Hay

På få år er Hay blevet et af de førende brands herhjemme på området på dekoration og møbler. Den danske virksomhed blev grundlagt tilbage i år 2002, og siden da er udviklingen og produktionen af nye varer taget kraftigt til. I dag kan du købe alt fra stole over borde til vaser og potter fra Hay.

Én af årsagerne til at virksomheden har vundet indpas hos danskerne, handler om kombinationen mellem moderne og funktionelle designs samt de konkurrencedygtige priser.

Visionen bag den internationalt anerkendte virksomhed

Det er visionen hos den populære møbelvirksomhed at levere produkter til danskerne, som skaber værdi i mange år frem. Der fremstilles sofaborde, sofaer, lænestole, puder og gulvvaser i stilrene designs, som kan matche både den traditionelle indretningsstil og den minimalistiske.

Det er et kendetegn hos Hay, at virksomheden med stor omhu vælger deres leverandører. Det er kun de firmaer, der anvender materialer i sundeste og mest holdbare kvaliteter, der kan blive en del af den danske succesvirksomhed.

Kvaliteten bliver blandt andet opretholdt og tjekket via besøg. Agenter fra den danske virksomhed tager på fysiske besøg hos leverandører for at sikre sig, at produktionen, arbejdsforholdene og materialerne lever op til de høje kvalitetsstandarder.

Hvad angår brug af træ i møblerne, er det kun producenter, der anvender FSC certificeret træ, der kan blive godkendt som leverandører.

FSC certificeringen er din garanti som forbruger for, at træet i dine møbler kommer fra lovlig og sund skovbrug. For hvert træ der fældes, plantes der lige så mange nye.

Miljøvenlighed og sundhed fra materiale over produktion til færdigt produkt

Det er ikke kun materialerne, der stilles høje krav til fra Hays side. Der arbejdes hver dag for at forbedre og videreudvikle produktionen, så fremstillingen af varer og møbler bliver så effektiv, ressourceoptimerende og miljøvenlig som muligt.

Går du op i miljøet, og vil du have god samvittighed, når møblerne i stuen, på kontoret eller værelset skal udskiftes, er Hay det rette designerbrand for dig.

Du får produkter, der kommer til at skabe stil og elegance år efter år. Kvaliteten er gennemført, så dine designervarer kan holde i flere generationer.

Om Hay sofaborde fra About A kollektionen

Har du allerede ét eller flere møbler fra den miljøbevidste virksomhed, kender du sikkert allerede til ”About A” kollektionen. Kollektionen var den første møbelserie, der blev lanceret.

Det var den velkendte og stilfulde About A Chair, der var det første møbel fra den serie, som skulle vise sig at blive en favorit i de danske hjem.

Siden den populære stol kom på markedet, er der kommet flere andre møbler til i kollektionen, som er skabt ud fra de samme principper om funktionalitet, æstetik, detaljer og komfort. Du finder blandt andet About A Table, About A Stool og About A Lounge.

De gennemførte navne og betegnelser er skabt af hensyn til dig som kunde. Det er hensigten med de letgenkendelige navne, at du nemt kan udpege de møbler i det konstant udviklende sortiment, som kan passe ind i dit interiør.

Udover About A kan der nævnes Loop Stand, Hee, Copenhague og About a Chair blandt de mest populære og afholdte møbelserier.

Stilrene designs der åbner op for personlig indretning

Det er blandt andet på grund af de stilrene og tidløse designs, at danskere i alle aldersgrupper har taget Hay til sig. Der er rig mulighed for at indrette sig i henhold til personlige smag og præferencer. Enhver kunde kan mixe og matche de møbler, puder og dekorationsobjekter, som passer til den personlige stil.

Har du allerede en Hay stol derhjemme, kan du vælge mellem de mange andre varer fra det smagfulde sortiment, som vil komplimentere dit hjem. Det kan være en Hay pude, der kan fås i både store og små størrelser samt i enkle farver og mere prangende nuancer.

