Bloomingville

I år 2020 kunne den danske møbel- og designvirksomhed fejre 20års jubilæum. Dette blev markeret med attraktive udsalgskampagner og lanceringen af helt nye varer til sortimentet. Designfilosofien hos den danske møbelsucces handler om at producere tilbehør og interiør med respekt for de danske og nordiske tendenser.

Der tages afsæt i tidens modetrends, og disse strømninger omsættes på fineste vis til uforgængelige og tidløse designs hos Bloomingville.

Sådan blev virksomheden skabt

Det er den danske, kreative designer, Betina Stampe Bloomingville, der står bag virksomheden, der er opkaldt efter det unikke efternavn. Firmaet blev etableret tilbage i år 2000 og har siden vokset sig stor. I dag har møbelvirksomheden opnået international succes, og den hører til det amerikanske Regent Holding Selskab.

Denne tilknytning har skabt grobund for, at møbel- og indretningsvirksomheden har fået skabt sig global anerkendelse.

Det var i 2016, at virksomhedens produkter for første gang blev lanceret på det amerikanske marked. Virksomheden opnåede endnu flere salgsmuligheder, da det overtog brandet ”Creative Coop” fra Regent Holdning. Hermed blev dørene åbnet til det europæiske marked.

I dag findes der millioner af Bloomingville produkter i boliger i flere lande i Europa og ikke mindst i USA.

Virksomheden er konstant i vækst og udvikling og lancerer hvert år 4 hovedkollektioner og 2 minikollektioner.

Tidløse designs med et personligt touch

Det er den nordiske arv og DNA, der er kendetegnende for alle produkter i Bloomingvilles store sortiment. Du finder dekorationsgenstande og interiør til hjemmet, som er lavet i slidstærke og velkendte materialer såsom krystalglas, bomuld, hør, træ, stentøj og metal.

Hvert et produkt er skabt til at bringe liv, elegance og sjæl ind i din bolig. Det gælder både produkterne til badeværelset, stuen, kontoret og soveværelset.  

Det skønne ved de mange kollektioner er, at selvom de varierer i udtryk, så er den grundlæggende stil den samme. Dette gør, at du kan blive ved med at indrette og dekorere dit hjem med produkter fra den danskgrundlagte virksomhed.

Skulle du på et tidspunkt ændre indretningsstil, kan du fortsat få glæde af dit interiør og tilbehør, da det kan mixes og matches, så det komplimenterer dine ønsker.

Skab liv i hjemmet med Bloomingville lamper

I mange hjem er det de enestående og stilfulde lamper, der sætter prikken over i’et i indretningen. Der er tænkt over hver en detalje i udformning og udviklingen af hvert et belysningsprodukt. Det vil sige, at mens loftslamperne er skabt til at give den optimale rumbelysning, er væg- og gulvlamperne lavet til at give et afdæmpet og roligt skær.

Lamperne skiller sig designmæssigt ud fra mængden af andre højkvalitetslamper på det danske og nordiske marked. De smukke glaslamper hører til kundefavoritterne. Du kan blandt andet vælge belysning med ornamenteret glas, der skaber et funklende skær i rummet.

Du slipper for det hvide og ’kolde’ lys, når du vælger højkvalitetslamper i let, farvet glas. Det er med til at give en hjemlig og personlig stemning i boligen.

Derfor er Bloomingville blevet en kæmpe succes

Det er kombinationen af unikke designs, brugen af højkvalitetsmateriale og de imponerende, budgetvenlige priser, der har ført til virksomhedens succes på tværs af landegrænser og kontinenter.

De mange produkter sælges til attraktive priser, som ligger under det niveau, du finder hos andre populære designervirksomheder.

De lave priser gør det muligt for enhver person uanset livsform, økonomisk budget og stilmæssige præferencer at få glæde af de mange kvalitetsprodukter.

Derudover kan prisniveauet udnyttes til køb af gaver til familie og venner, som går op i indretning og bolig.

Har du en søn eller datter, der er på vej til at flytte hjemmefra, er det oplagt at købe Bloomingville vaser, kopper og tallerkener. Det unge menneske får langt mere udstyr og tilbehør for pengene, end det ville være muligt ved at købe udstyr fra andre møbel- og indretningsvirksomheder.

Tilbehør og dekorationsgenstande der matcher enhver bolig

Kopper i bambus, vaser i stentøj, kurve i flet, puder og tæpper i bomuld, møbler i miljøvenligt træ, sæbedispenser i metal. Muligheder er så godt som uendelige, når du undersøger det smagfulde og betagende udvalg af tilbehør til ethvert rum i hjemmet.

Det er kun de bedste og mest slidstærke materialer, der er anvendt til fremstillingen af de uundværlige genstande, som vi hver dag gør brug af.

Du kan sammensætte din helt egen boligstil ved at håndplukke de designs og produkter, som matcher dine behov og dine stilmæssige ønsker.

Det er ikke kun standardprodukter, du kan gå på opdagelse iblandt. Bloomingville designer også julepynt og tilbehør til decembers mange traditioner. Mangler du den mest elegante og eksklusive julestjerne, kan du finde den i udvalget hos virksomheden. Som det også er tilfældet med mange af de andre produkter, kan du vælge mellem forskellige looks på julestjernerne. Det kan være en model med enten sølv- eller guldlook, der kan somme til at pryde dit juletræ i år.

Legetøj i slidstærke og sunde materialer

Iblandt de nyeste kollektioner findes trælegetøjet, de søde gyngeheste og fødselsdagstogene. Det er produkter, som er nøje skabt og designet til at stimulere børnenes fantasi og bringe glæde og smil hos både store og små.

