Jamie Oliver

De fleste mennesker kender formentlig Jamie Oliver fra de mange madlavningsprogrammer, som i flere år har været vist på dansk TV. Oliver er født i 1975 i Essex, England, og har i årtier været afholdt og kendt fra de mange programmer, som har været med til at skabe interesse for at lave sund mad hos både englænderne og hos mennesker fra andre nationer.

Den britiske kok og kogebogsforfatter har i dag sit eget website, hvor han lægger opskrifter op, og hvor han inviterer børn og unge med ind i sit køkken.

Missionen om at højne sundheden hos børn og voksne

Det var ønsket om at skabe en sundere livsstil hos de engelske familier, der oprindeligt var Jamie Olivers afsæt for at bevæge sig ind i TV-verdenen og lave programmer om fødevarer og madlavning.

Samme fokus har den energiske og karismatiske studievært i dag. I dag formidler han viden om råvarer, ingredienser og fødevarer via sit website.

Her findes der gode råd til at lave sunde og holdbare kostændringer, og du kan få fif og gode råd til at igangsætte og opretholde det langvarige vægttab.

På hjemmesiden kan alle og enhver få glæde af de inspirerende retter og opskrifter, som ligger frit tilgængelig.

Jamie Oliver opskrifter er blot en del af det madlavnings- og sundhedsunivers, som den britiske kok har skabt sig igennem de seneste knap 20 år. Oliver har en helhedsfokusering på det at lave sund hverdagsmad. Det vil sige, at han ikke kun lægger fokus på at tilbyde nærings- og vitaminrige opskrifter, men at han samtidig sørger for at gøre det let for alle at kunne tilberede maden.

Dette sker blandt andet igennem de mange videoer, som frit kan ses på hjemmesiden, hvor kokken guider om tilberedningsproces for en stor del af de mange opskrifter.

Køb Jamie Oliver gryder og pander

Foruden opskrifter og hjælpsomme instruktionsvideoer laver Jamie Oliver pander og gryder, som er skabt i henhold til at gøre madlavningen til en leg – også i hverdagen.

Det særlige ved gryderne er, at de er lavet i ekstra, stærke materialer, så de kan bruges igen og igen i mange år frem. De giver masser af kvalitet og anvendelsesværdi, og de kan købes både i sæt og som enkeltvise produkter. En yderligere fordel ved de moderne og funktionelle kvalitetsgryder er, at de kan bruges på alle typer af ovne (både induktion, gas og keramiske udgaver).

Med den praktiske non-stick belægning på både gryder og pander slipper du for genstridige rester af mad, der har brændt sig fast på bunden, og som kan være umulig at fjerne skånsomt igen.

Selvom Jamie Oliver er et britisk brand, kan du købe alle de populære produkter og det eftertragtede køkkengrej herhjemme. Der er flere af de førende isenkramforhandlere i Danmark, som fører et bredt sortiment af gryderne i forskellige størrelser.

Du finder også de ergonomiske Jamie Oliver knive, der er designet i forskellige udgaver, så du finder en variant til både kød, grønsager og brød.

Jamie Oliver grilltilbehør til både gas- og kulgrill

Har du mistet coveret til din kulgrill? Eller er du træt af at vende pølser og bøffer med en gaffel? Iblandt det store produktsortiment fra Jamie Oliver finder du en særskilt kategori for tilbehør til grill.

Her kan du blandt andet vælge følgende redskaber og funktionelt udstyr til grillmadlavningen:

  • Barbecue cover
  • Grilltang
  • Smokerbox
  • Kyllingeholder
  • Stegetermometer
  • Grillbørste til rist
  • Grillbestik
  • Burgerpresser

Produkterne og det specialdesignede tilbehør bærer præg af den nation, som Oliver er en del af. Englænderne anvender grill i stort omfang, og i mange familier er grillen den madlavningsform, som anvendes, så længe vejret tillader det.

Det er kendetegnende for den ambitiøse kok og sundhedsvejleder, at han laver tilbehør, som giver en reel, praktisk værdi for forbrugerne. Derfor er der mange specialvarer at vælge imellem til netop grillmaden.

Fremfor at stege de sædvanlige pølser og hvidt brød gør grilltilbehøret fra Jamile Oliver det nemt og enkelt at lave kylling og stegte grønsager på grill.

Det særlige fokus på børns sundhed

Madlavning har været omdrejningspunktet for hele Olivers liv. Han begyndte at lave mad som 8årig i forældrenes pub, The Cricketers (Essex). Da han havde færdiggjort skolen, valgte han at rejse til London for at komme i lære som kok. Det var i sin læretid på den populære og berømte café, River Café, at han en dag blev opdaget af et produktionsselskab, der ønskede at caste ham til at være vært på madlavningsprogrammer.

