Normann Copenhagen

Normann Copenhagen (eller ”Normann CPH” som firmaet også betegnes) hører til de nyeste danske møbel- og interiørvirksomheder i Danmark. Det er ambitionen hos firmet at designe originale og innovative produkter, der gør en positiv forskel i danskernes hverdage.

Den danske virksomhed blev etableret tilbage i år 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen. I takt med den store popularitet om produkterne er der kommet nye varer til i sortimentet.

Produkter, tilbehør og møbler i skandinavisk stil

Du finder en lang række forskellige produkter til både køkken, stue, værelse og kontor fra Normann Copenhagen. Det er langt fra kun herhjemme, at forbrugerne har fået smag for de funktionelle og stilrene designs. Normann CPH sælges til mere end 80 lande i hele verden, og virksomheden udvider konstant sit sortiment og etablerer nye samarbejdsaftaler med forhandlere fra udlandet.

Det var i første omgang møblerne, der gjorde Normann CPH til et eftertragtet brand. I denne kategori finder du blandt andet de eftertragtede ”Just” og ”Form” stole og det lækre ”Block” bord.

Det charmerende er, at alle møbler bærer navne.

Dette gør det let for dig som kunde og forbruger at udpege nye møbler og ekstra tilbehør til hjemmet, der kan matche de produkter, du allerede har fra den prisvindende, danske virksomhed.

Prisvindende designs

Selvom Normann CPH kun har eksisteret i et par årtier, har virksomheden vundet flere priser, end mange af de andre designer- og møbelfirmaer i Danmark.

Det er indtil videre blevet til cirka 50 priser, som designerduoen bag Normann Copenhagen har kunnet tage med sig fra udstillinger og messer. Det er fokusset på de innovative løsninger, der bringer værdi og funktion i hverdagen, der er den største kilde til de mange priser og hædersanmeldelser.

Når du undersøger de mange smagfulde møbler i sortimentet, vil du opleve, hvordan der er lagt vægt på traditionelt håndværk.

Det er fokusset hos Normann Copenhagen at designe moderne møbler af tidløse materialer, som vil skabe glæde, komfort og elegance i de danske og udenlandske hjem i mange år frem.

I udviklingen af hvert et design er der tænkt på kroppens positur og komfortbehov samt møblets proportion.

Iblandt de mange fornemme priser kan nævnes:

 • 2002: Formlandsprisen (for lampen ”Norm 69” designet af Simon Krakow)
 • 2007: Bedste Butik (Boligmagasinet Design Award)
 • 2009: Best Danish Design Company
 • 2010: Social Media Award

Både møbler og tilbehør til hjemmet bærer præg af det stilrene, enkle og tidløse udtryk. Det er med andre ord produkter og interiør, du kan få glæde af i mange år frem.

Det legende udtryk på tilbehør og interiør

Selvom det er det enkle look, der er den røde tråd i udviklingen af nye produkter, har designerduoen en levende og legende tilgang til fremstillingen af basisvarer. I den store og dynamiske kategori af tilbehør til hjemmet vil du opleve, hvilken kreativ og inspirerende tilgang hvert et produkt bliver skabt i forhold til.

Der anvendes traditionelle og velkendte materialer, som formes og bruges på helt nye og anderledes måder.

Det ses blandt andet på vaskebaljerne, der er lavet i fleksibelt gummi (og som hos mange andre virksomheder designes i hårdt plast). Og det ses på vaserne fra Normann Copenhagen, der i sig selv er lavet som en plante.

Lamper og møbler fra Normann Copenhagen

Det moderne design med de rene linjer kan matche ethvert hjem. Som følge af den enkle stil kan du style ethvert rum i boligen, så det matcher dine præferencer for look og farvesammensætning.

Indenfor møbel-kategorien er det den eftertragtede serie af Tablo-borde fra Normann Copenhagen, der er iblandt de mest eftertragtede produkter.

Du finder blandt andet følgende lamper og møbler fra den hæderkronede virksomhed:

 • Kommode
 • Sengebord
 • Reol
 • Spisebordsstol (kan vælges med og uden armlæn)
 • Sofabord
 • Anretterbord
 • Lysekrone
 • Gulvlampe
 • Væglampe
 • Sofa

Det brede udvalg af basismøbler og ekstra interiør gør det muligt at indrette hele hjemmet med stole, borde og lamper i bedste kvalitet.

Det er kendetegnende for stort set alle møbler i sortimentet, at de kan vælges i forskellige størrelser og varianter. Der er taget hensyn til de personlige komfortbehov og pladsmæssige ønsker i fremstillingen af både sofa, borde og reoler fra Normann Copenhagen.

Du får møbler, der er lette at vedligeholde, og som er skabt af højkvalitetstræ, der giver dine stole og dit bord lang levetid.

Besøg Normann Copenhagen butikker eller køb dine kvalitetsprodukter online

Der er mulighed for at lade dig opsluge af alt fra møbler over lamper til tæpper og dekorationsgenstande, når du besøger én af Normann CPH’s fysiske butikker.

Den største butik findes i København, hvor virksomheden i 2005 rykkede ind i sit store butikslokale på Østerbrogade. Her er der hele 1700m2 til at lade sig forføre af de mange skønne og ikoniske designs.

Vil du kunne sidde i ro og mag og nærstudere de mange kvalitetsvarer, kan du besøge Normann Copenhagens website eller følge virksomheden på Facebook eller de andre udbredte, sociale medier.

På virksomhedens hjemmeside får du indblik i de seneste designlanceringer, og du kan klikke dig frem til siden med tilbud og udsalgskampagner.

Den store fordel ved, at der hele tiden fremstilles nye varer til sortimentet er, at det skaber dynamik og forandring i det i forvejen brede produktudvalg.

Fokus på at skabe gode kunderelationer- og oplevelser

Det særlige ved Normann CPH er, at virksomheden ikke kun har vundet priser for sine produkter og sine designtekniske tilgang.

Virksomheden har også fået hæderspris for at være frontførende i forhold til brugen af sociale medier og evnen til at skabe gode kundeoplevelser via de digitale kanaler.

Denne pris modtog virksomheden tilbage i 2010, hvor det endnu kun var et fåtal af virksomheder, der på dette tidspunkt have favnet Facebook i kommerciel sammenhæng.