Når du vil have udstyr og tilbehør til din søn eller datter, der er lavet i træ som basismateriale, skal du sørge for at vælge produkter, der er lavet af miljøvenligt træ. Bloomingville fremstiller deres varer med sundt træ, så du med ro i maven kan lade dit barnebarn, din nevø eller dit eget barn få skønne oplevelser med at vugge på gyngehesten eller lege med trælegetøjet.

Køb Bloomingville borde, tæpper og tilbehør online eller hos din boligforretning

På grund af den globale udbredelse kan du købe alle de elskede og populære produkter fra Bloomingville på nettet. Du kan handle hos fabrikantens egen webshop, hvor du også får anledning til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Herved bliver du iblandt de første kunder i verden, der får nyheder om de kommende hoved- og minikollektioner.

Derudover finder du både Bloomingville møbler og tilbehør i fysiske boligbutikker samt andre webshops, der også handler med brugskunst og designervarer.

I løbet af året sættes der løbende en række af produkterne i det mangfoldige sortiment på udsalg. Når du handler dine nordiskdesignede varer på tilbud, får du samme høje kvalitet på både interiør og dekorationsgenstande, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris.

Spændende produkter fra Bloomingville

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Bloomingville.

Læs mere »

Fine træknager i 3 forskellige farver fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Mål Ø: 4 cm. L: 8 cm. Fremstillet af fyrretræ.

Læs mere »

Her ses Abel, Bænk, Natur, Sukkerør fra Abel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Abelone, Bænk, Sort, Mango fra Abelone-serien fra brandet Bloomingville. Blødt tæt låg

Læs mere »

Overfladen er lavet manuelt, og farvevariationer vil forekomme.

Læs mere »

Her ses Adelina, Sidebord, Grå, Metal fra Adelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme, fordi det er håndlavet og genvundet træ.

Læs mere »

Adventure Tallerken, Multi farvet, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Akin, Tæppe, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Aktivitets Center, Lilla, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Suppetallerken, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Angel, Vitrineskab, Brun, Egetræ fra Angel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Animal friends Soft Toy, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L16xH4,5xW10 cm, Set of 6 50% Lining, 25% Cotton, 25% Acryllic, Filling: Poy

Læs mere »

Her ses Anjo, Barbord, Sort, Aluminium fra Anjo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anka, Sidebord, Sort, Aluminium fra Anka-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annegrethe, Bordlampe, Natur, Alabast fra Annegrethe-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annevictoria, Bordlampe, Natur, Papir fra Annevictoria-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annik, Bordlampe, Sort, Gummitræ fra Annik-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anou, Sidebord, Hvid, Marmor fra Anou-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anuk, Hængekøje, Grå, Bomuld fra Anuk-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses April, Skål, Stentøj fra April-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Arissa, Champagnekøler, Messing, Aluminium fra Arissa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Daybeds har fået et stort comeback indenfor boligmoden de seneste par år. Det er et klassisk møbel der kan gøre et rum mere hyggeligt og sofistikeret på samme tid. Vores Asher daybed er ingen undtagelse. Denne daybed er designet af Creative Collective, so

Læs mere »

Her ses Ayah, Sidebord, Gul, Metal fra Ayah-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Naturligt materiale, så der kan forekomme farvevariationer

Baby Tæppe, Blå, Bomuld
Pris: 349,00  
Læs mere »

Baby Tæppe, Blå, Bomuld fra Bloomingville

Baby Tæppe, Rosa, Bomuld
Pris: 349,00  
Læs mere »

Baby Tæppe, Rosa, Bomuld fra Bloomingville

Bakke, Rosa, Stentøj
Pris: 79,20  
Læs mere »

Bakke, Rosa, Stentøj fra Bloomingville L13xH8xW12 cm Stoneware

Læs mere »

Her ses Balduin, Deko Vase, Brun, Terrakotta fra Balduin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Bera, Sofabord, Hvid, Marmor fra Bera-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berican, Deko Vase, Hvid, Terrakotta fra Berican-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette legetøj skal samles af en voksen før brug

Læs mere »

Dette legetøj skal samles af en voksen før brug

Læs mere »

Bestik, Guld, Rustfri Stål fra Bloomingville L17xH0,5xW3,5 cm, Set Stainless Steel

Bestik, Sort, Rustfri Stål
Pris: 199,00  
Læs mere »

Bestik, Sort, Rustfri Stål fra Bloomingville Cute kids cutlery in black stainless steel, it comes in a gift bag and is just perfect as a present. L17xH0,5xW3,5 cm, Set Stainless Steel

Læs mere »

KD-emne – monteringsvejledning vedlagt. Maks. Vægt hver bakke, 2,5 kg

Læs mere »

Birthday Decoration, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville L50xH15,5xW4,5 cm Beech, MDF, Plywood, Lotuswood, Metal, Felt

Læs mere »

Her ses Bjerre, Fiskestang m/Fisk, Bomuld fra Bjerre-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloom spisebordsstolen er enkel og klassisk i design, men har et fint moderne twist der passer godt ind i en nordisk inspireret indretning. Bloom stolen er designet af Bloomingville, som har mere end 20 års erfaring med at designe møbler og interiør i en

Læs mere »

Kurv m/Låg, Sort, i ananas form Mål. Ø40xH80 cm

Læs mere »

Puf i brun læder fra Bloomingville Mål. L60xH20xW60 cm

Læs mere »

