Georg Jensen

Georg Arthur Jensen er grundlæggeren af et af de største smykke- og designerbrands herhjemme. Han blev født i 1866 og er i dag kendt som en af de mest fremtrædende sølvsmede, vi har haft i Danmark. Oprindeligt var det hans vision at blive billedhugger. Han gik på Det Kongelige Danske Kunstakademi og udstillede værker flere steder i København i slutningen af 1890’erne.

I 1898 kom han i lære hos Bing & Grøndahl, og året efter udstillede han blandt andet i Rom og Firenze. Han deltog i Verdensudstillingen i Paris i år 1900.

Besøg Georg Jensen Damask her

Succes med kunsthåndværk, formgivning og design

Dét, der kendetegner Georg Arthur Jensens karriere, er succes. Efter at have deltaget på Verdensudstillingen vendte han hjem til København for at eksperimentere med udtryk, materialer og formgivning. Dette førte til, at han i 1904 åbnede sin egen sølvsmedje, hvorfra han kunne hellige sig kunsten og skabe smykker og service.

8 år efter (i 1912) kunne han åbne sig egen forretning i eget navn. I 1914 tog han sit navn og sine produkter med til udlandet, da han åbnede en filial i Berlin.

På denne tid i historien da Georg Arthur Jensen var godt i gang med at etablere sig herhjemme og i nabolandene, stod 1. Verdenskrig for døren.

Krigen satte sit spor på danske eksportvarer, industri og handel. Også Georg Arthur Jensen oplevede nedgang i omsætningen i krigsårene.

Da krigen var ovre, begyndte den danske sølvsmed og designer at få den succes igen, som han havde oplevet før krigens udbrud.

I løbet af 1920’erne åbnede han filialer i både Stockholm, Paris og London.

Georg Arthur Jensen blev ved med at designe produkter indtil sin død i 1935. Grundlæggerens søn, Søren Georg Jensen, blev selv udlært sølvsmed og gik i sporene af sin far og førte virksomheden videre.

Besøg Georg Jensen Damask her

Filosofien bag designet

At Georg Arthur Jensen oprindeligt blev uddannet billedhugger kan ses i flere af hans designs. De flydende former og skulpturelle udtryk går igen på både ophæng, service og smykker.

Georg Jensen Koncernen lever videre i dag i bedste velgående og regnes for at være en af de mest indbringende designerbrands i Danmark.

Der forhandler designervarer til store dele af hele verden, hvor de enestående designs er afholdt og skaber glæde i hverdagen. De har en webshop, som henvender sig til flere sprog, og den store butik på Støjet i København er et trækplaster for mange turister.

Besøg Georg Jensen Damask her

Georg Jensen smykker

Det er særligt smykkerne, den danske designer er kendt for. De tidløse designs tiltaler kvinder i alle aldersgrupper, der kan bære smykkerne til hverdag og til livets store begivenheder.

Smykkerne er udformet med klare, flydende former. Der er taget udgangspunkt i det levende udtryk til udformning af både øreringe, fingerringe, halskæder og armbånd.

Smykkerne er dekoreret med frodige drueklaser og mangfoldige blomster. George Arthur Jensen nærede stor kærlig til naturen. Dette afspejles i de mange designs, som i større eller mindre grad alle bærer referencer til naturen.

Der kan findes smykker til enhver pige og kvinde. Det er kun de fineste materialer, der bruges til fremstillingen. Der kan vælges smykker i både sølv og guld.

Iblandt de mest ikoniske og populære smykkeserier kan nævnes:

  • Daisy
  • Moonlight Grapes
  • Offspring

Det er Daisy, som smykkeproducenten er mest kendt for både herhjemme og i udlandet. Det er det flotte margueritdesign, der findes både som ørehænger, ørestikker, halskæde, armbånd, broche og fingerringe. Den feminine blomst har været centrum for smykkerne i en menneskealder. I dag regnes designet for at være et ikon indenfor smykkekunst.

Daisy er Dronning Margrethes kaldenavn, og det er hende, smykkerne er opkaldt efter. Dronningen bærer selv Georg Jensen Daisy smykker.

Daisy har været et nationalsymbol siden 1940erne, og designet er lige så populær i dag, som det var for 50 år siden.

Daisy er den smykkeserie, der findes i flest udgaver og materialer. Du kan både vælge rhodineret sølv, 18 karat guld og almindeligt sterlingsølv. For mange piger og kvinder er smykkerne symbolgenstande eller arvestykker. Det er gaver, som er blevet givet i forbindelse med dåb, konfirmation eller bryllup.

Besøg Georg Jensen Damask her

Georg Jensen ure til moderne mænd og kvinder

Der skabes nye designs og produkter hos den danske designvirksomhed, som er skabt til den moderne og stilbevidste forbruger.

Det skandinaviske udtryk går igen på urene, som er lavet til både mænd og kvinder. ”Vivianna” er kollektionen, der er udbredt hos kvinderne. Urene kan kendes på deres faste remme og den smagfulde enkelthed. De kaldes bøjleure, og er blevet et modeikon, som også bæres af internationale personligheder.

”Koppel” er kollektionen, der er skabt til manden, som sætter pris på rene linjer. Kalveskind, rustfrit stål, diamantindfatning og spejlskive er et udpluk af de detaljer og materialer, som du kan vælge imellem, når du køber ur til dig selv eller som gave.

Besøg Georg Jensen Damask her

Georg Jensen lyseholdere er indbegrebet af dansk jul

Alle og enhver har et forhold til Georg Jensen design. Det kan være i form af smykker, du selv bærer, eller det kan være objekter, som er gået i arv fra genereration til generation i familien.

Den danske designer ønskede at fremstille funktionelle og æstetiske produkter til hverdagen. Det skulle være genstande, som havde en visuel og en praktisk betydning, og som ville fremstå smukke år efter år. Den høje kvalitet udgør en stor del af fundamentet bag datidens produkter og nutidens produktioner.

I flere årtier er der blevet lavet lyseholdere, som er kommet i handlen i forbindelse med jul. Det er holdere til juletræerne, hvor der hvert år er nye motiver til at udvide samlingen med.

Lyseholderne stiger i værdi for hvert år. Det er samleobjekter, der både har minder i sig, og som vidner om dansk designhistorie.

Lyseholderne sælges altid i sæt af 2 udgaver. Det charmerende ved lyseholderen er, at der følger en lille historie med om de 2 motiver. De har en relevans og en betydning for samtiden.

Foruden de velkendte lyseholdere designer Georg Jensen juleuro og lysestager, som kan være med til at skabe de skønneste og mest hyggelige omgivelser til juletiden.

Besøg Georg Jensen Damask her

Køb Georg Jensen på tilbud

De smukke designs til hverdagen og hjemmet kan købes i forskellige prisklasser. Mange af produkterne fremstilles i forskellige materialer, så du har mulighed for selv at vælge, hvad dine designervarer skal koste.

Hos Georg Jensen webshoppen kan du hver sæson gå på opdagelse iblandt det store produktudvalg, der er sat ned i pris.

Der designes nye smykker, kander og lyseholdere hvert år, og for at få plads til den kommende sæsons varer, sættes et udvalg af de eksisterende produkter på udsalg. Det betyder, at du kan købe dansk kvalitetsdesign op til 30-50% rabat.

Besøg Georg Jensen Damask her

Historien om Georg Jensen Damask

Georg Arthur Jensen var ud af en kunstnerisk og kreativ håndværkerfamilie. Deres rødder går tilbage til 1500tallet, og familien har alle dag sat præg på dansk design.

Det var skabelsen af duge, der var i centrum for familien i 1600-1700tallet. De ejede en stor egetræsvæv, som blev brugt til at skabe smukke, enestående mønstre. Væven eksisterer fortsat i dag og kan ses i København hos Georg Jensen Damask butikken. Den er dateret til at være skabt i midten af 1500tallet.

Jensen-familien ernærede sig ved vævning og landbrug. De lavede duge, som blev slog til andre lokalsamfundet, og de blev efterhånden mere og mere afholdt for de dekorative designs og mønstre.

Det var de lokale gårde, der var Jensen-familiens primære kunder.

I 1700tallet begyndte vævning at blive en anerkendt og accepteret beskæftigelse for datidens kvinder. Det blev anset som et håndværk på lige fod med træarbejde og smedearbejde.

Det var Henrik Georg Jensen, der regnes for at være grundlæggeren af ”Damask”-traditionen. Hans søn, Jens Andreas Jensen, deltager på udstillinger omkring år 1900 i ind- og udland og opnår hæder og udmærkelser.

Fra 1900tallet begynder industrialiseringen at tage over i Danmark. Fra at have vævet manuelt bliver det nu muligt at sætte maskiner i gang med arbejdet.

Som virksomhed flytter Damask-produktionen til Kolding. På dette tidspunkt beskæftiger væveriet cirka 12 mennesker.

Besøg Georg Jensen Damask her

1920’erne og frem

Det var arkitekten C. Svane, der stod bag designet af det første logo. Arkitekten Knud V. Engelhardt omtegner logoet til det design, vi kender i dag. Det er de 2 væverfugle, der sidder sammen ved deres rede. Dette er symbolik for Damask produkterne og deres betydning i forhold til at samle par og etablere en familie.

Logoet bliver fortsat anvendt på alle produkter.

I 1942 bliver A/S stiftet, og varerne blive solgt til kunderne gennem private besøg. I løbet af 2. verdenskrig går produktionen af duge og bordløbere i stå, da der er mangel på råvarer.

Efter krigens afslutning genoptages fremstillingen, og designerarbejdet genetableres.

Det er den høje kvalitet, den personlige kundeservice og de enestående designs, der har ført Damask til at opnå berømmelse og status.

I 1999 brydes den hundrede år gamle tradition med at virksomheden er et familieeje. Væveriet bliver solgt til investorer og året efter bliver Georg Jensen Damask udnævnt som Kongelig Hofleverandør.

Virksomheden har haft en lang tradition for at samarbejde med den danske kongefamilie. De har blandt andet arbejdet sammen omkring udviklingen af Kronedugen og Vægtapeter til Riddersalen på Christiansborg.

Besøg Georg Jensen Damask her

2004 og frem til i dag

I 2004 blev vævervirksomheden købt tilbage til familieeje, da Hviid familier køber 100% ejerskab fra investorerne. Produktionsapparatet er af ældre dato, og blandt andet af denne grund er Damask virksomheden begyndt at lide økonomisk. I løbet af 00’erne bliver der rettet op på det med kyndig ledelse fra direktøren Peter Hulweg Christiansen.

Fremfor at holde produktionen herhjemme bliver der nu etableret samarbejde med væverier i Tjekkiet og Indien, der er kendt for de stolte og gamle vævetraditioner.

I dag er Georg Jensen en velfungerende og moderne designvirksomhed, der har fokus på kvalitet, klassiske designs og funktionalitet.

Kollektionen af enestående tekstilprodukter udvides løbende i takt med, at virksomheden indgår samarbejde med nogle af nutidens førende designere.

Besøg Georg Jensen Damask her

Tag med udstillinger

De mange originale produkter fra den danske sølvsmed kan ses på udstillinger rundt om i landet. I Danmark er der tradition for at låne kunstværker ud fra museum til museum. Selvom den danske designervirksomheder lever i bedste velgående, hædres og hyldes designeren fortsat. Hans værker kan findes på mange kunstmuseer som en del af de faste udstillinger. Derudover bliver der iværksat udstillinger, hvor et museum låner kunstværker fra andre danske museer for at etablere imponerende særudstillinger.

Georg Jensen sølvprodukter og smykker har været genstande for populære og roste udstillinger i mange årtier. Det er ikke kun produkter, der er smukke at kigge på. Det er effekter, som vækker følelser i enhver dansker. Vi husker vores opvækst og de gode minder fra barndommen, når vi ser på de genstande, der har været en del af vores liv.

Det er tit i forbindelse med milepæle og jubilæer, at der laves særudstillinger.

Besøg Georg Jensen Damask her

Koldinghus som agent for at promovere Georg Jensen

Damask-virksomheden blev for alvor grundlagt i Kolding, hvor den havde sin produktion i mere end 50 år. Koldinghus er byens største museum, der findes på det gamle og velrestaurerede slot. Koldinghus har en fast udstilling af en række effekter fra Georg Jensen familien, og museet har i årenes løb afholdt store og velbesøgte udstillinger.

Her sættes der fokus på, hvordan designvirksomheden har udviklet sig gennem tiden. Du får indblik i, hvordan de forskellige epoker i historien har påvirket dansk design, og du kan se en række af de mest afholdte produkter fra den verdenskendte virksomhed.

Når du besøger den store og prægtige Georg Jensen butik på Strøget i København, kan du både se de nyeste varer fra virksomheden, ligesom du kan gå på opdagelse i de store udstillingslokaler.  

Besøg Georg Jensen Damask her

Spændende produkter fra Georg Jensen

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Georg Jensen.

Læs mere »

Smukke øreclips fra Georg Jensen. Øreclipsene er lanceret i år 2016 og er fra kollektionen Heritage. Kendetegnet ved denne kollektion er dens vintage-look, som leder tankerne hen på Art Nouveau. Øreclipsene er udført i materialerne oxideret sterlingsølv

Læs mere »

Smukke og elegante 2020 juleophæng med isblomst motiv fra Georg Jensen. De 3 forskellige ophæng er udført i forgyldt rustfrit stål.Der medfølger rødt og grønt bånd til ophængning af de flotte juleornamenter fra Georg Jensen.

Læs mere »

Forventningens glæde er en del af julehyggen i december. Følg med i nedtællingen til juleaften med dette flotte kalenderlys fra Georg Jensen med guldtryk.Det elegante kalenderlys fra Georg Jensen måler 25 centimeter i højden og har en diameter på 6 centim

Læs mere »

Hvert medlem af den vidunderlige Twist familie er et resultat af designerens håndtegniner af en mor, en far, en søn og en datter – alle bragt til live af Alfredo Häberlis kreative hånd. Twist familien er en glad kollektion med børneske, -gaffel, -kniv o

Læs mere »

Enkelt vedhæng fra Georg Jensen. Vedhænget  er designet i år 1969 af Astrid Fog, som skabte sin første smykkekollektion for Georg Jensen i år 1969. Astrid-kollektionen er en enkelt men stilfuld kollektion med diskrete sølvdråber, som understreger den na

Læs mere »

Elegant halskæde fra Georg Jensens kollektion, ASTRID. Halskæden er et design tilbage fra 1969 af Astrid Fog. Vedhænget er en æggeformet sølvdråbe og er udført i sterlingsølv.Vedhænget måler 25×36,5 mm og kæden er en 90 cm ankerkæde.

Læs mere »

En diamant er det klassiske symbol på kærlighed og romantik. Aurora bruger 18 karat guld som en elegant samt klassisk ramme for den smukke ædelsten, og skaber en tidløs gave til en ganske særlig lejlighed eller kærlighedserklæring.

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora.Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke. Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne diam

Læs mere »

Diamanter reflekterer lys og farve som lysende stjerner på nattehimlen. En diamant er et smukt og klassisk symbol på kærlighed – den perfekte gave. Aurora er en hyldest til livets specielle øjeblikke.Super lækker og eksklusiv Aurora ring fra Georg Jense

Læs mere »

Smuk, åben ring fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke. Ringen er udført i materialerne 18 kt. Hvidguld med brillantslebne diamanter, i alt 0,20 ct. D

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke. Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne dia

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke. Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne dia

Læs mere »

Fin og detaljeret ring med smukke diamanter fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora.Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke. Ringen er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne diam

Læs mere »

Smuk og enkelt Georg Jensen Aurora ring i 18kt. rødguld og prydet med smukke diamanter hele vejen rundt (TW/VS 0,25ct).

