Rosendahl

Holder du af dansk designkunst, og sætter du pris på glas, service og køkkengrej i fineste kvalitet, er Rosendahl med sikkerhed en favorit hos dig. Den danske designvirksomhed har igennem flere årtier formet og fremstillet produkter, der er en stor del af danskernes hverdage.

Skåle, glas, knive, julepynt, krus og vaser er blot et lille udpluk af de varer, du finder i det brede sortiment.

Grundlæggelsen af det populære designhus

Erik Rosendahl er manden bag det kvalitetsbevidste designhus, som blev grundlagt i 1984. I de efterfølgende årtier gennemgår virksomhed en kraftig udvidelse og køber blandt andet rettighederne til Kay Bojesen træfigurer og starter import af Global knive, der regnes for at være de bedste på markedet.

Det er først i 1992, ar virksomheden starter egen designproduktion. Grand Cru serien hører til de ældste serier fra virksomheden, der blev lanceret i 1993. Det første produkt fra Grand Cru var en vinprop, der kom på det danske marked i 1993.

I 1997 starter virksomheden eksportafdeling, der tager sig af at sende varer til udlandet og formidle kontakter til udenlandske forhandlere.

Kærligheden til det enkle og tidløse design

Der er flere årsager til, at de elegante glasprodukter fra den danske designvirksomhed har været afholdt i flere generationer. Det er det stilrene og simple design, der er iblandt de mest indflydelsesrige faktorer bag kærligheden til skålene, glassene, karaflerne og de mange andre varer.

Rosendahl glas er designervarer, der sælges til gode priser, som alle har råd til. De enkle og smukke designs kan indgå i ethvert køkken uanset stil. Det er produkter, som er skabt til hverdagen.

Igennem de seneste 20 år har sortimentet taget til i forhold lancering af nye varer. Det skyldes til dels virksomhedens samarbejde med andre danske designerhuse samt opkøb af serier og varemærker fra andre brands. I dag finder du alt fra porcelænsstel over de udsøgte glasvarer til tilbehør og professionelt køkkengrej hos Rosendahl.

Det er ikke kun produkter til hjemmet og udstyr til køkkenet, der hører til virksomhedens smagfulde sortiment.

I 2005 etablerede virksomheden en smykkeproduktion, der har haft fokus på at lave tidløse og stilfulde ure til både mænd og kvinder.

Lær Rosendahl Design Group at kende

I 2005 gennemgik Rosendahl et generationsskifte, da grundlæggeren (Erik) overdrager den daglige ledelse af virksomheden til sin søn, Henrik. Erik beskæftigede sig i de efterfølgende 5 år med at forme og udvikle en koncern, der kunne offentliggøres i 2010. Siden dette år har den danske virksomhed heddet ”Rosendahl Design Group”, og den har flere selvstændige brands i porteføljen – herunder blandt andet Kay Bojesen og Holmegaard.

I år 2018 overtager den ekspanderende, danske virksomhed også rettighederne til Kähler Design og får derved i alt 9 brands i koncernen.

Eksklusivt samarbejde med Utzon

Utzon er navnet på en af Danmarks mest prominente familier og brands, når det kommer til storstilet arkitektur. Utzon var det allerførste brand, som Rosendahl begyndte at samarbejde med omkring udviklingen af ny brugskunst og kvalitetsdesigns. Dette skete tilbage i år 1999, hvor virksomheden indgik professionelt samarbejde med Lin Utzon.

Resultatet af samarbejdet var Filigran serien, som fortsat er populær i dag. Det mest kendte produkt fra den skønne serie er de små og dekorative lysestager af ornamenteret glas. På samtlige varer fra Filigran serien står Lin Utzons navn nederst eller i bunden af produkterne.

Da virksomheden i 2003 flyttede til et nybygget domicil i Hørsholm, var det arkitekten, Kim Utzon, der havde stået for tegningen af bygningen.

Genoplivning af Bjørn Wiinblads vidunderlige designunivers

Bjørn Wiinblad var en dansk maler og keramiker, der i løbet af sit virke har produceret flere tusinde genstande til de danske hjem. Han levede for kunsten, og hans grundlæggende filosofi var at lave designs, der bragte glæde og liv.