Bogreol m/Skuffer, Grå, Kejsertræ fra Bloomingville L107xH94xW28 cm Paulownia wood, MDF, Plywood

Bogreol, Natur, Bambus
Pris: 799,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bambus fra Bloomingville L66xH105xW37 cm Bamboo

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 1.999,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L91,5xH98xW16,5 cm Bankuan Grass, Rattan, Iron

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 2.699,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L46xH148xW25,5 cm Bankuan Grass, Rattan, Iron

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 2.699,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L81,5xH137,5xW30,5 cm Bankuan Grass, Iron

Bogstøtte, Grå, Metal
Pris: 139,00  
Læs mere »

Bogstøtte, Grå, Metal fra Bloomingville

Bogstøtte, Rød, Uld
Pris: 263,20  
Læs mere »

Bogstøtte, Rød, Uld fra Bloomingville L12xH17xW12 cm Wool, Glass

Bord, Natur, Rattan
Pris: 799,20  
Læs mere »

Bord, Natur, Rattan fra Bloomingville Beautiful rattan table for the kids room, also available in adult size. A matching chair is sold seperately – but is just perfect with the table. 53xH47 cm Rattan

Bøjle, Natur, Rattan
Pris: 49,00  
Læs mere »

Bøjle, Natur, Rattan fra Bloomingville These rattan children hanger is handmade and looks adorable in a kid’s wardrobe or coat rack. L30xH17 cm Rattan

Læs mere »

Her ses Caitanya, Trolley, Natur, Rattan fra Caitanya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Calle, Bogreol m/Skuffer, Grå, Kejsertræ fra Calle-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Callie, Gulvlampe, Sort, Gummitræ fra Callie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Sædehøjde: 25 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Her ses Carina, Hundekurv, Natur, Sukkerør fra Carina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carol, Hylde, Natur, Egetræ fra Carol-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carolina, Sidebord, Sort, Bambus fra Carolina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carter, Tæppe, Grå, Bomuld fra Carter-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cher, Sidebord, Grå, Metal fra Cher-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Christian Krus, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Christian Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Bordpladestørrelse: 32 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Circus Tallerken, Multi farvet, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Circus Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Hylde, Jern, Mangotræ fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer.

Læs mere »

Her ses Cornelius, Vase, Sort, Stentøj fra Cornelius-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Bakke, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Guldfarvet fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Guldfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L37 x H11 x B17,5 cm.Stor: L53 x H14 x B23 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Daybed, Krydsfiner fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Display kasse, Børneværelset fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Fyrfadsstage, Terrakotta fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Gulvlampe, Ask, Linned fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Håndklæde, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Højt sidebord, Guld, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L46 x H31 x B35 cm.Stor: L53 x H43 x B38 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Lanterne, Jern, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, Aflang fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, O-formet fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Glas, Messing fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Stentøj, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Stentøj, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Mangotræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Rustfrit stål, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Rød fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Ruskind fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Uld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med sort/hvid mønster, Uld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Advarsel! Skarpe kanter kan forekomme på guldmetalbåndet

Læs mere »

Grid sidebordet er perfekt både som et ekstra bord til stuen, soveværelset, eller som et dekorativt barbord. Sidebordet er fra det danske brand Bloomingville, som er kendt for deres møbler og interiør i et varmt nordisk design. Grid sidebordet er lavet af

Læs mere »

Grid sidebordet er perfekt både som et ekstra bord til stuen, soveværelset, eller som et dekorativt barbord. Sidebordet er fra det danske brand Bloomingville, som er kendt for deres møbler og interiør i et varmt nordisk design. Grid sidebordet er lavet af

Læs mere »

Her ses Cozy, Sidebord, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Skrivebordet, Cozy fra Bloomingville er et stilrent skrivebord i 1. klasse egetræ og med sorte bordben i metal. Bordpladen har fået en hvidoliebehandling som gør bordpladen ekstra modstanddygtig. Vi anbefaler dog at man giver bordpladen en ny behandling n

Læs mere »

Her ses Cozy, Skål, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Glas, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Stol, Minditræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Havgræs fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute, Natur med mønster fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, PVC fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Urtepotte m/Underskål, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø16 x H16 cm.Mellem: Ø21 x H22 cm.Stor: Ø26 x H25 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vægophængt bakke, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Dario, Vase, Gul, Stentøj fra Dario-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Deko Kaktus, Hvid, Porcelæn fra Bloomingville

Læs mere »

Deko Kaktus, Hvid, Porcelæn fra Bloomingville

Deko Snegl, Grå, MDF
Pris: 79,00  
Læs mere »

Deko Snegl, Grå, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Deko Træ, Grå, Theaceae (sæt af 3 stk.) fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Deko Træ, Grøn, Plastik fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Display kasse, Grå, Metal
Pris: 559,20  
Læs mere »

Display kasse, Grå, Metal fra Bloomingville 64xW14 cm Iron

Læs mere »

Display kasse, Hvid, Kejsertræ fra Bloomingville L50xH37xW19 cm Paulowina, MDF, Iron

Læs mere »

Display kasse, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Douve, Bogkasse, Natur, Kejsertræ fra Douve-serien fra brandet Bloomingville.