Alle og enhver kan følge virksomheden på de sociale medier. Herved bliver du iblandt de første kunder, der får information og opslag om nye varer i sortimentet. Og du får vigtige beskeder om kommende tilbudskampagner.

Køb Normann Copenhagen møbler, lamper og tilbehør på tilbud

I forvejen befinder de mange kvalitetsvarer sig i mellemprisklassen. Priserne er på niveau med varer og møbler fra mange af de andre populære og respekterede, danske designvirksomheder.

Vil du spare penge på dine tidløse og elegante lamper, tæpper, vaser eller møbler, kan du vælge at gå efter tilbuddene. Der lanceres løbende udsalgskampagner hos Normann CPH, hvor en del af sortimentet sættes ned i pris.

Dette sker for at få plads til nye varer på lageret. Du kan udnytte de attraktive tilbud til at købe gaver til familie eller venner, som du ved, sætter pris på de elegante og tidløse designervarer. Eller du kan forkæle dig selv og skabe fornyelse i hjemmet.

Spændende produkter fra Normann Copenhagen

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Normann Copenhagen.

Læs mere »

Design Marc Venot for Normann Copenhagen Koncept Acrobat Bordlampe Aubergine er en helt unik LED lampe, da den er fremstillet i to dele, som holdes sammen af en stærk magnet. Dette gør den yderst anvendelig der hvor man har brug for et godt arbejds

Læs mere »

Design Marc Venot for Normann Copenhagen Koncept Acrobat Bordlampe Grå er en helt unik LED lampe, da den er fremstillet i to dele, som holdes sammen af en stærk magnet. Dette gør den yderst anvendelig der hvor man har brug for et godt arbejdslys. M

Læs mere »

Design Marc Venot for Normann Copenhagen Koncept Acrobat Bordlampe Sand er en helt unik LED lampe, da den er fremstillet i to dele, som holdes sammen af en stærk magnet. Dette gør den yderst anvendelig der hvor man har brug for et godt arbejdslys.

Læs mere »

Design Marc Venot for Normann Copenhagen Koncept Acrobat Bordlampe Sort er en helt unik LED lampe, da den er fremstillet i to dele, som holdes sammen af en stærk magnet. Dette gør den yderst anvendelig der hvor man har brug for et godt arbejdslys.

Læs mere »

Producent Normann CopenhagenKoncept Denne kan bruges, hvis man ønsker at hænge 4 lamper sammen. Dette giver et flot og skulpturelt udtryk, samtidig med, at man får masser af lys.

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Bordlampe Guld/Grøn er inspireret af formen på en rørforstærker fra en radio. Det var designeren, Simon Legald, der var i gang med at reparere en radio i hjemmet, da han fik idéen. Navnet Amp er

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Bordlampe Hvid/Hvid er inspireret af formen på en rørforstærker fra en radio. Det var designeren, Simon Legald, der var i gang med at reparere en radio i hjemmet, da han fik idéen. Navnet Amp er

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Bordlampe Hvid/Messing er inspireret af formen på en rørforstærker fra en radio. Det var designeren, Simon Legald, der var i gang med at reparere en radio i hjemmet, da han fik idéen. Navnet Amp

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Bordlampe Røg/Messing er inspireret af formen på en rørforstærker fra en radio. Det var designeren, Simon Legald, der var i gang med at reparere en radio i hjemmet, da han fik idéen. Navnet Amp

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Bordlampe Røg/Sort er inspireret af formen på en rørforstærker fra en radio. Det var designeren, Simon Legald, der var i gang med at reparere en radio i hjemmet, da han fik idéen. Navnet Amp er h

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Chandelier Large Gold/Green er designet med tankerne på en gammel rørforstærker fra en radio. Formen fra den eksisterende pendlen og bordlampen i samme serie, er videreført til denne showstopper

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Chandelier Large Smoke/Black er designet med tankerne på en gammel rørforstærker fra en radio. Formen fra den eksisterende pendlen og bordlampen i samme serie, er videreført til denne showstopper

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Chandelier Large White er designet med tankerne på en gammel rørforstærker fra en radio. Formen fra den eksisterende pendlen og bordlampen i samme serie, er videreført til denne showstopper af en

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Chandelier Small Gold/Green er designet med tankerne på en gammel rørforstærker fra en radio. Formen fra den eksisterende pendlen og bordlampen i samme serie, er videreført til denne showstopper

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Chandelier Small Smoke/Black er designet med tankerne på en gammel rørforstærker fra en radio. Formen fra den eksisterende pendlen og bordlampen i samme serie, er videreført til denne showstopper

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Chandelier Small White er designet med tankerne på en gammel rørforstærker fra en radio. Formen fra den eksisterende pendlen og bordlampen i samme serie, er videreført til denne showstopper af en

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Glas t/Bordlampe Guld er en løs skærm, som passer til Amp bordlampen fra Normann Copenhagen. Den kan anvendes når man har behov for en ny skærm eller blot ønsker at give bordlampen et nyt udtryk,

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Glas t/Bordlampe Røg er en løs skærm, som passer til Amp bordlampen fra Normann Copenhagen. Den kan anvendes når man har behov for en ny skærm eller blot ønsker at give bordlampen et nyt udtryk,

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Glas t/Large Pendel Guld er en løs skærm, som er designet til Amp Pendlen fra Normann Copenhagen. Den kan anvendes når man har behov for en ny skærm eller blot ønsker at give sin pendel et nyt ud

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Glas t/Large Pendel Røg er en løs skærm, som er designet til Amp Pendlen fra Normann Copenhagen. Den kan anvendes når man har behov for en ny skærm eller blot ønsker at give sin pendel et nyt udt

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Glas t/Small Pendel Guld er en løs skærm, som er designet til Amp Pendlen fra Normann Copenhagen. Den kan anvendes når man har behov for en ny skærm eller blot ønsker at give sin pendel et nyt ud

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Glas t/Small Pendel Røg er en løs skærm, som er designet til Amp Pendlen fra Normann Copenhagen. Den kan anvendes når man har behov for en ny skærm eller blot ønsker at give sin pendel et nyt udt

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Large Guld/Grøn er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration – he

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Large Hvid/Hvid er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration – he

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Large Hvid/Messing er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration –

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Large Røg/Messing er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration –

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Large Røg/Sort er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration – her

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Small Guld/Grøn er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration – he

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Small Hvid/Hvid er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration – he

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Small Hvid/Messing er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration –

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Small Røg/Messing er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration –

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Small Røg/Sort er designet af Simon Legald, som fik sin inspiration til lampen da han var i gang med at reparere en radio i hjemmet. Rørforstærkeren fra radioen blev hans inspiration – her

Læs mere »

Producent Normann CopenhagenKoncept Baldakin i hvid der passer til alle lamperne fra Normann Copenhagen.

