Georg Jensen

Georg Arthur Jensen er grundlæggeren af et af de største smykke- og designerbrands herhjemme. Han blev født i 1866 og er i dag kendt som en af de mest fremtrædende sølvsmede, vi har haft i Danmark. Oprindeligt var det hans vision at blive billedhugger. Han gik på Det Kongelige Danske Kunstakademi og udstillede værker flere steder i København i slutningen af 1890’erne.

I 1898 kom han i lære hos Bing & Grøndahl, og året efter udstillede han blandt andet i Rom og Firenze. Han deltog i Verdensudstillingen i Paris i år 1900.

Besøg Georg Jensen Damask her

Succes med kunsthåndværk, formgivning og design

Dét, der kendetegner Georg Arthur Jensens karriere, er succes. Efter at have deltaget på Verdensudstillingen vendte han hjem til København for at eksperimentere med udtryk, materialer og formgivning. Dette førte til, at han i 1904 åbnede sin egen sølvsmedje, hvorfra han kunne hellige sig kunsten og skabe smykker og service.

8 år efter (i 1912) kunne han åbne sig egen forretning i eget navn. I 1914 tog han sit navn og sine produkter med til udlandet, da han åbnede en filial i Berlin.

På denne tid i historien da Georg Arthur Jensen var godt i gang med at etablere sig herhjemme og i nabolandene, stod 1. Verdenskrig for døren.

Krigen satte sit spor på danske eksportvarer, industri og handel. Også Georg Arthur Jensen oplevede nedgang i omsætningen i krigsårene.

Da krigen var ovre, begyndte den danske sølvsmed og designer at få den succes igen, som han havde oplevet før krigens udbrud.

I løbet af 1920’erne åbnede han filialer i både Stockholm, Paris og London.

Georg Arthur Jensen blev ved med at designe produkter indtil sin død i 1935. Grundlæggerens søn, Søren Georg Jensen, blev selv udlært sølvsmed og gik i sporene af sin far og førte virksomheden videre.

Besøg Georg Jensen Damask her

Filosofien bag designet

At Georg Arthur Jensen oprindeligt blev uddannet billedhugger kan ses i flere af hans designs. De flydende former og skulpturelle udtryk går igen på både ophæng, service og smykker.

Georg Jensen Koncernen lever videre i dag i bedste velgående og regnes for at være en af de mest indbringende designerbrands i Danmark.

Der forhandler designervarer til store dele af hele verden, hvor de enestående designs er afholdt og skaber glæde i hverdagen. De har en webshop, som henvender sig til flere sprog, og den store butik på Støjet i København er et trækplaster for mange turister.

Besøg Georg Jensen Damask her

Georg Jensen smykker

Det er særligt smykkerne, den danske designer er kendt for. De tidløse designs tiltaler kvinder i alle aldersgrupper, der kan bære smykkerne til hverdag og til livets store begivenheder.

Smykkerne er udformet med klare, flydende former. Der er taget udgangspunkt i det levende udtryk til udformning af både øreringe, fingerringe, halskæder og armbånd.

Smykkerne er dekoreret med frodige drueklaser og mangfoldige blomster. George Arthur Jensen nærede stor kærlig til naturen. Dette afspejles i de mange designs, som i større eller mindre grad alle bærer referencer til naturen.

Der kan findes smykker til enhver pige og kvinde. Det er kun de fineste materialer, der bruges til fremstillingen. Der kan vælges smykker i både sølv og guld.

Iblandt de mest ikoniske og populære smykkeserier kan nævnes:

  • Daisy
  • Moonlight Grapes
  • Offspring

Det er Daisy, som smykkeproducenten er mest kendt for både herhjemme og i udlandet. Det er det flotte margueritdesign, der findes både som ørehænger, ørestikker, halskæde, armbånd, broche og fingerringe. Den feminine blomst har været centrum for smykkerne i en menneskealder. I dag regnes designet for at være et ikon indenfor smykkekunst.

Daisy er Dronning Margrethes kaldenavn, og det er hende, smykkerne er opkaldt efter. Dronningen bærer selv Georg Jensen Daisy smykker.

Daisy har været et nationalsymbol siden 1940erne, og designet er lige så populær i dag, som det var for 50 år siden.

Daisy er den smykkeserie, der findes i flest udgaver og materialer. Du kan både vælge rhodineret sølv, 18 karat guld og almindeligt sterlingsølv. For mange piger og kvinder er smykkerne symbolgenstande eller arvestykker. Det er gaver, som er blevet givet i forbindelse med dåb, konfirmation eller bryllup.

Besøg Georg Jensen Damask her

Georg Jensen ure til moderne mænd og kvinder

Der skabes nye designs og produkter hos den danske designvirksomhed, som er skabt til den moderne og stilbevidste forbruger.

Det skandinaviske udtryk går igen på urene, som er lavet til både mænd og kvinder. ”Vivianna” er kollektionen, der er udbredt hos kvinderne. Urene kan kendes på deres faste remme og den smagfulde enkelthed. De kaldes bøjleure, og er blevet et modeikon, som også bæres af internationale personligheder.

”Koppel” er kollektionen, der er skabt til manden, som sætter pris på rene linjer. Kalveskind, rustfrit stål, diamantindfatning og spejlskive er et udpluk af de detaljer og materialer, som du kan vælge imellem, når du køber ur til dig selv eller som gave.

Besøg Georg Jensen Damask her

Georg Jensen lyseholdere er indbegrebet af dansk jul

Alle og enhver har et forhold til Georg Jensen design. Det kan være i form af smykker, du selv bærer, eller det kan være objekter, som er gået i arv fra genereration til generation i familien.

Den danske designer ønskede at fremstille funktionelle og æstetiske produkter til hverdagen. Det skulle være genstande, som havde en visuel og en praktisk betydning, og som ville fremstå smukke år efter år. Den høje kvalitet udgør en stor del af fundamentet bag datidens produkter og nutidens produktioner.

I flere årtier er der blevet lavet lyseholdere, som er kommet i handlen i forbindelse med jul. Det er holdere til juletræerne, hvor der hvert år er nye motiver til at udvide samlingen med.

Lyseholderne stiger i værdi for hvert år. Det er samleobjekter, der både har minder i sig, og som vidner om dansk designhistorie.

Lyseholderne sælges altid i sæt af 2 udgaver. Det charmerende ved lyseholderen er, at der følger en lille historie med om de 2 motiver. De har en relevans og en betydning for samtiden.

Foruden de velkendte lyseholdere designer Georg Jensen juleuro og lysestager, som kan være med til at skabe de skønneste og mest hyggelige omgivelser til juletiden.

Besøg Georg Jensen Damask her

Køb Georg Jensen på tilbud

De smukke designs til hverdagen og hjemmet kan købes i forskellige prisklasser. Mange af produkterne fremstilles i forskellige materialer, så du har mulighed for selv at vælge, hvad dine designervarer skal koste.

Hos Georg Jensen webshoppen kan du hver sæson gå på opdagelse iblandt det store produktudvalg, der er sat ned i pris.

Der designes nye smykker, kander og lyseholdere hvert år, og for at få plads til den kommende sæsons varer, sættes et udvalg af de eksisterende produkter på udsalg. Det betyder, at du kan købe dansk kvalitetsdesign op til 30-50% rabat.

Besøg Georg Jensen Damask her

Historien om Georg Jensen Damask

Georg Arthur Jensen var ud af en kunstnerisk og kreativ håndværkerfamilie. Deres rødder går tilbage til 1500tallet, og familien har alle dag sat præg på dansk design.

Det var skabelsen af duge, der var i centrum for familien i 1600-1700tallet. De ejede en stor egetræsvæv, som blev brugt til at skabe smukke, enestående mønstre. Væven eksisterer fortsat i dag og kan ses i København hos Georg Jensen Damask butikken. Den er dateret til at være skabt i midten af 1500tallet.

Jensen-familien ernærede sig ved vævning og landbrug. De lavede duge, som blev slog til andre lokalsamfundet, og de blev efterhånden mere og mere afholdt for de dekorative designs og mønstre.

Det var de lokale gårde, der var Jensen-familiens primære kunder.

I 1700tallet begyndte vævning at blive en anerkendt og accepteret beskæftigelse for datidens kvinder. Det blev anset som et håndværk på lige fod med træarbejde og smedearbejde.

Det var Henrik Georg Jensen, der regnes for at være grundlæggeren af ”Damask”-traditionen. Hans søn, Jens Andreas Jensen, deltager på udstillinger omkring år 1900 i ind- og udland og opnår hæder og udmærkelser.

Fra 1900tallet begynder industrialiseringen at tage over i Danmark. Fra at have vævet manuelt bliver det nu muligt at sætte maskiner i gang med arbejdet.

Som virksomhed flytter Damask-produktionen til Kolding. På dette tidspunkt beskæftiger væveriet cirka 12 mennesker.

Besøg Georg Jensen Damask her

1920’erne og frem

Det var arkitekten C. Svane, der stod bag designet af det første logo. Arkitekten Knud V. Engelhardt omtegner logoet til det design, vi kender i dag. Det er de 2 væverfugle, der sidder sammen ved deres rede. Dette er symbolik for Damask produkterne og deres betydning i forhold til at samle par og etablere en familie.

Logoet bliver fortsat anvendt på alle produkter.

I 1942 bliver A/S stiftet, og varerne blive solgt til kunderne gennem private besøg. I løbet af 2. verdenskrig går produktionen af duge og bordløbere i stå, da der er mangel på råvarer.

Efter krigens afslutning genoptages fremstillingen, og designerarbejdet genetableres.

Det er den høje kvalitet, den personlige kundeservice og de enestående designs, der har ført Damask til at opnå berømmelse og status.

I 1999 brydes den hundrede år gamle tradition med at virksomheden er et familieeje. Væveriet bliver solgt til investorer og året efter bliver Georg Jensen Damask udnævnt som Kongelig Hofleverandør.

Virksomheden har haft en lang tradition for at samarbejde med den danske kongefamilie. De har blandt andet arbejdet sammen omkring udviklingen af Kronedugen og Vægtapeter til Riddersalen på Christiansborg.

Besøg Georg Jensen Damask her

2004 og frem til i dag

I 2004 blev vævervirksomheden købt tilbage til familieeje, da Hviid familier køber 100% ejerskab fra investorerne. Produktionsapparatet er af ældre dato, og blandt andet af denne grund er Damask virksomheden begyndt at lide økonomisk. I løbet af 00’erne bliver der rettet op på det med kyndig ledelse fra direktøren Peter Hulweg Christiansen.

Fremfor at holde produktionen herhjemme bliver der nu etableret samarbejde med væverier i Tjekkiet og Indien, der er kendt for de stolte og gamle vævetraditioner.

I dag er Georg Jensen en velfungerende og moderne designvirksomhed, der har fokus på kvalitet, klassiske designs og funktionalitet.

Kollektionen af enestående tekstilprodukter udvides løbende i takt med, at virksomheden indgår samarbejde med nogle af nutidens førende designere.

Besøg Georg Jensen Damask her

Tag med udstillinger

De mange originale produkter fra den danske sølvsmed kan ses på udstillinger rundt om i landet. I Danmark er der tradition for at låne kunstværker ud fra museum til museum. Selvom den danske designervirksomheder lever i bedste velgående, hædres og hyldes designeren fortsat. Hans værker kan findes på mange kunstmuseer som en del af de faste udstillinger. Derudover bliver der iværksat udstillinger, hvor et museum låner kunstværker fra andre danske museer for at etablere imponerende særudstillinger.

Georg Jensen sølvprodukter og smykker har været genstande for populære og roste udstillinger i mange årtier. Det er ikke kun produkter, der er smukke at kigge på. Det er effekter, som vækker følelser i enhver dansker. Vi husker vores opvækst og de gode minder fra barndommen, når vi ser på de genstande, der har været en del af vores liv.

Det er tit i forbindelse med milepæle og jubilæer, at der laves særudstillinger.

Besøg Georg Jensen Damask her

Koldinghus som agent for at promovere Georg Jensen

Damask-virksomheden blev for alvor grundlagt i Kolding, hvor den havde sin produktion i mere end 50 år. Koldinghus er byens største museum, der findes på det gamle og velrestaurerede slot. Koldinghus har en fast udstilling af en række effekter fra Georg Jensen familien, og museet har i årenes løb afholdt store og velbesøgte udstillinger.

Her sættes der fokus på, hvordan designvirksomheden har udviklet sig gennem tiden. Du får indblik i, hvordan de forskellige epoker i historien har påvirket dansk design, og du kan se en række af de mest afholdte produkter fra den verdenskendte virksomhed.

Når du besøger den store og prægtige Georg Jensen butik på Strøget i København, kan du både se de nyeste varer fra virksomheden, ligesom du kan gå på opdagelse i de store udstillingslokaler.  

Besøg Georg Jensen Damask her

Spændende produkter fra Georg Jensen

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Georg Jensen.