Han har blandt andet stået bag de ikoniske porcelænsplatter med skønne tegninger på, ligesom han har lavet grafiske værker og vaser. Det er de milde, glade og livsbekræftende motiver, der altid har kendetegnet Wiinblads designs.

Rosendahl har i mere end 20 år opkøbt danske brands og har givet dem mulighed for at leve videre i trygge og professionelle hænder.

I 2014 var det Bjørn Wiinblads livsbekræftende og glade univers, der fik en renæssance. Rosendahl lancerede en stor serie bestående af produkter i form af kollektionen ”Bjørn Wiinblad Design”. Fra denne store kollektion kan der blandt andet købes de velkendte porcelænsplatter, charmerende servietter, fyrfadsstager og juledekoration. Fælles for alle varerne er, at de lavet med Wiinblads let genkendelige motiver og glade farver.

Særligt om Rosendahl Grand Cru

Det har alle dage været den smukke og stilfulde Grand Cru serie, som de fleste danskere har forbundet den danske designvirksomhed med.

”Grand Cru” er fransk betegnelse, der betyder ”stor vingård” eller ”stor vinmark”. Dette refererer til, hvad der var de første produkter i den eftertragtede serie – vinprop og tilhørende glas.

Danskerne forelskede sig prompte i de enkle, tidløse og glamourøse glasvarer, der var lige så anvendelige til festlige anledninger, som de var til dagligdagen. I dag indeholder den populære serie mere end 140 effekter i alt. Du kan købe alt fra skåle, opbevaringsglas, vinglas, specialglas, kander, lysestager, karafler og en masse andre varer, der alle er fremstillet i samme smukke look.

Det er ikke kun glas, der er det eneste materiale i Grand Cru serien. Rosendahl anvender også porcelæn, plastik og rustfrit stål til fremstillingen af varer, der er skabt til at holde år efter år.

Køb Rosendahl glasfad, tallerkener og andre produkter på tilbud

Det er en stor fordel for dig som forbruger, at den ambitiøse og innovative virksomhed hvert år fremstiller nye varer. Det er med til at skabe fornyelse i sortimentet, og det er med til at udvide dine valgmuligheder.

Når du handler direkte fra virksomhedens webshop, kan du finde et stort produktudvalg, der er sat ned i pris.

Det er kvalitetsvarer, der intet fejler, men som der ikke er plads til i sortimentet, når der kommer nye varer til. Rosendahl tallerkener, service, pynt og glas er at finde i stort set alle danske hjem. Det er smagfuldt, funktionelt og budgetvenligt tilbehør, der kan mixes med produkter fra andre designerbrands.

Spændende produkter fra Rosendahl

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Rosendahl.

Læs mere »

Endelig et opbevaringsglas man kan have stående fremme! Det smarte opbevaringsglas udført i et elegant design fra Rosendahl. Det lille opbevaringsglas kan bruges til alt fra hele krydderier, nødder, salt til papirclips og andre småting. De forskellige opb

Læs mere »

Salt- og peberkværn sæt fra Rosendahl i det klassiske Grand Cru design der passer til ethvert hjem. Denkeramiske kværn er placeret i toppen, så du slipper for salt eller peber på dugen.Kværnene kan indstilles til at kværne fint eller groft. Der er 25

Læs mere »

Denne elegante og funktionelle citruspresser fra RosendahlsGrand Cru serie letter arbejdet i køkkenet og er samtidig flot at se på. Hvis du først skal bruge citronsaften senere, lukker du bare presseren og sætter den i køleskabet. Citruspresseren kan in

Læs mere »

Den mundblæste filigranlyslygte fra Rosendahl er designet af Lin Utzon. Med de skønne dekorationer passer lyslygten ideelt sammen med stearinlys om det er i farve eller klassisk hvid. Sammensættes flot med resten af Filigran serien.

Læs mere »

Dette fine sæt fra Rosendahl består af to enkle morgenmadsskåle i glas samt to Hot Drink glas, perfekte til morgenkaffen eller en hyggelig stund med kaffe, te og småkager. Grand Cru seriens rene linjer gør sættet nemt at mikse med andre glas og stel. Ink

Læs mere »

Denenkle skænkeprop fra Rosendahls Grand Cru serien giver vinen overflade ved skænkning. Skænkeproppen ilter vinen og udvikler smagen, og sørger desuden for, at flasken ikke drypper. Ideel gaveide til værten og værtinden.