Læs mere »

Enkelt og elegant ring fra Georg Jensens kollektion, Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets små specielle øjeblikke. Ringen er lanceret i år 2015 og er udført i 18 kt. Hvidguld med brillantslebne diamanter – i alt 0,25-0,26 ct.

Læs mere »

Flot ring fra Georg Jensen. Ringen er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke. Ringen er udført i materialerne 18 kt. Hvidguld med brillantslebne diamanter, i alt 0,91-0,98 ct. Di

Læs mere »

Smuk og elegant Aurora ring fra Georg Jensen. Den smukke ring er udført i 18 karat rosaguld og smukt prydet med brillantslebne diamanter på i alt 0,25 ct.

Læs mere »

Unikt vedhæng fra Georg Jensen. Vedhænget er lanceret i år 2015 og er fra kollektionen Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets specielle øjeblikke.Vedhænget er udført i materialerne 18 kt. Guld med brillantslebne diamanter. Diamanten er et sm

Læs mere »

Aurora øreringe fra Georg Jensen i 18kt. hvidguld med brillantslebne diamanter.Måler 12 mm.

Læs mere »

Super fine øreringe fra Georg Jensens kollektion, Aurora. Aurora kollektionen er en hyldest til livets små specielle øjeblikke. Øreringene er udført i 18 kt. Guld og er prydret med smukke brillantslebne, pavéfattede diamanter –  i alt 0,05 ct. Øreringen

Læs mere »

Børnebestik fra Georg Jensen kollektionen Bernadotte. Smukt designet Bernadotte bestik til børn udført i rustfrit stål.Sættet består af en af hver af:Barneske (3609031)Barnekniv (3609072)Barnegaffel (3609082)Perfekt ide til barnedåb og de første fødselsd

Læs mere »

Lækkert Bernadotte børnesæt fra Georg Jensen bestående af en kop og tallerken.De fine sæt er udført i blankt rustfrit stål og er nemt at rengøre.Koppen måler 65mm i højde og har en diameter på 109mm.Tallerken måler 30mm i højde og har en diameter på 180mm

Læs mere »

Kagespade fra Georg Jensen i Bernadotte serien.Kagespaden er håndpoleret hvilket sikrer en fantastisk finish til det perfekte kagebord. Kagespaden måler 22,5 x 5,6 centimeter og er udført i rustfrit stål.

Læs mere »

Flotte og eksklusive Bernadotte lysestager fra Georg Jensen. Pynt bordet med stil med disse 2 smukke Georg Jensen stager. Stagerne er udført i rustfrit stål og har en højde på 236 millimeter.

Læs mere »

Lækkert salt og peber sæt fra Georg Jensen i deres Bernadotte serie. Få morgenbakken til at se ekstra skarp ud med disse 2 små salt- og peberbøsser. Sættet sælges samlet og er den perfekte gave til små og store lejligheder. 

Læs mere »

Georg Jensen Bernadotte saltkar med lille ske. Pynt køkkenet med stil med dette stilfulde og smukt designede saltkar. Karet og skeen er udført i blankpoleret rustfrit stål og har en diameter på 74 millimeter og en højde på 33 millimeter.Designet et inspi

Læs mere »

Gør det pæne bord ekstra lækkert med disse servietringe fra Georg Jensens Bernadotte kollektion. De fine servietringe er udført i rustfrit stål og har en blankpoleret finish som tilføjer den perfekte detalje til det lækkert pyntede bord. Servietringene

Læs mere »

Smukt designet skål fra Georg Jensen Bernadotte serien. Dæk bordet med en eller flere af disse smukke Bernadotte skåle fra Georg Jensen. Skålen er udført i blankpoleret rustfrit stål. Der findes 3 forskellige størrelser i denne serie af skåle samt en fla

Læs mere »

Flot og eksklusiv lav og bred skål fra Georg Jensens Bernadotte serie. Perfekt til spisebordet eller sofabordet som for eksempel frugtskål. Denne skål er en del af en kvartet i Bernadotte skåle fra Georg Jensen og er den bredeste og laveste. Skålen er udf

Læs mere »

Medium Bernadotte skål fra Georg Jensen. Smuk og elegant skål som vil tage sig godt ud på ethvert spisebord. Denne skål er den mellemste af de almindelige Bernadotte skåle fra Georg Jensen. Skålen måler 75 millimeter i højden og har en diameter på 175 mil

Læs mere »

Stor Bernadotte skål fra Georg Jensen. Skålen er udført i glaspoleret rustfrit skål og har de karakteristiske vertikale linjer. Smukt design som gør sig godt i ethvert hjem med fokus på dansk design. Dette er den største model af de almindelige servering

Læs mere »

Elegant og stilsikker termokande fra Georg Jensen Bernadotte. Termokanden kan rumme 0.8 liter. De særegne riller og der ergonomiske håndtag stammer helt tilbage fra det originale design af mælkeflasker tilbage i 1938. Termokanden fra Georg Jensen kombiner

Læs mere »

Stilfuld og populær Bernadotte termokande fra Georg Jensen. Lækkert designet og med fokus på funktion. Termokanden fra Georg Jensen kan rumme 1 liter og er udført i krombelagt rustfrit stål og med en særlig rustfri belægning indvendig som sikrer at smagen

Læs mere »

Bernadotte teæg fra Georg Jensen. Server din te med stil med dette supper flotte Georg Jensen teæg. Ægget er udført i rustfrit stål.Højde 182 mm.Omkreds 38 mm.Volume 20 ml.

Læs mere »

Smuk og karakteristisk Bernadotte blomster vase fra Georg Jensen. Udført i rustfrit stål og med de karakteristiske vertikale rifler. Vasen er efterfølgende håndpoleret for at sikre et fejlfrit produkt. Denne kollektion af vaser har 2 forskellige størrels

Læs mere »

Filtpose fra Georg Jensen til opbavaring af bestik. Beskyt dit bestik på den bedst mulige og skånsomme måde med denne pose hvor der er plads til 12 stykker bestik. Posen er udført i filt og silke.

Læs mere »

Georg Jensen snor i sort bomuld med sølv ender.Snoren måler 150 centimeter.

Læs mere »

Smukt design fortjener smukke stearinlys, og disse luksuslys er skabt specielt til dine yndlingsstager fra Georg Jensen. Det rene design er perfekt, hvis du vil hygge om familien og sikre en autentisk stemning.Paraffin-lysene kommer i pakker med to, der h

Læs mere »

Smukke og fine fyrfadsholdere fra Georg Jensens Bloom Botanica kollektion. Gør noget ekstra ud af hyggen med disse elegante lyseholdere.Bloom Botanica fyrfadsholderne fra Georg Jensen måler 7 centimeter i højden og har en diameter på 44 millimeter. Holde

Læs mere »

Lækker og eksklusiv Bonbonniere skål fra Georg Jensen. Blossom skålen er indbegrebet af det ikoniske design som Georg Jensen sølvsmedje altid har været kendt for.Den smukke skål er udført i portugisisk krystalglas af højeste kvalitet og låget er i håndla

Læs mere »

Lækker og eksklusiv PANSY Bonbonniere fra Georg Jensen. Den lille skål er perfekt til at opbevare dine mest dyrebare smykker eller ur.Den smukke lille skål er udført i krystalglas og med en smuk hammerslået låg i sterlingsølv. Vi anbefaler at skylle bon

Læs mere »

Smuk og elegant broche fra Georg Jensens Moonlight Blossom kollektion. Den smukke broche er udført i sterling sølv og flot prydet med blå månesten.Georg Jensen brochen har en diameter på 47 millimeter.

Læs mere »

Armring fra Men’s Classic serien fra Georg Jensen. Armringen er fremstillet i 925 Sterlingsølv med en blank/let silke overflade. Armringen er udformet i et minimalistisk design, måler 7,7mm i bredden og fås i 2 størrelser: S/M og M/L.

Læs mere »

Armring fra Men’s Classic serien fra Georg Jensen. Armringen er fremstillet i 925 Sterlingsølv med en blank/let silke overflade. Armringen er udformet i et minimalistisk design, måler 7,7mm i bredden og fås i 2 størrelser: S/M og M/L.

Læs mere »

Med udspring i den populære og berømte Cobra lysestage har Georg Jensen nu også lanceret disse smukke Cobra gulvstager. De smukke kurver og den blanke stål gør denne gulvstage til noget helt unikt. Den tyske designer Constantin Wortmann insisterer på at

Læs mere »

Oprindeligt blev den ikoniske Cobra lysestage fra Georg Jensen designet som bordstage. Successen krævede dog at der blev fulgt op med gulvstager i samme fantastiske design. Derfor findes den ikoniske Cobra stage nu også i 3 forskellige modeller fra Georg

Læs mere »

De velkendte former fra den originale Georg Jensen Cobra lysestage fås nu også som gulvstage. Det unikke design med det karakteristiske svaj giver dig mulighed for at sætte et helt specielt præg på din indretning. Den smukke gulvstage er svær at få øjne

Læs mere »

Lækkert og elegant Cobra salt og peber kværne fra Georg Jensen.De smukke og elegante kværne er udført i blankt rustfrit stål og måler 201 millimeter i højden samt 67 millimeter i diameter.Smukt og lækkert dansk design til det smukke bord,

Læs mere »

Lækkert og elegant Cobra salt og peber shaker sæt fra Georg Jensen. Det flotte og elegante sæt giver bordet masser af ekstra stil.Det flotte Cobra sæt er udført i blankt rustfrit stål og har en højde på 103 millimeter og en diameter på 45 millimeter.

Læs mere »

Lækker og elegant Cobra serveringsskål fra Georg Jensen.Den smukke Cobra skål har lette og flydende linjer som giver et eksklusivt design.Brug Cobra skålen fra Georg Jensen alene eller sammen med andre størrelser fra samme kollektion. Dette er den mindst

Læs mere »

Super lækker og elegant Cobra serveringsskål fra Georg Jensen. Smukt dansk design med flydende linjer giver en skulpturel skål.Den flotte Cobra serveringsskål fra Georg Jensen er udført i blank rustfrit stål og måler 76 millimeter i højden og har en omkr

Læs mere »

Smuk og elegant lille Cobra skål fra Georg Jensen. Flotte former og et flydende design.Den flotte Cobra skål er udført i blankt rustfrit stål og måler 75 milliemter i højden og har en diameter på 270 millimeter.Brug den tredelte Cobra skål til snacks elle

Læs mere »

Med dette ur, designet af den schweiziske designer Nicolas Barth Nussbaumer får du et design, som udfordrer det traditionelle. CONCAVE – et indtryk af én enhed, da urkassen og skiven er integreret i smuk harmoni.

Læs mere »

Concave, der er skabt af den schweiziske designer Nicolas Barth Nussbaumer, udfordrer det moderne urs traditionelle design – skiven og urkassen er integreret for at give det indtryk, at det er én enhed.Med sin sunray urskive i børstet stål tilfører Concav

Læs mere »

Concave ur fra Georg Jensen, der er skabt af den schweiziske designer Nicolas Barth Nussbaumer, udfordrer det moderne urs traditionelle design – skiven og urkassen er integreret for at give det indtryk, at det er én enhed.  Med sin sunray urskive i børs

Læs mere »

Concave, der er skabt af den schweiziske designer Nicolas Barth Nussbaumer, udfordrer det moderne urs traditionelle design – skiven og urkassen er integreret for at give det indtryk, at det er én enhed. Med sin sunray urskive i børstet stål tilfører Conca

Læs mere »

Denne smukke COPENHAGEN gulvstage fra Georg Jensen er en moderne udgave af det design som blev skabt i 1960 af Søren Georg Jensen. Lysestagen blev oprindeligt skabt til brug som alterlys i en moderne kirke. Den nye version blev lanceret i 2007 og er en l

Læs mere »

Denne smukke Curve armring er skabt med en kombination af skarpe linjer og bløde former, hvilket gør at den sidder behageligt om håndleddet. Curve kollektionen er skabt af Regitze Overgaard og når hendes design møder Georg Jensen skabes der elegante og t

Læs mere »

Denne smukke Curve armring er skabt med en kombination af skarpe linjer og bløde former, hvilket gør at den sidder behageligt om håndleddet. Curve kollektionen er skabt af Regitze Overgaard og når hendes design møder Georg Jensen skabes der elegante og t

Læs mere »

Smuk armring som passer til den stilsikre kvinde. Regitze Overgaard er en af Georg Jensens faste samrbejdspartnere og hun har designet denne smukke Curve kollektion. En kollektion med et personligt udtryk i et skandinavisk design og som et symbol på pa

Læs mere »

Smuk armring som passer til den stilsikre kvinde. Regitze Overgaard er en af Georg Jensens faste samrbejdspartnere og hun har designet denne smukke Curve kollektion. En kollektion med et personligt udtryk i et skandinavisk design og som et symbol på pa

Læs mere »

Smuk armring som passer til den stilsikre kvinde. Regitze Overgaard er en af Georg Jensens faste samrbejdspartnere og hun har designet denne smukke Curve kollektion. En kollektion med et personligt udtryk i et skandinavisk design og som et symbol på pa

Læs mere »

Halsring med underspillet luksus, der kan tilsætte lidt fest og drama til ethvert oufit. Curve halsringen er designet af Regitze Overgaard som er en af Georg Jensens faste samarbejdspartnere. Med Regitze Overgaards faste kendetegn som er naturlige o

Læs mere »

To halve hjerter bliver til en hel i hjertevedhænget fra Curve kollektionen.De to halve hjerter symboliserer hvordan to mennesker bliver stærkere, når de er sammen. Denne Georg Jensen Hjerte halskæde er et smukt eksempel på hvordan smykkedesign kan være b

Læs mere »

Ligesom to halve der passer sammen, består hjertevedhænget fra Curve af to dele; en i sterlingsølv og en i 18 karat guld.Lad halskæden fra Curve halskæden fra Georg Jensenn hylde kærligheden mellem to mennesker, der hører sammen for evigt.Danske Regitze

Læs mere »

Denne smukke Curve ring fra Georg Jensen illustrerer bærerens unikke personlighed med de to bløde kurver som samles i en skarp linje. Regitze Overgaard har i samarbejde med Georg Jensen skabt Curve kollektionen som er en flot kombination af sølv og 18 k

Læs mere »

Denne smukke Curve ring fra Georg Jensen illustrerer bærerens unikke personlighed med de to bløde kurver som samles i en skarp linje. Regitze Overgaard har i samarbejde med Georg Jensen skabt Curve kollektionen som er en flot kombination af sølv og 18 k

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Ny og smuk Curve ring fra Georg Jensen. Den nye Curve kollektion fra Georg Jensen er kendetegnet ved de organiske former og bløde kurver som går igen i alle designs. Den smukke Curve ring er designet af Regitze Overgaard og er udført i sterlingsølv.Ringe

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen. Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer.Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen. Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer.Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen. Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer.Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen. Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer.Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen. Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer.Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Lækker Curve Slim ring med bløde kurver fra Georg Jensen. Smuk ring i minimalistisk design og rene linjer.Curve Slim ringen er udført i 925 sterlingsølv.

