eva solo og eva trio

Eva Solo er en dansk, familieejet virksomhed, der i en lang generation har formet og sat præg på danskernes hverdage. Gennem fremstilling af blandt andet stempelkander, meljævner, pålægsmaskine, køleskabskarafler og mange andre uundværlige hverdagsprodukter har den danske designervirksomhed haft stor indflydelse på vores liv.

”Trio” er den kendte produktserie, der blev lanceret tilbage i 1970’erne i tæt samarbejde med designeren Ole Palsby.

De 3 velkendte og respekterede ”Eva”-serier

Oprindeligt hed produkterne ”Eva”. Dette var tilbage i 1950’erne, hvor den danske virksomhed etablerede sig på markedet for køkkenudstyr- og tilbehør.

Eva findes fortsat i dag og dækker primært over produkter, der bruges til bagning. Det gælder blandt andet de populære soft silikone-forme, der kan bruges til brød og kager, og det gælder bradepanderne og brødformene med slip-let materiale og egenskaber.

I 1977 kom ”Trio” til.

Denne serie regnes for at være den mest ikoniske, der er lanceret fra virksomheden. Den store serie af produkter indeholder f.eks. porcelæn, køkkenudstyr og kogegrej, som alt sammen er blevet formet og skabt med hjælp fra Ole Palsby.

Den skønne ved Eva Trio produkter er, at de er skabt til at blive brugt. De er fremstillet i bedste kvalitet, så de gør en reel og positiv forskel i hverdagen.

”Solo”-serien er den nyeste lancering fra Eva-virksomheden. Mærket kom til i år 1997 og indeholder eksklusive og dekorative produkter til hus og hjem. I denne kollektion er det principperne om enkelthed og rene linjer, der er bærende for den videre designudvikling.

Sådan kom Solo-varerne til

Det er ikke tilfældigt, at Eva Solo bærer dette dobbeltnavn. Hvad mange danskere ikke ved er, at produkterne (som blev skabt i 1990’erne og fremefter) oprindeligt blot hed ”Eva”. Det var først i år 2010, at efternavnet ”Solo” kom til. Dette skete for at understrege betydningen af, at de mange produkter fra den bugnende serie var beregnet til at blive købt enkeltvist.

Det er designer-duoen Claus Jensen og Henrik Holbæk, der er skaberne til de mange produkter, som du i dag kan finde i ”Solo”-serien.

Designer-duoen kalder sig Tools, og det er dem, vi danskere kan takke for at have ydet betydningsfulde bidrag til at gøre husholdning og madlavning meget nemmere og mere fleksibel.

På flere måder var og er ”Solo”-produkterne unikke af sin art. De skiller sig blandt andet ud på følgende punkter:

  • Deres formsprog
  • Muligheden for at kombinere seriens produkter med elementer fra andre serier
  • Den imponerende kvalitet

Det er disse årsager, der har ført til, at ”Solo” har fået flere priser igennem tiden. Fra tid til anden arbejder Tools sammen med andre af de mest toneangivne og innovative designere for at frembringe nye varer til sortimentet.

Alt i alt har Eva Trio og designerne bag modtaget omkring 200 priser i alt – herunder IF Product Design Award, Good Design Award, Red Dot Design Award og Designpreis.

Gå på opdagelse i det store udvalg af kvalitetsprodukter

Uanset om du er på udkig efter nyt værktøj og grej til køkkenet, eller om du har brug for udskiftning af tilbehør til haven eller grillaftenerne, finder du det hele i det enorme udvalg fra Eva Trio og Solo.

Virksomheden designer varer indenfor følgende kategorier:

  • To go
  • Bord
  • Køkken
  • Hus & Have
  • Møbler
  • Inspiration

Hver kategori åbner op for en verden af produkter, grej, værktøj, tilbehør og basisudstyr. I kategorien for Hus & Have kan du blandt andet finde håndklæder, solcellelamper, grilltilbehør, foderbræt, terrassevarmere, vaser, selvvandende potter og mange andre produkter.

