Klarborg nisser

Nisserne fra Etly Klarborg er blevet noget af det mest ikoniske julepynt, der findes herhjemme. Der er efterhånden blevet designet og lavet et beundringsværdigt univers af de kære, søde, sjove, charmerende og dekorative nisser, som pryder borde, skænke og vindueskarme i de danske hjem hele december.

En uundværlig del af danskernes jul

Siden de første Klarborg nisser kom på markedet i år 1986, er dekorationsfigurerne blevet fast inventar i både private hjem og på arbejdspladser, når kalenderen rammer den 12. måned.

Klarborg nisser har alle dage designet som årsnisser og er blevet lavet i søde par. Selvom den gængse betegnelse er ”nisser”, bliver dekorationsgenstandene lavet med afsæt i alle de ikoniske dyr og figurer, som hører december til. Foruden de mange bedårende nissepar finder du også snemænd, mus og rensdyr.

I løbet af de årtier som nisserne har været på markedet, er Etly Klarborg nisser blevet samleobjekter.

Mange mennesker samler på de søde nissepar, som der lanceres nye sæt af hvert år.

Det er de livsbekræftende og livsglade figurer, der gør nisserne til elskede objekter hos både store og små.

Børn elsker det årlige gensyn med nisserne, og voksne mindes den person, som forærede pynten eller det år, som hvert nissepar er fra.

Nisserne sælges til budgetvenlige priser, hvor alle kan være med. Det kan være, der er tradition for, at du giver et nissepar i gave til en mor eller en person, for hvem julen er den bedste tid på året.

Meget mere end blot figurer

Det skønne ved nisserne fra Etly Klarborg er, at de er elsket og afholdt af alle generationer. Der er skønne og kære nisser at finde hos både det unge, studerende par, hos børnefamilien, og hos den ældre generation, der mindes dengang, hvor julen altid var hvid.

Den store popularitet har ført til, at du i dag finder et stort udvalg af andre dekorationsdesigns fra Klarborg. Det er tilbehør, som matcher nisserne perfekt. Du kan blandt andet pynte op til jul med de skønne Klarborg Adventslys, der alle bærer motiv med årets nissepar.

Det er kærligheden til de tillidsvækkende og bedårende nisser og uforgængelige julemotiver, der er den røde tråd i hele sortimentet fra Etly Klarborg.

Hver en nisse er lavet med masser af personlighed og stemning om sig. Det er f.eks. kendetegnende for Klarborg nisserne, at de alle har navne.

Du kan blandt andet købe ”Steffen”, ”My”, ”Vigga”, ”Johan & Tina”, ”Caroline”, ”Bette Charlotte” og mange andre skønne nisser.

Det er mulighed for både at købe julefigurerne enkeltvist og som par.

Køb Klarborg nisser på tilbud

Generelt ligger priserne for de uimodståelige nisser på et budgetvenligt niveau. De mindste nisser kan fås til under 100 DKK. Har du også forelsket dig i nisserne, eller vil du glæde et familiemedlem eller en kollega, der fortjener at blive påskønnet og forkælet, kan du købe Klarborg nisser på udsalg.

Det gode ved at der lanceres et nyt nissepar hvert år er, at de resterende års par ofte sættes ned i pris.
Det betyder, at du kan spare mange penge på julepynt, som kan bringe glæde, stemning og hygge i utallige år frem.

Nisseparrene er tidløst designede. De bringer lige så stor værdi i år, som de vil gøre om 10 år.  

Lær mere om den betagende historie bag Klarborgnisserne

Det er ikke tilfældigt, at nisserne fra Klarborg er lavet med omhu og med lige dele kærlighed til både håndværk og jul. Designeren bag er Etly Klarborg, der (i tråd med ånden omkring nisserne) kalder sig for ”nissemor”. Hun er skaberen bag hvert et nissepar, der er kommet til live i mere end 3 årtier.

Etly åbnede sin første butik kun med sine skønne nisser tilbage i 1986. Siden da er der kommet cirka 300 flere nisser til, og universet bliver ved med at udfolde sig for hvert år der går.

I dag kan du købe Klarborg nisserne hos enhver isenkræmmer og designbutik. Det er både ”årets nissepar”, du kan finde samt mange af de nisser, som er gået hen og blevet favoritter hos danskerne.

Det kan være, at din nisse derhjemme mangler sin nissepartner. Det heldigvis let at forene nisserne, der typisk bærer lignende navne som par. Det gælder blandt andet ”Bette Charlotte”, der danner par med ”Bette Hugo”, ”Milo” der passer sammen med ”My” eller de humørfyldte snemænd ”Fini & Fry”.

Der er taget udgangspunkt i kærligheden til den klassiske, gamle, danske jul i designet af de mange nisser. Dedikationen til de unikke figurer gør, at der ikke er 2 nisser, der ligner hinanden. Alle er forskellige og har hver deres personligheder.  

Klarborg nisserne er lavet i forskellige størrelser, så der er mulighed for at pynte op med dem i ethvert værelse og rum derhjemme.

Håndlavede keramiknisser der matcher ethvert julehjem

Minimalistisk, moderne, retro inspireret, klassisk eller nordisk? Det er helt underordnet, hvilken indretningsstil du har derhjemme. Klarborg nisserne vil passe perfekt ind, uanset om det er den stilrene eller den kreative stil, der dominerer din bolig.

Alle nisser er lavet i hånden. De er fremstillet af keramik, og de er belagt med varme farver. Den bedste måde at vedligeholde og passe godt på dine livsglade nisser er ved at tørre dem af med en fugtig klud. Derudover anbefales det, at du gemmer den lille æske, som dine nisser eller snemænd befandt sig i, da du købte dem eller fik dem foræret. Æsken er med til at beskytte din julepynt i de 11 måneder, hvor de ligger gemt væk.

Skal stilen og de elskede designs gennemføres til jul, kan du pynte julebordet op med både lys, servietter og Klarborg juledug, der alle er dekoreret med nissemotiverne.

Klarborg nisserne 2020

Iblandt de nyeste nissepar fra Klarborg er ”Feline & Frede”. Frede er den sjove og seje nissegut, der holder af fest og stemning, mens Feline er den eftertænksomme og kærlige nissepige, der nyder de stille og hyggelige stunder.

”Feline & Frede” hører til de små Klarborg nisser. De måler begge 7cm i højden og kan blive årets julepynt for dig, der i forvejen har en samling af de elskede nisser.

I kategorien for de store Klarborg nisser kan du møde ”Henning” og ”Dorthea”. I favnen på Henning ligger der en lille ræveunge. Det er Vaks, der har været tæt knyttet til Henning lige siden, den fik hjælp af Henning til at komme op af et hul i skoven. Henning kan trylle, og han elsker at være i naturen sammen med Vaks.

Dorthea er den musikglade nisse, der elsker at bringe smil og glæde hos andre nisser og mennesker. Om sommeren rejser Dorthea væk til fjerne lande og samler ting i naturen, som hun giver til sine venner, når de mødes igen til jul (det er derfor, hun har en stor pakke i sin favn).

Etly Klarborg trolde, fødselsdags- og påskepynt

Foruden nisser, snemænd og juletræer kan du pynte op med Klarborg figurer til fødselsdage og til de andre højtider på året. Iblandt de nyeste designs finder du blandt andet troldene og fødselsdagsdrengen- og pigen. Har din søn eller datter en forkærlighed for de skønne nisser, er det ikke nødvendigt at skulle udholde længslen i 11 måneder i træk, før figurerne kan tages frem.

Du kan glæde din familie med at have de kærlige trolde fremme hele året igennem. Og til påske kan du pryde bordet til påskefrokosten med Klarborg påskeæg.

Spændende produkter fra Klarborg

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Klarborg.

Aksel Klarborg nisse
Pris: 149,95  
Læs mere »

Han er en charmerende spilopmager med ild i rumpen.Han kan aldrig sidde stille. Når han kravler ned i sin sivsko sidder han og hopper, så han vælter rundt på gulvet. Højde: 8cm. Aksel er partner med Astrid.

Albert Klarborg nisse
Pris: 179,95  
Læs mere »

Albert er sød og ganske fredelig, men elsker at lave sjov og narrestreger. Når nissemor tænder stearinlys, lister han rundt bagefter hende og puster dem ud. Højde 9 cm. Albert er partner med Simone. NB: Stagen passer Ø4(Diameter) lys og fyrfadslys.

Alexander Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Han er sød og rar og snakker meget. Han er en grinebider, der elsker sjov og ballade. Højde: 11cm.Længde: 23cm.Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Alvilda Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Hun er en rigtig hyggemus, som elsker at bage boller og lave varm kakao efter en lang travetur i sneen. Højde: 10cm. Alvilda er partner med Alvin.Dette design er en eneret til Kop & Kande – Forhandles kun i landets Kop & Kande butikker

Alvin Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Han er meget arbejdsom, kvik og klog. Han siger, man skal huske at nyde livet, og selv om man har travlt, skal der være tid til en lille pause med en god kop kakao. Højde: 10cm. Alvin er med Alvilda.Dette design er en eneret til Kop & Kande &nda

Læs mere »

Anders er en rolig fyr og en smule gammelklog. Emma går og rydder op efter alle de andre. Hun kan ikke tåle at se rod og er en sjov og sød nissepige. Højde: 5cm.

Andreas Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Han er rar og en smule flov. Tager tingene stille og roligt, og han tager gerne en lille lur oppe på høloftet. Højde: 7cm.Længde: 23,5cm. Andreas er partner med Isabella.Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Ann Klarborg Nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Hun er frisk og smilende. Hun elsker at finde sjove ting og sager, det bliver gemt på loftet og pludselig en dag får hun brug for det. Hun har hovedet fyldt med gode ideer og hendes fine flagranke har hun også fundet i gemmerne på loftet.  Højde: 15c

Anna Klarborg nisse
Pris: 499,95  
Læs mere »

Betænksomme Anna er en skøn og positiv pige, utrolig betænksom overfor andre, god til at tilrettelægge og få noget fra hånden. Højde: 25cm. Anna er partner med Bjørn.

Anton Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Anton Fartbølle er en nisse med masser af gang i. Han er en rigtig spilopmager gårdnisse, som tit tager sig en ridetur på gårdens små grise. Højde: 12cm. Anton er partner med Caroline.

Astrid Klarborg nisse
Pris: 149,95  
Læs mere »

Hun er en bette rolig og afslappet nisse, som elsker at ligge i sin sivsko om natten, helst ved vinduet, hvor hun kan kigge op på stjernehimlen. Så stråler hendes øjne om kap med stjernerne. Højde: 7cm. Astrid er partner med Aksel.

