Hay

På få år er Hay blevet et af de førende brands herhjemme på området på dekoration og møbler. Den danske virksomhed blev grundlagt tilbage i år 2002, og siden da er udviklingen og produktionen af nye varer taget kraftigt til. I dag kan du købe alt fra stole over borde til vaser og potter fra Hay.

Én af årsagerne til at virksomheden har vundet indpas hos danskerne, handler om kombinationen mellem moderne og funktionelle designs samt de konkurrencedygtige priser.

Visionen bag den internationalt anerkendte virksomhed

Det er visionen hos den populære møbelvirksomhed at levere produkter til danskerne, som skaber værdi i mange år frem. Der fremstilles sofaborde, sofaer, lænestole, puder og gulvvaser i stilrene designs, som kan matche både den traditionelle indretningsstil og den minimalistiske.

Det er et kendetegn hos Hay, at virksomheden med stor omhu vælger deres leverandører. Det er kun de firmaer, der anvender materialer i sundeste og mest holdbare kvaliteter, der kan blive en del af den danske succesvirksomhed.

Kvaliteten bliver blandt andet opretholdt og tjekket via besøg. Agenter fra den danske virksomhed tager på fysiske besøg hos leverandører for at sikre sig, at produktionen, arbejdsforholdene og materialerne lever op til de høje kvalitetsstandarder.

Hvad angår brug af træ i møblerne, er det kun producenter, der anvender FSC certificeret træ, der kan blive godkendt som leverandører.

FSC certificeringen er din garanti som forbruger for, at træet i dine møbler kommer fra lovlig og sund skovbrug. For hvert træ der fældes, plantes der lige så mange nye.

Miljøvenlighed og sundhed fra materiale over produktion til færdigt produkt

Det er ikke kun materialerne, der stilles høje krav til fra Hays side. Der arbejdes hver dag for at forbedre og videreudvikle produktionen, så fremstillingen af varer og møbler bliver så effektiv, ressourceoptimerende og miljøvenlig som muligt.

Går du op i miljøet, og vil du have god samvittighed, når møblerne i stuen, på kontoret eller værelset skal udskiftes, er Hay det rette designerbrand for dig.

Du får produkter, der kommer til at skabe stil og elegance år efter år. Kvaliteten er gennemført, så dine designervarer kan holde i flere generationer.

Om Hay sofaborde fra About A kollektionen

Har du allerede ét eller flere møbler fra den miljøbevidste virksomhed, kender du sikkert allerede til ”About A” kollektionen. Kollektionen var den første møbelserie, der blev lanceret.

Det var den velkendte og stilfulde About A Chair, der var det første møbel fra den serie, som skulle vise sig at blive en favorit i de danske hjem.

Siden den populære stol kom på markedet, er der kommet flere andre møbler til i kollektionen, som er skabt ud fra de samme principper om funktionalitet, æstetik, detaljer og komfort. Du finder blandt andet About A Table, About A Stool og About A Lounge.

De gennemførte navne og betegnelser er skabt af hensyn til dig som kunde. Det er hensigten med de letgenkendelige navne, at du nemt kan udpege de møbler i det konstant udviklende sortiment, som kan passe ind i dit interiør.

Udover About A kan der nævnes Loop Stand, Hee, Copenhague og About a Chair blandt de mest populære og afholdte møbelserier.

Stilrene designs der åbner op for personlig indretning

Det er blandt andet på grund af de stilrene og tidløse designs, at danskere i alle aldersgrupper har taget Hay til sig. Der er rig mulighed for at indrette sig i henhold til personlige smag og præferencer. Enhver kunde kan mixe og matche de møbler, puder og dekorationsobjekter, som passer til den personlige stil.

Har du allerede en Hay stol derhjemme, kan du vælge mellem de mange andre varer fra det smagfulde sortiment, som vil komplimentere dit hjem. Det kan være en Hay pude, der kan fås i både store og små størrelser samt i enkle farver og mere prangende nuancer.

Særligt om Hay sengetæpper og øvrige tekstilprodukter

Det er let at genkende en kurv, et sengetæppe eller et gulvtæppe fra den fremadstormende møbelvirksomhed. Deres tekstilprodukter er blevet varemærket, som kan genkendes på grund af det unikke look. Tæpper og tekstilgenstande er lavet af små filtkugler i forskellige nuancesammensætninger og designs.

Har du en minimalistiske indretning, vil det skabe liv og moderne forskønnelse i hjemmet at vælge et produkt, der kan give en flot kontrast.

Det er ikke kun for æstetikkens skyld eller af hensyn til de moderigtige looks, at de farverige designs er at finde på mange af de originale produkter fra møbelvirksomheden.

Det er med at skabe masser af komfort, når der vælges et gulvtæppe af filtkugler. Den tykke polstring er perfekt, hvis du har små børn, som holder af at kunne lege på gulvet i stuen. Barnet kommer til at lege i varme og behagelige forhold, når der er tyk polstring på gulvtæppet.

Du kan også selv få glæde af den ekstra komfort, når du bruger et gulvtæppe under lænestolen derhjemme eller på gulvet i soveværelset.

Gå på opdagelse i det brede udvalg af produkter til boligen

Uanset om du mangler nyt sengetøj til dig selv, eller om det er en skøn gave til veninden, du er på udkig efter, kan du finde de rette produkter i Hays brede udvalg.

Du kan blandt andet finde følgende produkter:

 • Gulvtæpper
 • Sengetæpper
 • Sengetøj
 • Puder
 • Kurve
 • Sofaborde
 • Lænestole
 • Barstole
 • Vaser
 • Dekorationsgenstande og skulpturer til vindueskarmen
 • Puf og skamler
 • Viskestykker
 • Grydelapper
 • Håndklæder

Virksomheden lancerer konstant nye varer, der er med til at udvide dine valgmuligheder. Det kan være paraplyholdere, krukker og andre genstande, som er med til at give værdi i hjemmet.

