Rosendahl

Holder du af dansk designkunst, og sætter du pris på glas, service og køkkengrej i fineste kvalitet, er Rosendahl med sikkerhed en favorit hos dig. Den danske designvirksomhed har igennem flere årtier formet og fremstillet produkter, der er en stor del af danskernes hverdage.

Skåle, glas, knive, julepynt, krus og vaser er blot et lille udpluk af de varer, du finder i det brede sortiment.

Grundlæggelsen af det populære designhus

Erik Rosendahl er manden bag det kvalitetsbevidste designhus, som blev grundlagt i 1984. I de efterfølgende årtier gennemgår virksomhed en kraftig udvidelse og køber blandt andet rettighederne til Kay Bojesen træfigurer og starter import af Global knive, der regnes for at være de bedste på markedet.

Det er først i 1992, ar virksomheden starter egen designproduktion. Grand Cru serien hører til de ældste serier fra virksomheden, der blev lanceret i 1993. Det første produkt fra Grand Cru var en vinprop, der kom på det danske marked i 1993.

I 1997 starter virksomheden eksportafdeling, der tager sig af at sende varer til udlandet og formidle kontakter til udenlandske forhandlere.

Kærligheden til det enkle og tidløse design

Der er flere årsager til, at de elegante glasprodukter fra den danske designvirksomhed har været afholdt i flere generationer. Det er det stilrene og simple design, der er iblandt de mest indflydelsesrige faktorer bag kærligheden til skålene, glassene, karaflerne og de mange andre varer.

Rosendahl glas er designervarer, der sælges til gode priser, som alle har råd til. De enkle og smukke designs kan indgå i ethvert køkken uanset stil. Det er produkter, som er skabt til hverdagen.

Igennem de seneste 20 år har sortimentet taget til i forhold lancering af nye varer. Det skyldes til dels virksomhedens samarbejde med andre danske designerhuse samt opkøb af serier og varemærker fra andre brands. I dag finder du alt fra porcelænsstel over de udsøgte glasvarer til tilbehør og professionelt køkkengrej hos Rosendahl.

Det er ikke kun produkter til hjemmet og udstyr til køkkenet, der hører til virksomhedens smagfulde sortiment.

I 2005 etablerede virksomheden en smykkeproduktion, der har haft fokus på at lave tidløse og stilfulde ure til både mænd og kvinder.

Lær Rosendahl Design Group at kende

I 2005 gennemgik Rosendahl et generationsskifte, da grundlæggeren (Erik) overdrager den daglige ledelse af virksomheden til sin søn, Henrik. Erik beskæftigede sig i de efterfølgende 5 år med at forme og udvikle en koncern, der kunne offentliggøres i 2010. Siden dette år har den danske virksomhed heddet ”Rosendahl Design Group”, og den har flere selvstændige brands i porteføljen – herunder blandt andet Kay Bojesen og Holmegaard.

I år 2018 overtager den ekspanderende, danske virksomhed også rettighederne til Kähler Design og får derved i alt 9 brands i koncernen.

Eksklusivt samarbejde med Utzon

Utzon er navnet på en af Danmarks mest prominente familier og brands, når det kommer til storstilet arkitektur. Utzon var det allerførste brand, som Rosendahl begyndte at samarbejde med omkring udviklingen af ny brugskunst og kvalitetsdesigns. Dette skete tilbage i år 1999, hvor virksomheden indgik professionelt samarbejde med Lin Utzon.

Resultatet af samarbejdet var Filigran serien, som fortsat er populær i dag. Det mest kendte produkt fra den skønne serie er de små og dekorative lysestager af ornamenteret glas. På samtlige varer fra Filigran serien står Lin Utzons navn nederst eller i bunden af produkterne.

Da virksomheden i 2003 flyttede til et nybygget domicil i Hørsholm, var det arkitekten, Kim Utzon, der havde stået for tegningen af bygningen.