Læs mere »

Benedicte er en glad, sød og rolig nissepige. Hun er nøjsom og stiller ikke store krav. Når hun trænger til en lille lur, kravler hun op på skødet af Bamsine, som kærligt tager imod hende i sine arme. Inden længe sover Benedicte trygt og drømmer om fine k

Bedstefar Klarborg Nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Når man bliver bedstefar er det en kæmpe stor oplevelse! Kærligheden til det lille nye medlem af familien er stor og glæden er enorm. Når bedstefar holder den bette nye, så stråler han af stolthed og der er ingen tvivl om at bedstefar vil følge den lille

Bedstemor Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Etly Klarborg blev2019 selv Bedstemor til en dreng, derfor har hun designet Bedstemor, som en hyldest til alle de mange bedstemødre i verden!  Det at blive bedstemor er mindst lige såstort som at blive mor. Det er en fantastisk oplevelse, at se sit e

Læs mere »

Bella er en lille natur pige, sød, herlig og nysgerrig. Hun elsker høns og små kyllinger, hun passer og plejer dem og de giver hende de bedste æg som tak. Asbjørn er en charmetrold med glimt i øjet. Han er hjælpsom og kærlig, man kan altid regne med ham,

Benjamin Klarborg nisse
Pris: 129,95  
Læs mere »

Benjamin syvsover er en bette god nisse, lidt doven anlagt, så han vil gerne sove dagen lang. Højde: 5cm. Benjamin er partner med Ida.Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Med et af de fine Klarborg kalenderlys, kan du lade julehygge sprede sig, og traditionen tro tælle ned til juleaften. Bertram kalenderlys passer til alle kalenderstager, undtagen Liam og Jasper. Højde: 25 cm. Brændetid: 56 timer. Materiale: Fuldraffineret

Læs mere »

Hun er sjov, frisk og meget omsorgsfuld. Snakketøjet fejler ingenting. Højde: 6,5cm. Bette Charlotte er partner med Bette Hugo.

Bette Ella Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Hun er sød og hjælpsom, nyder at have orden i tingene og elsker duften af nyvaskede håndklæder. Højde: 11cm. Bemærk: d. 11-12-20 fik vi få på lager. De er allerede udsolgt.Du kan have skrevet dig op, men vi har ikke kunnet få nok hjem til alle som er skre

Bette Fie Klarborg nisse
Pris: 59,95  
Læs mere »

Hun er en lille rolig nisse, højt tempo er ikke lige hende, hun er sød og tålmodig og tænker nøje over tingene. Højde: 6cm. Bette Fie er partner med Bette Ib. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Bette Ib Klarborg nisse
Pris: 59,95  
Læs mere »

Han er en lunefuld og frisk nisse som elsker liv og glade dage, og han nyder at synge. Højde: 6cm. Bette Ib er partner med Bette Fie. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Bette Knud har en bragende latter og er altid parat til at hjælpe andre. Bette Inger er gavmild, meget kreativ og altid parat til at hjælpe til. Hun elsker at overraske og glæde andre ved at give søde små gaver udenfor højtiderne. Højde: 9cm.

Læs mere »

Han er en lille hurtig spirrevip, han gemmer sig imellem træstammerne i skoven, for det meste når man kun lige at se hans lille røde hue bevæge sig mellem træerne. Højde: 15cm. NB: Bette Kræn stagen passer Ø4(Diameter) lys og fyrfadslys.Lys medfølg

Læs mere »

Han er altid og tilpas, og han er glad for risengrød. Højde: 6,5cm. Bette Rasmus er partner med Bette Rasmine. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Hun er meget kreativ og har hovedet fyldt med gode ideer. Hun er altid i gang med et eller andet, og deler gerne sine ideer med andre og giver en hjælpende hånd. En tusindkunstner som elsker at tegne, male, modellere og som kan lave kreative ting ud af al

Læs mere »

Har er en rolig, tålmodig og følsom person, der altid sætter sin familie i første række. Hans rolige væsen går lige i hjertet på både store og små. Højde: 10,5cm.Længde: 25cm.NB: 4-pak adventslys fra Klarborg passer i Bette Svend stagen. Dette design er e

Læs mere »

Designer Etly Klarborg Det er med glæde, og en stor ære for mig at designe en Lykketrold. For mere end 30 år siden var jeg i lære hos Thomas Dam, Lykketroldenes far, vi arbejdede sammen i hans lille hyggelige værksted på Gjøl. Han lærte mig at tro på mig

Læs mere »

Designer Etly Klarborg Det er med glæde, og en stor ære for mig at designe en Lykketrold. For mere end 30 år siden var jeg i lære hos Thomas Dam, Lykketroldenes far, vi arbejdede sammen i hans lille hyggelige værksted på Gjøl. Han lærte mig at tro på mig

Bette Villy Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Han er en rigtig frisk og glad nissegut. Kvik i pæren og humøret i top. Han er hurtig med en sjov og lun bemærkning, og han nyder at dase i badekarret og lave bobler. Højde: 8cm.Længde: 14cm. Bette Villy er partner med Bette Ella.

Birk Klarborg adventsstage
Pris: 399,95  
Læs mere »

Glade Birk er en glad og charmerende nissegut, han er meget nysgerrig og modig. Birk elsker at lave ting af noget, han finder i skoven. Højde: 14,5cm.  Længde: 31,5cm. Stagen passer til kronelys.Lys medfølger ikke.

Bjarke Klarborg Adventstage
Pris: 499,95  
Læs mere »

Han er frisk, glad og meget gavmild. Han elsker at give gaver og elsker også at få gaver. Når der er gaver til ham kan han ikke lade være med lige at lure og mærke på pakkerne. Højde: 12cm.Bredde: 24cm.Dybde: 20,5cm. NB: I Bjarke adventsstagen passer &Osl

Bjørn Klarborg nisse
Pris: 499,95  
Læs mere »

Han er en glad og sjov nissegut, kravler op alle steder. Han er lidt nysgerrig og følger med i alt, hvad der foregår. Højde: 28cm. Bjørn er partner med Anna.

Bror Peter Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Han er en stille og rolig nisse med ordenssans. Han kan også være kreativ, og han er nogle gange en drilleping. Han elsker gamle veteranbiler, både lyden og synet af de smukke biler. Højde: 18cm. Bror Peter er partner med Bette Etly.

Buller Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Han er en hvirvelvind fuld af energi. Han har gang i noget både her og der og hvis energien daler, så elsker han at sætte tænderne i en god kage. Højde: 12cm.Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Bumle er en livsnyder. Han elsker at dufte til de vilde blomster i naturen og han har specielt én blomst han holder rigtig meget af og det er den smukke forglemmigej. Han synes både at den er flot og yndig, og den siger alt uden at bruge et ord. Ha

Læs mere »

Buster er en vaks lille nisse. Han er livlig, fantasifuld og en lille charmetrold. Når trætheden melder sig kravler han op på sin varme og omsorgsfulde Teddi Bamse, hvor han føler sig tryg og varm. Etly Klarborg startede designet af Teddi for mere end 20

Læs mere »

Camilla er et bette snakkeøre, har så meget at fortælle. Kun når hun bager sine lækre honninghjerter, står snakke tøjet stille på hende. Højde: 12cm. Camilla er partner med Claus.

Carl Klarborg nisse
Pris: 169,95  
Læs mere »

Han er en bette frisk og sej gut. Han elsker at kælke, helst fra den højeste bakke, og når han suser ned uden at vælte, er han en rigtig vigtig-Carl! Højde: 8cm. Carl er partner med Johanne.

Caroline Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Æble Caroline er vild med æbler. Når hun fylder kurven, ender det altid med, at hun har så mange, at de vælter ud af kurven. Hun ved, at det er sundt at spise æbler. Højde: 9cm. Caroline er partner med Anton.

Læs mere »

Claus er ven af naturen og elsker små heste, der en nemlig ikke så langt ned, hvis man falder af. Hans kæreste eje er derfor hans gyngehest, og den Ka’ Vip! Camilla er et bette snakkeøre, har så meget at fortælle. Kun når hun bager sine lækre honninghjert

Claus Klarborg Ka`Vip nisse
Pris: 149,95  
Læs mere »

Claus er ven af naturen og elsker små heste, der en nemlig ikke så langt ned, hvis man falder af. Hans kæreste eje er derfor hans gyngehest, og den Ka’ Vip! Højde: 12cm. Claus er partner med Camilla.

Cornelius Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Han er en værre sovetryne, men når han er vågen sker der ting og sager. Han elsker at gå på svampejagt og han ved lige hvor han skal finde de svampe, som er spiselige.Højde: 7cm.  Cornelius er partner med Sofia.

Daniel Klarborg nisse
Pris: 129,95  
Læs mere »

Han er en bette sovetryne. Når han er blevet træt, finder han sit tæppe og ruller sig ind i det og går ud som et lys. Højde: 5cm. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

David er en frisk og aktiv nissegut, han elsker jul og tæller dagene til juleaften. Højde: 10cm. NB: Alle kalenderlys passer i David kalenderstagen. Ø5(Diameter). Dette design er en eneret til Kop & Kande – Forhandles kun i landets Kop &a

Dorthea Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Hun er en sød og glad pige med det dejligste smil. Hun elsker sang og musik. Om sommeren nyder hun at finde søpindsvin ved vandet som hun gemmer til vinteren. Når julen nærmer sig, bruger hun dem til gaver, fordi hun synes de er så smukke og at de er en g

Læs mere »

Elliot Charmetrold er en lille vildbasse, der kravler i alt, men med hans charme slipper han godt fra det, selv når han kravler i elgens gevir. Højde: 12cm.Bredde: 25cm. Længde: 33cm. NB: Elliot stagen passer til alle kalenderlys fra Klarborg. (Ø5

Emilie Klarborg nisse
Pris: 179,95  
Læs mere »

Glade Emilie er en nisse, der har fart på og godt humør. Hun er frisk og frejdig og finder nogle gange på lidt af hvert. Højde: 11cm. Emilie er partner med Jacob.

Esther Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Esther grinebider er et livsstykke uden lige, altid frisk og glad, meget betænksom og omsorgsfuld. Hendes gode humør og dejlige latter smitter af på omgivelserne. Højde: 12cm. Esther er partner med Gunnar.

Læs mere »

For første gang nogensinde udkommer historien om de folkekære Klarborg nisser som bog, fortalt af Etly Klarborg og hendes familie. Med bogen følger også 24 nissehistorier, der udspringer af Etly Klarborgs nisser – en for hver dag i julemåneden.