Priserne går fra 100 DKK. og op til 4.000-5.000 DKK. for gulvtæpperne og møblerne.

Det er et kendetegn for den danske virksomhed, at den samarbejder med nogle af de mest toneangivne designere på det internationale område.

Det er særligt derfor, at Hay er kendt også udenfor Danmarks grænser.

Køb Hay møbler, accessories og belysning

Du finder Hay borde, stole og tilbehør i en række af de førende livsstilsforretninger, der kan besøges i alle større byer i Danmark. Derudover kan du handle de populære designervarer til spotpriser på nettet. Når du besøger webshoppen, får du indblik i de nyeste varer fra virksomheden, og du kan se de produkter, der er sat ned i pris.

Den store fordel ved det dynamiske sortiment er, at der hele tiden er varer, som sættes på udsalg. Dette er nødvendigt for, at virksomheden kan få plads på lageret til sæsonens nye produkter.

Selvom Hay sofaer, barstole og tilbehør i forvejen sælges til favorable og attraktive priser, kan der være ekstra penge at spare, når du køber på udsalg. Dette kan være den oplagte anledning, når du skal købe julegaver, eller når du vil give dine venner og veninder de skønneste og mest værdifulde værtindegaver i fremtiden.

Prisvindende designs inspireret af 50’erne og 60’erne

Har du flere møbler og accessories fra den danske virksomhed, vil du kunne ane den inspirationskilde, som designerne har en forkærlighed for – 1950-1960’erne designs. Det er ægteparret Mette og Rolf HAY, der i samarbejde med grundlæggeren af Bestseller (Troels Holch Povlsen) står bag den internationale møbelsucces.

Allerede året efter at firmet var blevet grundlagt, kunne grundlæggerne lancerere deres første møbler på en international messe i Køln. Den store kærlighed til designs og møbeludvikling har siden ført til, at virksomheden har modtaget flere priser for at bruge teknologi, der er enestående på området. Derudover har flere af virksomhedens produkter fået den anerkendelse at være en del af faste udstillinger hos nogle af de mest prominente museer i verden.

Besøger du Museum of Modern Art i New York, kommer du til at støde på de danske designervarer, der står side om side med objekter, der regnes for at være banebrydende og epokegørende.

Find frem til de bedste produkter til dine behov

Det brede og varierede produktsortiment kan virke overvældende, når du første gang besøger Hays egen webshop. Det kan være en hjælp for dig at inddele din shoppingsoplevelse i forhold til de produktkategorier, som de mange varer inddeles i forhold til.

Det er:

 • Dekoration
 • Kontor
 • Stue
 • Køkken
 • Møbler
 • Sofaborde
 • Opbevaring
 • Tekstiler
 • Belysning

Som det ses på de mange kategorier, er der mulighed for at dekorere og indrette hvert et rum i boligen med de funktionelle og elegante møbler fra danske Hay.

Inden for hver kategori gemmer der sig produkter, som er henvendt til forskellige målgrupper, behov og indretningsstilarter. ”Dekoration” er f.eks. en kategori, der giver mulighed for at finde vaser, skulpturer og pyntegenstande, der kan skabe værdi i den moderne og den blandede indretning, ligesom der kan findes ting, som kan pryde både i stuen og på teenageværelset.

I dag regnes virksomheden for at være landets største møbelproducent, der fremstiller møbler og tilbehør til både private hjem og til erhverv. Der eksporteres et stigende antal varer til andre lande i Norden og Europa, og på flere af de største arbejdspladser i Danmark kan der ses møbler og dekorationsgenstande, som stammer fra den populære virksomhed.

Som noget særligt er det ikke kun egne kollektioner, Hay står bag. Virksomheden har også en finger med i spillet i forhold til at give de elskede og ikoniske FBD-møbler nyt liv. FBD-møbler var dem, der i løbet af de seneste 50 år har været de mest ikoniske for dansk indretning.

Flotte Hay lamper

Herunder finder du et udvalg af flotte Hay lamper.

Læs mere »

Design Johan van Hangel for HAY Koncept 30 Degrees Pendel L w. Black Cord er en super simpel og smuk pendel i lamineret ege-finér. Ved at anvende en halvcirkelformet finerplade og justere enderne i en 30 grader vinkel, opnår man en samling der synes

Læs mere »

Design Johan van Hangel for HAY Koncept 30 Degrees Pendel M w. Black Cord er en super simpel og smuk pendel i lamineret ege-finér. Ved at anvende en halvcirkelformet finerplade og justere enderne i en 30 grader vinkel, opnår man en samling der synes

Læs mere »

Design Johan van Hangel for HAY Koncept 30 Degrees Pendel S w. Black Cord er en super simpel og smuk pendel i lamineret ege-finér. Ved at anvende en halvcirkelformet finerplade og justere enderne i en 30 grader vinkel, opnår man en samling der synes

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulighede

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Sconce Væglampe Hardwired Auburn Red er en del af lampeserien Arcs skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurvede buer sluttet sa

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Sconce Væglampe Hardwired Cobalt Blue er en del af lampeserien Arcs skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurvede buer sluttet s

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Sconce Væglampe Hardwired Mirror er en del af lampeserien Arcs skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurvede buer sluttet sammen

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Sconce Væglampe Hardwired Sea Green er en del af lampeserien Arcs skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurvede buer sluttet sa

Arcs Shade Auburn Red – HAY
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Shade Auburn Red er en del af en serie designs med buen som primærform. Ophavsmændene til disse designs er den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Arcs Shade er en konstruktion bestående a