Læs mere »

Smuk og elegant Curve slim ring fra Georg Jensen. Curve ringen fremstår enkelt og ligetil med sit unikke design og kan bæres alene eller i kombination med andre ringe.Den smukke Georg Jensen Curve slim ring er udført i 18 karat guld og måler 5,8 millimete

Læs mere »

Smuk og elegant Curve slim ring fra Georg Jensen. Curve ringen fremstår enkelt og ligetil med sit unikke design og kan bæres alene eller i kombination med andre ringe.Den smukke Georg Jensen Curve slim ring er udført i 18 karat guld og måler 5,8 millimete

Læs mere »

Smuk og elegant Curve slim ring fra Georg Jensen. Curve ringen fremstår enkelt og ligetil med sit unikke design og kan bæres alene eller i kombination med andre ringe.Den smukke Georg Jensen Curve slim ring er udført i 18 karat guld og måler 5,8 millimete

Læs mere »

Dette smukke vedhæng er designet af Regitze Overgaard i samarbejde med Georg Jensen. Curve vedhænget er nutidig og minimalistisk i designet og har stadig det genkendelige klassiske look fra Georg Jensen. Curve vedhænget er designet i organiske og naturli

Læs mere »

Dette fantastike smykke i sølv fra Georg Jensen er designet af Regitze Overgaard, som har lagt vægt på sine designmæssige kendetegn, nemlig de organiske former og selve sølvhåndværket. Curve vedhænget er minimalistisk og skulpturel i designet med de to k

Georg Jensen Curve ørering
Pris: 4.750,00  
Læs mere »

Det fantastiske samarbejde mellem Regitze Overgaard og Georg Jensen har ført til disse smukke Curve øreringe i sølv og 18 karat guld. Curve er skandinavisk design når det er bedst. Klassisk med et moderne og nyt twist som fremhæver de små detaljer og d

Læs mere »

Disse øreringe fra Georg Jensen er designet med organiske former som giver dem et tidløst og minimalistisk look. Curve øreringene er udformet med to perfekte og naturlige kurver i sølv og er underspillede og diskrete. Regitze Overgaard har designet Curve

Læs mere »

Disse øreringe er designet af Regitze Overgaard med fokus på naturlige former og smukke detaljer. Curve øreringene er i sølv og holdt i et tidsløst design med et minimalistisk og skulpturelt udtryk. Georg Jensens Curve øreringe er skabt med kærlighed til

Læs mere »

Regitze Overgaard står bag designet af disse Curve øreringe fra Georg Jensen. Kontrasten mellem 18 kt guld og sølv skaber sammen med de skarpe linjer og de bløde kurver disse smukke Curve øreringe. De håndværksmæssige detaljer, naturlige kurver og de or

Læs mere »

Fint armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er et designet i år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er

Læs mere »

Det ikoniske og smukke DAISY Marguerit armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er udført i rhodium belagt sølv og med hvid emalje på blomsterne. Armbåndet måler 18.5 centimeter og har marguertier i henholdsvis 11 og 7.9 millimeter. Ærtekæden har et mål på 2 m

Læs mere »

Marguerit / Daisy armbånd fra Georg Jensen i forgyldt sterling sølv med emalje. Det smukke armbånd er monteret med en 11 millimeter blomst.

Læs mere »

Marguerit / Daisy armbånd fra Georg Jensen i forgyldt sterling sølv med emalje. Det smukke armbånd er monteret med en 11 millimeter blomst.

Læs mere »

Det smukke og ikoniske Daisy armbånd fra Georg Jensen har fået en lillebror med blomster i 7 millimeter.Det smukke armbånd måler i alt 18,5 centimeter og består af 5 x 7 millimeter små blomster.Udført i rhodineret sterlingsølv med hvid emalje. 

Læs mere »

Smukke og elegante Daisy/Marguerit ørekroge fra Georg Jensen.De smukke og fine ørekroge er udført i forgyldt sterlingsølv og de fine marguerit blomster har en diameter på 7 millimeter.

Læs mere »

Smukke og elegante ørekroge fra Georg Jensens Daisy kollektion. De små og fine ørekroge er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv samt hvid emalje.De små og fine Marguerite blomster har en diameter på 7 millimeter.

Læs mere »

Nyhed – Georg Jensen Daisy armbånd med 5 fine margueitter. Armbåndet er fremstillet i sterlingsølv og belagt med 18 kt. guld.De små fine margueitter har en diameter på 7 millimeter.De smukke margueritter er dobbeltsidede og med hvid emalje.Armbåndet har

Læs mere »

Det sidste nye skud på stammen af de ikoniske Daisy / Marguerit smykker. Denne smukke halskæde er lanceret i 2020 og er en smuk tilføjelse af Daisy kollektionen fra Georg Jensen. Halskæden måler 60 centimeter og det lille fine vedhæng har en diameter på

Læs mere »

Daisy Jubilæumsbroche/vedhæng fra Georg Jensen i sterlingsølv belagt med 18 kt. guld.Den smukke broche er designet i anledningen af Dronning Margrethes 80 års fødselsdag d. 16. april 2020.Georg Jensen margueritten måler 43 mm og prydes af Daisys ikoniske

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Unik Daisy-ring fra Georg Jensen. Ringen er fra kollektionen Daisy.  Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kongehuset

Læs mere »

Fint armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er et design af Georg Jensens sølvsmedje fra år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nation

Læs mere »

Enkelt og fin halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er designet i år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst

Læs mere »

Smukke og elegante Daisy ørekæder fra Georg Jensen.De fine og enkle Georg Jensen ørekæder er udført forgyldt sterlingsølv.Kæderne måler 13 centimeter i længde og de små fine marguerit blomster har en diameter på 7 millimeter.

Læs mere »

Lækre kædeøreringe fra Georg Jensens Daisy/Marguerite kollektion. De smukke og elegante rhodiumbelagte sølv ørekæder er rhodiumbelagt og blomsten er med hvid emalje.Ørekæderne har en længde på 13 centimeter og de fine små marguerite blomster har en diame

Læs mere »

Smuk og Neutral Daisy-halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er fra kollektionen Daisy.Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som e

Læs mere »

DAISYden danske nationalblomstDAISY har rødder i Danmark; dette ikon har været en favorit blandt kvinder gennem mange generationer. Den danske nationalblomst var inspirationen til denne staude favorit. Daisy associeres ligeledes med det danske kongehus. D

Læs mere »

Smuk og Neutral Daisy-halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er fra kollektionen Daisy.Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som e

Læs mere »

Sød neutral Daisy-halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er designet i år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblo

Læs mere »

Fyldig og neutral Daisy-halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, so

Læs mere »

Nyt Georg Jensen Daisy / Marguerit vedhæng. Det smukke og ikoniske vedhæng er udført i rhodineret sølv med hvid emalje og måler 7 millimeter. Den medfølgende halskæde har en længde på 60 centimeter.

Læs mere »

Denne danske modetrend DAISY er fra Georg Jensen og har med sin charmerende og smukke marguerit været kvinders favorit gennem generationer. Tilbage i 1940 da Dronning Ingrid fødte Prinsesse Margrethe blev hun foræret en specialudgave af DAISY af Georg Jen

Læs mere »

DAISY vedhænget er blevet til kvinder i alle aldres favorit. Med sin smukke karakteristiske form emmer den af styrke og uskyld. DAISY har udviklet sig til et dansk nationalikon siden den så dagens lys i 1940. Med den raffinerede elegance kan den bæres båd

Læs mere »

Dette karakteristiske smykke fra kollektionen DAISY er blevet et dansk nationalikon. Med sin elegance og charme har denne blomst formået at blive favorit blandt kvinder i alle aldre.Sterlingsølv belagt med rhodium, hvid emalje og brillantslebne diamanter,

Læs mere »

Elegante ørehænger fra Georg Jensen. Ørehængerne  er et design af Georg Jensen sølvsmedje fra år 2010 og er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den dans

Læs mere »

Super søde ørestikker fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kon

Læs mere »

Super fine øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med konge

Læs mere »

Super søde ørestikker fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kon

Læs mere »

Yderst fine øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Daisy. Daisy kollektionen er et dansk nationalikon som startede i 1940’erne. Den glade og friske kollektion er kendt for den danske nationalblomst margeritten, som er forbundet med kong

Læs mere »

DAISY har været favorit bland kvinder siden den udviklede sig til et dansk nationalikon i 1940’erne. Med sin karakteristiske form tager den udgangspunkt i et af naturens mest charmerende blomster, nemlig margueritten.  Sterlingsølv belagt med 18 kt. gu

Læs mere »

Georg Jensen DAISY ørestikker passer både til hverdag og fest med sit elegante og karakteristiske design. DAISY-kollektionen er populær verden over blandt kvinder som ønsker feminine og charmerende ørestikker.Ørestikkerne er i sterlingsølv belagt med rhod

Læs mere »

Smukke nye Daisy øreringe fra Georg Jensen. Ørestikkerne er udført i sterlingsølv og belagt med 18 kt. guld.De smukke margueritter er pyntet med Daisys klassiske hvide emalje.Øreringene måler 7 mm i diameter.

Læs mere »

Smukt vedhæng til Dew Drop halsringen fra Georg Jensen.Det fine vedhæng er udført i sterlingsølv og prydet en smuk bjergkrystal samt brillantslebne diamanter på i alt 0,07ct.Vedhænget måler 63 mm i længde og den dråbeformede bjergkrystal måler 22,5 x 15 m

Læs mere »

Klassisk halsring fra Georg Jensen. Halsringen er oprindeligt designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, men først endelig lanceret i år 2015. Halsringen er fra kollektionen Dew Drop. Dew drop kollektionen fremhæver kvindens naturlige skønhed og stil. Halsri

Læs mere »

Yndefuldt vedhæng fra Georg Jensen. Vedhænget er oprindeligt designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, men først endelig lanceret i år 2015. Vedhænget er fra kollektionen Dew Drop. Dew drop kollektionen fremhæver kvindens naturlige skønhed og stil. Vedhænge

Læs mere »

DEW DROP kollektionen er på en gang feminin og markant. Smykkerne fremhæver kvindens naturlige skønhed og stil.Materialer: Sterlingsølv, bjergkrystalMål: L: 42 mmLanceringsår: 2015

Læs mere »

Elephant børnebestik fra Georg Jensen. Bestikket er lavet i rustfrit stål og kan tåle at komme i opvaskemaskinen.Sjove og fantasifulde design, som både børn og forældre elsker.ELEPHANT-designet er nået langt, siden det blev introduceret i 1987. Det så før

Læs mere »

Georg Jensens ikoniske lille elefant har bragt smilet frem ved spisetid hos mange generationer af børn. Ud over kniv, gaffel og ske indeholder sættet med børnebestik en skål og en kop. Børnebestikket er udført i blankpoleret rustfrit stål for at gøre det

Læs mere »

Georg Jensen filtpose er ideel til opbevaring af sølvtøj og sikrer dig at du ikke ridser dit sølvtøj unødigt når det ligger i skuffen.Rummene i posen har en bredde på ca. 7 cm samt en højde på ca. 16 centimeter.Der er plads til to større stykker sølvtøj,

Læs mere »

Enkelt halsring fra Georg Jensen. Halsringen er et Forget Me Knot-design – et fritflydende bånd, der på finurlig vis fortolker knudens uendelighed, som er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe i år 1971, men først endelig lanceret i år 2013. Halsringen e

Læs mere »

Denne FUSION armring fra Georg Jensen er designet i 2019. Armringen er i 18 kt. guld og med sit skandinaviske og lette design byder FUSION på mange muligheder for at kombinere med både rosa guld og hvidguld.  Mål: B: 7,5 mm. S: 160 mm M: 165 mm L: 170

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Anderledes ring i 18 kt guld fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløv

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets ski

Læs mere »

Ualmindelig smuk ring fra Georg Jensen.  Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets s

Læs mere »

Ualmindelig smuk ring fra Georg Jensen.  Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets s

Læs mere »

Smuk ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende farve

Læs mere »

Pæn ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende farver

Læs mere »

Pæn ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende farver

Læs mere »

Vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftend

Læs mere »

Yndefuld ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Nina Koppel, i år 2000 og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårsløvets skiftende f

Læs mere »

Du kan fortælle din egen kærlighedshistorie med Fusions utallige kombinationer som symboler på evig samhørighed og dyrebare øjeblikke.Designår: 2013Design: Inspireret af Nina KoppelMaterialer: 18 kt. hvidguld med brillantslebne diamanterBemærk at der her

Læs mere »

Elegant ring fra Georg Jensen. Ringen er designet i år 2013, med en inspiration af Nina Koppel og er fra kollektionen Fusion. Fusion er en kollektion, inspireret af de fire årstider. Guld er forår og sommersolens varme, rosa guld er inspireret af efterårs

Læs mere »

Dette smukke FUSION vedhæng er designet i 2019 til den moderne kvinde, som ønsker at skabe sit eget udtryk og vise sin egen individualitet. Vedhænget er i 18 kt. hvidguld, 18 kt. rosa guld, 18 kt. guld med diamant pavé 0.19 CT. Mål: B: 7 mm. Ø: 10 mm. 4

Læs mere »

Georg Jensens kollektion FUSION giver dig uendelige kombinationasmuligheder og derved kan du fortælle din egen historie. Vedhænget er i 18 kt. hvidguld, hvor den ene side er i fuld diamant pavé. Dette FUSION vedhæng er designet i 2019 og de to sider af ve

Læs mere »

Den smukke FUSION kollektion fra Georg Jensen er nu udvidet med blandt andet denne smukke kæde, som passer perfekt til kvinden, der ønsker at vise hendes personlighed gennem hendes smykker. Vedhænget er i 18 kt. rosa guld, 18 kt. hvidguld, 18 kt. guld me

Læs mere »

De fantastiske øreringe er fra Georg Jensens kollektion FUSION. Skabt i 18 kt. hvidguld med et minimalistisk look og i et stilrent design. Med disse smukke øreringe får du det særlige udtryk som kendetegner Nina Koppels FUSION.Mål: B: 5 mm. Ø: 13,5 mm.Des

Læs mere »

Individualitet og kærlighed er det Georg Jensens kollektion FUSION symboliserer. Den fantastiske kombination af det klassiske guld og det diamantbesatte hvidguld skaber disse smukke øreringe, hvor solidt håndværk og ekstravagance afspejles. Designåret e

Læs mere »

Nu er der kommet nyt til i en af Georg Jensens mest elskede kollektioner – FUSION. Med disse smukke øreringe i 18 kt. hvidguld med diamanter kan du fortælle din egen historie. FUSION kollektionen designet af Nina Koppel giver dig mulighed for at variere d

Læs mere »

Med disse flotte ørestikker i 18 kt. hvidguld får du et smukt og klassisk sæt, som passer godt til den moderne kvinde.  Der er en højre og en venstre ørestik og de har en 10 mm stift. Brillantslebne diamanter Pavé-fattede brillanter, total 0,10 ct.Mål: 7

Læs mere »

Georg Jensen bordflag gør en hver festlig lejlighed en lille smule mere festligt. Pynt op til fødselsdagen eller en anden speciel lejlighed med dette flotte og dansk designede bordflag fra Georg Jensen. Det smukke dannebrog vil vejre smukt ved bordet og

Læs mere »

Et tidløst designikon får et moderne twist!Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret helt tilbage i starten af 1900-tallet.Det var en tid, hvor Georg Jensen var meget inspireret af art nouveau, en international stilart, der byggede på naturl

Læs mere »

Fra midten af dette Georg Jensen armbånd i rosa guld hænger en elegant klase vindruer med yndefuld lethed. Over hele armbåndet ses små yndige vindruer i forskellige størrelser, som understreger smykkets organiske karakter. Kollektionen Moonlight Grapes by

Læs mere »

En buet armring i rosa guld holder en klase af smukke vindruer i midten. Udseendet er både skulpturelt og organisk, og den varme og bløde tiltrækning fra rosa guldet giver dit håndled en særlig glans – og dette med et strejf af underspillet elegance.Du

Læs mere »

Den nye udgave af MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig fået et friskt og moderne twist.De originale MOONLIGHT GRAPES-design går helt tilbage til art nouveau-perioden i starten af 1900

Læs mere »

Den nye udgave af MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig fået et friskt og moderne twist.De originale MOONLIGHT GRAPES-design går helt tilbage til art nouveau-perioden i starten af 1900

Læs mere »

Den nye udgave af MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig fået et friskt og moderne twist.De originale MOONLIGHT GRAPES-design går helt tilbage til art nouveau-perioden i starten af 1900