Læs mere »

Flotte caféglas ideelle til café latte, varm kakao, te og andre lækre, varme drikke. De kannaturligvis også brugestil øl og vand. Glasset kan indeholde op til 37 cl og du får en pakke med 4 stk.

Læs mere »

Flotte caféglas ideelle til café latte, varm kakao, te og andre lækre, varme drikke. De kannaturligvis også brugestil øl og vand. Glasset kan indeholde op til 37 cl og du får en pakke med 6 stk.

Læs mere »

Champagneglassets høje stilk og tulipanform er perfekt til servering af køligchampagne.Grand Cru seriens enkledesign danner en god base i køkkenet gennem hele livet, og er nemt at kombinere med andre stel.

Læs mere »

Formen på Rosendahls Cognacglas giver både cognac og brandy god overflade at udvikle sig på, og koncentrerer duftene, så smagsindtrykket forstærkes. Glassets størrelse gør det også velegnet til andre brændevine. Grand Cru seriens enkle design gør det nemt

Læs mere »

Flotte Grand Cru drinksglas med kraftig bund. Glassets stramme, stilrene linier skaber en elegant ramme om indholdet. Grand Cru serien fuldender ethvert bord. Du får 4 glas som kan indeholde op til 27 cl.

Læs mere »

Hvis du står og mangler dybe tallerkener til dit hjem, så behøver du ikke lede længere! Denne dybe tallerken fra Rosendahl er super lækker og passer til ethvert hjem og køkken! Tallerkenen er 19 cm i diameter, og den er lavet i porcelæn. Du kan med fordel

Læs mere »

Står du og mangler tallerkener til en suppe, forret eller en bare en god grydert? Led ikke længere, dette er tallerkenen for dig. Funktionalitet samt design er to parametre, som er sat i fokus i Rosendahls “Grand Cru” serie. Kvaliteten er – selvfølgelig –

Læs mere »

Denenkle folieskærer fra Rosendahls Grand Cru serie er fremstillet i stål og sort kunststof. Grand Cru Seriens vinværktøj gør vinservering til en helstøbt oplevelse.Ideel som gaveide til værten og værtinden.

Læs mere »

Disse Hot Drink glas fra Rosendahl er perfekte, når du skal servere varme drikke. Du kan bruge glasset til at servere alle former for drikkevarer; kaffe, the, glögg, vand osv. Blandingen af det simple glas-design og det rustfrie stål er en fryd for øjet.

Læs mere »

Isassietten er endelig vendt tilbage til spisebordene! De klassiske isassietter velegner til spektakulært godt til desserter, men de kan så sandelig også bruges til nogle sideretter, såsom salat og lign. Hvis du vil bryde den klassiske anvendelse, kan du

Læs mere »

Denne klassiske kaffekop fra Rosendahls Grand Cru serie er ideel til servering af god varm kaffe.Koppen kan indeholde 26 cl og måler 9,5 cm i højden.

Læs mere »

Super flot og enkelt lagkagefad fra Rosendahl, som kan bruges i enhversammenhæng. Oplagt til at lave og servere lagkage på! Den gode kvalitet som Rosendahl står for, som sikre dig at du har noget der virker hver gang, samtidig med det ser pænt ud

Læs mere »

Dette smarte låg til Rosendahls Grand Cru vandkaraffel er super stilfuldt og sikre lufttæt opbevaring, så du også kan opbevarer drikkelse i køleskabet. Låget er desuden forsynet med en lille prop, som fjernes, når du ønsker at skænke op. Det er et lille h

Læs mere »

Flot opbevaringsglas fra Rosendahl. Det kan rumme 0,5liter.Der følger et tætomsluttende sort låg med. Glasset kan bruges til opbevaring af bolcher, pasta eller andre ting.

Læs mere »

Flot opbevaringsglas fra Rosendahl. Det kan rumme 0,75 liter.Der følger et tætsluttende sort låg med. Glasset kan bruges til opbevaring af bolcher, pasta eller andre ting.