Adventskalender Georg Jensen
Pris: 3.343,00  
Læs mere »

Julen nærmer sig og vi har gjort det nemt for dig at give en fantastisk adventskalender til hende du holder af. Med denne eksklusive adventskalender fra Georg Jensen giver du en smuk gave hver søndag i advent. Gaverne er en skøn blanding af smykker i det

Læs mere »

Vi har gjort det ekstra nemt for dig at give den perfekte adventskalender til hende du holder af i år. Georg Jensen jul adventskalenderen indeholder den smukkeste julepynt og ikke mindst et elegant smykke hun kan bære juleaften og mange gange i fremtiden.

Læs mere »

Leder du efter den perfekte adventsgave til ham du holder af? Vi har gjort det let for dig i år. Denne eksklusive adventskalender indeholder fantastiske produkter fra Georg Jensen. Den klassiske lommelærke, Øllefant oplukkeren, en elegant kortholder og fl

Læs mere »

Disse smukke stager til fyrfadslys er en del af 2021 julekollektionen og er inspireret af stjernerne på himmelen. Lyset spiller smukt igennem stjernerne og sender de skønne mønstre ud i dit hjem, Fyrfadsholderne er fremstillet i rustfrit stål, som er b

Læs mere »

Denne smukke holder til juletræslys fra Georg Jensen er en del af den populære 2021 kollektion. Holderen er fremstillet i zinklegering og belagt med 18 karat guld. Holderen pynter smukt på dit juletræ. Det enkelte og klassiske design spreder den perfekte

Læs mere »

Det smukke Heritage vedhæng er fremstillet i oxyderet sterlingsølv og udsmykket med elegante sølvkugler og blade i art nouveau-motiver, som omkranser den smukke sølvsten. Året 2022 er indgraveret på bagsiden af vedhænget, hvilket gør netop dette smykke ti

Læs mere »

Hvert medlem af den vidunderlige Twist familie er et resultat af designerens håndtegniner af en mor, en far, en søn og en datter – alle bragt til live af Alfredo Häberlis kreative hånd. Twist familien er en glad kollektion med børneske, -gaffel, -kniv o

Læs mere »

Denne smukke og skulpturelle oliekande er designet af Alfredi Häberli, som er kendt for at lade sin humoristiske sans skinne igennem i sit design. Kanden er fremstillet i rustfrit stål og er velegnet til både køkkenet og på spisebordet. Kanden har gummif

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke.   Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne d

Læs mere »

Diamanter reflekterer lys og farve som lysende stjerner på nattehimlen. En diamant er et smukt og klassisk symbol på kærlighed – den perfekte gave. Aurora er en hyldest til livets specielle øjeblikke. Super lækker og eksklusiv Aurora ring fra Georg Jens

Læs mere »

Smuk, åben ring fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke.   Ringen er udført i materialerne 18 kt. Hvidguld med brillantslebne diamanter, i alt 0,20 ct.

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke.   Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne d

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke.   Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne d

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke.   Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne d

Læs mere »

Smuk og enkelt Georg Jensen Aurora ring i 18kt. rødguld og prydet med smukke diamanter hele vejen rundt (TW/VS 0,25ct).

Læs mere »

Enkelt og elegant ring fra Georg Jensens kollektion, Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets små specielle øjeblikke. Ringen er lanceret i år 2015 og er udført i 18 kt. Hvidguld med brillantslebne diamanter – i alt 0,25-0,26 ct.

Læs mere »

Flot ring fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke.   Ringen er udført i materialerne 18 kt. Hvidguld med brillantslebne diamanter, i alt 0,91-0,98 ct.

Læs mere »

Smuk og elegant Aurora ring fra Georg Jensen. Den smukke ring er udført i 18 karat rosaguld og smukt prydet med brillantslebne diamanter på i alt 0,25 ct.

Læs mere »

Super fine øreringe fra Georg Jensens kollektion, Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets små specielle øjeblikke. Øreringene er udført i 18 kt. Guld og er prydret med smukke brillantslebne, pavéfattede diamanter –  i alt 0,05 ct. Øreringen

Læs mere »

Børnebestik fra Georg Jensen kollektionen Bernadotte.  Smukt designet Bernadotte bestik til børn udført i rustfrit stål. Sættet består af en af hver af: Barneske (3609031) Barnekniv (3609072) Barnegaffel (3609082) Perfekt ide til barnedåb og de første

Læs mere »

Disse smukke bordkortholdere fra Georg Jensen er prikken over I’et på dit festdækkede bord. De smukke bordkortholdere i det klassiske Bernadotte design er meget elegante og funktionelle. Pakken indeholder 4 stk. Bordkortholderne er fremstillet i zink og k

Læs mere »

Lækkert Bernadotte børnesæt fra Georg Jensen bestående af en kop og tallerken. De fine sæt er udført i blankt rustfrit stål og er nemt at rengøre. Koppen måler 65mm i højde og har en diameter på 109mm. Tallerken måler 30mm i højde og har en diameter på 18

Læs mere »

Dette stilfulde flag på en stang af rustfrit stål er den perfekte gave til alle livets store anledninger. Du kan tage det frem hvert år, og pynte bordet. I bunden er der plads til en personlig indgravering der gør gaven endnu mere unik. Bernadotte kollek

Læs mere »

Flotte og eksklusive Bernadotte lysestager fra Georg Jensen. Pynt bordet med stil med disse 2 smukke Georg Jensen stager. Stagerne er udført i rustfrit stål og har en højde på 236 millimeter.

Læs mere »

Lækkert salt og peber sæt fra Georg Jensen i deres Bernadotte serie. Få morgenbakken til at se ekstra skarp ud med disse 2 små salt- og peberbøsser. Sættet sælges samlet og er den perfekte gave til små og store lejligheder. 

Læs mere »

Georg Jensen Bernadotte saltkar med lille ske. Pynt køkkenet med stil med dette stilfulde og smukt designede saltkar.  Karet og skeen er udført i blankpoleret rustfrit stål og har en diameter på 74 millimeter og en højde på 33 millimeter. Designet et ins

Læs mere »

Gør det pæne bord ekstra lækkert med disse servietringe fra Georg Jensens Bernadotte kollektion.  De fine servietringe er udført i rustfrit stål og har en blankpoleret finish som tilføjer den perfekte detalje til det lækkert pyntede bord.  Servietringen

Læs mere »

Smukt designet skål fra Georg Jensen Bernadotte serien. Dæk bordet med en eller flere af disse smukke Bernadotte skåle fra Georg Jensen.  Skålen er udført i blankpoleret rustfrit stål. Der findes 3 forskellige størrelser i denne serie af skåle samt en fl

Læs mere »

Medium Bernadotte skål fra Georg Jensen. Smuk og elegant skål som vil tage sig godt ud på ethvert spisebord. Denne skål er den mellemste af de almindelige Bernadotte skåle fra Georg Jensen. Skålen måler 75 millimeter i højden og har en diameter på 175 mil

Læs mere »

Stor Bernadotte skål fra Georg Jensen. Skålen er udført i glaspoleret rustfrit skål og har de karakteristiske vertikale linjer. Smukt design som gør sig godt i ethvert hjem med fokus på dansk design.  Dette er den største model af de almindelige serverin

Læs mere »

Denne smukke og stilfulde stempelkande er et fantastisk eksempel på det klassiske Bernadotte design. Stempelkanden er udført i rustfrit stål og er dobbeltvægget, hvilket medfører at kaffen holder sig varm længere. Filteret er lavet i rustfrit stål, hvilke

Læs mere »

Elegant og stilsikker termokande fra Georg Jensen Bernadotte. Termokanden kan rumme 0.8 liter. De særegne riller og der ergonomiske håndtag stammer helt tilbage fra det originale design af mælkeflasker tilbage i 1938. Termokanden fra Georg Jensen kombiner

Læs mere »

Stilfuld og populær Bernadotte termokande fra Georg Jensen. Lækkert designet og med fokus på funktion. Termokanden fra Georg Jensen kan rumme 1 liter og er udført i krombelagt rustfrit stål og med en særlig rustfri belægning indvendig som sikrer at smagen

Læs mere »

Bernadotte teæg fra Georg Jensen. Server din te med stil med dette supper flotte Georg Jensen teæg. Ægget er udført i rustfrit stål. Højde 182 mm. Omkreds 38 mm. Volume 20 ml.

Læs mere »

Smuk og karakteristisk Bernadotte blomster vase fra Georg Jensen. Udført i rustfrit stål og med de karakteristiske vertikale rifler. Vasen er efterfølgende håndpoleret for at sikre et fejlfrit produkt.  Denne kollektion af vaser har 2 forskellige størrel

Læs mere »

Filtpose fra Georg Jensen til opbavaring af bestik. Beskyt dit bestik på den bedst mulige og skånsomme måde med denne pose hvor der er plads til 12 stykker bestik. Posen er udført i filt og silke.

Læs mere »

Smukt design fortjener smukke stearinlys, og disse luksuslys er skabt specielt til dine yndlingsstager fra Georg Jensen. Det rene design er perfekt, hvis du vil hygge om familien og sikre en autentisk stemning. Paraffin-lysene kommer i pakker med to, der

Læs mere »

Denne smukke Juleuro er designet af Sanne Lund Traberg. som har fundet sin inspiration i et barndomsminde. Den skønne uro er en klassisk engel med et elegant og moderne blondemønster. Englen er fremstillet i messing og belagt med 18 karat guld og har det

Læs mere »

Smukke og fine fyrfadsholdere fra Georg Jensens Bloom Botanica kollektion. Gør noget ekstra ud af hyggen med disse elegante lyseholdere. Bloom Botanica fyrfadsholderne fra Georg Jensen måler 7 centimeter i højden og har en diameter på 44 millimeter.  Hol

Læs mere »

Lækker og eksklusiv Bonbonniere skål fra Georg Jensen. Blossom skålen er indbegrebet af det ikoniske design som Georg Jensen sølvsmedje altid har været kendt for. Den smukke skål er udført i portugisisk krystalglas af højeste kvalitet og låget er i håndl

Læs mere »

Denne stilfulde bonbonniere eller “slikskål” er inspireret af Henning Koppels design og arbejde fra 1960’erne, hvor man yndede at bruge sølv og mørke træsorter sammen. Den moderne udgave er nu fremstillet i blankt rustfrit stål kombineret med det lidt lys

Læs mere »

Lækker og eksklusiv PANSY Bonbonniere fra Georg Jensen. Den lille skål er perfekt til at opbevare dine mest dyrebare smykker eller ur. Den smukke lille skål er udført i krystalglas og med en smuk hammerslået låg i sterlingsølv.   Vi anbefaler at skylle

Læs mere »

Smuk og elegant broche fra Georg Jensens Moonlight Blossom kollektion. Den smukke broche er udført i sterling sølv og flot prydet med blå månesten. Georg Jensen brochen har en diameter på 47 millimeter.

Læs mere »

Armring fra Men’s Classic serien fra Georg Jensen. Armringen er fremstillet i 925 Sterlingsølv med en blank/let silke overflade. Armringen er udformet i et minimalistisk design, måler 7,7mm i bredden og fås i 2 størrelser: S/M og M/L.

Læs mere »

Armring fra Men’s Classic serien fra Georg Jensen. Armringen er fremstillet i 925 Sterlingsølv med en blank/let silke overflade. Armringen er udformet i et minimalistisk design, måler 7,7mm i bredden og fås i 2 størrelser: S/M og M/L.

Læs mere »

Den ikoniske Fusion-ring fra Georg Jensen har en flydende, organisk form, fremhævet af et væld af pavéindfattede, brillantslebne diamanter – 0,11ct, der som skyer ligger på den blankpolerede centerring af 18 karat guld. Kombinér den med andre Fusion cente

Læs mere »

Den ikoniske Georg Jensen Fusion-ring har en flydende, organisk form, fremhævet af et væld af pavéindfattede, brillantslebne diamanter – 0,14ct, der som skyer ligger på den blankpolerede endering af 18 karat guld. Kombinér den med andre Fusion center- og

Læs mere »

Den ikoniske Fusion-ring fra Georg Jensen har en flydende, organisk form, fremhævet af et væld af pavéindfattede, brillantslebne diamanter – 0,07ct, der som skyer ligger på den blankpolerede endering af 18 karat guld. Kombinér den med andre Fusion center-

Læs mere »

Med udspring i den populære og berømte Cobra lysestage har Georg Jensen nu også lanceret disse smukke Cobra gulvstager. De smukke kurver og den blanke stål gør denne gulvstage til noget helt unikt.  Den tyske designer Constantin Wortmann insisterer på at

Læs mere »

Oprindeligt blev den ikoniske Cobra lysestage fra Georg Jensen designet som bordstage. Successen krævede dog at der blev fulgt op med gulvstager i samme fantastiske design. Derfor findes den ikoniske Cobra stage nu også i 3 forskellige modeller fra Georg

Læs mere »

De velkendte former fra den originale Georg Jensen Cobra lysestage fås nu også som gulvstage. Det unikke design med det karakteristiske svaj giver dig mulighed for at sætte et helt specielt præg på din indretning. Den smukke gulvstage er svær at få øjne

Læs mere »

Lækkert og elegant Cobra salt og peber kværne fra Georg Jensen. De smukke og elegante kværne er udført i blankt rustfrit stål og måler 201 millimeter i højden samt 67 millimeter i diameter. Smukt og lækkert dansk design til det smukke bord,

Læs mere »

Lækkert og elegant Cobra salt og peber shaker sæt fra Georg Jensen. Det flotte og elegante sæt giver bordet masser af ekstra stil. Det flotte Cobra sæt er udført i blankt rustfrit stål og har en højde på 103 millimeter og en diameter på 45 millimeter.