Særligt om Hay sengetæpper og øvrige tekstilprodukter

Det er let at genkende en kurv, et sengetæppe eller et gulvtæppe fra den fremadstormende møbelvirksomhed. Deres tekstilprodukter er blevet varemærket, som kan genkendes på grund af det unikke look. Tæpper og tekstilgenstande er lavet af små filtkugler i forskellige nuancesammensætninger og designs.

Har du en minimalistiske indretning, vil det skabe liv og moderne forskønnelse i hjemmet at vælge et produkt, der kan give en flot kontrast.

Det er ikke kun for æstetikkens skyld eller af hensyn til de moderigtige looks, at de farverige designs er at finde på mange af de originale produkter fra møbelvirksomheden.

Det er med at skabe masser af komfort, når der vælges et gulvtæppe af filtkugler. Den tykke polstring er perfekt, hvis du har små børn, som holder af at kunne lege på gulvet i stuen. Barnet kommer til at lege i varme og behagelige forhold, når der er tyk polstring på gulvtæppet.

Du kan også selv få glæde af den ekstra komfort, når du bruger et gulvtæppe under lænestolen derhjemme eller på gulvet i soveværelset.

Gå på opdagelse i det brede udvalg af produkter til boligen

Uanset om du mangler nyt sengetøj til dig selv, eller om det er en skøn gave til veninden, du er på udkig efter, kan du finde de rette produkter i Hays brede udvalg.

Du kan blandt andet finde følgende produkter:

 • Gulvtæpper
 • Sengetæpper
 • Sengetøj
 • Puder
 • Kurve
 • Sofaborde
 • Lænestole
 • Barstole
 • Vaser
 • Dekorationsgenstande og skulpturer til vindueskarmen
 • Puf og skamler
 • Viskestykker
 • Grydelapper
 • Håndklæder

Virksomheden lancerer konstant nye varer, der er med til at udvide dine valgmuligheder. Det kan være paraplyholdere, krukker og andre genstande, som er med til at give værdi i hjemmet.

Priserne går fra 100 DKK. og op til 4.000-5.000 DKK. for gulvtæpperne og møblerne.

Det er et kendetegn for den danske virksomhed, at den samarbejder med nogle af de mest toneangivne designere på det internationale område.

Det er særligt derfor, at Hay er kendt også udenfor Danmarks grænser.

Køb Hay møbler, accessories og belysning

Du finder Hay borde, stole og tilbehør i en række af de førende livsstilsforretninger, der kan besøges i alle større byer i Danmark. Derudover kan du handle de populære designervarer til spotpriser på nettet. Når du besøger webshoppen, får du indblik i de nyeste varer fra virksomheden, og du kan se de produkter, der er sat ned i pris.

Den store fordel ved det dynamiske sortiment er, at der hele tiden er varer, som sættes på udsalg. Dette er nødvendigt for, at virksomheden kan få plads på lageret til sæsonens nye produkter.

Selvom Hay sofaer, barstole og tilbehør i forvejen sælges til favorable og attraktive priser, kan der være ekstra penge at spare, når du køber på udsalg. Dette kan være den oplagte anledning, når du skal købe julegaver, eller når du vil give dine venner og veninder de skønneste og mest værdifulde værtindegaver i fremtiden.

Prisvindende designs inspireret af 50’erne og 60’erne

Har du flere møbler og accessories fra den danske virksomhed, vil du kunne ane den inspirationskilde, som designerne har en forkærlighed for – 1950-1960’erne designs. Det er ægteparret Mette og Rolf HAY, der i samarbejde med grundlæggeren af Bestseller (Troels Holch Povlsen) står bag den internationale møbelsucces.

Allerede året efter at firmet var blevet grundlagt, kunne grundlæggerne lancerere deres første møbler på en international messe i Køln. Den store kærlighed til designs og møbeludvikling har siden ført til, at virksomheden har modtaget flere priser for at bruge teknologi, der er enestående på området. Derudover har flere af virksomhedens produkter fået den anerkendelse at være en del af faste udstillinger hos nogle af de mest prominente museer i verden.

