porcelænsvarer blev fremstillet med, er værdier, som fortsat kendetegner produktionen af Royal Copenhagen produkter i dag.

Når du står med et krus eller en tallerken i hånden, vil genstanden have passeret cirka 30 par hænder i løbet af fremstillingen.

At lave stel er ikke noget, der sker på en dag. Fremstillingsprocessen består af en række forskellige teknikker, som involverer mange fagpersoner. Det gælder alt lige fra idéudvikling, modellering, formgivning, maling, brænding og glasering. Herunder står der kyndige folk, der sørger for, at pakke hvert et produkt nænsomt og sirligt, ligesom der findes specialuddannet personale i butikkerne.

Hvordan skabes og videreudvikles designet?

Inspirationen til Royal Copenhagen fade, stel og dekorationsgenstande kan komme flere steder fra. Det vil altid være sådan, at der tages udgangspunkt i de oprindelige, nedarvede motiver.

Der bliver fra år til år indgået samarbejde med udviklingsfolkene hos den danske virksomhed og nogle af de mest toneangivne kunsthåndværkere. Samarbejdet fører til nyskabelser, der matcher nutidens kendetegn samtidig med at holde de gamle motiver i hævd.

De første skitser laves i 3D modeller. De skal alle godkendes af flere designere, der er ansat hos Royal Copenhagen. Når der nås til enighed om et design, sættes skitsen i produktion i 1 stykke i en 3D printer.

3D-printningen af ét stykke porcelæn kan tage det meste af en dag. Der lægges fine, små lag af porcelæn på produktet, der langsomt tager form.

Når formen er skabt, sendes den videre til modelløren. Denne person står for at rette 3D-produktet til, så små uregelmæssigheder bliver slebet væk og småfejl korrigeres.

Det kræver en rutineret hånd og et trænet øje at rette 3D-porcelænsproduktet til. Tilretningen kan vare en måned selv for en af de mest professionelle og erfarne modellører.

Når justeringen er færdig, kan 3D-produktet bruges til at frembringe en original model. Det er denne model, der danner grundlag for den efterfølgende produktion af flere udgaver (det kan være et krus, en vaske eller en helt tredje ting).

Dyk ned i historien hos RoyalCopenhagen.dk

Hjemmesiden hos Royal Copenhagen er bygget op med de samme værdier, som hvert et produkt er lavet efter. Det er ikke salg og markedsføring, der umiddelbart er i fokus. Det er videreformidlingen af den charmerende historie bag den danske virksomhed.

Via hjemmesiden kan du få information om materiale, farve, historie, teknik og butikker i hele Danmark. Du får indblik i de nyeste designs, der er beskrevet nøje i forhold til idé og formål.

Har du stel derhjemme, som antages at være mere end 50 år gamle, kan du få hjælp til at finde den præcise datering på hjemmesiden. Der ligger en stor database af logoer, du kan bruge til at finde ud af årtiet, som dit porcelæn er fra.

Der ydes høj og personlig kundeservice i butikkerne. De ansatte er lært op i traditionerne og værdierne og kan hjælpe enhver kunde med at finde frem til de produkter, der måtte komplimentere den personlige smag.

Som noget særlig får du brudgaranti på Royal Copenhagen skåle, kopper og øvrige produkter. Det betyder, at du i forbindelse med indlevering af dit produkt og den tilhørende garanti kan modtage en tilsvarende vare. 

Køb Royal Copenhagen på tilbud

Royal Copenhagen porcelæn har det med at dukke op og få renæssance med års eller årtiers mellemrum. Det er porcelæn, der aldrig forgår, og som kun bliver mere værd med tiden. De fleste mennesker forelsker sig i varerne, når først de har fået en vase, et krus eller et tredje produkt.

I gamle dage var porcelænsstel noget, almindelige mennesker løbende udviklede. Det var dyrt at købe, og derfor blev porcelæn typisk givet i gave. Det kunne være, atet nygift ægtepar fik et bestemt antal kopper i gave til brylluppet. De efterfølgende år kunne samlingen udvides i forbindelse med fødselsdage og jul.  

I dag er der mulighed for at købe Royal Copenhagen på udsalg.

Det kan få stor betydning for din samling og udvidelsen af den, at du køber dine kvalitetsvarer med rabatter.

Der findes outlet, hvor du kan handle Flora Danica eller musselmalet i 2. sortering.

Spændende produkter fra Royal Copenhagen

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Royal Copenhagen.

Læs mere »

‘Juletræsmarked’ kop med underkop i 15 cl.Produceret i 2019.

Læs mere »

På dette elegante Alfabet Højhankskrus prydes de hvide rifler af et smukt ’A’, som er dannet af blomsterstængler, der udspringer fra de håndmalede palmetter, og en lille krysantemum. Koppen på 33 cl er ideel til alle varme drikke. Inspirationen til Ro

Læs mere »

Dette Alfabet Højhankskrus er håndmalet i stiliserede plantemotiver, som danner bogstavet ’B’ på den ene side og skaber et enkelt mønster på koppens modsatte side. Porcelænskoppen på 33 cl er nyttig som kaffekop og tekop. Inspirationen til Royal Copen

Læs mere »

Et smukt C snor sig yndefuldt blandt håndmalede palmetter og blomster på dette Alfabet Krus på 33 cl. Kruset er nyttigt som kaffekrus eller tekrus, og den høje hank giver et strejf af yndefuld elegance til ethvert bord. Inspirationen til Royal Copenhagens

Læs mere »

Det personlige Alfabet Krus på 33 cl prydes af et håndmalet D, hvorfra der vokser små palmetter og en stiliseret blomst. Drej koppen i hånden, og bagsiden åbenbarer sig med en delikat, blåmalet detalje af florale elementer, som bærer tydelige referencer t

Læs mere »

Håndmalede palmetter og en lille krysantemum hægter sig fast på de snoede stængler, som danner bogstavet ’E’, på dette elegante Alfabet Højhankskrus på 33 cl. Mønsteret er inspireret af det klassiske mønster fra Musselmalet Riflet og skaber en personl

Læs mere »

Dette Alfabet Højhankskrus er dekoreret med et smukt, håndmalet ’F’. Den klassiske kalligrafi får et nutidigt udtryk med tilføjelsen af florale elementer, som findes på begge sider af den riflede kop, der rummer 33 cl varme drikke. Inspirationen til R

Læs mere »