Genoplivning af Bjørn Wiinblads vidunderlige designunivers

Bjørn Wiinblad var en dansk maler og keramiker, der i løbet af sit virke har produceret flere tusinde genstande til de danske hjem. Han levede for kunsten, og hans grundlæggende filosofi var at lave designs, der bragte glæde og liv.

Han har blandt andet stået bag de ikoniske porcelænsplatter med skønne tegninger på, ligesom han har lavet grafiske værker og vaser. Det er de milde, glade og livsbekræftende motiver, der altid har kendetegnet Wiinblads designs.

Rosendahl har i mere end 20 år opkøbt danske brands og har givet dem mulighed for at leve videre i trygge og professionelle hænder.

I 2014 var det Bjørn Wiinblads livsbekræftende og glade univers, der fik en renæssance. Rosendahl lancerede en stor serie bestående af produkter i form af kollektionen ”Bjørn Wiinblad Design”. Fra denne store kollektion kan der blandt andet købes de velkendte porcelænsplatter, charmerende servietter, fyrfadsstager og juledekoration. Fælles for alle varerne er, at de lavet med Wiinblads let genkendelige motiver og glade farver.

Særligt om Rosendahl Grand Cru

Det har alle dage været den smukke og stilfulde Grand Cru serie, som de fleste danskere har forbundet den danske designvirksomhed med.

”Grand Cru” er fransk betegnelse, der betyder ”stor vingård” eller ”stor vinmark”. Dette refererer til, hvad der var de første produkter i den eftertragtede serie – vinprop og tilhørende glas.

Danskerne forelskede sig prompte i de enkle, tidløse og glamourøse glasvarer, der var lige så anvendelige til festlige anledninger, som de var til dagligdagen. I dag indeholder den populære serie mere end 140 effekter i alt. Du kan købe alt fra skåle, opbevaringsglas, vinglas, specialglas, kander, lysestager, karafler og en masse andre varer, der alle er fremstillet i samme smukke look.

Det er ikke kun glas, der er det eneste materiale i Grand Cru serien. Rosendahl anvender også porcelæn, plastik og rustfrit stål til fremstillingen af varer, der er skabt til at holde år efter år.

Køb Rosendahl glasfad, tallerkener og andre produkter på tilbud

Det er en stor fordel for dig som forbruger, at den ambitiøse og innovative virksomhed hvert år fremstiller nye varer. Det er med til at skabe fornyelse i sortimentet, og det er med til at udvide dine valgmuligheder.

Når du handler direkte fra virksomhedens webshop, kan du finde et stort produktudvalg, der er sat ned i pris.

Det er kvalitetsvarer, der intet fejler, men som der ikke er plads til i sortimentet, når der kommer nye varer til. Rosendahl tallerkener, service, pynt og glas er at finde i stort set alle danske hjem. Det er smagfuldt, funktionelt og budgetvenligt tilbehør, der kan mixes med produkter fra andre designerbrands.

Spændende produkter fra Rosendahl

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Rosendahl.

Blomsterkrans H7 forgyldt
Pris: 187,44  
Læs mere »

Rosendahl har designet en smuk juleserie med en række ophæng inspireret af Karen Blixen. Denne juleserie ved navn Karen Blixens Jul er smuk, enkel og særligt dragende at have hængende i boligen. Den forgyldte blomsterhjertekrans er uundværlig som udsmykni

Læs mere »

Få årets julestjerne fra Rosendahls juleserie, Karen Blixens Jul. Her har smykkedesigner Zarah Voigt fortolket Karen Blixens fascinationer og skabt en unik julestjerne, der passer ind i den moderne bolig. Omdrejningspunktet for dette ophæng har været den

Bordflag, dansk, 35 cm
Pris: 399,95  
Læs mere »

Bordflaget fra Rosendahl vajer smukt på bordet fra den blankpolerede flagstang i rustfrit stål. Flagstangen måler 35 cm, og flaget sidder “trådløst” fast på flagstagen, der er afsluttet med en elegant knop på toppen. Bordflaget passer til enhver festlig l