Læs mere »

Flot opbevaringsglas fra Rosendahl. Det kan rumme hele 1 liter og der følger et tætomsluttende sort låg med. Glasset kan bruges til opbevaring af bolcher, pasta eller andre ting.

Læs mere »

Flot opbevaringsglas fra Rosendahl. Det kan rumme hele 1,5 liter og der følger et tætomsluttende sort låg med. Glasset kan bruges til opbevaring af bolcher, pasta eller andre ting.

Læs mere »

Flot opbevaringsglas fra Rosendahl. Det kan rumme hele 2 liter og der følger et tætomsluttende sort låg med. Det høje, slanke design gør denne krukke ideel til opbevaring af din yndlings-spaghetti.

Læs mere »

Det ovnfaste fad fra Rosendahls Grand Cru serie er super velegnet til både lasagne, steg og som servering af snacks. Et simpelt udtryk og stilrene linjer gør serien i blyfri glas til en tidløs klassiker og en smagfuld repræsentant for dansk design. Fadet

Læs mere »

Denne dybe tallerken måler 20 cm og er perfekt til alle typer af pasta, men kan også bruges til suppe eller salater m.m. Med sin brede kant og dybe bund sætter den virkelig maden i fokus.Du kan med fordel kombinere denne tallerken med de andre Grand Cru

Læs mere »

Ramekinerne fra Rosendahls Grand Cru serie er fremstillet i ovnfast stentøj. De små skåle er ideelle til portionstilberedt mad eller desserter såsom chokolademousse eller chokolade fondant. Grand Cru serien er skabt til at sætte maden i fokus og det enk

Læs mere »

Det ovnfaste fad fra Rosendahls Grand Cru serie er super velegnet til både tærter, kager og som servering af snacks. Et simpelt udtryk og stilrene linjer gør serien i blyfri glas til en tidløs klassiker og en smagfuld repræsentant for dansk design. Fadet

Læs mere »

Salt- og peberkværn sæt fra Rosendahl i det klassiske Grand Cru design der passer til ethvert hjem. Kroppen er fremstilleti porcelæn, og egetræstoppen giver et moderne nordisk twist. En sort og hvid prik på hver kværn indikerer, hvilken der er til salt

Læs mere »

Dette flotte porcelænsfad fra Rosendahls Grand Cru serie er perfekt tilservering af overdådige kagekreationer eller hjemmelavede smålækkerier som macarones eller cupcakes. Fade måler 33 cm i diameter.

Læs mere »

Dette flotte porcelænsfad fra Rosendahls Grand Cru serie er perfekt tilservering af overdådige kagekreationer eller hjemmelavede smålækkerier som macarones eller cupcakes. Fadet er på fod og måler 33 cm i diameter.

Læs mere »

Skålen i mellemstørrelse fra Rosendahls “Grand Cru” serie er især god til salat eller røreskål. Denne skål er designet af Erik Bagger, og resultatet er tidsløst, sofistikeret og minimalistisk. Det er næsten med garanti, at du har set denne skål før – og m

Læs mere »

Skålen fra Rosendahl har en god størrelse, der gør den velegnet til mange formål, bl.a. servering af salater, servering af snacks, frisk frugt og små retter – eller til at røre en dressing sammen i. Med sit enkle design er det nemtat mikse skålen med

Læs mere »

De små glasskåle fra Rosendahl er både velegnede som morgenmadsskåle, til servering af portionsanretninger og ikke mindst til at røre en dressing sammen i.

Læs mere »

Skålen fra Rosendahl har en god størrelse, der gør den velegnet til mange formål, bl.a. servering af lækre salater, servering af snacks, frisk frugt og små retter – eller som praktisk værktøj i madlavningen. Med sit enkle design er det nemtat mikse sk

Læs mere »

Den praktiske størrelse og funktion gør, at det hurtigt bliver dem, du rækker ud efter i hverdagen – både når det skal går stærkt og når tiden er til at dække op med sidetallerkner eller som små fade med lækkerier på bordet.