Dette Alfabet Højhankskrus på 33 cl er håndmalet i den velkendte koboltblå farve, der skaber de blåmalede stel fra Royal Copenhagen. Kruset prydes af bogstavet ’G’, som er dannet gennem svungne stængler fra de stiliserede plantemotiver. Inspirationen

Læs mere »

Med et smukt, håndmalet H er Alfabet Krus på 33 cl perfekt til en personlig gave eller som dit eget kaffekrus eller tekrus. Det elegante højhankskrus prydes af stiliserede palmetter og blomster på to sider af det riflede krus. Inspirationen til Royal Cope

Læs mere »

På dette håndmalede Alfabet Højhankskrus er et elegant ’I’ skabt af flere florale elementer, der med deres stængler danner det smukke bogstav. Koppens modsatte side er også prydet af en enkelt palmette og krysantemum. Porcelænskoppen rummer 33 cl. Ins

Læs mere »

Et J håndmalet med ét penselstrøg og derefter dekoreret med klassiske palmetter og blomster danner rammen om det elegante Alfabet Krus på 33 cl. Kruset er oplagt til enhver varm drik, og det kan med fordel kombineres med andre stel fra Royal Copenhagen i

Læs mere »

Referencerne til det musselmalede mønster er tydelige på dette Alfabet højhankskrus på 33 cl med bogstavet ’K’. På den modsatte side af koppen gemmer sig en stiliseret palmette og krysantemum, der, ligesom det elegante bogstav, er håndmalet på de hvid

Læs mere »

Stængler fra en lille krysantemum og palmetter snor sig i et elegant ’L’ på dette håndmalede Alfabet Højhankskrus. Koppen rummer 33 cl te, kaffe eller varm chokolade. Inspirationen til Royal Copenhagens Alfabet Kollektion blev fundet i Royal Copenhage

Læs mere »

Dette højhankskrus fra Alfabet-stellet prydes af et håndmalet ’M’, hvorpå palmetter og en lille krysantemum vokser i et klassisk udtryk. Den riflede kop på 33 cl er ideel som tekop og kaffekop. Inspirationen til Royal Copenhagens Alfabet Kollektion bl

Læs mere »

Alfabet Krus på 33 cl prydes af et håndmalet N, der snor sig i et smukt penselstrøg på den riflede overflade. Med inspiration fra det musselmalede mønster er bogstavet dekoreret med stiliserede elementer af palmetter og blomster på to sider af kruset. Ben

Læs mere »

Fra en palmette gror en tynd stængel, som snor sig rundt og danner bogstavet ’O’ på dette håndmalede Alfabet Højhankskrus skabt med inspiration fra det musselmalede mønster. Porcelænskoppen rummer 33 cl af dine varme yndlingsdrikke. Inspirationen til

Læs mere »

Det elegante bogstav ’P’ er håndmalet med stor nænsomhed på dette Alfabet Højhankskrus på 33 cl. Koppen er ideel til alle former for varme drikke, og de små blomsterelementer vil fornøje og skabe glæde ved enhver lejlighed. Inspirationen til Royal Cop

Læs mere »

Fyld det smukke Alfabet Krus på 33 cl med enhver varm drik og nyd dit personlige krus, som er håndmalet med et elegant R. Kruset kan med fordel kombineres med en matchende tallerken fra Alfabet-stellet i en borddækning, der er helt din egen. Inspirationen

Læs mere »

Nyd dine varme yndlingsdrikke i dette Alfabet Højhankskrus med smukke håndmalede detaljer inspireret af det musselmalede mønster. På det elegante ’S’ sidder stiliserede palmetter og en enkelt krysantemum, som også vokser frem på krusets modsatte side.

Læs mere »

Højhankskruset på 33 cl fra Alfabet-stellet er håndmalet med et T, der skaber et personligt udtryk, som kan bruges som gave eller være dit helt eget krus til morgenkaffe og formiddagste. Bogstavet er malet i ét enkelt penselstrøg, der skaber en ensartet n

Læs mere »

På Alfabetkruset er den klassiske Royal Copenhagen højhankskop dekoreret med et håndmalet ’V’ på den ene siden og blomsterdekorationer på den anden side. Alfabetkruset ’V’ er den perfekte gave til en, du holder af. De klassiske højhankskopper i Al

Læs mere »

Alfabet Krus på 33 cl er håndmalet med et Y, hvorfra florale elementer vokser i form af palmetter og blomster. Selv koppens modsatte side prydes af en snoet blomsterstængel og de klassiske dekorationer, der er inspireret af det musselmalede mønster. Brug

Læs mere »

Blomst dyb tallerken Nellike i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst dyb tallerken Rose i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Det ovale fad med sin kantede form er dekoreret af en udsprunget dahlia, som får lov at blomstre hen over porcelænets hvide overflade. Fadet står på en næsten usynlig søjlefod, så det næsten svæver over middagsbordet. Med en særlig tanke til det historisk

Læs mere »

Blomst fad Hosta i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst kop med underkop Fuchsia i 22 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst kop med underkop Syren i 22 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst krus Dahlia i 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst krus Kamelia 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Krus – Levkøj, 33 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.Blomsts udseende har referencer til det historiske Blå blomst-stel fra 1780’erne og har hentet inspiration fra både Biedermeierperioden og den renskurede, enkle æstetik fra den japanske kul

Læs mere »

Blomst krus Pinselilje i 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst Krus Ærteblomst i 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Nu føjes to nye kopper til blomst. De håndmalede dekorationer afbilder passionsblomsten i to livsfaser: Som knop på den ene kop og som blomst på den anden. Kopperne kommer som et sæt; én smuk blomsterfortælling. Deres ne

Læs mere »

Royal Copenhagen skål 10 cm. Blomst. Mønster: DorothealiljeDer medfølger 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Skål med duftnellike + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Smuk skål fra Royal Copenhagen med motivet frøhat.Stellet, Blomst, fra Royal Copenhagen er skabt i et møde mellem den traditionsrige kulturhistorie og et moderne designudtryk. Det klassiske blå blomstermotiv har fået lov til at gro frit på hvert element i

Læs mere »

Blomst skål Ærteblomst i 22 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Det fine blomsterstel fra Royal Copenhagen beriger dit hverdag/festbord. 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Blomst Hyacint tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst tallerken Iris i 27 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst tallerken Kamelia i 22 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst tallerken Lijle 27 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst tallerken Pinselilje i 15 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Tallerken på 19 cm. med motivet salvie.Tallerkenens bløde coupe-form sætter ingen grænser for moderne frokostanretning. Den aromatiske salvie strækker sig over frokosttallerkenen fra Royal Copenhagens blomst serie. Stellet, Blomst, fra Royal Copenhag

Læs mere »

Blomst tallerken Snebold i 15 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Royal Copenhagen Blomst tallerken 19 cm. Mønster: TulipanDer medfølger 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst tekande Træpæon i 100 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blomst kollektionen er kendt for sine tredimensionelle motiver, håndmalet med en speciel teknik, så blomsterne kommer til at leve på porcelænsoverfladen. Blomstervasen med en nellike bringer ægte skønhed til bordet. Vasens form er også ret unik med dens b

Læs mere »

Snerle er motivet på denne smukke vase fra Royal Copenhagen. Stil den alene med buket eller lad den stå og pynte uden. Du behøver ikke at være Royal Copenhagen samler for at købe denne vase – da den kan stilles i et miljø med andre mærker.