Besøger du Museum of Modern Art i New York, kommer du til at støde på de danske designervarer, der står side om side med objekter, der regnes for at være banebrydende og epokegørende.

Find frem til de bedste produkter til dine behov

Det brede og varierede produktsortiment kan virke overvældende, når du første gang besøger Hays egen webshop. Det kan være en hjælp for dig at inddele din shoppingsoplevelse i forhold til de produktkategorier, som de mange varer inddeles i forhold til.

Det er:

 • Dekoration
 • Kontor
 • Stue
 • Køkken
 • Møbler
 • Sofaborde
 • Opbevaring
 • Tekstiler
 • Belysning

Som det ses på de mange kategorier, er der mulighed for at dekorere og indrette hvert et rum i boligen med de funktionelle og elegante møbler fra danske Hay.

Inden for hver kategori gemmer der sig produkter, som er henvendt til forskellige målgrupper, behov og indretningsstilarter. ”Dekoration” er f.eks. en kategori, der giver mulighed for at finde vaser, skulpturer og pyntegenstande, der kan skabe værdi i den moderne og den blandede indretning, ligesom der kan findes ting, som kan pryde både i stuen og på teenageværelset.

I dag regnes virksomheden for at være landets største møbelproducent, der fremstiller møbler og tilbehør til både private hjem og til erhverv. Der eksporteres et stigende antal varer til andre lande i Norden og Europa, og på flere af de største arbejdspladser i Danmark kan der ses møbler og dekorationsgenstande, som stammer fra den populære virksomhed.

Som noget særligt er det ikke kun egne kollektioner, Hay står bag. Virksomheden har også en finger med i spillet i forhold til at give de elskede og ikoniske FBD-møbler nyt liv. FBD-møbler var dem, der i løbet af de seneste 50 år har været de mest ikoniske for dansk indretning.

Flotte Hay lamper

Herunder finder du et udvalg af flotte Hay lamper.

Læs mere »

Design Johan van Hangel for HAY Koncept 30 Degrees Pendel L w. Black Cord er en super simpel og smuk pendel i lamineret ege-finér. Ved at anvende en halvcirkelformet finerplade og justere enderne i en 30 grader vinkel, opnår man en samling der synes

Læs mere »

Design Johan van Hangel for HAY Koncept 30 Degrees Pendel M w. Black Cord er en super simpel og smuk pendel i lamineret ege-finér. Ved at anvende en halvcirkelformet finerplade og justere enderne i en 30 grader vinkel, opnår man en samling der synes

Læs mere »

Design Johan van Hangel for HAY Koncept 30 Degrees Pendel S w. Black Cord er en super simpel og smuk pendel i lamineret ege-finér. Ved at anvende en halvcirkelformet finerplade og justere enderne i en 30 grader vinkel, opnår man en samling der synes

Læs mere »

Design Johan van Hangel for HAY Koncept 30 Degrees Pendel XL w. Black Cord er en super simpel og smuk pendel i lamineret ege-finér. Ved at anvende en halvcirkelformet finerplade og justere enderne i en 30 grader vinkel, opnår man en samling der synes

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulighede

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulighede

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulighede

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulighede

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulig

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulighede

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulighede

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe kan monteres på både loftet og væggen – og den får derved flere anvendelsesmulig

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Denne lampe monteres på væggen med lyskilden opad. Det hvide glas giver en blid og diffus belysnin

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Bordlampen har indbygget dæmper som let regulerer lysets styrke. Den er produceret i mundblæst gla

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Bordlampen har indbygget dæmper som let regulerer lysets styrke. Den er produceret i mundblæst gla

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Pendlerne monteres i loftet og hænger dermed smukt ned og kaster et blidt og diffust lys ud i rumm

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Pendlerne monteres i loftet og hænger dermed smukt ned og kaster et blidt og diffust lys ud i rumm

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Pendlerne monteres i loftet og hænger dermed smukt ned og kaster et blidt og diffust lys ud i rumm

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Pendlerne monteres i loftet og hænger dermed smukt ned og kaster et blidt og diffust lys ud i rumm