Læs mere »

De flotte dybe tallerkener fra Rosendahl er gode til servering af alt fra suppe til pasta og morgenmad, eller som serveringsfad til små salater og tilbehør. Grand Cru Soft stellet sætter maden i fokus, og giver dig mulighed for at mikse med andre stel for

Læs mere »

Uanset gøremålet, så er anvendelsesmulighederne til den mellemstore glasskål fra Grand Cru Soft serien mange. Denne serie er designet med funktionalitet, kreativitet og minimalisme i bagtankerne, hvilket nemt afspejles i glasskålen. De bløde og simple lin

Læs mere »

Disse krusfra Rosendahl er perfekt til alt fra dampende morgenkaffe, varm kakao, gløgg og te. Den rundede kant gør det behageligt at drikke af, den organiskeform giver et godt greb. Krusene tåler mikroovn, så du kan varme din drikdirekte deri.

Læs mere »

Dette store latteglas fra Rosendahls Grand Cru serie er perfekt til en lang kaffepause. Der er plads til meget kaffe i med massere af luftigt skum på toppen. Latteglasset tager sig også smukt ud på et bord dækket med hele stellet eller kombination med and

Læs mere »

Denne dybe tallerken måler 25 cm og er perfekt til alle typer af pasta, men kan også bruges til suppe eller salater m.m. Med sin brede kant og dybe bund sætter den virkelig maden i fokus.Du kan med fordel kombinere denne tallerken med de andre Grand Cru

Læs mere »

Skålene fra Rosendahl har en god størrelse, der gør dem velegnet til mange formål, bl.a. morgenmad, suppe, salat, servering af snacks, frisk frugt og små retter – eller til bare at slå et æg ud i. Med sit enkle design er det nemtat mikse skålen meda

Læs mere »

Denne store tallerken fra Rosendahl er med sine 27 cm både velegnet som middagstallerken og som fad til servering. Den organiske form og enkle design sætter maden i fokus. Du kan sammensætte tallerkenenmed andre stel og dække dit helt eget unikke bord

Læs mere »

Disse tallerkener fra Rosendahl er både gode til frokostbordet, samt forret, kage og dessert. Den organiske form og enkle design sætter maden i fokus. Du kan mikse med andre stel for atskabe dit eget personlige udtryk.

Læs mere »

De mellemstore tallerkener fra Rosendahl er gode til middag, frokost og som et lille fad til servering. Grand Cru Soft serien er udviklet i et enkelt design og organisk form. Stellet sætter maden i fokus. Miks stellet med andre stel for et personligt udtr

Læs mere »

Brug de flotte Grand Cru spiritusglas til pre-dinner aperitiffen og som en sød afslutning på en god middag. Grand Cru serien fuldender ethvert bord. Det tulipanformede glas kan indeholde op til 24 cl. Du får 1 æske med 2 glas

Læs mere »

Står du og mangler tallerkener til en frokost eller en forret? Led ikke længere, dette er tallerkenen for dig. Funktionalitet samt design er to parametre, som er sat i fokus i Rosendahls “Grand Cru” serie. Kvaliteten er – selvfølgelig – altid i top, når d

Læs mere »

Denne Rosendahl tallerken er en utrolig dejlig tilføjelse til dit køkken! Tallerken er simpel, flot og elegant. Du ved hvad du får, når du køber Rosendahl – du får kvalitet i topklasse. Tallerkenen her er 23 cm i diameter, hvilket gør den særdeles velegne

Læs mere »

Giv dit service et frisk pust med denne tallerken fra Rosendahl. Denne tallerken fra Rosendahls Grand Cru serie er endnu en dejlig kreation, som kan give dit hjem et forfriskende touch. Denne tallerken har en diameter på 27cm, og den egner sig derfor pe

Læs mere »

Giv dit service et frisk pust med denne tallerken fra Rosendahl. Denne tallerken fra Rosendahls Grand Cru serie er endnu en dejlig kreation, som kan give dit hjem et forfriskende touch. Denne tallerken har en diameter på 30cm, og den egner sig derfor pe

Læs mere »

Denne klassiske kop fra Rosendahls Grand Cru serie er ideel til servering af en god varm kop te. Den store overflade og koppens dybde giver god aromatisk te en ekstra dimension. Koppen kan indeholde 28 cl.