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig et friskt og moderne twist.To elegante rækker sølvdruer er placeret for enden af den åbne armring – og udtrykket er både dristigt og skulpturelt

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig et friskt og moderne twist.To elegante rækker sølvdruer er placeret for enden af den åbne armring – og udtrykket er både dristigt og skulpturelt

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES armringen trækker tydelige tråde tilbage til de tidlige Georg Jensen-design og har samtidig et friskt og moderne twist.To elegante rækker sølvdruer er placeret for enden af den åbne armring – og udtrykket er både dristigt og skulpturelt

Læs mere »

I Georg Jensens terminologi bliver det ikke mere ikonisk end MOONLIGHT GRAPES-kollektionen.Denne smukke hyldest til naturen er et af Georg Jensens mest populære design og har været det i mere end 100 år.Og med denne opdaterede udgave af MOONLIGHT GRAPES a

Læs mere »

I Georg Jensens terminologi bliver det ikke mere ikonisk end MOONLIGHT GRAPES-kollektionen.Denne smukke hyldest til naturen er et af Georg Jensens mest populære design og har været det i mere end 100 år.Og med denne opdaterede udgave af MOONLIGHT GRAPES a

Læs mere »

I Georg Jensens terminologi bliver det ikke mere ikonisk end MOONLIGHT GRAPES-kollektionen.Denne smukke hyldest til naturen er et af Georg Jensens mest populære design og har været det i mere end 100 år.Og med denne opdaterede udgave af MOONLIGHT GRAPES a

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

Smuk og eksklusivt udført Bonbonniere skål fra Georg Jensen. Skålen er udført i portugisisk krystalglas og det håndlavede låg er udført i sterlingsølv og prydet med de ikoniske Grapes motiver fra Georg Jensen.Brug den for eksempel ti lat opbevare dine smy

Læs mere »

Den organiske og skulpturelle, sensuelle og tidløse ring i rosa guld fra MOONLIGHT GRAPES kollektionen har det hele. Den er det perfekte tilbehør, uanset om du vil tilføre luksus til din hverdag eller stråle en weekend i byen.MOONLIGHT GRAPES kollektion h

Læs mere »

Den organiske og skulpturelle, sensuelle og tidløse ring i rosa guld fra MOONLIGHT GRAPES kollektionen har det hele. Den er det perfekte tilbehør, uanset om du vil tilføre luksus til din hverdag eller stråle en weekend i byen.MOONLIGHT GRAPES kollektion h

Læs mere »

Naturens magi!To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer.Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-tall

Læs mere »

Naturens magi!To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer.Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-tall

Læs mere »

Naturens magi!To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer.Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-tall

Læs mere »

Naturens magi!To smukke klaser sølvdruer placeret i hver sin ende af en åben sølvring – effekten er næsten skulpturel og er et elegant symbol på naturens former og strukturer.Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev lanceret i starten af 1900-tall

Læs mere »

Giv dit look et strejf af organisk og skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES ringen.Sølvdruerne er fremstillet i oxideret sterlingsølv og sort onyx og er et smukt symbol på naturen.Inspirationen til MOONLIGHT GRAPES-kollektionen stammer fra art nouveau-

Læs mere »

Giv dit look et strejf af organisk og skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES ringen.Sølvdruerne er fremstillet i oxideret sterlingsølv og sort onyx og er et smukt symbol på naturen.Inspirationen til MOONLIGHT GRAPES-kollektionen stammer fra art nouveau-

Læs mere »

Giv dit look et strejf af organisk og skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES ringen.Sølvdruerne er fremstillet i oxideret sterlingsølv og sort onyx og er et smukt symbol på naturen.Inspirationen til MOONLIGHT GRAPES-kollektionen stammer fra art nouveau-

Læs mere »

Giv dit look et strejf af organisk og skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES ringen.Sølvdruerne er fremstillet i oxideret sterlingsølv og sort onyx og er et smukt symbol på naturen.Inspirationen til MOONLIGHT GRAPES-kollektionen stammer fra art nouveau-

Læs mere »

Giv dit look et strejf af organisk og skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES ringen.Sølvdruerne er fremstillet i oxideret sterlingsølv og sort onyx og er et smukt symbol på naturen.Inspirationen til MOONLIGHT GRAPES-kollektionen stammer fra art nouveau-

Læs mere »

Giv dit look et strejf af organisk og skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES ringen.Sølvdruerne er fremstillet i oxideret sterlingsølv og sort onyx og er et smukt symbol på naturen.Inspirationen til MOONLIGHT GRAPES-kollektionen stammer fra art nouveau-

Læs mere »

Giv dit look et strejf af skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES armringen.I hver ende af den åbne armring sidder der en sølvdrue – som en smuk repræsentation af naturen selv.Sterlingsølvet har en fantastisk smuk kølighed og har en helt speciel effekt

Læs mere »

Giv dit look et strejf af skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES armringen.I hver ende af den åbne armring sidder der en sølvdrue – som en smuk repræsentation af naturen selv.Sterlingsølvet har en fantastisk smuk kølighed og har en helt speciel effekt

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES vedhænget er inspireret af organiske former og symboler og er et smukt og tidløst stykke skandinavisk designhistorie.Den originale MOONLIGHT GRAPES-kollektion blev designet i starten af 1900-tallet, og motivet er sidenhen blevet et af de

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES vedhæng er inspireret af organiske former og symboler og er et smukt og tidløst stykke skandinavisk designhistorie.MOONLIGHT GRAPES-kollektionen blev oprindeligt lanceret i starten af 1900-tallet, og motivet er sidenhen blevet et af de me

Læs mere »

Denne smukke Moonlight Grapes ørehænger har en lethed og elegance som passer til et hvert outfit. Brug den for sig selv eller sammen med ring og kæde i samme serie.Bemærk -  Øreringen sælges ENKELTVIS og er super flot at sætte sammen med fx 10014406.

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES ørestikker er inspireret af naturen og er et stykke klassisk skandinavisk design. De tre små druer udgør en fin klase, der sidder smukt på øreflippen.Sterlingsølvet har en fantastisk smuk kølighed og har en helt speciel effekt, når lyset

Læs mere »

Smukke nyheder fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. Disse smukke Grapes ørestikkere er udført i 18 karat guld og smukt prydet med diamanter på 0,07ct.De flotte Grapes ørestikkere måler 7,5 millimeter i bredden.

Læs mere »

Denne flotte Groove ring fra Georg Jensen har et maskulint og moderne design. Groove ringen er i sølv med en flot detalje i form af de to sorte markeringer og de små kugler som forbinder yderringene. 

Læs mere »

Udskiftnings strop i gummi / polyurethan fra Georg Jensen.Stroppen passer til følgende modeller fra Georg JensenELLIPSE nøglering (varenummer: 3584852)FLOWER nøglering (varenummer: 3584868)HEART nøglering (varenummer: 3584869)

Læs mere »

Den diamantbesatte cirkel af guld er nænsomt placeret på toppen af en diamantstik, og den hænger for enden af en smuk kæde, helt tæt på dit hjerte.Der er masser af stil og sjæl over dette smukke Halo vedhæng fra Georg Jensen. Smukt og unikt smykke som pas

Læs mere »

Cirkelformede konstruktioner af guld sat med diamanter omslynger hinanden og skaber små øreringe, hvis tidløse æstetik accentueres af et design, der er lige så underspillet, som det er sofistikeret.Dine øjne bliver mødt af diamanter på både fronten og sid

Læs mere »

Cirkelformede konstruktioner af guld sat med diamanter omslynger hinanden og skaber små øreringe, hvis tidløse æstetik accentueres af et design, der er lige så underspillet, som det er sofistikeret.Set forfra er de to rækker af diamanter lige så imponeren

Læs mere »

Cirkelformede konstruktioner af guld sat med diamanter omslynger hinanden og skaber små øreringe, hvis tidløse æstetik accentueres af et design, der er lige så underspillet, som det er sofistikeret.Set forfra har øreringene et slankt og minimalistisk udtr

Læs mere »

HALO kollektionen er inspireret af månens skiftende faser og det nordiske lys, der spreder guld på sky. Måske er det derfor, at smykkerne har en naturlig aura af yndefuld elegance.To gyldne rækker af diamanter med en funklende sten i midten giver dine øre

Læs mere »

Georg Jensens HALO-kollektion finder sin inspiration i månens skiftende farver og det nordiske lys. Ringes to cirkler, som lægger sig op af hinanden, skaber et overraskende og dynamisk udtryk, på trods af de rene linjer og den underspillede brug af diaman

Læs mere »

Georg Jensens HALO-kollektion finder sin inspiration i månens skiftende farver og det nordiske lys. Ringes to cirkler, som lægger sig op af hinanden, skaber et overraskende og dynamisk udtryk, på trods af de rene linjer og den underspillede brug af diaman

Læs mere »

Denne fantastisk Halo Solitaire ring har en yndefuld elegance og naturlig aura, hvor det nordiske lys og månens skiftende faser har været inspiration til designet. Halo ringen fra Georg Jensen er sammensat af tre cirkler i 18 karat guld, hvor der i de

Læs mere »

Denne fantastisk Halo Solitaire ring har en yndefuld elegance og naturlig aura, hvor det nordiske lys og månens skiftende faser har været inspiration til designet. Halo ringen fra Georg Jensen er sammensat af tre cirkler i 18 karat guld, hvor der i de

Læs mere »

HALO kollektionen er inspireret af den suveræne skønhed ved det nordiske lys og månens forskellige faser. Kollektionen udstråler en naturlig elegance, som denne ring også understreger.Tre diamantsmykkede guldcirkler udgør fundamentet for HALO solitairerin

Læs mere »

HALO kollektionen fra Georg Jensen er inspireret af månens skiftende faser og det nordiske lys, der spreder guld på sky. Måske er det derfor, at smykkerne har en naturlig aura af yndefuld elegance.HALO vedhænget er et både chikt og diskret smykke. Cirklen

Læs mere »

Smukke og elegante Halo ørestikkere fra Georg Jensen. De enkle ørestikkere er udført i 18 karat guld og smukt prydet med en diamant på 0.03ct.Ørestikkerne har en diameter på 8 millimeter.

Læs mere »

En diamantbesat cirkel af guld hviler elegant på ørestikken og giver dig dermed dit look et distinkt og tidløst udtryk.Diamanterne er sat på i hånden og resultatet af det ihærdige præcisionsarbejde er et helt unikt smykke.Øreringene fra Georg Jensen er f

Læs mere »

Den særlige version af det smukke hjertevedhæng fra Georg Jensen er designet af Jacqueline Rabun og graveret med 2021.Det smukke Hearts of Georg Jensen er udført i sterlingsølv og det medfølger en 45 cm ankerkæde.

Læs mere »

Lad kærligheden blomstre med dette smukke hjertevedhæng fra Georg Jensen kollektionen KOPPEL.Mål: H: 20 mm B: 15 mm. 45 cm ankerkæde som kan forkortes ved hjælp af øjerne.Designår: 2018Lanceringsår: 2018

Læs mere »

Enkelt og æstetisk designet Helix sukkerskål fra Georg Jensen. Brug den som slikskål med låg eller som tradiotionel sukkerskål.Den flotte Helix skål fra Georg Jensen måler 85 millimeter i højden og er 74 millimeter bred.Skålen er udført i blankt rustfrit

Læs mere »

Helix Thermokanden fra Georg Jensen er lavet i et flot skandinavisk design. Helix termokanden i rustfrit stål har en indvendig belægning, der sikrer at smagen forbliver god. Termokanden har dobbeltvægge, der holder kaffen varm i op til seks timer.  

Læs mere »

Denne kande er “lillebror” til den originale Henning Koppel kande fra Georg Jensen. Denne model kan indeholde 0,75L og er udført i blank poleret rustfrit stål. Henning Koppel kanden er 24,8 centimeter høj. 

Læs mere »

Den slanke og elegante kande af den legendariske designer Henning Koppel er en af Living Georg Jensens mest ikoniske design. Den smukke kande rummer 1,2 l og er derfor nem at håndtere for enhver. Kan både bruges som vandkande, vase eller vinkaraffel.Mater

Læs mere »

Slank og elegant er 2 ord som man forbinder med Henning Koppels smukke serveringskande. Kanden er designet af den efterhånden legendariske danske billedhugger Henning Koppel. Kanden er anerkendt som en af de helt store ikoner i den danske designhistorie.

Læs mere »

Tag hyggen til et ekstra niveau i haven, på terassen, på altanen eller i en lille hyggekrog indendøre. Med denne smukke lysestage / lanterne fra Georg Jensen HURRICANE er du rigtig godt på vej. Stagen er designet af Henning Koppel og er et stilstudie i fo

Læs mere »

Tag hyggen til et ekstra niveau i haven, på terassen, på altanen eller i en lille hyggekrog indendøre. Med denne smukke lysestage / lanterne fra Georg Jensen HURRICANE er du rigtig godt på vej. Stagen er designet af Henning Koppel og er et stilstudie i fo

Læs mere »

Tag hyggen til et ekstra niveau i haven, på terassen, på altanen eller i en lille hyggekrog indendøre. Med denne smukke lysestage / lanterne fra Georg Jensen HURRICANE er du rigtig godt på vej. Stagen er designet af Henning Koppel og er et stilstudie i fo

Læs mere »

Smukke og enkle runde lysestager fra Georg Jensen designet af Henning Koppel. Oprindeligt designet og udført i sølv men denne nye version er udført i blankt rustfrit stål. Stagerne fra Georg Jensen måler 42 millimeter i højden og har en omkreds på 75 mil

Læs mere »

Heritage kollektionen er inspireret af Georg Jensens originale design fra art nouveau-perioden og afspejler datidens fine smykketrend. De kurvede linjer og overdådige naturmotiver, som er karakteristiske for art nouveau, går igen i kollektionen og gør hve

Læs mere »

Heritage årssmykkerne er designet med inspiration fra art nouveau-perioden og inspireret af de originale Georg Jensen designs som afspejler datidens fantastiske smykketrends. Art nouveau har de karakteristiske naturmotiver med smukke kurvede linjer som g

Læs mere »

Smuk og elegant Heritage 2021 halskæde fra Georg Jensen med masser af smukke detaljer. Den flotte halskæde er udført i oxideret sterlingsølv og prydet med en smuk sølvsten.Den medfølgende figaro halskæde måler45 centimeter og kan forkortes ved hjælp af

Læs mere »

Smukke og elegante Heritage 2021 øreringe fra Georg Jensen. De fine Heritage øreringe er udført i oxideret sterlingsølv og prydet med sølvsten. 

Læs mere »

Smukke øreringe fra Georg Jensens årlige Heritage kollektion. De flotte øreringe er udført i oxideret sterlingsølv og smukt prydet med perlemor.Heritage 2021 øreringene har en højde på 29,6 millimeter og en bredde på 16,2 millimeter.Årstallet er indgraver

Læs mere »

Cool ring til herrer fra Georg Jensens kollektion, Smithy. Ringen er lanceret i år 2015. Ringen er udført i hammerslået sølv, hvilket giver den et helt særligt og unikt look. Ringens bredde og længde måler 17 mm.

Læs mere »

Cool ring til herrer fra Georg Jensens kollektion, Smithy. Ringen er lanceret i år 2015. Ringen er udført i hammerslået sølv, hvilket giver den et helt særligt og unikt look. Ringens bredde og længde måler 17 mm.

Læs mere »

Flot og maskulin herrering fra Georg Jensen. Enkelt i designet og med en rigtig fin detalje med den sorte markering hele vejen rund og ligeledes med de små kugler som binder ydersiderne sammen.