Arcs Shade Cobalt Blue – HAY
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Shade Cobalt Blue er en del af en serie designs med buen som primærform. Ophavsmændene til disse designs er den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Arcs Shade er en konstruktion bestående

Arcs Shade Mirror – HAY
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Shade Mirror er en del af en serie designs med buen som primærform. Ophavsmændene til disse designs er den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Arcs Shade er en konstruktion bestående af en

Arcs Shade Sea Green – HAY
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Shade Sea Green er en del af en serie designs med buen som primærform. Ophavsmændene til disse designs er den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Arcs Shade er en konstruktion bestående af

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Switch Væglampe Auburn Red er en variant af de smukke, buede lamper fra Arcs-serien skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurved

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Switch Væglampe Cobalt Blue er en variant af de smukke, buede lamper fra Arcs-serien skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurve

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Switch Væglampe Mirror er en variant af de smukke, buede lamper fra Arcs-serien skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurvede bu

Læs mere »

Design Muller Van Severen for HAY Arcs Switch Væglampe Sea Green er en variant af de smukke, buede lamper fra Arcs-serien skabt af den belgiske designerduo Muller Van Severen for det danske HAY. Kendetegnende for Arcs-lamperne er de ensartede, kurvede

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Bias Rug 140 x 200 Cappuccino er vævet af en blanding af uld og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Tæppet er vævet i alsidige og klassiske farver med en tofarvet visuel

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Bias Rug 140 x 200 Light Blue er vævet af en blanding af uld og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Tæppet er vævet i alsidige og klassiske farver med en tofarvet visuel

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Bias Rug 80 X 200 Cappuccino er vævet af en blanding af uld og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Tæppet er vævet i alsidige og klassiske farver med en tofarvet visuel e

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Bias Rug 80 x 200 Dark Blue er vævet af en blanding af uld og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Tæppet er vævet i alsidige og klassiske farver med en tofarvet visuel ef

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Bias Rug 80 x 200 Ligth Blue er vævet af en blanding af uld og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Tæppet er vævet i alsidige og klassiske farver med en tofarvet visuel e

Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 320 Grey Melange er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det bløde

Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 320 Yellow Melange er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det blø

Bonbon Shade 380 City – HAY
Pris: 4.499,00  
Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 380 City er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det bløde ru udse

Bonbon Shade 380 City – HAY
Pris: 4.499,00  
Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 380 City er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det bløde ru udse

Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 380 Ice Cream er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det bløde ru

Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 380 Ice Cream er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det bløde ru

Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Bonbon Shade 500 Blue Tones er et lille, æstetisk mesterværk fra danske HAY af designeren Ana KraÅ¡. Lampeskærmen er lavet af en håndvævet uldblanding, der giver lampen en mat, ru overflade. I kombination med de smukke kølige

Læs mere »

Design Ana KraÅ¡ for HAY Koncept Bonbon Shade 500 Earth Tones er en iøjefaldende lampeskærm, på grund af det utraditionelle materialevalg. Det tynde garn, består af nylon, der giver et holdbart materiale kombineret med uld der giver lampen det bløde

Læs mere »

Design Jaime Haytón for Fritz Hansen Candleholder Large Stainless Steel er en nyfortolkning af den klassiske kammerlysestage. Den kølige metalfarve tilføjer et industrielt og moderne element til det traditionelle og velkendte. De mange, arrangerede cy

Læs mere »

Design Jaime Haytón for Fritz Hansen Candleholder Single Stainless Steel er en smagfuld og dekorativ kreation inspireret af den klassiske kammerlysestage. Den kølige metalfarve tilføjer et industrielt og moderne element til det traditionelle og velken

Læs mere »

Design Jaime Haytón for Fritz Hansen Candleholder Single Stainless Steel er en smagfuld og dekorativ kreation inspireret af den klassiske kammerlysestage. Den kølige metalfarve tilføjer et industrielt og moderne element til det traditionelle og velken

Cloche Bordlampe Black – HAY
Pris: 1.999,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Cloche Bordlampe Black er en minimalistisk og yderst elegant bordlampe. Lampens skrå design, skaber en visuel ubalance, den synes at være lige på grænsen til at tippe. Som en blå klokkeblomst er lampen soli

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Cloche Bordlampe Mint Green er en minimalistisk og yderst elegant bordlampe. Lampens skrå design, skaber en visuel ubalance, den synes at være lige på grænsen til at tippe. Som en blå klokkeblomst er lampen

Cloche Bordlampe Mocca – HAY
Pris: 1.999,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Cloche Bordlampe Mocca er en minimalistisk og yderst elegant bordlampe. Lampens skrå design, skaber en visuel ubalance, den synes at være lige på grænsen til at tippe. Som en blå klokkeblomst er lampen soli

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Cloche Bordlampe Polished Brass er en minimalistisk og yderst elegant bordlampe. Lampens skrå design, skaber en visuel ubalance, den synes at være lige på grænsen til at tippe. Som en blå klokkeblomst er la

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Crinkle Bedspread Anthracite er et sengetæppe af blød og let bomuld. Sengetæppet har et rynket mønster med kvaste ender. Sengetæppet kan anvendes til at give soveværelset kant. Indret med Crinkle sengetæppet i dit sovev

Crinkle Bedspread Grey – HAY
Pris: 1.399,00  
Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Crinkle Bedspread Grey er et sengetæppe af blød og let bomuld. Sengetæppet har et rynket mønster med kvaste ender. Sengetæppet kan anvendes til at give soveværelset kant. Indret med Crinkle sengetæppet i dit soveværelse

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Crinkle Bedspread Light Blue er et sengetæppe af blød og let bomuld. Sengetæppet har et rynket mønster med kvaste ender. Sengetæppet kan anvendes til at give soveværelset kant. Indret med Crinkle sengetæppet i dit sovev