Læs mere »

Producent Normann CopenhagenKoncept Baldakin i sort der passer til alle lamperne fra Normann Copenhagen.

Læs mere »

Design Normann Copenhagen Koncept Balloon Pendel Large Dusk Blue er en dekorativ og skulpturel lampe. Med inspiration fra Tivolis drømmende univers har Normann Copenhagen skabt en serie af elegante produkter, der giver mulighed for at bringe den særl

Læs mere »

Design Normann Copenhagen Koncept Balloon Pendel Large Warm Grey er en dekorativ og skulpturel lampe. Med inspiration fra Tivolis drømmende univers har Normann Copenhagen skabt en serie af elegante produkter, der giver mulighed for at bringe den særl

Læs mere »

Design Normann Copenhagen Koncept Balloon Pendel Small Candyfloss Rose er en dekorativ og skulpturel lampe. Med inspiration fra Tivolis drømmende univers har Normann Copenhagen skabt en serie af elegante produkter, der giver mulighed for at bringe de

Læs mere »

Design Normann Copenhagen Koncept Balloon Pendel Small Pale Yellow er en dekorativ og skulpturel lampe. Med inspiration fra Tivolis drømmende univers har Normann Copenhagen skabt en serie af elegante produkter, der giver mulighed for at bringe den sæ

Læs mere »

Design Vibeke Fonnesberg Schmidt for Normann Copenhaen Bau Pendel Large Nature er en skulpturel og yderst dekorativ pendel. Det kreative design, er skabt ud fra et ønske om at skabe en pendel, hvis udseende ændre sig, afhængig af hvilken vinkel man o

Læs mere »

Design Vibeke Fonnesberg Schmidt for Normann Copenhaen Bau Pendel Small Nature er en skulpturel og yderst dekorativ pendel. Det kreative design, er skabt ud fra et ønske om at skabe en pendel, hvis udseende ændre sig, afhængig af hvilken vinkel man op

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Large Grå er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spiseb

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Large Hvid er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spise

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Large Sand er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spise

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Large Sort er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spise

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Medium Grå er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spise

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Medium Hvid er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spis

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Medium Sand er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spis

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Medium Sort er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spis

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Small Grå er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spiseb

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Small Hvid er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spise

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Small Sand er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spise

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel Small Sort er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spise

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel X-Small Grå er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spis

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel X-Small Hvid er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spi

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel X-Small Sand er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spi

Læs mere »

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell Pendel X-Small Sort er en meget enkel, men samtidig unik lampe, som henleder tankerne på en klokke, der hænger ned fra klokketårnet. Den er super dekorativ som belysning over spi

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Block Table Black/Black er det smarte rullebord, der er designet af Simon Legald. Det blev lanceret i 2012, hvor det hurtigt blev – og er stadig, et meget populært møbel i indretningen. Med insp

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Block Table Light Grey er det smarte rullebord, der er designet af Simon Legald. Det blev lanceret i 2012, hvor det hurtigt blev – og er stadig, et meget populært møbel i indretningen. Med inspi

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Block Table White er det smarte rullebord, der er designet af Simon Legald. Det blev lanceret i 2012, hvor det hurtigt blev – og er stadig, et meget populært møbel i indretningen. Med inspiratio

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Block Table White/white er det smarte rullebord, der er designet af Simon Legald. Det blev lanceret i 2012, hvor det hurtigt blev – og er stadig, et meget populært møbel i indretningen. Med insp

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Block Table Ø45 Black er det smarte rullebord, der er designet af Simon Legald. Det blev lanceret i 2012, hvor det hurtigt blev – og er stadig, et meget populært møbel i indretningen. Med inspir

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Block Table Ø45 White er det smarte rullebord, der er designet af Simon Legald. Det blev lanceret i 2012, hvor det hurtigt blev – og er stadig, et meget populært møbel i indretningen. Med inspir

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Bon-kollektionen består af en bordlampe samt to pendler. Alle fås de i tre forskellige farver – metal grey, black og garden green. Designet er inspireret af den form som opstår n

Læs mere »

Design KaschKasch for Normann Copenhagen Koncept Cap Bordlampe Blush er en super flot og enkel bordlampe, som er ideel der, hvor man har behov for et godt arbejds- eller læselys. Den har mange muligheder for justering af skærmen takket være udformn

Læs mere »

Design KaschKasch for Normann Copenhagen Koncept Cap Bordlampe Hvid er en super flot og enkel bordlampe, som er ideel der, hvor man har behov for et godt arbejds- eller læselys. Den har mange muligheder for justering af skærmen takket være udformni

Læs mere »

Design KaschKasch for Normann Copenhagen Koncept Cap Bordlampe Midnight Blue er en super flot og enkel bordlampe, som er ideel der, hvor man har behov for et godt arbejds- eller læselys. Den har mange muligheder for justering af skærmen takket være

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept DOT-pæren fuldender din Bon og Plate lampe fra Tivoli by Normann Copenhagen. Kan naturligvis også bruges i andre lamper. Pæren findes med både en guld- og sølvkappe hvor lyset flo

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept DOT-pæren fuldender din Bon og Plate lampe fra Tivoli by Normann Copenhagen. Kan naturligvis også bruges i andre lamper. Pæren findes med både en guld- og sølvkappe hvor lyset flo

Læs mere »

Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Skulpturel bordlampe som på fornemmeste vis balancerer mellem kunst og funktion. Den massive marmor-stander fungerer som værkets tyngde mens metalskærmen nærmest svæver henover. Et kunstnerisk sty

Læs mere »

Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Skulpturel bordlampe som på fornemmeste vis balancerer mellem kunst og funktion. Den massive marmor-stander fungerer som værkets tyngde mens metalskærmen nærmest svæver henover. Et kunstnerisk sty

Læs mere »

Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Skulpturel bordlampe som på fornemmeste vis balancerer mellem kunst og funktion. Den massive marmor-stander fungerer som værkets tyngde mens metalskærmen nærmest svæver henover. Et kunstnerisk sty

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Med inspiration fra Pantomineteatret i Tivoli har Normann Copenhagen skabt to flotte messingbelagte pendler. Pantomineteatret er bygget efter asiatisk forbillede og lamperne er i

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Med inspiration fra Pantomineteatret i Tivoli har Normann Copenhagen skabt to flotte messingbelagte pendler. Pantomineteatret er bygget efter asiatisk forbillede og lamperne er i

Læs mere »

Design Andrea Kowalewski for Normann Copenhagen Koncept Flow Bordlampe Hvid er en helt ideel læse- eller arbejdslampe. Den har en indbygget LED med en kelvin grad på mellem 2800 og 3200, hvilket er en rigtig god lys temperatur til at læse i. Den

Læs mere »

Design Andrea Kowalewski for Normann Copenhagen Koncept Flow Bordlampe Mørke Grøn er en helt ideel læse- eller arbejdslampe. Den har en indbygget LED med en kelvin grad på mellem 2800 og 3200, hvilket er en rigtig god lys temperatur til at læse i.

Læs mere »

Design Andrea Kowalewski for Normann Copenhagen Koncept Flow Bordlampe Sort er en helt ideel læse- eller arbejdslampe. Den har en indbygget LED med en kelvin grad på mellem 2800 og 3200, hvilket er en rigtig god lys temperatur til at læse i. Den

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Bordlampe Messing er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Bordlampe Sort er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel ser

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Gulvlampe Messing er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Gulvlampe Sort er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel ser

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Pendel Ø23 Messing er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Pendel Ø23 Sort er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel se

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Pendel Ø45 Messing er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Pendel Ø45 Sort er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funktionel se

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Væglampe Lamp 111 cm Messing er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Væglampe Lamp 111 cm Sort er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og fun

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Væglampe Lamp 43 cm Messing er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og f

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Grant Væglampe Lamp 43 cm Sort er del af en komplet lampeserie, skabt af den unge og talentfulde danske designer Simon Legald. I samarbejde med Normann Copenhagen har han designet en moderne og funk

Læs mere »

Design Jonas Wagell for Normann Copenhagen Koncept Hello Gulvlampe Grå er en smuk og unik gulvlampe som er enormt dekorativ og som samtidig sagtens kan bruges som læselys. Skærmen kan justeres og der er derfor mulighed for at fokusere lyset derhen

Læs mere »

Design Jonas Wagell for Normann Copenhagen Koncept Hello Gulvlampe Hvid er en smuk og unik gulvlampe som er enormt dekorativ og som samtidig sagtens kan bruges som læselys. Skærmen kan justeres og der er derfor mulighed for at fokusere lyset derhen

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Ikono Pendel Large Grå har et meget klassisk design, men har samtidig et særligt udtryk pga. de 3 skærmes størrelser og særlige udformning. Den fås i flere farver og man har dermed flere mulighed f

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Ikono Pendel Large Hvid har et meget klassisk design, men har samtidig et særligt udtryk pga. de 3 skærmes størrelser og særlige udformning. Den fås i flere farver og man har dermed flere mulighed

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Ikono Pendel Small Grå har et meget klassisk design, men har samtidig et særligt udtryk pga. de 3 skærmes størrelser og særlige udformning. Den fås i flere farver og man har dermed flere mulighed f

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Ikono Pendel Small Hvid har et meget klassisk design, men har samtidig et særligt udtryk pga. de 3 skærmes størrelser og særlige udformning. Den fås i flere farver og man har dermed flere mulighed

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Ikono Pendel Small Rød har et meget klassisk design, men har samtidig et særligt udtryk pga. de 3 skærmes størrelser og særlige udformning. Den fås i flere farver og man har dermed flere mulighed f

Læs mere »

DesignNormann Copenhagen Koncept Ledning med fatning og baldakin, som kan bruges til alle Norm lamperne. Alle Norm lamperne har vi sammensat med dette sæt, så det er ikke nødvendigt at tilkøbe det. Ledningen kommer med en stor fatning, altså en E27

Læs mere »

Design Jonas Wagell for Normann Copenhagen Koncept Minimalistisk kollektion af pendler fra danske Normann Copenhagen designet af den talentfulde svenske designer Jonas Wagell. Pendlen er produceret i stål og har en spunden kant nederst på skærmen

Læs mere »

Design Jonas Wagell for Normann Copenhagen Koncept Minimalistisk kollektion af pendler fra danske Normann Copenhagen designet af den talentfulde svenske designer Jonas Wagell. Pendlen er produceret i stål og har en spunden kant nederst på skærmen

Læs mere »

Design Jonas Wagell for Normann Copenhagen Koncept Minimalistisk kollektion af pendler fra danske Normann Copenhagen designet af den talentfulde svenske designer Jonas Wagell. Pendlen er produceret i stål og har en spunden kant nederst på skærmen

Læs mere »

Design Jonas Wagell for Normann Copenhagen Koncept Minimalistisk kollektion af pendler fra danske Normann Copenhagen designet af den talentfulde svenske designer Jonas Wagell. Pendlen er produceret i stål og har en spunden kant nederst på skærmen

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Momento i blå er en enkelt, men samtidig dekorativ bordlampe, der er helt ideel som læse- eller arbejdslampe. Den har en indbygget LED med en kelvin grad på mellem 2800 og 3200, hv

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Momento i hvid er en enkelt, men samtidig dekorativ bordlampe, der er helt ideel som læse- eller arbejdslampe. Den har en indbygget LED med en kelvin grad på mellem 2800 og 3200, h

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Momento i petrol er en enkelt, men samtidig dekorativ bordlampe, der er helt ideel som læse- eller arbejdslampe. Den har en indbygget LED med en kelvin grad på mellem 2800 og 3200,

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Momento i sort er en enkelt, men samtidig dekorativ bordlampe, der er helt ideel som læse- eller arbejdslampe. Den har en indbygget LED med en kelvin grad på mellem 2800 og 3200, h

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 03 Pendel Large er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 03 Pendel Small er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 06 Pendel Large er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 06 Pendel Medium er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 06 Pendel Small er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 12 Pendel Large er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 12 Pendel X-Large er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fr

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 69 Pendel Large er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 69 Pendel Small er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fra

