House Doctor

Danmark har flere designervirksomheder, der udvikler og fremstiller møbler og interiør til både danske hjem og udenlandske.

Én af virksomhederne er House Doctor, der blev grundlagt tilbage i år 2001. Det er en familiedrevet virksomhed, som blev etableret af 3 søskende – Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Alle 3 har en legende, kvalitetsbevidst og funktionel tilgang til udviklingen af nye produkter til hus og hjem. Virksomheden har hovedkontor i Ikast, hvor cirka 150 mennesker er beskæftiget med udvikling, tegning, design og fremstilling.

Blandede elementer og eksperimenterende designs

Dét, der kendetegner den danske virksomhed mest, er de blandede elementer. Der arbejdes med en masse forskellige materialer til fremstilling af alt fra vaser over anretterborde til lyseholdere og lamper. Der tages udgangspunkt i den enkle og gamle stil, når der produceres nye varer. Dog får hvert et produkt i det store sortiment et særligt look, en bestemt detalje eller et ekstra touch for at få det til at skille sig ud.

Uanset hvilken boligstil du har, kan du finde elementer, møbler og tilbehør fra House Of Doctor, som vil passe ind i din indretning.

Dynamisk udvalg der konstant udvides

Det er både de store elementer såsom møbler og lamper, du finder fra den populære virksomhed i Ikast, ligesom du finder dekorationsgenstande, der kan forskønne indretningen.

Du kan blandt andet vælge produkter fra følgende kategorier hos House Of Doctor:

  • Tekstiler
  • Møbler
  • Belysning
  • Opbevaring
  • Dekoration
  • Stue
  • Kontor
  • Værelse
  • Badeværelse

Designerne hos virksomheden følger med tidens trends og tager udgangspunkt i de nyeste strømninger, når der skabes flere produkter. Udvalget ændrer sig hver sæson, når nye varer kommer til i sortimentet.

Der bruges et bredt udvalg af materialer til fremstilling af møbler, dekoration og opbevaring. Glas, keramik, porcelæn, træ, bomuld, metal, messing og plast er blot et udvalg af en række af de mest fremtrædende og anvendte materialer.

Du kan finde House Doctor spejl i råt og rustikt look, ligesom du kan købe vaser og lamper i elegante og moderne designs.

Den brede palet af materialer åbner op for, at enhver kunde uanset de personlige præferencer for stil og look kan finde de helt rette ting og møbler til hjemmet.

Høj kvalitet til skarpe priser

I dag behøver køb af designervarer ikke være lig med store udskrivninger på kontoen. Når du køber House Doctor lamper, møbler og accessories, får du kvalitetsprodukter til hjemmet til de skarpeste priser.

Priserne ligger på samme niveau, som varer fra ukendte brands.

Går du med overvejelser om at ændre boligstil, eller er du lige flyttet ind i dit kommende hjem, kan du få dine penge til at række langt ved at vælge House Of Doctor.

Du finder produkterne i mange af landets bolig- og brugskunstforretninger.

Det er det naturlige og rustikke look, der går igen på mange af dekorations- og pynteobjekterne. Dette giver mulighed for at indrette hele stuen, værelset eller kontoret med produkter fra den familieejede virksomhed.

Lær mere om House Doctor Group

Det innovative møbelbrand samarbejder med andre mærker i en samlet koncern. I House Doctor Group befinder der sig også Nicolas VahéMeraki og Monograph.

Nicolas Vahé er en fransk kok med speciale i desserter og konditori. Han kom til Danmark i år 2000 for at arbejde på Falsled Kro på Fyn. 6 år senere valgte han at tage springet og sælge gourmetspecialiteter. Hans smagfulde kollektion er udviklet med kærligheden til smag og de gode smagsoplevelser. Det er produkter, der er skabt til at forskønne og skabe ekstra kvalitet på middags- og frokostbordet.

Du kan blandt andet købe små delikatesser, kvalitetssupper, luksuskapers og pebermix, der alle sammen er fremstillet og udviklet af den franske kok.

Meraki er mærket, der dækker over luksusprodukter til badeværelset og den personlige pleje. Samtlige varer er udviklet og produceret i Danmark, og der lægges vægt på sundhed og bæredygtighed i fremstillingen af hver en sæbe, creme og olie.

Endelig består House Doctor Group af Monograph, der består af moderne og funktionelle redskaber til kontoret. Det er tilbehør til hjemmekontoret, der er designet til at skabe komfort og stil, og som kan integreres i et hvilket som helst rum i den private bolig.

Tilsammen bringer de 3 brands ekstra kvalitet til House Of Doctor og sørger for, at et hvilket som helst indretningsbehov kan imødekommes.

Køb Doctor House på nettet og benyt dig af tilbud

Handler du på nettet, kan der være ekstra penge at spare på dine køb til hjemmet. Der er ofte tilbud på en række af forrige sæsons varer fra den populære møbelvirksomhed. Det kommer dig som kunde til gode, at der konstant arbejdes på at fremstille og udvikle nye produkter. Der er brug for at få ryddet ud på varelageret for at få plads til den kommende sæsons kvalitetsprodukter. For at skabe plads sættes både dekorationsgenstande og møbler på tilbud, så du kan købe House Doctor tæpper, stole, borde og pynteobjekter til ekstra, attraktive priser.

De populære produkter kan både bruges til forskønnelse af eget hjem, ligesom de kan anvendes til gaver. Har du familie, venner eller veninder, der går op i skandinavisk design, er det oplagt at forkæle dem med House Doctor tallerkener, tæpper, hylder eller vaser.

Stor eksport til både Europa og resten af verden

Det er langt fra kun i de danske hjem, at House Of Doctor er blevet et populært og afholdt brand. Den jyske ingeniørvirksomhed har stor eksport til både New Zealand, Japan og resten af Europa. Det skandinaviske design som virksomheden er garant for, er påskønnet i mange andre lande udenfor Norden.

Det er stilrene, rå og moderne produkter, som skaber stil og elegance år efter år.

Det er ikke nødvendigt at udskifte hele indretningen, når en ny trend dukker frem. På enkel vis kan du supplere dit hjem med ekstra dekorationsgenstande eller møbler, så din indretning altid modsvarer de tendenser, der findes på den internationale modescene for møbler.

Der findes mange House Doctor forhandlere både herhjemme og i udlandet. Det er forskelligt fra forhandler til forhandler, hvor stort et udvalg af varer og produkter de fører fra virksomheden.

Spændende produkter fra House Doctor

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra House Doctor.

Baby Turkis
Pris: 40,00  
Læs mere »

Baby er en serie små, dråbeformede vaser i keramik fra House Doctor. Denne Baby vase har farven sparkling turkis, som er med en grøn glasur, som har mørke og lyse pletter og en lidt ujævn overflade. Man kan nærmest skimte den mørke keramik gennem glasuren

Læs mere »

Baby er en serie små, dråbeformede vaser i keramik fra House Doctor. Denne Baby vase er i farven jordfarvet sort, som er en mørk, gråblå glasur, som løber ned over vaserne og laver unikke aftegninger i lysere nuancer.Hver enkelt vase er helt unik, hvor nu

Bakke, Nature, Natur
Pris: 43,00  
Læs mere »

Det er de små, personlige detaljer, der gør den store forskel, når du skal dække et flot bord. Den smukke Nature-bakke fra House Doctor har et smukt og rustikt look, der giver både varme og stemning til dit bord og din indretning. Det varme akacietræ er o

Læs mere »

Details er en serie fyrfadsstager i farvet glas fra House Doctor. Overfladen på Details fyrfadsstagerne er ujævn med riller, nærmest som var der trukket en kam vertikalt hen over overfladen.Den rillede overflade giver et fint spil til lyset, når der er et

Læs mere »

Details er en serie fyrfadsstager i farvet glas fra House Doctor. Overfladen på Details fyrfadsstagerne er ujævn med riller, nærmest som var der trukket en kam vertikalt hen over overfladen.Den rillede overflade giver et fint spil til lyset, når der er et

Læs mere »

Details er en serie fyrfadsstager i farvet glas fra House Doctor. Overfladen på Details fyrfadsstagerne er ujævn med riller, nærmest som var der trukket en kam vertikalt hen over overfladen.Den rillede overflade giver et fint spil til lyset, når der er et

Læs mere »

Træningstasker er tit kedelige. Med muleposen Stripes fra House Doctor får du en taske til dit træningsgear, der får dig til at se godt ud, når du er på vej til og fra træning. Tasken er designet som en klassisk mulepose og har fine striber i sort-hvid. S

Farveblyanter
Pris: 34,00  
Læs mere »

Pakke med 12 farveblyanter fra House Doctors kontor-brand Monograph. Farveblyanterne kommer i et praktisk paprør med låg, så de er lige til at have med i tasken eller til at stå og pynte på skrivebordet. Det specielle ved disse farveblyanter er, at de er

Læs mere »

Denne elegante holder til te lys fra House Doctor er lavet af jern med en smuk, glødende messing finish.Designet består af små huller, som alle hjælper med at give Wilma et dekorativt look, der sætter et personligt præg på din indretning.Derudover vil

Læs mere »

Levende lys giver en hyggelig og varm atmosfære i rummet. Med Anit lysestage fra House Doctor får du en smuk lysestage i jern til fyrfadslys eller bloklys. Lysestagens antikke messing farve kombineret med jern giver et unikt og råt udtryk. Designet er enk

Læs mere »

Tilfør varme og hygge til indretningen med denne superfine lysestage fra House Doctor. Lysestagen, Define, er en dekorativ lysestage med en antik finish, der giver stagen et unikt udtryk. Kombiner lysestagen med flere af samme slags eller tilføj andre sta

Læs mere »

Lysestager kan pynte i ethvert hjem uanset stil og indretning – og denne lysestage fra House Doctor er ingen undtagelse. Lysestagen hedder Miro, og måler 5 cm i højden og 4,5 cm i diameter. Miro er i en matsort farve af stentøj og glasur. Den smukke far

Gulvtæppe – Nubia, hvid
Pris: 1.175,00  
Læs mere »

Bring stemning og en hyggelig atmosfære i dit hjem ved at indrette med tæpper. Dette lækre tæppe fra House Doctor hedder Nubia, og er af lækker kvalitetsrig bomuld. Nubia vil passe perfekt under et mindre spisebord eller som et element i indretningen, der

Læs mere »

Det skønne Structure gulvtæppe fra House Doctor er lavet af flettet hamp, som har en smuk og naturlig glød. Hamp er desuden et meget slidstærkt og holdbart materiale og er samtidig dekorativt. Tæppets lyse nuancer giver tæppet et meget naturligt og enkelt

Læs mere »

Hessian er en serie smukke hurricane lysestager i jern fra House Doctor. Denne lille stage har fået lysegrå lakering udenpå, men er gylden på indersiden. Navnet Hessian kommer af det rustikke hulmønster lysestagens har, hvilket minder meget om overfladen

Læs mere »