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Door Mat 50 x 70 Blue er vævet af jute og uld i et tofarvet design med kontrastfarvede enderne. Dørmåtten har et råt og moderne udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Anvend dørmåtten steder, hvor der er ov

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Door Mat 50 x 70 Burgundy er vævet af jute og uld i et tofarvet design med kontrastfarvede enderne. Dørmåtten har et råt og moderne udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Anvend dørmåtten steder, hvor der e

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Door Mat 50 x 70 Green er vævet af jute og uld i et tofarvet design med kontrastfarvede enderne. Dørmåtten har et råt og moderne udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Anvend dørmåtten steder, hvor der er o

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Door Mat 50 x 70 Light Green er vævet af jute og uld i et tofarvet design med kontrastfarvede enderne. Dørmåtten har et råt og moderne udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Anvend dørmåtten steder, hvor de

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Door Mat 50 x 70 Pink er vævet af jute og uld i et tofarvet design med kontrastfarvede enderne. Dørmåtten har et råt og moderne udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Anvend dørmåtten steder, hvor der er ov

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Door Mat 50 x 70 Sand er vævet af jute og uld i et tofarvet design med kontrastfarvede enderne. Dørmåtten har et råt og moderne udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Anvend dørmåtten steder, hvor der er ov

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Door Mat 50 x 70 Yellow er vævet af jute og uld i et tofarvet design med kontrastfarvede enderne. Dørmåtten har et råt og moderne udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Anvend dørmåtten steder, hvor der er

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Beige kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og s

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Blue kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Dark kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Moss kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Navy kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Rose kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Warm kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Soft Yellow kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Tint Beige kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og s

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Tint Cognac kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Tint Dark Grey kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Tint Grey kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Tint Ligth Grey kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Tint Midnight Blue kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sof

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion 1 Dot Tint Rose kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion ST 1 Dot Caramel kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og s

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion ST 1 Dot Dark Blue kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion ST 1 Dot Dark Grey kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion ST 1 Dot Golden Yellow kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofae

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion ST 1 Dot Green kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og sen

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion ST 1 Dot Orange kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og se

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Dot Cushion ST 1 Dot Rose kendetegnes på dens knap placeret midt i puden. Dens stilfulde og klassiske design har gjort den til en design klassiker i mange hjem. Kan anvendes til at pynte og skabe hygge i både sofaen og seng

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Eclectic Col. 2018 50×50 Grey taler til sanserne med de nøje udvalgte og håndplukkede tekstiler. De mange forskellige farver, teksturer og mønstrer i kollektionen gør, at puderne passer ind i mange forskellige miljøer og hj

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Eclectic Col. 2018 50×50 Yellow taler til sanserne med de nøje udvalgte og håndplukkede tekstiler. De mange forskellige farver, teksturer og mønstrer i kollektionen gør, at puderne passer ind i mange forskellige miljøer og

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Bordlampe Ash grey er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af lys

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Bordlampe Soft black er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af l

Læs mere »

Fifty-Fifty Gulvlampe Ash grey er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af lyset efter ønske. Designeren Sam Weller,

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Gulvlampe Soft black er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af l

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Mini Bordlampe Ash grey er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering a

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Mini Bordlampe Soft black er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Væglampe Cream White er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af l

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Væglampe Soft Black er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af ly

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Flare Tall Yellow/White er lavet af farvet borosilikatglas med en markeret kant. Lysestagen kan med et lys i skabe hygge og atmosfære, men selv uden lys i kan lysestagen bidrage med personlighed og karakter til indretningen

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Fonte Candleholder L Black er inspireret af en holder brugt til japansk blomsterkunst. Det kan ses på de fremspringende pigge på den forhøjede fod, hvor du kan lave dine egne unikke stearinlys kombinationer ved at pl

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Fonte Candleholder XL Black er inspireret af en holder brugt til japansk blomsterkunst. Det kan ses på de fremspringende pigge på den forhøjede fod, hvor du kan lave dine egne unikke stearinlys kombinationer ved at p

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami JH18 er en stilful og flot bordlampe designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræsentere

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami Pendel JH3 er en stilful og flot pendel designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræ

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami Pendel JH4 er en stilful og flot pendel designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræ

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami Pendel JH5 er en stilful og flot pendel designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræsent

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Happy Hook Blush er et muntert design, der tydeligt er inspireret af den velkendte smiley. Monter knagen, der hvor du hænger din jakke, tasken, håndklædet eller viskestykkerne. Happy Hook er ikke kun pra

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Happy Hook Dark Turquoise er et muntert design, der tydeligt er inspireret af den velkendte smiley. Monter knagen, der hvor du hænger din jakke, tasken, håndklædet eller viskestykkerne. Happy Hook er ikk

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Happy Hook Green Grey er et muntert design, der tydeligt er inspireret af den velkendte smiley. Monter knagen, der hvor du hænger din jakke, tasken, håndklædet eller viskestykkerne. Happy Hook er ikke ku

Læs mere »

Design Lucande Hayley 3 Pendel Clear/Chrome vil med sine smukke og elegante buede silhuet tage sig godt ud i næsten ethvert lokale. Især som det samlende element i stuen, ophængt parvis over spisebordet eller måske endda i entréen vil den komme til si

Læs mere »

Design Lucande Hayley 5 Pendel Clear/Chrome vil med sine smukke og elegante buede silhuet tage sig godt ud i næsten ethvert lokale. Især som det samlende element i stuen, ophængt parvis over spisebordet eller måske endda i entréen vil den komme til si

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Ikebana Vase Large giver dig mulighed for at arrangere dine blomster så de fremtræder smukke og naturlige. Det japanske ord ’Ikabana’ betyder ’levende blomster’ og er en ældgammel teknik indenfor bl