Dukkehus, Natur, Kejsertræ
Pris: 1.099,00  
Læs mere »

Dukkehus, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville A dollhouse is every child’s dream – this one has removable wooden legs, so it is easily placed on a table, or directly on the floor. A small door leads to a secret room in the attic. L70xH105xW30 cm Paulo

Læs mere »

Dukkeseng, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L44xH39xW29 cm Bankuan Grass, Iron

Dukketeater, Natur, MDF
Pris: 1.039,20  
Læs mere »

Dukketeater, Natur, MDF fra Bloomingville Multi functional toy. On one side it is a puppet theater, and on the other side you will find a grocery/ice cream shop. Beautiful carving details on the front together with a chalk board to use for writing todays

Læs mere »

Dækkeserviet, Blå, Plastik fra Bloomingville

Læs mere »

Dækkeserviet, Blå, Silikone fra Bloomingville

Læs mere »

Dækkeserviet, Rosa, Plastik fra Bloomingville

Dørskilt, Blå, MDF
Pris: 33,15  
Læs mere »

Dørskilt, Blå, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Dørskilt, Multi farvet, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Dørskilt, Multi farvet, MDF fra Bloomingville

Dørskilt, Sort, MDF
Pris: 35,00  
Læs mere »

Dørskilt, Sort, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Eave, Loungestol, Blå, Polyester fra Eave-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Edna, Sidebord, Rosa, Glas fra Edna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ejlar, Lanterne, Grå, Metal fra Ejlar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Der er ingen tvivl om at lænestolen af modellen ”Elegant” lever op til sit navn. Stolen har lidt 20’er referencer og oser af eksklusivitet, der kan pifte ethvert hjem op. Elegant har et stel af skinnende, guldfarvet jern og betrækket er lavetaf velo

Læs mere »

Her ses Elhardt, Legetøjs Mad, Bomuld fra Elhardt-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

”Ellen” lænestolen er en fremragende kombination af komfort og stil. Lænestolen er lavet af Bloomingville, som er et dansk brand der er kendt i hele verden for at levere varer i god kvalitet, nordisk stil, men stadig har varme og komfort som hovedelem

Læs mere »

Sæt dig dog til rette i den populære lænestol, Elliot fra brandet Bloomingville. Lænestolen er en del af Atmosphere serien, som er en af Bloomingville bestsellers.Lænestolen har tykke puder, som er middel/hård i siddekomfort. Lænestolens ben er lavet af n

Læs mere »

Her ses Elsa, Serveringsfad, Grå, Stentøj fra Elsa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Em spisebordsstolen er det perfekte valg hvis du ønsker at skabe lidt mere spil og liv om spisebordet eller gerne vil have en stol som et dekorativt element. Em spisebordsstolen er designet af brandet Creative Collective som har et bredt udvalg af flotte

Læs mere »

Her ses Emily, Sidebord med pose til opbevaring, Bambus fra Emily-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Enya, Magasinholder, Brun, Metal fra Enya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Esmael, Opbevaringsæske m/Låg, Sølv, Metal (Sæt á 2 stk.) fra Esmael-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Fadil, Pendel, Natur, Sukkerør fra Fadil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Filucca, Bænk, Brun, Læder fra Filucca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Fiskestang m/Fisk, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville Textile fishing rods with magnetic worms to catch the included fish. Packed in a cute gift bag. L26xH51xW8 cm, Set of 7 100% Cotton, Filling: 100% Polyester

Læs mere »

Her ses Folle, Plaid, Natur, Bomuld fra Folle-serien fra brandet Bloomingville.

Forklæde, Blå, Bomuld
Pris: 169,00  
Læs mere »

Forklæde, Blå, Bomuld fra Bloomingville

Forklæde, Natur, Bomuld
Pris: 179,00  
Læs mere »

Forklæde, Natur, Bomuld fra Bloomingville H60xW50 cm 100% Cotton

Læs mere »

Vælg Foam spisebordsstolen fra Bloomingville hvis du vil have en stilren spisebordsstol med en god siddekomfort. Vi tilbyder Foam stolen i en grå variant med sort stel og en mørkegrå variant med guldbelagte ben. Hvilken variant der passer ind i dit køkken

Læs mere »

Forrester Service, Rosa, Stentøj fra Bloomingville Tableware made in stoneware with illustrations of animals from the forrest. It is a set of 3 and is a perfect gift idea as the tableware comes in a gift box. C:7xH7/B:11,5xH6,5/P:21 cm, Set of 3

Læs mere »

Forstørrelsesglas & Bogmærke, Grå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Forudsigelseskort, Natur, Papir fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Fridolin, Tæppe, Sort, Jute fra Fridolin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Friend loungestolen er både unik i design, men er samtidig også tidsløs og et godt eksempel på skandinavisk stil når det er bedst. Loungestolen er lavet i sortmalet jern og er derfor utrolig robust. Hele sædet og rygstykket består af tværgående metalstæng

Læs mere »

Her ses Fugl, Ornament, Julepynt fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Fødselsdags Dekoration, Blå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Fødselsdags Dekoration, Rosa, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Galina, Pude, Blå, Bomuld fra Galina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gatherings, Bordlampe, Uld-skærm fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Gatherings, Planteophæng, Bambus fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gatherings, Puf, Uld, Bomuld fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gatherings, Urtepotteskjuler på fødder, Fyrretræ fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Af natur er terracotta ikke vandtæt. Væske vil trænge ind over tid

Læs mere »

Her ses Gatherings, Vase, Jern fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gigi, Pude, Bomuld fra Gigi-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Isspand, Aluminium fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Lanterne, Jern, Glas fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Pude, Mongolsk lammeskind fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Puf, Polyester fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Skind, Mongolsk lammeskind fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Sofabord, Jern, Glas fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gorm, Deko Vase, Sort, Terrakotta fra Gorm-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Grade, Puf, Grå, Polyester fra Grade-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Grade, Sofa, Grå, Polyester fra Grade-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Graham, Pude, Natur, Bomuld fra Graham-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Groove, Daybed, Grå, Polyester fra Groove-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Guil, Hylde, Guld, Metal fra Guil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gulvpude, Bomuld, Polyester fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Guttorm, Pude, Sort, Jute fra Guttorm-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gyngehest, Lama, Hvid, Polyester fra Bloomingville L65xH45xW25 cm Polyester, Poplar wood