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 69 Pendel X-Large er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp fr

Læs mere »

Design Britt Kornum for Normann Copenhagen Koncept Norm 69 Pendel XX-Large er en del af Norm familien og er som de andre Norm fremstillet i et ikke brændbart materiale. Når man modtager sin Norm lampe skal den samles, men dette gøres let med hjælp f

Læs mere »

Normann Copenhagen -Amp Chandelier large – gold/green Amp lysekronen er udført i et stilrent og moderne design med poleret marmor med farvet glas lampeskærme. Denne lysekrone/pendel er fantastisk som belysning og tilføjer skulpturelle udtryk i en trappe

Læs mere »

Normann Copenhagen -Amp Chandelier large – smoke/black Amp lysekronen er udført i et stilrent og moderne design med poleret marmor med farvet glas lampeskærme. Denne lysekrone/pendel er fantastisk som belysning og tilføjer skulpturelle udtryk i en trapp

Læs mere »

Normann Copenhagen -Amp Chandelier large – white/white Amp lysekronen er udført i et stilrent og moderne design med poleret marmor med farvet glas lampeskærme. Denne lysekrone/pendel er fantastisk som belysning og tilføjer skulpturelle udtryk i en trapp

Læs mere »

Normann Copenhagen – Era fodskammel krom- Læder Klassisk, indbydende ognostalgisk. Det er én måde at beskrive Normann Copenhagensudvalg af lounge stole på. Men Era kollektionen er meget mere. Designet er velproportioneret, linjerne er skarpe, og føl

Læs mere »

Normann Copenhagen – Era fodskammel stål – Læder Klassisk, indbydende ognostalgisk. Det er én måde at beskrive Normann Copenhagensudvalg af lounge stole på. Men Era kollektionen er meget mere. Designet er velproportioneret, linjerne er skarpe, og føle

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 120×120 cm – Blå Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører h

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 120×120 cm – Grå Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører h

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 120×120 cm – Grøn Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 120×120 cm – Rød Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører h

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 120×120 cm – Sort Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 95×200 cm – Blå Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører ho

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 95×200 cm – Grå Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører ho

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 95×200 cm – Grøn Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører h

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 95×200 cm – Hvid Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører h

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 95×200 cm – Rød Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører ho

Læs mere »

Normann Copenhagen – Form spisebord 95×200 cm – Sort Form Table er en del af serien Form, der er fyldt med moderne spisestuemøbler hvor nøgleordet er enkelhed. Form bordene er lavet af eg og linoleum, som er avancerede naturlige materialer, der tilfører h

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grant floor lamp – black Grant gulvlampen står høj og elegant med en slank, let tiltet positur og en solid granitfod. Med samme funktioner som Grant bordlampen, en bevægelig lampeskærm og lysdæmper, er Grant gulvlampen ideel som både

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grant floor lamp – brass Grant gulvlampen står høj og elegant med en slank, let tiltet positur og en solid granitfod. Med samme funktioner som Grant bordlampen, en bevægelig lampeskærm og lysdæmper, er Grant gulvlampen ideel som båd

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grant wall lamp 111 cm – black Vægmonteret belysning er en æstetisk og pladsbesparende løsning, og Grant serien byder på to fleksible designs. Vælg Grant væglampen med den lange arm til belysning i lounge områder eller over køkkenbord

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grant wall lamp 111 cm – brass Vægmonteret belysning er en æstetisk og pladsbesparende løsning, og Grant serien byder på to fleksible designs. Vælg Grant væglampen med den lange arm til belysning i lounge områder eller over køkkenbo

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grow sofabord 70 x 120cm – Bejdset eg Grow sofabordet er udført i massiv eg og har en beskyttende mat lakering.Bordet erdesignet med referencer til klassisk shakerstil, kendt for enkelhed, renhedog håndværksmæssig kvalitet. Bo

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grow sofabord 70 x 120cm – Eg Grow sofabordet er udført i massiv eg og har en beskyttende mat lakering.Bordet erdesignet med referencer til klassisk shakerstil, kendt for enkelhed, renhedog håndværksmæssig kvalitet. Bordet har

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grow sofabord 80 x 80 cm – Bejdset eg Grow sofabordet er udført i massiv eg og har en beskyttende mat lakering.Bordet erdesignet med referencer til klassisk shakerstil, kendt for enkelhed, renhedog håndværksmæssig kvalitet. Bord

Læs mere »

Normann Copenhagen – Grow sofabord 80 x 80 cm – Eg Grow sofabordet er udført i massiv eg og har en beskyttende mat lakering.Bordet erdesignet med referencer til klassisk shakerstil, kendt for enkelhed, renhedog håndværksmæssig kvalitet. Bordet har n

Læs mere »

Hyg fodskammel fra Normann Copenhagen i grå med egestæsben Denne fodskammel passer til Hyg lænestolen. Med denne fodskammel kan du tilføje ekstra komfort til din lænestol.Hyg fodskamlen er lavet af formstøbt PU skum og med stel i eg. Med inspiration fra

Læs mere »

Hyg fodskammel fra Normann Copenhagen med drejestel i aluminium Denne fodskammel passer til Hyg lænestolen. Med denne fodskammel kan du tilføje ekstra komfort til din lænestol.Hyg fodskamlen er lavet af formstøbt PU skum og med aluminiums stel. Med in

Læs mere »

Hyg lænestol fra Normann Copenhagen, lavmodel medben i eg. Lænestole fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra rummet, mens et bredt sæde g

Læs mere »

Hyg lænestol fra Normann Copenhagen, høj model med ben i eg Lænestole fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra rummet, mens et bredt sæde gør

Læs mere »

Hyg lænestol fra Normann Copenhagen, høj model med ben i sortlakeret eg Lænestole fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra rummet, mens et bre

Læs mere »

Hyg lænestol fra Normann Copenhagen, høj model med drejestel i aluminium Lænestole fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra rummet, mens et

Læs mere »

Hyg lænestol fra Normann Copenhagen, høj model med drejestel i aluminium Lænestole fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra rummet, mens et

Læs mere »

Hyg lænestol fra Normann Copenhagen, høj model med drejestel i aluminium og vippefunktion Lænestole fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra r

Læs mere »

Hyg lænestol fra Normann Copenhagen, med drejestel i aluminium Lænestole fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra rummet, mens et bredt sæde