Hessian er en serie smukke hurricane lysestager i jern fra House Doctor. Denne lille stage har fået hvid lakering både udenpå og indeni. Navnet Hessian kommer af det rustikke hulmønster lysestagens har, hvilket minder meget om overfladen på hessian stof.D

Læs mere »

Hessian er en serie smukke hurricane lysestager i jern fra House Doctor. Denne lille stage har fået hvid lakering udenpå, men er gylden på indersiden. Navnet Hessian kommer af det rustikke hulmønster lysestagens har, hvilket minder meget om overfladen på

Læs mere »

Hessian er en serie smukke hurricane lysestager i jern fra House Doctor. Denne store stage har fået hvid lakering både udenpå og indeni. Navnet Hessian kommer af det rustikke hulmønster lysestagens har, hvilket minder meget om overfladen på hessian stof.D

Læs mere »

En flot og klassisk skraldespand. Brug den som papirskurv til alle de tegninger og kunstværker, der ikke levede op til din standard. Eller put en pose i og brug den som skraldespand på kontoret. Monograph går op i detaljer og helheden. Det gælder også for

Læs mere »

Pyntegenstande kan bidrage til hyggen i hjemmet. Byd naturen indenfor, og dekorér dit sofabord med smukke og rustikke opbevaringsbakker fra House Doctor. De fine bakker forhandles i assorterede størrelser, hvilket gør hver enkel bakke unik. De flotte bakk

House Doctor Bakke, Craft
Pris: 149,85  
Læs mere »

Det rustikke udtryk og naturlige materiale giver bakken, Craft, fra House Doctor et smukt og enkelt design med en fin detalje i form af bakkens fødder, der løfter den fra underlaget. Variationerne i materialets nuancer og overflade gør hvert eksemplar uni

Læs mere »

Den store Orga bordlampe fra House Doctor er indbegrebet af skulpturel elegance. Den grå cementfod tilføjer blødhed med sin voluminøse form, mens skærmen i hør skaber balance med sin størrelse og sine kanter. I betragtning af højden på denne bordlampe kan

Læs mere »

Med Orga fra House Doctor får du en bordlampe og et skulpturelt element i én og samme lampe. Den grå cementfod tilføjer blødhed med sin voluminøse form, mens den sandfarvede skærm i hør skaber balance med kanterne og størrelsen. Takket være højden på denn

Læs mere »

Når de varme gryder med aftensmaden skal serveres, er bordskånere et must have til at passe på spisebordets overflade. Derfor præsenterer House Doctor, Liv, som er en superfin bordskåner. Bordskåneren er af aluminium i en sort farve, der giver den et enke

Læs mere »

Brug bordskånere til at beskytte spisebordets overflade, når den varme mad serveres. House Doctor præsenterer den fineste ovale bordskåner, Liv, der er et perfekt underlag til varme gryder og fade. Bordskåneren er af aluminium i en sort farve, der er med

Læs mere »

Tilføj en blød bænk til din indretning med Lao fra House Doctor. Velourstoffet giver spil til den smukke farve, og sammen tilføjer de klasse og elegance til dit hjem. Placer bænken i din gang for at byde dine gæster velkommen, brug den som ekstra siddepla

Læs mere »

Bamb er et sæt bestående af 4 dækkeservietter lavet af bambus. Takket være deres mørkebrune farve tilføjer de et varmt og rustikt look til dit bordarrangement, når du vil holde det afslappet til hverdagsmiddage. House Doctor har designet dem i bambus for

Læs mere »

Tilføj et naturligt og rustikt præg til dit bordarrangement med dette sæt bestående af 4 bambusdækkeservietter kaldet Bamb. Deres lysebrune nuance vil matche dit spisestel og tilføje et uformelt præg. De er ikke kun praktiske, da de er lavet til at beskyt

Læs mere »

Til hyggelige middage er dette sæt med 4 dækkeservietter fra House Doctor det perfekte valg. De er lavet af bambus i en naturlig farve, er holdbare og beskytter din bordplade mod varme tallerkener og ridser. Når du vil dække et uformelt bord, tilføjer bam

Læs mere »

Brug dette sæt bestående af 4 dækkeservietter til at tilføje et uformelt strejf til dit bordarrangement. De er lavet af bambus og er ideelle til enhver lejlighed takket være deres sorte farve, der fungerer som en fin balance til det naturlige materiale. U

Læs mere »

Dørmåtter skal kunne holde i lang tid. Med Clean får du en dørmåtte med et diskret design takket være det fine mønster. Den er lavet af kokosfibre, der giver dørmåtten sin robuste struktur og slidstærke kvalitet. Med sin store størrelse er den ideel at br

Læs mere »

Denne kobberflaske er et vidunderligt eksempel på, hvordan materialet gør hele forskellen. House Doctor har designet Al, som den kaldes, i en minimalistisk og ren form, hvor det skinnende kobber er i centrum. Den ydre overflade har fået et beskyttende lag

Læs mere »

Fyrfadslys og stearinlys svigter aldrig, når den hyggelige atmosfære skal skabes i hjemmet. Denne Bai fyrfadsstage fra House Doctor er lavet af glas og har en interessant detalje. På ydersiden er der lavet brede riller i den brune glasering, hvilket efter

Læs mere »

Ønsker du at skabe en hyggelig atmosfære? Denne grå fyrfadsstage fra House Doctor giver varme og en indbydende stemning i dit hjem. De matterede striber på glasset er skabt ved at lave brede riller ind i selve glaseringen og glasset. Bai tilføjer ikke blo

Læs mere »

Det er tid til at skabe en hyggelig og varm stemning i hjemmet med levende lys. Perfo fra House Doctor er en smuk rund lysestage i stål med kobberfinish, som tilføjer varme og personlighed. Lysestagen har et hulmønster, som giver et unikt lys. Perfo måler

Læs mere »

En vidunderlig og praktisk tilføjelse til din Fari reol. Disse to metalkurve er designet i samme stål med glat sort belægning, som bringer nyt liv til dine hylder. Skub kurvene ind over den nederste hylde og brug dem som moderne magasinholdere eller til a

Læs mere »

Badehåndklæder i et tidløst design. Med dette sæt bestående af 2 bomuldshåndklæder fra House Doctor er du klar til at nyde et afslappende bad. De grå striber på en off-white baggrund giver håndklæderne et look, der passer til enhver form for badeværelsess

Læs mere »

House Doctor klips Office til dig, som ønsker lidt ekstracharme og stil til hjemmekontoret. Brug klemmerne til din House Doctor MESH gitteropslagstavle og hæng dine små DIY projects op eller brug klemmernetil papirbunken for at holde orden i sagerne. C

Læs mere »

Dette må siges at være et kreativt og anderledes bud på en knagerække fra House Doctor. Prea, som knagerækken hedder, er lavet af stål. Udover de forskellige placeringer af knagens knopper er knagerækken nemlig i en skinende, antik messingfarve, som i den

Læs mere »

Tilføj et industrielt og stilfuldt look til din gang eller stue med Fari fra House Doctor. Konsolbordet er lavet af stål med en glat, sort finish og udstråler minimalisme, der løfter og passer til enhver boligindretning. Pryd det med planter, en bordlampe

Læs mere »

Organiser dine køkkenredskaber i stil med Pion-krukken fra House Doctor. Den er lavet af porcelæn og fuldendt med en hvid, plettet glasering, der giver den et fint men uformelt præg. I stedet for at opbevare dine paletknive, piskeris og træskeer i skuffen

Læs mere »

Opbevar dit køkkenudstyr praktisk og organiseret med Pion-krukken fra House Doctor. Den er lavet af porcelæn og fuldendt med en mørk, reaktiv glasur for et unikt look. Brændingsprocessen skaber den matte overflade, der ser næsten oxideret ud. Du får en me

Læs mere »

Skab personlighed i din indretning med dekorative elementer, der har et specielt og unikt udtryk som dette kunstværk fra House Doctor. Med de grå og brunlige nuancer kan værket være med til at skabe en rå kant i hjemmet, uden at bryde med resten af de omg

Læs mere »

Kurve er en vidunderlig løsning, når det kommer til at organisere dine ejendele. Få ryddet op og opbevar dine daglige genstande i Aske-kurven fra House Doctor. Da den er lavet af græs over en trådramme, er den robust, mens det naturlige materiale er en bl

Læs mere »

Til opbevaring af diverse ting er kurve det ideelle valg. Reve fra House Doctor er lavet af papir, hvilket giver den et unikt og håndlavet udseende. Den neutrale grå farve gør, at den vil passe perfekt ind i de eksisterende farver i dit hjem, og zigzag-de

Læs mere »

Hængende, håndvævede kurve, der skiller sig ud i dit hjem. Du får et sæt bestående af to kurve i to forskellige størrelser og med lange håndtag, der fungerer som snore, så du kan hænge kurvene på væggen eller fra loftet. De er håndlavet af bambus og ratta

Læs mere »

Tidløse, stilfulde og altid praktiske. Dette kurvesæt lavet af rattan hedder Baskit og kommer i tre størrelser, der er store nok til at få styr på din opbevaring i ethvert rum. Brug dem i køkkenet til at opbevare madvarer i spisekammeret, viskestykker og

Læs mere »

Når det kommer til organisering og opbevaring, er rattankurve altid det stilfulde og praktiske valg. House Doctor har designet dette sæt med to firkantede, håndvævede kurve, der kommer i to størrelser. De er fantastiske at bruge i ethvert rum, de er robus

Læs mere »

Rattankurve er helt oplagte, når du vil organisere og skabe struktur. Med dette sæt bestående af to kurve i to forskellige størrelser kan du nemt få orden på tingene. Takket være det håndlavede design kan du med Baskit-kurvene arbejde et blødt og næsten n

Læs mere »

Udsøgt og stilfuldt er ikke nok til at beskrive disse håndvævede kurve fra House Doctor. Balie består af et sæt med to kurve i to størrelser, der giver dig masser af opbevaringsplads i et enestående design. De forskellige mønstre i bambus- og rattanvævnin

Læs mere »

Balie er et sæt bestående af to håndvævede kurve i to størrelser. Deres styrke ligger i de sirlige detaljer skabt af de forskellige mønstre. Udsøgt og stilfuldt er ikke nok til at beskrive disse bambus- og rattankurve designet af House Doctor. Hvis du vil

Læs mere »

Det er ikke let at vælge den helt rigtige lampe til dit spisebord. Men det bliver lettere, når du har House Doctor. Denne runde pendellampe ved navn Boston er en klassiker med hensyn til form og design, men ideel til det moderne hjem. Lampens gunmetal far

Læs mere »

Coso-lampen fra House Doctor må siges at være funktionelt design. Den kommer med en LED-pære og timer, så du kan flytte den rundt og hænge den, hvor det passer dig. Den skal ikke sættes i en stikkontakt, og det gør Coso til det oplagte valg til at skabe h

Læs mere »