Dette førte til serien ”Det bar’ mad”.

Der er efterhånden mange kokke og konditorer, som har fundet deres vej til TV. For de fleste af disse madlavningseksperter er det den voksne målgruppe, der er i fokus og dem, de henvender sig til.

Sådan er det ikke med Oliver. Den britiske og sympatiske TV-kok har børnene som fokuspunkt for mange af sine udsendelser og videoer. Hans filosofi er, at de gode vaner og sunde traditioner skabes i løbet af barndommen, og derfor er det centralt for de engelske børn at have en god rollemodel, der gør det lækkert, spændende og inspirerende at bringe flere grønsager på middagsbordet.

Få inspiration til en sundere livsstil med Jamie Oliver bøger

Det er ikke kun den engelske befolkning, der kan få glæde af såvel kogebøger som sundhedsbøger fra Olivers side. Mange af kokkens bøger om sundhed, næring og madlavning er oversat til dansk, så både unge og voksne kan få glæde af dem herhjemme.

I løbet af sin indholdsrige karriere har TV-kokken skrevet 7 bøger om mad og det at leve mere ’grønt’. Derudover har han udgivet omkring 16 køgebøger (som alle er blevet bestsellere). Bøgerne kan købes både på nettet og i de fleste danske boghandler. De er oversat til mange forskellige sprog, så inspirationen kan komme en hver nation til gode.

Bøgerne koster ikke mere end omkring 100-300 kroner pr. styk, og de kan være den perfekte gave til én, du ved, har drømme om at bringe de sunde fødevarer og naturlige råvarer ind i hjemmet i større omfang.

Det er hverdagsmaden, der er det primære fokuspunkt i bøgerne.

Du får gode råd og fif til at bringe de ingredienser i spil, du formentlig allerede har i køkkenet. Det er budgetvenlig og børnevenlig mad, som ikke tager lang tid at lave.  

Passion, drivkraft og høje ambitioner om en sundere verden og større livskvalitet

Selvom den engelske kok og TV-stjerne ikke laver lige så mange programmer og udsendelser i dag, som han gjorde op igennem 00’erne og 2010’erne, er han fortsat lige så ambitiøs og aktiv på madlavnings- og sundhedsfronten i dag.

Oliver har igennem de seneste år sat øget fokus på global sundhed. Dette har ført til, at han har skabt Jamie Oliver Food Foundation og den årlige Food Revolution Day (der er en national ”sundhedsdag”, hvor der sættes spotlys på de lokale råvarer, som findes i naturen og nær din bopæl).

Spændende produkter fra Jamie Oliver

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Jamie Oliver.

Læs mere »

Forlag: Lindhardt og Ringhof, Forfatter: Jamie Oliver, Indbinding: Indbundet, Sprog: Dansk, 320 siderKeep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem fo

Læs mere »

Over 100 nemme hverdagsretter, der tilberedes i 1 pande, bradepande eller gryde: pastaretter, grøntsagsretter, kyllingeretter, æggeretter, burgere & toast, fiskeretter, kødretter, mad til flere dage og kager & desserter.Jamie Olivers opskrifter er

Læs mere »

"Det handler om at lave virkelig god, velsmagende mad, som bare er uden kød." – Jamie OliverHvad enten man vil tage en eller to kødfrie dage om ugen eller man vil leve vegetarisk, er her er masser af inspiration til kødfrie måltider med

Læs mere »

Chopper, Shaker, 450 ml, rustfrit stålblad, spildsikkert låg, sikkert låsesystem, skridsikker bund, blå Stærkt patenteret rustfrit stålblade er supereffektive til at hakke selv hårde ingredienser, såsom nødder og gulerødder. Plus, du vil endelig kunne hak

Læs mere »

Stegepande, 28 cm, non-stick belægning med titaniumforstærkning, termosignal, dyb form, ovnfast op til 210 °, velegnet til alle typer kogeplader. Stilfuld gryde i rustfrit stål, perfekt til servering lige fra komfur til bord. Imponerer ligesom Jamie Olive

Læs mere »

Stegepande, 24 cm, Non-stickbelægning med titaniumpartikler, Thermo-Signal™-teknologi, 100% sikker non-stick belægning, Elegant rustfrit stålElegant rustfrit stål i et smukt design, der kan sættes direkte på middagsbordet. Panden er ikke bare non-st

Læs mere »

Sautépande, 30 cm, 4,9 liter, Non-stickbelægning med titaniumpartikler, Thermo-Signal™-teknologi til optimal stegning, Dybere form for maksimal alsidighed, Elegant rustfrit stålElegant rustfrit stål i et smukt design, der kan sættes direkte på midda

Læs mere »