Læs mere »

Det aflange fad på 23 cm i Blueline er både en serveringsdel og en iøjnefaldende pyntegenstand på ethvert bord. Med en smuk, oval form passer fadet på smukkeste vis ind i både moderne og klassiske bordopdækninger. Det elegante fad er en tidløs tilføjelse

Læs mere »

Nyhed fra Royal Copnehagen 2021 – BluelineBlueline skålen har en elegant håndmalet blå linje og Royal Copenhagen stemplet, som der er kendetegnet for Blueline. En halvdyb skål som er perfekt til servering af mindre salater eller anden lille servering. Skå

Læs mere »

På denne 19 cm tallerken fra Blueline forenes en tynd og helt perfekt håndmalet blå linje med et hånddekoreret stempellogo – på en baggrund af hvide rifler. Blueline er en elegant tallerken uden kant. Det enkle design gør den perfekt til både et smukt dæk

Læs mere »

Nyeste skud på stammen – Nyhed 2021 Blueline.Royal Copenhagen Blue Line tallerken på 23 cm.Formen og minimalismen på de 3 størrelser tallerkener, gør det også muligt at mixe dem med andre stel fra Royal Copenhagen.Blue Linehar en håndmalet blå linje og de

Læs mere »

Royal Copenhagen Blue Line tallerken 27 cm.Formen og minimalismen på de 3 størrelser tallerkener som gør det muligt at mixe dem med de andre stel fra Royal Copenhagen.Blue Linehar en sirligt malet blå linje og Royal Copenhagen stemplet.Håndmalet.Tåler opv

Læs mere »

Blueline fadet på 37 cm er indrammet af en håndmalet blå linje hvor stemplet kommer med det legendariske logo til syne i kanten – et designmæssigt greb, som fremhæver den ikoniske, riflede overflade. Med inspiration fra Royal Copenhagens maritimt inspir

Læs mere »

Nyeste skud på stammen – Nyhed 2021 – Byd velkommen til Blueline.Royal Copenhagen’s nye krus ligger pakket 2 stk. 28 cl.Krusets størrelse gør det ideelt til en skøn kop kaffe eller te.Blue Linehar en sirligt håndmalet blå linje og det kendte Royal Copenha

Læs mere »

Blueline er en nyhed fra Royal Copenhagen, hvor termokoppen har en sirligt håndmalet blå linje og Royal Copenhagen stemplet der er kendetegnet for Blueline. Termokoppen er med sin enkelhed perfekt til både hverdag og særlige anledninger. Termokoppen er sa

Læs mere »

Blueline skålen har en elegant håndmalet blå linje og Royal Copenhagen stemplet der er kendetegnet for Blueline. Stor skål til servering, størrelsen er oplagt til servering af salater, tilbehør eller kartofler. Skålen har ikke den klassiske dybde men en å

Læs mere »

Blå Elements dyb tallerken i 25 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Blå Elements espressokop med underkop i 9 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.

Læs mere »

Blå Elements fad i 19 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Blå Elements fad i 23 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Blå Elements fad på 38,5 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Blå Elements højhankskop i 35 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2016.

Læs mere »

Blå Elements højhankskop med underkop i 25 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Blå Elements kande i 37cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Blå Elements kande i 70 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Blå Elements kop med underkop i 26 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Blå Elements multi-kop 2 stk. i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2014.Koppen er ikke i termo og er ikke velegnet til varme drikke. Kan anvendes som snackskål.

Læs mere »

Serveringsbræt, 18 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.Blå Elements er opstået af Hvid og Multifarvet Elements og blomstrer med inspirerende nye dekorationer i den noble, kongelige blå farve. Resultatet er skønhed – enten alene eller kombinere

Læs mere »

Serveringsbræt, 36 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.Blå Elements er opstået af Hvid og Multifarvet Elements og blomstrer med inspirerende nye dekorationer i den noble, kongelige blå farve. Resultatet er skønhed – enten alene eller kombinere

Læs mere »

Royal Copenhagen Blå Elements skål 10 cl. + 2 års. brudgaranti

Læs mere »

Blå Elements skål i 160 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Blå Elements skål i 18 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Blå Elements skål på 28 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Elements skål i 30 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Blå Elements skål i 320 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.Særlig velegnet til salat, da den har en god stor størrelse.

Læs mere »

Blå Elements skål i 65 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Blå Elements skål i 7 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.Er fint at anvende som et lille saltkar til din peberkværn. 

Læs mere »

Skål med ske, 5,5 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.Blå Elements er opstået af Hvid og Multifarvet Elements og blomstrer med inspirerende nye dekorationer i den noble, kongelige blå farve. Resultatet er skønhed – enten alene eller kombineret

Læs mere »

Blå Elements skål med låg 9,5 cm. 40 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.Kan bruges til servering, men også opbevaring af småting.  

Læs mere »

Blå Elements tallerken i 19 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Blå Elements tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Royal Copenhagens Elements frokosttallerkener er en moderne nyfortolkning af det klassiske musselmalede stel. Server en lækker frokost der både kan være højtidelig og samtidig helt almindelig.Stellet tåler opvaskemaskine samt mikroovn

Læs mere »

Blå Elements tallerken i 28 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Mød Elements frokosttallerkener, som er en moderne nyfortolkning af det klassiske musselmalede stel. Server en lækker frokost der både kan være højtidelig og samtidig helt almindelig.Tåler opvaskemaskine og mikroovn

Læs mere »

Blå Elements tekande i 95 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Blå Elements termokrus i 35 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Blå Elements vaserne findes i to størrelser og præsenterer en nyfortolkning af traditionelt vase design. Den mindset af de to vaser er dekorativ både med og uden en buket og er en oplagt gaveidé, der uden tvivl vil skille sig ud fra mængden.