Som det smagfulde indhold af varer vidner om, at der lagt vægt på innovation i udviklingen. Det er kendetegnende for Eva Solo, at produkterne er skabt med stort fokus på dine praktiske behov.

Alle varer er lavet af højkvalitetsmaterialer, der både er sunde for dig, din familie og vores miljø.

Høj kvalitet på både køkkentilbehør, haveudstyr, møbler og belysning

Det er Eva Solo termokander, glas, karafler og gryder, de fleste danskere vil associere virksomheden med. Foruden de uundværlige produkter til køkken, middage og madlavning fremstiller virksomheden også møbler og belysning, som er lavet med samme principper om at være designet i markant formsprog og være lavet i de sundeste og mest slidstærke materialer.

Krystalglas, porcelæn, kobber, støbejern og Oeko-Tex certificeret bomuld er iblandt de primære materialer, som Eva benytter sig af.

For både store og små medlemmer i husstanden har det stor betydning, at der kan bruges allergivenlige håndklæde og badehåndklæder. Når du vælger de populære, moderne og elegante Øko-tex mærkede Eva Solo håndklæder, kan du være sikker på, at der ikke er brugt skadelige stoffer i materialet og i forbindelse med produktionen.

Nye serier skaber større fleksibilitet i din hverdag

Eva-virksomheden fornyr sig konstant. Forpligtelsen om fornyelse har altid været en drivkraft hos designerne bag virksomheden. Dette stiller høje krav til at følge med i tidens trends og ikke mindst holde sig ajour med danskers behov.

Der lanceres løbende nye mini-serier i hver produktkategori hos den danske succesvirksomhed. Iblandt de nyeste serier er Eva Trio Legio Nova. De smukke, dekorative, tidløse og elegante Legio Nova porcelænsprodukter er en nyfortolkning af klassikeren ”Legio”. Legio var det mest populære, hvide stel, som danskerne købte og benyttede sig af op igennem 00’erne.

Hvis du har Legio stel derhjemme, vil du kunne se forskel på dem i forhold til de nye Legio Nova porcelænsvarer. Nylanceringen af skålene, fadene og tallerkenerne er lavet med dekorative riller på alle ydersider, som giver et raffineret udtryk.

Når du køber Legio Nova, får du 10 års porcelænsgaranti med i købet.

Køb Eva Solo på tilbud og find inspiration til skønne gaveidéer

Som følge af det store og brede produktudvalg er der garanti for, at du kan finde de helt perfekte produkter fra Eva Solo og Trio som gave til ham eller hende. Prismæssigt spænder det store sortiment over alt fra den lille værtindegave til møbler og belysning, der kan være den personlige gave til ægtefællen, forældrene, datteren eller sønnen.

Den store fordel ved at bruge Eva Solo til køb af gaver er, at der findes produkter i sortimentet, som kan glæde både ung og gammel samt mand og kvinde – det gælder uanset smag og livsstil.

Der er glas for vinelskeren, teelskeren, kaffeleskeren og ham eller hende, der har smag for en bestemt type alkohol. Og når det kommer til den populære ”To Go”-kategori, kan der findes termokrus- og kopper, som vil glæde både pendleren, karrieremennesket, den studerende og dig, der nyder at drikke din favoritkaffe- eller the over længere tid.

Spændende produkter fra eva solo og eva trio

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra eva solo og eva trio.

Læs mere »

Eva Trio Oval tallerken, Legio Nova Lækkert design med mønster på kanten Porcelæn stel af høj kvalitet Tåler maskinopvask, frys, ovn og mikrobølgeovn 10 års porcelænsgaranti Materiale: Porcelæn Farve: hvid Mål: Bredde: 26,8 cm, Længde: 31 cm

Læs mere »

De flade tallerkenlåg i rustfrit stål stables inden i hinanden eller ophænges på kroge. Låget har “lange” håndtag anbragt på siden, så du kan se til maden uden at brænde dig. Under madlavning kan du holde ting varmt på låget. Tallerkenlåg med glas giv