Læs mere »

Med denne termokande i hvid plast får du en testvinder, der både er super dekorativ og holder på varmen! Den praktiske trykknapfunktion er designet, så kanden holder på varmen længere og da du ikke behøver skrue låget løst, når du skænker, undgår du at lu

Læs mere »

Med denne termokande i blankpoleret stål får du en testvinder, der både er super dekorativ og holder på varmen! Den praktiske trykknapfunktion er designet, så kanden holder på varmen længere og da du ikke behøver skrue låget løst, når du skænker, undgår d

Læs mere »

Med denne termokande i rød plast får du en testvinder, der både er super dekorativ og holder på varmen! Den praktiske trykknapfunktion er designet, så kanden holder på varmen længere og da du ikke behøver skrue låget løst, når du skænker, undgår du at luk

Læs mere »

Med denne termokande i sort plast får du en testvinder, der både er super dekorativ og holder på varmen! Den praktiske trykknapfunktion er designet, så kanden holder på varmen længere og da du ikke behøver skrue låget løst, når du skænker, undgår du at lu

Læs mere »

Med denne termokande i grå plast får du en testvinder, der både er super dekorativ og holder på varmen! Den praktiske trykknapfunktion er designet, så kanden holder på varmen længere og da du ikke behøver skrue låget løst, når du skænker, undgår du at luk

Læs mere »

Den flotte termokop fra Rosendahls Grand Cru serie har den helt rigtigestørrelse og termovæggene sørger for, at du ikke brænder dig på morgenkaffen, teen eller den varme kakao – og holder drikken varm længere. Koppen kan indeholde 35 cl og måler 12,4

Læs mere »

Står du og mangler vandglas til spisebordet? Så er dette bestemt en løsning, som du bør overveje! Disse vandglas fra Rosendahl kommer i en pakke á 6 stk glas, som har en volumen på 22 cl. Du har sikkert set glassene før, da de landet over er blevet meget

Læs mere »

Vandkaraflen fra Rosendahl er efterhånden blevet meget udbredt i hele landet. Det ikoniske design af det blyfrie glas samt rustfrie stål har indtaget spisebordet hos mange. Vandkaraflen passer perfekt til servering af isvand, hvori du kan komme ting som m

Læs mere »

Nyd et lækkert glas hvidvini dette smukke vinglas fra den populære serie Grand Cru fra Rosendahl. Bordeaux glasset er ideelt til mange typer af vin. Formen påglasset giver plads til at aromaen i vinen koncentreres og vinen kan udvikle sig. Glassene ko

Læs mere »

Nyd et lækkert glas rødvin i dette smukke vinglas fra den populære serie Grand Cru fra Rosendahl. Bordeaux glasset er ideelt til mange typer af vin . Formen påglasset giver plads til at aromaen i vinen koncentreres og vinen kan udvikle sig. Glassene kom

Læs mere »

Nyd et lækkert koldt glasøli dette smukke ølglas fra den populære serie Grand Cru fra Rosendahl.Tulipanformen på det høje ølglas gør det ideelt til mange typer af øl – både lyse lagerøl og mørke ales. Glasset kan med fordel også bruges til desserter

Læs mere »

De hvide æggebægere fra Rosendals Grand Cru serie er fremstillet i hvidt porcelæn og er mat glaseret udenpå og blankt glaseret indeni samt på bægerets kant.Æggebægrene kommer i en pakke á to stk. Grand Cru serien er skabt til at sætte maden i fokus og d

Læs mere »

Junas Sengetøj er i et materiale af 100% bomuldssatin, der med sin blødhed øer dine chancer for bedre nattesøvn. Modellen her er i farven, rosa.

Læs mere »

Junas Sengetøj er i et materiale af 100% bomuldssatin, der med sin blødhed øer dine chancer for bedre nattesøvn. Modellen her er i farven, lys grøn.

Læs mere »

Junas Sengetøj er i et materiale af 100% bomuldssatin, der med sin blødhed øer dine chancer for bedre nattesøvn. Modellen her er i farven, støvet blå.

Læs mere »

Giv en cool gave til studenten. Uglen har altid været symbol på visdom. Derfor er den selvfølgelig motiv for årets studentergave fra Rosendahl, som anerkendelse til de færdige studenter. Brug uglen som vedhæng på en taske, nøglering, som en halskæde eller

Læs mere »

Inviter de søde nisser på gyngehest med til bords eller dem ham skabe hyggestemning i vindueskarmen. Et motiv, der bringer gensynsglæde år efter år, når kassen med julepynt findes frem. Den fine gaveide er forgyldt og designet af Ole Kortzau.