Stegepande, 20 cm, Non-stickbelægning med titaniumpartikler, Thermo-Signal™-teknologi, 100% sikker non-stick belægning, Elegant rustfrit stålElegant rustfrit stål i et smukt design, der kan sættes direkte på middagsbordet. Panden er ikke bare non-st

Læs mere »

Stegepande, 30 cm, Non-stickbelægning med titaniumpartikler, Thermo-Signal™-teknologi, 100% sikker non-stick belægning, Ovnfast op til 210 °C, Elegant rustfrit stålElegant rustfrit stål i et smukt design, der kan sættes direkte på middagsbordet. Pan

Læs mere »

Sauté pande, 24 cm, 3,3 liter, Non-stickbelægning med titaniumpartikler, Thermo-Signal™-teknologi, Elegant rustfrit stål, inkl. lågElegant rustfrit stål i et smukt design, der kan sættes direkte på middagsbordet. Panden er ikke bare non-stick, den e

Læs mere »

Stegepander, sæt, 20 cm + 28 cm, Non-stickbelægning med titaniumpartikler, Thermo-Signal™-teknologi, 100% sikker non-stick belægning, Elegant rustfrit stålElegant rustfrit stål i et smukt design, der kan sættes direkte på middagsbordet. Panden er ik

Læs mere »

Wokpande, 30 cm, Non-stickbelægning med titaniumpartikler, Thermo-Signal™-teknologi, Elegant rustfrit stålElegant rustfrit stål i et smukt design, der kan sættes direkte på middagsbordet. Panden er ikke bare non-stick, den er super holdbar og gør ma

Læs mere »

Kogegryde med dække, 24 cm, ikke-klæbende, rustfrit stål

Læs mere »

Fantastisk Carbon Steel bradepande i Jamie Oliver serien af Tefal. Bradepanden er nem at håndtere med de praktiske håndtag i siderne. Bradepanden har non-stick belægning, hvilket gør maden ikke brænder på under tilberedningen, samt den er nem at gøre r

Læs mere »

Steakknive, 12 cm, 4 stk, Ishærdet til overlegen skærefunktion, rustfri stål.Uanset om du er til rødt, rosa eller gennemstegt kød, vil du let kunne skære gennem saftige bøffer med disse førsteklasses steakknive. Deres takkede blade og robuste håndtag, der

Læs mere »

Stegepande, 24 cm, thermo spot

Læs mere »

Gryde, 5,2 liter, 24 cm, ovnfast

Læs mere »

Skærebræt, 49 x 28 x 2,5 cm, saftrille, akacietræ, FSC-certificeret.Dette store skærebræt er virkelig flot. Ikke alene er det stort nok til selv det største brød eller alle grøntsagerne, når du skal lave mad til en ordentlig flok, men det ser også smukt u

Læs mere »

Skærebræt, 37,4 x 25,1 x 2,2 cm, saftrille, akacietræ, FSC-certificeret.Dette skønne skærebræt af akacietræ er fast inventar i køkkenet, men så flot, at det også fortjener en plads på spisebordet. Brug det, når du hakker porrer, gulerødder, løg, hvidløg m

Læs mere »

Skærebræt, 28 x 21,5 x 2 cm, saftrille, akacietræ, FSC-certificeret.Dette skønne skærebræt af akacietræ er fast inventar i køkkenet, men så flot, at det også fortjener en plads på spisebordet. Brug dette dejlige lille skærebræt til at skære frugt til morg

Læs mere »

Knivsæt, Kokkekniv 15 cm, urtekniv 9 cm, Ishærdet til overlegen skærefunktion, rustfri stål, godt og sikkert greb.Dette er en virkelig nyttig kombination. Brug den alsidige kokkekniv til at hakke årstidens grøntsager og skønne friske krydderurter, skære k

Læs mere »

Knivsæt, Kokkekniv 15 cm, grøntsagskniv 12 cm, urtekniv 9 cm, Ishærdet til overlegen skærefunktion, rustfri stål, godt og sikkert greb.Her har vi en supernyttig trio. Brug den alsidige kokkekniv til at hakke årstidens grøntsager og skønne friske krydderur

Læs mere »

Knivsæt, Kokkekniv 20 cm santoku-kniv 16.5 cm brødkniv 20 cm grøntsagskniv 12 cm og urtekniv 9 cm, Ishærdet til overlegen skærefunktion, rustfri stål, godt og sikkert greb.Uanset hvad du skal lave, er du dækket ind med dette fantastiske knivsæt, der omfat

Læs mere »

Knivsæt, Kokkekniv 20 cm, santoku-kniv 16,5 cm, skærekniv 20 cm, brødkniv 20 cm, grøntsagskniv 12 cm og urtekniv 9 cm, Ishærdet til overlegenskærefunktion, rustfri stål, godt og sikkert greb.Uanset hvad du vil klargøre og tilberede, er du dækket ind med d

