House Doctor

Danmark har flere designervirksomheder, der udvikler og fremstiller møbler og interiør til både danske hjem og udenlandske.

Én af virksomhederne er House Doctor, der blev grundlagt tilbage i år 2001. Det er en familiedrevet virksomhed, som blev etableret af 3 søskende – Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Alle 3 har en legende, kvalitetsbevidst og funktionel tilgang til udviklingen af nye produkter til hus og hjem. Virksomheden har hovedkontor i Ikast, hvor cirka 150 mennesker er beskæftiget med udvikling, tegning, design og fremstilling.

Blandede elementer og eksperimenterende designs

Dét, der kendetegner den danske virksomhed mest, er de blandede elementer. Der arbejdes med en masse forskellige materialer til fremstilling af alt fra vaser over anretterborde til lyseholdere og lamper. Der tages udgangspunkt i den enkle og gamle stil, når der produceres nye varer. Dog får hvert et produkt i det store sortiment et særligt look, en bestemt detalje eller et ekstra touch for at få det til at skille sig ud.

Uanset hvilken boligstil du har, kan du finde elementer, møbler og tilbehør fra House Of Doctor, som vil passe ind i din indretning.

Dynamisk udvalg der konstant udvides

Det er både de store elementer såsom møbler og lamper, du finder fra den populære virksomhed i Ikast, ligesom du finder dekorationsgenstande, der kan forskønne indretningen.

Du kan blandt andet vælge produkter fra følgende kategorier hos House Of Doctor:

  • Tekstiler
  • Møbler
  • Belysning
  • Opbevaring
  • Dekoration
  • Stue
  • Kontor
  • Værelse
  • Badeværelse

Designerne hos virksomheden følger med tidens trends og tager udgangspunkt i de nyeste strømninger, når der skabes flere produkter. Udvalget ændrer sig hver sæson, når nye varer kommer til i sortimentet.

Der bruges et bredt udvalg af materialer til fremstilling af møbler, dekoration og opbevaring. Glas, keramik, porcelæn, træ, bomuld, metal, messing og plast er blot et udvalg af en række af de mest fremtrædende og anvendte materialer.

Du kan finde House Doctor spejl i råt og rustikt look, ligesom du kan købe vaser og lamper i elegante og moderne designs.

Den brede palet af materialer åbner op for, at enhver kunde uanset de personlige præferencer for stil og look kan finde de helt rette ting og møbler til hjemmet.

Høj kvalitet til skarpe priser

I dag behøver køb af designervarer ikke være lig med store udskrivninger på kontoen. Når du køber House Doctor lamper, møbler og accessories, får du kvalitetsprodukter til hjemmet til de skarpeste priser.

Priserne ligger på samme niveau, som varer fra ukendte brands.

Går du med overvejelser om at ændre boligstil, eller er du lige flyttet ind i dit kommende hjem, kan du få dine penge til at række langt ved at vælge House Of Doctor.

Du finder produkterne i mange af landets bolig- og brugskunstforretninger.

Det er det naturlige og rustikke look, der går igen på mange af dekorations- og pynteobjekterne. Dette giver mulighed for at indrette hele stuen, værelset eller kontoret med produkter fra den familieejede virksomhed.

Lær mere om House Doctor Group

Det innovative møbelbrand samarbejder med andre mærker i en samlet koncern. I House Doctor Group befinder der sig også Nicolas VahéMeraki og Monograph.

Nicolas Vahé er en fransk kok med speciale i desserter og konditori. Han kom til Danmark i år 2000 for at arbejde på Falsled Kro på Fyn. 6 år senere valgte han at tage springet og sælge gourmetspecialiteter. Hans smagfulde kollektion er udviklet med kærligheden til smag og de gode smagsoplevelser. Det er produkter, der er skabt til at forskønne og skabe ekstra kvalitet på middags- og frokostbordet.

Du kan blandt andet købe små delikatesser, kvalitetssupper, luksuskapers og pebermix, der alle sammen er fremstillet og udviklet af den franske kok.