Læs mere »

Smukt vedhæng fra Georg Jensen. Vedhænget er inspireret af Möbius’ bånd – en uendelig form med kun én overflade og én kant og er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe i år 1997. Vedhænget er fra kollektionen Hearts. En hjerte-kollektion som symboliserer k

Læs mere »

Smuk halskæde med vedhæng fra Georg Jensen Hidden Heart kollektionen. Halskæden er i sterlingsølv og måler 90 centimeter i længden. De smukke runde vedhæng med sine bløde former er ligeledes fremstillet i sølv. Fantastisk halskæde og vedhæng fra Georg Je

Læs mere »

Forkæl den du holder af med dette smukke og elegante Hjertevedhæng med tilhørende kæde fra Georg Jensen. Det smukke og elegante vedhæng er udført i 18 karat guld og der medfølger en halskæde på 45 centimeter.

Læs mere »

Giv den du holder af en praktisk og romantisk lille gave med denne hjerte nøglering fra Georg Jensen. Udført i rustfrit stål og med en blød gummisnor som gør den nem at få fat i. Nøgleringen er designet af den industrielle designer Klaus Rath. Perfekt li

Læs mere »

Dette smukke hjerte i tidløst design fra Georg Jensen kan bruges til hende som du holder af. Med et feminint og enkelt design passer den til kvinder i alle aldre og både til hverdag og fest. Så lad kærligheden blomstre med dette smukke hjertevedhæng fra K

Læs mere »

Smukt og elegant hjerte vedhæng med kæde fra Georg Jensen. Det fritflydende og organiske design er udført i sterlingsølv og er en perfekt gave til for eksempel Valentines dag.Vedhænget måler 15,3 mm i højden og 16,5 mm i bredden.Der medfølger en 45 cm ank

Læs mere »

2 stk smukke og elegante HK lysestager fra Georg Jensen. De fine lysestager er udført i blankt rustfrit stål og har en højde på 42 millimeter og en diameter på 75 millimeter.Bemærk at stearinlys sælges seperat – du kan klikke her for at se de lys som pass

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Lækker nyhed fra Georg Jensen smykker. Denne nye Daisy ring er udført i rhodiumbelagt sterlingsølv og med hvid emalje.Den klassiske Marguerite ring har fået et lækkert nyt twist og bliver med sikkerhed en ny favorit blandt både unge som ælde.Den smukke ma

Læs mere »

Mangler du gaven til manden der har alt ? Eller hvad med drengerøven som elsker at vise sig lidt frem. Så køb denne champagnesabel fra Georg Jensen. Hold en champagneflaske i en vinkel på cirka 20 grader, og lad den sløve side af champagnesablen INDULGEN

Læs mere »

Flot armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er designet af Regitze Overgaard, i år 2004 og er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som har dets evne

Læs mere »

Enkelt men stilfuldt armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er designet af Regitze Overgaard og er lanceret i år 2015. Armbåndet er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbo

Læs mere »

Smuk, enkel og elegant armring fra Georg Jensen. Denne INFINITY armring er med sit unikke design af Regitze Overgaard noget ganske specielt. De rene linjer og det minimalistiske design gør armringen velegnet til brug ved enhver lejlighed.Udført i Sterlin

Læs mere »

Halskæde fra Infinity serien fra Georg Jensen. Halskæden er fremstillet i 925 Sterlingsølv og er designet ud fra uendelighedstegnet. Vedhænget måler 21mm og kæden måler 45cm.

Læs mere »

Manchetknapper er raffinerede, elegante og – måske mere end noget andet herresmykke – en måde at lave lidt sjov. De er rendyrket luksus.Materialer: sterlingsølvMål: 25 mmDesign: Regitze Overgaard

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen.I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og design

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen.I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og design

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen.I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og design

Læs mere »

En kærlighed der holder for evigt. Dette er noget, vi alle stræber efter, og det er det, som inspirerede den anerkendte danske guldsmed Regitze Overgaard, da hun designede INFINITY ringen.I matematikkens verden symboliserer tallet 8 uendelighed, og design

Læs mere »

Elegant ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og lanceret i år 2015. Ringen er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som

Læs mere »

Føj lidt smart symbolisme og lidt følelsesmæssige motiver til dit udseende med denne INFINITY ørering – et smykke fremstillet til at fortælle den smukke historie om uendelig kærlighed og potentiale.Øreringen er designet til at følge konturen af dine øre

Læs mere »

Et smukt, organisk tegn på uendelighed hænger i en sølvkæde med yndefuld charme. Der er noget fascinerende over udseendet, når du kigger på det, og du begynder straks at spekulere på, hvad det symboliserer.Designeren, den anerkendte danske guldsmed Regitz

Læs mere »

Smukke og elegante øreringe i Georg Jensens INFINITY serie.Designår: 2012Materialer: SterlingsølvMål: Ø 36 mmDESIGNER: REGITZE OVERGAARD

Læs mere »

Enkle og super elegante ørestikker i serien INFINITY fra Georg Jensen.Designår: 2012Materialer: SterlingsølvMål: Ø 22 mmDESIGNER: REGITZE OVERGAARD

Læs mere »

Enkelte men fine øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er designet af Regitze Overgaard, i år 2012 og er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som

Læs mere »

Enestående øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er designet af Regitze Overgaard, i år 2014 og er fra kollektionen Infinity. En kollektion til hyldest for Georg Jensens 100 års jubilæum. Kollektionen bærer især præg af symbolet for uendelighed, som har d

Læs mere »

Enkle og elegante Infinity øreringe fra Georg Jensen. De smukke øreringe er udført elegant i sterlingsølv og måler 15 millimeter i bredden og har en længde på 35 millimeter.

Læs mere »

Isblomstens flygtige skønhed er blevet foreviget i Georg Jensens julekollektion. Pynt juletræet med en guldbelagt juleuro, der reflekterer lyset på smukkeste vis og skaber den magiske stemning, der kun opstår i julen.Årets kollektion er designet af danske

Læs mere »

Vinterens isblomster har været inspirationskilde til disse smukke lyseholdere fra Georg Jensen.De fine lyesholdere er udført i forgyldt rustfrit stål og måler 14 millimeter i højden og har en omkreds på 61 millieter.Den fine pakke med Isblomst lyseholdere

Læs mere »

Denne ramme til julens samleobjekter giver mulighed for at skabe en kreativ juleudsmykning af de juleuroer, ornamenter og lyseholdere, du har samlet gennem årene. Ved for eksempel at kombinere 3-4 lyseholdere med dine yndlingsornamenter kan rammen være me

Læs mere »

Dette års traditionelle 2020 jule ornament fra Georg Jensen har taget sin inspiration i en nellike. Det fine foryldte messing juleornament fra Georg Jensen måler 68 millimeter i højden, 40 millimeter i bredde og har en diameter på 20 milliemter.Til ornam

Læs mere »

Smukt og elegant 2020 juleornament fra Georg Jensen. Den smukke rosette er udført i forgyldt messing.Jule ornamentet fra Georg Jensen måler 68 millimeter i højden og bredde samt 40 millimeter i diameter.Der medfølger et traditionelt rødt bånd samt et me

Læs mere »

Flot Gerog Jensen juletræ ornament anno 2019. Endnu et flot design julepynt til juletræet, du får julepyntet der kan holde i flere generationer. Dette ornament er fremstillet i messing og er derefter belagt med 18 karat guld i Georg Jensens eget værksted

Læs mere »

Smukt og elegant Georg Jensen unisex Koppel ur. Uret er fremstillet i rustfritstål, med en sort læderrem i kalveskind. I den hvide urskive er der indlagt tryk samt visning af dato.Uret leveres i original Georg Jensen æske med garantibevis.   

Læs mere »

Kendetegnene for ure fra Georg Jensen, designet af Henning Koppel, er urkassens og visernes minimalistiske, flydende linier. Ureret er fremstillet med en urskive i perlemor og en hvid læderem i kalveskind.    

Læs mere »

Dette ur fra Koppel-serien er med til at afspejle Georg Jensens kreative mission med sit dristige udtryk. Et rigtig lækkert ur til den moderne mand. Koppel uret er i rustfrit stål, med blå læderrem og indbygget spænde.

Læs mere »

Koppels ur var revolutionerende, da det første gang så dagens lys i 1978, og den nye generation viderefører denne tradition og forbliver en underdrivelse i mesterklassen. Urkassens og visernes minimalistiske, flydende linjer er blevet en klassiker, og de

Læs mere »

Koppels ur var revolutionerende, da det første gang så dagens lys i 1978, og den nye generation viderefører denne tradition og forbliver en underdrivelse i mesterklassen. Urkassens og visernes minimalistiske, flydende linjer er blevet en klassiker, og de

Læs mere »

Kendetegnende for ure fra Georg Jensen designet af Henning Koppel er urkassens og visernes minimalistiske, flydende linjer. De er blevet fremtrædende karektaristika for alle hans designs i ure og den æstetiske helhed kendetegnes af fuldkommen renhed. Und

Læs mere »

Koppels ur var revolutionerende, da det første gang så dagens lys i 1978, og den nye generation viderefører denne tradition og forbliver en underdrivelse i mesterklassen. Urkassens og visernes minimalistiske, flydende linjer er blevet en klassiker, og de

Læs mere »

Skal du glæde en du holder af med en helt speciel kærlighedsgave. Med hjertevedhænget fra kollektionen KOPPEL får du et smukt smykke, som kan bæres af kvinder i alle aldre.Mål: H: 14 mm B: 15 mm. 45 cm ankerkæde som kan forkortes ved hjælp af øjerne.Desig

Læs mere »

Med dette moderne og feminine hjertevedhæng kan du glæde en du holder af med en helt speciel og personlig gave. Hjertevedhænget fra kollektionen KOPPEL har med sine bløde former og kant et smuk design som kan bruges af enhver kvinde. Mål: H: 19 mm B: 2

Læs mere »

LEGACY æggeformet skål fra Georg Jensen. Bonbonnieren er ideel til sit formål, nemlig slik, men kan også bruges til nøgler og andre småting.  Udført i Krombelagt zinklegering.Mål: H: 70 mm. B: 120 mm. D: 84 mm. V: 350 L. Vægt: 370 gDesignår: 2009Produ

Læs mere »

LEGACY – denne hjerteformede skål indeholder dejlige overraskelserBonbonnieren er ideel til sit formål, nemlig slik, men kan også bruges til nøgler, smykker og andre småting. Giv den til en, du holder af som en Valentines- eller fødselsdagsgave eller f

Læs mere »

Georg Jensen LEGACY kollektionen er skabt ud fra princippet om, at stil og funktion aldrig udelukker hinanden.De smukke, runde og blanke former i LEGACY har mange anvendelsesmuligheder – eksempelvis en elegant slikskål eller som et smukt hjem til dagli

Læs mere »

Filtpose fra Georg Jensen som er ideel til opbevaring af sølvtøj.Dette er den mindste model af poserne til opbevaring af bestik og egner sig perfekt til for eksempel teskeer og kagegafler.Der er plads til 12 stk. mindre stykker sølvtøj.

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Bloom Botanica vase fra Georg Jensen. Stil den sammen med andre eller for sig sig. Garanteret er det at vasen vil pynte i enhver vindueskarm eller på et flot bord.Vasen fra Georg Jensen er udført i rustfrit stål og har en højde på 15 cen

Læs mere »

Eksklusiv armring fra Georg Jensen. Armringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Armrin

Læs mere »

Eksklusiv armring fra Georg Jensen. Armringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Armrin

Læs mere »

Smuk ring fra Georg Jensen. Ringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Ringen er udført

Læs mere »

Smuk ring fra Georg Jensen. Ringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Ringen er udført

Læs mere »

Smuk ring fra Georg Jensen. Ringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Ringen er udført

Læs mere »

Smuk ring fra Georg Jensen. Ringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Ringen er udført

Læs mere »

Elegant armring fra Georg Jensen. Armringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Armringe

Læs mere »

Elegant armring fra Georg Jensen. Armringen er designet i år 1979 og er fra kollektionen Love Knot. En kollektion som symboliserer et tidsløst symbol på kærlighed og troskab, og giver dig mulighed for at udtrykke din kærlighed til den du elsker. Armringe

Læs mere »

Lækkert læderarmbånd fra Georg Jensen i flettet sort kalveskinds læder.Armbåndet har en længde på 39 centimeter.

Læs mere »

Smukt og elegant armbånd i 18kt. guld og med flotte hvide ferskvandskulturperler. Derudover er armbåndet prydet med små diamanter i alt 0.04ct. Magic-serien er perfekt til den moderne kvinde som ønsker et smykke der har elegance på en afslappet og smuk m

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Den moderne kærligheds alkymi. Magic sammenfletter enkelhed og kunstnerisk dygtighed i organiske design, der på smukkeste vis harmonerer med kroppens yndefulde konturer. Ringene er en enestående hyldest til brudeparret på deres bryllupsdag og i al evighed

Læs mere »

Som hinandens modsætninger udgør de to charms tilsammen en yndefuld enhed, ganske få centimeter fra dit hjerte. Mens den ene ring er af rent guld, er den anden med pavéfattede diamanter. Vedhængene hænger frit i guldkæden for at sikre, at de bevæger sig i

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Cool ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og er fra kollektionen Magic. En klassisk  kollektion som samtidig holder fast i den moderne sensibilitet. Kollektionen bærer præg af dens innovative former og fascinerende design, som t

Læs mere »

Eksklusiv ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og er fra kollektionen Magic. En klassisk  kollektion som samtidig holder fast i den moderne sensibilitet. Kollektionen bærer præg af dens innovative former og fascinerende design,

Læs mere »

Eksklusiv ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Regitze Overgaard og er fra kollektionen Magic. En klassisk  kollektion som samtidig holder fast i den moderne sensibilitet. Kollektionen bærer præg af dens innovative former og fascinerende design,

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen i 18 karat rødguld og med diamanter i pavé.For at styrke ringens profil er diamanterne monteret i to rækker.Antallet af diamanter og carat varirerer mellem størrelser på ringen.

Læs mere »

Lækker og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen i 18 karat hvidguld med diamanter i pavé. Antallet af brillanter i Magic ringen varierer i antal og karat i de forskellige ringstørrelser.

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen. Den smukke og skulpturelle ring er udført i 18 karat hvidguld og er smukt prydet med 2 brillanter på i alt 0,04ct.

Læs mere »

Smuk og eksklusiv Magic ring fra Georg Jensen. Den smukke og skulpturelle ring er udført i 18 karat hvidguld og er smukt prydet med 2 brillanter på i alt 0,04ct.

Læs mere »

Super enkelt og smuk Georg Jensen Magic ring i 18kt. guld og prydet med 9 smukke brillanter – ialt 0,18ct.

Læs mere »

Super enkelt og smuk Georg Jensen Magic ring i 18kt. guld og prydet med 9 smukke brillanter – ialt 0,18ct.