Stilfuld, retroinspireret Gasby loftslampe fra House Doctor. Lampens rå, oldschool udtryk kombineret med det smukke messing gittervil pynte i ethvert hjem og bidrage med den flotteste, bløde belysning. Denne pendel er særdeles populærover spisebordet, i

Læs mere »

Hvis du er på udkig efter alsidig belysning, kan en pendellampe sætte prikken over i’et. Vira er designet af House Doctor og tilføjer et diskret touch til dit hjem takket være det enkle design og den lille størrelse. Det klare glas danner en fin kontras

Læs mere »

Den flotte Volumen lampe fra House Doctor er en cool og rå lampe i messing. Med lampen skaber du ikke blot lys til rummet, men tilføjer samtidig også stil og personlighed til din indretning. Volumen måler 35 cm. i diameteren og har en 2,6 meter lang ledni

Læs mere »

Utrolig smuk lampeskærm, lavet i mundblæst genbrugsglas fra House Doctor. Den flotte, transparente glasskærm har et let og elegant look, der giver elegance og stil til dit hjem. Lampeskærmen er håndlavet, og hver skærm er derfor helt unik. Hæng lampeskærm

Læs mere »

Fin og utrolig smuk lampeskærm i mundblæst genbrugsglas fra House Doctor. Lampeskærmens glas har en smuk røget, grå nuance, der tilfører varme og personlighed til indretningen. Da lampeskærmen er håndlavet, er hver lampe unik. Når mørket sænker sig, vil d

Læs mere »

Levende lys hører til hyggelige aftener med en afslappet atmosfære. Skab denne stemning med Asi-lanternen fra House Doctor. Trærammen suppleres med tynde stykker bambus på hver side, der gør hjørner og kanter til flotte design features. Den naturlige brun

Læs mere »

Ved at indrette med lanterner kan du på en nem måde tilføre en hyggelig atmosfære i hjemmet. Brug lanterner til at lyse de mørke aftner op på en behagelig måde. Denne skønne lanterne fra House Doctor er perfekt til netop det formål. Så snart lyset rammer

Læs mere »

Skab en skøn loungestemning på din terrasse eller i din indretning. Vintage fra House Doctor er en moderne lanterne, lavet af zink, jern og glas. Lanternen er skabt i en moderne stil med enkle linjer. Den antikke sorte farve giver lanternen et råt look. B

Læs mere »

GREY DECORATION er en flot, rund LED-pære fra House Doctor. Pæren har et flot guld skær i glasset, der giver varme og atmosfære i indretningen. Brug pæren sammen med en fatning, eller kombinér den med en smuk og elegant lampeskærm. På den måde kan du skab

Læs mere »

White decoration er en flot, rund LED-pære fra House Doctor. Pæren har en smuk hvid mat farve, hvilket giver dig et skønt, blødt og varmt lys – perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i din indretning. Brug pæren som en dekoration i sig selv, sammen

Læs mere »

Tilføj et blødt, industrielt touch til dit hjem med denne skulpturelle Ambur lysestage fra House Doctor. Den er lavet i børstet, brunt metal og du kan tydeligt se svejsedetaljerne og mærkerne fra, hvordan den blev lavet. Det er den perfekte kombination af

Læs mere »

Ambur lysestagen fra House Doctor har et skulpturelt udtryk med et råt og på en måde ufuldendt look. Svejsedetaljerne skiller sig ud og tilføjer et ærligt og industrielt touch til lysestagen. Dette fremhæves af det børstede jern, der ser tungt ud, men fak

Læs mere »

Med denne håndlavede kandelaber fra House Doctor får du et strejf af det rå og industrielle ind i din boligindretning. Med plads til 5 stearinlys bliver Ira til et naturligt fokuspunkt i din stue, ikke mindst på grund af jernets sorte farve, volumen og væ

Læs mere »

Stilren, moderne Alu House Doctor lysestage fra Everyday 2016 kollektionen. Pixojet forhandler denne lysestage i 2størrelser – vælg ml.messing, mat sort el. aluminium. Mixog matchstagerne imellem eller med andre lysestager, fyrfadsstager eller vaser.

Læs mere »

Stilren, moderne Alu House Doctor lysestage fra Everyday 2016 kollektionen. Pixojet forhandler denne lysestage i 2størrelser – vælg ml.messing, mat sort el. aluminium. Mixog matchstagerne imellem eller med andre lysestager, fyrfadsstager eller vaser.

Læs mere »

Stilren, moderne Alu House Doctor lysestage fra Everyday 2016 kollektionen. Pixojet forhandler denne lysestage i 2størrelser – vælg ml.messing, mat sort el. aluminium. Mixog matchstagerne imellem eller med andre lysestager, fyrfadsstager eller vaser.

Læs mere »

Rustik lille FrejaHouse Doctor lysestage med et antik-inspireret look. Bestil den fine Freja stage hos Pixojet og få hurtig levering.Karakterfyldt House Doctor lysestage med hank, så drager tankerne hen på Ole Lukøje og hans vandren om nattenGrå/brun fa

Læs mere »

Unik 'gammeldags'FrejaHouse Doctor lysestage med plads til et bloklys eller fyrfadslys.Bestil den smukke Freja stage hos Pixojet og få hurtig levering.Karakterfyldt House Doctor lysestage med hank, som kan associeres tilOle Lukøje og hans van

Læs mere »

Høj lysestage fra House Doctor i et elegant og minimalistisk design. Detaljerne og farven skaber en klassisk stemning, mens aluminiummaterialet gør den moderne. Jersey, som lysestagen kaldes, kommer i 3 størrelser, og dette er den højeste version. Kombine

Læs mere »

Jersey lysestagen fra House Doctor er indbegrebet af nedtonet elegance. Designet er en vidunderlig blanding af en slank og elegant form med detaljer, der afgiver en klassisk lysestage-stemning. Dette er medium versionen af Jersey lysestagerne, der findes

Læs mere »

Pearl fra House Doctor er en lysestage af glas til små bloklys. Den runde form er muligvis ikke perfekt rund, men det er en bevidst og charmerende del af designet. Indersiden er glat, mens ydersiden har fået et strejf af metallisk glans på den noget grove

Læs mere »

House Doctor præsenterer dette pudefyld, så dine puder kan fyldes ud og blive en del af indretningen. Fyldet er andedun og giver en perfekt støtte i ryggen eller nakken, da blødheden og den runde form flugter perfekt med kroppens former.

Læs mere »

Indretningen af hjemmet er ikke komplet uden de helt rigtige puder, og disse puder skal helst være bløde og behagelige. Med en naturfyldspude fra House Doctor får du lækkert og blødt pudefuld til dit pudebetræk så du sidder behageligt i sofaen. Pudefyldet

Læs mere »

Med opbevaringsæskerne Blossom fra House Doctor, kan du nemt organisere dine småting. Æskerne kommer i sæt af 2 og er i et smukt blomsterprint i lyse, brunlige nuancer og med en smuk, gylden magnetlukning. Kombiner kasserne med andre dekorationer og skab

Læs mere »

Denne fine opbevaringsløsning, Farma, fra House Doctor er perfekt til opbevaring i dit køkken. Brug Farma til opbevaring af alt fra små køkkenredskaber til müsli og andre tørvarer. Krukken har et tilhørende låg, der gør, at du kan lukke dine ting eller ma

Læs mere »

Sæt præg på dit hjem med opbevaringsæskerne, Flor fra House Doctor. Med æskerne kan du organisere dine nips, så du undgår rod. Æskerne er i et smukt blomsterprint i blålige nuancer og kommer i sæt af 2 stk. Mål:L: 27 cm, W: 22 cm, H: 11.5 cm, L: 30.5 cm

Læs mere »

Opbevaringsløsninger findes i mange former. Denne skål med låg er lige så vidunderlig, som den ser ud. Linna fra House Doctor er lavet af jern og har en mat messingfinish og diskrete striber i overfladen. Låget har et detaljeret, indgraveret mønster, der

Læs mere »

Fine opbevaringsglas m. låg m. hængselfra House Doctor, Everyday. Brug dine glas til at udstille diverse ingredienser såsommel, ris, gryn, pasta, sukker eller lign. Glasbeholderne er fremstillet af glas, gummi og galvaniseret metal. Disse glas til opbev

Læs mere »

Opbevar mel, pasta, cornflakes og andre hverdagsting i Ville opbevaringsbeholderen fra House Doctor. Den store glaskrukke leveres med et låg, der sørger for, at din mad forbliver frisk i længere tid. Hold din køkkenindretning lys, men alligevel elegant me

Læs mere »

Nagpur er en kurv fra House Doctor der passer perfekt som opbevaringsløsning i hjemmet. Det simple design og mørke metal giver disse praktiske kurve et råt look. Takket være håndtagene, kan du stable kurvene ovenpå hinanden for at få mest muligt ud af pla

Læs mere »

Nagpur er en kurv fra House Doctor der passer perfekt som opbevaringsløsning i hjemmet. Det simple design og mørke metal giver disse praktiske kurve et råt look. Takket være håndtagene, kan du stable kurvene ovenpå hinanden for at få mest muligt ud af pla

Læs mere »

Fantastisk fin House Doctor kogle i rustikt og dekorativt design. Køb online hos PixojetGlitrendeCone julekugle fra House Doctor m. et lag af ‘nyfalden sne’måler dia.: 10,5cm. Fås også i dia.: 12,5cmbringer den hyggelige, udendørsvinter- og jule stemn

Læs mere »

UimodståeligHouse Doctor kogle i charmerende design. Kan købes online hos PixojetBlandt årets jule musthaves! Rustik Cone julekugle fra House Doctormåler dia.: 12,5cm. Fås også i dia.: 10,5cmbringer den hyggelige, udendørsvinter- og jule stemningind

Læs mere »

Fantastisk fint Glitter Star julepynt fra House Doctor. Køb til en god pris hos PixojetSmukke glitrende House Doctorjulestjerner til dig som elsker den hvide julden søde lille pose indeholder 6 sæt stjerner. (12 stk. enkelt stjerner som sættes sammen to

Læs mere »

Smuk House DoctorGlitter Star ornament. Køb julepynt tilgode priser hos PixojetUimodsåelige,glitrende House Doctorjulestjerner til enhver, som elsker ethvidt Christmas Winter Wonderlandposenindeholder 3sæt stjerner. (6stk. enkelt stjerner som sætt

Læs mere »

Med små detaljer i hjemmet kan du skabe en hyggelig stemning. Sæt dig til rette i sofaen og smid det skønne tæppe Kolonia om dig. Tæppet er i en skøn råhvid farve og har et sort mønster og frynser. Designet er enkelt, tidsløst og vil passe ind i de fleste

Læs mere »

Tilføj polstring til din lænestol eller bænk med denne fine pude fra House Doctor. Den let rektangulære pude er designet til udendørs brug og er lavet af polypropylen, der er vandafvisende, holdbar og farveægte. Det bliver ikke mere praktisk end det. Den

Læs mere »

Brug Fine til at føje blødhed til dine loungemøbler og udendørsmøbler. Da stoffet er lavet at polypropylen, er den firkantede pude ideel til udendørs brug, da den er vandafvisende, farvefast og yderst slidstærk. Med den varme brune farve får du en pude, s