Læs mere »

Lækker og elegant Cobra serveringsskål fra Georg Jensen. Den smukke Cobra skål har lette og flydende linjer som giver et eksklusivt design. Brug Cobra skålen fra Georg Jensen alene eller sammen med andre størrelser fra samme kollektion.   Dette er den mi

Læs mere »

Super lækker og elegant Cobra serveringsskål fra Georg Jensen.  Smukt dansk design med flydende linjer giver en skulpturel skål. Den flotte Cobra serveringsskål fra Georg Jensen er udført i blank rustfrit stål og måler 76 millimeter i højden og har en om

Læs mere »

Smuk og elegant lille Cobra skål fra Georg Jensen. Flotte former og et flydende design. Den flotte Cobra skål er udført i blankt rustfrit stål og måler 75 milliemter i højden og har en diameter på 270 millimeter. Brug den tredelte Cobra skål til snacks el

Læs mere »

Concave ur fra Georg Jensen, der er skabt af den schweiziske designer Nicolas Barth Nussbaumer, udfordrer det moderne urs traditionelle design – skiven og urkassen er integreret for at give det indtryk, at det er én enhed.    Med sin sunray urskive i bø

Læs mere »

Denne smukke COPENHAGEN gulvstage fra Georg Jensen er en moderne udgave af det design som blev skabt i 1960 af Søren Georg Jensen. Lysestagen blev oprindeligt skabt til brug som alterlys i en moderne kirke.  Den nye version blev lanceret i 2007 og er en

Læs mere »

Denne smukke Curve armring er skabt med en kombination af skarpe linjer og bløde former, hvilket gør at den sidder behageligt om håndleddet. Curve kollektionen er skabt af Regitze Overgaard og når hendes design møder Georg Jensen skabes der elegante og t

Læs mere »

Denne smukke Curve armring er skabt med en kombination af skarpe linjer og bløde former, hvilket gør at den sidder behageligt om håndleddet. Curve kollektionen er skabt af Regitze Overgaard og når hendes design møder Georg Jensen skabes der elegante og t

Læs mere »

Smuk armring som passer til den stilsikre kvinde. Regitze Overgaard er en af Georg Jensens faste samrbejdspartnere og hun har designet denne smukke Curve kollektion. En kollektion med et personligt udtryk i et skandinavisk design og som et symbol på pa

Læs mere »

Smuk armring som passer til den stilsikre kvinde. Regitze Overgaard er en af Georg Jensens faste samrbejdspartnere og hun har designet denne smukke Curve kollektion. En kollektion med et personligt udtryk i et skandinavisk design og som et symbol på pa

Læs mere »

Smuk armring som passer til den stilsikre kvinde. Regitze Overgaard er en af Georg Jensens faste samrbejdspartnere og hun har designet denne smukke Curve kollektion. En kollektion med et personligt udtryk i et skandinavisk design og som et symbol på pa

Læs mere »

Halsring med underspillet luksus, der kan tilsætte lidt fest og drama til ethvert oufit. Curve halsringen er designet af Regitze Overgaard som er en af Georg Jensens faste samarbejdspartnere. Med Regitze Overgaards faste kendetegn som er naturlige o

Læs mere »

Denne smukke Curve ring fra Georg Jensen illustrerer bærerens unikke personlighed med de to bløde kurver som samles i en skarp linje. Regitze Overgaard har i samarbejde med Georg Jensen skabt Curve kollektionen som er en flot kombination af sølv og 18 k

Læs mere »

Denne smukke Curve ring fra Georg Jensen illustrerer bærerens unikke personlighed med de to bløde kurver som samles i en skarp linje. Regitze Overgaard har i samarbejde med Georg Jensen skabt Curve kollektionen som er en flot kombination af sølv og 18 k

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs.  Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv. Rin

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen.  Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer. Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen.  Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer. Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Smuk og elegant Curve slim ring fra Georg Jensen. Curve ringen fremstår enkelt og ligetil med sit unikke design og kan bæres alene eller i kombination med andre ringe. Den smukke Georg Jensen Curve slim ring er udført i 18 karat guld og måler 5,8 millimet

Læs mere »

Smuk og elegant Curve slim ring fra Georg Jensen. Curve ringen fremstår enkelt og ligetil med sit unikke design og kan bæres alene eller i kombination med andre ringe. Den smukke Georg Jensen Curve slim ring er udført i 18 karat guld og måler 5,8 millimet

Læs mere »

Dette smukke vedhæng er designet af Regitze Overgaard i samarbejde med Georg Jensen. Curve vedhænget er nutidig og minimalistisk i designet og har stadig det genkendelige klassiske look fra Georg Jensen. Curve vedhænget er designet i organiske og naturli

Læs mere »

Dette fantastike smykke i sølv fra Georg Jensen er designet af Regitze Overgaard, som har lagt vægt på sine designmæssige kendetegn, nemlig de organiske former og selve sølvhåndværket. Curve vedhænget er minimalistisk og skulpturel i designet med de to k

Georg Jensen Curve ørering
Pris: 4.750,00  
Læs mere »

Det fantastiske samarbejde mellem Regitze Overgaard og Georg Jensen har ført til disse smukke Curve øreringe i sølv og 18 karat guld. Curve er skandinavisk design når det er bedst. Klassisk med et moderne og nyt twist som fremhæver de små detaljer og d

Læs mere »

Disse øreringe fra Georg Jensen er designet med organiske former som giver dem et tidløst og minimalistisk look. Curve øreringene er udformet med to perfekte og naturlige kurver i sølv og er underspillede og diskrete. Regitze Overgaard har designet Curve

Læs mere »

Disse øreringe er designet af Regitze Overgaard med fokus på naturlige former og smukke detaljer. Curve øreringene er i sølv og holdt i et tidsløst design med et minimalistisk og skulpturelt udtryk. Georg Jensens Curve øreringe er skabt med kærlighed til

Læs mere »

Fint armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er et designet i år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er

Læs mere »

Det ikoniske og smukke DAISY Marguerit armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er udført i rhodium belagt sølv og med hvid emalje på blomsterne. Armbåndet måler 18.5 centimeter og har marguertier i henholdsvis 11 og 7.9 millimeter. Ærtekæden har et mål på 2 m

Læs mere »

Marguerit / Daisy armbånd fra Georg Jensen i forgyldt sterling sølv med emalje. Det smukke armbånd er monteret med en 11 millimeter blomst.

Læs mere »

Marguerit / Daisy armbånd fra Georg Jensen i forgyldt sterling sølv med emalje. Det smukke armbånd er monteret med en 11 millimeter blomst.

Læs mere »

Det smukke og ikoniske Daisy armbånd fra Georg Jensen har fået en lillebror med blomster i 7 millimeter. Det smukke armbånd måler i alt 18,5 centimeter og består af 5 x 7 millimeter små blomster. Udført i rhodineret sterlingsølv med hvid emalje. 

Læs mere »

Smuk og elegant broche/vedhæng fra Georg Jensens Daisy kollektion. Det ikoniske Daisy smykke er udført i forgyldt sterlingsølv og måler 33 millimeter i diameter. Der medfølger halskæde til så brochen kan bruges som vedhæng.

Læs mere »

Smukke og elegante Daisy/Marguerit ørekroge fra Georg Jensen. De smukke og fine ørekroge er udført i forgyldt sterlingsølv og de fine marguerit blomster har en diameter på 7 millimeter.

Læs mere »

Smukke og elegante ørekroge fra Georg Jensens Daisy kollektion.  De små og fine ørekroge er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv samt hvid emalje. De små og fine Marguerite blomster har en diameter på 7 millimeter.

Læs mere »

Nyhed – Georg Jensen Daisy armbånd med 5 fine margueitter. Armbåndet er fremstillet i sterlingsølv og belagt med 18 kt. guld. De små fine margueitter har en diameter på 7 millimeter. De smukke margueritter er dobbeltsidede og med hvid emalje. Armbåndet h

Læs mere »

Daisy Jubilæumsbroche/vedhæng fra Georg Jensen i sterlingsølv belagt med 18 kt. guld. Den smukke broche er designet i anledningen af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag d. 16. april 2020. Georg Jensen margueritten måler 43 mm og prydes af Daisys ikonis

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Fint armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er et design af Georg Jensens sølvsmedje fra år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nation

Læs mere »

Enkelt og fin halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er designet i år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst

Læs mere »

Smukke og elegante Daisy ørekæder fra Georg Jensen. De fine og enkle Georg Jensen ørekæder er udført forgyldt sterlingsølv. Kæderne måler 13 centimeter i længde og de små fine marguerit blomster har en diameter på 7 millimeter.

Læs mere »

Lækre kædeøreringe fra Georg Jensens Daisy/Marguerite kollektion.  De smukke og elegante rhodiumbelagte sølv ørekæder er rhodiumbelagt og blomsten er med hvid emalje. Ørekæderne har en længde på 13 centimeter og de fine små marguerite blomster har en dia

Læs mere »

Smuk og Neutral Daisy-halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som

Læs mere »

DAISYden danske nationalblomst DAISY har rødder i Danmark; dette ikon har været en favorit blandt kvinder gennem mange generationer. Den danske nationalblomst var inspirationen til denne staude favorit. Daisy associeres ligeledes med det danske kongehus.

Læs mere »

Smuk og Neutral Daisy-halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som

Læs mere »

Sød neutral Daisy-halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er designet i år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblo

Læs mere »

Nyt Georg Jensen Daisy / Marguerit vedhæng. Det smukke og ikoniske vedhæng er udført i rhodineret sølv med hvid emalje og måler 7 millimeter. Den medfølgende halskæde har en længde på 60 centimeter.

Læs mere »

Denne danske modetrend DAISY er fra Georg Jensen og har med sin charmerende og smukke marguerit været kvinders favorit gennem generationer. Tilbage i 1940 da Dronning Ingrid fødte Prinsesse Margrethe blev hun foræret en specialudgave af DAISY af Georg Jen

Læs mere »

DAISY vedhænget er blevet til kvinder i alle aldres favorit. Med sin smukke karakteristiske form emmer den af styrke og uskyld. DAISY har udviklet sig til et dansk nationalikon siden den så dagens lys i 1940. Med den raffinerede elegance kan den bæres båd

Læs mere »

Dette karakteristiske smykke fra kollektionen DAISY er blevet et dansk nationalikon. Med sin elegance og charme har denne blomst formået at blive favorit blandt kvinder i alle aldre. Sterlingsølv belagt med rhodium, hvid emalje og brillantslebne diamanter

Læs mere »

Elegante ørehænger fra Georg Jensen. Ørehængerne  er et design af Georg Jensen sølvsmedje fra år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den dans

Læs mere »

Super søde ørestikker fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kon

Læs mere »

Super fine øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med konge

Læs mere »

Super søde ørestikker fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kon

Læs mere »

Yderst fine øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kong

Læs mere »

DAISY har været favorit bland kvinder siden den udviklede sig til et dansk nationalikon i 1940’erne. Med sin karakteristiske form tager den udgangspunkt i et af naturens mest charmerende blomster, nemlig margueritten.   Sterlingsølv belagt med 18 kt. g

Læs mere »

Georg Jensen DAISY ørestikker passer både til hverdag og fest med sit elegante og karakteristiske design. DAISY-kollektionen er populær verden over blandt kvinder som ønsker feminine og charmerende ørestikker. Ørestikkerne er i sterlingsølv belagt med rho

Læs mere »

Smukke nye Daisy øreringe fra Georg Jensen. Ørestikkerne er udført i sterlingsølv og belagt med 18 kt. guld. De smukke margueritter er pyntet med Daisys klassiske hvide emalje. Øreringene måler 7 mm i diameter.