Læs mere »

Inviter de forgyldte snemænd med til bords eller lad dem skabe hyggestemning i vindueskarmen. Et motiv, der bringer gensynsglæde år efter år, når kassen med julepynt findes frem. Den fine gaveide er forgyldt og designet af Ole Kortzau.

Læs mere »

De fine dansenisser til ophæng er forgyldte og designet af Ole Kortzau. Hyggeligt og festligt indslag til julen. Karen Blixens Jul er inspireret af det liv, den store danske forfatterinde levede på Rungstedlund og den stemning, hun elskede at skabe omkrin

Læs mere »

Inviter den forgyldte engel og hendes publikum med til bords eller lad dem skabe hyggestemning i vindueskarmen. Et motiv, der bringer gensynsglæde år efter år, når kassen med julepynt findes frem. Den fine gaveide er forgyldt og designet af Ole Kortzau.

Læs mere »

Inviter Nissefamilien med til bords eller lad den skabe feststemning i vindueskarmen.Et motiv, der bringer gensynsglæde år efter år, når kassen med julepynt findes frem. Den fine gaveide er forsølvet med sterlingsølv og designet af Ole Kortzau. Hyggeligt

Læs mere »

Inviter Nissefamilien med til bords eller lad den skabe feststemning i vindueskarmen.Et motiv, der bringer gensynsglæde år efter år, når kassen med julepynt findes frem. Den fine gaveide er forsølvet med sterlingsølv og designet af Ole Kortzau. Hyggeligt

Læs mere »

Det lille skærebræt fra Rosendahl er lavet i bambus,der ikke kun er smukt, men også et miljøvenligt alternativ til træ.Bambus et let materiale, der gør forskærebrættet nemt at håndtere og rengøre. Skærebrættet er både praktisk i madlavningen og dek

Læs mere »

Peberkværnen fra Rosendahl i det klassiske Grand Cru design der passer til ethvert hjem. Denkeramiske kværn er placeret i toppen, så du slipper for peber på dugen.Kværnen kan indstilles til at kværne fint eller groft. Der er 25 års garanti på kværnvær

Læs mere »

Når champagne skal serveres med stil. Og det garanteres med de ultraelegante champagneglas i Rosendahls Premium serie. Glassene i denne eksklusive serie er kendetegnet ved de karakteristiske lange, smalle halse og de rummelige skåle. Rosendahls champagneg

Læs mere »

Nyd hvidvinen i det eksklusive hvidvinsglas i Premiumserien fra Rosendahl. Et utrolig smukt vinglas karakteriseret ved den lange, smukke hals. Lækkert design ved Tom Nybroe, der også står bag Premium-glassene til rødvin, øl, spiritus, vand og champagne. R

Læs mere »

Nyd rødvinen i det eksklusive rødvinsglas i Premiumserien fra Rosendahl. Et utrolig smukt vinglas karakteriseret ved den lange, smukke hals. Lækkert design ved Tom Nybroe, der også står bag Premium-glassene til hvidvin, øl, spiritus, vand og champagne. Ro

Læs mere »

Et stærkt bud på glas til den stærke spiritus. Bemærk glassets runde form, der gør, at det er nemt at balancere i hånden, mens du nyder synet af din rom, cognac eller whisky. Glasset er indsnævret svagt i toppen, hvilket hjælper med at holde på de gyldne

Læs mere »

Rosendahl har nytænkt vandglassets form – de runde glas med den lave fod bryder med, hvad man traditionelt forbinder med et vandglas. Elegante ser de ud – og samtidig robuste nok til at kunne tåle en tur i opvaskemaskinen. Fremstillet i blyfrit glas. Desi

Læs mere »

I den velkendte Premium glasserie fra Rosendahl indgår naturligvis også gedigne og rummelige ølglas, der lader din øl komme til sin fulde ret. Både den traditionelle pilsner og de “tungere” ølsorter. Du kan kende Premium glassene på de store skåle og de s

Læs mere »