Falke Klarborg Nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Han er en stærk og robust nissegut. Han er altid klar når nogen har brug for hjælp. Med den charme han har, så kan han slippe afsted med at lave nissestreger uden nogen bliver sure på ham. Højde: 17cm.Falke er partner med Liv.

Far Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Far er både sej og sjov, han er den sødeste i verden. Ingen er som far, han er hård udenpå, men blød indeni. Han vil til hver en tid beskytte og hjælpe dig. Fars styrke og bløde hjerte, vil altid være der for dig.Højde: 15cm.  Etly Klarborg har desig

Læs mere »

Frede er en sej og sjov nissegut. Han elsker at løbe rundt i skoven og han springer let og elegant over alle forhindringer. Han er meget omsorgsfuld og fredelig, han har hjertet på det rette sted.Feline er en kærlig og omsorgsfuld pige og hun er dygtig bå

Fiona Klarborg Nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Hun er altid livlig, frisk og glad – en rigtig sød lille kravlenisse. Hun elsker gaver og kan ikke lade være med lige, at skulle mærke på pakkerne. Det kniber med tålmodigheden når hun opdager en pakke med hendes navn på.Højde: 13cm.Dette design er

Læs mere »

Han er glad og tilfreds, elsker risengrød og godter, han kan ligefrem lugte sig frem til det. Højde: 7cm. Felix hører sammen med Freja, Frida og Frederik.Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Han er en lille frækkert, altid lækkersulten og spiser, så maven strutter. Højde: 7cm. Frederik hører sammen med Frida, Freja og Felix. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Hun er altid glad og i højt humør, render altid rundt med en lille trutmund, fordi hun fløjter dagen lang. Højde: 7cm. Freja hører sammen med Frida, Felix og Frederik. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Hun er en grinebider og en lille sag. Hun elsker at lave risengrød og spiser det gerne, lunt med sukker og kanel på. Højde: 7cm. Frida hører sammen med Freja, Felix og Frederik. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Frits Klarborg Fyrfadsstage
Pris: 299,95  
Læs mere »

Han er en værre krudtugle men sød og rar. Han har hænderne rigtigt skruet på og han kan lave næsten alt. Det er umuligt at gemme gaver for ham, dem kan hans nissenæse altid opsnuse! Når han finder dem, skal han altid lige mærke på dem og pludselig sidder

Gine Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Grine Gine er en frisk pige med en herlig smittende latter. Højde: 18cm. Gine er partner med Jens.

Læs mere »

Gnist og Hannibal er to drilske mus, som følger nisserne over alt. De har deres egen lille grødskål, som de ved nisserne fylder op hver dag. Så de går aldrig sultne i seng på høloftet. Højde: 2cm.

Gunnar Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Han er en frisk og sjov filur nisse. Han elsker at leve livet lidt farligt, så kildrer det sjovt i maven. Højde: 12cm. Gunnar er partner med Esther. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Helena Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Hun er sød, stille og rolig, men ude i skoven bliver hun en rigtig lille vildbasse, der løber rundt mellem træer og buske. Højde: 3cm. Helena er partner med Hilmer.

Henning Klarborg Nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Han er en god og rolig gut, altid orden i sine ting og han nyder at bygge huler i skoven. Han elsker at lave sjov og tryllerier. Den lille ræveunge Vaks har han tryllet op af rævegraven, og den har været hans bedste ven lige siden.Højde: 19cm.

Henriette Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Henriette er sød, omsorgsfuld og rolig. Når hun går tur i skoven har hun altid sin kurv med. Hun samler agern med hjem til sine små egern venner.Henriette er partner med Lauge.Højde: 18cm. 

Hilmer Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Han er frisk og glad, altid positiv – han forstår at nyde livet. Højde: 3cm. Hilmer er partner med Helena.

Holger Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Han er sjov og veltilpas, er lidt af en drillepind. Han nyder at have mange omkring sig, men kan godt lide en stille stund med tæerne nede i høsækken. Højde: 14cm. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Han er en lille filur og med sin charme smelter han alle hjerter. Især én lille blomst har han altid været glad for, den blå stedmoderblomst. Mellem græs og strå sidder den, men Hubert skal nok få øje på den lille stedmoderblomst, som han plukker m

Læs mere »

Hyggespreder nissen giver lys i mørket og bringer hyggen frem indenfor. Når sneen daler stille ned og det er koldt derude, har vi brug for hygge, et dejligt varmt tæppe, en god kop kakao med fløde og selvfølgelig lys til at skabe hyggestemning. Du kan end

Ida Klarborg nisse
Pris: 129,95  
Læs mere »

Ida Tommeltot nyder, når nissemor læser eventyr, så sutter hun på tommeltotten. Højde: 5cm. Ida er partner med Benjamin. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Isabella Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Hun er sød og følsom, elsker at være fin og pynte sig og tager sig en lille skønhedssøvn af og til. Højde: 9cm. Isabella er partner med Andreas. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Jacob Klarborg nisse
Pris: 179,95  
Læs mere »

Herlige Jacob er altid rar og glad, han elsker at drille og lave sjov. Jacob har en herlig humor, og er ikke bange for at tage fat, når der er brug for hjælp. Højde: 10cm. Jacob er partner med Emilie.

Jeppe Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Han er en stille og rolig nissegut. Jeppe er meget musikalsk og glad for musik. Højde: 15cm. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Jesper Klarborg nisse
Pris: 269,95  
Læs mere »

Han er en charmerende og herlig nissegut. Har har en skøn humor, er livsglad og elsker at tage på eventyr. Højde: 16cm. Jesper er partner med Kristine. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Johanne Klarborg nisse
Pris: 169,95  
Læs mere »

Johanne Vovehals er en nissepige, der kan det hun vil. Hun er en lille vovehals på sin kælk! Ja, man tror det ikke, hun ligner jo en lille engel, som bare vil sidde stille på sin rumpe og klippe julehjerter. Højde: 9,5cm. Johanne er partner med Carl.

Johannes Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Johannes Spilop er en rigtig spilopmager. Han elsker at drille og kravler i alt. Højde: 20cm.Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Jonas Klarborg nisse
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han elsker at gemme sig i sækken, så slipper han for at feje på loftet. Højde: 12cm.

Læs mere »

Jonathan er rar og har lidt samlermani. Han får altid brug for de ting, han samler sammen, han laver mange flotte og kreative ting, som han putter i sin sæk og forærer væk til jul. Julie er godheden selv og har et mildt sind. Hun danser og nynner, når hun

Josefine Klarborg Nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Hjælpsomme Josefine er en rigtig bette hjælpenisse. Hun har evnen til at se, når nogen har brug for en hjælpende hånd, og hun er der straks. Højde: 13cm.

Læs mere »

Han er den første på bakken, når der er faldet et tykt lag sne, fra toppen triller han ned og bliver en stor rund snebold når han ender i bunden. Han elsker vintervejr. Højde: 10cm.

Læs mere »

Hun elsker sne, hendes søde væsen og gode humør smitter af på alle omkring hende. Hun har hjertet med i alt. Højde: 8cm.

Læs mere »

Han er frisk, kvik og meget omsorgsfuld. Han elsker når der er nogen som skal fejres, derfor har han altid sin lille flagranke med, selv når han leger i sneen.Højde: 12cm. 

Læs mere »

Hun er sød og rar, hun elsker at give gaver og hun bliver helt vildt glad og taknemmelig når hun selv får en gave.

Læs mere »

Snøfte Julius er en lille mordreng og kan godt lide sin sut.Højde : 6cm. Tumle Juliane elsker at lege og er glad for sine rottehaler og sin sut.Højde: 5cm.

Læs mere »

Kamille er sød og livlig, en lille humørbombe, som nemt lader sig begejstre over små ting. Hun er kreativ og elsker at klippe og klistre. Loui er en lille sjov filur, han er rar, kærlig og meget fantasifuld. I december elsker han at lave sjov og narrestre

Karen Klarborg Nisse
Pris: 379,95  
Læs mere »

Hun er altid glad og smilende, hun er meget omsorgsfuld og tænker på alle andre før sig selv. I nattens mulm og mørke lister hun rundt og lægger små pakker og sedler med søde beskeder. Hun elsker heste og livet i stalden. Hendes lille træhest har hun alti

Kenneth Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Betænksomme Kenneth er frisk, glad, betænksom og meget romantisk anlagt. Han nyder at give blomster til den, som han har kær. Højde: 17cm. Kenneth er partner med Maria.

Læs mere »

Forår og lyset er kommet. Solen skinner, birken springer ud og det pibler op af jorden med forårsblomster. Man får lyst til at bringe foråret indenfor. Pluk smukke forårsgrene og hæng mine små søde og nuttede forårs dyrebørn på, så er der forår i luften.

Læs mere »

Forår og lyset er kommet. Solen skinner, birken springer ud og det pibler op af jorden med forårsblomster. Man får lyst til at bringe foråret indenfor. Pluk smukke forårsgrene og hæng mine små søde og nuttede forårs dyrebørn på, så er der forår i luften.

Læs mere »

Forår og lyset er kommet. Solen skinner, birken springer ud og det pibler op af jorden med forårsblomster. Man får lyst til at bringe foråret indenfor. Pluk smukke forårsgrene og hæng mine små søde og nuttede forårs dyrebørn på, så er der forår i luften.

Læs mere »

Forår og lyset er kommet. Solen skinner, birken springer ud og det pibler op af jorden med forårsblomster. Man får lyst til at bringe foråret indenfor. Pluk smukke forårsgrene og hæng mine små søde og nuttede forårs dyrebørn på, så er der forår i luften.

Klarborg Fødselsdags Dreng
Pris: 199,95  
Læs mere »

Hip hip hurra, det er min fødselsdag! Livet er en gave og den første fødselsdag er derfor noget helt specielt. Hele familien er samlet og den lille ny er midtpunkt. 1 lys i lagkagen som stråler om kap med de dejlige uskyldige baby øjne og to små hænder, s

Klarborg Fødselsdags Pige
Pris: 199,95  
Læs mere »

Hip hip hurra, det er min fødselsdag! Livet er en gave og den første fødselsdag er derfor noget helt specielt. Hele familien er samlet og den lille ny er midtpunkt. 1 lys i lagkagen som stråler om kap med de dejlige uskyldige baby øjne og to små hænder, s

Klarborg Garnspole – Stor
Pris: 129,95  
Læs mere »

Garnspole – Stor. Lille Garnspole medfølger ikke. Højde:12,5 x 11 cm.