Læs mere »

Få et blødt sted at sidde takket være denne fine pude fra House Doctor kaldet Fine. Med en let rektangulær form er det ideelt at blødgøre din lænestol eller bænk. Puden er designet til udendørs brug og er lavet af polypropylen, som er vandafvisende, holdb

Læs mere »

Med Adah fra House Doctor får du et blødt pudebetræk, der fuldender dit sofaarrangement. Det er lavet af en blanding af bomuld, hør og viskose. Den almindelige vævning og den bløde tekstur skaber de subtile detaljer, der gør dette pudebetræk så vidunderli

Læs mere »

Puder i din sofa eller stol skaber den ekstra hyggelig detaljer, der gør dit siddearrangement komplet. Med Adah fra House Doctor får du et blødt pudebetræk i en blanding af bomuld, hør og viskose. Dette giver den almindelige vævning en perfekt tekstur med

Læs mere »

Med puder i indretningen kan du skabe rum der emmer af komfort og hygge. Dette elegante pudebetræk fra House Doctor er perfekt til alt fra sofaen i stuen til sengen i soveværelset. Uanset om du anvender pudebetrækket som et komfortabelt element i hjemmet

Læs mere »

Tekstiler blødgør dit hjem og er den ultimative kilde til at skabe komfort. Mollie fra House Doctor er et rektangulært pudebetræk med et diskret mønster, der vil give din sofa, stol eller seng et hverdagslook. Det er lavet af blødt hør i en neutral brun f

Læs mere »

Puder er ofte prikken over i’et i din boligindretning. Dette grå pudebetræk, kaldet Mollie, er designet af House Doctor og vil tilføje din seng eller sofa med ekstra blødhed og komfort. Det bløde betræk har et diskret mønster, hvilket giver overfladen en

Læs mere »

Morocco er et smukt pudebetræk i et lækkert, kvalitetsrigt materiale. Det er nemlig af 100% bomuld. Pudebetrækket måler 50 cm i længden og 50 cm i bredden, og har den smukke sommerlige farve, beige. Derudover er tilføjet forskellige typer af striber i en

Læs mere »

Det er tid til at trække sommeren indenfor med lyse farver og nye forfriskende tekstiler. Dette superfine pudebetræk fra House Doctor vil matche perfekt til enhver sofa eller lænestol uanset farve. Pudebetrækket hedder Morocco, og måler 60 cm i længden og

Læs mere »

Et fint lyst indslag til stuen eller soveværelset vil uden tvivl være dette lækre pudebræk fra House Doctor. Morocco, som pudebetrækket hedder, har en lys beige farve med forskellige afskygninger af sorte striber. Morocco har et unikt bohemeudtryk, og er

Læs mere »

Forny din sofa eller seng med nyt pudebetræk. Yarn er lavet af bomuld i en tyk vævning, hvilket giver stoffet en vidunderlig tekstur. Bagsiden er en enkel og blød hvid bomuld, mens fronten er designet med mørke striber. Brug den med lignende designs og ne

Læs mere »

Et nyt pudebetræk kan omdanne dit hjem øjeblikkeligt. Yarn er lavet af bomuld i en tyk vævning, hvilket giver stoffet en vidunderlig tekstur. Forsiden af stoffet har lysebrune striber, mens bagsiden er holdt i en enkel og blød, hvid bomuld. Skab en beroli

Læs mere »

En puf tilføjer et uformelt touch til dit sofa-arrangement. Tabi er designet af House Doctor i en neutral brun nuance lavet af en tofarvet vævning. Takket være det robuste polyestermateriale kan puffen placeres direkte på gulvet og flyttes rundt, som du v

House Doctor Puf, Tabi, Brun
Pris: 1.890,00  
Læs mere »

En puf som siddeplads giver din indretning et uformelt touch. Et sted, hvor gæsterne føler sig hjemme. Denne runde puf ved navn Tabi kommer i en tidløs brun farve. Hvis du kaster et nærmere blik på stoffet, kan du se, at det består af en vævning i to farv

Læs mere »

Sommetider kan uformelle siddepladser være prikken over i’et i din stue. Dette er tilfældet med Tabi-puffen fra House Doctor. Hvis du ser nærmere på den, består den neutrale olivengrønne farve af en tone-i-tone vævning i et slidstærkt polyestermateriale.

House Doctor Puf, Tabi, Grå
Pris: 2.100,00  
Læs mere »

Giv din sofa eller lænestol en kontrast med et mere uformelt sted at sidde. Det gør du med denne puf ved navn Tabi fra House Doctor. Hvis du ser nærmere på stoffet, består den tidløse, olivengrønne farve af en vævning i to forskellige farver, lavet af et

Læs mere »

Flotte, stilrene hvide rammer fra House Doctor, Everyday 2016, m. grafisk passepartout. Stilede Molecules House Doctor rammer m. illustration m.molekyle design og afdæmpet billedbaggrund i blå, grå el. pudderrosa farver. Skab din helt egenbilledvæg med

Læs mere »

Flotte, stilrene hvide rammer fra House Doctor, Everyday 2016, m. grafisk passepartout. Stilede Molecules House Doctor rammer m. illustration m.molekyle design og afdæmpet billedbaggrund i blå, grå el. pudderrosa farver. Skab din helt egenbilledvæg med

Læs mere »

Flotte, stilrene hvide rammer fra House Doctor, Everyday 2016, m. grafisk passepartout. Stilede Molecules House Doctor rammer m. illustration m.molekyle design og afdæmpet billedbaggrund i blå, grå el. pudderrosa farver. Skab din helt egenbilledvæg med

House Doctor Rata, Natural
Pris: 1.075,00  
Læs mere »

Dette sæt med tre håndvævede kurve ved navn Rata fra House Doctor giver dig adskillige opbevaringsmuligheder. De er lavet af håndvævet vandhyacint, hvilket giver mønsteret og designet et blødt strejf og skaber en fin kontrast til glatte overflader i dit h

Læs mere »

Praktisk og smuk løsning med flere anvendelsesmuligheder. Denne knagerække fra House Doctor giver dig frihed til at tilpasse produktet til dine behov uden at miste det flotte, stilrene look. Med både knager og holdere er der flere muligheder for opbevarin

House Doctor Roun, Natural
Pris: 496,00  
Læs mere »

En stilfuld opbevaringsløsning – dette sæt med tre håndvævede kurve fra House Doctor giver dig uendelige muligheder. De er lavet af vandhyacint på en trådramme for at gøre dem robuste. Med deres brede mønster og naturlige materiale er kurvene en skøn tilf

Læs mere »

Det er tid til at mikse de lækreste drinks med House Doctors nye shaker, Grunge. Den smarte shaker er i et stilrent og tidsløst design, der vil passe perfekt til drinksbordet en lørdag aften. Sammensæt det perfekte barbord med unikke glas, forfriskende sm

Læs mere »

En siddehynde forbedrer komforten hos dine udendørsmøbler og loungemøbler. Fine fra House Doctor er en stor siddehynde i en fin brun farve og med et klassisk udtryk. Den er lavet af polypropylen, der tåler det meste, da materialet er vandafvisende og farv

Læs mere »

Øg komforten i dine udendørs- og loungemøbler med en siddehynde. Denne fra House Doctor hedder Fine og er lavet til at modstå vind og vejr. Takket være polypropylenmaterialet holder den farven og er yderst holdbar. Designet med indsyninger tilføjer et kla

Læs mere »

Dette superfine sidebord fra House Doctor er perfekt til opbevaring ved sengen eller i den lille entré. Brug sidebordet, Club, som et sengebord med plads til opbevaring af bøger, en lille plante eller et smykkeskrin. Det lækre design vil tilføre en særlig

Læs mere »

Fari fra House Doctor er et sidebord i rustfrit stål med en skinnende, sort finish. Med sit industrielle og glatte touch skaber det en god balance mod din sofa lavet af stof. Den nederste hylde er et praktisk sted for dine magasiner, bøger eller måske en

House Doctor Sidebord, Juco
Pris: 942,00  
Læs mere »

Juco fra House Doctor er et perfekt lille stuebord fra House Doctor. Den mørke bordplade er fremstillet af sortbejdset mangotræ, og derfor vil hvert enkelt bord have sit eget unikke udtryk. Benene er fremstillet af jern, hvilket giver bordet et simpelt og

Læs mere »

Enkelt og alligevel så elegant. Dette sidebord fra House Doctor beviser, at ’less is more’. En kliché, det ved vi, men ikke desto mindre sandt. Den 3 cm tykke glasplade er støbt glas, som sidder oven på en jernramme med tre ben, hvilket giver bordet e

Læs mere »

En lille pedalspand er et must til hjemmekontoret eller badeværelset. Eda passer perfekt ind i enhver boligindretning med sin cremede farve og tidløse design. Den kan rumme 5 liter og er lavet af jern med en mat overflade, der smelter flot ind i indretnin

Læs mere »

En stor pedalspand er et praktisk must-have til dit hjemmekontor eller større køkken. Eda er designet af House Doctor og har en kapacitet på 30 liter. Den er lavet af jern i en mat cremefarve og har et funktionelt og tidløst design, der passer ind i enhve

Læs mere »

En mellemstor pedalspand i en lys cremefarve, der passer ind i enhver form for boligindretning. Med en kapacitet på 20 liter er denne Eda-spand, designet af House Doctor, en basisartikel i hjemmekontoret, køkkenet eller badeværelset. Håndtaget på den indv

Læs mere »

En lille pedalspand er et must til hjemmekontoret eller badeværelset. Eda er en sort pedalspand med plads til 5 liter og er lavet af jern i et mat look. Den indvendige spand leveres med et håndtag, så du nemt kan fjerne og udskifte posen. Som et sidste to

Læs mere »

En stor, sort pedalspand, der er ideel det store familiekøkken. Eda fra House Doctor har en kapacitet på 30 liter og er lavet af jern med en mat finish. Det er let at tømme og rengøre den indre spand takket være dens håndtag, mens det ydre håndtag er prak

Læs mere »

En mellemstor pedalspand i sort, der passer perfekt ind i dit hjem. Med en kapacitet på 20 liter er denne Eda pedalspand fra House Doctor et must i køkkenet, på kontoret eller badeværelset. Håndtaget på den indvendige spand gør det let at fjerne og udskif

Læs mere »

Skyl dine friske bær eller grøntsager i denne lille træskål fra House Doctor. Den er lavet af teakrod, der giver den en varm brun farve og en dejlig blød overflade. Takket være hullerne i bunden kan skålen bruges som si eller til opbevaring af løg, hvidlø

Læs mere »

Saml dine frugter i denne store skål fra House Doctor. Perfo er lavet af messing og har en mat, brun farve. De små huller giver formen en følelse af lethed og vil være et feminint touch i din boligindretning. Brug den alene eller i en personlig udstilling

Læs mere »