Læs mere »

Efter et år med corona er det vigtigere end nogensinde at være sammen – med familie, venner, naboer osv. Vi har lært, at det er dejligt at lave mad til mange.Jamie Olivers nye bog handler om at spise sammen, og den er fuld af tips og gode råd om, hvordan

Læs mere »

Tefal – Jamie Oliver Premium Triply Kobber – Stegepande Ø24cm Vil du være sikker på, at maden holdes varm og tilberedes under de perfekte forhold vil en kobber pande fra Jamie Oliver by Tefal være et godt bud. Denne kobber pande er lavet i 3 lag, hvilket

Læs mere »

Kobber Stegepande fra Jamie Oliver Premium Triply fraTefal Pande fra Jamie Oliver by Tefal i kobber. Panden er lavet i 3 lag, hvilket giver en formidabel varmespredning. Specifikationer: Ø28 cm Æstetisk design Tåler IK

Læs mere »

Tefal – Jamie Oliver Premium Triply Kobber – Kasserolle 1,4 ltr. Leder du efter en ny kasserolle i et æstetisk design som både pynter på middagsbordet samtidig med det givet lidt ekstra til indretningen i køkkenet? Denne kasserolle fra Jamie Oliver by

Læs mere »

Jamie Oliver Premium Triply Kobber Gryde – 3,1 ltr. fraTefal Med denne kobber gryde fra Jamie Oliver by Tefal er du sikker på, at varmespredningen er helt perfekt. Gryden er lavet i 3 lag som er med til at opretholde en god varmespredning. Specifi

Læs mere »

Kobber gryde fra Tefal – E4904644 – Jamie Oliver Premium Triply, Med denne gryde fra Jamie Oliver by Tefal får du en god og robust gryde som kan holde i mange år. Denne kobber gryde er lavet i tre lag, hvilket er bedre til at give en bedre varmesprednin

Læs mere »

Indhold: 1 x pande (diameter 28 cm), 1 x pande (diameter 24 cm), 1 x pande med glaslåg (diameter 16 cm/1,6 liter), 1 x pande med glaslåg (diameter 20 cm/2,6 liter), 1 x silikonelåg (diameter 23 cm), 2 x aftageligt håndtagKan bruges på alle kogeplader, her

Læs mere »

Non-stick belægning, 3 liter, kan bruges på alle kogeplader (også induktion), tåler opvaskemaskine

Læs mere »

Stegepandesæt, 3 artikler, ikke-klæbende

Tefal Jamie Oliver Premium
Pris: 599,00  
Læs mere »

Stegepande, 26 cm, ikke-klæbende, rund, børstet, gray anodized standard

Læs mere »

GrillpandeJamie Oliver Premium fra Tefal Lækker grillpande fra populære Jamie Oliver. Panden måler 27×23 cm. Til alle komfurtyper Tåler opvaskemaskine

Læs mere »

Nyd hurtige og nemme retter! Silikonehåndtaget giver et behageligt og sikkert greb, og det bliver aldrig varmt, og Thermo-Signal™-teknologien angiver, hvornår panden har den perfekte stegetemperatur, så du ikke længere behøver at gætte.

Læs mere »

Jamie Oliver Quick & Easy Sauterpande fraTefal Nyd hurtige og nemme retter! Silikonehåndtaget giver et behageligt og sikkert greb, og det bliver aldrig varmt, og Thermo-Signal™-teknologien angiver, hvornår panden har den perfekte stegetemperatur, så

Læs mere »

Quick & Easy Stegepande fra Tefal Jamie Oliver- Ø20 Nyd hurtige og nemme retter! Silikonehåndtaget giver et behageligt og sikkert greb, og det bliver aldrig varmt, og Thermo-Signal™-teknologien angiver, hvornår panden har den perfekte stegetemperat

Læs mere »

Nyd hurtige og nemme retter! Silikonehåndtaget giver et behageligt og sikkert greb, og det bliver aldrig varmt, og Thermo-Signal™-teknologien angiver, hvornår panden har den perfekte stegetemperatur, så du ikke længere behøver at gætte.

Læs mere »

Nyd hurtige og nemme retter! Silikonehåndtaget giver et behageligt og sikkert greb, og det bliver aldrig varmt, og Thermo-Signal™-teknologien angiver, hvornår panden har den perfekte stegetemperatur, så du ikke længere behøver at gætte.

Læs mere »

Nyd hurtige og nemme retter! Silikonehåndtaget giver et behageligt og sikkert greb, og det bliver aldrig varmt, og Thermo-Signal™-teknologien angiver, hvornår panden har den perfekte stegetemperatur, så du ikke længere behøver at gætte.

Læs mere »

Non-stick-belægning, kan bruges på alle kogeplader, herunder induktion, tåler opvaskemaskine