Læs mere »

Garnspole – Lille.  Stor Garnspole medfølger ikke. Højde: 10x9cm.

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Klarborg Julebukke
Pris: 199,95  
Læs mere »

De søde nisser fra Klarborg elsker gamle skikke og traditionel julepynt, så selvfølgelig skal julebukkene frem, når der er jul. Højde: 8 – 12cm. 

Læs mere »

Han er mild, varm, venlig, smilende og dejlig rund. Alle børn nyder godt af hans glæde og gavmildhed. Han har en god tyk mave, så der er lidt modstand når han skal ned gennem skorstenen, ellers dumper han for hurtigt ned og larmer for meget.Højde: 22,5cm.

Klarborg Juletræ
Pris: 149,95  
Læs mere »

Juletræet har en helt særlig betydning for julen, fordi juletræet er det man samles omkring juleaften. Det er en fantastisk tradition, at danse og synge omkring juletræet, for her kan man mærke hinandens nærvær og glæde. Når træet fældes og bringes hjem i

Læs mere »

Juletræstæppet fra Etly Klarborg er skabt med juleglæden, traditionerne og familien i tankerne. Omkring juletræet samles familien til hjerternes fest, hvor man nyder hinandens selskab, julehyggen fylder hele stuen og man føler glæden ved, at være sammen m

Klarborg Kalenderstage Paw
Pris: 199,95  
Læs mere »

Han er sød og vaks. Han gemmer sig i sit skjul og glæder sig til jul. Højde: 8-10cm. NB: Paw stagen passer til alle kalenderlys fra Klarborg. (Ø5 diameter). Stagen er uden skål, så lyset skal presses ned i stagen.Lys medfølger ikke.

Læs mere »

Klarborg Forårskronelys. Denne pakke indeholder 2 Stk. kronelys.

Klarborg Kylling – Rylle
Pris: 129,95  
Læs mere »

Etly Klarborg har i 2016 indgået et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at støtte kampen mod kræft. Etly Klarborg har designet disse tre kyllinger for mere end 30 år siden, og i 2017 er de en del af Etlys nye Forårskollektion. For hver solgt Forårskyll

Klarborg Kylling – Snip
Pris: 129,95  
Læs mere »

Etly Klarborg har i 2016 indgået et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at støtte kampen mod kræft. Etly Klarborg har designet disse tre kyllinger for mere end 30 år siden, og i 2017 er de en del af Etlys nye Forårskollektion. For hver solgt Forårskyll

Klarborg Kylling – Snulle
Pris: 129,95  
Læs mere »

Etly Klarborg har i 2016 indgået et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at støtte kampen mod kræft. Etly Klarborg har designet disse tre kyllinger for mere end 30 år siden, og i 2017 er de en del af Etlys nye Forårskollektion. For hver solgt Forårskyll

Klarborg Lam – Lambert
Pris: 99,95  
Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Klarborg Lam – Lammi
Pris: 99,95  
Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Klarborg Lam – Liff
Pris: 99,95  
Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Klarborg Lam – Ludolf
Pris: 99,95  
Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Klarborg Lam – Lulle
Pris: 99,95  
Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Kalle, Stinus, Silas & Hjalte er fire søde og friske nisser, som hver holder fast i sit julelys. Kalle er nysgerrig og ved alt. Stinus er rolig og afslappet. Silas er kvik og vågen. Hjalte er fuld af fup og fiduser. Højde: 2,5 – 5cm. NB: Kertelys pass

Læs mere »

Mimi er klog og meget kærlig, og hun elsker at læse. Kleo er altid i højt humør og hun elsker at synge. Kit er frisk og sjov, har altid en sjov historie at fortælle. Marta er en glad og blomstertosset nissepige. Hun elsker at nusse og pleje sine blomster.

Læs mere »

Som vi alle ved, er nissehuen en meget vigtig del af det at være nisse, og det er Etlys nissebørn bestemt også klar over. De leger, driller, spiser og sover sågar med deres nissehue på! Det eneste tidspunkt nisserne tvinges til at tage den af er når Nisse

Læs mere »

Som vi alle ved, er nissehuen en meget vigtig del af det at være nisse, og det er Etlys nissebørn bestemt også klar over. De leger, driller, spiser og sover sågar med deres nissehue på! Det eneste tidspunkt nisserne tvinges til at tage den af er når Nisse

Læs mere »

Som vi alle ved, er nissehuen en meget vigtig del af det at være nisse, og det er Etlys nissebørn bestemt også klar over. De leger, driller, spiser og sover sågar med deres nissehue på! Det eneste tidspunkt nisserne tvinges til at tage den af er når Nisse

Læs mere »

Klarborg Nisserik Sengetøj – Baby 70×100 cm

Læs mere »

Klarborg Sengetøj Nisserik – Junior 100×140 cm

Klarborg Nisserikker 2006
Pris: 399,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2010
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2011
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2012
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2013
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2014
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit førstejuletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Når

Klarborg Nisserikker 2015
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit førstejuletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Når

Klarborg Nisserikker 2016
Pris: 169,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2017
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2018
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2019
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2020
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Nisserikker 2021
Pris: 149,95  
Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Læs mere »

For mig må juletræspynt gerne være en speciel ting, gerne pynt, som bliver fast tradition på træet. Jeg har pynt, som min bedstemor og min mor har givet mig, og det pynt har været på mit første juletræ fra 1980 og skal fortsat være det til livets ende. Nå

Klarborg Oblat
Pris: 19,95  
Læs mere »

Slip fantasien løs, og brug dette fine Klarborg oblat som pynt på en gave, på juletræet eller en gren. Oblatet er også rigtig fin at bruge til et flot juleopdækket bord, som f.eks pynt på servietten. Mulighederne er mange…. Dette design er en eneret til

Læs mere »

Pynt julebordet med disse fine servietter fra Etly Klarborg. Bette Etly & Bror Peter servietten har samme motiv som vores Bette Etly & Bror Peter dug. Str: 33x33cm.

Læs mere »

Klarborgs Samlerkatalog giver dig et overblik over hele Etly Klarborgs univers anno 2019. Kataloget gør det nemt at overskue sin samling og samtidig kan man holde styr på hvad man mangler og kan skrive på ønskesedlen. I kataloget finder du afkrydsningshje

Læs mere »

Klarborgs Samlerkatalog giver dig et overblik over hele Etly Klarborgs univers anno 2020. Kataloget gør det nemt at overskue sin samling og samtidig kan man holde styr på hvad man mangler og kan skrive på ønskesedlen. I kataloget finder du afkrydsningshje

Klarborg Slæde – Lille
Pris: 99,95  
Læs mere »

Slæde – Lille. Længde: 10cm. Bredde: 6cm.

Klarborg Slæde – Stor
Pris: 149,95  
Læs mere »

Slæde – Stor. Længde: 15cm. Bredde: 9cm.

Klarborg Slæde med Meder
Pris: 199,95  
Læs mere »

Slæde med Meder. Længde: 25cm. Bredde: 10cm.

Læs mere »

Fini & Fry 2014Fini er en lun lille fyr, hans gamle hat kan han ikke undvære, han føler sig nøgen uden den. Fry er en sjov lille grinebider, altid højt humør og masser af hjertevarme. Eluf & Elfi 2015Eluf er en værre klumpe dumpe, han tumler rundt

Læs mere »

Eluf er en værre klumpe dumpe, han tumler rundt i sneen og leger, nogen gange ser man kun hans røde tud i sneen. Elfi er en skøn lille sangfugl, hun synger altid sammen med skovens fugle og hun elsker duften af gran. Etly Klarborgs små kære snemænd kan sm

Læs mere »

“I min barndom har jeg lavet mange snemænd. Når sneen var perfekt var jeg altid den første der var ude i haven og lave en snemand. Allerede dengang var mine snemænd søde, sjove og buttede og jeg brugte meget tid på, at finde de perfekte runde sten til øjn

Læs mere »

“I min barndom har jeg lavet mange snemænd. Når sneen var perfekt var jeg altid den første der var ude i haven og lave en snemand. Allerede dengang var mine snemænd søde, sjove og buttede og jeg brugte meget tid på, at finde de perfekte runde sten til øjn

Læs mere »

“I min barndom har jeg lavet mange snemænd. Når sneen var perfekt var jeg altid den første der var ude i haven og lave en snemand. Allerede dengang var mine snemænd søde, sjove og buttede og jeg brugte meget tid på, at finde de perfekte runde sten til øjn

Læs mere »

Ejno er glad og omsorgsfuld. Han elsker at boltre sig i den nyfaldne sne og er altid klar på en varm skulder, hvis nogen har brug for ham. Elma er sød og varm, hun elsker fuglesang. Når hun hører en lille fugl synge smukt, så får hun kuldegysninger.

Læs mere »

Ejner er altid i gavehumør, han er kærlig og meget omsorgsfuld. Han er en drillepind med et dejligt lunt humør. Elvine elsker gaver og hun har altid en meget lang ønskeseddel. Hun er super sød og meget taknemmelig.Etly Klarborgs små kære snemænd kan smelt

Læs mere »

Gertrud er nuttet og sød, og en lille frysepind, men hun elsker at være ude i frosten. Hun har altid sin varme muffedise på til at varme hendes små kolde hænder. Ejvin er en munter og gavmild snemand. Han er meget fingersnild, han laver fine kranse af nat

Læs mere »

Livet er en gave og det fejres hvert år til ens fødselsdag. Når familien samles for at fejre fødselsdag, og man som fødselsdagsbarn er i centrum, så er det en dejlig følelse og man hygger sig! Lysene i kagen viser hvor mange år man nu er blevet fejret og

Læs mere »

Med denne dejlige og glade fødselsdags pige kan I fejre jeres fødselar år efter år, og hun vil være med til at pynte på ethvert fødselsdagsbord på den store dag. Livet er en gave og det fejres hvert år til ens fødselsdag. Når familien samles for at fejre

Klarborg Stort Juletræ
Pris: 199,95  
Læs mere »

Juletræet har en helt særlig betydning for julen, fordi juletræet er det man samles omkring juleaften. Det er en fantastisk tradition, at danse og synge omkring juletræet, for her kan man mærke hinandens nærvær og glæde. Når træet fældes og bringes hjem i

Klarborg Student – Dreng
Pris: 249,95  
Læs mere »

Det at blive student er en stor glæde og forløsning. Man har brugt flere år på at dygtiggøre sig og studere. Dette fejres med den ikoniske studenterhue.Når man traditionen tro sætter denne på, venter en fantastisk og festlig tid. En tid hvor man fejres a

Klarborg Student – Pige
Pris: 249,95  
Læs mere »

Det at blive student er en stor glæde og forløsning. Man har brugt flere år på at dygtiggøre sig og studere. Dette fejres med den ikoniske studenterhue.Når man traditionen tro sætter denne på, venter en fantastisk og festlig tid. En tid hvor man fejres a

Klarborg Vogn – Lille
Pris: 99,95  
Læs mere »

Vogn – Lille. Længde: 12,5cm. Bredde: 5,5cm.