Læs mere »

Den største af de to Blå Elements vaser er en frisk fortolkning af, hvordan en vase kan se ud. Med sit iøjnefaldende formsprog og sin smukke, håndmalede mønster skiller vasen sig ud på Elements stellenes karakteristiske, humørfyldte facon.

Læs mere »

Blå Elements æggebæger 2 stk. i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

2 års brudgaranti.Sættet indeholder:2 stk. Blå mega højhankskopper med underkop.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

Blå Mega Riflet dyb tallerken i 17 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet dyb tallerken i 17 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet dyb tallerken i 21 cm. mønster 6 + brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet dyb tallerken i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet espressekop med underkop i 9 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet Étagére i 3 lag + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Alt godt kommer i små pakker, og det gælder selvfølgelig også denne Blå Mega Riflet tallerken/fad på 12,5 cm, der er ideel til desserter eller andre små anretninger.Størrelsen er måske diskret, men Blå Mega Riflet tallerkenen på 12,5 cm tiltrækker sig all

Læs mere »

Serveringsfad på 30,5 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Blå Mega Riflet ovalt fad i 34 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet fad Produceret siden 2020Den store Blå Mega Riflet skål er diskret hævet på en lille søjlefod og er et imponerende omdrejningspunkt, der er smukt i sig selv eller er oplagt til at blive fyldt med frugt eller en stor salat. Skålen demo

Læs mere »

Blå Mega Riflet ovalt fad i 36,5 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Aflangt fad, 37 cm. + 2 års brudgaranti.Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle traditioner samtidig med,

Læs mere »

Blå Mega Riflet fad på fod

Læs mere »

Blå Mega Riflet firkantet asiette i stor, 20 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet firkantet asiet i 9 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet fiskefad i 60 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Flødekande på 50 cl. i Blå Mega Riflet med 2 års brudgaranti og der er landsdækkende bytteservice, når du får et brud på dit produkt.Sæt den lille flødekande på bordet og nyd en dejlig kop kaffe.De forstørrede blåmalede detaljer ved det Blå Mega Riflede m

Læs mere »

Fine små stager i Blå Mega Riflet – kan bruges som snackskåle – 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Blå Mega Riflet højhankskop i 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet højhankskop med enderkop i 25 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet kande i 1,6 liter + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet kande i 38 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet kande i 70 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet kande i 90 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet Kande med låg

Læs mere »

Krukke m. låg, 16 cm. + 2 års brudgaranti.Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle traditioner samtidig med

Læs mere »

Blå Mega Riflet krus i en 2-pak + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Krus i en god størrelse på 37 cl. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Blå Mega Riflet lagkagefad på fod + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Blå Mega Riflet lille opbevaringskrukke i 33cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Denne lysestage er inspireret af en klassisk messingstage og det håndmalede Blå Mega Riflet mønster kommer virkelig til sin ret på den 12 cm høje lysestage.Lysestagen skaber en dejlig stemning, hvad end den lyser op på middagsbordet eller spreder hygge et

Læs mere »

Denne 8 cm høje lysestage i Blå Mega Riflet den mindste af to størrelser. Den er smukt alene eller i et selskab med lysestagen, som er et nummer større på 12 cm.Blå Mega Riflet lysestagen er inspireret af en klassisk messingstage og skaber en dejlig stemn

Læs mere »

Blå Mega Riflet mellem opbevaringskrukke + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet Moderne tallerken i 20 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet Moderne tallerken i 25 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Opbevaringskrukke, 75 cl + 2 års brudgaranti.Produceret 2019.Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle tradi

Læs mere »

Praktisk opbevaringskrukke i en god størrelse. Den rummer 140 cl og har en gummiring, som gør at den lukker tæt. Og derved holder indeholdet sig længere.Hvis du tager låget af kan den, også sagtens bruges som en serveringskål.Der er 2 års brudgaranti og s

Læs mere »

Blå Mega Riflet oval asiet i 23 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet fad oval dyb 30 cmFlot til anretning og servering takket være formen og kanterne.Med det flotte kendte Blå Mega Riflet mønster og dekor.

Læs mere »

Oval tallerken, 28 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2016.Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle t

Læs mere »

Blå Mega Riflet protionsskål i 35 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet sauceskål + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Dette Blå Mega Riflet serveringsbræt er en måde at få smør på bordet uden at gå på kompromis med æstetikken. Den kan også bruges til mindre portioner af tapas, oste eller kager.Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet o

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål i 13 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål i 15 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål i 18 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle traditioner samtidig med, at det håndmalede håndværk er bevaret. F

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål i 21 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål i 24 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet Skål med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2000.Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle t

Læs mere »

Skålen på 240 cl fra Blå Mega Riflet har en perfekt størrelse til større serveringer og er præcis lige så alsidig, som den er smuk. Skålen er en rigtig favorit i kollektionen. Men sin dejlig store størrelse og imponerende håndmalede mønster, er den både a

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål med låg i 100 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål med låg i 145 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet skål på fod + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Skål på fod med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2000.

Læs mere »

Blå Mega Riflet smørkrukke + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet souffleskåle i en 2-pak + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet sukkerskål + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tallerken på 17 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2003.Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes desig

Læs mere »

Frokosttallerken på 19 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tallerken i 19 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

I 2000 skabte Karen Kjældgård-Larsen Blå Mega Mussel serien med inspiration fra det velkendte musselmalet – småt og blåt. Blå Mega Riflet er beviset på, at selv de bedste traditioner kan holde til at blive udfordret – stort og blåt.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tallerken 22 cm. i mønster 2 + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tallerken i 22 cm. mønster 6 + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Smukt stel designet med en nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel af den unge designstuderende Karen Kjældgård-Larsen. Med en forstørrelse af det oprindelige mønster skabes et unikt udtryk, hvor det klassiske mønster stadig træder igennem.Invite

Læs mere »

Blå Mega Riflet tallerken i 27 cm. mønster 2 + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tallerken i 27 cm. mønster 6 + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tapas fad i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tapas fad i 36 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tekande i 1 liter + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet tekop i 28 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet termokrus + 2 års brudgarantiProduceret siden 2012Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

Blå Mega Riflet termokrus i en 2-pak + 2 års brudgaranti.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året. 