Meraki er mærket, der dækker over luksusprodukter til badeværelset og den personlige pleje. Samtlige varer er udviklet og produceret i Danmark, og der lægges vægt på sundhed og bæredygtighed i fremstillingen af hver en sæbe, creme og olie.

Endelig består House Doctor Group af Monograph, der består af moderne og funktionelle redskaber til kontoret. Det er tilbehør til hjemmekontoret, der er designet til at skabe komfort og stil, og som kan integreres i et hvilket som helst rum i den private bolig.

Tilsammen bringer de 3 brands ekstra kvalitet til House Of Doctor og sørger for, at et hvilket som helst indretningsbehov kan imødekommes.

Køb Doctor House på nettet og benyt dig af tilbud

Handler du på nettet, kan der være ekstra penge at spare på dine køb til hjemmet. Der er ofte tilbud på en række af forrige sæsons varer fra den populære møbelvirksomhed. Det kommer dig som kunde til gode, at der konstant arbejdes på at fremstille og udvikle nye produkter. Der er brug for at få ryddet ud på varelageret for at få plads til den kommende sæsons kvalitetsprodukter. For at skabe plads sættes både dekorationsgenstande og møbler på tilbud, så du kan købe House Doctor tæpper, stole, borde og pynteobjekter til ekstra, attraktive priser.

De populære produkter kan både bruges til forskønnelse af eget hjem, ligesom de kan anvendes til gaver. Har du familie, venner eller veninder, der går op i skandinavisk design, er det oplagt at forkæle dem med House Doctor tallerkener, tæpper, hylder eller vaser.

Stor eksport til både Europa og resten af verden

Det er langt fra kun i de danske hjem, at House Of Doctor er blevet et populært og afholdt brand. Den jyske ingeniørvirksomhed har stor eksport til både New Zealand, Japan og resten af Europa. Det skandinaviske design som virksomheden er garant for, er påskønnet i mange andre lande udenfor Norden.

Det er stilrene, rå og moderne produkter, som skaber stil og elegance år efter år.

Det er ikke nødvendigt at udskifte hele indretningen, når en ny trend dukker frem. På enkel vis kan du supplere dit hjem med ekstra dekorationsgenstande eller møbler, så din indretning altid modsvarer de tendenser, der findes på den internationale modescene for møbler.

Der findes mange House Doctor forhandlere både herhjemme og i udlandet. Det er forskelligt fra forhandler til forhandler, hvor stort et udvalg af varer og produkter de fører fra virksomheden.

Spændende produkter fra House Doctor

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra House Doctor.

Læs mere »

House Doctor bakker i smuk, varm messing farve. Bestil dekorationsbakkerne online hos Pixojet til en lav pris'Use' bakker fra House Doctor perfekte til en nordisk indretning, hvortil der ønskes gyldne detaljer for at bløde de (oftest) lyse indret

Læs mere »

Flot, luksuriøst og ikke mindst populærtbestiki serien Elegant fra House Doctor, som pryder enhver borddækning og tilføjer lidt eksta kant og stil. Du vil ikke kunne undgå at føle dig lidt royal! Serien er i rustfrit stål m. en belægning af titanium-gul

Læs mere »

Overdådig, lille bambus gaffel fra House Doctor – perfekt til tapasanretningen eller morgenbordet til pålæg. Pakke á 12 fine gafler, fremstillet af 100% bambus. Måler 9 cm. House Doctor gaflerne tåler kun håndvask. Vigtigt at du sørger for at tørre trægaf

Læs mere »

House Doctor kagetallerken i smukt, rustikt stentøj. Bestil online hos Pixojet og få hurtig levering.Stentøjstallerken fra House Doctor i serien Lake. Idéel til servering af mad og præsentation af dine rettergrå farvemåler:dia: 15,2 cmmateriale: stentøj

Læs mere »

House Doctor klips Office til dig, som ønsker lidt ekstracharme og stil til hjemmekontoret. Brug klemmerne til din House Doctor MESH gitteropslagstavle og hæng dine små DIY projects op eller brug klemmernetil papirbunken for at holde orden i sagerne. C