Læs mere »

Gyngehest, Mammut, Grå, Polyester fra Bloomingville Very cute rocking Mammoth – it will be loved by every kid L65xH63,5xW34 cm Polyester, Poplar wood

Hagesmæk, Blå, Tekstil
Pris: 65,00  
Læs mere »

Hagesmæk, Blå, Tekstil fra Bloomingville

Hagesmæk, Rosa, Tekstil
Pris: 65,00  
Læs mere »

Hagesmæk, Rosa, Tekstil fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Harmony, Bordlampe, Polyester fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø28 x H32 cm.Stor: Ø32 x H34 cm.Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Harmony, Gulvlampe, Jern fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Harmony, Hylde med 3 hylder fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø36 x H13 cm.Stor: Ø46 x H14 cm.Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Harmony, Spejl, Jern, Glas fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Hattie, Sofabord, Sort, Rattan fra Hattie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Helga, Skærebræt, Natur, Akacie fra Helga-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Higma, Tavle, Natur, Kejsertræ fra Higma-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Hoang, Spejl m/Hylde, Sort, Metal fra Hoang-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Husam, Tæppe, Grå, Bomuld fra Husam-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Huskespil, Multi farvet, Krydsfiner fra Bloomingville H20xW20 cm, Set of 26 Plywood

Læs mere »

Her ses Huso, Tæppe, Gul, Bomuld fra Huso-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Hussain, Tæppe, Gul, Bomuld fra Hussain-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Fin, rund keramikknage fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med den smukke knage fra Bloomingville. Mål Ø: 4 cm. Med fastmonteret skrue. Fremstillet af keramik/stentøj.

Læs mere »

Fint, rundt keramikgreb med gul stjerne fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Kombinér knagerne på kryds og tværs af farver for at skabe et personligt udtryk. Mål Ø: 4 cm. Ink

Hånddukke, Brun, Polyester
Pris: 103,20  
Læs mere »

Hånddukke, Brun, Polyester fra Bloomingville These hand puppets have a size that is made to fit both adult and children’s hands. They can also be used as soft toys for cuddling, and will make up for lots of hours of play. L25xH8xW20 cm 100% Polyester

Hånddukke, Grå, Polyester
Pris: 103,20  
Læs mere »

Hånddukke, Grå, Polyester fra Bloomingville These hand puppets have a size that is made to fit both adult and children’s hands. They can also be used as soft toys for cuddling, and will make up for lots of hours of play. L20xH8xW20 cm 100% Polyester

Læs mere »

Højdemåler, Natur, Krydsfiner fra Bloomingville L19,5xH81,5xW2,54 cm Plywood, Cotton, Iron

Læs mere »

Her ses Idacaroline, Tæppe, Sort, Bomuld fra Idacaroline-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Idakamille, Tæppe, Sort, Jute fra Idakamille-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Igna, Urtepotteskjuler, Guld, Metal (Sæt á 3 stk.) fra Igna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ilinca, Urtepotteskjuler, Messing (Sæt á 3 stk.) fra Ilinca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ilion, Urtepotteskjuler, Sort, Metal (Sæt á 2 stk.) fra Ilion-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Ikke 100% vandtæt. Brug af en beskyttende indre anbefales.

Læs mere »

Her ses Inaya, Greenhouse, Natur, Fyrretræ fra Inaya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Inda, Skulptur, Hvid, Beton fra Inda-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ingi, Vase, Blå, Stentøj fra Ingi-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ins, Bakke Bord, Guld, Metal fra Ins-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Intelligence Box, Lilla, Bøg fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Irissa, Skål, Brun, Akacie fra Irissa-serien fra brandet Bloomingville. Farven kan variere

Læs mere »

Sort egetræsskab fra Bloomingville, håndtag i sortmalet metal Mål. L114xH200xD43 cm

Læs mere »

Her ses Isabel, Vitrineskab, Sort fra Isabel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Isabel, Vitrineskab, Sort fra Isabel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Bordlampe, Marmor-look, Guldfod fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Bordlampe, Rustfrit stål fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Gulvlampe, Jern fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Ivory, Pendel, Søvbelagt fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Plaid, Uld, Akryl fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Puf, Polyester fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sengetæppe, Bomuld fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sidebord med skuffe fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sidebord, Terrazzo-look fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sofabord, Marmor fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Et flot dekoreret spejl med en grå metalplade, som giver spejlet et flot unikt look.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sædebetræk, Mongolsk lammeskind fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sædebetræk, Mongolsk lammeskind fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Tæppe, Bomuld fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Urtepotteskjuler, Plantekasse, Jern fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Urtepotteskjuler, Stentøj keramik fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jackson, Vægdekoration, Brun, Bomuld fra Jackson-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Jela, Taburet, Natur, Bøgetræ fra Jela-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Joline loungestolen forener skandinavisk minimalisme med rustikt design. Joline loungestolen er lavet af sukkerrør og er fyldt med spændende detaljer og flet, som sørger for komfort. Loungestolen er sortmalet og passer derfor ind i de fleste hjem, også hv

Læs mere »

Advarsel! denne genstand er kun til udendørs brug. Måske ikke være 100% vandtæt.