Læs mere »

Hyg sofa fra Normann Copenhagen i creme-farvet tekstil og med egetræsben Sofaen fra serien Hyg er skabt til hygge. Den voluminøse form afbalanceres af en smal kontur, som skærper og raffinerer udtrykket. Høje sider skærmer let af fra rummet, mens et bredt

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino kommode m. 5 skuffer – Grå Kabino er enminimalistisk og funktionelkommode med skuffer i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbehov

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino kommode m. 5 skuffer – Hvid Kabino er enminimalistisk og funktionelkommode med skuffer i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbeho

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino kommode m. 6 skuffer – Grå Kabino er enminimalistisk og funktionelkommode med skuffer i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbehov

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino kommode m. 6 skuffer – Hvid Kabino er enminimalistisk og funktionelkommode med skuffer i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbeho

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino skænk – Grå Kabino er enminimalistisk og funktionelskænk i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbehov i hjemmet. Kabino har et ind

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino skænk – Hvid Kabino er enminimalistisk og funktionelskænk i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbehov i hjemmet. Kabino har et in

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino skænk med skuffer – Grå Kabino er enminimalistisk og funktionelskænk i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbehov i hjemmet. Kabin

Læs mere »

Normann Copenhagen – Kabino skænk med skuffer – Hvid Kabino er enminimalistisk og funktionelskænk i skandinavisk design.Designer Simon Legald har sat opbevaring i højsædet med en møbelserie, der nu dækker endnu flere opbevaringsbehov i hjemmet. Kabi

Læs mere »

Normann Copenhagen – Phantom lamp – large Phantom er en serie af voluminøse lamper udført i et særligt halvtransparent resin-materiale. Designerne har brugt de klassiske lysekroner som inspiration for lampernes dramatiske silhuetter. Lamperne er konstruer

Læs mere »

Normann Copenhagen – Phantom lamp – medium Phantom er en serie af voluminøse lamper udført i et særligt halvtransparent resin-materiale. Designerne har brugt de klassiske lysekroner som inspiration for lampernes dramatiske silhuetter. Lamperne er konstrue

Læs mere »

Normann Copenhagen – Pine bord large- Fyrretræ Normann Copenhagens serie af småborde, der bærer navnet Pine, er udført i massivt fyrretræ i et karakterfuldt og skulpturelt design. Med sin voluminøse, ottekantede fod indtager Pine et hvilket som helst ru

Læs mere »

Normann Copenhagen – Pine bord large- Lysegrå Normann Copenhagens serie af småborde, der bærer navnet Pine, er udført i massivt fyrretræ i et karakterfuldt og skulpturelt design. Med sin voluminøse, ottekantede fod indtager Pine et hvilket som helst rum

Læs mere »

Normann Copenhagen – Pine bord large- Mørkeblå Normann Copenhagens serie af småborde, der bærer navnet Pine, er udført i massivt fyrretræ i et karakterfuldt og skulpturelt design. Med sin voluminøse, ottekantede fod indtager Pine et hvilket som helst ru

Læs mere »

Normann Copenhagen – Pine bord large- Mørkegrå Normann Copenhagens serie af småborde, der bærer navnet Pine, er udført i massivt fyrretræ i et karakterfuldt og skulpturelt design. Med sin voluminøse, ottekantede fod indtager Pine et hvilket som helst ru

Læs mere »

Normann Copenhagen – Silo puf large – Karneval rød Silo puffen er lavet af PU skum, der er limet på krydsfiner. Krydsfineren skaber stabilitet i konstruktionen og tilføjer en skarp visuel profil. Skummet giver en blød komfort med en fast overflade, der sk

Læs mere »

Normann Copenhagen – Silo puf large – Piazza grå Silo puffen er lavet af PU skum, der er limet på krydsfiner. Krydsfineren skaber stabilitet i konstruktionen og tilføjer en skarp visuel profil. Skummet giver en blød komfort med en fast overflade, der skab

Læs mere »

Normann Copenhagen – Silo puf large – Riviera blå Silo puffen er lavet af PU skum, der er limet på krydsfiner. Krydsfineren skaber stabilitet i konstruktionen og tilføjer en skarp visuel profil. Skummet giver en blød komfort med en fast overflade, der ska

Læs mere »

Normann Copenhagen – Slice spisebord 90×200 cm – Eg I et klassisk, attraktivt design består Slice spisebordene af tre brede planker. Overfladen brydes af åbninger mellem brædderne, der giver en lethed til det nordiske design. Slice bordet kommer i tre læn

Læs mere »

Normann Copenhagen – Slice spisebord 90×250 cm – Eg I et klassisk, attraktivt design består Slice spisebordene af tre brede planker. Overfladen brydes af åbninger mellem brædderne, der giver en lethed til det nordiske design. Slice bordet kommer i tre læn

Læs mere »

Normann Copenhagen – Slice spisebord 90×250 cm- Linoleum Slice linoleum er et klassisk smukt bord med ekstravagant design. Bordet er designet med sans for det rene, nordiske formsprog af Hans Hornemann.de. Mødet mellem egetræ og linoleum forener det æst

Læs mere »

Normann Copenhagen – Slice spisebord 90×300 cm – Eg I et klassisk, attraktivt design består Slice spisebordene af tre brede planker. Overfladen brydes af åbninger mellem brædderne, der giver en lethed til det nordiske design. Slice bordet kommer i tre læn

Læs mere »

Normann Copenhagen – Slice spisebord 90×300 cm- Linoleum Slice linoleum er et klassisk smukt bord med ekstravagant design. Bordet er designet med sans for det rene, nordiske formsprog af Hans Hornemann.de. Mødet mellem egetræ og linoleum forener det æst

Læs mere »

Normann Copenhagen – Slice spisebord Ø120 cm- Linoleum Slice linoleum er et klassisk smukt bord med ekstravagant design. Bordet er designet med sans for det rene, nordiske formsprog af Hans Hornemann.de. Mødet mellem egetræ og linoleum forener det æstet

Læs mere »

Normann Copenhagen – Slice spisebord Ø95 – Linoleum Slice linoleum er et klassisk smukt bord med ekstravagant design. Bordet er designet med sans for det rene, nordiske formsprog af Hans Hornemann.de. Mødet mellem egetræ og linoleum forener det æstetiske

