Bodum

Bodum er en af Danmarks mest veletablerede designervirksomheder, hvis rødder går tilbage til år 1944. Her grundlagde ægteparret Peter og Britta Bodum firmaet i København. I dag er det sønnen Jørgen, der er den administrerende direktør af virksomheden, som i dag videresælger produkter til hele 55 lande i verden.

Foruden de 7 store og dedikerede specialbutikker har designervirksomheden en masse shop-in steder, outlet butikker og salgssteder fordelt i hele Europa.

Mission og værdigrundlag

Det er visionen hos den danske designervirksomheder af tilbehør til køkken, bad og kontor at udvikle produkter, som skaber livskvalitet for forbrugerne. Det var denne mission, der startede virksomheden, og det er det samme fokus, der har ført virksomheden dertil, hvor den er i dag.

Bodum stempelkande og termokrus er iblandt de mest ikoniske produkter fra virksomheden, som i løbet af de seneste 20 år har ekspanderet kraftigt. Du kan købe Bodum termokrus både i din lokale isenkræmmer og på nettet.

Der er konstant fokus på at producere bæredygtige produkter, som er skabt til den moderne forbrugers behov i forhold til fleksibilitet og livskvalitet.

Virksomheden har alle dage været familieejet, og dette er hovedårsagen til, at værdierne som ægteparret Peter og Britta grundlagde i virksomheden, fortsat lever videre i dag.

Historien bag

I 1974 overtog sønnen Jørgen driften og udviklingen af virksomheden, som hans forældre havde skabt. Jørgen var blot 26 år, da han (i tæt samarbejde med sin søster) skulle føre virksomheden til at blive en global succes. Blot få år efter overtagelsen af direktørposten, blev Bodum stempelkanden lanceret, og den blev hurtigt en kæmpe succes hos de danske kunder.

I 1986 kunne Bodum åbne sin første butik i udlandet. Det var i London, hvor shoppen kom til at fungere som en flagskibsbutik for alle de populære og funktionelle produkter.

I dag er det fortsat stempelkanden, som de fleste danskere vil kæde virksomheden sammen med. Dog har Bodum en masse andre typer af kvalitetsprodukter i det store udvalg, som er skabt til at bringe værdi derhjemme og på farten.

Virksomheden har konstant forfinet, forbedret og udviklet deres efterspurgte produkter. De følger med tiden, og det er kærligheden til det funktionelle og innovative, der har været og fortsat er drivkraften hos verdenssuccesen.

Du finder både de ikoniske termokrus og stempelkander i det smagfulde udvalg, ligesom du også kan gå på opdagelse i blandt en række husholdningsprodukter og artikler til kontoret eller stuen.

Bæredygtighed og omsorgen for naturen

Ansvaret i forhold til at bidrage til en bedre og sundere verden har altid været magtpålæggende for den danske eksportsucces og designvirksomhed. I mere end 3 årtier har Bodums egen fabrik i Portugal ikke kun været i gang med at producere produkter til danske og internationale kunder. Den har også være rollemodel for, hvordan det er muligt at udvikle en CO2-venlig produktion af produkter til køkken og hjem.

Fabrikken i Portugal fungerer ved hjælp af solcellepaneler og energibatterier, og det overordnede mål er at blive fuldstændig CO2-neutral og selvforsynende med energi.

Bodums ambitiøse motto i forhold til produktionsforhold lyder: ”Make Taste – Not Waste”. Dette forklarer meget rammende og skarpt virksomhedens strategi i forhold til såvel design og fremstillingsvilkår.

Når du køber Bodum kaffekværn, elkedel, krus, tekande eller andre produkter, får du ikke kun glæde af de innovative designs i din hverdag.

Du kan også med ren og god samvittighed nyde godt af dine produkter i det daglige vel vidende, at du har truffet miljøbevidste valg, som kommer de næste generationer til gode.

Hos Bodum er godt design en livsstil – ikke kun et statement.

Produkter til køkken, fritid, transport og arbejde

Respekten for kloden, kærligheden til innovative designs og omtanken for dine behov er de søjler, som Bodums produkter og forretningsstrategi er funderet på.

Uanset hvilken livsstil du lever, og hvilke præferencer du har i forhold til look og farver, findes der Bodum termokrus og tilbehør til køkkenet, som kan opfylde dine ønsker og krav.

Når du dykker ned i det smagfulde sortiment af produkter, vil du opdage, at der findes forskellige varianter af både krus, tallerkener, stempelkander, service og mange af de andre varer.

Der er lagt vægt på at tilgodese de forskellige behov, som vi mennesker har i vores hverdage.