Læs mere »

House Doctor klips Office til dig, som ønsker lidt ekstracharme og stil til hjemmekontoret. Brug klemmerne til din House Doctor MESH gitteropslagstavle og hæng dine små DIY projects op eller brug klemmernetil papirbunken for at holde orden i sagerne. C

Læs mere »

House Doctor klips Office til dig, som ønsker lidt ekstracharme og stil til hjemmekontoret. Brug klemmerne til din House Doctor MESH gitteropslagstavle og hæng dine små DIY projects op eller brug klemmernetil papirbunken for at holde orden i sagerne. C

Læs mere »

Søde House Doctor Gold Sprinkelkortholdere. Køb online hos Pixojet til en god prisFine små julekugler fra House Doctor i gaveæskeoffwhite farve m. guld farvet sprinklem. flad bund så kuglerne kan stå som smukke bordkort på bordet6 stk. pr. kassedia.

Læs mere »

Elegante, små House Doctor Silver Sprinkelkortholdere. Køb online hos Pixojet til en god prisSøde julekugler fra House Doctor i gaveæskeoffwhite farve m. sølvfarvet sprinklem. flad bund så kuglerne kan stå som smukke bordkort på bordet6 stk. pr. kas

Læs mere »

House Doctor krus i den nye, top-populære serie Lake. Bestil stentøjskruset online hos PixojetLake krus fra House Doctor til dig, som vil nyde dine yndlingsdrikke på den mest stilfulde vis. Kruset har et moderne, rustikt look, som er et af tidens helt st

Læs mere »

House Doctor Dana loftslampe i en glansfuld grå farve, Everyday 2016 kollektionen.Dana omtalessom fabrikslampe grundet dens retrodesign ogstilrene fabrikscharme. Denne House Doctor lampe er et sikkert hit indenfor indendørsbelysningog vil klæde enhve

Læs mere »

Stilfuld, retroinspireret Gasby loftslampe fra House Doctor. Lampens rå, oldschool udtryk kombineret med det smukke messing gittervil pynte i ethvert hjem og bidrage med den flotteste, bløde belysning. Denne pendel er særdeles populærover spisebordet, i

Læs mere »

Stilfuld, retroinspireret Gasby loftslampe fra House Doctor. Lampens rå, oldschool udtryk kombineret med det smukke messing gittervil pynte i ethvert hjem og bidrage med den flotteste, bløde belysning. Denne pendel er særdeles populærover spisebordet, i

Læs mere »

Flot dekortationspære fra House Doctor, som du kan dæmpe efter behov. Køb online hos PixojetSkønt, nutidigt indretningselement til hjemmet – House Doctor LED deco pære med standardfatningmåler 175×125 mm2W/E27dæmpbarlevetid 30.000 timerKøb smuk indend

Læs mere »

Stilren, moderne Alu House Doctor lysestage fra Everyday 2016 kollektionen. Pixojet forhandler denne lysestage i 2størrelser – vælg ml.messing, mat sort el. aluminium. Mixog matchstagerne imellem eller med andre lysestager, fyrfadsstager eller vaser.

Læs mere »

Stilren, moderne Alu House Doctor lysestage fra Everyday 2016 kollektionen. Pixojet forhandler denne lysestage i 2størrelser – vælg ml.messing, mat sort el. aluminium. Mixog matchstagerne imellem eller med andre lysestager, fyrfadsstager eller vaser.

Læs mere »

Stilren, moderne Alu House Doctor lysestage fra Everyday 2016 kollektionen. Pixojet forhandler denne lysestage i 2størrelser – vælg ml.messing, mat sort el. aluminium. Mixog matchstagerne imellem eller med andre lysestager, fyrfadsstager eller vaser.