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Ikebana Vase Long giver dig mulighed for at arrangere dine blomster så de fremtræder smukke og naturlige. Det japanske ord ’Ikabana’ betyder ’levende blomster’ og er en ældgammel teknik indenfor blo

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Ikebana Vase Small giver dig mulighed for at arrangere dine blomster så de fremtræder smukke og naturlige. Det japanske ord ’Ikabana’ betyder ’levende blomster’ og er en ældgammel teknik indenfor bl

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Ikeru Vase High er inspireret af ’Ikebana’, som er japansk og betyder ’levende blomster’. Ikebana er en ældgammel teknik indenfor blomsterarrangementer, der fokuserer på at skabe luft mellem stilken

Læs mere »

Design Jaime Hayon for Fritz Hansen Koncept Ikeru Vase Low er inspireret af ’Ikebana’, som er japansk og betyder ’levende blomster’. Ikebana er en ældgammel teknik indenfor blomsterarrangementer, der fokuserer på at skabe luft mellem stilkene

Læs mere »

Design Fritz Hansen Koncept Jaime Hayon Throw Gold er lækkert tæppe fra Fritz Hansen, der kan være med til at skabe hygge og varme i hjemmet. Anvend en plaid som en del af indretningen og match med pyntepuder i passende farver, for at skabe en afs

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Kite Quilt 260×260 Grey er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld, som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et rombemønster, der dækker hele tæppet, hvilket giver et moderne og samtidig et subtilt grafisk udtryk.

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Kite Quilt 260×260 Sand er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld, som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et rombemønster, der dækker hele tæppet, hvilket giver et moderne og samtidig et subtilt grafisk udtryk.

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Kite Quilt 260×260 Sky Blue er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld, som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et rombemønster, der dækker hele tæppet, hvilket giver et moderne og samtidig et subtilt grafisk udtryk.

Læs mere »

Design HAY Ledningssæt Bord Black er et alsidigt ledningssæt fra HAY. Fatningen er en E27, så der er rig mulighed for at anvende netop den pære, der passer til dit belysningsbehov. På den 2 meter lange tekstilledning, er afbryderen placeret for let be

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Bordlampe Ash grey er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placeret

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Bordlampe Soft black er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placere

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Gulvlampe Ash grey er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placeret

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Gulvlampe Soft black er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placere

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Black Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Dark Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt pro

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Light Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt pr

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Mixed Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Natural Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Natural Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Smoked Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Stainless Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produk

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Terracotta er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe The Black Sheep fra New Works er i familie med Material Pendlen, som er en af New Works mest populære lamper siden dag ét, så nu er det på tide at udvide serien med en bordlampe og

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe White Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe White Opal Glass er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produ

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Yellow Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Dark Marble var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Dark Grey Concrete var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Light Grey Concrete var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge de

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Mixed Cork var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette m

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Natural Cork var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Natural Oak var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Smoked Oak var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette m

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Pendel Stainless Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Terracotta var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette m

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel The Black Sheep var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det re

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel White Marble var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Pendel White Opal Glass er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Yellow Steel var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Black Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Dark Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt prod

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Light Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt pro

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Mixed Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Med

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Natural Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Natural Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Smoked Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Med

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Stainless Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Terracotta er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Med

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe The Black Sheep fra New Works er i familie med Material Pendlen, som er en af New Works mest populære lamper siden dag ét, så nu er det på tide at udvide serien med en bordlampe og

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe White Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe White Opal Glass er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produk

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Yellow Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Bright Red tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem.

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Green tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. Det v

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Lavender tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. De

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Oxide Red tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. D

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe White tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. Det v

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Yellow tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. Det

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Bright Red tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem.

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Green tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. Det v

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Lavender tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. De

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Oxide Red tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. D

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe White tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. Det v

Læs mere »

Design HAY Matin Væglampe Yellow tager det klassiske bordlampedesign og sætter det på væggen i stedet. Denne lækre kreation af HAY kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. Det

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Bright Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er bå

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Green er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Lavender er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Oxide Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er båd

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L White er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Yellow er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både r

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Bright Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er bå

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Green er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Lavender er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Oxide Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er båd

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S White er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Yellow er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både r

Læs mere »

Design HAY Matin Flush Væglampe Lavender er en lækker kreation af HAY, der kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. LED-belysningen og det medfølgende stålbeslag gør, at lampen

Læs mere »

Design HAY Matin Flush Væglampe White er en lækker kreation af HAY, der kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. LED-belysningen og det medfølgende stålbeslag gør, at lampen bå

Læs mere »

Design HAY Matin Flush Væglampe Yellow er en lækker kreation af HAY, der kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. LED-belysningen og det medfølgende stålbeslag gør, at lampen b

Læs mere »

Design HAY Matin Flush Væglampe Lavender er en lækker kreation af HAY, der kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. LED-belysningen og det medfølgende stålbeslag gør, at lampen

Læs mere »

Design HAY Matin Flush Væglampe White er en lækker kreation af HAY, der kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. LED-belysningen og det medfølgende stålbeslag gør, at lampen bå

Læs mere »

Design HAY Matin Flush Væglampe Yellow er en lækker kreation af HAY, der kombinerer visuel elegance med fysisk robusthed og tilføjer en moderne belysning med et poetisk touch til dit hjem. LED-belysningen og det medfølgende stålbeslag gør, at lampen b

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mega Dot 260×260 Black/Cream er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et mønster af mindre cirkler, hvilket giver en et moderne udtryk. Tæppet kan fås i et ensfarvet design i

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mega Dot 260×260 Dark Grey er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et mønster af mindre cirkler, hvilket giver en et moderne udtryk. Tæppet kan fås i et ensfarvet design i e