Træ er et fint materiale, når du gerne vil arbejde et naturligt islæt ind i din indretning. Dette sofabord ved navn Bali er designet af House Doctor. Mangotræets naturlige varme glød giver et lyst strejf til din stue og er en god kontrast til din sofa og

Læs mere »

Fuldend din stue med dette vidunderlige sofabord. Det er designet af House Doctor, hedder Bali og er lavet af mangotræ, som har fået en sort farve. Du kan se træets struktur, som skinner fint igennem og understreger det naturlige look. De tre ben går op l

Læs mere »

Forny din stue med dette sofabord kaldet Fari. Det er lavet af rustfrit stål med en skinnende, sort finish, der tilføjer en industrielt og elegant touch til din indretning. Den leveres med en hylde nedenunder, som er ideel til opbevaring af dine magasiner

Læs mere »

Nyd en god kop friskbrygget kaffe takket være denne lille stempelkande fra House Doctor. Den er lavet af gråt glas og kan rumme 350 ml, hvilket vil give dig cirka tre kopper kaffe. Den er lavet af borosilikatglas, der er modstandsdygtigt over for varmecho

Læs mere »

Med denne stempelkande fra House Doctor serveres din kaffe med stil. Nuru kan indeholde 1000 ml og er lavet af gråt borosilikatglas. Dette betyder, at det er modstandsdygtigt over for varmechok fra kogende vand og er derfor ikke tilbøjeligt til at gå i st

Læs mere »

Fin,elegant og let-glimtendeHouse Doctor julestjerne. Køb online hos Pixojet til en billig prisSmukt Square jule ornament fra House Doctor udformet som et dekorativt, stortsnefnugmåler b.: 10 cmfremstillet i metal m. hvidpulverlakering m. diskret gl

Læs mere »

Sort stofledning med smal fatning fra House Doctor. Fatningen har en let runding. Ledningen er 3 m lang, hvilket giver dig mange muligheder for ophængning. Fatningen kommer med to omløbsringe. NB: Pære følger ikke med. Skal købes separat. E14, barkelit ud

Læs mere »

Almindelig sort/hvid stofledning med smal fatning fra House Doctor. Ledningen er 3 m lang, hvilket giver mange muligheder for ophængning. Fatningen kommer med to omløbsringe. NB: Pære følger ikke med. Skal købes separat. E14, barkelit udvendigt gevind, ma

Læs mere »

Skift de kedelige plastiskdispensere ud med denne flotte sæbedispenser fra House Doctor. Den flotte og moderne sæbedispenser er lavet af cement. Den hårde materiale giver et stringent og råt look, der passer perfekt til et moderne køkken eller badeværelse

Læs mere »

Nyd din kaffe eller te i længere tid takket være den grønne Cole termokande designet af House Doctor. Da den kan indeholde 1,8 liter, er den ideel til servering af kaffe til flere gæster. Det matte rustfri stål og træhanken skaber en god balance, hvilket

Læs mere »

Cement fra House Doctor er en flot og anderledes toiletbørste. Holderen er fremstillet af cement, der giver designet personlighed og kant. Den hårde overflade skaber samtidig et industrielt look, der matcher et moderne og stringent badeværelsesmiljø perfe

Læs mere »

Har du nogensinde tænkt på, hvordan en toiletpapirholder kan ændre atmosfæren i dit badeværelse? Hvis du ønsker at opdatere rummet, gør selv de mindste detaljer ofte en stor forskel. Simply fra House Doctor er et godt eksempel på et almindeligt element, s

Læs mere »

Arte fra House Doctor er et stort tæppe med en perfekt blanding af et iøjefaldende, geometrisk mønster og neutrale farver. Denne kombination får det til at passe perfekt ind i enhver farveskala og boligindretning. Hvis du leder efter et unikt tæppe til at

Læs mere »

Et blødt tæppe tilføjer et hyggeligt element i dit hjem og binder indretningen sammen. Arte fra House Doctor har en stor, rektangulær form i en neutral farveskala. Det håndvævede, geometriske mønster passer ind i enhver form for boligindretning. Selvom mø

Læs mere »

Arte fra House Doctor er et tæppe, der på fin vis kombinerer et flot geometrisk mønster med den beroligende effekt af neutrale farver. Denne kombination får det til at passe flot sammen med ethvert farveskema og interiørstil. Hvis du er på udkig efter et

Læs mere »

Få en afslappende farve og bløde overflader ind i ethvert rum med Chini-tæppet fra House Doctor. Da det er lavet af bomuld, er det nemt at holde og perfekt til hverdagsbrug, fordi det kan modstå meget. Med det enkle design passer tæppet ind i din nuværend

Læs mere »

Med dets rektangulære form er dette Chindi-tæppe fra House Doctor er alsidigt item til din indretning, hvilket kun forstærkes af den brune farve. Placer det ved siden af din seng og få en blød start på morgenen, eller i din stue. Den enkle vævning og det

Læs mere »

Med dets rektangulære form er dette grå Chindi-tæppe fra House Doctor et alsidigt item til din indretning, og et der giver et tidløst og afslappet udtryk. Placer det ved siden af din seng og få et blødt sted at lande om morgenen, eller i din stue til at s

Læs mere »

En grå farve kan skabe en afslappet atmosfære, og med dette Chindi-tæppe fra House Doctor får dit hjem samtidig et blødt strejf. Med bomuldsmaterialet er det holdbart og perfekt til hverdagsbrug, da det kan modstå en hel del. Den simple vævning gør, at tæ

Læs mere »

Gør din indretning lysere og blødere med dette hvide, rektangulære tæppe ved navn Chindi, som er designet af House Doctor. Da det er lavet af bomuld, er det slidstærkt og ideelt til hverdagsbrug, da det kan modstå en del og er nemt at holde. Med den enkle

Læs mere »

Med den rektangulære form er dette hvide Chindi-tæppe fra House Doctor alsidigt og lysner ethvert rum i hjemmet. Placer det ved siden af sengen for at få en blød start på morgenen, eller i stuen for at samle møblerne og skabe et fokuspunkt. Den simple væv

Læs mere »

Glem aldrig gulvet, når du indretter dit hjem. Et stilfuldt tæppe gør hele forskellen, og Coto er ingen undtagelse. Det er designet af House Doctor med et tidløst mønster i en kombination af mørke og neutrale farver. Dens store, rektangulære form er ideel

Læs mere »

Tilføj et stilfuldt fokuspunkt i din gang med Coto-tæppet fra House Doctor. Dens lange, rektangulære form er ideel til at beskytte gulvet i den del af hjemmet, hvor der dagligt er en masse trafik. Med blandingen af uld og bomuld får du et holdbart, men al

Læs mere »

Lad dette bløde tæppe kaldet Cros tilføje et blødt og hyggeligt strejf til dit hjem. Det er designet af House Doctor, og tæppets store størrelse og rektangulære form gør det meget alsidigt. Brug det i gangen, for enden af din seng, i din opholdsstue eller

Læs mere »

Hvis du vil beskytte dine trægulve og tilføje et dekorativt strejf til dit hjem, skal du gøre det med Cros. Det er designet af House Doctor og kommer i en lang, rektangulær form, der er ideel til din gang eller korridor. Med blandingen af uld og bomuld få

Læs mere »

Med det lysegrå Hempi-tæppe fra House Doctor giver du varme og et blødt strejf til din indretning. Da det er lavet af jute, hamp og bomuld, er tæppet slidstærkt, blødt og har lidt shine i overfladen. Bagpå er det skridsikkert, så det ikke smutter nogen st

Læs mere »

Giv din entré en tidløs farve og beskyt samtidig gulvet med dette lange, lysegrå tæppe fra House Doctor. Som navnet antyder, er Hempi lavet af hamp, jute og bomuld, hvilket giver dig et tæppe, som er holdbart og som har lidt shine. Det er ideelt til gange

Læs mere »

Stort, firkantet tæppe i en tidløs grå farve. Hempi fra House Doctor er lavet af jute, hamp og bomuld, som skaber et naturligt look med en smule shine. Størrelsen er perfekt til at samle møblerne i stuen. Brug tæppet under din sofa og sofabordet, eller un

Læs mere »

Giv dit rum et strejf af varme og blødhed med Hempi-tæppet fra House Doctor. Med blandingen af jute, bomuld og hamp er det slidstærkt, har lidt shine og er dejligt blødt at gå på. Bagpå har tæppet antiskrid, så det bliver på sin plads på glatte gulve. Med

Læs mere »

Giv din gang et naturligt og blødt touch og beskyt gulvet med dette lange tæppe fra House Doctor. Som navnet siger, er Hempi lavet af jute, hamp og bomuld, hvilket gør det slidstærkt og giver det en anelse shine. Med dets længde og størrelse er tæppet per

Læs mere »

Med Hempi-tæppet fra House Doctor får du mere varme og blødhed ind i din indretning. Da det er lavet af jute, hemp og bomuld, er det slidstærkt, har en smule shine i overfladen og er dejligt blødt at gå på. Bagsiden er skridsikker, så tæppet bliver, hvor

Læs mere »

Beskyt gulvet i din gang med dette lange, sorte tæppe fra House Doctor. Som navnet Hempi antyder, er det lavet af hamp, jute og bomuld, hvilket giver en smule shine til overfladen og gør tæppet slidstærkt. Det er ideelt til gangen, som bliver brugt mange

Læs mere »

Et tæppe under dine stuemøbler skaber rene linjer og giver ro. Med dette store, sorte tæppe fra House Doctor skaber du afgrænsede områder i din stue, når du placerer det under din sofa og sofabord eller dit spisebord. Da det er lavet af jute, bomuld og he

Læs mere »

Et tæppe giver et blødt islæt til alle rum. Dette sorte tæppe fra House Doctor hedder Hempi og er lavet af jute, hamp og bomuld. En vidunderlig blanding af naturmaterialer, som gør tæppet blødt, slidstærkt og giver en smule shine til overfladen. Med dets

Læs mere »

Et firkantet tæppe giver et blødt strejf til din indretning. Her får du et tæppe lavet af naturmaterialerne hamp, jute og bomuld, som gør det blødt at gå på. Placer Hempi under dit sofabord eller lille spisebord for at skabe et defineret område. Eller pla

Læs mere »

Stort, firkantet tæppe lavet af hamp, jute og bomuld. Hempi fra House Doctor har den perfekte størrelse, når du skal skabe afgrænsede områder i stuen. Saml din sofa og dit sofabord rent visuelt ved at placere et tæppe under, eller gør det samme ved dine s

Læs mere »

Bind dine spisestuemøbler eller dit sofaarrangement sammen med det firkantede Ranjar tæppe fra House Doctor. Størrelsen er ideel til et stort familiespisebord eller til et område i hjemmet med en stor sofa. Den meget holdbare blanding af jute og uld er væ

Læs mere »

Skab et tidløst udseende i din gang, og beskyt gulvet med det lange Ranjar-tæppe fra House Doctor. Det er lavet af en blanding af jute og uld, som er meget holdbar og kan modstå den tunge trafik, som typisk er i en gang. Samtidig er tæppet vidunderligt bl