Læs mere »

Normann Copenhagen – Turn bord – mørkegrå Turn bordet er et lille men funktionelt bord i træ og stål. Navnet Turn referer til den drejebevægelse, der justerer højden på den runde bordplade, som ubesværet løfter sig fra sin klokkeformede stålbase. Turn bor

Læs mere »

Normann Copenhagen – Turn bord – sort Turn bordet er et lille men funktionelt bord i træ og stål. Navnet Turn referer til den drejebevægelse, der justerer højden på den runde bordplade, som ubesværet løfter sig fra sin klokkeformede stålbase. Turn bordet

Læs mere »

Normann Copenhagen – Turn bord – varm grå Turn bordet er et lille men funktionelt bord i træ og stål. Navnet Turn referer til den drejebevægelse, der justerer højden på den runde bordplade, som ubesværet løfter sig fra sin klokkeformede stålbase. Turn bor

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 180×90 cm – Grå Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk des

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 180×90 cm – Hvid Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk de

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 180×90 cm – Sort Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk de

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 220×90 cm – Grå Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk des

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 220×90 cm – Hvid Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk de

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 220×90 cm – Sort Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk de

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 250×90 cm – Grå Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk des

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 250×90 cm – Hvid Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk de

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord 250×90 cm – Sort Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk de

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord Ø110 cm – Grå Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk desig

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord Ø110 cm – Hvid Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk desi

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord Ø110 cm – Sort Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk desi

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord Ø120 cm – Grå Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk desig

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord Ø120 cm – Hvid Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk desi

Læs mere »

Normann Copenhagen – Union spisebord Ø120 cm – Sort Et spisebord er base og samlingspunkt for alverdens aktiviteter som måltider, arbejde, læring, samtale og hygge, og Union serien imødekommer det hele. En all-around serie af borde i et minimalistisk desi

Læs mere »

Den klassiske Form Chair fra Normann Copenhagen her med armlæn i den flotteste røde farve. Skallen er støbt iPolypropylen og har en fantastisk komfort. Stolene er designet af Simon Legald, som har haft til mål at skabe en stol med ét helstøbt udseende o

Læs mere »

Den klassiske Form Chair fra Normann Copenhagen i grå med stålgrå ben. Skallen er støbt iPolypropylen og har en fantastisk komfort. Stolene er designet af Simon Legald, som har haft til mål at skabe en stol med ét helstøbt udseende og en naturlig integr

Læs mere »

Era Lounge stol fra Normann Copenhagen,høj model medben i eg. Klassisk, indbydende ognostalgisk. Det er én måde at beskrive Normann Copenhagensudvalg af lounge stolepå. Men Era kollektionen er meget mere. Designet er velproportioneret, linjerne er

Læs mere »

Era Lounge stol fra Normann Copenhagen,høj model medben i eg. Klassisk, indbydende ognostalgisk. Det er én måde at beskrive Normann Copenhagensudvalg af lounge stolepå. Men Era kollektionen er meget mere. Designet er velproportioneret, linjerne er

Læs mere »

Era Lounge stol fra Normann Copenhagen,høj model medben i eg. Klassisk, indbydende ognostalgisk. Det er én måde at beskrive Normann Copenhagensudvalg af lounge stole på. Men Era kollektionen er meget mere. Designet er velproportioneret, linjerne e

Læs mere »

Normann Copenhagen Era loungestol – høj i City Velvet med ben i krom Den smukke og elegantelænestole fra Normann Copenhagener yderst behagelig at sidde i og findes i flere forskellige farver.Designet er velproportioneret, linjerne er skarpe, og føle

Læs mere »

Normann Copenhagen Era loungestol – høj med ben i krom Den smukke og elegantelænestole fra Normann Copenhagener yderst behagelig at sidde i og findes i flere forskellige farver.Designet er velproportioneret, linjerne er skarpe, og følelsen er modern

Læs mere »

Normann Copenhagen Era loungestol – høj i sort læder med ben i krom Den smukke og elegantelænestole fra Normann Copenhagener yderst behagelig at sidde i og findes i flere forskellige farver.Designet er velproportioneret, linjerne er skarpe, og følel

Læs mere »

Era loungestol høj med ben i stål Klassisk, indbydende og nostalgisk. Sådan kan Era loungestolene beskrives. Designet er velproportioneret, linjerne er skarpe, og følelsen er moderne. Era kollektionen er designet til at transcendere generationer og hører

Læs mere »

Normann Copenhagen Era loungestol i læder – lav Smuk og yderst elegant lænestol fra Normann Copenhagen i smukt læder fra Sørensen Læder”Ultra 41599″. Lænestolen er fantastisk at sidde i og er nem at implementere i indretningen, grundet dens minimalistis

Læs mere »

Era Lounge stol fra Normann Copenhagen,høj model medben i eg. Klassisk, indbydende ognostalgisk. Det er én måde at beskrive Normann Copenhagensudvalg af lounge stolepå. Men Era kollektionen er meget mere. Designet er velproportioneret, linjerne er

Læs mere »

Normann Copenhagen Era gyngestol Smukkeste gyngestol i læder med stålben fra Normann Copenhagen. Gyngestolen har en fantastisk komfort og er nem at integrere i indretningen grundet dens stilrene design. Gyngestolen findes i flere forskellige farver og m

Læs mere »

Solid er et minimalistisk sofabord af gedigne materialer fra naturen, der forener den skandinaviske håndværkstradition med grundprincipper fra japansk arkitektur. Resultatet er et tidløst og robust sofabord med en enkel konstruktion uden overflødige detal

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Phantom Pendel Large er designet af Simon Legald, der lægge stor vægt på troværdighed og ærlighed i hans design. Lampen består af et stålskelet, hvor det elastiske materiale, resin er sprøjtet i tætt

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Phantom Pendel Medium er designet af Simon Legald, der lægge stor vægt på troværdighed og ærlighed i hans design. Lampen består af et stålskelet, hvor det elastiske materiale, resin er sprøjtet i tæt

Læs mere »

Design Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Phantom Pendel Small er designet af Simon Legald, der lægge stor vægt på troværdighed og ærlighed i hans design. Lampen består af et stålskelet, hvor det elastiske materiale, resin er sprøjtet i tætt

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Med inspiration fra Tivolis ballongynge og de mange fine mønstre har Normann Copenhagen designet en eventyrlig væg- og bordlampe. Formen er skabt ud fra den populære forlystelse mens