Læs mere »

Her ses Jules, Serveringsfad, Stentøj fra Jules-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jules, Serveringsfad, Stentøj fra Jules-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jumbled Ex, Skærebræt, Marmor fra Jumbled Ex-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Justin, Tæppe, Sort, Bomuld fra Justin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Kama loungestolen passer til langt de fleste terrasser, uanset hvordan du foretrækker at indrette. Kama er designet efter den minimalistiske og skandinaviske stil, hvilket brandet Bloomingville er mester i. Mærket har designet møbler og interiør i nordisk

Læs mere »

Her ses Kamala, Pude, Bomuld fra Kamala-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kamala, Pude, Bomuld fra Kamala-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kannika, Pendel, Sort, Bambus fra Kannika-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kawal, Skulptur, Blå, Stentøj fra Kawal-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kean, Bordlampe, Grå, Terrakotta fra Kean-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer.

Læs mere »

Kem sidebord fra Bloomingville er i et lækkert og enkelt design, der ser stilfuldt og tidløst ud. Der gemmer sig dog en lækker detalje, som får sidebordet til at skille sig ud fra mængden. Sofabordets bordplade kan løftes af, og under gemmer der sig en un

Læs mere »

Dette legetøj skal samles af en voksen før brug

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Knag, Blå, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Blå, Keramik fra Bloomingville

Knag, Blå, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Blå, Keramik fra Bloomingville

Knag, Grå, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Grå, Keramik fra Bloomingville

Knag, Grøn, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Grøn, Keramik fra Bloomingville

Knag, Grøn, MDF
Pris: 39,00  
Læs mere »

Knag, Grøn, MDF fra Bloomingville

Knag, Lilla, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Lilla, Keramik fra Bloomingville

Knag, Natur, Bøg
Pris: 99,00  
Læs mere »

Knag, Natur, Bøg fra Bloomingville

Knag, Natur, Fyr
Pris: 49,00  
Læs mere »

Knag, Natur, Fyr fra Bloomingville

Knag, Rosa, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Knag, Rosa, Krydsfiner
Pris: 65,00  
Læs mere »

Knag, Rosa, Krydsfiner fra Bloomingville

Knag, Sort, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Sort, Keramik fra Bloomingville

Knag, Sort, Krydsfiner
Pris: 65,00  
Læs mere »

Knag, Sort, Krydsfiner fra Bloomingville

Knag, Sort, Lotus
Pris: 32,00  
Læs mere »

Knag, Sort, Lotus fra Bloomingville

Læs mere »

Knagerække, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville L38xH13xW6,5 cm Beechwood, Lotuswood, Iron

Knagerække, Natur, Bambus
Pris: 799,00  
Læs mere »

Knagerække, Natur, Bambus fra Bloomingville Use this coat rack in bamboo in the kids room for clothes or costumes, or in the hall for kids shoes and jackets. L60xH130xW35 cm Bamboo

Kop, Blå, Stentøj
Pris: 29,00  
Læs mere »

Kop, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Kop, Grå, Plastik
Pris: 19,00  
Læs mere »

Kop, Grå, Plastik fra Bloomingville

Kop, Sort, Stentøj
Pris: 35,00  
Læs mere »

Kop, Sort, Stentøj fra Bloomingville

Kort, Hvid, Karton
Pris: 15,00  
Læs mere »

Kort, Hvid, Karton fra Bloomingville

Kort, Natur, Kejsertræ
Pris: 25,00  
Læs mere »

Kort, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Kort, Natur, Kejsertræ
Pris: 25,00  
Læs mere »

Kort, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Krukke m/Låg, Klar, Glas, 1-lags fra brandet Bloomingville.

Krukke, Blå, Keramik
Pris: 45,00  
Læs mere »

Krukke, Blå, Keramik fra Bloomingville

Krukke, Rosa, Keramik
Pris: 45,00  
Læs mere »

Krukke, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Krukke, Rosa, Keramik
Pris: 45,00  
Læs mere »

Krukke, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Kurv m/Låg, Natur, Rattan
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Kurv m/Låg, Natur, Rattan fra Bloomingville Baskets made from Bankuan grass and rattan and fitted with unique metal wheels for easy relocation. They are great for storage in every room. L48xH29xW33/L56xH35,5xW40 cm, Set of 2 Bankuan Grass, Rattan, Ir

Læs mere »

Kurv m/Låg, Natur, Vandhyacint fra Bloomingville 36xH42 cm Water Hyacinth

Kurv m/Låg, Rød, Søgræs
Pris: 639,20  
Læs mere »

Kurv m/Låg, Rød, Søgræs fra Bloomingville Cute, multifunctional and practical basket for the kids room, which is made in handpainted seagrass making them both decorative and great for storage of toys or kid’s laundry. 43xH61 cm Seagrass, Rattan, Ir

Læs mere »

Kurv m/Låg, Sort, Bankuan Grass fra Bloomingville 37xH69 cm Bankuan Grass

Kurv m/Låg, Sort, Søgræs
Pris: 799,00  
Læs mere »

Kurv m/Låg, Sort, Søgræs fra Bloomingville Multifunctional and practical basket for the kids room. It is made from seagrass and rattan and is handpainted making it very cute and decorative. Great for storage of e.g. toys or kid’s laundry. Seagrass,

Læs mere »

Her ses Kurv, Havgræs fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Kurv, Multi farvet, Søgræs fra Bloomingville 20xH24 cm, Set of 2 Seagrass