Bordflag, norsk, 35 cm
Pris: 224,38  
Læs mere »

Bordflaget fra Rosendahl pynter flot på bordet, hvor flaget hænger elegant fra den blankpolerede flagstang i rustfrit stål. Flagstagen måler 35 cm, og flaget sidder “trådløst” fast inde i flagstangen. Der er derfor ingen synlige snore. Det let rundet mass

Bordflag, svensk, 35 cm
Pris: 288,00  
Læs mere »

Denne elegante tallerken fra Rosendahls Duet serie er lavet i Fine China porcelæn, der har styrken til at klare hverdagens brug. Tallerkenen måler Ø19 cm, og passer perfekt som kagetallerken eller til forretter. Tallerkenens relief og skiftet mellem blank

Læs mere »

Denne skål fra Rosendahls serie Duet er fremstillet i Fine China porcelæn. Skålen måler Ø13 cm, og er derfor fin som både morgenmadsskål til yoghurt, forretter med suppe, såvel som til en snack. Det smukke reliefmønster med de skiftende matte og blanke ov

Engleophæng H10,5 forgyldt
Pris: 224,94  
Læs mere »

Rosendahl har skabt Karen Blixens Jul, der tager udgangspunkt i Karen Blixens tanker og fascinationer. Smykkedesigner Zarah Voigt har igen i år designet en del af juleserien, hvor smukke ophæng skal pynte i mange forskellige hjem. Her er engleophænget, de

Læs mere »

Fingersalt -og peberkar m. holder, porcelæn/træ Dæk op til middagen med det fine fingersalt- og peberkar fra Rosendahl. De to kar er fremstillet i porcelæn og er blevet glaseret med henholdsvis hvid og sort glasur, som er blankt indvendigt og mat udven

GC Kande 1,3 l klar
Pris: 252,00  
Læs mere »

Den praktiske Grand Cru glaskande passer i døren på de fleste moderne køleskabe, så den kan være det hurtige valg i hverdagen til koldt vand, limonade, iste eller andre læskende drikke. Kanden er inspireret af det klassiske Rosendahl vandglas, og låget fu

Grand Cru Bestik, 16 dele
Pris: 1.217,50  
Læs mere »

Grand Cru Bestik, 16 dele Det rustfri bestik fra Rosendahl Grand Cru er skabt med fokus på enkelt design og gode brugsegenskaber. Bestikket er en del af en fuld serie af serveringsværktøj hvor hver enkel del har en god vægtfordeling og et godt greb. De

Læs mere »

Grand Cru Citruspresser m. glas, 0,25 l Rosendahls Grand Cru-serie præsenterer denne elegante og funktionelle citruspresser, der letter arbejdet i køkkenet og samtidig er flot at se på. Der kan være 25 cl i citruspresseren, og den kan lukkes igen, hvis d

Læs mere »

Grand Cru Cocotte m. glaslåg 5,4 L Skab dampende varme og vitaminrige fristelser i Cocotten fra Rosendahls Grand Cru-serie. Kogekarret, som det principielt er, har været kendt i århundreder for sine egenskaber, der bevarer råvarernes saft og kraft. Ti

Læs mere »

Lækker, elegant og multifunktionel Grand Cru-dressing-shaker fra Rosendahl. Dressing-shakeren er perfekt til opbevaring, tilberedning og servering af hjemmelavede dressinger. Den er 14 cm høj med en diameter på 7,5 cm og består af en beholder i klart glas

Læs mere »

Filterbryggeren fra Rosendahl Grand Cru passer til alle kaffefiltre i størrelsen 1×4. Den passer til den høje Grand Cru-termokande hvor den skrues fast i toppen for sikker og stabil kaffebrygning. Kaffetragten gør på én gang brygning af kaffe mere enkel o

Læs mere »