Læs mere »

Blå Mega Riflet termokop i 26 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet termokop i 29 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet termokrus i 39 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet lille vase + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Blå Mega Riflet stor vase + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Royal Copenhagen – Blå Mega saucebåd + 2 års. brudgaranti

Læs mere »

Royal Copenhagen – Riflet Contrast krus i farven Sol + 2 års. brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet stor opbevaringskrukke + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Blå Mega Riflet Æggebægrer 2 stk. i en gaveæske + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Den frodige krysantemum pryder bonbonnieren med sine smukke, lyserøde nuancer i Royal Copenhagens Forårskollektion.

Læs mere »

Royal Copenhagen Bonbonniere Stedmoderblomst.

Læs mere »

Bonbonniere med Tiger lilje blomst.Bonbonnieren fra forårskollektionen skiller sig virkelig ud med en stor orange tigerlilje der er smukt spredt ud over låget og bunden. Denne skål er en fin gave og kan gemme på små lækkerier.

Læs mere »

Royal Copenhagen Contrastkrus Brændt Sienna.Der medfølger 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Royal Copenhagen Contrast krus i farven Caribien + 2 års. brudgaranti

Læs mere »

Royal Copenhagen Riflet Contrast krus i farven Sol + 2 års. brudgaranti.

Læs mere »

Royal Copenhagen Elements Mix skålesæt.Indeholder: Lille skål 65 cl. i Hvid Elements, Mellem skål 160 cl. i Blå Elements, Stor skål 320 cl. i Hvid ElementsDer medfølger 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Flora espressokopper med underkop 10 cl. 6 stk i en gaveæske + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

I sine bløde, lilla toner folder Irisen sine betagende blade ud på Flora højhankskoppen, og akkompagneres af fine, gyldne blade.

Læs mere »

Rhododendronens skinnende blade og ekstravagante blomstren er gengivet i blød lilla på Flora højhankskoppen hvilket gør koppen iøjnefaldende og elegant på én gang.

Læs mere »

Stedmoderblomsten vokser i dyblilla toner fra bunden af Flora højhankskoppen , og det intense farvespil står i smuk kontrakst til koppens hvide baggrund.

Læs mere »

Fin kop med blomstermotiv og 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

På denne højhankskop breder magnolien sine luksuriøse blade ud i nuancer af blød rosa og orange, og koppen giver et strejf af feminin skønhed til enhver samling.

Læs mere »

Kornblomst højhankskop med underkop på 27 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Tulipan højhankskop med underkop på 27 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Flora Iris højhankskop med underkop i 27 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Iris skål i 14 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Iris tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Julestjerne højhankskop med underkop i 27 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Magnolia højhankskop med underkop i 27 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Magnolia skål i 14 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Magnolia tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Magnolia tallerken i 27 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Mælkebøtte fad i 26 cm. + 2 års brudgaranti.Proceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Mælkebøtte højhankskop med underkop i 27 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Mælkebøtte tallerken i 27 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret i 2012.

Læs mere »

Flora Rhododendron højhankskop med underkop i 27 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Rhododendron skål i 14 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Rhododendron tallerken i 22 cm. + 2 årsbrudgaranti.

Læs mere »

Flora Rhododendron tallerken i 27 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Snerle flødekande i 35 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Snerle sukkerskål med låg i 35 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Snerle tekande i 130 cl.+ 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Stedmoderblomst højhankskop med underkop i 27 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Flora Stedmoderblomst skål i 14 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret i 2012.

Læs mere »

Flora Stedmoderblomst tallerken i 22 cm.+ 2 års brudgaranti.Produceret i 2012.

Læs mere »

Flora tallerkenen på 19 cm med en fin, blød iris er en smuk tilføjelse som sidetallerken eller til en sød servering.

Læs mere »

Flora tallerkenen på 19 cm afspejler på smukkeste vis de mest populære blomstermotiver fra Flora stellet . På denne tallerken folder en smuk magnolie sine kronbade ud i bløde nuancer af rosa og orange.

Læs mere »

Flora tallerkenen på 19 cm med en smukt renderet rhododendron er oplagt til søde serveringer og skaber en atmosfære af elegance i fuld flor på dit bord.

Læs mere »

Flora tallerkenen på 19 cm afspejler på smukkeste vis de mest populære blomstermotiver fra Flora stellet . På denne tallerken står en smuk stedmoderblomst i dyb lilla i centrum.

Læs mere »

Middagstallerken med blomstermotiv stedmoderblomst på 27 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Royal Copenhagen samleartikler er en historisk og højt elsket tradition. Hvert års motiv er en fortælling om dansk kulturhistorie, og som små tidslommer har de karakteristiske, blå samleartikler og de elskelige julemands- og juletræsfigurer, prydet utalli

Læs mere »

History Mix skåle i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Sættet indeholder:1 stk. Musselmalet Riflet skål 13 cm.1 stk. Blå Mega Riflet skål 15 cm.1 stk. Hvid Riflet skål 18 cm.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

History Mix skålesæt + 2 års brudgaranti.Indeholder:18 cm. Musselmalet skål21 cm. Blå mega skål24 cm. Hvid riflet skålKampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

History Mix termokopper i en gaveæske. + 2 års brudgaranti.Sættet indeholder:1 stk. Musselmalet Riflet termokop.1 stk. Blå Mega Riflet termokop.1 stk. Hvid Riflet termokop.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

Sæt med 3 smukke asietter 23 cm. fra Royal Copenhagen.Sættet består af:Asiet Hvid RifletAsiet Blå Mega RifletAsiet Musselmalet Riflet

Læs mere »

Royal Copenhagen – History Mix Dyb Tallerken 3 stk. (kampagnevare)History Mix 3 stk. pakning af Royal Copenhagen Riflet, Blå Mega Riflet og Musselmalet 17 cm porcelæns skåle/dybe tallerkener.Musselmalet Riflet er det originale Royal Copenhagen stel,

Læs mere »

History Mix Højhankskopper på 33 cl. 3 stk. i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Sættet indeholder:1 stk. Mussel halvblonde højhankskop.1 stk. Prinsesse højhankskop.1 stk. Hvid Halvblonde højhankskop.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

History Mix kopper i en gaveæske 3 stk. 37 cl. + 2 års brudgaranti.Sættet indeholder:1 stk. Musselmalet Riflet kop.1 stk. Blå Mega Riflet kop.1 stk. Hvid Riflet kop.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

Dæk et smukt morgenbord med disse smukke æggebægre fra History Mix.Gavesættet fra Royal Copenhagen er med tre forskellige mønstre, som komplimenterer hinanden helt perfekt.Hvid Riflet, Blå Mega og Musselmalet RifletStellet tåler opvaskemaskine samt mikroo

Læs mere »

Højhankskop med under på 25 cl. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2008.Med Elements er der foretaget et dyk ned i Royal Copenhagens skattekiste for at skabe et nyt design, der kan udtrykke en mere moderne livsstil. Louise Campbell står bag det banebr

Læs mere »

Hvid Elements dyb tallerken på 25 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2008.