Det elegante og funktionelle rivejern fra RosendahlsGrand Cru serie letter arbejdet i køkkenet og er samtidig flot at se på. Det du river, falder direkte ned i det medfølgende glas – super smart! Rivejernet er lavet af stål og er rustfrit. Glasset kan i

Læs mere »

Salt- og peberkværn sæt fra Rosendahl i det klassiske Grand Cru design der passer til ethvert hjem. Denkeramiske kværn er placeret i toppen, så du slipper for salt eller peber på dugen.Kværnene kan indstilles til at kværne fint eller groft. Der er 25

Læs mere »

Saltkværnen fra Rosendahl i det klassiske Grand Cru design der passer til ethvert hjem. Denkeramiske kværn er placeret i toppen, så du slipper for salt på dugen.Kværnen kan indstilles til at kværne fint eller groft. Der er 25 års garanti på kværnværke

Læs mere »

Det store skærebræt fra Rosendahl er lavet i bambus,der ikke kun er smukt, men også et miljøvenligt alternativ til træ.Bambus et let materiale, der gør forskærebrættet nemt at håndtere og rengøre. Skærebrættet er både praktisk i madlavningen og dekora

Læs mere »

De stilfulde termokrus i Grand Cru serien er fremstillet i rustfrit stål. Krusene er forsynet med smart kliksystem, der mindsker varmespildet.

Læs mere »

Er du også træt af våde, slaskede karklude og opvaskebørster som du ikke ved hvor du skal gøre af? Med tørrestanderen fra Rosendahl kan du samle det hele et sted, så dualtid har det lige ved hånden. Du undgår samtidig at det drypper på køkkenbordet. Sta

Læs mere »

Den funktionelle vandkaraffel fra Rosendahl er designet af Pihl Bredahl. Vandkaraffelens røde silikonebånd gør den let at holde om og sikrer, at den ikke drypper med væske og laver pletter på bordet. Låget er tætsluttende og sørger for, at indholdet i kar

Læs mere »

Dette krus fra Rosendahls serie Duet er fremstillet i Fine China porcelæn, der er yderst holdbart og har en smuk elegance. Stellet har et smukt relief og mønster, der skaber æstetisk helhed. Serien består af tallerkener, skåle og krus.

Læs mere »

Denne skål fra Rosendahls serie Duet er fremstillet i Fine China porcelæn, der har en god styrke og elegant finish. Skålen måler Ø13 cm og er derfor en god, lille serveringsskål til både varme og kolde retter. Det fine relief og mønster på skålen passer t

Læs mere »

Denne skål fra Rosendahls serie Duet er fremstillet i Fine China porcelæn, der har en god styrke og elegant finish. Skålen måler Ø13 cm og er derfor en god, stor serveringsskål til både varme og kolde retter. Det fine relief og mønster på skålen passer ti

Læs mere »

Denne skål fra Rosendahls serie Duet er fremstillet i Fine China porcelæn, der har en god styrke og elegant finish. Skålen måler Ø22,5 cm og er derfor en god, stor serveringsskål til både varme og kolde retter. Det fine relief og mønster på skålen passer

Læs mere »

Denne tallerken fra Rosendahls nye serie Duet er lavet i Fine China porcelæn, der har en unik styrke og smuk elegance. Tallerkenen måler Ø19 cm, hvilket gør den til en god desserttallerken. Det fine og minimalistiske reliefmønster på tallerkenen skaber en

Læs mere »

Denne tallerken fra Rosendahls nye serie Duet er lavet i Fine China porcelæn, der har en unik styrke og smuk elegance. Tallerkenen måler Ø27 cm, hvilket gør den til en god middagstallerken. Det fine og minimalistiske reliefmønster på tallerkenen skaber en

Læs mere »

Denne tallerken fra Rosendahls Duet serie er fremstillet i Fine China porcelæn, der tåler hverdagens brug. Tallerkenen måler Ø23 cm og passer perfekt til frokost eller en let anretning. Tallerkenens relief og skiftende matte og blanke overflader skaber en

Læs mere »

Nyd en brændende varm kop morgenkaffe, varm chokolade eller en god kop te med dette enkle krus fra den populære Grand Cru serie fra Rosendahl. Krusene kommer i en pakke á 2stk, oghar en volumen på 34cl.