Mens nogle har brug for et stort termokrus til den lange vej til jobbet, er der andre, som foretrækker et mindre design af et transportabelt krus, som kan opbevares i tasken.

Der lanceres hele tiden nye varianter af basisprodukter, som vi alle i større eller mindre grad gør brug af livet igennem.

De nye designs er med til at skabe større livskvalitet og fleksibilitet i løbet af dine hverdage.

Iblandt de nyeste varer finder du Bodum rejsekrus, drikkeflaske med praktisk silikonegreb, yoghurtkop med særskilt plads til topping, glas-tekande, brødboks og madkasser med plads til fastgørelse af bestik.

Fælles for alle nye varer gælder, at de er skabt til det moderne, pendlende og aktive menneske.

Meget mere end produkter til køkken og tilbehør til transport

De fleste mennesker vil klæde Bodum sammen med produkter, der er designet til brug i forbindelse med transport. I takt med virksomhedens succes er der kommet nye varer og produktkategorier til i det bugnende sortiment.

I dag finder du varer indenfor følgende kategorier hos virksomheden:

  • Kaffe
  • Te
  • Køkken
  • Udendørs
  • Bad

Indenfor kategorien ”bad” finder du blandt andet de populære og bløde bademåtter og badehåndklæder, ligesom du kan skabe komfort med badehandsker og fodbørster.

Til sommerens lune aftener, skovture og udflugter i naturen kan du få glæde af drikkeflaskerne, plastik sugerør, termokander og udstyr til grillmadlavning.

Hektisk livsstil med plads til sund mad og næringsrige drikke

De mange innovative produkter gør det muligt at leve en sund livsstil på trods af en tætpakket kalender. Du behøver ikke skippe morgenmaden, når du kan tage et smart og funktionelt yoghurtbæger med dig, hvor der både er plads til topping eller frugt, og hvor der er en ske sat fast i siden af designet.

Der er tænkt på hver en praktisk detalje i udviklingen af de moderne produkter, som findes i mange forskellige varianter med hensyn til look.

Uanset hvilken livsstil du har, og hvilket job du bestrider, kender du med sikkerhed til de situationer, hvor du tyr til nemme og hurtige løsninger i forhold til hurtig (og typisk usund) mad. Fremover kan du slippe af med den dårlige samvittighed, når du køber køkkenprodukter fra Bodum.

Der findes udstyr og tilbehør til pendleren, den studerende, den rejsende og til den hjemmegående.

Køb Bodum på tilbud på virksomhedens website

Der kan være både økonomiske og praktiske grunde til at handle direkte fra virksomhedens inspirerende hjemmeside. For det første får du et totalt overblik over de mange kvalitetsprodukter, som kan komme til at gøre en positiv forskel i forbindelse med madlavning og hverdage. Og for det andet kan du se de varer, som er blevet sat på tilbud.

I takt med at der lanceres nye produkter, er det nødvendigt at frigøre plads på lageret, så der er plads til sæsonens nye varer. Det betyder, at du kan købe tallerkener, skåle, krus, opbevaringsbokse, håndklæder og andre produkter til nedsat pris.

Mange af Bodums produkter er lavet i BPA-fri plast, som tåler opvask i maskinen. På den måde bliver det ikke lettere at klare hverdagens praktiske gøremål og samtidig få tid og glæde til at opretholde den aktive livsstil.

Spændende produkter fra Bodum

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Bodum.

Læs mere »

Tepresse, 0.5 l, rustfrit stålfilter, 12.0 cm høj, Perfekt til brug med løse teblade eller teposer, præcis hældning BODUMs klassiske ASSAM tekande anvender det samme bryggesystem som Stempelkanden for at give fuld kontrol over teens trækkeprocess. Silikon

Læs mere »

Elektrisk kaffemølle, kompakt og praktisk, knivblade af rustfrit stål, Gennemsigtigt låg, pulsfunktion, sortBISTRO-kaffemølle tager kaffebønnerne fra grove til fine hurtigt og effektivt til frisk brygning.