Læs mere »

Hvid Elements espressokop på 9 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2014.

Læs mere »

Hvid Elements fad på 19 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Hvid Elements fad i 23 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2008.

Læs mere »

Hvid Elements fad på 38,5 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Hvid Elements højhankskop på 35 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2016.

Læs mere »

Hvid Elements kop med underkop i 26 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Hvid Elements skål på 30 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Hvid Elements skål på 78 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2000.

Læs mere »

Hvid Elements stort serveringsfad + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Hvid Elements tallerken på 19 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Hvid Elements tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2008.

Læs mere »

Hvid Elements kampagne æske med 2 stk. 22 cm. tallerkener + 2 års brudgaranti.Med Elements kan folk dykke ned i skatterne i Royal Copenhagen og skabe nye design, der kan udtrykke en mere moderne livsstil. Louise Campbell bag det banebrydende design, lånte

Læs mere »

Hvid Elements tallerken i 26 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2008.

Læs mere »

Hvid Elements tallerken i 28 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Hvid Elements kampagne æske med 2 stk. 28 cm. tallerkener + 2 års brudgaranti.Med Elements er der lavet et dyk ned i Royal Copenhagen skattekiste for at skabe et nyt design, der kan udtrykke en mere moderne livsstil. Louise Campbell står bag det banebryde

Læs mere »

Hvid Elements termokop i 35 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Hvid Halvblonde fad i 22 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 1888.

Læs mere »

Hvid Halvblonde kop med underkop i 20 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 1888.

Læs mere »

Hvid Halvblonde skål i 110 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.

Læs mere »

Hvid Halvblonde tallerken på 19 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 1888.

Læs mere »

Hvid Halvblonde tallerken i 25 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 1888.

Læs mere »

Hvid Halvblonde tekande i 100 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 1888.

Læs mere »

Hvid Riflet fad 36 cm. + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Hvid Riflet dyb tallerken i 21 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid riflet dyb tallerken i 17 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet dyb tallerken i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet fad i 34 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet fad i 36 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet højhankskop i 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet kop/underkop med 2 års brudgaranti.Produceret siden: 2003.Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet? En moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det per

Læs mere »

Kande på 1,7 liter med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2003.Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet? En moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det perfekt ti

Læs mere »

Hvid Riflet kande i 160 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet kande i 38 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet kande i 70 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Krus i et klassisk look med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2003.

Læs mere »

Hvid Riflet krus i 37 cl. i en 2-pak + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Moderne tallerken, 20 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet? En moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det perfe

Læs mere »

Royal Copenhagen Hvid Riflet moderne tallerken 25 cm.Der er 2 års brudgaranti på Royal Copenhagen stel.

Læs mere »

Hvid Riflet oval asiet i 23 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet pastatallerken i 30 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet portionsskål i 35 cl. i en 2-pak + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet skål i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet sauceskål + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet skål i 13 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet skål i 15 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet skål i 18 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet skål 21 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Enkel skønhed i en alsidig størrelse, den lille 24 cl. skål i Hvid Riflet.

Læs mere »

Hvid Riflet skål på fod på 15 cm. er ren elegance og vil være perfekt til søde sager på et kagebord. Den er en skønhed i sig selv, men kan også sagtens sættes i selskab med andre kagefade fra Royal Copenhagens stel.Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig

Læs mere »

Hvid Riflet smørboks + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet sukkerskål + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet tallerken i 19 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet tallerken i 27 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet tekande i 100 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet tekop med udnerkop i 28 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

4 stk. termokrus i 29 cl. + 2 års brudgaranti.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

Hvid Riflet termokrus i 26 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet termokrus i 29 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Hvid Riflet termokrus i 39 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

4 stk. termokrus på 26 cl. + 2 års brudgaranti.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

Hvid Riflet vase 12 cm. + 2 års brudgarantiElegant vase der danner en smuk ramme om det så er en blomsterbuket, grene fra haven mv. Står også flot uden indhold.

Læs mere »

Hvid Riflet vase 15 cm. + 2 års brudgarantiElegant vase der danner en smuk ramme om det så er en blomsterbuket, grene fra haven mv. Står også flot uden indhold.

Læs mere »

Fin stor vase i Hvid Riflet med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Hvid Riflet æggebæger i en 2-pak + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Julekop med underkop ‘Møde i folden’ 2019.Royal Copenhagen samleartikler er en historisk og højt elsket tradition. Hvert års motiv er en fortælling om dansk kulturhistorie, og som små tidslommer har de karakteristiske, blå samleartikler og de elskelige ju

Læs mere »

Påskeæg – Lilla Krokus &Lilla Krokus Blade 6 cm. 2 stk i æske.Krokus er en social blomst, der altid flokkes sammen. Denne duo af Krokus er derfor det perfekte forårspar. Med dekorationer af lilla blomsterkroner der åbner op til en 

Læs mere »

På den lille Mega Rose-asiet vokser sprøjtemalede relieffer af rosenknopper elegant fra den håndmalede stilk, hvor nøddeblomsten fra Blå Mega Riflet normalt ville optræde. Mega Rose-asietten er en smuk lille serveringsdel til mindre serveringer.

Læs mere »

Det aflange fad i Mega Rose er smukt og iøjnefaldende, og på den ovale form er den sprøjtemalede silhuet af en tredimensionel rose omkranset af håndmalede palmetter og torne. Fadet er oplagt til større serveringer men er også smukt i sig selv.

Læs mere »

Musselmalet firkantet asiette på 9 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Musselmalet Halvblonde kop med underkop på 20 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 1888.

Læs mere »

Lille asiet på 23 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Dyb tallerken 23 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 1775.Musselmalet Riflet fascinerer med sin klassiske alsidighed. Den yndefulde dekoration fremhæver de delikate former og det fine håndværk, der ligger bag hver steldel. Musselmalet Riflet er et

Læs mere »

Fin stor asiette til anretninger af tapas, sushi eller andre lækre sager. 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Flødekande på 8 cl. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 1775.Musselmalet Riflet fascinerer med sin klassiske alsidighed. Den yndefulde dekoration fremhæver de delikate former og det fine håndværk, der ligger bag hver steldel. Musselmalet Riflet er et t

Læs mere »

Kande på 38 cl. i Musselmalet med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Klassisk gammeldags smørskål med låg til og 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.