Læs mere »

Klassisk halsring fra Georg Jensen. Halsringen er oprindeligt designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, men først endelig lanceret i år 2015. Halsringen er fra kollektionen Dew Drop. Dew drop kollektionen fremhæver kvindens naturlige skønhed og stil.   Hals

Læs mere »

DEW DROP kollektionen er på en gang feminin og markant. Smykkerne fremhæver kvindens naturlige skønhed og stil. Materialer: Sterlingsølv, bjergkrystal Mål: L: 42 mm Lanceringsår: 2015

Læs mere »

OBS – Forventet leveringstid er først januar 2023. Elephant børnebestik fra Georg Jensen. Bestikket er lavet i rustfrit stål og kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Sjove og fantasifulde design, som både børn og forældre elsker. ELEPHANT-designet er nået

Læs mere »

Georg Jensens ikoniske lille elefant har bragt smilet frem ved spisetid hos mange generationer af børn. Ud over kniv, gaffel og ske indeholder sættet med børnebestik en skål og en kop.  Børnebestikket er udført i blankpoleret rustfrit stål for at gøre de

Læs mere »

Georg Jensen filtpose er ideel til opbevaring af sølvtøj og sikrer dig at du ikke ridser dit sølvtøj unødigt når det ligger i skuffen. Rummene i posen har en bredde på ca. 7 cm samt en højde på ca. 16 centimeter. Der er plads til to større stykker sølvtø

Læs mere »

Fusion armbåndet fra Gerog Jensen er en smuk kombination af hvidguld, rosaguld og guld i 18 karat og armbåndet er elegant dekoreret med brillantslebne diamanter på vedhænget. Vedhænget sidder altid perfekt på armbåndet pga. to små ringe i kæden. Kæden må

Læs mere »

Dette smukke FUSION armbånd fra Georg Jensen er fremstillet i 18 karat hvidguld og bærer et elegant Fusion vedhæng som er dekoreret med 0.11 ct brillantslebne diamanter. De små ringe på kæden sørger for at vedhænget bliver på sin plads.

Læs mere »

Dette smukke Fusion armbånd er fremstillet i 18 karat henholdsvis; Guld, Rosaguld samt hvidguld og er smukt dekoreret med elegante brillantslebne diamanter. Guldets smukke farvekombination giver dig et meget eksklusivt og moderne look. Selve kæden har to

Læs mere »

Denne FUSION armring fra Georg Jensen er designet i 2019. Armringen er i 18 kt. guld og med sit skandinaviske og lette design byder FUSION på mange muligheder for at kombinere med både rosa guld og hvidguld.   Mål: B: 7,5 mm. S: 160 mm M: 165 mm L: 170

Læs mere »

Denne smukke klassiske Fusion-ring er prydet med et væld af pavéindfattede, brillantslebne 0.05 – 0.11 ct diamanter,  som danner et elegant skymønster på den blanke endering i 18 karat hvidguld. Kombinér den med andre Fusion center- og enderinge og skab

Læs mere »

Denne smukke klassiske Fusion-ring er dekoreret med et væld af pavéindfattede, brillantslebne 0.09 – 0.15 c diamanter, som danner et fantastisk skymønster på den blanke centerring i 18 karat hvidguld. Kombinér den med andre Fusion center- og enderinge og

Læs mere »

Denne fantastiske Fusion-ring er prydet med smukke pavéindfattede, brillantslebne 0.11 – 0.21 c diamanter. Diamanterne danner et elegant sky mønster på den smukke blanke endering i 18 karat hvidguld. Kombinér denne endering med andre Fusion center- og end

Læs mere »

Disse eksklusive FUSION øreringe fra Georg Jensen består af to bånd. Det ene bånd er fremstillet i 18 karat hvidguld, pavéindfattet med brillantslebne 0.19 ct diamanter. Det andet bånd er i 18 karat guld. De to bånd danner det klassiske og eftertragtede F

Læs mere »

Denne smukke Fusion kæde er fremstillet i 18 karat rosa guld og hvidguld og dekoreret med de smukkeste 0.22 ct brillantslebne diamanter. Vedhænget er to ringe i åbent design som giver det perfekte og eksklusive Fusion udtryk. B: 7 mm. Ø: 12 mm. Kæden måle

Læs mere »

Disse smukke Fusion hoops er designet i 18 karat rosa guld og hvidguld og smukt dekoreret med 0.18 ct brillantslebne diamanter i pave’. De fantastiske materialer skaber det ikoniske Fusion mønster og giver dig et eksklusivt og moderne look. B: 4,5 mm. Ø:

Læs mere »

Disse smukke Fusion hoops er fremstillet i en smuk kombination af 18 karat; Guld, Rosaguld og Hvidguld. I centeret af øreringene er der placeret en række vidunderlige brillantslebne diamanter, som giver dig det eksklusive Fusion look. B: 4,5 mm Ø: 13 mm.

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig smuk ring fra Georg Jensen.  Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets s

Læs mere »

Ualmindelig smuk ring fra Georg Jensen.  Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets s

Læs mere »

Ualmindelig smuk ring fra Georg Jensen.  Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets s

Læs mere »

Ualmindelig smuk ring fra Georg Jensen.  Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets s

Læs mere »

Smuk ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende farve

Læs mere »

Pæn ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende farver

Læs mere »

Pæn ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende farver

Læs mere »

Pæn ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende farver

Læs mere »

Vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftend

Læs mere »

Yndefuld ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende f

Læs mere »

Yndefuld ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende f

Læs mere »

Du kan fortælle din egen kærlighedshistorie med Fusions utallige kombinationer som symboler på evig samhørighed og dyrebare øjeblikke. Designår: 2013 Design: Inspireret af Nina Koppel Materialer: 18 kt. hvidguld med brillantslebne diamanter Bemærk at der

Læs mere »

Elegant ring fra Georg Jensen. Ringen er designet i år 2013, med en inspiration af Nina Koppel og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårs

Læs mere »

Dette smukke FUSION vedhæng er designet i 2019 til den moderne kvinde, som ønsker at skabe sit eget udtryk og vise sin egen individualitet.  Vedhænget er i 18 kt. hvidguld, 18 kt. rosa guld, 18 kt. guld med diamant pavé 0.19 CT.  Mål: B: 7 mm. Ø: 10 mm.

Læs mere »

Det lette design i denne smukke kæde med vedhæng fra Georg Jensens kollektion FUSION opfordrer til individualitet. Vedhænget er designet i 2019 i 18 kt, hvidguld med diamanter og den andel del er i 18 kt. guld. En smuk kombination i skandinavisk og moder

Læs mere »

Georg Jensens kollektion FUSION giver dig uendelige kombinationasmuligheder og derved kan du fortælle din egen historie. Vedhænget er i 18 kt. hvidguld, hvor den ene side er i fuld diamant pavé. Dette FUSION vedhæng er designet i 2019 og de to sider af ve

Læs mere »

Super fint vedhæng fra Georg Jensen. Vedhænget er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Den smukke FUSION kollektion fra Georg Jensen er nu udvidet med blandt andet denne smukke kæde, som passer perfekt til kvinden, der ønsker at vise hendes personlighed gennem hendes smykker.  Vedhænget er i 18 kt. rosa guld, 18 kt. hvidguld, 18 kt. guld m

Læs mere »

De fantastiske øreringe er fra Georg Jensens kollektion FUSION. Skabt i 18 kt. hvidguld med et minimalistisk look og i et stilrent design. Med disse smukke øreringe får du det særlige udtryk som kendetegner Nina Koppels FUSION. Mål: B: 5 mm. Ø: 13,5 mm. D

Læs mere »

Disse smukke Fusion øreringe er en skøn kombination af geometriske former og funklende hvide diamanter, som elegant er placeret på disse eksklusive øreringe som er fremstillet i hvidguld. B: 4,5 mm. Diameter: 13 mm.

Læs mere »

Individualitet og kærlighed er det Georg Jensens kollektion FUSION symboliserer. Den fantastiske kombination af det klassiske guld og det diamantbesatte hvidguld skaber disse smukke øreringe, hvor solidt håndværk og ekstravagance afspejles. Designåret e

Læs mere »

Smukke og elegante Fusion ørestikkere i 18 karat rødguld fra Georg Jensen. De smukke Fusion ørestikkere måler 5 millimeter i bredden og har en diameter på 13,5 millimeter.

Læs mere »

Georg Jensen bordflag gør en hver festlig lejlighed en lille smule mere festligt.  Pynt op til fødselsdagen eller en anden speciel lejlighed med dette flotte og dansk designede bordflag fra Georg Jensen. Det smukke dannebrog vil vejre smukt ved bordet og

Læs mere »

Et tidløst designikon får et moderne twist! Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret helt tilbage i starten af 1900-tallet. Det var en tid, hvor Georg Jensen var meget inspireret af art nouveau, en international stilart, der byggede på natu

Læs mere »

Fra midten af dette Georg Jensen armbånd i rosa guld hænger en elegant klase vindruer med yndefuld lethed. Over hele armbåndet ses små yndige vindruer i forskellige størrelser, som understreger smykkets organiske karakter. Kollektionen Moonlight Grapes by

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig et friskt og moderne twist. To elegante rækker sølvdruer er placeret for enden af den åbne armring – og udtrykket er både dristigt og skulpturel

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig et friskt og moderne twist. To elegante rækker sølvdruer er placeret for enden af den åbne armring – og udtrykket er både dristigt og skulpturel

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig et friskt og moderne twist. To elegante rækker sølvdruer er placeret for enden af den åbne armring – og udtrykket er både dristigt og skulpturel

Læs mere »

I Georg Jensens terminologi bliver det ikke mere ikonisk end MOONLIGHT GRAPES-kollektionen. Denne smukke hyldest til naturen er et af Georg Jensens mest populære design og har været det i mere end 100 år. Og med denne opdaterede udgave af MOONLIGHT GRAPES

Læs mere »

I Georg Jensens terminologi bliver det ikke mere ikonisk end MOONLIGHT GRAPES-kollektionen. Denne smukke hyldest til naturen er et af Georg Jensens mest populære design og har været det i mere end 100 år. Og med denne opdaterede udgave af MOONLIGHT GRAPES

Læs mere »

I Georg Jensens terminologi bliver det ikke mere ikonisk end MOONLIGHT GRAPES-kollektionen. Denne smukke hyldest til naturen er et af Georg Jensens mest populære design og har været det i mere end 100 år. Og med denne opdaterede udgave af MOONLIGHT GRAPES

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

Smuk og eksklusivt udført Bonbonniere skål fra Georg Jensen. Skålen er udført i portugisisk krystalglas og det håndlavede låg er udført i sterlingsølv og prydet med de ikoniske Grapes motiver fra Georg Jensen. Brug den for eksempel ti lat opbevare dine sm

Læs mere »

Den organiske og skulpturelle, sensuelle og tidløse ring i rosa guld fra MOONLIGHT GRAPES kollektionen har det hele. Den er det perfekte tilbehør, uanset om du vil tilføre luksus til din hverdag eller stråle en weekend i byen. MOONLIGHT GRAPES kollektion

Læs mere »

Den organiske og skulpturelle, sensuelle og tidløse ring i rosa guld fra MOONLIGHT GRAPES kollektionen har det hele. Den er det perfekte tilbehør, uanset om du vil tilføre luksus til din hverdag eller stråle en weekend i byen. MOONLIGHT GRAPES kollektion

Læs mere »

Naturens magi! To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer. Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-ta

Læs mere »

Naturens magi! To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer. Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-ta

Læs mere »

Naturens magi! To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer. Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-ta

Læs mere »

Naturens magi! To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer. Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-ta

Læs mere »

Naturens magi! To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer. Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-ta

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES vedhænget er inspireret af organiske former og symboler og er et smukt og tidløst stykke skandinavisk designhistorie. Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev designet i starten af 1900-tallet, og motivet er sidenhen blevet et af de

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES vedhæng er inspireret af organiske former og symboler og er et smukt og tidløst stykke skandinavisk designhistorie. MOONLIGHT GRAPES-kollektionen blev oprindeligt lanceret i starten af 1900-tallet, og motivet er sidenhen blevet et af de m

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES ørestikker er inspireret af naturen og er et stykke klassisk skandinavisk design.   De tre små druer udgør en fin klase, der sidder smukt på øreflippen. Sterlingsølvet har en fantastisk smuk kølighed og har en helt speciel effekt, når ly

Læs mere »

Smukke nyheder fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. Disse smukke Grapes ørestikkere er udført i 18 karat guld og smukt prydet med diamanter på 0,07ct. De flotte Grapes ørestikkere måler 7,5 millimeter i bredden.

Læs mere »

Denne flotte Groove ring fra Georg Jensen har et maskulint og moderne design. Groove ringen er i sølv med en flot detalje i form af de to sorte markeringer og de små kugler som forbinder yderringene. 

Læs mere »

Denne flotte Groove ring fra Georg Jensen har et maskulint og moderne design. Groove ringen er i sølv med en flot detalje i form af de to sorte markeringer og de små kugler som forbinder yderringene. 