Læs mere »

Rustik lille FrejaHouse Doctor lysestage med et antik-inspireret look. Bestil den fine Freja stage hos Pixojet og få hurtig levering.Karakterfyldt House Doctor lysestage med hank, så drager tankerne hen på Ole Lukøje og hans vandren om nattenGrå/brun fa

Læs mere »

Unik 'gammeldags'FrejaHouse Doctor lysestage med plads til et bloklys eller fyrfadslys.Bestil den smukke Freja stage hos Pixojet og få hurtig levering.Karakterfyldt House Doctor lysestage med hank, som kan associeres tilOle Lukøje og hans van

Læs mere »

Smuk FrejaHouse Doctor lysestage med hank. Hav stagen stående i vindueskarmen, på stuebordet eller på natbordet for en hyggelig, afdæmpet belysning.Karakterfyldt House Doctor med unik glasering, så gør hver lysestage til noget unikt.sortnistret farvedia.

Læs mere »

Forvandl dine House Doctor vaser til smukke lysestager med denne lysestage Lid. Køb online hos PixojetMetaller og messingfarver er in som aldrig før -tag tendensen til dig med Lid fra House Doctor ogblød indretningen opmålerdia.:10,5 cm, h.: 5,5 cmfre

Læs mere »

House Doctor opbevaringskasser i smuk rød/brun farve, som vil tilføje en varm detalje til hjemmets indretning. Bestil Ray opbevaring fra House Doctor hos Pixojet.Opbevar diverse sager i de smukke Ray opbevaringskasser fra House Doctor eller gem de mindre

Læs mere »

Fine opbevaringsglas m. låg m. hængselfra House Doctor, Everyday. Brug dine glas til at udstille diverse ingredienser såsommel, ris, gryn, pasta, sukker eller lign. Glasbeholderne er fremstillet af glas, gummi og galvaniseret metal. Disse glas til opbev

Læs mere »

Fantastisk fin House Doctor kogle i rustikt og dekorativt design. Køb online hos PixojetGlitrendeCone julekugle fra House Doctor m. et lag af ‘nyfalden sne’måler dia.: 10,5cm. Fås også i dia.: 12,5cmbringer den hyggelige, udendørsvinter- og jule stemn

Læs mere »

UimodståeligHouse Doctor kogle i charmerende design. Kan købes online hos PixojetBlandt årets jule musthaves! Rustik Cone julekugle fra House Doctormåler dia.: 12,5cm. Fås også i dia.: 10,5cmbringer den hyggelige, udendørsvinter- og jule stemningind

Læs mere »

Fantastisk fint Glitter Star julepynt fra House Doctor. Køb til en god pris hos PixojetSmukke glitrende House Doctorjulestjerner til dig som elsker den hvide julden søde lille pose indeholder 6 sæt stjerner. (12 stk. enkelt stjerner som sættes sammen to

Læs mere »

Smuk House DoctorGlitter Star ornament. Køb julepynt tilgode priser hos PixojetUimodsåelige,glitrende House Doctorjulestjerner til enhver, som elsker ethvidt Christmas Winter Wonderlandposenindeholder 3sæt stjerner. (6stk. enkelt stjerner som sætt

Læs mere »

House Doctor potte som giver dine planter et råt og stilfuldt udtryk. Bestil den lille Earth urtepotteskjuler hos PixojetDekorativ House Doctor urtepotteskjuler i et moderne og tidsløst design. Kan bruges alene eller sammen med de andre potter i Earth ser

Læs mere »

House Doctor potte i smukt design med et unikt, råt udtryk. Bestil online hos Pixojet til en god pris.Earth urtepotteskjuler fra House Doctor. Brug potten alene eller i en kombination med urtepotter i samme Earth seriemateriale: stentøjmåler:dia: 12,5

Læs mere »

Flotte, stilrene hvide rammer fra House Doctor, Everyday 2016, m. grafisk passepartout. Stilede Molecules House Doctor rammer m. illustration m.molekyle design og afdæmpet billedbaggrund i blå, grå el. pudderrosa farver. Skab din helt egenbilledvæg med

Læs mere »