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Pendlerne monteres i loftet og hænger dermed smukt ned og kaster et blidt og diffust lys ud i rumm

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Pendlerne monteres i loftet og hænger dermed smukt ned og kaster et blidt og diffust lys ud i rumm

Læs mere »

Design: Jaime Hayon for Parachilna Koncept Lamperne er designet af den anerkendte designer Jaime Hayon og er på én gang både klassiske og meget moderne. Pendlerne monteres i loftet og hænger dermed smukt ned og kaster et blidt og diffust lys ud i rumm

Cloche Bordlampe Black – HAY
Pris: 1.799,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Cloche Bordlampe Black er en minimalistisk og yderst elegant bordlampe. Lampens skrå design, skaber en visuel ubalance, den synes at være lige på grænsen til at tippe. Som en blå klokkeblomst er lampen soli

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Cloche Bordlampe Polished Brass er en minimalistisk og yderst elegant bordlampe. Lampens skrå design, skaber en visuel ubalance, den synes at være lige på grænsen til at tippe. Som en blå klokkeblomst er la

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works KonceptMaterial Pendel Kork Mørk er del af en spændende familie af lamper der hylder mottoet – “Et design – mange materialer”. Det er den samme enkle ide med formsproget der går igen i de forskellige versi

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Bordlampe Ash grey er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af lys

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Bordlampe Soft black er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af l

Læs mere »

Fifty-Fifty Gulvlampe Ash grey er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af lyset efter ønske. Designeren Sam Weller,

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Gulvlampe Soft black er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering af l

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Mini Bordlampe Ash grey er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering a

Læs mere »

Design Sam Weller for HAY Koncept Fifty-Fifty Mini Bordlampe Soft black er skabt på idéen om at designe en multifunktionel lampe med et enkelt design. Takket være et modvægtsystem, kan armen let vippes og roteres, så man kan skabe den rette placering

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Diskret, enkelt og elegant, men uden tvivl en FlowerPot helt ind til benet. FlowerPot VP3 Bordlampe beige red er inspireret af 60’ernes og 70’ernes Flower Power revolution. Flowerpot er en superflot lamp

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami JH18 er en stilful og flot bordlampe designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræsentere

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami Pendel JH3 er en stilful og flot pendel designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræ

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami Pendel JH4 er en stilful og flot pendel designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræ

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Formakami Pendel JH5 er en stilful og flot pendel designet af Jaime Hayon, der lod sig inspirere af den gamle asiatiske rispapirlampe, dog med et mere moderne look. Designeren selv siger at lampen repræsent

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Bordlampe Ash grey er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placeret

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Bordlampe Khaki green er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placer

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Bordlampe Soft black er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placere

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Gulvlampe Ash grey er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placeret

Læs mere »

Design Designstudie Kaschkasch for HAY Koncept Marselis Gulvlampe Soft black er designet med inspiration fra det bøjede rør omkring de danske gadeskilte. En vippelig cirkulær disk med indbygget LED-lys, er placeret hvor skiltet oprindeligt er placere

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Black Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Dark Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt pro

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Light Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt pr

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Mixed Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Natural Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Natural Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Smoked Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Stainless Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produk

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Terracotta er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe The Black Sheep fra New Works er i familie med Material Pendlen, som er en af New Works mest populære lamper siden dag ét, så nu er det på tide at udvide serien med en bordlampe og

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe White Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe White Opal Glass er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produ

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Bordlampe Yellow Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Dark Marble var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Dark Grey Concrete var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Light Grey Concrete var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge de

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Mixed Cork var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette m

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Pendel Kork Mørk er del af en spændende familie af lamper der hylder mottoet – “Et design – mange materialer”. Det er den samme enkle ide med formsproget der går igen i de forskelli

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Natural Cork var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Natural Oak var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Smoked Oak var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette m

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Pendel Stainless Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Terracotta var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette m

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel The Black Sheep var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det re

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel White Marble var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Pendel White Opal Glass er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt.