Læs mere »

Udskiftnings strop i gummi / polyurethan fra Georg Jensen. Stroppen passer til følgende modeller fra Georg Jensen ELLIPSE nøglering (varenummer: 3584852) FLOWER nøglering (varenummer: 3584868) HEART nøglering (varenummer: 3584869)

Læs mere »

Georg Jensens HALO-kollektion finder sin inspiration i månens skiftende farver og det nordiske lys. Ringes to cirkler, som lægger sig op af hinanden, skaber et overraskende og dynamisk udtryk, på trods af de rene linjer og den underspillede brug af diaman

Læs mere »

HALO kollektionen er inspireret af den suveræne skønhed ved det nordiske lys og månens forskellige faser. Kollektionen udstråler en naturlig elegance, som denne ring også understreger. Tre diamantsmykkede guldcirkler udgør fundamentet for HALO solitaireri

Læs mere »

Lad kærligheden blomstre med dette smukke hjertevedhæng fra Georg Jensen kollektionen KOPPEL. Mål: H: 20 mm B: 15 mm. 45 cm ankerkæde som kan forkortes ved hjælp af øjerne. Designår: 2018 Lanceringsår: 2018

Læs mere »

Enkelt og æstetisk designet Helix sukkerskål fra Georg Jensen. Brug den som slikskål med låg eller som tradiotionel sukkerskål. Den flotte Helix skål fra Georg Jensen måler 85 millimeter i højden og er 74 millimeter bred. Skålen er udført i blankt rustfri

Læs mere »

Denne smukke tekande er designet af duoen Bernadotte og Kylberg for Georg Jensen. Det blankpolerede design pynter smukt på bordet og du kan med denne kande nyde en dejlig kop te. Tekanden er dobbeltvægget, hvilket medfører at teen holder sig varm længere.

Læs mere »

Helix Thermokanden fra Georg Jensen er lavet i et flot skandinavisk design.   Helix termokanden i rustfrit stål har en indvendig belægning, der sikrer at smagen forbliver god. Termokanden har dobbeltvægge, der holder kaffen varm i op til seks timer.   Â

Læs mere »

Denne kande er “lillebror” til den originale Henning Koppel kande fra Georg Jensen. Denne model kan indeholde 0,75L og er udført i blank poleret rustfrit stål.  Henning Koppel kanden er 24,8 centimeter høj. 

Læs mere »

Den slanke og elegante kande af den legendariske designer Henning Koppel er en af Living Georg Jensens mest ikoniske design. Den smukke kande rummer 1,2 l og er derfor nem at håndtere for enhver. Kan både bruges som vandkande, vase eller vinkaraffel. Mate

Læs mere »

Slank og elegant er 2 ord som man forbinder med Henning Koppels smukke serveringskande. Kanden er designet af den efterhånden legendariske danske billedhugger Henning Koppel. Kanden er anerkendt som en af de helt store ikoner i den danske designhistorie.

Læs mere »

Tag hyggen til et ekstra niveau i haven, på terassen, på altanen eller i en lille hyggekrog indendøre. Med denne smukke lysestage / lanterne fra Georg Jensen HURRICANE er du rigtig godt på vej. Stagen er designet af Henning Koppel og er et stilstudie i fo

Læs mere »

Tag hyggen til et ekstra niveau i haven, på terassen, på altanen eller i en lille hyggekrog indendøre. Med denne smukke lysestage / lanterne fra Georg Jensen HURRICANE er du rigtig godt på vej. Stagen er designet af Henning Koppel og er et stilstudie i fo

Læs mere »

Tag hyggen til et ekstra niveau i haven, på terassen, på altanen eller i en lille hyggekrog indendøre. Med denne smukke lysestage / lanterne fra Georg Jensen HURRICANE er du rigtig godt på vej. Stagen er designet af Henning Koppel og er et stilstudie i fo

Læs mere »

Denne vidunderlige kæde er en del af Georg Jensen Heritage kollektionen. Vedhænget er designet med en oval grøn aventurin, som er omkranset af smukke sølvkugler og blade i traditionelle art nouveau-motiver. På bagsiden af vedhænget er årstallet 2022 indgr

Læs mere »

Disse smukke øreclips er designet med den elegante grønne aventurin i centrum, omkranset af det karakteristiske blad og kuglemøster i sterlingsølv. Årstallet 2022 er indgraveret på bagsiden, hvilket gør disse øreringe til et eftertragtet samlerobjekt. H:

Læs mere »

Disse smukke Georg Jensen øreringe er smukt udsmykket med blade og sølvkugler omkring en vidunderlig sølvsten. Øreringene har årstallet 2022 graveret på bagsiden. Denne detalje gør netop disse øreringe til at attraktivt samlerobjekt. H: 18 mm. / 0,71 tomm

Læs mere »

Heritage øreringene fra Georg Jensen er smukt designet med den lykkebringende krystal grøn aventurin i centrum. Den ovale krystal er omkranset af smukt bladmønster samt kugler i sølv. Som en ekstra fin detalje er årstallet 2022 graveret på bagsiden. H: 18

Læs mere »

Cool ring til herrer fra Georg Jensens kollektion, Smithy. Ringen er lanceret i år 2015. Ringen er udført i hammerslået sølv, hvilket giver den et helt særligt og unikt look. Ringens bredde og længde måler 17 mm.

Læs mere »

Cool ring til herrer fra Georg Jensens kollektion, Smithy. Ringen er lanceret i år 2015. Ringen er udført i hammerslået sølv, hvilket giver den et helt særligt og unikt look. Ringens bredde og længde måler 17 mm.

Læs mere »

Flot og maskulin herrering fra Georg Jensen. Enkelt i designet og med en rigtig fin detalje med den sorte markering hele vejen rund og ligeledes med de små kugler som binder ydersiderne sammen.

Læs mere »

Smukt vedhæng fra Georg Jensen. Vedhænget er inspireret af Möbius’ bånd – en uendelig form med kun én overflade og én kant og er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe i år 1997. Vedhænget er fra kollektionen Hearts. En hjerte-kollektion som symboliserer k

Læs mere »

Smuk halskæde med vedhæng fra Georg Jensen Hidden Heart kollektionen. Halskæden er i sterlingsølv og måler 90 centimeter i længden. De smukke runde vedhæng med sine bløde former er ligeledes fremstillet i sølv.  Fantastisk halskæde og vedhæng fra Georg J

Læs mere »

Forkæl den du holder af med dette smukke og elegante Hjertevedhæng med tilhørende kæde fra Georg Jensen.  Det smukke og elegante vedhæng er udført i 18 karat guld og der medfølger en halskæde på 45 centimeter.

Læs mere »

Denne skønne nøglering er designet med et smukt lille krombelagt hjerte samt en lille kugle, som sidder på en rem af naturligt kalveskindslæder. Dette symbol på kærlighed er designet af Regitze Overgaard og du kan også bruge den som en  charm på din hån

Læs mere »

Giv den du holder af en praktisk og romantisk lille gave med denne hjerte nøglering fra Georg Jensen. Udført i rustfrit stål og med en blød gummisnor som gør den nem at få fat i. Nøgleringen er designet af den industrielle designer Klaus Rath.  Perfekt l

Læs mere »

Dette smukke hjerte i tidløst design fra Georg Jensen kan bruges til hende som du holder af. Med et feminint og enkelt design passer den til kvinder i alle aldre og både til hverdag og fest. Så lad kærligheden blomstre med dette smukke hjertevedhæng fra K

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje. Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde. Den smukke

Læs mere »

Mangler du gaven til manden der har alt ? Eller hvad med drengerøven som elsker at vise sig lidt frem. Så køb denne champagnesabel fra Georg Jensen.   Hold en champagneflaske i en vinkel på cirka 20 grader, og lad den sløve side af champagnesablen INDULG

Læs mere »

Flot armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er designet af Regitze Overgaard, i år 2004 og er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som har dets evne

Læs mere »

Enkelt men stilfuldt armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er designet af Regitze Overgaard og er lanceret i år 2015. Armbåndet er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbo

Læs mere »

Smuk, enkel og elegant armring fra Georg Jensen. Denne INFINITY armring er med sit unikke design af Regitze Overgaard noget ganske specielt.  De rene linjer og det minimalistiske design gør armringen velegnet til brug ved enhver lejlighed. Udført i Sterl

Læs mere »

Fin halskæde fra Georg Jensen. Halskæden er designet af Regitze Overgaard, i år 2004 og er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som har dets evne

Læs mere »

Halskæde fra Infinity serien fra Georg Jensen. Halskæden er fremstillet i 925 Sterlingsølv og er designet ud fra uendelighedstegnet. Vedhænget måler 21mm og kæden måler 45cm.

Læs mere »

Manchetknapper er raffinerede, elegante og – måske mere end noget andet herresmykke – en måde at lave lidt sjov. De er rendyrket luksus. Materialer: sterlingsølv Mål: 25 mm Design: Regitze Overgaard

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen. I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og desig

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen. I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og desig

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen. I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og desig

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen. I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og desig

Læs mere »

Elegant ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og lanceret i år 2015. Ringen er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som

Læs mere »

Føj lidt smart symbolisme og lidt følelsesmæssige motiver til dit udseende med denne INFINITY ørering – et smykke fremstillet til at fortælle den smukke historie om uendelig kærlighed og potentiale. Øreringen er designet til at følge konturen af dine ør

Læs mere »

Et smukt, organisk tegn på uendelighed hænger i en sølvkæde med yndefuld charme. Der er noget fascinerende over udseendet, når du kigger på det, og du begynder straks at spekulere på, hvad det symboliserer. Designeren, den anerkendte danske guldsmed Regit

Læs mere »

Enkle og super elegante ørestikker i serien INFINITY fra Georg Jensen. Designår: 2012 Materialer: Sterlingsølv Mål: Ø 22 mm DESIGNER: REGITZE OVERGAARD

Læs mere »

Enkelte men fine øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er designet af Regitze Overgaard, i år 2012 og er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som

Læs mere »

Denne smukke jubilæums broche er en hyldest til hendes Majestæt Dronningen i anledning af 50 års regeringsjubilæet. Smykket er håndlavet og fremstillet i sterlingsølv og med smukke detaljer i 18 karat guld. Smykket er formgivet med tanker på Hendes Majest

Læs mere »

I anledning af Hendes Majestæt Dronningens 50 års regeringsjubilæum har Gerorg Jensen udformet dette elegante smykke. Kæden er inspireret af Dronningens valgsprog ” Guds hjælp, Folkets kærlighed, Danmarks styrke”. Det runde design er symbolik for Danmarks

Læs mere »

Dennes smukke pin formgivet af Georg Jensen er en hyldest til Hendes Majestæt Dronningen i forbindelse med 50 års regerings Jubilæet. Designet er inspireret af Dronningens valgsprog ; ” Guds hjælp, Folkets kærlighed, Danmarks styrke” Guds hjælp symboliser

Læs mere »

Denne ramme til julens samleobjekter giver mulighed for at skabe en kreativ juleudsmykning af de juleuroer, ornamenter og lyseholdere, du har samlet gennem årene. Ved for eksempel at kombinere 3-4 lyseholdere med dine yndlingsornamenter kan rammen være me

Læs mere »

Dette års traditionelle 2020 jule ornament fra Georg Jensen har taget sin inspiration i en nellike.  Det fine foryldte messing juleornament fra Georg Jensen måler 68 millimeter i højden, 40 millimeter i bredde og har en diameter på 20 milliemter. Til orn

Læs mere »

Smukt og elegant 2020 juleornament fra Georg Jensen. Den smukke rosette er udført i forgyldt messing. Jule ornamentet fra Georg Jensen måler 68 millimeter i højden og bredde samt 40 millimeter i diameter. Der medfølger et traditionelt rødt bånd samt et

Læs mere »

Flot Gerog Jensen juletræ ornament anno 2019. Endnu et flot design julepynt til juletræet, du får julepyntet der kan holde i flere generationer.   Dette ornament er fremstillet i messing og er derefter belagt med 18 karat guld i Georg Jensens eget værkst

Læs mere »

Elegante lys til juletræet med en brændetid på ca. 1 time. perfekte til de smukke og stilfulde holdere til juletræslys fra Georg Jensen. Mål: H: 142 mm. / 5,59 tommer. Ø: 12 mm.

Læs mere »

Smukt og elegant Georg Jensen unisex Koppel ur. Uret er fremstillet i rustfritstål, med en sort læderrem i kalveskind. I den hvide urskive er der indlagt tryk samt visning af dato. Uret leveres i original Georg Jensen æske med garantibevis.      

Læs mere »

De smukke og meget elegante lysestager fra Georg Jensen skaber den klassiske julestemning i dit hjem. Lysestagerne er designet af Sanne Lund Traberg som en del af 2022 julekollektionen. Stagerne er fremstillet i rustfrit stål belagt med 18 karat guld og

Læs mere »

Kendetegnene for ure fra Georg Jensen, designet af Henning Koppel, er urkassens og visernes minimalistiske, flydende linier. Ureret er fremstillet med en urskive i perlemor og en hvid læderem i kalveskind.        

Læs mere »

Dette ur fra Koppel-serien er med til at afspejle Georg Jensens kreative mission med sit dristige udtryk. Et rigtig lækkert ur til den moderne mand. Koppel uret er i rustfrit stål, med blå læderrem og indbygget spænde.