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Med inspiration fra Tivolis ballongynge og de mange fine mønstre har Normann Copenhagen designet en eventyrlig væg- og bordlampe. Formen er skabt ud fra den populære forlystelse mens

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Med inspiration fra Tivolis ballongynge og de mange fine mønstre har Normann Copenhagen designet en eventyrlig væg- og bordlampe. Formen er skabt ud fra den populære forlystelse mens

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Med inspiration fra Tivolis ballongynge og de mange fine mønstre har Normann Copenhagen designet en eventyrlig væg- og bordlampe. Formen er skabt ud fra den populære forlystelse mens

Læs mere »

Producent Normann Copenhagen Koncept Pære LED 0,4 W (661lm) G4 – Normann Copenhagen, er den pære der anbefales til Amp lysekronen fra Normann Copenhagen. Med en lysstyrke på 661lm, giver pæren et behageligt lys og tilfører rummet en hyggelig atmosf

Læs mere »

Koncept Pære LED 1,5W (100lm) Spiral Dæmpbar Nyttig information om pærer Når du køber ny LED-pære, er der nogle vigtige ting, som du skal være opmærksom på. En LED-pæres lysstyrke bliver målt i det der hedder lumen i stedet for watt. 15W = 140 lu

Læs mere »

Producent Normann Copenhagen Koncept Pære LED 2W t/Amp – Normann Copenhagen, er den pære der anbefales til Amp Pendel og Bordlampe fra Normann Copenhagen. Pæren giver et behageligt lys og tilfører rummet en hyggelig atmosfære, uden at blænde.

Læs mere »

Producent Normann Copenhagen Koncept Pære LED 2W t/Amp – Normann Copenhagen, er den pære der anbefales til Amp Pendel og Bordlampe fra Normann Copenhagen. Pæren giver et behageligt lys og tilfører rummet en hyggelig atmosfære, uden at blænde.

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Grå er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt koblingsled, som

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Gul er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt koblingsled, som

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Hardwired Black er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt kobli

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Hardwired Grey er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt koblin

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Hardwired Petrol Green er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejelig

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Hardwired White er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt kobli

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Hardwired Yellow er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt kobl

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Hvid er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt koblingsled, som

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Petrol Grøn er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt koblingsl

Læs mere »

Design Marianne Andersen for Normann Copenhagen Koncept Rise Væglampe Sort er en smuk og enkelt væglampe, som er super god som læselys ved siden af sengebordet eller sofaen. Den cylinderformede skærm er monteret med et drejeligt koblingsled, som

Læs mere »

Design HolmbäckNordentoft for Normann Copenhagen Koncept Shelter Bordlampe Hvid er en meget dekorativ bordlampe som kan bruges, der hvor man ønsker et smukt stemningslys. Det skulpturelle design har et minimalistisk udtryk, der passer perfekt ind i

Læs mere »

Design HolmbäckNordentoft for Normann Copenhagen Koncept Shelter bordlampe i limestone er en meget dekorativ bordlampe som kan bruges, der hvor man ønsker et smukt stemningslys. Shelter er en meget skulpturel lampe og passer perfekt ind i det minimali

Læs mere »

Design HolmbäckNordentoft for Normann Copenhagen Koncept Shelter bordlampe i sort er en meget dekorativ bordlampe som kan bruges, der hvor man ønsker et smukt stemningslys. Shelter er en meget skulpturel lampe og passer perfekt ind i det minimalistisk

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Stage gulvlampe i grå kan bruges både til at læse ved og til at give stemningslys. Det er en super dekorativ lampe, som er enkelt, men som samtidig har et helt unikt udtryk. Den

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Stage gulvlampe i hvid kan bruges både til at læse ved og til at give stemningslys. Det er en super dekorativ lampe, som er enkelt, men som samtidig har et helt unikt udtryk. Den

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Stage gulvlampe i petrol grøn kan bruges både til at læse ved og til at give stemningslys. Det er en super dekorativ lampe, som er enkelt, men som samtidig har et helt unikt udtryk

Læs mere »

Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris for Normann Copenhagen Koncept Stage gulvlampe i sort kan bruges både til at læse ved og til at give stemningslys. Det er en super dekorativ lampe, som er enkelt, men som samtidig har et helt unikt udtryk. Den

Læs mere »

Design Frederik Kurzweg for Normann Copenhagen Koncept Superpose Pendel White er et skulpturelt statement – designet af Frederik Kurzweg for Normann Copenhagen. De tre afrundede og bøjede stålplader, har forskellige størrelser, der perfekt passer r

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Rene linjer samt et arkitektonisk og grafisk udtryk præger Normann Copenhagens Toli-design. Inspirationen har designteamet fundet i Tivolis udvendige detaljer. Produceret i pulver

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Rene linjer samt et arkitektonisk og grafisk udtryk præger Normann Copenhagens Toli-design. Inspirationen har designteamet fundet i Tivolis udvendige detaljer. Produceret i pulver

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Rene linjer samt et arkitektonisk og grafisk udtryk præger Normann Copenhagens Toli-design. Inspirationen har designteamet fundet i Tivolis udvendige detaljer. Produceret i pulver

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Rene linjer samt et arkitektonisk og grafisk udtryk præger Normann Copenhagens Toli-design. Inspirationen har designteamet fundet i Tivolis udvendige detaljer. Produceret i pulver

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Rene linjer samt et arkitektonisk og grafisk udtryk præger Normann Copenhagens Toli-design. Inspirationen har designteamet fundet i Tivolis udvendige detaljer. Produceret i pulver

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Rene linjer samt et arkitektonisk og grafisk udtryk præger Normann Copenhagens Toli-design. Inspirationen har designteamet fundet i Tivolis udvendige detaljer. Produceret i pulver

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Trumpet er en hyldest til Tivoli Garden. Igennem mere end 170 år har Garden spillet i Tivoli og den tradition hylder Normann Copenhagen med deres design af de to pendler i Trumpet-se

Læs mere »

Design: Normann Copenhagen for Tivoli by Normann Copenhagen Koncept Trumpet er en hyldest til Tivoli Garden. Igennem mere end 170 år har Garden spillet i Tivoli og den tradition hylder Normann Copenhagen med deres design af de to pendler i Trumpet-se