Klarborg Vogn – Stor
Pris: 149,95  
Læs mere »

Vogn – Stor. Længde: 17,5cm. Bredde: 8cm.

Læs mere »

Drille Joachim er en lille drillepind, som elsker at drille både kat & mus. Nutte Amanda er bare så nuttet, at ingen kan stå for hende – en lille nipsting. Højde: 11cm.

Læs mere »

Simon Pilfinger er rolig og glad, men en bette pilfinger, går lige så stille og piller ved alting. Højde: 10cm.Sanne Sovetryne er sød og omsorgsfuld. Elsker at bage til alle de andre nisser, og når julekagerne er klar, ta’r hun en lille lur. Højde: 3,5cm.

Læs mere »

Mælke Mathias er en forsigtig og rolig nisse, han er dyrernes ven. Han malker køerne tidligt om morgenen og bringer mælk ud til de andre nisser og håber, han møder Sofie Sanglærke så han kan give hende et prdentligt smækkys! Sofie Sanglærke er en lil

Læs mere »

Krudt Conrad er sin egen herre, en, der ved, hvad han vil, han er frisk og fuld af krudt, en bette glad nisse, der elsker risengrød. Clara Snus er sød og frisk, er meget aktiv og nyder at løbe lange ture i den skønne natur, hun elsker alle de forskellige

Læs mere »

Trave Laurits er en glad og frisk nissegut, han nyder at trave i sneen, gerne med en nisse på slæb efter slæden, han er stærk som en hest. Line Grinebider kan godt lide, at der sker noget omkring hende, helst noget sjovt, og gerne noget med fart på. Hun h

Læs mere »

Sisse Charmetrold Hun er en bette forsigtig, charmerende og nuttet nisse. En rigtig lille gårdnisse, som elsker alle dyr, lige fra småkravl til heste. Gustav Gåseglad Han er rar og kærlig. Hans bedste ven er gåsen Trudi, som følger ham dag og nat. Tidlig

Læs mere »

Marcus er rar og munter og stærk som en hest. Han slæber nemt juletræet hjem med den ene hånd i lommen, mens han fløjter ”Højt fra træets grønne top.” Maiken er kær og sød, har evner for det dekorative og kønne, hun elsker at lave juledekorati

Læs mere »

Niels sneglad er en herlig og sjov nissegut med charme og glimt i øjet og så nyder han at drille. Han elsker at stå på ski i fuld fart gennem sneen. Anja er altid glad og rar, hun elsker vintervejr, så hun kan komme ud med kælken. Hun traver gerne ud med

Læs mere »

Johan er en god, arbejdsglad nissegut. Han er en værre sprællemand med en livlig fantasi. Selv hans julebuk bliver levende i hans fantasi. Tina Strikkeglad er en dejlig nisse med mange evner. Hun er kreativ, glad og sjov, god til at lave mad og elsker at

Læs mere »

Friske Nynne er lille og kvik, vil gerne prøve alting og har viljen, så det nok skal lykkes for hende. Kække Elias er modig og frisk, er altid med hvor der sker noget, og nogle gange giver det lidt skrammer. Højde : 9 – 11cm.

Læs mere »

Kærlige Lærke er en kærlig og kvik nissepige, der elsker sne. Hun morer sig højlydt i en god sneboldkamp. Tålmodige Villads er rar og tålmodig, laver ikke noget overilet. Dagen går stille og roligt, og han elsker at trille rundt ude i sneen. Højde: 13cm.

Læs mere »

Glade Henrik er en glad og tilpas nissegut. Nyder når julen nærmer sig, så skal der bages småkager og han er klar til at prøvesmage de første. Dicte bageglad er rolig og sød. Hun ved at juletid er bagetid og hygge, og hun elsker at pynte og dekorere de fi

Læs mere »

Hjælpsomme Vilhelm er rar og hjælpsom og altid klar til at tage fat. Her er en charmetrold med glimt i øjet. Kreative Cecilie er sød, frisk og begavet. Hun elsker gaver og er meget kreativ når der skal pakkes gaver ind. Højde: 13 cm.

Læs mere »

Uffe fingersnild er en frisk gut, der stråler af livsglæde. Han er kreativ og har fingersnilde, han nyder naturen, og hans lille kat Mons følger ham overalt. Andrea farveglad er en lille feminist, der elsker farver. Hun har et blødt hjerte og stor omsorg

Læs mere »

Friske Bastian er frisk og sjov, vil gerne hjælpe til, men han er en krudtugle og så går det galt nogen gange, så må han lige lidt ned i tempo. Olivia elsker julen, så skal der pusles og nydes, hun er altid glad og tilpas, intet er overladt til tilfæ

Læs mere »

Viggo er en glad og rolig nissegut. Har altid det dejligste smil og alle får et smil med på vejen. Trommen er hans kæreste eje og når han finder den frem, så bliver der pludselig gang i den rolige nisse. Laurine er en dejlig, glad og positiv nis

Læs mere »

Magne er en frisk, glad og hjælpsom nissegut. Han elsker naturen og traver ofte en tur i skoven. Han giver gerne et lille knus til skovens dyr, også selvom det er et lille stikkende pindsvin. Victoria er sød, kærlig og dyrenes ven. Hun er især glad for pi

Læs mere »

Aske er en rigtig natur nisse, stille og rolig. Han ved rigtig meget om naturen og de dyr der lever der. Han passer høns og samler æg og det bedste han ved er at lave bål i naturen og hygge sig ved varmen. Rosa er sød, rolig og meget omgængelig. Hun er me

Læs mere »

Bemærk: Dette sæt er med et rødt hjerte og i anden alm. æske. Guld hjertet, samt jubilæums æske, medfølger kun i jubilæums året 2020.Janne er en rigtig lille nysgerrig pige der nyder at gå på opdagelse. Hun elsker sne, jul og hygge. Når der skal pyntes op

Læs mere »

Hans er en bette krudtugle med mange ansigtsudtryk og ikke en nisse, som sover sin tid væk. Når vinteren nærmer sig venter han utålmodigt på at sneen daler ned. Han elsker at lave snemænd, selv hvis sneen kommer om natten, så lister han ud i mørket for at

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Læs mere »

Efter den mørke, men hyggelige tid, glæder vi os til foråret og de lyse tider, hvor det pibler op af jorden med vintergækker, perlehyacinter og påskeliljer i skønne forårsfarver. Foråret er også tiden, hvor de små forårslam, kyllinger, ællinger og harer b

Klarborgs Julelikør
Pris: 299,95  
Læs mere »

I Klarborgs økologiske kirsebærlikør er lavet med solmodne surkirsebær, der er kendt for at vokse vildt i den danske natur. Klarborgs kirsebærlikør giver smag til julebordet og den passer perfekt til en sød dessert. Dens runde og fyldige smag harmonerer g

Kristian Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Kristian Kvik har altid gang i et eller andet, kun når han sover, ved man, hvor man har ham. Højde: 3cm.Længde: 8cm. Kristian er partner med Katrine.

Kristine Klarborg nisse
Pris: 269,95  
Læs mere »

Hun er en lille charmetrold, er meget dygtig med sine hænder, har altid gang i et eller andet kreativt. Højde: 16cm. Kristine er partner med Jesper. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Lasse Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Han er en god og rolig nisse, han nyder at tage en lille lur, så er han på dupperne og igen klar til at lave spilopper. Højde: 10,5cm.Længde: 22cm. Lasse er partner med Mathilde. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Lauge Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Lauge er en frisk og glad gut, han er meget klog og ved alt om naturen. Han elsker de små egern i skoven og det kan de mærke. De flokkes om ham når han er i skoven.Lauge er partner med Henriette.Højde: 19cm. 

Laura Klarborg nisse
Pris: 129,95  
Læs mere »

Laura Lillenisse er en lille nissedrømmer, hun drømmer om det hvide eventyrland med snedækkede tage, der glitrer i månelysets skær om grantræernes grene der bøjes smukt af snelaget på dem. Højde: 4cm. Længde: 8cm. Laura er partner med Victor.

Liam Klarborg kalenderstage
Pris: 249,95  
Læs mere »

Han er en livlig nisse, fuld af krudt og altid med et glimt i øjet. Når han har været på farten i den travle juletid går han ud som et lys. Højde 8cm. NB: Ø4 lys passer til Liam. Eks. Thorkild & Petrine lys. Dette design er en eneret til I

Læs mere »

Juletræet har en helt særlig betydning for julen, fordi juletræet er det man samles omkring juleaften. Det er en fantastisk tradition, at danse og synge omkring juletræet, for her kan man mærke hinandens nærvær og glæde. Når træet fældes og bringes hjem i

Liv Klarborg Nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Hun er en sej charmetrold og hun er et lille livstykke som alle elsker. Der hvor hun befinder sig, er der altid liv og glade dage. Hendes yndlings julepynt er hjerter, for hjerter hører julen til! Højde: 18cm.Liv er partner med Falke.

Lone Klarborg nisse
Pris: 379,95  
Læs mere »

Hun er hjælpsom og omsorgsfuld med hjertet på det rette sted. Hun er ikke bange for at tage fat og elsker at bage. Højde: 18cm. Lone er partner med Thisen. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Louise Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Der er en lille digter gemt i Louise Digter. Hun er helt i sin egen verden og svær at komme i kontakt med, når hun digter. Synge kan hun også. Højde: 6,5cm. Længde: 15cm. Louise er partner med Lukas.

Lukas Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Lukas Frysepind elsker at lege og bygge huler i sneen, men han fryser sine små tæer og må ha’ dem varmet i en sæk med dejlig, lun halm. Højde: 10cm. Længde: 14cm. Lukas er partner med Louise.