Læs mere »

Koppels ur var revolutionerende, da det første gang så dagens lys i 1978, og den nye generation viderefører denne tradition og forbliver en underdrivelse i mesterklassen.  Urkassens og visernes minimalistiske, flydende linjer er blevet en klassiker, og d

Læs mere »

Koppels ur var revolutionerende, da det første gang så dagens lys i 1978, og den nye generation viderefører denne tradition og forbliver en underdrivelse i mesterklassen.  Urkassens og visernes minimalistiske, flydende linjer er blevet en klassiker, og d

Læs mere »

Skal du glæde en du holder af med en helt speciel kærlighedsgave. Med hjertevedhænget fra kollektionen KOPPEL får du et smukt smykke, som kan bæres af kvinder i alle aldre. Mål: H: 14 mm B: 15 mm. 45 cm ankerkæde som kan forkortes ved hjælp af øjerne. Des

Læs mere »

Med dette moderne og feminine hjertevedhæng kan du glæde en du holder af med en helt speciel og personlig gave. Hjertevedhænget fra kollektionen KOPPEL har med sine bløde former og kant et smuk design som kan bruges af enhver kvinde.  Mål: H: 19 mm B:

Læs mere »

Det originale KOPPEL armbåndsur var en æstetisk revolution, da det blev introduceret tilbage i 1978. Den nye generation af ure indtager nu en plads i designhistorien med deres subtilt underspillede kombination af form og funktion. Urkassen og visernes min

Læs mere »

Georg Jensen Koppel urets sorte urskive og rem i kalvelæder tilfører en sofistikeret luksus til enhver mand. Kvarts urets minimalistiske design giver uret et maskulint udtryk, der passer til den skandinaviske mand. Henning Koppels originale design fra 197

Læs mere »

Hvad kendetegner bedst skandinavisk design? Minimaliskt, tidløst og med materialer i højeste kvalitet. Henning Koppel revolutionerede med sit urdesign i 1978, der satte fokus på det enkle ur, ingen unødvendige detaljer og med en funktionalitet uden sammen

Læs mere »

Dette slanke Koppel ur er, med sit sofistikerede ydre og stilsikre design, et perfekt eksempel på skandinavisk minimalisme. Uden unødvendige detaljer, men med fokus på urets design og ydeevne, bliver dette Koppel ur kun mere smukt som tiden går.

Læs mere »

Den elegante lysholder fra Georg Jensen er den perfekte dekoration til årets juletræ. Designeren bag dette års julekollektion er inspireret af sin barndoms juleminder. Det smukke kræmmerhus skaber den perfekte julestemning. Passer til almindelige juletræs

Læs mere »

Disse flotte og klassiske lysholdere fra Georg Jensen passer til almindelige juletræslys og er formet som en smuk sløjfe samt et elegant kræmmerhus. Lysholderne er belagt med 18 karat guld, og skaber den helt rigtige julestemning i dit hjem. Lysholderne e

Læs mere »

Dette smukke og hyggelige kræmmerhus er designet af Sanne Lund Traberg som en del af 2022-julekollektionen. Det elegante kræmmerhus skaber hygge i dit hjem og skaber den klassiske julestemning. Kræmmerhuset kommer med to flotte bånd. Det klassiske røde,

Læs mere »

Smuk og enkelt stor Georg Jensen Offspring ring. Den flotte Offspring ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 7 millimeter. Offspring ringen fra Georg Jensen fås i følgende størrelser :  str. 1 (48-49) str. 2 (50-51) str. 3 (52-53) str. 4 (

Læs mere »

Smuk og enkelt stor Georg Jensen Offspring ring. Den flotte Offspring ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 7 millimeter. Offspring ringen fra Georg Jensen fås i følgende størrelser :  str. 1 (48-49) str. 2 (50-51) str. 3 (52-53) str. 4 (

Læs mere »

Smuk og enkelt stor Georg Jensen Offspring ring. Den flotte Offspring ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 7 millimeter. Offspring ringen fra Georg Jensen fås i følgende størrelser :  str. 1 (48-49) str. 2 (50-51) str. 3 (52-53) str. 4 (

Læs mere »

Smuk og enkelt stor Georg Jensen Offspring ring. Den flotte Offspring ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 7 millimeter. Offspring ringen fra Georg Jensen fås i følgende størrelser :  str. 1 (48-49) str. 2 (50-51) str. 3 (52-53) str. 4 (

Læs mere »

Smuk og enkelt stor Georg Jensen Offspring ring. Den flotte Offspring ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 7 millimeter. Offspring ringen fra Georg Jensen fås i følgende størrelser :  str. 1 (48-49) str. 2 (50-51) str. 3 (52-53) str. 4 (

Læs mere »

Denne smukke ring fra Georg Jensen er skabt af Jacquelin Rabun og består af et sterlingsølv, som kædes sammen foran i et enkelt og klassisk kædedesign. Ringens bredde er 8,5 mm. og du kan bruge den alene eller i kombination med dine andre ringe i forskell

Læs mere »

Denne smukke ring fra Georg Jensen er skabt af Jacquelin Rabun og består af et sterlingsølv, som kædes sammen foran i et enkelt og klassisk kædedesign. Ringens bredde er 8,5 mm. og du kan bruge den alene eller i kombination med dine andre ringe i forskell

Læs mere »

Denne smukke ring fra Georg Jensen er skabt af Jacquelin Rabun og består af et sterlingsølv, som kædes sammen foran i et enkelt og klassisk kædedesign. Ringens bredde er 8,5 mm. og du kan bruge den alene eller i kombination med dine andre ringe i forskell

Læs mere »

Denne smukke ring fra Georg Jensen er skabt af Jacquelin Rabun og består af et sterlingsølv, som kædes sammen foran i et enkelt og klassisk kædedesign. Ringens bredde er 8,5 mm. og du kan bruge den alene eller i kombination med dine andre ringe i forskell

Læs mere »

Denne smukke ring fra Georg Jensen er skabt af Jacquelin Rabun og består af et sterlingsølv, som kædes sammen foran i et enkelt og klassisk kædedesign. Ringens bredde er 8,5 mm. og du kan bruge den alene eller i kombination med dine andre ringe i forskell

Læs mere »

Denne smukke ring fra Georg Jensen er skabt af Jacquelin Rabun og består af et sterlingsølv, som kædes sammen foran i et enkelt og klassisk kædedesign. Ringens bredde er 8,5 mm. og du kan bruge den alene eller i kombination med dine andre ringe i forskell

Læs mere »

Georg Jensen LEGACY kollektionen er skabt ud fra princippet om, at stil og funktion aldrig udelukker hinanden. De smukke, runde og blanke former i LEGACY har mange anvendelsesmuligheder – eksempelvis en elegant slikskål eller som et smukt hjem til dagl

Læs mere »

Filtpose fra Georg Jensen som er ideel til opbevaring af sølvtøj. Dette er den mindste model af poserne til opbevaring af bestik og egner sig perfekt til for eksempel teskeer og kagegafler. Der er plads til 12 stk. mindre stykker sølvtøj.

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Bloom Botanica vase fra Georg Jensen. Stil den sammen med andre eller for sig sig. Garanteret er det at vasen vil pynte i enhver vindueskarm eller på et flot bord. Vasen fra Georg Jensen er udført i rustfrit stål og har en højde på 15 ce

Læs mere »

Smuk ring fra Georg Jensen. Ringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker.   Ringen er udfør

Læs mere »

Dette smukke smykke har form af et asymmetrisk blad formet som et hjerte, som hænger i en elegant kæde. Smykket er klassisk og moderne og meget elegant i udtrykket. Brug kæden til både hverdag og fest, eller til er gave til hende du holder af. Smykket fra

Læs mere »

Denne smukke kæde i 18 karat guld er designet, som et blad der former et elegant asymmetrisk hjerte. Hjertet er romantisk og meget elegant til alle livets store anledninger. Kæden med det smukke vedhæng er en del af den populære Hearts of Georg Jensen kol

Læs mere »

Lækkert læderarmbånd fra Georg Jensen i flettet sort kalveskinds læder. Armbåndet har en længde på 39 centimeter.

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Den moderne kærligheds alkymi. Magic sammenfletter enkelhed og kunstnerisk dygtighed i organiske design, der på smukkeste vis harmonerer med kroppens yndefulde konturer. Ringene er en enestående hyldest til brudeparret på deres bryllupsdag og i al evighed

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Cool ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og er fra kollektionen Magic. En klassisk  kollektion som samtidig holder fast i den moderne sensibilitet. Kollektionen bærer præg af dens innovative former og fascinerende design, som t

Læs mere »

Eksklusiv ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og er fra kollektionen Magic. En klassisk  kollektion som samtidig holder fast i den moderne sensibilitet. Kollektionen bærer præg af dens innovative former og fascinerende design,

Læs mere »

Eksklusiv ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og er fra kollektionen Magic. En klassisk  kollektion som samtidig holder fast i den moderne sensibilitet. Kollektionen bærer præg af dens innovative former og fascinerende design,

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen i 18 karat rødguld og med diamanter i pavé. For at styrke ringens profil er diamanterne monteret i to rækker. Antallet af diamanter og carat varirerer mellem størrelser på ringen.

Læs mere »

Lækker og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen i 18 karat hvidguld med diamanter i pavé.  Antallet af brillanter i Magic ringen varierer i antal og karat i de forskellige ringstørrelser.

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen. Den smukke og skulpturelle ring er udført i 18 karat hvidguld og er smukt prydet med 2 brillanter på i alt 0,04ct.

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen. Den smukke og skulpturelle ring er udført i 18 karat hvidguld og er smukt prydet med 2 brillanter på i alt 0,04ct.

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen. Den smukke og skulpturelle ring er udført i 18 karat hvidguld og er smukt prydet med 2 brillanter på i alt 0,04ct.

Læs mere »

Super enkelt og smuk Georg Jensen Magic ring i 18kt. guld og prydet med 9 smukke brillanter – ialt 0,18ct.

Læs mere »

Super enkelt og smuk Georg Jensen Magic ring i 18kt. guld og prydet med 9 smukke brillanter – ialt 0,18ct.

Læs mere »

Super enkelt og smuk Georg Jensen Magic ring i 18kt. guld og prydet med 9 smukke brillanter – ialt 0,18ct.

Læs mere »

Super enkelt og smuk Georg Jensen Magic ring i 18kt. guld og prydet med 9 smukke brillanter – ialt 0,18ct.

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Med dette vedhæng fra Georg Jensen MAGIC-serien får du et smykke til den moderne kvinde, hvor der er lagt vægt på elegance og avanceret design i naturens organiske former Vedhænget er med hvide ferskvandskulturperler og diamanter på i alt 0,04 ct. Mål: B:

Læs mere »

Ankerkæde med smukt vedhæng i 18 kt. guld med diamanter på i alt 0,12 ct. MAGIC-serien har et moderne design, som tager udspring i naturens organiske former. Mål: L: 450 mm Ø: 10,5 mm

Læs mere »

Georg Jensen Magic ankerkæde med smukt vedhæng i 18 kt. hvidguld med diamanter på i alt 0,12 ct. Her er det naturens organiske former, som har været inspiration til dette smukke vedhæng. Mål: L: 450 mm Ø: 10,5 mm

Læs mere »

Magic vedhænget vokser fra dig, der bærer smykket, som en gren vokser fra stammen på et træ. De naturlige former og det organiske design funkler om kamp med det gyldne metal og de skinnende diamanter, der minder om små blomsterknopper på nippet til at spr

Læs mere »

De smukkeste Magic øreringe i 18 karat guld med fanatstiske ferskvandsperler, hvor det sofistikerede udtryk understreges med diamanter. Regitze Overgaard står bag designet af denne Magic kollektion fra Georg Jensen. Øreringene har et design, hvor tid

Læs mere »

Den raffinerede elegance i naturens organiske former forenes med avanceret moderne design i Magic-serien. En fristende fin smykkekollektion, der emmer af afslappet elegance – perfekt til den moderne kvinde. Den smukke ørering er udført i 18 karat hvidgu

Læs mere »

Georg Jensen øreringe fra MAGIC-serien i 18 kt. hvidguld med diamanter på i alt 0,12 ct. Smukke organiske former som forenes med elegance og stil der passer perfekt til den moderne kvinde. Mål: Ø 8 mm

Læs mere »

Georg Jensens elegante champagnespand MANHATTAN er inspireret af ånden fra de brølende tyvere og Gatsbys glamourøse New York City. Køleren er med til at skabe en stemning a la Mad Men, hvor flotte cocktails og dristige aftenkjoler sætter scenen. Champagne

Læs mere »

Tilføj baren lidt ekstra elegance med dette flotte og elegante bordskåner sæt fra Georg Jensens Manhattan kollektion.  Det flotte sæt indeholder 4 coastere i ægte mørkebrunt læder. Den medfølgende cylindriske beholder er udført i blank rustfrit stål. Sæt

Læs mere »

Stilfuld armring fra Georg Jensen. Armringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab.   Ri

Læs mere »

Stilfuld armring fra Georg Jensen. Armringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab.   Ri

Læs mere »

Flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab.   Ringen er ud

Læs mere »

Flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab.   Ringen er ud

Læs mere »

Smuk og elegant Georg Jensen Bloom Botanica vase i rustfrit stål.  Denne model er den mellemste af 3 størrelser i Bloom Botanica kollektionen af vase. Vasen måler 22 centimeter i højden og har en diameter på 80 millimeter.