Grand Cru Fyrfadsstage Ø5,6 cm krom Rosendahls Grand Cru serie udvides med denne fyrfadsstage i krom, der er særdeles smuk i sit udtryk. Dens enkelthed bliver komplementeret af den skinnende overflade, der gør stagen bemærkelsesværdig. Den lille fyrfad

Læs mere »

Grand Cru Isspand Ø16 cm stål Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl i højglans stål og ABS. Isspanden måler 15 cm i højden og har en diameter på 11,5 cm. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden kommer med

Læs mere »

Grand Cru Krydderiglas, 125 ml, egetræslåg Det stilfulde og funktionelle krydderiglas fra Rosendahls Grand Cru-serie kombinerer elegant design med køkkenudstyr, der er funktionelt i køkkenet. Krydderiglassene rummer 125 ml, er ideelle til opbevaring af t

Læs mere »

Den smukke, sorte køkkenrulleholder fra Rosendahl Grand Cru er enkel og moderne i sit design men samtidig både funktionel og praktisk. De karakteristiske Grand Cru-riller sikrer en ganske særlig æstetik, der får køkkenrulleholderen til at fremstå meget de

Læs mere »

Grand Cru Låg til røreskål, 3,5 l Bag, smag, slap af… Grand Cru røreskålene fra Rosendahl i hvid melamin har tilhørende låg. Som vist her til røreskålen, der rummer 3,5 L og et mindre til røreskålen på 0,6 L. Låget er lufttæt, og derfor kan du nemt l

Læs mere »

Grand Cru Marinade glas m. pensel 25 cl sort Det lækre, alsidige Grand Cru-marinadeglas med pensel fra Rosendahl er perfekt til blanding og opbevaring af skønne marinader. Marinadeglasset måler 20 cm x 7,5 cm og består af en glas-beholder med klassisk

Læs mere »

Grand Cru Moments Krus 34 cl hvid med guld 2 stk. Det klassiske Grand Cru stel har fået nyt liv i Rosendahls nyeste serie. Moments er en serie, hvor du blandt andet finder disse kopper, der har et smukt motiv. Det hvide porcelæn har fået drysset stjern

Læs mere »

Grand Cru Moments Pastatallerken Ø25 cm hvid med guld Et Grand Cru stel hører til i mange danske hjem, og Rosendahl har med udgangspunkt i det populære stel skabt en helt særlig udgave til festlige lejligheder. Serien Moments er et stel, der blander de

Læs mere »

Grand Cru Moments Skål Ø19 cm hvid med guld Rosendahl har lavet en nyfortolkning af det populære Grand Cru. Her finder du serien Moments, hvor den enkle geometri fra det klassiske stel er blevet dekoreret på fineste vis. Denne skål kommer i hvidt porce

Læs mere »

Grand Cru Moments Tallerken Ø19 cm hvid med guld Lad Rosendahl dække dit julebord med en særlig version af det populære Grand Cru. Moments er en serie, hvor Grand Cru har fået drysset stjerner ned over sig. Det har resulteret i denne smukke tallerken i

Læs mere »

Grand Cru Moments Tallerken Ø23 cm hvid med guld Rosendahl har skabt en serie til dig, der er vild med smukke detaljer på spisebordet. Moments er en serie, hvor der er pyntet lidt ekstra på Grand Cru. Serien har et enkelt og sofistikeret udtryk, som sa

Læs mere »

Grand Cru Moments Tallerken Ø27 cm hvid med guld Det klassiske Grand Cru stel er blevet nyfortolket i Rosendahls nye juleserie, Moments. Her bliver der drysset stjerner ud over det klassiske stel, hvor disse danner et smukt mønster og giver liv til det

Læs mere »

Grand Cru Opbevaringsglas 1,50 l, egetræslåg Opbevar dine tørre madvarer på smuk vis med Grand Cru opbevaringskrukker fra Rosendahl. De enkle glaskrukker kommer med et smuk og naturligt låg fremstillet i ubehandlet egetræ. Kombinationen af glas og træ

Læs mere »

Den ovale tallerken fra Rosendahl Grand Cru måler 30 cm og supplerer flot den eksisterende serie af stel fra Grand Cru. Den ovale tallerken er fremstillet i glaseret porcelæn og kan eksempelvis bruges som serveringsfad eller som en selvstændig tallerken.