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Regitze Overgaard henter inspiration i naturens organiske former og har skabt en fin samt elegant kollektion af smykker, der fremhæver kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er minimalistiske og sensuelle, og de udsøgte diamanter og perler er som frits

Læs mere »

Med dette vedhæng fra Georg Jensen MAGIC-serien får du et smykke til den moderne kvinde, hvor der er lagt vægt på elegance og avanceret design i naturens organiske formerVedhænget er med hvide ferskvandskulturperler og diamanter på i alt 0,04 ct.Mål: B: 1

Læs mere »

Ankerkæde med smukt vedhæng i 18 kt. guld med diamanter på i alt 0,12 ct. MAGIC-serien har et moderne design, som tager udspring i naturens organiske former.Mål: L: 450 mm Ø: 10,5 mm

Læs mere »

Georg Jensen Magic ankerkæde med smukt vedhæng i 18 kt. hvidguld med diamanter på i alt 0,12 ct. Her er det naturens organiske former, som har været inspiration til dette smukke vedhæng.Mål: L: 450 mm Ø: 10,5 mm

Læs mere »

De to Magic-charms fra Regitze Overgaard glider frit på den smukke guldkæde og bevæger sig i takt med dig. Det formfuldendte smykkehåndværk og de grafiske linjer skaber en enhed, der funkler uden brug af overflødig ornamentering. Alt efter dit humør og di

Læs mere »

Magic vedhænget vokser fra dig, der bærer smykket, som en gren vokser fra stammen på et træ. De naturlige former og det organiske design funkler om kamp med det gyldne metal og de skinnende diamanter, der minder om små blomsterknopper på nippet til at spr

Læs mere »

De smukkeste Magic øreringe i 18 karat guld med fanatstiske ferskvandsperler, hvor det sofistikerede udtryk understreges med diamanter. Regitze Overgaard står bag designet af denne Magic kollektion fra Georg Jensen. Øreringene har et design, hvor tid

Læs mere »

Den raffinerede elegance i naturens organiske former forenes med avanceret moderne design i Magic-serien. En fristende fin smykkekollektion, der emmer af afslappet elegance – perfekt til den moderne kvinde.Den smukke ørering er udført i 18 karat hvidgul

Læs mere »

MAGIC øreringe fra Georg Jensen i 18 kt. guld med diamanter på i alt 0,21 ct. Elegant design som henvender sig til kvinden med den elegante og afslappede stil.Mål: B: 11 mm  L: 15 mm

Læs mere »

Georg Jensen øreringe fra MAGIC-serien i 18 kt. hvidguld med diamanter på i alt 0,12 ct. Smukke organiske former som forenes med elegance og stil der passer perfekt til den moderne kvinde.Mål: Ø 8 mm

Læs mere »

Øreringe fra MAGIC-serien i 18 kt. guld med diamanter på i alt 0,12 ct. Smukke organiske former som forenes med elegance og stil som passer perfekt til den moderne kvinde.Mål: Ø 8 mm

Læs mere »

Georg Jensens elegante champagnespand MANHATTAN er inspireret af ånden fra de brølende tyvere og Gatsbys glamourøse New York City. Køleren er med til at skabe en stemning a la Mad Men, hvor flotte cocktails og dristige aftenkjoler sætter scenen.Champagnes

Læs mere »

Tilføj baren lidt ekstra elegance med dette flotte og elegante bordskåner sæt fra Georg Jensens Manhattan kollektion. Det flotte sæt indeholder 4 coastere i ægte mørkebrunt læder. Den medfølgende cylindriske beholder er udført i blank rustfrit stål.Sætte

Læs mere »

Stilfuld armring fra Georg Jensen. Armringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab. Ring

Læs mere »

Stilfuld armring fra Georg Jensen. Armringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab. Ring

Læs mere »

Flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab. Ringen er udfø

Læs mere »

Flot ring fra Georg Jensen. Ringen er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, i år 2015 og er fra kollektionen Marcia. En kollektion, opkaldt efter Vivianna Torun Bülow-Hübe’s datter, som symboliserer et stærkt kærlighedsbånd og fællesskab. Ringen er udfø

Læs mere »

Smuk og elegant Georg Jensen Bloom Botanica vase i rustfrit stål. Denne model er den mellemste af 3 størrelser i Bloom Botanica kollektionen af vase.Vasen måler 22 centimeter i højden og har en diameter på 80 millimeter.

Læs mere »

Georg Jensen filtpose er ideel til opbevaring af korpusprodukter.Vi anbefaler, at sølvtøjet opbevares i en filtpose, hvis det ikke bruges jævnligt. Posen er udført i filt og måler 31 x 38 centimeter.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Den populære Mercy ring fra Georg Jensen har fået en storebror. Den nye Mega Mercy ring fra Georg Jensen er designet af Jacpueline Rabun og er udført i massiv sterlingsølv.

Læs mere »

Designet med et nik til klassisk skrædderhåndværk, er disse manchetknapper skabt til at ligne folderne på bånd. Lad manchetknapperne tilføje en sjov detalje til en skjorte, og nyd det enkle design.Georg Jensens smykker er baseret på den skandinaviske mini

Læs mere »

Oplev skandinavisk design på en helt ny måde. Den tidløse knude har fået et moderne løft i disse manchetknapper i sølv.Brug manchetknapperne som en ekstra detalje til en enkel skjorte, og fremhæv sølvhåndværket og Regitze Overgaards flotte design. Manche

Læs mere »

Opgradér en enkel hvid skjorte med et par runde manchetknapper. Lad dem være den lille ekstra detalje, der fuldender looket.Manchetknapperne er designet af Ragnar R. Jørgensen, der med fokus på maskulin elegance og rene linjer, har skabt en moderne klassi

Læs mere »

Disse manchetknapper fra Georg Jensen i sølv er enkle og maskuline. Det minimalistiske design er klassisk skandinavisk, og det kvadratiske look giver skjorten et ekstra pift af diskret luksus.Manchetknapperne kan bruges til alle skjorter med dobbeltmanch

Læs mere »

Sofistikerede, men diskrete. Disse manchetknapper tilfører den perfekte mængde elegance til en enkel skjorte.Sæt fokus på de små detaljer og lad det lille X komme til sin ret i en skjorte med dobbeltmanchet. Manchetknapperne i sølv er en skøn og personlig

Læs mere »

Rundt og rundt og rundt. Den elegante dobbeltring fra Mercy-kollektionen ligner næsten en bølge og udtrykker på én og samme tid ren energi og meditativ ro.Balancen mellem de to poler er med til at give smykket sin unikke sjæl og minde os om, at det er i l

Læs mere »

Rundt og rundt og rundt. Den elegante dobbeltring fra Mercy-kollektionen ligner næsten en bølge og udtrykker på én og samme tid ren energi og meditativ ro.Balancen mellem de to poler er med til at give smykket sin unikke sjæl og minde os om, at det er i l

Læs mere »

Smuk, elegant og enkelt åben halsring fra Georg Jensens Mercy kollektion. Den smukke halsring er udført i sterlingsølv.Vidunderlig form med bløde kurver kendetegner Mercy kollektionen fra Georg Jensen. Mercy halsringen måler 43,5 centimeter i omkreds og

Læs mere »

Armringen fra Mercy-kollektionen er et ekspressivt smykke, hvis størrelse og dristige udformning gør det ganske umuligt at komme udenom. I denne version er armringen udstyret med et indbygget hængsel.Den amerikanske designer Jacqueline Rabun, som er en ve

Læs mere »

Armringen fra Mercy-kollektionen er et ekspressivt smykke, hvis størrelse og dristige udformning gør det ganske umuligt at komme udenom. I denne version er armringen udstyret med et indbygget hængsel.Den amerikanske designer Jacqueline Rabun, som er en ve

Læs mere »

Som et symbol på livets foranderlighed og uforudsigelighed skifter øreringene fra Mercy-kollektionen udseende med dine bevægelser.De enkle øreringe kærtegner nænsomt bærerens øreflip og ser ud som om de er skabt ud af et enkelt stykke sølv. Den organiske,

Læs mere »

Smuk og elegant Mercy halskæde i 18 karat guld. Den smukke halskæde er udført med et karakteristisk minimalistisk design.Vedhænget har en diameter på 15,3 mm. og halskæden har en længde på 45 cm. som kan tilpasses ved hjælp af øjerne.

Læs mere »

Den flotte halskæde med vedhæng fra Mercy-kollektionen understreger din personlige stil med et moderne look.Smykkets bløde kurver symboliserer, at alle dine oplevelser, udfordringer og resultater er med til at forme og runde din personlighed. Og den åbne

Læs mere »

Som en yndefuld sølvskulptur svæver vedhænget Mercy over dit bryst, hvor det blidt følger dine egne bevægelser.Den enkle halskædes kurvede linjer symboliserer livets cyklus og minder dig om, at dine følelser, oplevelser og udfordringer er dem, der runder

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen. Mercy armringen i sterling sølv har fået en storebror. Mega Mercy armringen fra Georg Jensen har en bredde på 19 millimeter og fås i 2 forskellige størrelser.S/M 150 mm. omkredsM/L 165 mm. omkreds.

Læs mere »

Armringen fra Georg Jensens Mercy-kollektion er lige så underspillet og naturlig, som den er stilfuld og elegant. Sølvsmykkets perfekt balancerede æstetik gør det til en ultimativ accessory til din hverdag.Det smukke stykke sølv smyger sig elegant om din

Læs mere »

Armringen fra Georg Jensens Mercy-kollektion er lige så underspillet og naturlig, som den er stilfuld og elegant. Sølvsmykkets perfekt balancerede æstetik gør det til en ultimativ accessory til din hverdag.Det smukke stykke sølv smyger sig elegant om din

Læs mere »

Med denne smukke kollektion fra Georg Jensen får du et tidløs klassisk skandinavisk design og et fantastisk elegant udtryk. Kollektion er designet af amerikanske Jacqueline Rabun og har fået navnet Mercy, da den er inspireret af tiden selv. Mercy ringen k

Læs mere »

Med denne smukke kollektion fra Georg Jensen får du et tidløs klassisk skandinavisk design og et fantastisk elegant udtryk. Kollektion er designet af amerikanske Jacqueline Rabun og har fået navnet Mercy, da den er inspireret af tiden selv. Mercy ringen k

Læs mere »

Med denne Mercy ring i 18 karat guld kan du skabe et unikt udtryk, hvis du vælger at sætte den sammen med andre ringe og smykker fra Mercy. Ringen fra Georg Jensens kollektion Mercy er designet af Jacqueline Rabun som har ladet sig inspirere af tiden i

Læs mere »

Med denne Mercy ring i 18 karat guld kan du skabe et unikt udtryk, hvis du vælger at sætte den sammen med andre ringe og smykker fra Mercy. Ringen fra Georg Jensens kollektion Mercy er designet af Jacqueline Rabun som har ladet sig inspirere af tiden i

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm.Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for a

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm.Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for a

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm.Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for a

Læs mere »

Stor Mercy ring fra Georg Jensen. Den smukke Mercy ring er udført i sterlingsølv og har en bredde på 10mm.Med et udtryk der er lige så sensuelt, som det er moderne, troner fingerringen Mercy på din finger som en elegant reminder om altid at have øje for a

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens kru

Læs mere »

Øreringene fra Mercy-kollektionen er en moderne udgave af de klassiske hoops i sølv.Hele kollektionen er skabt af den verdensberømte amerikanske designer Jacqueline Rabun, som altid har været garant for en ekspressiv, dristig æstetik i sit arbejde for Geo

Læs mere »

Innovativ, elegant og ekspressiv. Sådan beskrives vedhænget fra Mercy-kollektionen bedst. Den smukke halskæde er både moderne og ganske tidløs.Sølvets bløde og runde kurver er en symbolsk reminder om, at tilværelsen ikke altid passer ind i firkantede boks

Læs mere »

Ofte er det de små, uventede drejninger, der ender med at definere livets smukkeste øjeblikke. Netop dét er øreringene fra Mercy-kollektionen en stilsikker reminder om.Øreringenes karakteristiske spiralform symboliser tidens dynamiske fremadskriden, og sm

Læs mere »

Smukke og elegante Mercy Swirl øreringe fra Georg Jensen. De fine øreringe er udført i 18 karat rødguld pg har en bredde på 3 millimeter samt en omkreds på 14 millimeter.

Læs mere »

Tidløse og enkle i designet er bare to af de ord som beskirver disse fantastisk Mercy Twist øreringe i 18 karat guld fra Georg Jensen. Mercy Twist har elegante kurver og et skulpturel design som gør at du kan bruge dem til alle lejligheder. Georg Jensens

Læs mere »

Skab dit eget look på tværs af Georg Jensens kollektioner. Mercy halskæden er designet af amerikanske Jacqueline Rabun med fokus på et tidløst, elegant og moderne look. Vedhænget er i 18 karat guld og består af en åben ring og smukke brilliantslebne di

Læs mere »

Opgradér dit look med de elegante og ekspressive creoler-øreringe – eller “hoops” – fra Georg Jensens Mercy-kollektion. Øreringene, der er designet af amerikanske Jacqueline Rabun, skaber en optisk illusion af at fortsætte direkte gennem øret.Som

Læs mere »

Mercy-kollektionen er en dristig og moderne nytænkning af traditionelle øreringe. De organiske former kærtegner elegant din øreflip, og den unikke balance gør, at smykket bliver en naturlig del af dig.De runde øreringe er skabt for Georg Jensen af den ame

Læs mere »

Enkeltheden er slående i disse øreringe fra Mercy-kollektionen. En enkelt tråd af rent sterlingsølv er således alt, der er brugt for at skabe et florlet udtryk.Øreringen hænger yndefuldt fra bærerens øreflip og skaber en skulpturel optisk oplevelse. De bl

Læs mere »

Jacqueline Rabun har for Georg Jensen designet denne flotte Mercy kollektion. Øreringe kan styles på mange måder og de kan derfor bruges til både hverdag og fest, da de har et moderne og underspillet design. Mercy øreringene er den perkte gave til kvinde

Læs mere »

Miniphant fra Georg Jensen er en sød og charmerende lille sparegris. Miniphanten er lillebror til den meget berømte Moneyphant / Moneyphant med tvillinger og er skabt ud fra design af den danske arkitekt Jørgen Møller. Georg Jensens Miniphant er ligesom

Læs mere »

Smuk og elegant Moebius armring i sterling sølv fra Georg Jensen. Den smukke armring er udført i vredet sølv og giver et unikt og anderledes udtryk. 

Læs mere »

MÖBIUS vedhæng – sterlingsølvInspirationen til MÖBIUS vedhænget i sterling sølv er fra geometrien; det er et udsøgt eksempel på post-moderne innovation. I matematikkens verden er en MÖBIUS en form med en overflade og en skarp kant. Serien er baseret på

Læs mere »

Anderledes og stilede øreringe fra Georg Jensens kollektion, Continuty. Aurora kollektionen er anderledes og sjov, og er baseret på en uendelig matematisk form. Øreringene som skiller sig en del ud fra mængden, er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe og

Læs mere »

Med en MONEYPHANT fra Georg Jensen får du den sødeste og mest stilfulde måde at opbevare dine mønter på. Med en Moneyphant får du dermed en super mulighed for at lære dine børn at spare penge op på en sjov og hyggelig måde.Oprindeligt designede Jørgen Møl

Læs mere »

De fleste kender efterhånden den ikoniske Moneyphant og Miniphant fra Georg Jensen som oprindeligt er designet af Jørgen Møller. Disse har igennem mange år været en fantastisk gaveidé til barnedåb og små fødselsdage. Alfredo Häberli som er en schweizisk

Læs mere »

Flot og elegant Moonlight Blossom halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Halskæden måler 45 centimeter og vedhænget, som er prydet med flot sort agat måler 13 millimeter. Leveres naturligvis i original Georg Jensen æske. 

Læs mere »

Kollektion: Moonlight BlossomDesign-år: 1904Materialer: Sort onyks, sterlingsølvMål: 10 mm Enkelte men fantastik smukke øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er et design fra Georg Jensen design team, som er inspireret af designs fra grundlæggeren for de

Læs mere »

Smuk og elegant nyhed fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. Denne smukke halskæde er udført i sterlingsølv og smukt prydet med en diamant på 0,07ct.Den flotte Moonlight Grapes halskæde måler 45 centimeter og kan tilpasses via øjerne.

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

Smukke nyheder fra Georg Jensen. De nye Moonlight Grapes ørestikkere er udført i sterlingsølv og smukt prydet med en enkelt diamant på 0,07ct.De fine små ørestikkere fra Georg Jensen måler 7,5 millimeter i bredden.