Læs mere »

Georg Jensen filtpose er ideel til opbevaring af korpusprodukter. Vi anbefaler, at sølvtøjet opbevares i en filtpose, hvis det ikke bruges jævnligt.   Posen er udført i filt og måler 31 x 38 centimeter.

Læs mere »

Flotte og elegante medium Offspring hoops fra Georg Jensen. De flotte hoops er udført i sterlingsølv og har en højde på 21 millimeter samt en bredde på 18 millimeter.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Designet med et nik til klassisk skrædderhåndværk, er disse manchetknapper skabt til at ligne folderne på bånd. Lad manchetknapperne tilføje en sjov detalje til en skjorte, og nyd det enkle design. Georg Jensens smykker er baseret på den skandinaviske min

Læs mere »

Oplev skandinavisk design på en helt ny måde. Den tidløse knude har fået et moderne løft i disse manchetknapper i sølv. Brug manchetknapperne som en ekstra detalje til en enkel skjorte, og fremhæv sølvhåndværket og Regitze Overgaards flotte design.   Man

Læs mere »

Opgradér en enkel hvid skjorte med et par runde manchetknapper. Lad dem være den lille ekstra detalje, der fuldender looket. Manchetknapperne er designet af Ragnar R. Jørgensen, der med fokus på maskulin elegance og rene linjer, har skabt en moderne klass

Læs mere »

Disse manchetknapper fra Georg Jensen i sølv er enkle og maskuline. Det minimalistiske design er klassisk skandinavisk, og det kvadratiske look giver skjorten et ekstra pift af diskret luksus. Manchetknapperne kan bruges til alle skjorter med dobbeltmanc

Læs mere »

Sofistikerede, men diskrete. Disse manchetknapper tilfører den perfekte mængde elegance til en enkel skjorte. Sæt fokus på de små detaljer og lad det lille X komme til sin ret i en skjorte med dobbeltmanchet. Manchetknapperne i sølv er en skøn og personli

Læs mere »

Denne vidunderlige armring fra Georg Jensen er en del af Mercy kollektionen. Designeren bag Mercy er Jacqueline Rabun. Armringen har et slankt og meget elegant design, som sidder smukt på dit håndled. Armringen er udformet i 18 karat guld med en integrere

Læs mere »

Rundt og rundt og rundt. Den elegante dobbeltring fra Mercy-kollektionen ligner næsten en bølge og udtrykker på én og samme tid ren energi og meditativ ro. Balancen mellem de to poler er med til at give smykket sin unikke sjæl og minde os om, at det er i

Læs mere »

Rundt og rundt og rundt. Den elegante dobbeltring fra Mercy-kollektionen ligner næsten en bølge og udtrykker på én og samme tid ren energi og meditativ ro. Balancen mellem de to poler er med til at give smykket sin unikke sjæl og minde os om, at det er i

Læs mere »

Denne smukke og moderne earcuff fra Georg Jensen er enkel i sit udtryk. Det blanke design sidder elegant på øret og kan bæres, som du ønsker. Smykket står stærkt alene, men er også perfekt til at style med dine andre øreringe, for at skabe dit eget person

Læs mere »

Denne smukke Mercy earcuff fra Georg Jensen er et elegant og enkelt smykke, som du kan bære uden at have hul i ørene. Placer smykket hvor du ønsker, bær det alene eller sammen med dine øvrige øreringe, for at skabe dit eget personlige look. Mercy earcuff

Læs mere »

Denne smukke Mercy kæde bærer en brillantsleben solitaire diamant, som smukt er indfattet i 18 karat guld. Kæden giver dig et strejf af luksus i hverdagen og sammen med din fest garderobe. Kæden måler 450 mm. og kan justeres i  længden.

Læs mere »

Denne smukke Mercy halskæde er fremstillet i 18 karat guld som smukt indfatter en brillantsleben solitaire diamant på 0,10 ct. Kæden er klassisk og meget elegant i udtrykket og kan bruges som et strejf af luksus til din hverdagsgarderobe eller en smuk det

Læs mere »

Denne smukke Mercy halskæde er prydet med en elegant brillantsleben solitaire diamant på 0.20 ct. Smykket er fremstillet i 18 karat guld og kæden måler 450 mm. Kæden kan justeres i længden, så den passer perfekt til alle dine outfits.

Læs mere »

Smuk, elegant og enkelt åben halsring fra Georg Jensens Mercy kollektion. Den smukke halsring er udført i sterlingsølv. Vidunderlig form med bløde kurver kendetegner Mercy kollektionen fra Georg Jensen.  Mercy halsringen måler 43,5 centimeter i omkreds o

Læs mere »

Armringen fra Mercy-kollektionen er et ekspressivt smykke, hvis størrelse og dristige udformning gør det ganske umuligt at komme udenom. I denne version er armringen udstyret med et indbygget hængsel. Den amerikanske designer Jacqueline Rabun, som er en v

Læs mere »

Armringen fra Mercy-kollektionen er et ekspressivt smykke, hvis størrelse og dristige udformning gør det ganske umuligt at komme udenom. I denne version er armringen udstyret med et indbygget hængsel. Den amerikanske designer Jacqueline Rabun, som er en v

Læs mere »

Som et symbol på livets foranderlighed og uforudsigelighed skifter øreringene fra Mercy-kollektionen udseende med dine bevægelser. De enkle øreringe kærtegner nænsomt bærerens øreflip og ser ud som om de er skabt ud af et enkelt stykke sølv. Den organiske

Læs mere »

Smuk og elegant Mercy halskæde i 18 karat guld. Den smukke halskæde er udført med et karakteristisk minimalistisk design. Vedhænget har en diameter på 15,3 mm. og halskæden har en længde på 45 cm. som kan tilpasses ved hjælp af øjerne.

Læs mere »

Den flotte halskæde med vedhæng fra Mercy-kollektionen understreger din personlige stil med et moderne look. Smykkets bløde kurver symboliserer, at alle dine oplevelser, udfordringer og resultater er med til at forme og runde din personlighed. Og den åbne

Læs mere »

Som en yndefuld sølvskulptur svæver vedhænget Mercy over dit bryst, hvor det blidt følger dine egne bevægelser. Den enkle halskædes kurvede linjer symboliserer livets cyklus og minder dig om, at dine følelser, oplevelser og udfordringer er dem, der runder

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Mercy armringen i sterling sølv har fået en storebror. Mega Mercy armringen fra Georg Jensen har en bredde på 19 millimeter og fås i 2 forskellige størrelser. S/M 150 mm. omkreds M/L 165 mm. omkreds.

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Mercy armringen i sterling sølv har fået en storebror. Mega Mercy armringen fra Georg Jensen har en bredde på 19 millimeter og fås i 2 forskellige størrelser. S/M 150 mm. omkreds M/L 165 mm. omkreds.

Læs mere »

Denne smukke Mercy ring fra Georg Jensen er fremstillet i sterlingsølv. De smukke bløde og organiske former står stærkt alene, og indbyder samtidigt til at matche med dine andre ringe i forskellige materialer og former. De bløde kurver repræsenterer tiden

Læs mere »

Denne smukke Mercy ring fra Georg Jensen er fremstillet i sterlingsølv. De smukke bløde og organiske former står stærkt alene, og indbyder samtidigt til at matche med dine andre ringe i forskellige materialer og former. De bløde kurver repræsenterer tiden

Læs mere »

Denne smukke Mercy ring fra Georg Jensen er fremstillet i sterlingsølv. De smukke bløde og organiske former står stærkt alene, og indbyder samtidigt til at matche med dine andre ringe i forskellige materialer og former. De bløde kurver repræsenterer tiden

Læs mere »

Denne smukke Mercy ring fra Georg Jensen er fremstillet i sterlingsølv. De smukke bløde og organiske former står stærkt alene, og indbyder samtidigt til at matche med dine andre ringe i forskellige materialer og former. De bløde kurver repræsenterer tiden

Læs mere »

Denne smukke Mercy ring fra Georg Jensen er fremstillet i sterlingsølv. De smukke bløde og organiske former står stærkt alene, og indbyder samtidigt til at matche med dine andre ringe i forskellige materialer og former. De bløde kurver repræsenterer tiden

Læs mere »

Denne vidunderlige Mercy ring fra Georg Jensen er endnu et sandt mesterværk fra designeren Jacqueline Rabun. Ringen er i 18 kt. guld besat med 0,53 ct. brillanter i pavé. Designeren lægger stor vægt på smykkernes følelsesmæssige betydning og Mercy ringe

Læs mere »

Denne vidunderlige Mercy ring fra Georg Jensen er endnu et sandt mesterværk fra designeren Jacqueline Rabun. Ringen er i 18 kt. guld besat med 0,53 ct. brillanter i pavé. Designeren lægger stor vægt på smykkernes følelsesmæssige betydning og Mercy ringe

Læs mere »

Armringen fra Georg Jensens Mercy-kollektion er lige så underspillet og naturlig, som den er stilfuld og elegant. Sølvsmykkets perfekt balancerede æstetik gør det til en ultimativ accessory til din hverdag. Det smukke stykke sølv smyger sig elegant om din

Læs mere »

Armringen fra Georg Jensens Mercy-kollektion er lige så underspillet og naturlig, som den er stilfuld og elegant. Sølvsmykkets perfekt balancerede æstetik gør det til en ultimativ accessory til din hverdag. Det smukke stykke sølv smyger sig elegant om din

Læs mere »

Med denne smukke kollektion fra Georg Jensen får du et tidløs klassisk skandinavisk design og et fantastisk elegant udtryk. Kollektion er designet af amerikanske Jacqueline Rabun og har fået navnet Mercy, da den er inspireret af tiden selv. Mercy ringen k

Læs mere »

Med denne smukke kollektion fra Georg Jensen får du et tidløs klassisk skandinavisk design og et fantastisk elegant udtryk. Kollektion er designet af amerikanske Jacqueline Rabun og har fået navnet Mercy, da den er inspireret af tiden selv. Mercy ringen k

Læs mere »

Med denne smukke kollektion fra Georg Jensen får du et tidløs klassisk skandinavisk design og et fantastisk elegant udtryk. Kollektion er designet af amerikanske Jacqueline Rabun og har fået navnet Mercy, da den er inspireret af tiden selv. Mercy ringen k

Læs mere »

Med denne Mercy ring i 18 karat guld kan du skabe et unikt udtryk, hvis du vælger at sætte den sammen med andre ringe og smykker fra Mercy. Ringen fra Georg Jensens kollektion Mercy er designet af Jacqueline Rabun som har ladet sig inspirere af tiden i

Læs mere »

Med denne Mercy ring i 18 karat guld kan du skabe et unikt udtryk, hvis du vælger at sætte den sammen med andre ringe og smykker fra Mercy. Ringen fra Georg Jensens kollektion Mercy er designet af Jacqueline Rabun som har ladet sig inspirere af tiden i

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm. Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm. Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm. Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm. Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm. Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm. Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kr

Læs mere »

Øreringene fra Mercy-kollektionen er en moderne udgave af de klassiske hoops i sølv. Hele kollektionen er skabt af den verdensberømte amerikanske designer Jacqueline Rabun, som altid har været garant for en ekspressiv, dristig æstetik i sit arbejde for Ge

Læs mere »

Innovativ, elegant og ekspressiv. Sådan beskrives vedhænget fra Mercy-kollektionen bedst. Den smukke halskæde er både moderne og ganske tidløs. Sølvets bløde og runde kurver er en symbolsk reminder om, at tilværelsen ikke altid passer ind i firkantede bok

Læs mere »

Mercy ringen fra Georg Jensen snor sig elegant om din finger i en form, der leder tankerne hen på et timeglas. Mercy ringen er designet af Jacqueline Rabun for Georg Jensen, og er kendetegnet ved designerens moderne udtryk, samt Georg Jensens klassiske. R

Læs mere »

Mercy ringen fra Georg Jensen snor sig elegant om din finger i en form, der leder tankerne hen på et timeglas. Mercy ringen er designet af Jacqueline Rabun for Georg Jensen, og er kendetegnet ved designerens moderne udtryk, samt Georg Jensens klassiske. R

Læs mere »

Mercy ringen fra Georg Jensen snor sig elegant om din finger i en form, der leder tankerne hen på et timeglas. Mercy ringen er designet af Jacqueline Rabun for Georg Jensen, og er kendetegnet ved designerens moderne udtryk, samt Georg Jensens klassiske. R

Læs mere »

Mercy ringen fra Georg Jensen snor sig elegant om din finger i en form, der leder tankerne hen på et timeglas. Mercy ringen er designet af Jacqueline Rabun for Georg Jensen, og er kendetegnet ved designerens moderne udtryk, samt Georg Jensens klassiske. R

Læs mere »

Mercy ringen fra Georg Jensen snor sig elegant om din finger i en form, der leder tankerne hen på et timeglas. Mercy ringen er designet af Jacqueline Rabun for Georg Jensen, og er kendetegnet ved designerens moderne udtryk, samt Georg Jensens klassiske. R

Læs mere »

Mercy ringen fra Georg Jensen snor sig elegant om din finger i en form, der leder tankerne hen på et timeglas. Mercy ringen er designet af Jacqueline Rabun for Georg Jensen, og er kendetegnet ved designerens moderne udtryk, samt Georg Jensens klassiske. R

Læs mere »

Denne smukke Mercy ring i 18 karat guld er inspireret af et timeglas, som skal minde dig om tidens gang. Ringen snor sig smukt om din finger. De bløde former er klassiske og organiske.  