Kurv, Natur, Vandhyacint
Pris: 749,00  
Læs mere »

Kurv, Natur, Vandhyacint fra Bloomingville Baskets are one of those wonderful decoration pieces that can also be practical. They can be set anywhere to add flare to a room. While being beautiful additions to a home, use them for storing and organizing it

Kurv, Rosa, Søgræs
Pris: 249,00  
Læs mere »

Kurv, Rosa, Søgræs fra Bloomingville

Læs mere »

Købmands Butik, Natur, Krydsfiner fra Bloomingville L39,5xH41xW18 cm Plywood, Cotton, Iron

Læs mere »

Her ses Køkkenrulleholder, Kejsertræ fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

”Lake” loungestolen er et oplagt bud på en komfortabel stol du kan bruge til lange sommeraftener på terrassen. Lake er designet af Bloomingville, som er etdansk brand der i 20 år har leveret varme, nordiske designs både i Danmark oginternationalt. Lak

Læs mere »

Her ses Lally, Æske, Natur, Rattan (Sæt á 2 stk.) fra Lally-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lampeskærm, Multi farvet, Polyester fra Bloomingville 33xH20 cm 80% Cotton, 20% Polyester

Læs mere »

Laurel er den perfekte spisebordsstol hvis du ønsker at give dit hjem et lidt rustikt og anderledes look, der stadig holdes lyst og passer perfekt ind i en nordisk indretning. Laurel stole består af et flat sæde og et separat rygstykke der begge er lavet

Læs mere »

Legesæt, Tandlæge, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville Beech wood play set in shape of dental tools – consists of 9 parts in a giftbox and leads to many hours of fun. L14xH10xW5,5 cm, Set of 9 Beech wood, MDF, Plywood

Legetipi, Natur, Bomuld
Pris: 999,20  
Læs mere »

Legetipi, Natur, Bomuld fra Bloomingville L110xH140xW110 cm Cotton, Iron

Læs mere »

Legetøj, Kaffemaskine , Multi farvet, Bøg fra Bloomingville Coffee maker play set in beech. The top opens just like a real coffee maker. Just perfect for the kids to serve you coffee. L18xH15,5xW12 cm Beech Wood, MDF

Legetøj, Multi farvet, MDF
Pris: 159,20  
Læs mere »

Legetøj, Multi farvet, MDF fra Bloomingville L22xH13xW6 cm MDF, Beechwood, Lotuswood

Læs mere »

Legetøjs Dukkevogn, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L53xH64xW36 cm Bankuan Grass, Wicker, Iron

Læs mere »

Legetøjs Dyr, Natur, Bomuld fra Bloomingville L30xH40xW10 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Læs mere »

Legetøjs Klodser, Grå, Lotus fra Bloomingville

Læs mere »

Legetøjs Klodser, Multi farvet, Fyr fra Bloomingville

Læs mere »

Legetøjs Køkkenset, Multi farvet, Lotus fra Bloomingville L13xH20xW13 cm Lotus Wood, MDF

Læs mere »

Legetøjs Mad, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville Toy textile food for hours of play. Goes perfectly with the Bloomingville grocery store that you can find in the collection. It is soft to play with and packed in a white gift bag, which can be used as

Læs mere »

Legetøjs Sysæt, Grå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Legetøjsbil, Multi farvet, MDF fra Bloomingville L6xH4xW4 cm, Set of 6 MDF, Lotus Wood

Læs mere »

Legetøjsbil, Multi farvet, MDF fra Bloomingville L8xH8xW5,5/L12xH8xW5,5/L13xH8xW5,5 cm, Set of 3 MDF, Plywood, Metal

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville L20xH3xW16 cm Beech, Plywood

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Krydsfiner fra Bloomingville L21xH10xW15,5 cm, Set of 8 Plywood, Lotus Wood

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Krydsfiner fra Bloomingville L13,5xH15xW11,5 cm, Set of 5 Plywood, Lotus Wood

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Lotus fra Bloomingville 7xH5 cm Lotus Wood, MDF, Nylon

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Lotus fra Bloomingville H10xW6 cm, Set of 11 Lotus Wood, MDF

Læs mere »

Lilly Soft Toy, Rosa, Bomuld fra Bloomingville Very cute doll. Perfect to cuddle and invite to tea parties and into the puppet theater. L87xH10xW15,5 cm 90% Cotton, 10% Polyester, Filling: 100% PL

Læs mere »

Her ses Lot, Reol, Sort, Metal fra Lot-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Luce Bænk fra Bloomingville med flettet sæde. Mål: L124xB43xH44 cm Sædehøjde cm. : 44 Sædedybde cm. : 43

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Magnet, Gul, Keramik
Pris: 25,00  
Læs mere »

Magnet, Gul, Keramik fra Bloomingville

Magnet, Orange, Keramik
Pris: 39,00  
Læs mere »

Magnet, Orange, Keramik fra Bloomingville

Magnet, Rosa, Keramik
Pris: 39,00  
Læs mere »

Magnet, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Magnet, Sort, Keramik
Pris: 39,00  
Læs mere »

Magnet, Sort, Keramik fra Bloomingville

Magnettavle, Blå, Metal
Pris: 199,00  
Læs mere »

Magnettavle, Blå, Metal fra Bloomingville

Magnettavle, Rosa, Metal
Pris: 299,00  
Læs mere »

Magnettavle, Rosa, Metal fra Bloomingville

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Vitrineskab i fyrtræ fra Bloomingville Produktdimensioner L85xH180xW45 cm Primær materiale Pine Sammensætning Pine, MDF, Rattan Farve Nature Dør / front materiale Pine, Cane Dør / frontmål (L x B x H) cm. 40x2x158