Flotte, stilrene hvide rammer fra House Doctor, Everyday 2016, m. grafisk passepartout. Stilede Molecules House Doctor rammer m. illustration m.molekyle design og afdæmpet billedbaggrund i blå, grå el. pudderrosa farver. Skab din helt egenbilledvæg med

Læs mere »

Flotte, stilrene hvide rammer fra House Doctor, Everyday 2016, m. grafisk passepartout. Stilede Molecules House Doctor rammer m. illustration m.molekyle design og afdæmpet billedbaggrund i blå, grå el. pudderrosa farver. Skab din helt egenbilledvæg med

Læs mere »

House Doctor skål i smuk Lake stentøjsserie. Idéel til servering af mad. Bestil skålen hos Pixojet til en god pris.Skål fra House Doctor i rustikt design, som uden tvivl vil give dit bord et personligt udtrykgrønfarvedia: 13 cm, h: 4,2 cmmateriale: ste

Læs mere »

House Doctor skål i den nye, smukke stentøjsserie Lake. Bestil skålen online hos Pixojet til en lav prisStentøjsskål fra House Doctor til dig, som vil dække et flot, indbydende bord.grøn farvemåler:dia: 16,8 cm, h: 5,5 cmmateriale: stentøjtåler kun hånd

Læs mere »

Enkelt, tidsløst Chic spejl fra House Doctor til teenageværelset, entréen el. fx badeværelset – fås i vandret eller lodret model.Dette House Doctor spejl har en praktisk hylde til dit makeup, toiletsager el. lign. Chic spejlet har en ramme i sort metal,

Læs mere »

Fin,elegant og let-glimtendeHouse Doctor julestjerne. Køb online hos Pixojet til en billig prisSmukt Square jule ornament fra House Doctor udformet som et dekorativt, stortsnefnugmåler b.: 10 cmfremstillet i metal m. hvidpulverlakering m. diskret gl

Læs mere »

Smuk House Doctor stjerne, som bringerfølelsenaf naturen indenfor. Køb online hos PixojetFold-selvjulestjerne fra House Doctor i simpelt og elegant designm. 5 pointb.: 20 cmproduktet er fremstillet af: Papir m. tyndt lag finerm. hørsnorm. instrukser

Læs mere »

Moderne og stilfuldHouse Doctor Grey Stone tallerken. Køb til en lav pris hos PixojetTallerken fra House Doctor m. et lækkert, rustikt udtrykmåler dia.: 25,4cm, h.: 2 cmfarve: blå / gråmeleretfremstillet af porcelæntåler ovn og mikroovn ved max. 400 g

Læs mere »

Uimodståeligt, glitrende House Doctor juletræ. Køb online hos Pixojet til en god prisEr du til hvid jul og en skøn winter wonderland stemning i hjemmet, så er dette juletræ fra House Doctor et must!måler dia.: 7 cm, h.: 25 cm. Fås også i størrelsen dia.

Læs mere »

Smukt og dekorativt Iza House Doctor tæppe med etnisk-inspireret, vævet mønster. Bestil dette tæppe fra House Doctor hos Pixojet i dagHouse Doctor gulvtæppe perfekt i smuk grå/blå nuance, som vilbløde indretningen op på smukkeste vis i ethvert rumgrå/hvi

Læs mere »

Udtryksfyldt, orientalskinspireret Julia House Doctor tæppe – stærk og personligt detalje til dit hjem.Bestil det smukke House Doctor gulvtæppe online hos Pixojet til en god pris og få hurtig leveringsort/hvid farvemål 160×230 cmfås også i størrelsen 70×2

Læs mere »

Skønt, blødt House Doctor tæppe i varm mørkegrøn nuance, som vil tilføje varme til hjemmet. Bestil Solid tæppet fra House Doctor online hos Pixojet til en god pris.Solid House Doctor tæppe som med sin mørke farve vil skabe ro og enafslappet stemning ent

Læs mere »

Unik, æggeformet Baby House Doctor vase med dekorativt glasur. Bestil den smukke, lille vase online hos PixojetHouse Doctor keramikvase som trods sin enkelthed og lille størrelse er en flot og iøjefalende indretningsdetalje i hjemmet.måler dia.: 9 cm, h