Læs mere »

Ofte er det de små, uventede drejninger, der ender med at definere livets smukkeste øjeblikke. Netop dét er øreringene fra Mercy-kollektionen en stilsikker reminder om. Øreringenes karakteristiske spiralform symboliser tidens dynamiske fremadskriden, og s

Læs mere »

Smukke og elegante Mercy Swirl øreringe fra Georg Jensen. De fine øreringe er udført i 18 karat rødguld pg har en bredde på 3 millimeter samt en omkreds på 14 millimeter.

Læs mere »

Tidløse og enkle i designet er bare to af de ord som beskirver disse fantastisk Mercy Twist øreringe i 18 karat guld fra Georg Jensen. Mercy Twist har elegante kurver og et skulpturel design som gør at du kan bruge dem til alle lejligheder. Georg Jensens

Læs mere »

Skab dit eget look på tværs af Georg Jensens kollektioner. Mercy halskæden er designet af amerikanske Jacqueline Rabun med fokus på et tidløst, elegant og moderne look. Vedhænget er i 18 karat guld og består af en åben ring og smukke brilliantslebne di

Læs mere »

Opgradér dit look med de elegante og ekspressive creoler-øreringe – eller “hoops” – fra Georg Jensens Mercy-kollektion. Øreringene, der er designet af amerikanske Jacqueline Rabun, skaber en optisk illusion af at fortsætte direkte gennem øret. Som

Læs mere »

Mercy-kollektionen er en dristig og moderne nytænkning af traditionelle øreringe. De organiske former kærtegner elegant din øreflip, og den unikke balance gør, at smykket bliver en naturlig del af dig. De runde øreringe er skabt for Georg Jensen af den am

Læs mere »

Enkeltheden er slående i disse øreringe fra Mercy-kollektionen. En enkelt tråd af rent sterlingsølv er således alt, der er brugt for at skabe et florlet udtryk. Øreringen hænger yndefuldt fra bærerens øreflip og skaber en skulpturel optisk oplevelse. De b

Læs mere »

De smukke og lette Mercy øreringe er designet som en enkel tråd i 18 karat guld, der danner en fin slank ørering, som hænger elegant fra øret. Øreringenes bløde kurver symboliserer tidens gang.  Mål: L : 50 mm.

Læs mere »

Jacqueline Rabun har for Georg Jensen designet denne flotte Mercy kollektion. Øreringe kan styles på mange måder og de kan derfor bruges til både hverdag og fest, da de har et moderne og underspillet design. Mercy øreringene er den perkte gave til kvinde

Læs mere »

Georg Jensen Mercy ørestikker er fremstillet i 18 karat guld, som elegant er dekoreret med smukke brillantslebne solitaire diamanter. Øreringene giver dig et strejf af luksus, og det klassiske smykke kan bruges både til hverdag og fest. Øreringene har en

Læs mere »

Mercy ørestikkerne fra Georg Jensen er smukt prydet med elegante brillantslebne solitaire-diamanter på 0,20 ct. Diamanterne sidder smukt indfattet i 18 karat guld og giver dig et strejf af luksus til din hverdags og fest garderobe. Øreringene har en diame

Læs mere »

Miniphant fra Georg Jensen er en sød og charmerende lille sparegris. Miniphanten er lillebror til den meget berømte Moneyphant / Moneyphant med tvillinger og er skabt ud fra design af den danske arkitekt Jørgen Møller. Georg Jensens Miniphant er ligesom

Læs mere »

Smuk og elegant Moebius armring i sterling sølv fra Georg Jensen. Den smukke armring er udført i vredet sølv og giver et unikt og anderledes udtryk. 

Læs mere »

MÖBIUS vedhæng – sterlingsølv Inspirationen til MÖBIUS vedhænget i sterling sølv er fra geometrien; det er et udsøgt eksempel på post-moderne innovation. I matematikkens verden er en MÖBIUS en form med en overflade og en skarp kant. Serien er baseret p

Læs mere »

Smukke og elegante Georg Jensen Moebius øreclips. De flotte øreclips er udført i sterling sølv med et design inspireret af den matematiske form.  Øreclipsne måler 24 millimeter i diameter.

Læs mere »

Anderledes og stilede øreringe fra Georg Jensens kollektion, Continuty. Aurora kollektionen er anderledes og sjov, og er baseret på en uendelig matematisk form. Øreringene som skiller sig en del ud fra mængden, er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe og

Læs mere »

Med en MONEYPHANT fra Georg Jensen får du den sødeste og mest stilfulde måde at opbevare dine mønter på. Med en Moneyphant får du dermed en super mulighed for at lære dine børn at spare penge op på en sjov og hyggelig måde. Oprindeligt designede Jørgen Mø

Læs mere »

De fleste kender efterhånden den ikoniske Moneyphant og Miniphant fra Georg Jensen som oprindeligt er designet af Jørgen Møller. Disse har igennem mange år været en fantastisk gaveidé til barnedåb og små fødselsdage.  Alfredo Häberli som er en schweizis

Læs mere »

Flot og elegant Moonlight Blossom halskæde med vedhæng fra Georg Jensen.  Halskæden måler 45 centimeter og vedhænget, som er prydet med flot sort agat måler 13 millimeter.  Leveres naturligvis i original Georg Jensen æske. 

Læs mere »

Smuk og elegant nyhed fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. Denne smukke halskæde er udført i sterlingsølv og smukt prydet med en diamant på 0,07ct. Den flotte Moonlight Grapes halskæde måler 45 centimeter og kan tilpasses via øjerne.

Læs mere »

Smukke nyheder fra Georg Jensen. De nye Moonlight Grapes ørestikkere er udført i sterlingsølv og smukt prydet med en enkelt diamant på 0,07ct. De fine små ørestikkere fra Georg Jensen måler 7,5 millimeter i bredden.

Læs mere »

Små fine druer fordeler sig på dette smukke Moonlight Grapes armbånd fra Georg Jensen. De fine små druer har en diameter på 4 millimeter og armbåndet kan justeres i længde. Moonlight Grapes armbåndet er udført i 18 karat guld.

Læs mere »

Smukt og elegant Moonlight Grapes armbånd fra Georg Jensen med sølvdruer i forskellige størrelser. Det flotte armbånd i Moonlight Grapes kollektionen er udført i sterlingsølv. Armbåndet fra Georg Jensen har en tykkelse på 10 millimeter og kan justeres i l

Læs mere »

Moonlight Grapes armbåndet fra Georg Jensen er prydet med smukke sølvkugler inspireret af det klassiske druemotiv. Armbåndet er fremstillet i sterlingsølv med en oxideret overflade, som giver smykket dybde. Armbåndet er justerbart i længden fra 15-18,5 cm

Læs mere »

Dette fantastiske armbånd er en moderne nyfortolkning af det klassiske druemotiv fra Georg Jensen. De smukke sølvkugler danner et elegant asymmetrisk mønster om dit håndled, og den diskrete karabinlås falder naturligt ind i armbåndets design. Armbåndet er

Læs mere »

Dette fantastiske armbånd er en moderne nyfortolkning af det klassiske druemotiv fra Georg Jensen. De smukke sølvkugler danner et elegant asymmetrisk mønster om dit håndled, og den diskrete karabinlås falder naturligt ind i armbåndets design. Armbåndet er

Læs mere »

Dette fantastiske armbånd er en moderne nyfortolkning af det klassiske druemotiv fra Georg Jensen. De smukke sølvkugler danner et elegant asymmetrisk mønster om dit håndled, og den diskrete karabinlås falder naturligt ind i armbåndets design. Armbåndet er

Læs mere »

Vindrueklaserne er inspireret af et originalt Georg Jensen design fra 1920’erne og bringes til live med mange detaljer og udsøgt håndværksmæssig dygtighed. Armbåndet har en indbygget lås. Størrelsen kan ikke ændres. Grape armbåndet fra Georg Jensen er udf

Læs mere »

Vindrueklaserne er inspireret af et originalt Georg Jensen design fra 1920’erne og bringes til live med mange detaljer og udsøgt håndværksmæssig dygtighed. Armbåndet har en indbygget lås. Størrelsen kan ikke ændres. Grape armbåndet fra Georg Jensen er udf

Læs mere »

Lækker og elegant Moonlight Grapes armring fra Georg Jensen. Den lækre armring smyger sig elegant om håndleddet. Med sit lækre og skulpturelle design vækker det opsigt og forener det bedste fra Georg Jensens ikoniske Moonlight Grapes design. Armringen er

Læs mere »

Lækker og elegant Moonligt Grapes armring fra Georg Jensen. Denne nyfortolkning smyger sig elegant over armen og er udført i sterlingsølv. Armringen fås i 3 forskellige størrelser – Small, 150mm – Medium, 170mm - Large, 185mm

Læs mere »

Smukke og elegante earcuffs fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. De smukke ear cuffs er udførti 18 karat guld og har en længde på 32 millimeter. Moonlight Grapes øreringene smyger sig elegant langs dit øre.

Læs mere »

Moonlight Grape ear cuffen er designet af elegante små perler i 18 karat guld, som er besat med brillantslebne hvide diamanter. Smykket er en nyfortolkning af det klassiske druemotiv. Ear cuffen sælges enkeltvis til henholdsvis højre og venstre øre, og si

Læs mere »

Moonlight Grape ear cuffen er designet af elegante små perler i 18 karat guld, som er besat med brillantslebne hvide diamanter. Smykket er en nyfortolkning af det klassiske druemotiv. Ear cuffen sælges enkeltvis til henholdsvis højre og venstre øre, og si

Læs mere »

Disse eksklusive Moonlight Grapes ear cuffs er udført i 18 karat guld og udsmykket med fantastiske håndsatte brillantslebne diamanter. Designet er inspireret af det ikoniske druemotiv. Mål: B: 7 mm. L: 13 mm. 

Læs mere »

De smukke Moonlight Grapes earcuffs sidder elegant og behageligt på øret. Det organiske design er en nyfortolkning af det klassiske druemotiv. De smukke earcuffs fra Georg Jensen er perfekte som par, men kan også bruges enkeltvis. De er fremstillet i pole

Læs mere »

Disse smukke Georg Jensen Moonlight Grapes earcuffs er en ny og moderne fortolkning af det klassiske druemotiv. De tætte drueklynger sidder smukt på øret og du kan bruge dem enkeltvis eller som et elegant sæt. Disse earcuffs er fremstillet i sterlingsølv

Læs mere »

Smukt og anderledes halskæde fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. Den smukke halskæde hviler elegant på halsen og giver et fantastisk smukt udtryk. Halskæden måler 44 centimeter og kan forkortes via øjerne. Grapes halskæden er udført i oxideret

Læs mere »

Smuk og lækker Moonlight Grapes halskæde fra Georg Jensen. Den smukke og ikoniske halskæde er udført i 18 karat rødguld og smukt prydet med en brillantsleben diamant på 0,07ct. Den medfølgende halskæde måler 45 centimeter og kan justeres via øjerne.

Læs mere »

Denne smukke Moonlight Grapes halskæde er med sine elegante druer inspireret af Georg Jensens tidlige designs. Kædens lås er placeret på bagsiden og designet således, at den bliver en integreret del af smykket. Kæden er fremstillet i håndpoleret oxideret

Læs mere »

Denne smukke Moonlight Grapes halskæde er med sine elegante druer inspireret af Georg Jensens tidlige designs. Kædens lås er placeret på bagsiden og designet således, at den bliver en integreret del af smykket. Kæden er fremstillet i håndpoleret oxideret

Læs mere »

Denne smukke Moonlight Grapes kæde er dekoreret med elegante sølvkugler inspireret af det klassiske druemotiv fra Georg Jensen. De elegante druer er fremstillet i blankpoleret sterlingsølv og har en oxideret overflade, som giver smykket dybde.  Mål: B: 7

Læs mere »

Disse smukke Moonlight Grapes hoops fra Georg Jensen er en moderne nyfortolkning af det klassiske druemotiv. Øreringene består af smukke 18 karat guldkugler, som sidder smukt på øret. Mål: B: 3,5 mm. L: 18 mm.

Læs mere »

Denne eksklusive statement ring fra Georg Jensen er en smuk nyfortolkning af det ikoniske druedesign. Ringen er udført i 18 karat guld og på stilken er der indfattet en perfekt diamant. Mål: B: 20,3 mm.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant. Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

Denne smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er fremstillet i 18 karat guld. Ringen består af smukke guldkugler, som danner det klassiske druemotiv. Ringen har en breddepå 7 mm. og sidder perfekt om din finger