Mads Klarborg nisse
Pris: 379,95  
Læs mere »

Mads Krudtugle er lidt af en charmetrold, der har krudt i numsen og en livlig fantasi. Højde: 22cm. Mads er partner med Mille. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Magnus Klarborg nisse
Pris: 379,95  
Læs mere »

Han er en frisk nissegut, har krudt bagi, men kan godt sidde stille, når noget interesserer ham. Højde: 21cm.Magnus er partner med Karen. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Mai & Max Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Nuttede Mai er en bette nuttet nisse, hun drømmer altid om en hvid jul og bliver ellevild, når snefnuggene daler ned. Hun skynder sig ud i sneen, vender hovedet op mod himlen, så snefnuggene rammer hendes næsetip. Modige Max er en bette frisk og modig nis

Læs mere »

Sampak med Malene og Marius i træhus, incl. mus og grødskål, samt pakker og juletræ. Marius er lidt af en charmør og får ethvert lille nisspige hjerte til at banke, når han træder ud på dansegulvet. Han forstår at flytte nissefutterne. Malene er en bette

Malene Klarborg nisse
Pris: 129,95  
Læs mere »

Malene er en bette sjov og festlig nissepige, som elsker at danse. Hun får tit et grineflip, og der er en lille komiker gemt i hende. Højde: 9 cm. Malene er partner med Marius.

Maria Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Smilende Maria er en kær, betænksom og omsorgsfuld, frisk pige med gåpåmod og let til smil. Hendes bedårende øjne kan smelte enhver. Højde: 18cm. Maria er partner med Kenneth.

Marinus Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Bedstefar Marinus er ikke en mand af mange ord, men hyggelig og meget lun. Han elsker at drille og når det lykkes, trækker han smilet helt op til begge ører. Højde: 19cm. Marinus er partner med Martine.

Marius Klarborg nisse
Pris: 129,95  
Læs mere »

Marius er lidt af en charmør og får ethvert lille nisspige hjerte til at banke, når han træder ud på dansegulvet. Han forstår at flytte nissefutterne. Højde: 9 cm. Marius er partner med Malene.

Læs mere »

I anledningen af Klarborgnissernes 30 års jubilæum, vil de fra 2016 bære deres oprindelige slægtsnavn Klarborg. Etly Klarborg åbnede sin butik for første gang tilbage i 1986, og det er blevet til mange designs siden og Martin nissen var med til at starte

Martine Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Bedstemor Martine er altid gæstfri, glad og sjov, hurtig til at sætte lækkerier på bordet. Hun forstår at hygge, så man føler sig velkommen. Højde: 18cm. Martine er partner med Marinus.

Mathilde Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Hun er bedårende, glad og frisk, hun elsker blomster. Hendes ynglingsblomst er julerosen med den smukke blomst, der åbner sig trods sne og kulde. Højde: 7,5cm. Længde: 20cm. Mathilde er partner med Lasse. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egn

Matti Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Forventes på lager i uge 43 Matti drillepind er sød og fræk, han elsker at lege gemmeleg, sidder tålmodigt i sit skjul og venter. Men når hans lille mave knurrer, kommer han frem af sit skjul. Højde: 8cm. Matti er partner med Silke.

Merle Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Nuttede Merle er nuttet og fin, køn som en lille dukke, elsker at bage vanillekranse og spiser dem også gerne. Højde: 18 cm. Merle er partner med Morten.

Mette Klarborg nisse
Pris: 159,95  
Læs mere »

Mette er en lille romantiker, der elsker at gå i skoven og samle ting fra naturen til at pynte med. Højde: 9,5cm. Mette er partner med Søren. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Mia Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Herlige Mia er en herlig bette nissepige, som har svært ved at sidde stille på rumpen – Hun er her og der og alle vegne. Først sent på aftenen kravler hun op i sin høkasse og går ud som et lys. Højde: 13cm.Bredde: 11cm. Længde: 11cm. Mia er partner med Se

Mie Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Mie er sød og mild, altid morgenfrisk og i strålende humør. Hun elsker at plukke æbler en dugfrisk morgenstund og nyder duften af de friske æbler.Højde: 14cm.  Mie er partner med Philip.

Mikkeline Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Fine Mikkeline er sød og fin, stille og fornuftig. Hun nyder at slappe af i sin træsko med dejligt varmt halm. Højde: 3cm. Mikkeline er partner med Milas.

Milas Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Milas gavtyv er en lille fræk gavtyv, der med sin charme kan slippe godt af sted med det meste. Højde: 3cm. Milas er partner med Mikkeline.

Mille Klarborg nisse
Pris: 379,95  
Læs mere »

Mille Mariehøne er en lille pyntedukke, der samtidig også nyder at lege udenfor og blive godt beskidt. Hun elsker dyr og natueren. Højde: 21cm. Mille er partner med Mads. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Milo Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Lille Milo krudtugle er sjov og fræk og har krudt i rumpen. Højde: 5,5cm. Milo er partner med My.

Mingus Klarborg Nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Mingus er en frisk og lunefuld nissegut. Han er klog og fyldt med energi. Mandler og risengrød er hans livret, han passer godt på mandelposen og slipper den helst ikke. Men mangler der en mandel til risengrøden eller risalamanden, så deler han alligevel g

Læs mere »

Kattekillingerne er nissernes bedste venner, de driller og leger med de ting, de finder. Højde: 2 – 3cm.

Mor Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Mor er den bedste i verden, hun er kærlig, omsorgsfuld og forstående. Ingen er som mor, hun er fantastisk og en af de dyrebareste personer i dit liv.Hun passer på dig og hjælper dig på livets vej, og giver dig tryghed og varme. Mors hjerte vil altid følge

Morten Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Morten Charmetrold er en charmerende og hyggelig nisse, han er lidt forfængelig, og han har en lun humor og er rigtig god til at spise, så maven strutter! Højde: 18cm. Morten er partner med Merle.

Læs mere »

De to små bløde babysæler nyder livet i sneen. Mulle er meget nysgerrig og er næsten ikke til at holde styr på. Muffe er derimod rolig og doven. Så ham behøver man ikke holde så meget øje med.Højde: 2,5cm.

Læs mere »

Musemor Mussi og museungen Bette Nus elsker risengrød. Når nissemor laver risengrød, så kan de lugte det med det samme! Mussi venter tålmodigt på at nissemor kommer med grøden, men Bette Nus spæner rundt i ring og kan slet ikke vente. Han springer op i gr

My Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Lille My er lille og kvik og en dejlig spirrevip med masser af gåpåmod. Højde: 6cm. My er partner med Milo.

Læs mere »

Filur Nicolai elsker at liste rundt i mørket og forskrække dem, han møder. Så driller han bonden og gemmer hans træsko og skynder sig op på høloftet, hvor han sidder på buksebagen og ser meget uskyldig ud. Maja Himmelblå er sød, vaks og betænksom. Hendes

Læs mere »

Med et af de fine Klarborg kalenderlys, kan du lade julehygge sprede sig, og traditionen tro tælle ned til juleaften. Nisserik kalenderlys passer til alle kalenderstager, undtagen Liam og Jasper. Højde: 25 cm. Brændetid: 56 timer. Materiale: Fuldraffinere

Nor Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Han er rolig og meget tålmodig, når han er optaget af noget, kan intet forstyrre ham og så er han i sin egen drømmeverden. Højde: 14cm. Nor er partner med Silje.

Læs mere »

Nuka er rolig og forsigtig, men elsker at glide gennem sneen på maven, og når hun så bliver træt, er det jo nemt at tage sig en bette lur på maven. Enok er kvik og legesyg, han tumler rundt i sneen dagen lang. Når han får det varmt, hopper han en tur i de

Oliver Klarborg Nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Kreative Oliver er rigtig god til at pakke gaver ind. Han har mange gode ideer, så hver gave bliver noget ganske særligt, man nænner næsten ikke at pakke den op. Højde: 13cm.

Pai & Puk Klarborg nisser
Pris: 299,95  
Læs mere »

Pai er hurtig og vaks, når der er godter og risengrød, er han der straks. Puk er sød og kær, elsker hygge og vintervejr. Højde: 8cm. NB: Ø4 lys passer til Puk & Pai samt fyrfadslys. Dette design er en eneret til Imerco – Forhand

Paw Klarborg kalenderlys
Pris: 69,95  
Læs mere »

Med et af de fine Klarborg kalenderlys, kan du lade julehygge sprede sig, og traditionen tro tælle ned til juleaften. Paw kalenderlys passer til alle kalenderstager, undtagen Liam og Jasper. Højde: 25 cm. Brændetid: 56 timer. Materiale: Fuldraffineret spe

Pelle Klarborg Slaske nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Han er fuld af energi og er ikke til at bremse når først han har en ide! Han er meget ide-rig og når han sætter sig et mål, bliver det udført. Han elsker at hygge sig og når han bliver træt tager han en lur op af sin gavesæk. Højde: Ca. 20cm.

Per Klarborg nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Han er en Charmetrold, frisk og sjov. Han har altid en kæk bemærkning i ærmet og han er en drillepind uden lige. Han nyder naturen og udelivet, og når noget skal fejres er han altid på pletten og han har sin flagranke med.Imerco spurgte Etly om hun havde

Læs mere »

Hun er nysgerrig, evigglad, en grinebider og en lille pilfinger, som piller ved alt og løber hurtigt væk igen. Hun elsker alt ved julen, hun er en rigtig hyggenisse som elsker at pynte op. Højde: ca. 20cm.

Læs mere »

Peter er altid i godt humør og elsker at lave gaver. Han kan vældig godt lide nissemors mad. Fnise Frida er en grinebider og en lille rund sag. Hun elsker at lave risengrød til nissefar og bliver varm om hjertet, når han kommer med juleroser til hende. Hø

Læs mere »

De to små frække dunede babypingviner elsker sne og frost. De leger og hopper rundt i sneen dagen lang. Først når solen går ned falder de til ro og tager sig en lang lur.Højde: 5,5cm.

Pit & Tut Klarborg nisser
Pris: 169,95  
Læs mere »

Han er en lille spirrevip. Når han ser et æbletræ smiler han, og straks sidder han i toppen og ryster alle æblerne til jorden. Hun er lille og nuttet. Hun elsker at samle æbler så der kan laves en god lun æblekage med fløde.

Rasmine Klarborg nisse
Pris: 399,95  
Læs mere »

Rasmine Evigglad har nemt til smil. Hun er lidt genert og sover ikke uden sin bamse. Højde: 26cm. Rasmine er partner med Rasmus. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Rasmus Klarborg nisse
Pris: 399,95  
Læs mere »

Rasmus Lattermild er altid glad og tilpas. Og så er han glad for risengrød. Højde: 26cm. Rasmus er partner med Rasmine. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

De to små rensdyr kalve nyder livet, de sover og spiser og pludselig hopper de rundt i sneen og leger. De er nissernes små kælepotter, de er blevet passet og plejet og er meget forkælede.Højde: 5-6 cm.

