Lyngby Glas

Den danske virksomhed, Lyngby Glas, blev etableret i 1940 af isenkræmmer Holger Jepsen. Virksomheden har i flere generationer udviklet sig til at blive en af de mest populære og fremtrædende producenter og leverandører af glas herhjemme og i hele Skandinavien.

Der designes nye glas med års mellemrum, som er med til at udvide dine valgmuligheder. I dag finder du alt fra vandglas over rødvinsglas til specialglas, der er beregnet til spiritus og varme drikke.

Materiale af transparent miljøkrystal

Der anvendes kun de bedste materialer hos den danske glasproducent. Det er miljøkrystal, der er det gennemgående materiale, som bruges til de mange elegante og dekorative glas.

Der er både praktiske og designmæssige fordele ved transparent miljøkrystal. For det første er det et særdeles holdbart materiale, og for det andet er det i fremstillingsprocessen muligt at lave smukke detaljer og ornamenteringer på det.

Det betyder, at du fra Lyngby Glas kan få specialdesignede produkter med de skønneste looks, og som er skabt med lang holdbarhed.

Den danske virksomhed med skandinavisk succes har patent på deres materiale. Dette er årsagen til, at producenten igennem flere årtier har skilt sig ud på markedet, da ingen andre virksomheden arbejder med miljøkrystal.

Dæk op til hverdag og fest med de smukkeste glas

Det er flere grunde til, at glassene fra Lyngby Glas er elsket og brugt i mange hjem. Det er let at udpege drikkeglassene iblandt mange andre typer. Du genkender dem blandt andet på deres rigt dekorerede designs, der ofte minder om krystaller.

Det særlige ved producenten er, at de er i stand til at udvikle deres sortiment med nye typer af glas, der bringer glæde og værdi hos de skandinaviske forbrugere. Lyngby Glas tilpasser sig forbrugernes behov og tidens trends, så du kan dække op til middagsselskaber og festlige begivenheden med glas, som passer perfekt til din stil og dit arrangement.

Det giver ekstra tilfredsstillelse at kunne servere drinks, cocktails eller kvalitetsvin i glas, som understøtter en bestemt lejlighed.

Har du glas af krystal, ved du, hvor porøse de kan være. Det kræver, at du vasker dem påpasseligt af i hånden. I fremtiden behøver du ikke afsætte tid til at stå for den sirlige rengøring, når du bruger glas til selskaber og hverdage i fineste kvalitet.

Der er tænkt over både praktiske og designmæssige behov hos Lyngby Glas. De dekorative produkter er lavet med tidløse ornamenteringer, som vil bringe elegance omkring middagsbordet både nu og mange år frem.

Derudover kan flere af designprodukter tåle vask i opvaskemaskinen. Dette letter din hverdag, at du kan bruge kvalitetsglas og få den nemmeste og mest enkle rengøring.

Priser, hvor alle kan være med

Lyngby Glas hører til de mest succesrige virksomheder, vi har herhjemme. De er frontførende med konceptet omkring at producere kvalitetsvarer til priser, hvor enhver forbruger kan være med.

Priserne for de danske glasdesigns er konkurrencedygtige, og der er med jævne mellemrum mulighed for at købe glassene på tilbud.

Lyngby producenten har flere forhandlere rundt om i landet. Du kan købe glassene fra såvel webshops som fysiske butikker og isenkræmmere. Når der kommer nye partier hjem til butikkerne, eller når der er lanceret nye produkter, vil det ofte betyde, at en del forhandlerens eksisterende beholdning af glas sættes ned i pris.

Ønsker du at kunne dække op til et middagsselskab kun ved brug af glas i enestående kvalitet og kønne designs, er det Lyngby glas på udsalg, du skal gå efter.

Lær mere om de mest afholdte kollektioner

Der er forskel på vores præferencer i forhold til stil og udtryk. Igennem de 80 år har Lyngby producenten formet og designet glas i forskellige serier og kollektioner.

”Melodia”

Lyngby Glas Melodia er iblandt de mest eftertragtede designs. ”Melodia” er den retromoderne serie, der består af flere forskellige glasprodukter – herunder drikkeglas, vin- og whiskyglas, karaffel og ølglas.

Det er de markante dekorationer, der ligner eksploderende krystaller, som er en del af årsagen til ”Melodias” succes. Glassene egner sig lige så meget til hverdag, som de kan bruges til at dekorere bordet til en festlig anledning.

Som en ekstra og betydningsfuld fordel kan du komme dine Melodia glas i vaskemaskinen. De tåler maskinvask på op til 80 grader. Glassene er produceret efter den europæiske standard ISO/PAS IWA 8:2009, som fortæller om, at produktionen er sket i henhold til de krav og regler, som EU stiller til miljø og sundhed.

”Juvel”

Serien med ”Juvel” er for dig, der holder af minimalistiske og stilrene glas. Kollektionen indeholder cirka 10 almindelige glas og specialprodukter, som kan være den kvalitetsbevidste gave til vedkommende, der har en forkærlighed for en bestemt slags spiritus.

Lyngby ”Juvel” er lavet uden dekorationer. Det er glas, der træder elegant frem med de runde, bløde og iøjnefaldende former. Hvert et specialglas i serien er skabt med hver sin form. Dette gør det ekstra glamourøst at dække op med flere slags glas, når du får gæster, eller når hverdagen skal peppes lidt op i stil.

”Zero”

Juvel og Zero har flere fællesnævnere. Det er serier, som består af harmoniske og minimalistiske glas, der er fremstillet uden ornamenteringer.

Det særlige ved ”Zero” er de høje stilke på vinglassene og cocktailglassene. Det ekstra høje design giver produkter endnu mere elegance og stil, og de vil egne sig perfekt til dig, der har et barskab og for dig, som går op i at byde dine gæster på drinks og kvalitetsspiritus.

Mere end blot drikkeglas i verdensklasse

Det er langt fra kun drikkeglas, du finder i det store sortiment fra Lyngby. Producenten fremstiller også vaser, der komplimenterer den skønne stil fra flere af serierne.

”Lyngby Glas vasen” er den ikoniske vase, der kan bruges til dekoration i sig selv eller som blomstervase til smukke buketter.

Vasen er lavet med markante linjer på hele overfladen, og som kan fås i forskellige farver og størrelser. I mange hjem bruges der flere udgaver af Lyngby vasen, hvor forskellige vaser står side om side og skaber det smukkeste udtryk i stuen eller på et værelse.

Den cylindriske vase er let at genkende, og den er iblandt de mest ikoniske og uforgængelige designs fra den danske glasproducent. Vaserne er fremstillet af mundblæst glas, og designet tager udgangspunkt i 1930’ernes tanker om formgivning og funktion. På dette tidspunkt i historien var ornamenteringer ikke værdsat. Det var i stedet ønsket, at designprodukter skulle træde frem med deres innovative former, og at produkterne skulle skabes med fokus på at give praktisk værdi.

Spændende produkter fra Lyngby Glas

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Lyngby Glas.