Læs mere »

Små fine druer fordeler sig på dette smukke Moonlight Grapes armbånd fra Georg Jensen.De fine små druer har en diameter på 4 millimeter og armbåndet kan justeres i længde.Moonlight Grapes armbåndet er udført i 18 karat guld.

Læs mere »

Smukt og elegant Moonlight Grapes armbånd fra Georg Jensen med sølvdruer i forskellige størrelser.Det flotte armbånd i Moonlight Grapes kollektionen er udført i sterlingsølv.Armbåndet fra Georg Jensen har en tykkelse på 10 millimeter og kan justeres i læn

Læs mere »

Vindrueklaserne er inspireret af et originalt Georg Jensen design fra 1920’erne og bringes til live med mange detaljer og udsøgt håndværksmæssig dygtighed.Armbåndet har en indbygget lås. Størrelsen kan ikke ændres.Grape armbåndet fra Georg Jensen er udfør

Læs mere »

MOONLIGHT GRAPES-kollektionen har sin oprindelse i Georg Jensen-design fra Art Nouveau-perioden i starten af 1900-tallet. Kollektionen giver det ikoniske vindruemotiv et nyt og moderne twist. Smykkerne er skulpturelle og feminine og fremhæver skønheden i

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1920Lancerings-år: 2017Materialer: Hvide ferskvandsperler, sterlingsølvMål: S: 15,5 mm. M: 16 mm. L: 16,5 mm.Fin og elegant armring fra Georg Jensen. Armringen har sit oprindelige design helt tilbage fra Art-Nouveau

Læs mere »

Lækker og elegant Moonlight Grapes armring fra Georg Jensen. Den lækre armring smyger sig elegant om håndleddet.Med sit lækre og skulpturelle design vækker det opsigt og forener det bedste fra Georg Jensens ikoniske Moonlight Grapes design.Armringen er ud

Læs mere »

Lækker og elegant Moonligt Grapes armring fra Georg Jensen.Denne nyfortolkning smyger sig elegant over armen og er udført i sterlingsølv.Armringen fås i 3 forskellige størrelser – Small, 150mm – Medium, 170mm - Large, 185mm

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesLancerings-år: 2015Materialer: 18 kt. Rosaguld med brillantslebne diamanter, i alt 0,02 ct.Mål:Small 14,5 cm.Medium 15,5 cm.Large 16 cm Smuk og anderledes armring fra Georg Jensen. Armringen har sit oprindelige design helt

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesLancerings-år: 2015Materialer: Oxideret sterlingsølvMål: S: 14,5 cm. M: 15,5 cm. L: 16 cm Smuk og anderledes armring fra Georg Jensen. Armringen har sit oprindelige design helt tilbage fra Art-Nouveau perioden i 1920’erne. Arm

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesLancerings-år: 2015Materialer: Oxideret sterlingsølvMål: S: 14,5 cm. M: 15,5 cm. L: 16 cm Smuk og anderledes armring fra Georg Jensen. Armringen har sit oprindelige design helt tilbage fra Art-Nouveau perioden i 1920’erne. Arm

Læs mere »

Smukke og elegante earcuffs fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion.De smukke ear cuffs er udførti 18 karat guld og har en længde på 32 millimeter.Moonlight Grapes øreringene smyger sig elegant langs dit øre.

Læs mere »

Smukt og anderledes halskæde fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion.Den smukke halskæde hviler elegant på halsen og giver et fantastisk smukt udtryk.Halskæden måler 44 centimeter og kan forkortes via øjerne.Grapes halskæden er udført i oxideret ste

Læs mere »

Smart og elegant Moonlight Grapes halskæde fra Georg Jensen. Halskæden er fremstillet i sterlingsølv og måler 90 centimeter.

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1920Lancerings-år: 2017Materialer: Hvide ferskvandsperler, sterlingsølv Vildt smuk ring fra Georg Jensen. Ringen har sit oprindelige design helt tilbage fra år 1920, men er stadig smuk og moderne den dag i dag. Ring

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

En klase med vinduer som elegant følger fingeren. Denne nye smukke Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen er både smuk og elegant.Ringen er udført i oxideret sterlingsølv og har en bredde på 21 millimeter.

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Smuk og ikonisk Moonlight Grapes ring fra Georg Jensen – lille model. Kendetegnet ved Moonlight Grapes serien er de smukke drue-klaser som har gjort serien super populær siden 1900-tallet. Denne smukke og enkle ring fra Georg Jensen er populær som aldrig

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sterlingsølv Yderst sjov og anderledes ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Ringen er udført i sterlingsølv og forestiller vindrueklaser,

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sterlingsølv Yderst sjov og anderledes ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Ringen er udført i sterlingsølv og forestiller vindrueklaser,

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sterlingsølv Yderst sjov og anderledes ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Ringen er udført i sterlingsølv og forestiller vindrueklaser,

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sterlingsølv Yderst sjov og anderledes ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Ringen er udført i sterlingsølv og forestiller vindrueklaser,

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sterlingsølv Yderst sjov og anderledes ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Ringen er udført i sterlingsølv og forestiller vindrueklaser,

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sterlingsølv Yderst sjov og anderledes ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Ringen er udført i sterlingsølv og forestiller vindrueklaser,

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Enkelt men vidunderlig ring fra Georg Jensen. Ringen er et design helt tilbage fra 1920’erne, men er stadig et stilfuldt smykke den dag i dag. Ringen er udført i sterlingsølv og former en stor kugle i midten, efterfulgt af to mindre kugler og til sidst t

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Georg Jensen Moonlight Grapes ring i oxideret sterling sølv. Dette er medium udgaven af Moonlight Grapes ringene fra Georg Jensen og ringen måler 21,5 x 29 millimeter. Super populær ring med et fantastisk design og garanti for at glæde kvinder i alle ald

Læs mere »

Smuk og anderledes ring fra Georg Jensens smukke kollektion, Moonlight Grapes. Ringen er et design tilbage fra 1900-tallet, som efterfølgende er blevet moderniseret og endelig lanceret i år 2015. Ringen forestiller det ikoniske og moderne vindruemotiv, so

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sort onyks, sterlingsølvUnik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den lille model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sort onyks, sterlingsølvUnik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den lille model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sort onyks, sterlingsølvUnik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den lille model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sort onyks, sterlingsølvUnik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den lille model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sort onyks, sterlingsølvUnik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den lille model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og

Læs mere »

Kollektion: Moonlight GrapesDesign-år: 1931Lancerings-år: 2010Materialer: Sort onyks, sterlingsølvUnik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den lille model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og

Læs mere »

Unik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den store model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og forestiller vindrueklaser, hvilket giver et komisk men fantastisk smukt resultat. Den gamle ko

Læs mere »

Unik ring fra Georg Jensen. Ringen er et design inspireret helt tilbage fra år 1931. Dette er den store model, som er udført i sterlingsølv med sort onyks og forestiller vindrueklaser, hvilket giver et komisk men fantastisk smukt resultat. Den gamle ko

Læs mere »

Smuk og elegant Moonlight Grapes slim ring fra Georg Jensen. Den enkle og smukke Moonlight Grapes ring er udført i 18 karat guld og har en bredde på 7 millimeter.

Læs mere »

Smuk og elegant Moonlight Grapes slim ring fra Georg Jensen. Den enkle og smukke Moonlight Grapes ring er udført i 18 karat guld og har en bredde på 7 millimeter.

Læs mere »

Enkel og elegant Moonlight Grapes halskæde fra Georg Jensen med vedhæng.Det smukke vedhæng er udført i 18 karat guld og måler 33 millimeter i længden.Den medfølgende 1,3 millimeter ærtekæde er ligeledes udført i 18 karat guld og måler 45 centimeter.

Læs mere »

Smukt og elegant Moonlight Grapes halskæde med vedhæng fra Georg Jensen. Det flotte vedhæng er udført i oxideret sterlingsølv og måler 70 millimeter i længde.Den medfølgende halskæde måler 45 centimeter og kan forkortes via øjerne.

Læs mere »

Nyhed fra den ikoniske Moonlight Grapes kollektione fra Georg Jensen. Det flotte Moonlight Grapes vedhæng er udført i oxideret sterlingsølv og måler 41 millimeter i højden.Den medfølgende 1,5 millimeter ærtekæde måler 60 centimeter og kan forkortes via øj

Læs mere »

Smukt og elegant Georg Jensen Moonlight Grapes vedhæng med kæde.Det smukke vedhæng er udført i 18 karat guld og er prydet med brillantslebne hvide diamanter på i alt 0,05ct.Den medfølgende halskæde måler 45 cm og kan forkortes via øjerne med 2 og 4 centim

Læs mere »

Smuk og anderledes halskæde fra Georg Jensens smukke kollektion, Moonlight Grapes. Halskæden er et design tilbage fra 1931, som efterfølgende er blevet moderniseret og endelig lanceret i år 2010. Vedhænget forestiller det ikoniske og moderne vindruemotiv,

Læs mere »

Smuk og unik halskæde fra Georg Jensens smukke kollektion, Moonlight Grapes. Halskæden er et design tilbage fra 1900-tallet, som efterfølgende er blevet moderniseret og endelig lanceret i år 2010. Vedhænget forestiller det ikoniske og moderne vindruemotiv

Læs mere »

Smuk og anderledes halskæde fra Georg Jensens kollektion, Moonlight Grapes. Halskæden er et design tilbage fra 1931, som efterfølgende er blevet moderniseret og endelig lanceret i år 2010. Vedhænget forestiller det ikoniske og moderne vindruemotiv, som ko

Læs mere »

Smuk og anderledes halskæde fra Georg Jensens smukke kollektion, Moonlight Grapes. Halskæden er et design tilbage fra 1900-tallet, som efterfølgende er blevet moderniseret og endelig lanceret. Halskæden forestiller det ikoniske og moderne vindruemotiv, so

Læs mere »

Super fin halskæde fra Georg Jensens kollektion, Moonlight Grapes. Halskæden er et design tilbage fra 1900-taller, som efterfølgende er blevet moderniseret og endelig lanceret i år 2015. Vedhænget former 10 kugler i 10 forskellige størrelser, den største

Læs mere »

Giv dit look et strejf af skulpturel elegance med MOONLIGHT GRAPES øreringe.Øreringene hænger som en smuk klase druer og er perfekte, uanset om du skal på arbejde eller til fest.MOONLIGHT GRAPES motivet er et af de vigtigste og mest elskede i Georg Jensen

Læs mere »

Smykke nyheder fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. Disse nye Moonlight Grapes øreringe bevæger sig i en fri og naturlig bevægelse og er smukke både som sig selv eller sammen med andre smukke Moonlight Grapes smykker.Øreringene er udført i oxid

Læs mere »

Nyhed fra Georg Jensen – lange Moonlight Grapes øreringe. De smukke og elegante øreringe fra Georg Jensen fordeler sig i små sektioner og bevæger sig let og elegant.Moonlight Grapes øreringene er udført i oxideret sterlingsølv og måler 59 millimeter i læ

Læs mere »

Smukke og elegante Moonlight Grapes øreringe fra Georg Jensen.Øreringene er udført i 18 karat guld og er prydet med brillantslebne diamanter på i alt 0,07ct.Moonlight Grapes øreringene måler 48 millimeter i længden.

Læs mere »

Super fine øreringe fra Georg Jensens smukke kollektion, Moonlight Grapes. Øreringene er et design tilbage fra 1900-tallet, som efterfølgende er blevet moderniseret og endelig lanceret i år 2015. Øreringene former 10 kugler i 10 forskellige størrelser, de

Læs mere »

To smukke drueklaser udført i sterlingsølv danner det smukkeste udtryk i disse Georg Jensen Moonlight Grapes ørestikkere.De smukke druer er blevet en klasikker fra Georg Jensen. De smukke Moonlight Grapes ørestikkere fra Georg Jensen er udført i sterling

Læs mere »

Anderledes og finurlig ring fra Georg Jensens unikke kollektion, Möbius. Ringen er et design tilbage fra 1968 af Vivianna Torun Bülow-Hübe. Ringen er udført i sterlingsølv og har en fascinerende form, som har en flydende og uendelig effekt.

Læs mere »

Helt specielle øreringe fra Georg Jensen. Øreringene er fra kollektionen Möbius, som er designet i år 1968 af Vivianna Torun Bülow-Hübe. Möbius er en klassisk Georg Jensen kollektion, som er inspireret af den matematiske geometri. Kollektionen afspejler e

Læs mere »

Anderledes og stilet ring fra Georg Jensens kollektion, Möbius. Kollektionen er anderledes og sjov, og er den eneste matematiske form med kun én overflade og én kant. Ringen som skiller sig en del ud fra mængden, er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe o

Læs mere »

Anderledes og stilet ring fra Georg Jensens kollektion, Möbius. Kollektionen er anderledes og sjov, og er den eneste matematiske form med kun én overflade og én kant. Ringen som skiller sig en del ud fra mængden, er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe o

Læs mere »

Smukke og elegante øreringe fra Georg Jensen. Indersiden bliver ydersiden i denne matematiske form, som kun har én kant og én overflade. Formen på Möbius symboliserer balancen mellem vores ydre og indre.Materialet er sterling sølv og længden er 40 mm.

Læs mere »

Lækker og stilrent broche fra Georg Jensen MÖBIUS kollektionen. Designer Vivianna Torun Bülow-Hübe har fundet sin inspiration i geometrien til dette smukke smykke. Den flotte blanke overflade står i flot kontrast til den “skarpe” kant og giver et helt

Læs mere »

Smuk og elegant Capsule armbånd fra Georg Jensens nye Nanna Ditzel kollektion.De små ovale led er udført i sterlingsølv og danner et smukt og lækkert armbånd med naturlig bevægelse.Capsule armbåndet har en bredde på 27 millimeter og fås i 2 størrelser – S

Læs mere »

Smuk og elegant Capsule armbånd fra Georg Jensens nye Nanna Ditzel kollektion.De små ovale led er udført i sterlingsølv og danner et smukt og lækkert armbånd med naturlig bevægelse.Capsule armbåndet har en bredde på 27 millimeter og fås i 2 størrelser – S

Læs mere »

Eksklusiv og lækker Nanna Ditzel armring fra Georg Jensen.Den smukke armring fra Capsule kollektionen er udført i sterlingsølv. Den kurvede armring blev designet i 1955 af Nanna Ditzel, og inspireret af funktionalismen forvandlede hun smykkets lås til en

Læs mere »

Enkelt og elegant Capsule broche fra Georg Jensens nye Nanna Ditzel kollektion. Den enkle og smukke broche er udført i sterlingsølv og måler 59 millimeter i højde og har en bredde på 45,3 millimeter.

Læs mere »

Smukke og skulpturelle earcuffs fra Georg Jensens nye Nanna Ditzel kollektion.De smukke Capsule earcuffs fremstår enkle og elegante og med bløde smukke kurver.Øreringene er udført i sterlingsølv og måler 30,5mm i højde samt 19,3mm i bredde.