Læs mere »

Et tæppe i din stue tilføjer varme og en afslappet stemning. Det særlige ved det store Shriv-tæppe fra House Doctor ligger i det diskrete mønster skabt af forskellige nuancer af lysebrun. Brug det under dit spisebord til at skabe en hyggelig zone i din st

Læs mere »

Et subtilt mønster i tidløse farver gør dette Shriv-tæppe til det perfekte valg til din stue. Blandingen af jute og bomuld giver en holdbar kvalitet, der er blød at gå på. Bind dine spisestuemøbler sammen ved at placere dette tæppe under spisebordet eller

Læs mere »

Glem ikke gulvet, når du dekorerer din stue. Skab personlighed i din spisestue med dette håndvævede Wowe tæppe designet af House Doctor. Med et sirligt og ikke mindst interessant mønster vil det uden tvivl fange dine gæsters opmærksomhed. Den lysebrune og

Læs mere »

Wowe-tæppet giver dig et mønster, du ikke bliver træt af at se på. Der er konstant nye detaljer at udforske. House Doctor har designet det håndvævede tæppe i et lysebrunt og beige farveskema, der trækker mønsteret i en roligere retning. Det er lavet af bo

Læs mere »

Planter og blomster kan man ikke få nok af i hjemmet. De bringer liv og farve til indretningen, der i den grad giver personlighed. Derfor kan House Doctor præsentere denne smukke potte, der hedder Artist. Artist er en skøn potte i en beige nuance, som mål

Læs mere »

Placér denne smukke potte fra House Doctor i vindueskarmen, på reolen eller skrivebordet for et dekorativt element i indretningen. Du kan ligeledes komme en smuk, grøn planter deri eller en farverig blomst for at fuldende looket. Potten hedder Artist, og

Læs mere »

Artist er en smuk, beige potte fra House Doctor, der er et must-have til hjemmet! Placér Artist i vindueskarmen med en grøn plante eller farverig blomst for et unikt og personligt udtryk i indretningen. Artist vil med den skønne farve og fine form passe p

Læs mere »

Keramikkrukke med en brun glasur. Bundi fra House Doctor er indbegrebet af enkelhed og nedtonet elegance. Den neutrale farve og den glatte overflade gør det til en alsidig krukke og skjuler, der passer ind overalt. Den findes i 3 størrelser, og denne er d

Læs mere »

Nedtonet elegance og enkelhed mødes i denne lertøjskrukke fra House Doctor. Den neutrale farve og glatte glasering gør, at den passer ind overalt i dit hjem. Denne krukke kaldes Bundi, og denne version er den højeste af 3 størrelser. Bring naturen ind i d

Læs mere »

Bundi er en minimalistisk krukke i lertøj fra House Doctor. Enkelhed og et touch af diskret elegance skabes af den glatte glasering og det rene design. Med sin neutrale brune nuance, vil Bundi passe perfekt sammen med andre farver, men stadig skille sig u

Læs mere »

En stor krukke til dit gulv. Vælg denne Khap-krukke, der er designet af House Doctor, hvis du vil tilføje et simpelt, men voluminøst design til dit hjem. Dens indbydende og beroligende effekt er skabt dels af den jordagtige nuance og dels af den enkle gla

Læs mere »

Brændte farver og jordfarver tilføjer varme og en beroligende atmosfære. Hvis du har brug for dette i dit hjem, er denne urtepotte i ler ved navn Khap et vidunderligt valg. Med det enkle, håndlavede design og en glasur med fine detaljer understøtter det d

Læs mere »

Tilføj en følelse af ro og varme med den håndlavede Khap-urtepotte fra House Doctor. Brændte orange toner og jordfarver er den perfekte kombination, når det kommer til at skabe en afslappende atmosfære. Den diskrete detaljering i glasuren og den enkle for

Læs mere »

Detaljerne er velovervejede og gør hele forskellen på Oli fra House Doctor. Den lille skjuler er lavet af let aluminium og er dækket af et mønster, som er skåret ind i overfladen. Sammen med den mørke finish giver det en vis dybde til skjuleren. Takket væ

Læs mere »

Tilføj en dekorativ detalje til din vindueskarm med denne lille urtepotte fra House Doctor. Den kaldes Whai og har form som en lav skål, der gør den ideel til mindre, grønne planter. På trods af det forenklede design gør urtepotten indtryk med sin senneps

Læs mere »

Arbejd brændte toner ind i dit hjem og skab en afslappende atmosfære. House Doctor har designet Khap, en urtepotte i ler med en smuk sennepsfarve, der sørger for en rolig og afslappet atmosfære. Brug den med en grøn plante eller sukkulenter, og lad den pr

Læs mere »

Bring jordfarver ind i dit hjem med den store Whai-urtepotte fra House Doctor. Der er noget beroligende og afslappende ved farven, der blot fremhæves gennem den enkle form og glasur. Brug den med sukkulenter eller en grøn plante, og placer den et godt ste

Læs mere »

Vand dine blomster og planter med stil med denne smukke vandkande fra House Doctor. Vandkanden hedder Water, og har en smuk glans i en grå farve, der gør, at den kan passe ind i ethvert hjem. Vandkanden er naturligvis oplagt til at vande blomster med, men

Læs mere »

Denne vandkande er selvfølgelig til at vande blomster i hjemmet eller haven, men den er også en superfin som pyntegenstand ved siden af en stor, grøn plante. Vandkanden hedder Water, og er fra mærket House Doctor. Water måler 36 cm i længden, 13,5 cm i br

Læs mere »

Art Deco-vasen fra House Doctor er et perfekt eksempel på, hvordan form, materiale og detaljer kan supplere hinanden. Håndværket fremgår af det omhyggeligt mundblæste glas med en grøn gradientfarve, der bliver mørkere mod bunden. Med sit geometriske mønst

Læs mere »

Giv din stue et skud tidløs elegance med den store Arti-vase fra House Doctor. Den er lavet af aluminium og har fået et detaljeret mønster på ydersiden, der fremhæver den voluminøse form. Placer vasen på et sidebord eller sofabord sammen med genstande i a

Læs mere »

Blot ved at tilføje et nyt mønster kan du give din indretning et frisk pust. Gør det med den store Artine-vase designet af House Doctor. Det håndlavede mønster er blevet stemplet ind i overfladen af aluminiummet, hvilket giver det fine materiale både deta

Læs mere »

Unik, æggeformet Baby House Doctor vase med dekorativt glasur. Bestil den smukke, lille vase online hos PixojetHouse Doctor keramikvase som trods sin enkelthed og lille størrelse er en flot og iøjefalende indretningsdetalje i hjemmet.måler dia.: 9 cm, h

Læs mere »

Berig hjemmet med små detaljer og sæt dit helt eget personlige præg på indretningen. Med denne lille House Doctor vase kandu tilføre din indretning ensmuk og unik detalje.Bestil Baby vasen fra House Doctor online hos Pixojet og få hurtig levering.Æggef

Læs mere »

Unik, lille House Doctor vase med fin kontrast mellem den rustikke overfladeog det bløde, feminine formsprog.Brug Baby House Doctor vasen alene som en dekorativ på en kommode eller sidebord eller i en fin opstilling med andre vaser for et personligt udt

Læs mere »

Smuk, dekorativ lille Baby Mokka vase fra House Doctor. Bestil House Doctor vasen online hos Pixojet og få dag til dag levering.Små detaljer kan gøre en stor forskel i hjemmet, og med denne House Doctor Baby Mokka vase opnår du den fineste, lille indretn

Læs mere »

Skøn, iøjefaldende lille House Doctor vase, som vil pynte flot i hjemmet. Bestil Baby vasen fra House Doctor online hos Pixojet og få hurtig levering.Æggeformet vase fra House Doctor som med sit bløde formsprog skaber en rolig detalje i indretningen.måle

Læs mere »

En vase kan være en nem og hurtig tilføjelse til din boligindretning. Denne brune Bai-glasvase fra House Doctor har en spændende detalje. Glaseringen er blevet fjernet i brede riller, hvilket efterlader matterede lodrette striber sammen med den brune glas

Læs mere »

At tilføje en vase til din indretning er en nem måde at opgradere dit hjem på. Denne grå glasvase fra House Doctor har en spændende detalje. Der er blevet skåret brede riller i glaseringen og glasset, hvilket efterlader lodrette striber i et matteret look

Læs mere »

Tag naturen med indenfor og dekorer dit hjem med blomster i glasvasen, Chazia. Vasen er i en smuk brun nuance og i et enkelt, elegant design, der komplementerer en smuk buket. Kombiner vasen med andre vaser i forskellige former og farver og skab din egen

Læs mere »

Smuk glasvase fra House Doctor med organiske former. Køb online hos PixojetHouse Doctor vase med et elegant og feminint udtrykmåler dia.: 7 cm, h.: 20 cmvil være fin med et parrustikke blomster fra haven eller med et par grenebrug Cinth vasen alene el

Læs mere »

Skøn Eng, Mokka vase fra House Doctor med en helt unik glasur, som vil pynte flot i diverse indretningsstil.Bestil denne House Doctor vase online hos Pixojet og få hurtig levering.dia.: 10 cm, h.: 26 cmfinish/Farve vil variere

Læs mere »

Glasvasen, Farida, fra House Doctor, er perfekt til at pynte i stuen eller på spisebordet. Vasen har et elegant design, i en smuk mørk nuance. Fyld vasen med blomster for at skabe et smukt og fuldendt bord. Vasen kan kombineres med andre vaser i alle stør

Læs mere »

Et let materiale og håndlavede detaljer forenes i denne høje vase af aluminium. Den er designet af House Doctor, hedder Fenja og har en cylinderform med en kant, der præsenterer dine blomster eller grene på den bedst mulige måde. Det subtile design med et

Læs mere »

Jordfarver skaber en følelse af ro og varme i dit hjem. Med sin brune farve og organiske form tilføjer den mellemstore Juno-vase netop dette. House Doctor har fremstillet den i kaolin, som har fået en glasur med subtile variationer i farven. Formen og eft

Læs mere »

Den organiske form på den store Juno-vase vil tilføje et naturligt og blødt strejf til dit hjem. Den er lavet af kaolin, der har fået en lys brun glasur, som fremhæver det naturlige udseende. Måske synes du, at finishen er virker ufuldkommen, men det er b

Læs mere »

Lad den organiske form på den mellemstore Juno-vase afrunde din indretning. Den er designet af House Doctor, lavet af kaolin og har fået en simpel, hvid glasur, der vil tilføje et let og rent strejf til din stue. Du vil måske synes, at finishen ser ufuldk

Læs mere »

De organiske og bløde former giver den store Juno-vase fra House Doctor et tidløst udseende. Den er lavet af kaolin med en simpel, hvid glasur, der lyser op i hjemmet. Du kan muligvis se, at finishen er ufuldkommen, men det er blot en naturlig del af desi

