Hay

På få år er Hay blevet et af de førende brands herhjemme på området på dekoration og møbler. Den danske virksomhed blev grundlagt tilbage i år 2002, og siden da er udviklingen og produktionen af nye varer taget kraftigt til. I dag kan du købe alt fra stole over borde til vaser og potter fra Hay.

Én af årsagerne til at virksomheden har vundet indpas hos danskerne, handler om kombinationen mellem moderne og funktionelle designs samt de konkurrencedygtige priser.

Visionen bag den internationalt anerkendte virksomhed

Det er visionen hos den populære møbelvirksomhed at levere produkter til danskerne, som skaber værdi i mange år frem. Der fremstilles sofaborde, sofaer, lænestole, puder og gulvvaser i stilrene designs, som kan matche både den traditionelle indretningsstil og den minimalistiske.

Det er et kendetegn hos Hay, at virksomheden med stor omhu vælger deres leverandører. Det er kun de firmaer, der anvender materialer i sundeste og mest holdbare kvaliteter, der kan blive en del af den danske succesvirksomhed.

Kvaliteten bliver blandt andet opretholdt og tjekket via besøg. Agenter fra den danske virksomhed tager på fysiske besøg hos leverandører for at sikre sig, at produktionen, arbejdsforholdene og materialerne lever op til de høje kvalitetsstandarder.

Hvad angår brug af træ i møblerne, er det kun producenter, der anvender FSC certificeret træ, der kan blive godkendt som leverandører.

FSC certificeringen er din garanti som forbruger for, at træet i dine møbler kommer fra lovlig og sund skovbrug. For hvert træ der fældes, plantes der lige så mange nye.

Miljøvenlighed og sundhed fra materiale over produktion til færdigt produkt

Det er ikke kun materialerne, der stilles høje krav til fra Hays side. Der arbejdes hver dag for at forbedre og videreudvikle produktionen, så fremstillingen af varer og møbler bliver så effektiv, ressourceoptimerende og miljøvenlig som muligt.

Går du op i miljøet, og vil du have god samvittighed, når møblerne i stuen, på kontoret eller værelset skal udskiftes, er Hay det rette designerbrand for dig.

Du får produkter, der kommer til at skabe stil og elegance år efter år. Kvaliteten er gennemført, så dine designervarer kan holde i flere generationer.

Om Hay sofaborde fra About A kollektionen

Har du allerede ét eller flere møbler fra den miljøbevidste virksomhed, kender du sikkert allerede til ”About A” kollektionen. Kollektionen var den første møbelserie, der blev lanceret.

Det var den velkendte og stilfulde About A Chair, der var det første møbel fra den serie, som skulle vise sig at blive en favorit i de danske hjem.

Siden den populære stol kom på markedet, er der kommet flere andre møbler til i kollektionen, som er skabt ud fra de samme principper om funktionalitet, æstetik, detaljer og komfort. Du finder blandt andet About A Table, About A Stool og About A Lounge.

De gennemførte navne og betegnelser er skabt af hensyn til dig som kunde. Det er hensigten med de letgenkendelige navne, at du nemt kan udpege de møbler i det konstant udviklende sortiment, som kan passe ind i dit interiør.

Udover About A kan der nævnes Loop Stand, Hee, Copenhague og About a Chair blandt de mest populære og afholdte møbelserier.

Stilrene designs der åbner op for personlig indretning

Det er blandt andet på grund af de stilrene og tidløse designs, at danskere i alle aldersgrupper har taget Hay til sig. Der er rig mulighed for at indrette sig i henhold til personlige smag og præferencer. Enhver kunde kan mixe og matche de møbler, puder og dekorationsobjekter, som passer til den personlige stil.

Har du allerede en Hay stol derhjemme, kan du vælge mellem de mange andre varer fra det smagfulde sortiment, som vil komplimentere dit hjem. Det kan være en Hay pude, der kan fås i både store og små størrelser samt i enkle farver og mere prangende nuancer.

Særligt om Hay sengetæpper og øvrige tekstilprodukter

Det er let at genkende en kurv, et sengetæppe eller et gulvtæppe fra den fremadstormende møbelvirksomhed. Deres tekstilprodukter er blevet varemærket, som kan genkendes på grund af det unikke look. Tæpper og tekstilgenstande er lavet af små filtkugler i forskellige nuancesammensætninger og designs.

Har du en minimalistiske indretning, vil det skabe liv og moderne forskønnelse i hjemmet at vælge et produkt, der kan give en flot kontrast.

Det er ikke kun for æstetikkens skyld eller af hensyn til de moderigtige looks, at de farverige designs er at finde på mange af de originale produkter fra møbelvirksomheden.

Det er med at skabe masser af komfort, når der vælges et gulvtæppe af filtkugler. Den tykke polstring er perfekt, hvis du har små børn, som holder af at kunne lege på gulvet i stuen. Barnet kommer til at lege i varme og behagelige forhold, når der er tyk polstring på gulvtæppet.

Du kan også selv få glæde af den ekstra komfort, når du bruger et gulvtæppe under lænestolen derhjemme eller på gulvet i soveværelset.

Gå på opdagelse i det brede udvalg af produkter til boligen

Uanset om du mangler nyt sengetøj til dig selv, eller om det er en skøn gave til veninden, du er på udkig efter, kan du finde de rette produkter i Hays brede udvalg.