Læs mere »

Smuk og skulpturel Capsule halskæde fra Georg Jensens nye Nanna Ditzel kollektion. Den smukke halskæde er skabt af ovale led i sterlingsølv og giver halskæden et naturligt og organisk udtryk.Capsule halskæden måler 27,5 millimeter i bredde og har en saml

Læs mere »

Smuk og elegant Capsule ring fra den nye Nanna Ditzel kollektion fra Georg Jensen. De smukke kuver bliver nærmest en den af fingeren når den bæres. Den smukke Capsule ring blev oprindeligt lanceret i 1955 og i 2021 kommer den altså tilbage med samme smuk

Læs mere »

Smuk og elegant Capsule ring fra den nye Nanna Ditzel kollektion fra Georg Jensen. De smukke kuver bliver nærmest en den af fingeren når den bæres. Den smukke Capsule ring blev oprindeligt lanceret i 1955 og i 2021 kommer den altså tilbage med samme smuk

Læs mere »

Smuk og elegant Capsule ring fra den nye Nanna Ditzel kollektion fra Georg Jensen. De smukke kuver bliver nærmest en den af fingeren når den bæres. Den smukke Capsule ring blev oprindeligt lanceret i 1955 og i 2021 kommer den altså tilbage med samme smuk

Læs mere »

Smukke og elegante Nanna Ditzel Capsule øreringe fra Georg Jensen.De smukke øreringe er udført i 2 kurvede dele som bevæger sig smukt og elegant på den som bærer dem.De smukke Nanna Ditzel øreringe er udført i sterlingsølv og måler 76,6 millimeter i længd

Læs mere »

Neva-kollektionen giver de klassiske perlesmykker et nyt og moderne udtryk. Smykkerne er på en gang skulpturelle, livlige og feminine, og fremhæver den naturlige skønhed og glød i de kvinder, der bærer dem.Materialer: 18 kt. guld, hvide Akoya-perler og ku

Læs mere »

Den ikoniske Georg Jensen-elefant fås også som nøglering, der hænger fra en tynd lædersnor og er lige så genkendelig, som den er nem at tage i brug. Hvis du vil overraske en du holder af med en sød lille ting, er den nuttede elefant en perfekt gaveidé.Den

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen er designet ud fra det unikke bånd der er mellem mor og barn. Den største ring beskytter den mindste og viser derved denne samhørighed. Dette armbånd er i sølv og kan med fordel bæres sammen med andre armbånd for at skabe et personl

Læs mere »

Dette smukke armbånd fra OFFSPRING-kollektionen har to sammenhængende ringe som er et smukt symbol på samhørighedens og kærlighedens smukke bånd. Armbåndet er i sølv og 18 kt. rosa guld som derved med fordel kan kombineres med andre smykker som derved mat

Læs mere »

Designer Jacqueline Rabuns elegante og underspillede Offspring armbånd er ikke kun et elegant smykke, men en rørende fortælling om styrken i menneskelige relationer. De to ovale former er låst sammen som et symbol på den ubrydelige forbindelse, der er mel

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen består af to sammenhængende ringe, hvor den mindste er “beskyttet” af den store – det smukkeste symbol på kærligheden og samhørighedens ubrydelige bånd. Smykkerne er inspireret af det unikke bånd mellem mor og barn, men kan lige s

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen består af to sammenhængende ringe, hvor den mindste er “beskyttet” af den store – det smukkeste symbol på kærligheden og samhørighedens ubrydelige bånd. Smykkerne er inspireret af det unikke bånd mellem mor og barn, men kan lige s

Læs mere »

Georg Jensens armring i sølv fra OFFSPRING-kollektionen er designet ud fra tanken om båndet mellem mor og barn. Den store ring skal symbolisere at beskytte den lille og er på denne måde en hyldest til familiens tætte bånd.  Omkreds: S: 180 mm M: 195 mm L

Læs mere »

Ellipseformet armring i sølv med et åbent design som er med til at give en fin finesse. OFFSPRING-kollektionen fra Georg Jensen er lanceret i 2018 og byder på mange smukke smykker.Georg Jensen Offspring armringen fås i 3 forskellige størrelser med omkreds

Læs mere »

Ellipseformet armring i sølv med et åbent design som er med til at give en fin finesse. OFFSPRING-kollektionen fra Georg Jensen er lanceret i 2018 og byder på mange smukke smykker.Georg Jensen Offspring armringen fås i 3 forskellige størrelser med omkreds

Læs mere »

Ellipseformet armring i sølv med et åbent design som er med til at give en fin finesse. OFFSPRING-kollektionen fra Georg Jensen er lanceret i 2018 og byder på mange smukke smykker.Georg Jensen Offspring armringen fås i 3 forskellige størrelser med omkreds

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen er en vital hyldest til livet og i særdeleshed til det stærke bånd, der knytter mor og barn sammen i betingelsesløs kærlighed.Halskæden består af små og store ovale former, der sidder uløseligt sammen som et smukt symbol på den rela

Læs mere »

Feminin og elegant kæde i sølv fra kollektionen OFFSPRING. Med sit flotte design i bløde former passer denne kæde perfekt til kvinder i alle aldre.Mål: B: 21,8 mm H: 17 mm, 45 cm ankerkæde i sølv som kan forkortes ved hjælpe af øjerne.Lanceringsår: 2018

Læs mere »

Vedhænget Offspring er ikke kun et smykke, men en smuk fortælling om det ubrydelige bånd mellem mor og barn.Det elegante sølvhjerte består af to ovale former, der hænger sammen og minder bæreren om, at hun aldrig er alene, men en del af noget større.Offsp

Læs mere »

Med Offspring vedhænget fortæller designer Jacqueline Rabun en smuk historie om den særlige forbindelse mellem mor og barn. Det lille og det store æg hænger uløseligt sammen i guldkæden, og fra sin plads få centimeter over dit hjerte vil smykket altid min

Læs mere »

Denne sølvring med et tidløs og smukt design fra OFFSPRING-kollektionen giver med sine bløde former en god sammenhæng mellem selve ringen og de smukke diamanter.   Diamanter total 0,14 ctMål: Størrelsen på ringen kan ikke ændres. En ring dækker to størr

Læs mere »

Denne sølvring med et tidløs og smukt design fra OFFSPRING-kollektionen giver med sine bløde former en god sammenhæng mellem selve ringen og de smukke diamanter.   Diamanter total 0,14 ctMål: Størrelsen på ringen kan ikke ændres. En ring dækker to størr

Læs mere »

Denne sølvring med et tidløs og smukt design fra OFFSPRING-kollektionen giver med sine bløde former en god sammenhæng mellem selve ringen og de smukke diamanter.   Diamanter total 0,14 ctMål: Størrelsen på ringen kan ikke ændres. En ring dækker to størr

Læs mere »

Denne smukke ring i 18 kt. rosa guld fra kollektionen OFFSPRING har med sine bløde former en elegant facon. Den har en tidløs skønhed som derfor kan bruges både til hverdag og fest.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres.En ring dækker to størrelser:st

Læs mere »

Jacqueline Rabuns Offspring fingerring er inspireret af styrken i det tætte bånd mellem mor og barn. Designet bryder med den konventionelle cirkelform, og ringen er skabt som et ovalt æg for at lede tankerne hen på frugtbarhed og symbolisere nyt liv.Den o

Læs mere »

Jacqueline Rabuns Offspring fingerring er inspireret af styrken i det tætte bånd mellem mor og barn. Designet bryder med den konventionelle cirkelform, og ringen er skabt som et ovalt æg for at lede tankerne hen på frugtbarhed og symbolisere nyt liv.Den o

Læs mere »

Med sin organiske og skulpturelle form er denne åbne armring i 18 karat guld et iøjnefaldende stykke skandinavisk design. Lad armbåndet være i fokus, eller sæt det sammen med andre for et stilfuldt mix på håndleddet.Jacqueline Rabun er især kendt for hend

Læs mere »

Lad din personlighed skinne igennem med denne åbne armring i 18 karat rosa guld. Inspireret af båndet mellem mennesker og omtanke for andre er armringen et symbol på kærligheden.Designet ud fra det stærke bånd mellem mor og datter er Offspring kollektione

Læs mere »

Denne minimalistiske armring i sølv er designet med øje for den moderne, skandinaviske stil. Alene eller sat sammen med flere armringe fra Offspring, er det lette design perfekt til en stilbevidst kvinde.Offspring kollektionen er designet med øje for de h

Læs mere »

Denne minimalistiske armring i sølv er designet med øje for den moderne, skandinaviske stil. Alene eller sat sammen med flere armringe fra Offspring, er det lette design perfekt til en stilbevidst kvinde.Offspring kollektionen er designet med øje for de h

Læs mere »

Denne minimalistiske armring i sølv er designet med øje for den moderne, skandinaviske stil. Alene eller sat sammen med flere armringe fra Offspring, er det lette design perfekt til en stilbevidst kvinde.Offspring kollektionen er designet med øje for de h

Læs mere »

Georg Jensens kollektion OFFSPRING har med denne smukke sølvring skabt et smykke som kan bruges af kvinder i alle aldre og ligeledes bruges til både hverdag og fest.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres. En ring dækker to størrelser: str. 1 (48-49) s

Læs mere »

Georg Jensens kollektion OFFSPRING har med denne smukke sølvring skabt et smykke som kan bruges af kvinder i alle aldre og ligeledes bruges til både hverdag og fest.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres. En ring dækker to størrelser: str. 1 (48-49) s

Læs mere »

Georg Jensens kollektion OFFSPRING har med denne smukke sølvring skabt et smykke som kan bruges af kvinder i alle aldre og ligeledes bruges til både hverdag og fest.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres. En ring dækker to størrelser: str. 1 (48-49) s

Læs mere »

Georg Jensens kollektion OFFSPRING har med denne smukke sølvring skabt et smykke som kan bruges af kvinder i alle aldre og ligeledes bruges til både hverdag og fest.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres. En ring dækker to størrelser: str. 1 (48-49) s

Læs mere »

Georg Jensens kollektion OFFSPRING har med denne smukke sølvring skabt et smykke som kan bruges af kvinder i alle aldre og ligeledes bruges til både hverdag og fest.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres. En ring dækker to størrelser: str. 1 (48-49) s

Læs mere »

Georg Jensens kollektion OFFSPRING har med denne smukke sølvring skabt et smykke som kan bruges af kvinder i alle aldre og ligeledes bruges til både hverdag og fest.Mål: Størrelsen på ringene kan ikke ændres. En ring dækker to størrelser: str. 1 (48-49) s

Læs mere »

To der hører sammen for evigt. Denne sølvhalskæde fra Offspring kan symbolisere det særlige forhold mellem mor og datter, eller måske et helt særligt venskab. Halskæden består af to dele i sølv, hvoraf den mindste er besat med diamanter.Offspring er desig

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen består af to sammenhængende ringe, hvor den mindste er “beskyttet” af den store – det smukkeste symbol på kærligheden og samhørighedens ubrydelige bånd. Smykkerne er inspireret af det unikke bånd mellem mor og barn, men kan lige s

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen består af to sammenhængende ringe, hvor den mindste er “beskyttet” af den store – det smukkeste symbol på kærligheden og samhørighedens ubrydelige bånd. Smykkerne er inspireret af det unikke bånd mellem mor og barn, men kan lige s

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen består af to sammenhængende ringe, hvor den mindste er “beskyttet” af den store – det smukkeste symbol på kærligheden og samhørighedens ubrydelige bånd. Smykkerne er inspireret af det unikke bånd mellem mor og barn, men kan lige s

Læs mere »

OFFSPRING vedhænget i sølv består af to sammenhængende ringe som er inspireret af det unikke bånd mellem mor og barn. Med et tidløst design er det et smykke som kan gå i arv og bringe glæde gennem generationer. Mål: H: 12,8 mm B: 10,1 mm 45 cm ankerkæde

Læs mere »

Feminin og elegant kæde i sølv og rosa guld fra kollektionen OFFSPRING. Med sit flotte design er der tænkt på båndet mellem mor og barn, hvor den store ring beskytter den lille. Et symbol på samhørighedens ubrydelige bånd og kærlighed.Mål: B: 21,8 mm H: 1

Læs mere »

Det stærke bånd mellem mor og barn er der her tænkt på, da dette smukke vedhæng i 18 kt. rosa guld blev skabt. Den store ring skal symbolisere at passe på den lille og de er derved i smuk harmoni.Mål: H: 12,8 mm B: 10,1 mm. 45 cm ankerkæde som kan forkort

Læs mere »

Disse øreringe i sølv fra kollektionen OFFSPRING er med sine to sammenhængende ringe et smukt symbol på båndene mellem venner, partnere eller mor og barn. Øreringene giver dig mulighed for at skabe dit eget look alt efter hvilken stil de kombineres med.Må

Læs mere »

Disse smukke øreringe fra OFFSPRING-kollektionen har to sammenhængende ringe som er et smukt symbol på samhørighedens og kærlighedens smukke bånd. Øreringene er i 18 kt. rosa guld og matcher den moderne kvinde perfekt.Mål: H: 29,8 mm B: 10,3 mmLanceringså

Læs mere »

OFFSPRING-kollektionen byder på et spændende og feminint design, hvor der er tænkt på kærlighed og samhørighed. De smukke øreringe i sølv kan med fordel bæres sammen med f.eks. armbåndet fra OFFSPRING.Mål: H: 37,4 mm B: 19 mmLanceringsår: 2018

Læs mere »

Smukke og elegante sølv øreringe fra Georg Jensens kollektion OFFSPRING. De har et let design med sin buede form som flot snor sig rundt.Mål: B: 35,8 mm H: 27,5 mmLanceringsår: 2018

Læs mere »

Jacqueline Rabuns Offspring-øreringe er smukke moderne hoops. Deres ovale form er inspireret af formen på et æg og er både en symbolsk fortælling om nyt liv – og om det ubrydelige bånd mellem mor og barn.Den amerikanske designers organiske formsprog er

Læs mere »

Ørestikkerne i sølv fra Georg Jensens OFFSPRING-kollektionen kan med sit tidløse design bruges både til hverdag og fest.Mål: H: 12 mm B: 9,5 mmLanceringsår: 2018

Læs mere »

Lad disse sølvørestikker fra Offspring fremhæve din naturlige skønhed. Ørestikkerne udstråler moderne, skandinavisk design med sine smukke diamanter og underspillede elegance.Offspring kollektionen er inspireret af det stærke bånd mellem mor og datter. Ja

Læs mere »

Minimalistisk design med et twist. Disse hoop øreringe i sølv er, med sit enkle design, en skøn gave til den moderne kvinde.Offspring kollektionen er designet med fokus på organiske former og det fineste håndværk. Lad sølvøreringene fremhæve den naturlige

Læs mere »

Flotte og elegante ovale manchetknapper fra Georg Jensen. De fine Men’s Classic manchet knapper er udført i sterlingsølv og måler 13,5 millimeter i højde samt 21 millimeter i bredden.

Læs mere »

PEAK – Georg Jensens tradition for fremragende sølvarbejder fortsætter med at finde nye veje.PEAK kollektionens endelig form er skarp og udpræget æstetisk. Den iøjnefaldne skønhed ligger i de knivskarpe linjer, som er alsidige nok til at gå fra dag til af

Læs mere »

Elegant armbånd fra Georg Jensens kollektion fine kollektion, Peak. Armbåndet er udført i sterlingsølv med et mat finish, og har et super lækkert design. Armbåndet fås med 6 eller 7 led og kan benyttes ved næsten alle forskellige stile og looks.6 Led /

Læs mere »

Elegant armbånd fra Georg Jensens kollektion fine kollektion, Peak. Armbåndet er udført i sterlingsølv med et mat finish, og har et super lækkert design. Armbåndet fås med 6 eller 7 led og kan benyttes ved næsten alle forskellige stile og looks.6 Led /

Læs mere »

PEAK – en prisvindende kollektion fra en verdensberømt dansk designerPEAK kollektionen er et godt eksempel på Georg Jensens ekspertise indenfor sølvsmedeverdenenDen danske designer Bent Gabrielsen er specialiseret indenfor sølv. I 1953 dimitterede han fra

Læs mere »

PEAK – en prisvindende kollektion fra en verdensberømt dansk designerPEAK kollektionen er et godt eksempel på Georg Jensens ekspertise indenfor sølvsmedeverdenenDen danske designer Bent Gabrielsen er specialiseret indenfor sølv. I 1953 dimitterede han fra

Læs mere »

Super fine øreclips fra Georg Jensens fine kollektion, Peak. Øreclipsene har et trekantet motiv og er udført i sterlingsølv med en mat finish. Øreringene måler 25 mm.