Læs mere »

Elektrisk kaffekværn, opbevaring af hele bønner i møllen, push-knap, justerbare timer, friktionskobling, blackBISTRO elektrisk kaffekværn knuser kaffebønnerne i en ensartet slibning med den koniske stålkværn. Alle bønnernes gode olier og aromaer bevares,

Læs mere »

Elektrisk mælkeskummer, 400 ml, højde 21.1 cm, sortBODUM Bistro Mælkeskummer er designet til, at du kan brygge en kop kaffe som en professionel Barista, uden at du behøver at forlade dit hjem. Aldrig har det været så nemt at lave varmt og lækkert mælkesku

Læs mere »

Olie/Eddike dispenser, 0.5 lDer er noget hjemmeligt over at have olie og eddike beholdere på køkkenetbordet eller spisebordet til enhver tid. Og så er der noget snasket ved egentligt at bruge dem ved bordet. De fleste beholdere afskærer ikke olieens strøm

Læs mere »

Stempelkande, plastik, brudsikker, 8 kopper, 1,0 l, tåler opvaskemaskine, sortCHAMBORD© er en sand klassiker, der blev en del af BODUMs sortiment i 70erne, og siden er blevet et designikon for BODUM. Det er stadig det samme, slidstærke håndværk vi produce

Læs mere »

6 stk. glas, dobbeltvægget 0.1 l, tåler opvaskemaskine, ovn og mikroovn (up to 350°F/176°C)BODUMs dobbeltvæggede, termoglas er mundblæste. Der er skabt i borosilikatglas, som er så varmebestandigt, at glassene både kan gå i ovnen, mikrobølgeovnen og i fry

Læs mere »

French press café, 2 pcs glass, dobbeltvægget, medium, 0.2 l, 6 ozBODUMs dobbeltvæggede, termoglas er mundblæste. Der er skabt i borosilikatglas, som er så varmebestandigt, at glassene både kan gå i ovnen, mikrobølgeovnen og i fryseren, uden at der går sk

Læs mere »

French press café, 2 pcs glass, dobbeltvægget, large, 0.4 l, 13.5 oz, tåler opvaskemaskine, ovn og mikroovn (up to 350°F/176°C)BODUMs dobbeltvæggede, termoglas er mundblæste. Der er skabt i borosilikatglas, som er så varmebestandigt, at glassene både kan

Læs mere »

Stempelkande, glas, 8 kopper, 1,0 l, tåler opvaskemaskine, sortCHAMBORD© er en sand klassiker, der blev en del af BODUMs sortiment i 70erne, og siden er blevet et designikon for BODUM. Det er stadig det samme, slidstærke håndværk vi producerer i dag som v

Læs mere »

4 stk. desserttallerkner, porcelæn, ø 18 cm, Tåler mikroovn og opvaskemaskine, hvidEt særligt portugisisk landskab forenklet i porcelæn Dourodalen i Portugal er et af Europas ældste og smukkeste vindistrikter. Med de buede terrasser af vinstokke så langt

Læs mere »

4 stk. frokosttallerkner, porcelæn, ø 23 cm, Tåler mikroovn og opvaskemaskine, hvidEt særligt portugisisk landskab forenklet i porcelæn Dourodalen i Portugal er et af Europas ældste og smukkeste vindistrikter. Med de buede terrasser af vinstokke så langt

Læs mere »

2 stk. glasskålesæt med silikone låg, 1.0 l og 2.5 l, låget kan anvendes som bordskåner, kan bruges i ovn, køleskab og fryserMadlavning, servering og opbevaring i én: det kan umuligt blive nemmere end dette. HOT POTS er fremstillet af varmeresistent boros

Læs mere »

Kaffebrygger med filter, 1.0 l, Permanent filter af rustfrit stål, borsilikatglas, Tåler opvaskemaskine, sortDenne kaffebrygger fra BODUM® sætter nye standarder for tilberedning af lækker kaffe: ingen papirfiltre – kun ren smag. Denne BODUM® POUR OVER kaf

Læs mere »

2 stk. opbevaringssæt 0.6 l. BPA-fri plast, brudsikkertDen allerførste PRESSO-kollektion blev introduceret til det internationale marked i 1982. Siden da er den blevet benyttet i hjem jorden rundt som en trofast del af en moderne of succesfuld livsstil. P

Læs mere »

2 stk. opbevaringssæt 1.0 l. BPA-fri plast, brudsikkertDen allerførste PRESSO-kollektion blev introduceret til det internationale marked i 1982. Siden da er den blevet benyttet i hjem jorden rundt som en trofast del af en moderne of succesfuld livsstil. P

Læs mere »

Mælkeskummer, kræver 2 AA-batterier, sort. Det perfekte skum er for kaffe, hvad glasur er for kagen – den er ikke perfekt uden. De dage, hvor lækkert luftigt skum kun var tilgængeligt på den italienske kaffebar rundt om hjørnet, er bestemt forbi. Med mælk

Læs mere »

Rejsekrus, rustfrit stål med tætsluttende låg, dobbeltvægget, 0.35 l, tåler opvaskemaskine, gun metalVil du gå på kompromis med en god kop kaffe, fordi du er på farten? Det synes vi absolut ikke. Undgå papkrus der skader miljøet, og nyd i stedet kaffen i