Læs mere »

Smuk sukkerskål fra Royal Copenhagen i det velkendte mønster Musselmalet, som er mere end 200 år.Saml alle dele eller kombiner og mix, som du selv ønsker det.

Læs mere »

Temokop på 26 cl. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 1775.Musselmalet Riflet fascinerer med sin klassiske alsidighed. Den yndefulde dekoration fremhæver de delikate former og det fine håndværk, der ligger bag hver steldel. Musselmalet Riflet er et tid

Læs mere »

Påskeæg – Poetens Påskelilje & Poetens Påskelilje Blade 6 cm. 2 stk i æske.Forårskollektionen er en poetisk påmindelse om forårets skønhed, og kollektionens æg, bonbonniere og vaser er oplagte gaveidéer. Forårskollektionen blev skabt i 2018 og er

Læs mere »

Asiette, 23 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.En klassiker fra det 19. århundrede, der er som skabt til vores tid. Kniplingeborten og de blå musseldekorationer på Prinsesse-stellet afslører dets tætte bånd til Royal Copenhagens musselmalede st

Læs mere »

Prinsesse dyb tallerken i 21 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Smuk dyb tallerken på 24 cm fra Prinsesse-stellet med elegante blå kniplinger langs kanten på stellet er ideel som pasta tallerken eller til en fin forret. Porcelæntallerkenens fine håndmalede blondekant får en smuk elegance frem på tallerkenen, der kompl

Læs mere »

Dette kan være en af de mest elegante måder at servere frugt, morgenmad, ost, chokolade eller småkager på. Den to-lags Princess Étagère vil helt sikkert skille sig ud som centrum for opmærksomheden, når den bringes til bordet.Den feminine blonde og de b

Læs mere »

Prinsesse fad i 24,5 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse kande i 17 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse højhankskop i 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse højhankskop med underkop i 25 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse kaffekop med underkop i 17 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Kande, 55 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.En klassiker fra det 19. århundrede, der er som skabt til vores tid. Kniplingeborten og de blå musseldekorationer på Prinsesse-stellet afslører dets tætte bånd til Royal Copenhagens musselmalede stel

Læs mere »

Prinsesse krus i en 2-pak i 33 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

De to 37 cl krus tilfører Prinsesse stellet et kontemporært formsprog og er skabt til at blive tidløse favoritter.

Læs mere »

Prinsesse kvardratisk skål i 21 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse Moderne tallerken i 20 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse Moderne tallerken i 25 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse oval tallerken i 28 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse ovalt fad i 36,5 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse portionsskål i 35 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse skål i 110 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Ro

Læs mere »

Prinsesse skål på 15 cm. + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Skål, 18 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.En klassiker fra det 19. århundrede, der er som skabt til vores tid. Kniplingeborten og de blå musseldekorationer på Prinsesse-stellet afslører dets tætte bånd til Royal Copenhagens musselmalede stel.

Læs mere »

Prinsesse skål 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse skål på fod + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse stellet er kendt for de elegante kniblinger langs kanten på stellet. En rigtig flot skål der kan matches med andre stel.Sættet består af skål 73 cl og 110 cl110 cl: Diameter 18 cm. Højde 8 cm.73 cl. Diameter 15 cm. Højde 7 cm.

Læs mere »

Prinsesse sukkerskål med låg + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse tallerken i 17 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse tallerken i 19 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse tallerken i 25 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse tallerken i 27 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsessetallerken 27 cm. 2 pak.Der medfølger 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse tekande 100 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse tekop med underkop i 20 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Prinsesse termokrus i 26 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Der er tilføjet en smuk vase til prinsesseserien, denne gang er den 18 cm. Vasen er inspireret af de bløde linjer og romantisk elegance i den feminine serie.Vasen har et blødt og rundt designsprog, og den slanke hals giver plads til, at blomsterne blomstr

Læs mere »

Prinsesse æggebæger + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Påske vase bregne 2020De nye blomstermotiver på Royal Copenhagens forårskollektion byder foråret velkommen med blomsterhaver og forstørrende blomsterblade, der smukt draperer sig over ovale overflader. De intense blomstermotiver inviterer dig til at opdag

Læs mere »

Påskeæg med lilla krokus 6 cm.Et omhyggeligt dekoreret æg med Krokus motiv er en skøn påmindelse om at varmere dage er forude. Hele blomsten fra roden til den spirende knop er illustreret på ægget.

Læs mere »

Påskeæg med lilla krokus blade 6 cm.Med dekorationer af lilla blomsterkroner der åbner op til en dyb gul midte, vil parret lyse op i ethvert rum. Kronbladene vokser ud fra æggets top, som om de holder porcelænet i en blød omfavnelse.

Læs mere »

Påskeæg med poetens påskelilje 6 cm.Enkel i skønhed, men alligevel kraftfuld. Royal Copenhagen er forelsket i poeten s påskelilje, der er ensbetydende med forår. En af de største digtere nogensinde var William Wordsworth, som også var inspireret af påskel

Læs mere »

Påskeæg med poetens påskelilje blade 6 cm.Enkel i skønhed, men alligevel kraftfuld. Royal Copenhagen er forelsket i poeten s påskelilje, der er ensbetydende med forår. En af de største digtere nogensinde var William Wordsworth, som også var inspireret af

Læs mere »

Påskeæg med vilde purløg 6 cm.Forårskollektionens vilde purløg viser smukt den lange, grønne græslignende stilk der står højt og holder dets lille hoved tæt lukket indtil den er klar til at blomstre. Dette dekorative æg vil passe ind i enhver samling af f

Læs mere »

Påskeæg med vilde purløg med blade 6 cm.Forårskollektionens vilde purløg viser smukt hvordan den sarte purløgsblomst åbner sine mange bløde kronblade . Dette dekorative æg vil passe ind i enhver samling af forårsdekorationer og en venlig påmindelse om de

Læs mere »

Contrast krus i antracit + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i aubergine + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i farven blush + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Contrast krus i dahlia + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i dueblå + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i hindbær + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i lyng + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i mega blå + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i opal + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i petrolium + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Contrast krus i farven sennep + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Constrast krus i thunder + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