Læs mere »

Unik knots vase fra House Doctor, Everyday 2016. Knots er en lille, smuk, rustik vase i ovalt design, fremstillet i terrakotta m. flot hvid glasering og knopper. Denne House Doctorvase er en dekoration i sig selv, men vil forskønnes yderligere med en fri

Læs mere »

Knots fra House Doctor er en smuk, organiskvase, som er en unik, skulpturel dekoration i sig selv. Vasen er fremstillet i terrakotta m. en fin, hvid glasering.Vasen kan også bruges i kombination m. andre House Doctor vaser. Kom et par smukke grene eller

Læs mere »

Rustik, smuk House Doctor Knots Vase fraEveryday 2016 kollektionen. Denne unikke, vintageinspireredevase m. knopper langs sidenkan stå som en dekoration i sig selv på kommoden eller bruges i opstilling med andre House Doctor vaser. Giv vasen en romanti

Læs mere »

Kombinér denne skønne glasvase fra House Doctor med vaser i andre former, farver og materialer for et unikt og dynamisk udtryk i indretningen. Du kan også placere glasvasen som et enkeltstående dekorationselement midt på spisebordet med en frisk buket far

Læs mere »

Klare glasvaser er uden tvivl et sikkert valg, der kan dekorere og pynte smukt i alle hjem. Det enkelte designudtryk gør nemlig, at du både kan anvende den til smukke stilke, store buketter og som dekorativ udsmykning af hjemmet. Uanset om du placerer den

Læs mere »

Vaser er perfekte, når du vil forny dit hjem med blot få detaljer. Santa Fe er en løgformet vase, hvilket betyder, at den er voluminøs i bunden og indsnævrer sig i toppen. Den udvidede kant vil sikre, at blomsterbuketten falder på den helt ideelle måde. D

House Doctor Vase, Siliga
Pris: 254,00  
Læs mere »

Den dekorative og rustikke vase, Siliga, fra House Doctor har et individuelt look og kurvede former, der straks leder tankerne hen på håndlavede og unikke items. Siligas finish varierer fra vase til vase, og den vil med garanti tilføre personlighed og ste

Læs mere »

Ved at bruge forskellige former og volumen kan du nemt give din indretning et personligt touch. Denne klassiske grønne vase fra House Doctor har en skulpturel appeal takket være dens ballonform og smalle hals. Som en fin detalje er farven blevet sprøjtema

Læs mere »

Blomster behøver ikke nødvendigvis at blive præsenteret i en buket. Varios-vasen fra House Doctor giver dig et alternativ, da den har huller på toppen til hver enkelt blomst. Vælg blomster med tykkelse i stilken for at matche lertøjvasens tunge udseende.

Læs mere »

Har du brug for ekstra plads til at opbevare og vise dine yndlingsgenstande frem? Sena fra House Doctor er et fantastisk vitrineskab lavet af massiv aske og askefiner. Askerammens varme udseende skaber et personligt look i dit hjem, mens alt glas er hærde

Læs mere »

Træ tilføjer et varmt og naturligt præg til din boligindretning. Med Sena fra House Doctor opdateres dit køkken eller din stue med et elegant vitrineskab lavet af aske og askefiner. For at gøre vitrineskabet endnu mere robust er alt glas et hærdet glas, d

Læs mere »

Med Shape-væguret giver du din indretning et strejf af retro. House Doctor har designet det i en lysegrå, næsten hvid farve, så den supplerer enhver form for interiørstil. Formen har en god balance mellem rund og firkantet, mens de smalle tal og visere ti

Læs mere »

WATCH fra House Doctor er et smukt og minimalistisk ur, fremstillet af beton. Uret har fine visere af messingbelagt jern. Kombinationen af beton og messing giver uret et rigtigt fint look. Brug uret som en dekorativ detalje i din indretning. Uret har mass

Klips, Sort
Pris: 129,62  
Læs mere »

Bruger du bruger mange timer på kontoret, opslugt af arbejde eller kreative sysler? Hvorfor ikke gøre kontoret lidt ekstra lækkert og inspirerende. Disse fine clips fra House Doctor giver nyt liv til din opslagstavle. Brug clipsene til billeder, postkort

Knage, Prea, Mat sort
Pris: 141,00  
Læs mere »

Få styr på jakkerne, taskerne og/ eller halstørklæderne med knagerækken Prea fra House Doctor i mat sort jern. Prea er en smuk, geometrisk knagerække hvorpå du kan hænge dit overtøj og samtidig vil den pynte i hjemmet. Brug den i gangen, soveværelset, p

Knagerække, Pocket, Army
Pris: 600,00  
Læs mere »

Med Pocket fra House Doctor, får du en praktisk og dekorativ knagerække. Knagerækken har en hylde, som kan bruges til billeder, nøgler eller andre småting du ønsker. Giv din entre mere liv og personlighed og tilføj denne flotte armygrønne knagerække, som

Kunstværk, Figure
Pris: 36,00  
Læs mere »

Gør hjemmet unikt med Figure fra House Doctor. Med sit individuelle look skaber den fine figur en varm og rustik kontrast til den minimalistiske indretning. Figure er oplagt at stille på hylder, i vindueskarme eller sammen med andre dekorative elementer s

Kurv – Drum, sort, lille
Pris: 159,40  
Læs mere »

Opbevaring er en uundværlig ting at have i hjemmet. Uanset hvilket rum det drejer sig om, skal der være plads til opbevaring i enhver afskygning. Her er denne fine kurv fra House Doctor et godt eksempel på, hvad der kan hjælpe dig med at holde styr på all

Kurv – Drum, sort, mellem
Pris: 206,25  
Læs mere »

Drum er en superfin, sort kurv fra House Doctor, der er helt perfekt til opbevaring af stort set alt. Den smukke kurv kan både anvendes til opbevaring af tekstiler i stuen, produkter på badeværelset samt magasiner og bøger i soveværelset. Uanset hvad, vil

Kurv – Drum, sort, stor
Pris: 252,50  
Læs mere »

En skøn kurv kan være et helt perfekt stykke interiør til stuens mange tekstiler. Alt fra puder og tæpper kan opbevares i kurven og samtidig give et varmt og behageligt udtryk til indretningen. Drum er en smuk kurv fra House Doctor, der måler 55 cm i højd

Kurve – Simply, sort
Pris: 290,00  
Læs mere »

Skab orden med disse Simply trådkurve fra House Doctor. Kurvene kan bruges f.eks. i køkkenet som opbevaring af krydderier, olier, små-opbevaring og lignende. Kurvene kan også sagtens anvendes på kontoret, børneværelse, badeværelset eller andre steder hv

Læs mere »

Fin, lille skål fra House Doctors Lake serie. Skålen er i stentøj med mørkegrøn glasur. Skålen er ikke helt rund, men har en mere aflang dråbeform. Kanten er en smule skæv, hvilket forstærker det håndlavede udtryk. Ikke to skåle er helt ens. Den mørke grø

Lanterne, Asi, Sort
Pris: 250,00  
Læs mere »

Denne lanterne kan gå hen og blive et statement piece takket være dens markante features. House Doctor har designet Asi med smalle stykker bambus, som skaber nogle fine kanter og vinkler, som stikker frem på hvert hjørne. De sidder på en træramme med en g

Læs mere »

Fin rund stofkurv fra House Doctor med sorte striber. Denne stofpose er en lille udgave af den smarte vasketøjskurv med striber fra House Doctor. Mønsteret går hele vejen rundt om kurven, og på den ene side sidder et håndtag, så stofkurven bliver let at f

Læs mere »

Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem med stearinlys.Med Cirque fra House Doctor får du en smuk lysestage med en rund form.Det måler 33 cm i højden, så det ser godt ud på et bord parret med et langt stearinlys.Cirque kommer i en sort farve, så den p

Læs mere »

Levende lys giver en hyggelig og varm atmosfære i rummet. Med Anit lysestage fra House Doctor får du en smuk lysestage i jern til et enkelt lys. Lysestagens antikke messing farve kombineret med jern giver et unikt og råt udtryk. Designet er enkelt med run

Lysestage, Cirque, Sort
Pris: 309,00  
Læs mere »

Man kan aldrig få for mange lysestager i hjemmet! De spreder en hyggelig stemning til rummet og tilfører en varme. Cirque fra House Doctor er en flot og dekorativ lysestage med fine runde former. Lysestagen kan rumme to lys og et fyrfadslys på samme tid,

Magneter – sølv
Pris: 68,00  
Læs mere »

Sæt med fire, kraftige magneter med smuk sølv-finish fra House Doctor. De fire magneter er stærke nok til at holde flere lag papir og kan bruges på alle magnetiske flader. Brug dem på kontoret, køleskabet, på Kabel opslagstavleneller et andet magnetiske

Monograph Bogstaver, Hvid
Pris: 187,50  
Læs mere »

Ekstra bogstaver, tal og symboler fra House Doctors Monograph-serie til de populære Grid opslagstavler. Brug dem til at skrive søde hilsner, inspirerende citater eller måske til aftenens menu når du har gæster. Eller brug dem i børneværelset, som en sjov

Læs mere »

Hold samling på dine papirer med en hæftemaskine. Office hæftemaskine er en del af House Doctors Monograph-serie, der giver dig smukt design til kontoret. Hæftemaskinen er fremstillet af PVC og jern og har et sølv look som vil pynte på dit skrivebord. Bru

Læs mere »

Gør dine noter synlige -stilfuldt og humoristisk!Hand & Questionindeksmærker fra Monograph by House Doctor ersuveræne til arkivering og indeksering. Meget hårdføre og knækker ikke. Geniale til studiet.Brug demtil dine notesbøger og bøger, og markér

Monograph Klips, Guld
Pris: 156,77  
Læs mere »

Roder dit skrivebord også af og til med papirer? De smarte Office papirclips fra House Doctor hjælper dig med at holde styr på dine papirer. Og så er de samtidig flotte at kigge på. Office-clipsene er lavet af stål med en flot guldfinish, der pynter på sk

Læs mere »

Intet kontor er fuldendt uden en tapedispenser. Office tapedispenser er en del af House Doctors Monograph-serie, der giver dig smukt design til kontoret. Tapedispenseren er praktisk og har et cool og råt udtryk fremstillet i jern og PVC. Office har et søl

Læs mere »

Spiral er en smuk notesbog fra house Doctor med spiralryg. Spiralryggen har en flot messingfinish, der giver bogen et fint og eksklusivt look. Notesbogen er en del af House Doctors stilrene Monograph-serie til kontoret. Notesbogen er perfekt til kreative

Læs mere »

Med opbevaringsæskerne Blossom fra House Doctor, kan du nemt organisere dine småting. Æskerne kommer i sæt af 2 og er i et smukt blomsterprint i lyse, brunlige nuancer og med en smuk, gylden magnetlukning. Kombiner kasserne med andre dekorationer og skab

Læs mere »