Læs mere »

Grand Cru Rivejern m. glas, 0,25 l Rivejernet her er en del af Grand Cru-serien fra Rosendahl. Det medfølgende glas kan opsamle det, der bliver revet – både glas og rivejern har de Rosendahl-karakteristiske Grand Cru-riller i designet. Rivejernet er la

Læs mere »

Her får du årets mest stilfulde krus i sandfarvet stentøj, der passer helt perfekt til den moderne bolig. Denne nyfortolkning af Rosendahls klassiske Grand Cru har gjort det muligt at trække på det bedste fra de to verdener. Kruset kan rumme 30 ml og har

Læs mere »

Rosendahl har skabt en ny serie, der blander det bedste fra to verdener. Her bliver den klassiske Grand Cru serie kombineret med den moderne livsstil. Det har resulteret i serien Grand Cru Sense, der er et stel med en rå overflade, der står i god kontrast

Læs mere »

I dag kender mange til det klassiske Grand Cru, som er designet af Rosendahl. Nu er serien kommet i en stentøjsvariant, Grand Cru Sense, der blander det klassiske med det robuste fra den moderne bolig. Her får du en skål i stentøj, der vil stå i kontrast

Læs mere »

Rosendahl har kombineret det bedste fra to verdener til dit køkken. Det klassiske Grand Cru bliver blandet med den moderne og minimalistiske bolig, og det har resulteret i en helt ny version, Grand Cru Sense. Her får du en skål, der har plads til det hele

Læs mere »

Lad dig forføre af Rosendahls nyeste version af Grand Cru. Her bliver det praktiske, moderne liv kombineret med det klassiske design, som til sammen udgør Grand Cru Sense, der rummer skåle og tallerkener. Her finder du denne skål, der måler 21,5 cm, og so

Læs mere »

Rosendahl har taget Grand Cru serien til nye højder med Grand Cru Sense. Her bliver den moderne bolig blandet med det klassiske udtryk, som du finder i Grand Cru. Porcelæn er skiftet ud med stentøj, og denne skål kommer i sandfarvet stentøj til middagsbor

Læs mere »

Lad dig forføre af en ny version af Grand Cru fra Rosendahl. Grand Cru Sense er en ny serie, der blander det moderne og klassiske i én og samme tallerken. Denne tallerken kommer i sandfarvet sten, hvor indersiden er glaseret. Det tilføjer elegance og enke

Læs mere »

Lad dig forføre af en ny version af Grand Cru fra Rosendahl. Grand Cru Sense er en ny serie, der blander det moderne og klassiske i én og samme tallerken. Denne tallerken kommer i sandfarvet sten, hvor indersiden er glaseret. Det tilføjer elegance og enke

Læs mere »

Hvis du er vild med Rosendahls Grand Cru, så er deres nye version helt sikkert også et hit hos dig. Her er det moderne og minimalistiske udtryk mikset det med det klassiske Grand Cru. Tallerkenen er er lavet i sandfarvet stentøj, der er blank glaseret på

Læs mere »

Her får du en helt ny version af det velkendte Grand Cru fra Rosendahl. Denne nye serie ved navn Grand Cru Sense har taget det bedste fra den moderne og minimalistiske bolig og kombineret det med det fine udtryk, som det klassiske stel har. Det har result

Læs mere »

Grand Cru Sense er en ny version af det klassiske stel fra Rosendahl. Her er den moderne og minimalistiske bolig indtænkt, hvor det flotte design og rå stentøj mødes på midten. Her får du en stor tallerken i sandfarvet stentøj, som du kan anvende til mang

Læs mere »