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mega Dot 260×260 Lavender er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et mønster af mindre cirkler, hvilket giver en et moderne udtryk. Tæppet kan fås i et ensfarvet design i et

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mega Dot 260×260 Light Grey er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et mønster af mindre cirkler, hvilket giver en et moderne udtryk. Tæppet kan fås i et ensfarvet design i

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mega Dot 260×260 Mustard er et sengetæppe af ren kvalitets bomuld som giver blødhed og holdbarhed. Sengetæppet har et mønster af mindre cirkler, hvilket giver en et moderne udtryk. Tæppet kan fås i et ensfarvet design i et

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mohair Blanket Dark Blue er en luksuriøs uldplaid, som giver en tyk og tuftet tekstur. Plaiden er stribet i to kontrastfyldte farver med utydelige skift. Enderne på plaiden er frynsede, hvilket fuldender plaidens nuancerede

Mono Blanket Fog – HAY
Pris: 599,00  
Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mono Blanket Fog er lavet af blød, ren uld og kendetegnes på dens twillstruktur, som skaber de diagonale vævede linjer på plaiden. Enderne på plaiden er frynsede, hvilket giver kant til det stilrene skandinaviske design.

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mono Blanket Midnight Blue er lavet af blød, ren uld og kendetegnes på dens twillstruktur, som skaber de diagonale vævede linjer på plaiden. Enderne på plaiden er frynsede, hvilket giver kant til det stilrene skandinaviske

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mono Blanket Milk Tea er lavet af blød, ren uld og kendetegnes på dens twillstruktur, som skaber de diagonale vævede linjer på plaiden. Enderne på plaiden er frynsede, hvilket giver kant til det stilrene skandinaviske desig

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mono Blanket Steel Grey er lavet af blød, ren uld og kendetegnes på dens twillstruktur, som skaber de diagonale vævede linjer på plaiden. Enderne på plaiden er frynsede, hvilket giver kant til det stilrene skandinaviske des

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Mono Blanket Verdigris Green er lavet af blød, ren uld og kendetegnes på dens twillstruktur, som skaber de diagonale vævede linjer på plaiden. Enderne på plaiden er frynsede, hvilket giver kant til det stilrene skandinavisk

Læs mere »

Design HAY Koncept Neon Tube LED Ice Blue er en helt simpel lampe, der tager udgangspunkt i det velkendte lysstofrør. Den fås i forskellige farver, der hurtigt giver stemning og atmosfære til rummet. I mørket giver den en tynd stribe af stemningsfuld

Neon Tube LED Pink – HAY
Pris: 449,00  
Læs mere »

Design HAY Koncept Neon Tube LED Pink er en helt simpel lampe, der tager udgangspunkt i det velkendte lysstofrør. Den fås i forskellige farver, der hurtigt giver stemning og atmosfære til rummet. I mørket giver den en tynd stribe af stemningsfuldt ly

Neon Tube LED Red – HAY
Pris: 449,00  
Læs mere »

Design HAY Koncept Neon Tube LED Red er en helt simpel lampe, der tager udgangspunkt i det velkendte lysstofrør. Den fås i forskellige farver, der hurtigt giver stemning og atmosfære til rummet. I mørket giver den en tynd stribe af stemningsfuldt lys

Læs mere »

Design HAY Koncept Neon Tube LED Warm White er en helt simpel lampe, der tager udgangspunkt i det velkendte lysstofrør. Den fås i forskellige farver, der hurtigt giver stemning og atmosfære til rummet. I mørket giver den en tynd stribe af stemningsfu

Læs mere »

Design HAY Koncept Neon Tube LED Yellow er en helt simpel lampe, der tager udgangspunkt i det velkendte lysstofrør. Den fås i forskellige farver, der hurtigt giver stemning og atmosfære til rummet. I mørket giver den en tynd stribe af stemningsfuldt

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Button Væglampe Dark grey er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede ove

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Button Væglampe Off-white er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede ove

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Clip Væglampe Dark grey er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overf

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Clip Væglampe Off white er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overf

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Væglampe Dark grey er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overflade

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Væglampe Off white er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overflade

Ophæng Black – HAY
Pris: 249,00  
Læs mere »

Design HAY Koncept Cord Set Black er et ledningssæt fra HAY med en E27 fatning, som du kan mixe og matche dine lampeskærme. Du kan eksempelvis anvende den til de fine Rice Paper Lampeskærme, der giver et blødt og flot udtryk i rummet. Vi fører et

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao 350 Bordlampe Opal Glass er designet af japanske Naoto Fukasawa, der er blevet inspireret af de traditionelle Pao telte, der ofte ses oplyst i Mongoliet. Naoto satte sig for at indkapsle den indbydende og var

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Cream White er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkaps

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Cream White er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkaps

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Red er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle den i

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Red er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Poa telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle den i

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 230 Soft Black er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsl

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Cream White er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkaps

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Cream White er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkaps

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Soft Black er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsl

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 350 Soft Black er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsl

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 470 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 470 Cool Grey er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsle

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 470 Cream White er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkaps

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 470 Cream White er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkaps

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 470 Soft Black er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsl

Læs mere »

Design Naoto Fukasawa for HAY Koncept Pao Steel Pendel 470 Soft Black er en simpel pendel – designet af japanske Naoto Fukasawa. Med inspiration fra de traditionelle Pao telte, som men ofte ser oplyst i Mongoliet, satte Fukasawa sig for at indkapsl

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout JH10 Væglampe/Loftlampe Bronzed Brass Dim-to-warm har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout JH10 Væglampe/Loftlampe Gold Dim-to-warm har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den ha

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout JH11 Væglampe/Loftlampe Bronzed Brass Dim-to-warm har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout JH11 Væglampe/Loftlampe Gold Dim-to-warm har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den ha