Rikke Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Smukke Rikke er yndig og smuk. Hun er en pige med ben i næsen og hun elsker hyggelige stunder, godt pakket ind i et lunt tæppe i stearinlysenes skær og med søde sager inderfor rækkevidde. Højde: 7,5cm. Længde: 18cm. Rikke er partner med Michael.

Rita Klarborg Nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Hun er som en hvirvelvind, altid i godt humør, indimellem sker der uheld omkring hende grundet hendes hurtige bevægelser. Men ellers har hun orden på sagerne. Hun laver de bedste madpakker, så når nisserne skal på skovtur, er det altid hende der står for

Læs mere »

Rudolf & Smukke er julemandens trofaste rensdyr, som hjælper ham hvert år med at glæde verdens børn. Når ikke de skal flyve med julemanden, så nyder de at slappe af i juletræets skær. De hyggesnakker og kigger på stjerner. NB – Lys medfølger ikk

Læs mere »

Rudolf & Venner er julemandens trofaste rensdyr, som hjælper ham hvert år med at glæde verdens børn. De elsker at flyve med kanen og julemanden. Alt er så smukt fra luften og når de kigger op, så lyser månen og stjernerne blinker som smukke diamanter.

Læs mere »

Rumle og Rufus er nissernes kæledækker. De er meget forkælede og bliver fodret godt, så der er ikke meget fart over dem, når de går gåsegang hen over gårdspladsen. Til jul pynter nisserne dem med en lille sløjfe om halsen, så ved alle nisserne at disse to

Sander Klarborg nisse
Pris: 169,95  
Læs mere »

Sander snakkeøre er en grinebider med en utrolig fantasi, og han snakker som et vandfald. Højde: 8,5cm. Sander er partner med Sissel.

Sara Klarborg Ka`Vip nisse
Pris: 149,95  
Læs mere »

Sara er en skøn lille nissepige med de smukkeste øjne, indrammet af lange, sorte vipper. Hendes ynglingsfugl er den lille rødkælk, som hun synes er en lille julefugl, som hører julen til, så hun passer godt på de små fugle. Højde: 12cm. Sara er partner me

Sebastian Klarborg nisse
Pris: 299,95  
Læs mere »

Hønissen Sebastian er en bette afslappet nisse med et meget godt sovehjerte. Høkassen er hans bedste sovested, og når først han sover, kan man nemt flyve rundt med ham i høkassen. Men efter en god søvn er der virkelig gang i ham. Højde: 13cm. Bredde: 11cm

Læs mere »

Han har den bedste lugtesans der findes, men kan han have andet med den tud. Hun elsker at gå og hygge og pynte op til jul. Højde: 4cm.

Sigrid Klarborg nisse
Pris: 799,95  
Læs mere »

Hun er en mild, fræk og lattermild pige. Hun er tapper og sej, kan være en smule stille i store forsamlinger, men efter kort tid er hun et stort smil og en rigtig lille gavtyv. Højde: 20cm. Sigrid er partner med Thor.

Silje Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Hun er altid et stort smil, sød og kærlig. Hun elsker sin gyngehest som hun passer meget på. Højde: 18cm. Silje er partner med Nor.

Silke Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Silke optimist er en lille optimist med et lyst og venligt sind. Hun elsker naturen og alle de smukke, farverige svampe i skoven. Højde: 5cm. Silke er partner med Matti.

Læs mere »

Simone & Albert Klarborg Nisse M. Tilbehør Simone er en bette charmetrold, hun er stille og rolig og har kreative evner. Med sine pensler og maling maler hun søde små billeder. Albert er sød og ganske fredelig, men elsker at lave sjov og narrestreger.

Simone Klarborg nisse
Pris: 179,95  
Læs mere »

Hun er en bette charmetrold, hun er stille og rolig og har kreative evner. Med sine pensler og maling maler hun søde små billeder. Højde 9 cm. Simone er partner med Albert. NB: Stagen passer Ø4(Diameter) lys og fyrfadslys.

Læs mere »

Clara Kogle 2 Stk. (Bemærk, dette er ikke et Klarborg Produkt.) CR2032 Batteri medfølger.

Læs mere »

Sissel kageglad er sød og frisk, overrasker alle med sin friske og lune humor, og så elsker hun kage og søde sager. Sander snakkeøre er en grinebider med en utrolig fantasi, og han snakker som et vandfald. 2 stk. Garnspoler medfølger.

Sissel Klarborg nisse
Pris: 169,95  
Læs mere »

Sissel kageglad er sød og frisk, overrasker alle med sin friske og lune humor, og så elsker hun kage og søde sager. Højde: 9cm. Sissel er partner med Sander.

Snemand Klarborg Mettea
Pris: 249,95  
Læs mere »

Mettea er sød, betænksom og meget kreativ. Hun er altid glad og hun kan synge så både sneen og dit hjerte smelter. Mettea er partner med ManfredHøjde: 12 cm.

Læs mere »

Forventes på lager i Marts måned. Snorre er kvik og vågen, han er altid klar til at smutte i vandet efter en fisk. Sigfus er rolig og afslappet, han venter bare på at Snorre fanger så mange fisk, at der bliver nogle til overs. Så er han fri for at skulle

Sofia Klarborg nisse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Hun er en sød og omsorgsfuld nisse. Hun er meget dyrevenlig og hun elsker hunde, især Cocker Spaniel fordi de har så bedårende øjne og hun drømmer altid om hundehvalpe.Højde: 8cm.  Sofia er partner med Cornelius.

Sofus Klarborg Ka`Vip nisse
Pris: 149,95  
Læs mere »

Sofus er altid på farten, kan ikke sidde stille. Derfor bliver han tit sendebud, når nogen skal have en pakke. Han elsker at besøge alle nisserne rundt omkring, måske har de lidt godter. Højde: 12cm. Sofus er partner med Sille.

Læs mere »

Sara er en skøn lille nissepige. Hendes yndlingsfugl er en lille rødkælk, som hun synes er en lille julefugl, som hører julen til, så hun passer godt på de små fugle. Steffen er en frisk ude-nisse, som elsker sne og kulde. Han siger “på med vanten”, og så

Læs mere »

Steffen er en frisk ude-nisse, som elsker sne og kulde. Han siger “på med varmen” og så farer han ud og laver søde, finurlige snemænd med tykke mavser og røde næser. Højde: 12cm. Steffen er partner med Sara.

Stine Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Hun er altid på udkig efter søde sager, som hun kan dele rundt til de andre nisser. Højde: 5cm. Stine er partner til Tobias. 

Store Anna 50cm Klarborg Nisse
Pris: 1.299,95  
Læs mere »

Anna er en skøn og positiv pige, utrolig betænksom overfor andre, god til at tilrettelægge og få noget fra hånden. Højde: 46cm. Store Anna er partner med Store Bjørn.

Store Anne 80CM Klarborg nisse
Pris: 2.999,95  
Læs mere »

Anne er sød, godmodig og er en lille charmetrold med glimt i øjet.Anne er partner med Martin. Højde: 80cm.

Læs mere »

Han er en glad og sjov nissegut, kravler op alle steder. Han er lidt nysgerrig og følger med i alt, hvad der foregår. Højde: 50cm.

Læs mere »

Æble Caroline er vild med æbler. Når hun fylder kurven, ender det altid med, at hun har så mange, at de vælter ud af kurven. Hun ved, at det er sundt at spise æbler. Højde: 25cm. Store Caroline er partner med Store Anton.

Store Emilie Klarborg nisse
Pris: 899,95  
Læs mere »

Glade Emilie er en nisse, der har fart på og godt humør. Hun er en frisk og frejdig og finder nogen gange på lidt af hvert. Højde: 29cm. Længde: 40cm. Store Emilie er partner med Store Jacob.

Store Far Klarborg nisse
Pris: 499,95  
Læs mere »

Far er både sej og sjov, han er den sødeste i verden. Ingen er som far, han er hård udenpå, men blød indeni. Han vil til hver en tid beskytte og hjælpe dig. Fars styrke og bløde hjerte, vil altid være der for dig. Etly Klarborg har designet Mor & Far

Store Jacob Klarborg nisse
Pris: 899,95  
Læs mere »

Herlige Jacob er altid rar og glad, han elsker at drille og lave sjov. Jacob har en herlig humor, og er ikke bange for at tage fat, når der er brug for hjælp. Højde: 20cm. Længde: 44cm. Store Jacob er partner med store Emilie.

Store Mor Klarborg nisse
Pris: 499,95  
Læs mere »

Mor er den bedste i verden, hun er kærlig, omsorgsfuld og forstående. Ingen er som mor, hun er fantastisk og en af de dyrebareste personer i dit liv. Hun passer på dig og hjælper dig på livets vej, og giver dig tryghed og varme. Mors hjerte vil altid

Store Simone Klarborg nisse
Pris: 799,95  
Læs mere »

Simone Farveglad er en bette charmetrold, hun er stille og rolig og har kreative evner. Med sine pensler og maling maler hun søde små billeder. Højde: 25cm. Store Simone er partner med Store Albert. NB: Lanterne medfølger.

Læs mere »

Han er en finurlig lille drillenisse som elsker at gemme sig, men han kommer frem når der er risengrød. Højde: 10cm. Uden lys. NB: Nisserik stagen passer til alle kalenderlys fra Klarborg. (Ø5 diameter).Lys medfølger ikke.

Søren Klarborg nisse
Pris: 159,95  
Læs mere »

Søren er en bette pilfinger, der skal prøve alt, så nogen gange går det galt, og han må have plaster på. Højde: 10cm. Søren er partner med Mette. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Tami 2011 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er hjertevarm, omsorgsfuld og tænker på alt og alle. Selv den mindste bille som er væltet om på ryggen, hjælper hun nænsomt om på dens ben igen. Højde: 11cm. Tami er partner med Tjelle.

Tanya Klarborg Nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Hun er sød, sjov og omsorgsfuld. Hun er fantastisk til at sprede smil og glæde omkring sig. Hun elsker at tumle rundt i sneen og den kolde luft, giver hende dejlige røde kinder. Højde: 6cm.Tanya er partner med Troels.

Thea 2007 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er nuttet, har en sød tand og hun elsker lyngets farver. Hun synes lynghonning er det bedste der findes og hun ved lige hvor bierne bor i mosen. Højde: 11cm. Thea er partner med Theis.

Theis 2007 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han elsker når foråret kommer og dagene bliver lysere. Når fuglene begynder at synge, ved han at det er tid til at komme ud af den mørke troldehule og så bliver der sjov og ballade i mosen igen. Højde: 11cm. Theis er partner med Thea.