Læs mere »

Design Nørgaard & Kechayas for New Works Koncept Idéen bag New Works Material Pendel Yellow Steel var at skabe en enkel ikonisk silhuet – en lille fræk kamæleon. Lampen kan nemlig tilpasses næsten et hvert miljø og stil blot ved at vælge det rette

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Black Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Dark Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt prod

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Light Grey Concrete er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt pro

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Mixed Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Med

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Natural Cork er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Natural Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Me

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Smoked Oak er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Med

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Stainless Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Terracotta er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. Med

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe The Black Sheep fra New Works er i familie med Material Pendlen, som er en af New Works mest populære lamper siden dag ét, så nu er det på tide at udvide serien med en bordlampe og

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe White Marble er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe White Opal Glass er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produk

Læs mere »

Design Noergaard & Kechayas for New Works Koncept Material Væglampe Yellow Steel er fra en unik og dekorativ serie af lamper, hvor materialet er i fokus. Den simple lampe har en base i sortmalet aluminium der er kombineret med et naturligt produkt. M

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Bright Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er bå

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Green er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Lavender er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Oxide Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er båd

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L White er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe L Yellow er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både r

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Bright Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er bå

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Green er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Lavender er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Oxide Red er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er båd

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S White er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både ro

Læs mere »

Design Inga Sempé for HAY Koncept Matin Bordlampe S Yellow er en nyfortolkning af den klassiske bordlampe. Ved at kombinere den nostalgiske lampeskærm i plisseret bomuld med en moderne lampefod i poleret messing, har man skabt en lampe, der er både r

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Button Væglampe Dark grey er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede ove

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Button Væglampe Off-white er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede ove

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Clip Væglampe Dark grey er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overf

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Clip Væglampe Off white er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overf

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Væglampe Dark grey er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overflade

Læs mere »

Design Jack Smith & Gemma Matthias for HAY Koncept Noc Væglampe Off white er en fantastisk væglampe i et minimalistisk design. Lampen er bygget op omkring to roterende mekanismer og kan derfor justeres efter behov. Den bløde pulverlakerede overflade

Ophæng Black/Oak – HAY
Pris: 249,00  
Læs mere »

Design HAY KonceptRice Paper Lampeskærme, der giver et blødt og flot udtryk i rummet. Vi fører et stort udvalg af reservedele. Blandt andet har vi skærme, fatninger, skruer, ledninger, ophæng og meget andet, så mangler du en reservedel til din lamp

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Passepartout JH10 Gold er en super flot og enkelt væglampe eller loftlampe, der kan bruges rigtig mange steder. Brug den i entréen som dekorativt velkomstlys eller brug den i soveværelset, hvor du har brug f

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Passepartout JH10 Mat Hvid er en super flot og enkelt væglampe eller loftlampe, der kan bruges rigtig mange steder. Brug den i entréen som dekorativt velkomstlys eller brug den i soveværelset, hvor du har br

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Passepartout JH11 Mat Hvid er en super flot og enkelt væglampe eller loftlampe, der kan bruges rigtig mange steder. Brug den i entréen som dekorativt velkomstlys eller brug den i soveværelset, hvor du har br

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &tradition Koncept Passepartout JH12 Satin Poleret Messing er en super flot og enkelt væglampe eller loftlampe, der kan bruges rigtig mange steder. Brug den i entréen som dekorativt velkomstlys eller brug den i soveværelset, h

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 1 arm m. klemme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyski

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 1 arm m. klemme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lys

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. klemme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lysk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. klemme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler ly

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe L Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe L Soft Black/Alu er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe S Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe S Soft Black/Alu er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC 2 arme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også skabe

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC 2 arme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også ska

PC Pendel L Aluminium – HAY
Pris: 2.849,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel L Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel L Soft Black alu er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men og

PC Pendel M Aluminium – HAY
Pris: 1.799,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel M Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel M Emerald green er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men ogs

PC Pendel M Soft Black – HAY
Pris: 1.799,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel M Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også s

PC Pendel S Aluminium – HAY
Pris: 1.049,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Aluminium er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