Du kan blandt andet finde følgende produkter:

 • Gulvtæpper
 • Sengetæpper
 • Sengetøj
 • Puder
 • Kurve
 • Kasser
 • Sofaborde
 • Lænestole
 • Barstole
 • Vaser
 • Dekorationsgenstande og skulpturer til vindueskarmen
 • Puf og skamler
 • Viskestykker
 • Grydelapper
 • Håndklæder

Virksomheden lancerer konstant nye varer, der er med til at udvide dine valgmuligheder. Det kan være paraplyholdere, krukker og andre genstande, som er med til at give værdi i hjemmet.

Priserne går fra 100 DKK. og op til 4.000-5.000 DKK. for gulvtæpperne og møblerne.

Det er et kendetegn for den danske virksomhed, at den samarbejder med nogle af de mest toneangivne designere på det internationale område.

Det er særligt derfor, at Hay er kendt også udenfor Danmarks grænser.

Køb Hay møbler, accessories og belysning

Du finder Hay borde, stole, kasser og tilbehør i en række af de førende livsstilsforretninger, der kan besøges i alle større byer i Danmark. Derudover kan du handle de populære designervarer til spotpriser på nettet. Når du besøger webshoppen, får du indblik i de nyeste varer fra virksomheden, og du kan se de produkter, der er sat ned i pris.

Den store fordel ved det dynamiske sortiment er, at der hele tiden er varer, som sættes på udsalg. Dette er nødvendigt for, at virksomheden kan få plads på lageret til sæsonens nye produkter.

Selvom Hay sofaer, barstole og tilbehør i forvejen sælges til favorable og attraktive priser, kan der være ekstra penge at spare, når du køber på udsalg. Dette kan være den oplagte anledning, når du skal købe julegaver, eller når du vil give dine venner og veninder de skønneste og mest værdifulde værtindegaver i fremtiden.

Prisvindende designs inspireret af 50’erne og 60’erne

Har du flere møbler og accessories fra den danske virksomhed, vil du kunne ane den inspirationskilde, som designerne har en forkærlighed for – 1950-1960’erne designs. Det er ægteparret Mette og Rolf HAY, der i samarbejde med grundlæggeren af Bestseller (Troels Holch Povlsen) står bag den internationale møbelsucces.

Allerede året efter at firmet var blevet grundlagt, kunne grundlæggerne lancerere deres første møbler på en international messe i Køln. Den store kærlighed til designs og møbeludvikling har siden ført til, at virksomheden har modtaget flere priser for at bruge teknologi, der er enestående på området. Derudover har flere af virksomhedens produkter fået den anerkendelse at være en del af faste udstillinger hos nogle af de mest prominente museer i verden.

Besøger du Museum of Modern Art i New York, kommer du til at støde på de danske designervarer, der står side om side med objekter, der regnes for at være banebrydende og epokegørende.

Find frem til de bedste produkter til dine behov

Det brede og varierede produktsortiment kan virke overvældende, når du første gang besøger Hays egen webshop. Det kan være en hjælp for dig at inddele din shoppingsoplevelse i forhold til de produktkategorier, som de mange varer inddeles i forhold til.

Det er:

 • Dekoration
 • Kontor
 • Stue
 • Køkken
 • Møbler
 • Sofaborde
 • Opbevaring
 • Tekstiler
 • Belysning

Som det ses på de mange kategorier, er der mulighed for at dekorere og indrette hvert et rum i boligen med de funktionelle og elegante møbler fra danske Hay.

Inden for hver kategori gemmer der sig produkter, som er henvendt til forskellige målgrupper, behov og indretningsstilarter. ”Dekoration” er f.eks. en kategori, der giver mulighed for at finde vaser, skulpturer og pyntegenstande, der kan skabe værdi i den moderne og den blandede indretning, ligesom der kan findes ting, som kan pryde både i stuen og på teenageværelset.

I dag regnes virksomheden for at være landets største møbelproducent, der fremstiller møbler og tilbehør til både private hjem og til erhverv. Der eksporteres et stigende antal varer til andre lande i Norden og Europa, og på flere af de største arbejdspladser i Danmark kan der ses møbler og dekorationsgenstande, som stammer fra den populære virksomhed.

Som noget særligt er det ikke kun egne kollektioner, Hay står bag. Virksomheden har også en finger med i spillet i forhold til at give de elskede og ikoniske FBD-møbler nyt liv. FBD-møbler var dem, der i løbet af de seneste 50 år har været de mest ikoniske for dansk indretning.

Flotte Hay lamper

Herunder finder du et udvalg af flotte Hay lamper.

Bonbon Shade 380 City – HAY
Pris: 4.499,00  
Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 380 City er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det bløde ru udse

Læs mere »

Design Lucande Hayley 3 Pendel Clear/Chrome vil med sine smukke og elegante buede silhuet tage sig godt ud i næsten ethvert lokale. Især som det samlende element i stuen, ophængt parvis over spisebordet eller måske endda i entréen vil den komme til si

Læs mere »

Design Lucande Hayley 5 Pendel Clear/Chrome vil med sine smukke og elegante buede silhuet tage sig godt ud i næsten ethvert lokale. Især som det samlende element i stuen, ophængt parvis over spisebordet eller måske endda i entréen vil den komme til si

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Red er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Poa telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle den i

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Soft Black er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsl

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 470 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout Væglampe/Loftlampe JH10 Bronzed Brass har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den havne

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout Væglampe/Loftlampe JH11 Bronzed Brass har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den havne

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout Væglampe/Loftlampe JH12 Bronzed Brass har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den havne

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. klemme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lysk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. klemme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler ly

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC 2 arme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også skabe

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden me

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ellipse Classic White er en hel klassisk lampeskærm af rispapir, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. S

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Oblong Classic White er en hel klassisk lampeskærm af rispapir, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Sk

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø50 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø60 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø80 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har