2 stk. Sort Mega Tallerken 22 cm. Mønster 2.Der medfølger 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Sort Mega Riflet asiet 9 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2020

Læs mere »

Sort Mega Riflet asiette på 23 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Sort Mega Riflet dyb tallerken i 17 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Sort Mega Riflet dyb tallerken på 21 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Sort Mega Riflet dyb tallerken i 24 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Sort Mega Riflet fad på 33 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Sort Mega Riflet fad på 36,5 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Sort Mega Riflet firkantet tallerken 20 cm. + 2 års brudgarantiProduceret siden 2020

Læs mere »

Sort Mega Riflet Højhankskop på 33 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Sort Mega Riflet højhankskop med underkop på 25 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Sort Mega Riflet kande + 2 års brudgarantiDen store, Sort Mega Riflet 1,5 L kande er alsidig i brug og iøjnefaldende i sit udtryk. Kanden er en smuk serveringskande og en særlig tilføjelse til enhver porcelænssamling.

Læs mere »

Sort Mega Riflet kande på 70 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Sort Mega Krus 2 stk. 37 cl. i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.

Læs mere »

Sort Mega krus med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Fint lagkagefad på fod med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Sort Mega Riflet oval tallerken i 28 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Portionsskål på 35 cl. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Sort Mega Riflet sauceskål på 55 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Sort Mega Riflet skål på 13 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Skål på 15 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Sort Mega Riflet skål på 18 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Sort Mega Riflet skål på 21 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Sort Mega Riflet Desserttallerken fra Royal Copenhagen 19 cm.Sort Mega Riflet er beviset på at traditioner tåler at blive udfordret, det som engang var småt og blå, er nu stort og sort. De sorte penselstreg mod det hvide porcelæn, giver et stærkt og kontr

Læs mere »

Sort Mega Riflet tallerken på 19 cm. mønster 6 + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Sort Mega Riflet tallerken på 22 cm. mønster 2 + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Sort Mega Riflet frokosttallerken i mønster 6 med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.Her er stellet, der er mere end porcelæn! Det er beviset på, at selv de bedste traditioner kan holde til at blive udfordret. Det, der engang var kendt som småt og bl

Læs mere »

Middagstallerken på 27 cm. i mønster 2 med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Sort Mega Riflet tallerken i 27 cm. mønster 6 + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Lille tapas fad i Sort Mega Riflet til mange fine anretninger, som bl.a sushi eller desserter. 2 års brudgaranti.Produceret siden 2016.

Læs mere »

Sort Mega Riflet tapasfad på 36 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2016.

Læs mere »

Sort Mega Riflet tekande på 1 liter. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Sort Mega Riflet termokop på 26 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Sort Mega Riflet termokop på 29 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2012.

Læs mere »

Sort Mega Riflet termokrus på 39 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2015.

Læs mere »

Sort Mega Riflet vase på 12 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019. 

Læs mere »

Mellem størrelses vase på 15 cm. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Sort Mega Riflet Vase i 20,5 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018. 

Læs mere »

Sort Mega Riflet æggebæger 2 stk. i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.

Læs mere »

Royal Copenhagen Sort Mega 2 pak 27 cm. tallerkener i mønster 2.Der medfølger 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul dyb tallerken i 17 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul dyb tallerken i 24 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul fad i 22 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul fad 37 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og d

Læs mere »

Stjerneriflet Jul fad i 39 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul flødekande i 39 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul fyrfadsstage eller serveringsskåle 2 stk i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Højhankskop, 33 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2019.Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og det finest

Læs mere »

Højhankskop med underkop på 24 cl. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløj

Læs mere »

Julestage med julemotiver + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul kande i 90 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul konfekt skål i 30 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Stjerneriflet jul konfekt skål 2 stk i en gaveæske + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2013.Kampagnevare som kun er på lager et par gange om året.

Læs mere »

Fin krukke til småkager med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2017.

Læs mere »

Krus med julemotiver og 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Sauceskål på fod med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og det fineste

Læs mere »

Stjerneriflet jule skål 175 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul skål 180 cl. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2011.

Læs mere »

Stor serveringskål på 220 cl. med 2 års brudgaranti.Produceret siden 2018.

Læs mere »

Stjerne Riflet Jul skålen på 50 cl er en kærkommen favorit til søde sager, nødder eller desserter, når det skal være lidt ekstra hyggeligt. Skålen er smukt dekoreret med et udvalg af julepynt, så som en bamse og julesmåkage.Stjerne Riflet Jul skaber stemn

Læs mere »

Stjerneriflet Jul skål på fod i 18 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerne Riflet Jul sukkerskål med låg + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet jul tallerken i 19 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul tallerken i 22 cm. + 2 års brudgaranti.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul tallerken i 27 cm. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul tekande i 140 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul tekop med underkop i 32 cl. + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Jule étagéren fra Royal Copenhagen i 23 cm. + 2 års brudgaranti.Smuk til bordet eller blot til pynt. Kan fyldes med alt fra frugt, julens konfekt, kager og mange andre lækkerier.Produceret siden 2006.

Læs mere »

Stjerneriflet Jul æggebægre i en gaveæske + 2 års brudgaranti.

Læs mere »

Det mindre fad i Stjerne Riflet Jul er skræddersyet til juletidens søde serveringer. Som enhver steldel i Stjerne Riflet Jul er fadet udsmykket med sit eget udvalg af julepynt med flettede julehjerter og småkager formet som mus.

Læs mere »

Royal Copenhagen vase Storkenæb.

Læs mere »

Vandaks er en traditionel dansk vandplante der ofte findes omkring søer og damme. De diskrete røde nuancer der pryder spidsen af bladene passer smukt sammen med forårskollektionens bonbonniere.Forårskollektionen er en poetisk påmi

Læs mere »

Påskeæg – Vilde Purløg & Vilde Purløg Blade 6 cm. 2 stk i æske.Inviter foråret indenfor med vilde purløgsmotiver, som en venlig påmindelse om de varmere dage vi går i møde. Disse æg er omhyggeligt dekoreret med Royal Copenhagens&nb

Læs mere »

Julen står for døren, og julemanden står klar med skeen i den ene hånd og en juleøl i den anden, for om lidt skal han nyde sin risengrød. Katten vil gerne have fat i skeen, måske er den også lidt lækkersulten. Årets Julemand er håndmalet med smukke detalj

Læs mere »

Årets juletræ 2021Højde: 15 cm.