PC Pendel S Blush red – HAY
Pris: 1.049,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Blush red er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også sk

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Emerald green er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men ogs

PC Pendel S Soft Black – HAY
Pris: 1.049,00  
Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Pendel S Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også s

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC To Go Bordlampe Cream white er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden me

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC To Go Bordlampe Olive er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC To Go Bordlampe Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Væglampe 1 arm Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men og

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Væglampe 1 arm Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. bordbase Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler ly

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. bordbase Leaf green er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme m. bordbase Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme Ash grey er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men

Læs mere »

Design Pierre Charpin for HAY Koncept PC Bordlampe 2 arme Soft Black er fra en serie af smukke lamper, hvor skarpe kanter møder de bløder former i et cool og moderne design. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden me

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø50 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø60 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Pendel Ø80 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Ø50 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har e

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Ø60 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har e

Læs mere »

Design HAY Koncept Rice Paper Shade Ø80 er en hel klassisk rispapirlampe, som er kendt og elsket for sit bløde lys og den nærmest drømmeagtige effekt. Den lette og elegante lampe har fået et comeback i tidens indretning. Skærmen i letvægtspapir har e

Læs mere »

Design Stefan Diez for HAY Koncept Rope Trick Gulvlampe Black/Beige er en minimalistisk gulvlampe fra HAY, med et elegant formsprog. Den fleksible akrylskærm, kan let justeres langs lampens hals, hvilket giver mulighed for at lede et diffust lys i de

Læs mere »

Design Stefan Diez for HAY Koncept Rope Trick Gulvlampe Black/Black er en minimalistisk gulvlampe fra HAY, med et elegant formsprog. Den fleksible akrylskærm, kan let justeres langs lampens hals, hvilket giver mulighed for at lede et diffust lys i de

Læs mere »

Design Stefan Diez for HAY Koncept Rope Trick Gulvlampe Black/Yellow er en minimalistisk gulvlampe fra HAY, med et elegant formsprog. Den fleksible akrylskærm, kan let justeres langs lampens hals, hvilket giver mulighed for at lede et diffust lys i d

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &Tradition Koncept Setago JH27 Bordlampe Nude & Forest er designet med at ønske om at prioritere alsidighed. Den trådløse bordlampe, der lades op via USB-kabel, kan let løftes op med bringe med rundt i hele hjemmet – eller ud

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &Tradition Koncept Setago JH27 Bordlampe Rust & Thunder er designet med at ønske om at prioritere alsidighed. Den trådløse bordlampe, der lades op via USB-kabel, kan let løftes op med bringe med rundt i hele hjemmet – eller u

Læs mere »

Design Jaime Hayon for &Tradition Koncept Setago JH27 Bordlampe Twilight & Sand er designet med at ønske om at prioritere alsidighed. Den trådløse bordlampe, der lades op via USB-kabel, kan let løftes op med bringe med rundt i hele hjemmet – eller

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker L Pendel Dusty grey er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i a

Sinker L Pendel Red – HAY
Pris: 1.699,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker L Pendel Red er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle hje

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker L Pendel Signal Black er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i

Sinker L Pendel White – HAY
Pris: 1.699,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker L Pendel White er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle h

Sinker S Pendel Red – HAY
Pris: 1.349,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker S Pendel Red er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle hje

Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker S Pendel Signal Black er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i

Sinker S Pendel White – HAY
Pris: 1.349,00  
Læs mere »

Design Lars Beller Fjetland for HAY Koncept Sinker S Pendel White er en super simpel pendel, med et minimalistisk og stringent udtryk. Lampens skærm er fremstillet i formstøbt akryl, som giver lampen et blødt og stilrent look, der passer ind i alle h

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Aluminium er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion;

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Black er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion; Ved

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Green er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion; Ved

Læs mere »

Design Joal Hoff for HAY Koncept Turn on Bordlampe Orange er en smuk bordlampe, der ikke bare er moderne i udtrykket, men også i funktion. Den cylinderformede base, har ikke blot et spændende kantet design, men er også en del af lampens funktion; Ved