Læs mere »

Berig hjemmet med små detaljer og sæt dit helt eget personlige præg på indretningen. Med denne lille House Doctor vase kandu tilføre din indretning ensmuk og unik detalje.Bestil Baby vasen fra House Doctor online hos Pixojet og få hurtig levering.Æggef

Læs mere »

Unik, lille House Doctor vase med fin kontrast mellem den rustikke overfladeog det bløde, feminine formsprog.Brug Baby House Doctor vasen alene som en dekorativ på en kommode eller sidebord eller i en fin opstilling med andre vaser for et personligt udt

Læs mere »

Smuk, dekorativ lille Baby Mokka vase fra House Doctor. Bestil House Doctor vasen online hos Pixojet og få dag til dag levering.Små detaljer kan gøre en stor forskel i hjemmet, og med denne House Doctor Baby Mokka vase opnår du den fineste, lille indretn

Læs mere »

Skøn, iøjefaldende lille House Doctor vase, som vil pynte flot i hjemmet. Bestil Baby vasen fra House Doctor online hos Pixojet og få hurtig levering.Æggeformet vase fra House Doctor som med sit bløde formsprog skaber en rolig detalje i indretningen.måle

Læs mere »

Smuk glasvase fra House Doctor med organiske former. Køb online hos PixojetHouse Doctor vase med et elegant og feminint udtrykmåler dia.: 7 cm, h.: 20 cmvil være fin med et parrustikke blomster fra haven eller med et par grenebrug Cinth vasen alene el

Læs mere »

Unik knots vase fra House Doctor, Everyday 2016. Knots er en lille, smuk, rustik vase i ovalt design, fremstillet i terrakotta m. flot hvid glasering og knopper. Denne House Doctorvase er en dekoration i sig selv, men vil forskønnes yderligere med en fri

Læs mere »

Knots fra House Doctor er en smuk, organiskvase, som er en unik, skulpturel dekoration i sig selv. Vasen er fremstillet i terrakotta m. en fin, hvid glasering.Vasen kan også bruges i kombination m. andre House Doctor vaser. Kom et par smukke grene eller

Læs mere »

Rustik, smuk House Doctor Knots Vase fraEveryday 2016 kollektionen. Denne unikke, vintageinspireredevase m. knopper langs sidenkan stå som en dekoration i sig selv på kommoden eller bruges i opstilling med andre House Doctor vaser. Giv vasen en romanti

Læs mere »

Klassisk, flot Layers vase fra House Doctor fra Everyday 2016. Vasensmessing look og de organiske former vil give din indretning enfin,varmdetalje. Mix Layers vasen med andre House Doctor vaser og materiale og skabet flot, kontrastfyldt og personligt

Læs mere »

Rustikke Vertical House Doctor messingvaser m. en flot sølvfinish og maskulint udtryk. Pixojet forhandler alle tre størrelser, som du kan bruge som sæt, eller du kan kombinere en enkelt Vertical vase med andre House Doctorblomstervaser, lysestager eller

Læs mere »

Unikke Tealight Bright House Doctor lysestager – sæt á 2 stager. Disse smukke fyrfadsstager har forskelligefarvede glas og flot messing, kobber eller jern/sort farvet bund, som changerer alt efter hvordan lyset rammer. Tealight Bright lysestagerne er en s

Læs mere »

Gør dine noter synlige -stilfuldt og humoristisk!Hand & Questionindeksmærker fra Monograph by House Doctor ersuveræne til arkivering og indeksering. Meget hårdføre og knækker ikke. Geniale til studiet.Brug demtil dine notesbøger og bøger, og markér

Læs mere »

Magneter – sæt med 4 magneter fra House Doctor. Magneterne eri industrielt design medsmå clips. Praktiske til dine papirer udklip og andet, du gerne vil holde styr på- på kontoret, i entreen eller på et værelse. Brug dem til stemningsfulde postkort, bi