Mette Blomsterberg

Mette Jæger Blomsterberg er blevet Danmarks mest kendte konditor. Hun har blandt andet medvirket i de populære TV-programmer ”Den store bagedyst”, hvor hun har været dommer i flere sæsoner og har derudover været vært på programmet ”Det søde liv”.

Blomsterberg er udlært konditor fra Kransekagehuset i 1990 og har fra 2011-2019 haft egen butik, café og konditor i København og Kongens Lyngby.

I dag er Mette Blomsterberg aktiv med at fremstille og designe udstyr og tilbehør til bagning.

Hun har egen webshop, hvor du både kan finde lækre opskrifter på desserter og bagværk.

Kærligheden til det søde liv

Alt, hvad Blomsterberg foretager sig, handler om at skabe inspiration hos dig og mig i forhold til at lave kvalitetsbagværk. Har du set et eller flere af de TV-programmer, som den folkekære konditor har deltaget i, har du en god fornemmelse for hendes personlighed og sind.

Det er missionen med lanceringen af webshoppen at gøre det muligt for enhver dansker at få succes med at lave søde sager. Det gælder uanset, om du er til de klassisk-inspirerende, danske opskrifter, eller om du har smag for de avancerede desserter.

Alle kan være med, og det er dette mangfoldighedsfokus, der skinner igennem på hele Mette Blomsterberg webshoppen. Her finder du både opskrifter, shop, tips og tricks og kogebøger.

I opskrifterne og i ”Tips og Tricks” guides du på bedste vis til at få succes med at lave desserter og bagværk.

Specialdesignet tilbehør der fremmer glæden ved at lave desserter fra bunden

Blomsterberg har dén holdning til hjemmebag, at det er via sin rolle som inspirationskilde, at andre får lyst til at kaste sig ud i at lave kager, marmelade, muffins, krydderkage og andre søde sager fra bunden.

Dette er et opgør med vores hang til at købe færdiglavede kager i supermarkederne, hvor de fleste af os ikke aner, hvilke ingredienser der er i produktet.

Bagning samler mennesker.

Blomsterberg er i stand til at samle store dele af den danske nation, når der er dystes om, hvem der er den bedste amatørbager i landet. På samme måde kan det at lave desserter derhjemme være kilde til kvalitetstid med børn eller en god ven eller veninde.

På Blomsterbergs hjemmeside finder du tilbehør, der vil gøre det lettere for dig at få de resultater med dine opskrifter, som du drømmer om.

Du kan blandt andet købe følgende bageprodukter fra Mette Blomsterberg:

  • Multihakker
  • Bolle- og sandwichform
  • Vaffeljern
  • Citruspresser
  • Sprøjtepose

Fælles for alle produkter gælder, at de er designet af Blomsterberg selv. Som følge af de mange årtiers erfaring indenfor konditori og bagning ved hun, hvilke materialer og særlige egenskaber hvert et stykke tilbehør skal være skabt med. Det betyder blandt andet, at vaffeljernet fra Blomsterbergs webshop er lavet både med non-stick belægning og med varmeisolerende håndtag. Dermed slipper du for at døje med rengøringen, når du har lavet sprøde og lækre vafler til hele familien, og du behøver ikke bekymre dig om at få brændemærker, når du klapper jernet sammen.

Ønsket om at skabe kvalitet i køkkenet og gode oplevelser for familien

Det er ikke kun det kommercielle aspekt, der er i fokus hos Blomsterberg. Det grundlæggende ønske hos Danmarks mest kendte konditor er at få kærligheden til hjemmebag til at blusse op hos danskerne – uanset hvad vores udgangspunkt for at lave kager og søde sager er.

Hjemmesiden er lavet til i lige så høj grad at være en blog og en informationsportal, hvor du får gode råd til at lykkes med dine opskrifter. Det gælder blandt andet de populære Mette Blomsterberg vaniljekranse og pandekager.

Som noget særligt er det muligt at bestille foredrag og kurser med Mette Blomsterberg. De kan både ske i privat sammenhæng og i erhvervsregi. Du finder en eventkalender på hjemmesiden, hvor de kommende arrangementer med konditoren finder sted.

Der er blandt andet mulighed for, at børn mellem 6-16 år i juletiden kan prøve kræfter med at lave desserter sammen med Blomsterberg. Der kan bookes oplevelser direkte via hjemmesiden.

Klub ”Blomst” – få besked om de kommende arrangementer

Det er også muligt at følge Blomsterberg på de sociale medier. Når du melder dig ind i Klub Blomst eller ”Blomsterbergs kage- og dessertklub”, får du automatisk besked om alle de kommende arrangementer, som afholdes med Mette Blomsterberg. Du kan følge hende på flere af de mest populære og udbredte, sociale medier.

Alle og enhver kan deltage til arrangementerne og kurserne. Du får undervisning af Blomsterberg selv, og deltagerantallet er nøje udregnet, så alle kan få en god og lærerig oplevelse.

Spændende produkter fra Mette Blomsterberg

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Mette Blomsterberg.