Er du vild med Rosendahls Grand Cru, men savner du det moderne touch, så får du det i deres nyeste version. Grand Cru Sense er en serie, hvor du får det flotte design fra det klassiske stel – nu i sandfarvet stentøj. Denne tallerken måler hele 25 cm og er

Læs mere »

Det smukke, rektangulære serveringsfad fra Rosendahl Grand Cru måler 34 cm x14 cm x 3,7 cm. Det er fremstillet i glaseret, hvidt porcelæn og udsmykket med de karakteristiske Grand Cru-riller. Fadet kan bruges både til servering og til tilberedning – det e

Læs mere »

Grand Cru Stempelkande, sort, 1,0 l Stempelkanden her er en del af Rosendahls Grand Cru-serie. Stempelkanden er formet i sort plastik, mens indersiden af kanden er foret af borsilicat, der er et temperatur-resistent materiale. Stempelkanden kombinerer st

Læs mere »

Grand Cru termoflaske er tiltænkt dig, der er vild med at være udenfor. Outdoor living er i fokus hos Rosendahl, og derfor har vi gjort livet på farten lidt nemmere. Termoflasken i rustfrit stål er af høj kvalitet, og fri for både ftalater og bisphenol A

Læs mere »

Rosendahl har øje for Outdoor living og et liv på farten. Derfor har de designet Grand Cru Outdoor, der er en serie beregnet til udendørs brug, hvor kvaliteten er helt i top. Her får du en termoflaske, der kan rumme 65 cl, og som kommer med detaljer i en

Læs mere »

Her får du en termokop, hvor design og praktik findes i én og samme kop. Denne To Go kop er en del af Rosendahls Outdoor serie, der har øje for den praktiske livsstil. Grand Cru Outdoor rummer en række produkter, der er særdeles anvendelige i mange forske

Læs mere »

Grand Cru Vinkøler H22,5 stål Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit-stål, der giver et skarpt og cool udtryk. Vinkøleren måler 23 cm i højden og 12 cm i diameter og er perfekt til at holde vinen

Læs mere »

Grand Cru Æggebæger, 2 stk., porcelæn Dæk op til en langsom og hyggelig morgen med Grand Cru æggebægere fra Rosendahl. De hvide æggebægere er fremstillet i hvidt porcelæn og er mat glaseret udenpå og blankt glaseret indeni samt på bægerets kant. Det en

Hjerteophæng H12,8 guld
Pris: 179,89  
Læs mere »

Hjerteophæng H12,8 guld Det smukke hjerteophæng fra Rosendahl er skabt af designer Zarah Voigt. Hjertet måler 12 cm og er et tidløst og klassisk stykke julepynt, som kan gå i arv igennem generationer. Ophænget er flot som pynt på juletræet, og du kan b

Hjerteophæng H12,8 sølv
Pris: 119,00  
Læs mere »

Hjerteophæng H12,8 sølv Hjerteophænget er et smukt stykke juletræspynt designet af Zarah Voigt for Rosendahl. Ophænget måler 12 cm i højden og er fremstillet i blankpoleret, forsølvet stål, der giver et robust stykke julepynt, som du, også takket være

Læs mere »

Kræmmerhusophæng H15,6 guld Det klassiske kræmmerhusophæng i forgyldt stål er en del af Rosendahls serie af julepynt skabt af designer Zarah Voigt. Ophænget måler 15 cm i højden og kan bruges på et væld af måder som dekoration i december. Kræmmerhuset

Læs mere »

Kræmmerhusophæng H15,6 sølv Det søde kræmmerhusophæng fra Rosendahl er fremstillet i forsølvet, blankpoleret pladestål og måler 15 cm i højden. Det er designet af den danske smykkedesigner Zarah Voigt, der har hentet sin inspiration til kræmmerhuset i

Læs mere »

Smykkedesigner Zarah Voigt står bag en række ophæng i Rosendahls juleserie, Karen Blixens Jul. Her er der fokus på refleksioner og silhuetter, hvilket kommer særligt til udtryk i hendes kugleophæng. Her får du lov til at gå på opdagelse, hvor forskellige