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout JH12 Væglampe/Loftlampe Bronzed Brass Dim-to-warm har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout JH12 Væglampe/Loftlampe Gold Dim-to-warm har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den ha

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout Væglampe/Loftlampe JH10 Bronzed Brass har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den havne

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Passepartout JH10 Gold er en super flot og enkelt væglampe eller loftlampe, der kan bruges rigtig mange steder. Brug den i entréen som dekorativt velkomstlys eller brug den i soveværelset, hvor du har brug f

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout Væglampe/Loftlampe JH11 Bronzed Brass har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den havne

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout Væglampe/Loftlampe JH11 Gold har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den havner på vægg

Læs mere »

Design Jamie Hayon for &Traditon Passepartout Væglampe/Loftlampe JH12 Bronzed Brass har sit meget rammende navn fra det franske udtryk for det at kunne gå overalt. Det er nemlig præcis hvad denne smukke minimalistiske lyskilde kan. Uanet om den havne

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Passepartout JH12 Satin Poleret Messing er en super flot og enkelt væglampe eller loftlampe, der kan bruges rigtig mange steder. Brug den i entréen som dekorativt velkomstlys eller brug den i soveværelset, h

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 1 arm m. klemme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyski

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. klemme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lysk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. klemme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler ly

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe L Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe L Soft Black/Alu er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe S Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe S Soft Black/Alu er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC 2 arme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også skabe

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC 2 arme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også ska

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Linear Pendel Cream White er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Linear Pendel Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men o

PC Pendel L Aluminium – HAY
Pris: 2.999,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel L Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel L Soft Black alu er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men og

PC Pendel M Aluminium – HAY
Pris: 1.899,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel M Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel M Emerald green er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men ogs

PC Pendel M Soft Black – HAY
Pris: 1.899,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel M Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også s

PC Pendel S Aluminium – HAY
Pris: 1.099,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

PC Pendel S Blush red – HAY
Pris: 1.099,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Blush red er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Emerald green er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men ogs

PC Pendel S Soft Black – HAY
Pris: 1.099,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også s

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC To Go Bordlampe Cream white er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden me

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Portable Bordlampe Dusty Red er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden m

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Portable Bordlampe Ocean Green er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC To Go Bordlampe Olive er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Portable Bordlampe Sky Blue er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden me

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC To Go Bordlampe Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Væglampe 1 arm Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men og

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. bordbase Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler ly

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. bordbase Leaf green er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. bordbase Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden me

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Peas 140 x 200 Dark Green er et uldtæppe vævet i Indien. Tæppets farvede filt kugler skaber en behagelig overflade og giver rummet et hyggeligt og unikt look. Anvend tæppet i stuen til at skabe en hyggekrog. Tæppet er k

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Peas 140 x 200 Dark Grey er et uldtæppe vævet i Indien. Tæppets farvede filt kugler skaber en behagelig overflade og giver rummet et hyggeligt og unikt look. Anvend tæppet i stuen til at skabe en hyggekrog. Tæppet er ko

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Peas 140 x 200 Medium Grey er et uldtæppe vævet i Indien. Tæppets farvede filt kugler skaber en behagelig overflade og giver rummet et hyggeligt og unikt look. Anvend tæppet i stuen til at skabe en hyggekrog. Tæppet er

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Peas 140 x 200 Soft Grey er et uldtæppe vævet i Indien. Tæppets farvede filt kugler skaber en behagelig overflade og giver rummet et hyggeligt og unikt look. Anvend tæppet i stuen til at skabe en hyggekrog. Tæppet er ko

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Pinocchio Ø90 Multi Colour er opkaldt efter et dansk stykke slik, hvilket er sød lakrids omkredset af et farverigt sukker lag. Tæppet er håndlavet i Nepal og giver farve og liv i indretningen. Tæppet er lavet af uld ud fra

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Pinocchio Ø90 Multi Colour er opkaldt efter et dansk stykke slik, hvilket er sød lakrids omkredset af et farverigt sukker lag. Tæppet er håndlavet i Nepal og giver farve og liv i indretningen. Tæppet er lavet af uld ud fra

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Plica Sprinkle Bordeaux er en meget alsidig pude, som har en rektangulær form med syede sider. Puden er lavet af førsteklasses stof i en tofarvet farvetone, hvilket giver en ultrablød pude med et organisk og nordiske look.

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Plica Sprinkle Cream er en meget alsidig pude, som har en rektangulær form med syede sider. Puden er lavet af førsteklasses stof i en tofarvet farvetone, hvilket giver en ultrablød pude med et organisk og nordiske look.

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Plica Sprinkle Dark Blue er en meget alsidig pude, som har en rektangulær form med syede sider. Puden er lavet af førsteklasses stof i en tofarvet farvetone, hvilket giver en ultrablød pude med et organisk og nordiske look.

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Plica Sprinkle Dark Green er en meget alsidig pude, som har en rektangulær form med syede sider. Puden er lavet af førsteklasses stof i en tofarvet farvetone, hvilket giver en ultrablød pude med et organisk og nordiske look

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Plica Sprinkle Mustard er en meget alsidig pude, som har en rektangulær form med syede sider. Puden er lavet af førsteklasses stof i en tofarvet farvetone, hvilket giver en ultrablød pude med et organisk og nordiske look.

Plica Sprinkle Rose – HAY
Pris: 699,00  
Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Plica Sprinkle Rose er en meget alsidig pude, som har en rektangulær form med syede sider. Puden er lavet af førsteklasses stof i en tofarvet farvetone, hvilket giver en ultrablød pude med et organisk og nordiske look.