Theo 2002 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er fræk og hurtig, han laver altid troldestreger. Når tågedisen kommer, lister han rundt og driller alle de andre trolde i mosen. Højde : 11cm. Theo er partner med Thilde.

Læs mere »

Med et af de fine Klarborg kalenderlys, kan du lade julehygge sprede sig, og traditionen tro tælle ned til juleaften. Theodor kalenderlys passer til alle kalenderstager, undtagen Liam og Jasper. Højde: 25 cm. Brændetid: 56 timer. Materiale: Fuldraffineret

Thia 2006 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er sød og romantisk. Hun elsker at lave smukke blomsterkranse af blomsterne i naturen og hun bruger dem som hårpynt. Højde: 11cm. Thia er partner med Toke.

Thilde 2002 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er en sød og lidt forsigtig lille troldepus, hun elsker at vandre gennem den bløde kæruld og plukke en fin buket af lyng og kæruld med hjem. Højde: 11cm. Thilde er partner med Theo.

Thippe 2017 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er en sød lille trold, hun kan sidde i timevis ude i lyngen og kigge på sommerfugle. Hun elsker sommerfugle og deres smukke farvestrålende vinger.Højde: 11cm. Thippe er partner med Toralf.

Thisen Klarborg nisse
Pris: 379,95  
Læs mere »

Thisen er omsorgsfuld, glad og frisk, tænker meget på, om andre har det godt. Han elsker at være i naturen og hans tøj er aldrig rent. Højde: 18cm. Thisen er partner med Lone. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Læs mere »

Thomas Fingersnild er hurtig og vaks med hammer og søm, og han er der straks, hvis loftslemmen skal tømres sammen, og så har han appetit som en hest. Trine Hyggenisse er en rigtig bette hyggepige, hun elsker duften af skov og gran. Hun nyder at sidde inde

Thomas Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Thomas Fingersnild er hurtig og vaks med hammer og søm, og han er der straks, hvis loftslemmen skal tømres sammen, og så har han appetit som en hest. Højde: 20cm. Thomas er partner med Trine.

Thor Klarborg nisse
Pris: 799,95  
Læs mere »

Thor madglad elsker mad og dyr. Hans ansigt og øjne stråler af glæde, når hans dyr er omkring ham. Han er en gut med stor appetit, og grødskålen er næsten altid tom, når han er færdig. Forventes på lager igen i uge 40.Højde: 11,2cm. Længde: 40cm. Thor er

Læs mere »

Med et af de fine Klarborg kalenderlys, kan du lade julehygge sprede sig, og traditionen tro tælle ned til juleaften. Thorkild & Petrine kalenderlys passer til f.eks. Jasper og Liam stagerne.  NB: Mål Ø4(Diameter) Farve: Hvid Højde: 20 cm.

Læs mere »

Han er en glad og venlig nissegut. Naturen og skoven betyder alt for ham. Han nyder at se de små grantræer vokse sig store og flotte, og duften af nysavet træ er det bedste han ved. Hun er livlig og glad. Hun vil gerne have sin næse i alt. Hun er meget hj

Tias 2008 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er en dagdrømmer. Han kan ligge og dase i kærulden dagen lang, og når han oplever noget morsomt i drømmen slår han en høj latter op og forskrækker de andre troldeunger. Højde: 4cm.Længde: 11cm. Tias er partner med Tytte.

Tim Klarborg nisse
Pris: 39,95  
Læs mere »

Tim er fræk og sjov, han elsker at bytte rundt på nissehuerne, så det hænder at nissehuen han får, er alt for stor. Højde: 3,5cm. Tim er partner med Tulle. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Timmi 2004 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er en lille spilopmager, han elsker at tumle rundt i mosen og er beskidt fra top til tå, men han kan godt køres træt. Højde: 5cm.Længde: 11cm. Timmi er partner med Titte.

Tine 2003 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er meget nysgerrig og holder øje med alt hvad der sker omkring hende, og hun kender hver en lille fugl som holder til i mosen. Højde: 7cm. Tine er partner med Tinus.

Tinja 2012 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er en lille charmetrold og hun kan sno alle om sin lillefinger. Hun ved lige hvordan hun skal opnå det hun gerne vil og hendes øjne kan tindre som solens stråler. Højde: 9cm. Tinja er partner med Torleif.

Tinke 2005 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er en lille fnisetrold og hun har meget let til latter. Der skal ikke meget til at more hende, bare hun ser en humlebi der ikke kan lette, så er hun ved at dø af grin. Højde: 9cm. Tinke er partner med Tjalfe.

Tinus 2003 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er et madglad troldepus, han spiser lige til han er ved at revne. Så efter flere håndfulde hindbær må han lige sidde lidt og slå mave. Højde: 9cm. Tinus er partner med Tine.

Titte 2004 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er rolig og tilpas og hun elsker at tage en lille lur i den varme tørvemuld. Den friske duft af mose gør hende naturligt træt. Højde: 5cm.Længde: 11cm. Titte er partner med Timmi.

Tjalfe 2005 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er en fræk krudtugle som ikke kan sidde stille. Han nyder den nyudsprungne natur og han er til eventyr og oplevelser. Højde: 9cm. Tjalfe er partner med Tinke.

Tobias Klarborg nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Han er så glad for sin bold, at han ikke gerne giver slip på den – ja helst sover han også med den om natten. Højde: 5cm. Tobias er partner med Stine.

Toke 2006 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er god og tålmodig, og der skal meget til at bringe ham ud af fatning. Han er afslappet, har ro i sindet og hænderne i lommen. Højde: 11cm. Toke er partner med Thia.

Toralf 2017 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er en rigtig legesyg og klumpet trold. Han kan ikke sidde stille, han løber rundt og driller de andre troldeunger dagen lang. Nogle gange går det lige en anelse for stærkt for hans små ben og pludselig vælter han om på maven.Højde: 11cm. Toralf er par

Torleif 2012 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Han er en vaks lille troldegut, han er altid først på pletten når der er blåbær høst, men han spiser vist flere bær end der kommer i kurven og han er helt blå i hovedet. Højde: 9cm. Torleif er partner med Tinja.

Trine Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Trine Hyggenisse en en rigtig bette hyggepige, hun elsker duften af skov og gran. Hun nyder at sidde inde i varmen med kreative sysler og en skål julegodter lige ved hånden. Højde: 17cm. Trine er partner med Thomas.

Læs mere »

Filucca krudtugle er en lille krudtugle, der elsker at være aktiv. En tur på kælken er bare sagen. Tristan fartbølle er en herlig gut, lidt af en fartbølle, og nogle gange er både han og kælken væk i en snedrive. Højde: 9cm.

Troels Klarborg Nisse
Pris: 99,95  
Læs mere »

Han er en stille og rolig nissegut og en rigtig gør-det-selv nisse, som kan lave alverdens ting. Han elsker naturen og årstidernes forskellighed. Men vintertiden er klart hans favorit, fordi alt bliver klædt i hvidt. Højde: 6cm.Troels er partner med Tanya

Læs mere »

Tiden flyver afsted i december, men der skal være tid til hygge og julerier med familien. Det kan være svært at holde styr på dagene i den travle tid, men med dette kalenderlys er det nemt at tælle dagene til jul. Tromme nissen vil gerne slå et slag for

Læs mere »

Tue Filur er en lille fræk filur, der er altid liv og glade dage hvor han er. Trille Hjertevarm er sød og meget betænksom, har et varmt og blødt hjerte. Højde: 25cm. uden lys.  NB: Tue & Trille stagen passer til alle kalenderlys fra Klarborg. (&O

Tulle Klarborg nisse
Pris: 39,95  
Læs mere »

Tulle er en lille sød Tullepige som nyder at tulle rundt og pynte op i nissebo. Højde: 3,5cm. Tulle er partner med Tim. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.

Tytte 2008 Klarborg trold
Pris: 159,95  
Læs mere »

Hun er en fantastisk dansetrold og hun kan underholde alle de andre troldeunger med sin glæde og friske dansetrin. Højde: 11cm. Tytte er partner med Tias.

Læs mere »

Han er en vaks nissegut som elsker naturen og er meget eventyrlysten. Dagen efter en god nattesøvn tager han på eventyr igen. Højde: Ca. 20cm.

Victor Klarborg nisse
Pris: 129,95  
Læs mere »

Victor Velfornøjet har det nu en gang bedst, når han får sig en lur, og han trimler gerne omkuld de mest ubelejelige steder, hvor de andre nisser går og falder over ham, fordi han ikke er særlig stor. Højde: 3cm. Længde: 8,5cm. Victor er partner med Laura

Vigga Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Hun er den dejligste charmetrold, evig glad, nysgerrig og ved hvad hun vil. Hendes frække og søde smil går lige ind i hjertet på alle. Hun er ganske særlig og har et varmt hjerte. Højde: 17cm. Vigga er partner med Vincent.

Læs mere »

Tålmodige Vilfred er en rolig og meget tålmodig nisse. Naturen og det at komme helt tæt på skovens dyr og hjælpe dem, hvis de er i nød, er hans største glæde. Højde: 12cm. Vilfred er partner med Vilma.

Læs mere »

Villum er en fræk lille krudtugle. Han sidder ikke længe på sin rumpe, og kun når der er risengrød er der styr på ham. Vibe er mild, kær og noget så sød. Hun har det sødeste smil som kan smelte enhver.Højde : 14cm.Længde : 17,5cm.  NB: Vogn medfølger

Læs mere »

Glade Vilma er en lille humørbombe. Hun elsker risengrød og søde sager, og i sne og kulde går hendes tanker til skovens dyr og fugle, som hun med glæde fodrer hver dag. Højde: 12cm. Vilma er partner med Vilfred.

Vincent Klarborg nisse
Pris: 349,95  
Læs mere »

Han er en frisk og humørfyldt nissegut med glimt i øjet og fuld af krudt. Naturen er hans legeplads og han finder altid noget han kan bruge; en svamp bliver straks til en paraply. Højde: 17cm. Vincent er partner med Vigga.

Viola Klarborg Slaske nisse
Pris: 249,95  
Læs mere »

Hun er bare nuttet. Hun elsker at løbe i sin natdragt dagen lang, så slapper man bare af og det er hun god til. Pludselig ligger hun midt på gulvet og sover med sin ynglingsbamse under armen. Højde: Ca. 20cm.

Læs mere »

Øffe & Olfert er to søde julegrise, som elsker at rulle rundt og lege med deres nissevenner. Højde: 3,5cm. Dette design forhandles kun hos Etly Klarborgs egne butikker og webshop.