Læs mere »

Premium Champagneskål, 2 stk., 39 cl Start middagsselskabet ud med et køligt glas champagne i de elegante Premium champagneskåle fra Rosendahl. De fine champagneskåle er en del af Premium-serien, som er kendetegnet ved de karakteristiske lange, smalle

Læs mere »

Premium Hvidvinsglas, 2 stk., 54 cl Det elegante Premium hvidvinsglas fra Rosendahl er blandt de store drenge i sin klasse. Det rummelige glas er med sin store overflade velegnet til kraftige hvidvine, da det giver vinen plads til at udvikle sig til fu

Læs mere »

Premium Rødvinsglas, 2 stk., 93 cl Dæk et elegant middagsbord med de smukke Premium rødvinsglas fra Rosendahl. Det rummelige glas giver vinen godt med plads til at udvikle sig. Rødvinsglasset er en del af den stilfulde Premium-serie, som også tæller gl

Læs mere »

Premium Snapseglas, 2 stk., 5 cl Nyd en snaps til silden med dette Rosendahl Premium snapseglas. Snapseglasset er designet af glasdesigner Tom Nybroe, hvor fokus er på en unik smagsoplevelse og et klassisk design. Snapseglassets afrundede form sørger f

Læs mere »

Premium Spiritusglas, 2 stk., 23 cl Servér den skarpe spiritus i Premium spiritusglas fra Rosendahl. Den runde form på glasset gør spiritusglasset let at balancere i hånden, når den mørke rom, fyldige cognac eller røgede whisky stille og roligt skal va

Læs mere »

Premium Vandglas, 2 stk., 52 cl Vandglasset på hele 52 cl i Premium-serien fra Rosendahl gør en smuk skikkelse på det fuldt opdækkede middagsbord og har en god størrelse til at holde dine gæster forsynet med vand både med og uden bobler. Glasset er ogs

Læs mere »

Premium Ølglas, 2 stk., 60 cl Det rummelige Premium ølglas fra Rosendahl giver plads til, at din øls smag og duft kan træde helt frem. Brug både ølglasset til den iskolde pilsner og til den mere kraftige øl, der har brug for plads til at udfolde alle s

Rombeophæng H11,3 guld
Pris: 179,89  
Læs mere »

Rombeophæng H11,3 guld Rombeophænget er designet af Zarah Voigt for Rosendahl. Det smukke stykke julepynt kan eksempelvis hænges på juletræet eller indgå som en del af en større dekoration, eksempelvis på flotte grene i en vase. Designet på rombeophæng

Rombeophæng H11,3 sølv
Pris: 84,06  
Læs mere »

Rombeophæng H11,3 sølv Det smukke rombeophæng fra Rosendahl er designet af Zarah Voigt. Det er fremstillet i forsølvet, blankpoleret pladestål og måler 11 cm i højden. Ophænget er perfekt som pynt på juletræet eller på dekorative grene i en flot vase.

Saltkar, porcelæn
Pris: 225,95  
Læs mere »

Saltkar, porcelæn Det runde saltkar fra Rosendahl er fremstillet i hvidt porcelæn, med blank glasur indvendigt og mat glasur udvendigt. Til saltkaret medfølger en lille ske i ubehandlet europæisk egetræ, som hjælper dig med at holde hygiejnen i karret

Læs mere »

Karen Blixen var glad for juletiden, og det har Rosendahl fortolket i Karen Blixens Jul. Denne juleserie rummer en række smukke ophæng, og her har smykkedesigner Zarah Voigt designet en smuk og dragende julestjerne. Denne julestjerne i forgyldt stål har n

Læs mere »

Få årets julestjerne fra Rosendahls juleserie, Karen Blixens Jul. Her har smykkedesigner Zarah Voigt fortolket Karen Blixens fascinationer og skabt en unik julestjerne, der passer ind i den moderne bolig. Omdrejningspunktet for dette ophæng har været den