Pouf Cream Sprinkle – HAY
Pris: 1.899,00  
Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Pouf Cream Sprinkle er lavet af en blanding af polyester, acryl og bomuld. Puffen er multifunktionel og kan anvendes som fodskammel, en ekstra stol, i forbindelse med andre HAY møbler eller helt selvstændigt. Puffen kan

Pouf Grey Sprinkle – HAY
Pris: 1.899,00  
Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Pouf Grey Sprinkle er lavet af en blanding af polyester, acryl og bomuld. Puffen er multifunktionel og kan anvendes som fodskammel, en ekstra stol, i forbindelse med andre HAY møbler eller helt selvstændigt. Puffen kan

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ellipse Classic White er en hel klassisk lampeskærm af rispapir, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. S

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Oblong Classic White er en hel klassisk lampeskærm af rispapir, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Sk

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø50 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø60 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø80 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Ellipse Classic White er en hel klassisk lampeskærm af rispapir, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Sk

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Oblong Classic White er en hel klassisk lampeskærm af rispapir, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skæ

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Ø50 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har e

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Ø60 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har e

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Ø80 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har e

Læs mere »

Design Stefan Diez for HAY Koncept Rope Trick Gulvlampe Black/Beige er en minimalistisk gulvlampe fra HAY, med et elegant formsprog. Den fleksible akrylskærm, kan let justeres langs lampens hals, hvilket giver mulighed for at lede et diffust lys i de

Læs mere »

Design Stefan Diez for HAY Koncept Rope Trick Gulvlampe Black/Yellow er en minimalistisk gulvlampe fra HAY, med et elegant formsprog. Den fleksible akrylskærm, kan let justeres langs lampens hals, hvilket giver mulighed for at lede et diffust lys i d

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &Tradition Koncept Setago JH27 Bordlampe Nude & Forest er designet med at ønske om at prioritere alsidighed. Den trådløse bordlampe, der lades op via USB-kabel, kan let løftes op med bringe med rundt i hele hjemmet – eller ud

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &Tradition Koncept Setago JH27 Bordlampe Rust & Thunder er designet med at ønske om at prioritere alsidighed. Den trådløse bordlampe, der lades op via USB-kabel, kan let løftes op med bringe med rundt i hele hjemmet – eller u

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &Tradition Koncept Setago JH27 Bordlampe Twilight & Sand er designet med at ønske om at prioritere alsidighed. Den trådløse bordlampe, der lades op via USB-kabel, kan let løftes op med bringe med rundt i hele hjemmet – eller

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Shaggy Rug 140 x 200 Cream er syet i hånden i ren uld. Tæppet har lange og tætte trevler, hvilket sammen med den rene uld gør, at tæppet er blødt og behageligt under fødderne. Anvend tæppet i stuen under sofagruppen elle

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Shaggy Rug 140 x 200 Warm er syet i hånden i ren uld. Tæppet har lange og tætte trevler, hvilket sammen med den rene uld gør, at tæppet er blødt og behageligt under fødderne. Anvend tæppet i stuen under sofagruppen eller

Sinker L Pendel Red – HAY
Pris: 1.799,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker L Pendel Red er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle hje

Sinker L Pendel White – HAY
Pris: 1.799,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker L Pendel White er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle h

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker S Pendel Dusty Grey er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i a

Sinker S Pendel Red – HAY
Pris: 1.399,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker S Pendel Red er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle hje

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker S Pendel Signal Black er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i

Sinker S Pendel White – HAY
Pris: 1.399,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker S Pendel White er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle h

Læs mere »

Design Branch for HAY Slant Bordlampe Green er et enkelt, men spændende design fra den japanske designergruppe Branch for det danske mærke HAY. Til denne kreation har Branch været inspireret af den indflydelse, som formerne har på deres omgivelser. De

Læs mere »

Design Branch for HAY Slant Bordlampe Soft Black er et enkelt, men spændende design fra den japanske designergruppe Branch for det danske mærke HAY. Til denne kreation har Branch været inspireret af den indflydelse, som formerne har på deres omgivelse

Slant Bordlampe White – HAY
Pris: 1.999,00  
Læs mere »

Design Branch for HAY Slant Bordlampe White er et enkelt, men spændende design fra den japanske designergruppe Branch for det danske mærke HAY. Til denne kreation har Branch været inspireret af den indflydelse, som formerne har på deres omgivelser. De

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 52 x 95 Cacao Sky er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i kontra

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 52 x 95 Lavender Field er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i k

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 52 x 95 Navy Cacao er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i kontr

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 52 x 95 Wildflower er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i kontr

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 60 x 200 Bluebell Ripple er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 60 x 200 Cacao Sky er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i kontr

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 60 x 200 Cucumber Green er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 60 x 200 Raspberry Ripple er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 65 x 300 Barley Field er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i ko

Læs mere »

Design HAY for HAY Koncept Stripes and Stripes 65 x 300 Navy Cacao er vævet af slidstærkt bomuld med frynsede ender. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede og grafiske udseende. Tæppet består af lodrette striber i kont

Læs mere »

Design Julie Richoz for HAY Koncept Tapis 80 x 200 Black/Green er fladvævet af en naturlig bladning af jute og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Desuden har tæppet en skridsikker bagside. Anve

Læs mere »

Design Julie Richoz for HAY Koncept Tapis 80 x 200 Chestnut/Blue er fladvævet af en naturlig bladning af jute og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Desuden har tæppet en skridsikker bagside. An

Læs mere »

Design Julie Richoz for HAY Koncept Tapis 80 x 200 Off-white/Lavender er fladvævet af en naturlig bladning af jute og bomuld. Tæppet har et råt og elegant udtryk, der forstærkes af dets håndlavede udseende. Desuden har tæppet en skridsikker bagside.

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Aluminium er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion;

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Black er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion; Ved

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Green er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion; Ved

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Orange er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion; Ved