Sæt præg på dit hjem med opbevaringsæskerne, Flor fra House Doctor. Med æskerne kan du organisere dine nips, så du undgår rod. Æskerne er i et smukt blomsterprint i blålige nuancer og kommer i sæt af 2 stk. Mål: Lille – l: 27 cm, w: 22 cm, h: 11.5 cm,

Læs mere »

Organiser dine småting i de skønne opbevaringsæsker, Rhomb, fra House Doctor. Æskerne kommer i sæt af 2 stk., og er i et smukt grafisk print i farverne beige og brun. Den flotte magnetlukning i messing skaber et elegant og eksklusivt look. Mål: Lille –

Læs mere »

Smarte papkrus med terrazzo-print. Selvom maden ikke spises hjemme ved spisebordet, må det gerne bliver serveret på pænt service.Det kan let klares med det fine Terrazzo engangs-service fra House Doctor. Disse papirskopper har print af terrazzo med lys ba

Læs mere »

Smarte paptallerkner med terrazzo-print. Selvom maden ikke spises hjemme ved spisebordet, må det gerne bliver serveret på pænt service.Det kan let klares med det fine Terrazzo engangs-service fra House Doctor. Disse paptallerkner har print af terrazzo med

Læs mere »

Picnic er en praktisk, lille opbevaringsdåse fra House Doctor med skruelåg. Krukken er lavet af naturlige fibre fra bl.a. bambus og korn, hvilket er et meget miljøvenligt og nedbrydeligt materiale. Farven er mørkegrå, så lågkrukken har et neutralt og tidl

Plaid, Durcy, Grå
Pris: 399,50  
Læs mere »

Plaiden er det perfekte item til hyggelige aftner på sofaen eller i lænestolen derhjemme. Derfor præsenterer House Doctor denne fine plaid, Durcy, i en skøn grå nuance. Den lækre kvalitetsrige plaid af bomuld vil både fungere som et dekorativt supplement

Plaid, Durcy, Mørkegrå
Pris: 399,50  
Læs mere »

Puder og andre bløde tekstiler kan man aldrig få nok af i hverken stuen eller soveværelset. Ved at bringe kvalitetsrige tekstiler ind i hjemmets indretning kan du skabe en hyggelig atmosfære der emmer af høj komfort. Denne skønne plaid fra House Doctor er

Læs mere »

Planter og blomster kan gøre indretningen personlig og stilet på en fin dekorativ måde. Til at opbevare disse planter er en potte et must-have, og derfor kan House Doctor præsentere den fineste potte, som hedder Artist. Artist er en sort potte, der måler

Læs mere »

Artist er en smuk, sort potte fra House Doctor, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Den fine farve på potten vil smukt komplimentere en grøn plante eller farverig blomst i vindueskarmen. Du kan ligeledes placere Artist på reolen sammen med flere potter

Læs mere »

Denne smukke, sorte potte fra House Doctor vil passe perfekt ind i ethvert hjem uanset stil og indretning. Potten hedder Artist, og har et stilrent og dekorativt udtryk, der gør, at den vil pynte i hvilket som helst rum i hjemmet. Ved at tilføje en farver

Sandra vase – grå oval
Pris: 45,00  
Læs mere »

Sandra er en serie elegante glasvaser fra House Doctor. Denne vase er af gråt glas og har en smuk, oval form. Brug vasen til et par blomster eller grene, som man vil kunne se det hele af gennem det lysegrå glas.Den vil også være smuk som et dekorationsele

Sandra vase – grå rund
Pris: 45,00  
Læs mere »

Sandra er en serie elegante glasvaser fra House Doctor. Denne vase er af gråt glas og har en fin, kuglerund form. Den lille, runde vase er oplagt at bruge til et par blomster eller grene, som man vil kunne se det hele af gennem det lysegrå glas.Det er en

Shoppingnet – Braid, blå
Pris: 180,00  
Læs mere »

Smuk indkøbspose fra House Doctor med plads til alle de nødvendige ting, du har brug for, når du er ude af huset.Tag tasken med dig, når du skal i supermarkedet, eller brug den som en taske.Indkøbsposen er lavet af 100% bomuld og har fantastiske læder

Shoppingnet – Dots, grøn
Pris: 180,00  
Læs mere »

Du kan aldrig nogensinde have for mange tasker.En god taske er både praktisk og rummelig.Denne fantastiske indkøbspose fra House Doctor har et vidunderligt design med plads til alle de mest nødvendige ting, når du er ude af huset.Indkøbsposen kommer

Shoppingnet – Row, sand
Pris: 180,00  
Læs mere »

Denne smukke shopping taske fra House Doctor kan stort set gøre alt.Det er praktisk og har plads til alle de nødvendige ting, du har brug for, når du er ude af huset.Fra gymnastikslid og bøger til dagligdags fornødenheder.Tasken er også et smukt til

Shoppingnet – Toti, grå
Pris: 194,00  
Læs mere »

Mangler du også en taske, der opfylder kravene til en travl hverdag? Den smukke skuldertaske Toti fra House Doctor kommer i en flot grå farve med et smukt mønster i. Tasken vil klæde dig godt på til dine daglige gøremål hvad enten du studerer eller arbejd

Små stofposer – 1-2-3-4
Pris: 150,88  
Læs mere »

Sæt med fire, små stofkurve fra House Doctor med 1, 2 , 3 og 4 printet på forsiden. Altså sådan at én pose har et 1-tal, en anden et 2-tal en tredje et 3-tal og den sidste et 4-tal trykt på forsiden. Nedenunder tallet står der med småt i parentes tallets

Læs mere »

Aflang notesblok fra House Doctor med stor spiral i toppen. Blokken, som hedder Spiral, har 300 blanke sider holdt sammen i toppen med en stor, gylden spiral. For- og bagside er af en tyk, grålig karton. På forsiden er der nederst trykt en lille tegning a

Stak kurv – dyb hvid
Pris: 75,00  
Læs mere »

Stak fra House Doctor er en serie kurve i metal. Denne Stak kurv er med hvid lakering.Selve trådkurven er næsten lige så dyb, som den er bred, hvilket gør, at man kan opbevare rigtig mange ting i kurven.Den dybe Stak er oplagt at have stående på skrivebor

Tape, Classic, Klar
Pris: 20,00  
Læs mere »

Den flotte tape, Classic, er en del af House Doctors stilrene Monograph-serie. Tapen er transparent og kommer i assorterede sæt med simple designs i tre farver; rød, blå og grøn. Tapen har mange anvendelsesmuligheder, både til papirarbejde på kontoret og

Læs mere »

Flotte kontorartikler er et must for et trendy kontor-miljø. Giv dit papirarbejde og projekter et diskret farvepust med Duck Tape fra House Doctors serie med kontorartikler; Monograph. Tapen kommer assorteret i sæt med tre forskellige farver; grå, grøn og

Taske – Tanger, søgræs
Pris: 150,00  
Læs mere »

Denne superfine taske fra House Doctor er perfekt til en tur på stranden med dem du holder af. Tasken hedder Tanger, og måler 50 cm i længden, 20 cm i bredden og 35 cm i højden. Pak tasken med håndklæder, badetøj, solbriller og solcreme – og du er klar

Termokande, Cole, Sort
Pris: 529,00  
Læs mere »

Hold din kaffe eller te varm med denne termokande ved navn Cole fra House Doctor. Den kan indeholde op til 1,8 liter, hvilket er ideelt, når du har venner på besøg til eftermiddagskaffe og kage. Den er lavet af rustfrit stål, mens det matte ydre giver kan

Termokande, Matt brun
Pris: 180,00  
Læs mere »

House Doctor præsenterer termokanden, Matt, med et enkelt design og gennemført funktionalitet. Termokanden er lavet i stål og let at holde ren, og den praktiske hank gør den let at transportere. Tag termokanden med på farten og nyd din varme kaffe, te ell

Ugekalender
Pris: 42,50  
Læs mere »

Praktisk ugekalender fra House Doctors kontorbrand Monograph. Ugeplanneren har på hver side otte lige store felter, et til hver dag samt et til noter, samt et lidt større felt til weekly to-do. I øverste højre hjørne kan man notere ugenummeret. Der er 120

Vase, Kombi, Antik brun
Pris: 257,60  
Læs mere »

Kombi fra House Doctor er en skøn og dekorativ vase, der er fremstillet i stentøj og metal. Kombinationen mellem keramik og jern giver vasen et cool og rustikt look og tilfører boligen et personligt touch. Brug vasen til en smuk buket blomster eller med n

Læs mere »

Små vaser i smukke, organiske former er uden tvivl et hit i tiden. House Doctor kan derfor præsentere den fineste vase i stentøj med en helt unik grå/lysegrøn glasur. Vasen hedder Mini Bobbles, og ligner, som navnet antyder, to sammensatte bobler. Mini Bo

Læs mere »

Mini Bobbles, som denne vase fra House Doctor hedder, har en fin størrelse og farve der gør den helt unik, som den er. Blot ved at placere den i et arrangement med andre dekorationsgenstande, vil den tiltrække opmærksomheden ved hjælp af den smukke farve

Vase, Noa, Mørkebrun
Pris: 343,00  
Læs mere »

Med vaser i forskellige farver og former kan du skabe dynamik i indretningen af hjemmet på en elegant og dekorativ måde. Med denne skønne vase fra House Doctor kan du på en nem måde skabe liv og personlighed i indretningen. Uanset om du bruger vasen med e

Læs mere »

Den anderledes vasketøjskurv Stripe fra House Doctor er nem at folde sammen og er heller ikke større, end at man nemt kan bruge den til at transportere vasketøjet fra et evt. soveværelse til vaskemaskinen og videre ud til tørresnoren.Den smarte vasketøjsk

Vasketøjskurv med tern
Pris: 85,00  
Læs mere »

Squares er en meget enkelt vasketøjskurv i stof. Mønsteret er, som navnet antyder, tern. Det er en tynd sort streg, som tegner de mange kvaratiske tern. Den ternede vasketøjspose fra House Doctor har et meget neutral mønster, hvilket gør, at den passer in

Vægur, Watch, Beton
Pris: 282,00  
Læs mere »

WATCH fra House Doctor er et smukt og minimalistisk ur, fremstillet af beton. Uret har fine visere af messingbelagt jern. Kombinationen af beton og messing giver uret et rigtigt fint look. Brug uret som en dekorativ detalje i din indretning. Uret har mass

Whites potte – mellem
Pris: 136,00  
Læs mere »

Whites er en serie urtepotteskjulere i keramik fra House Doctor. Som navnet afslører, har potten hvid glasur.Whites potteskjuleren har høje sider, som buer ind i bunden til en høj fod. Den har et meget slankt udtryk. Whites kan bruges i hele hjemmet eks.

Whites potte – stor
Pris: 229,50  
Læs mere »

Whites er en serie urtepotteskjulere i keramik fra House Doctor. Som navnet afslører, har potten hvid glasur.Whites potteskjuleren har høje sider, som buer ind i bunden til en høj fod. Den har et meget slankt udtryk. Whites kan bruges i hele hjemmet eks.