Læs mere »

Her ses Mariana, Højt skab, Natur, Fyrretræ fra Mariana-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Mariana, Lille skab, Natur, Fyrretræ fra Mariana-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Marius Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Marius Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville Not all plates have to be square or round. Your little one will love having a plate that has a fun and unique shape. Each of these plates features a different active animal with the shape of the pl

Læs mere »

Mermaid Kop & Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Mill spisebordet er det perfekte element i både en minimalistisk, nordisk indretning, såvel som hvis du skal bruge et mere roligt indslag blandt mere farverigt interiør. Mill spisebordet består af jern og MDF træ. Selve bordpladen er hvidmalet og har en r

Læs mere »

Her ses Mini, Bogreol, Pinewood, Børneværelset fra Mini-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Mini, Display kasse, Børneværelset fra Mini-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Mini, Display kasse, Paulowina, Børneværelset fra Mini-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Mini, Kurv m/Låg, Børneværelset fra Mini-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Mini, Opbevaringskasse m/Hjul, Paulownia træ fra Mini-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Mini, Opbevaringskasse m/hjul, Paulownia træ fra Mini-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Mini, Tavle, Bamse, Børneværelset fra Mini-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Minimal, Tæppe fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Mollie Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Mollie Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville Your little one will love this adorable squirrel plate. The cute squirrel riding a scooter will let the imagination soar. It is dishwasher safe making cleanup easy

Læs mere »

Mollie Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Molly and Vida Soft Toy, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L35,6xH6,5xW10 cm, Set of 2 65% Polyester, 35% Cotton, Filling: 100% Polyester

Læs mere »

Monster Kop & Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Monster Kop, Sort, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Monster Krukke, Hvid, Keramik fra Bloomingville

Læs mere »

Monster Krukke, Sort, Keramik fra Bloomingville

Læs mere »

Monster Skål, Sort, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Monster Tallerken, Sort, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Mundo, Loungestol til udendørsbrug fra Mundo-serien fra brandet Bloomingville. Frostsikker

Læs mere »

Her ses Mundo, Loungestol til udendørsbrug, Frostsikker fra Mundo-serien fra brandet Bloomingville. Frostsikker

Læs mere »

Her ses Mundo, Sofa til udendørsbrug fra Mundo-serien fra brandet Bloomingville. Frostsikker

Læs mere »

Her ses Mundo, Sofa til udendørsbrug, Frostsikker fra Mundo-serien fra brandet Bloomingville. Frostsikker

Læs mere »

Her ses Mundo, Sofabord, Cement fra Mundo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Nanna Suppetallerken, Rosa, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Nanna Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Nanna Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Nelly Bestik, Rosa, Melamin fra Bloomingville

Nelly Kop, Rosa, Melamin
Pris: 55,00  
Læs mere »

Nelly Kop, Rosa, Melamin fra Bloomingville

Nelly Kop, Rosa, Melamin
Pris: 55,00  
Læs mere »

Nelly Kop, Rosa, Melamin fra Bloomingville

Læs mere »

Nelly Tallerken, Rosa, Melamin fra Bloomingville

Læs mere »

Nelly Tallerken, Rosa, Melamin fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Nordic, 2-personers sofa, Egetræsben fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bakkebord, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bakkebord, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bakkebord, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bakkebord, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Barbord/anretterbord med hjul fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Billed med ramme fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bordlampe med planteskål fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bordlampe, Guldbelagt fod fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bordlampe, Messingfod fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Bordlampe, Terrazzo-look fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L33 x H12 x B18 cm. Stor: L43,5 x H15 x B21,5 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Nordic, Displayboks, Jern fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Etagere, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Hylde med 3 hylder, Jern fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Hylde, Natur, Kejsertræ fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Nordic, Høj opbevaringskurv, Jern fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Høj opbevaringskurv, Jern fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Kande, Stentøj keramik fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Kande, Stentøj keramik fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Konsolbord, Jern fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Denne flotte osteklokke er en del af Nordic-serien fra Bloomingville. Osteklokken kommer med en solid og smuk marmorbund i de fineste nuancer og en elegant glaskuppel. Benyt den til servering af de lækreste oste, kager eller brød eller lad den indgå som e

Læs mere »

Her ses Nordic, Pendel, 5-pærer fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Pendel, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Pendel, Glas fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Pendel, Jern, Gummitræ fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Plaid, Akryl fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Plaid, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Pude med fyld, Bomuld, Polyester fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Pude med fyld, Ruskind fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Pude med fyld, Ruskind fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Pude, Fåreskind fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Puf med lille hank, Polyester fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Puf, Polyester, Børneværelset fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Puf, Polyester, Børneværelset fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Ramme, PVC fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Sengetæppe, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Serveringsfad, Stentøj keramik fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Sidebord, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Skind, Fåreskind fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Skind, Mongolsk lammeskind fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Skind, Tibetansk lammeskind fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Sofabord, Jern, Glas fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Nordic, Stempel kande, Rustfrit stål fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Sædepude, Mongolsk lammeskind fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Nordic, Taburet, Bomuld, Egetræ fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Taburet, Bred variant, Polyester fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Taburet, Egetræ, Polyester fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Taburet, Simpel, Polyester, Metal fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Tæppe med blomst-motiv, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Tæppe med fugle-motiv, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Tæppe, Granfarvet, Jute fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Tæppe, Polyester, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Tæppe, Polyester, Bomuld, Rundt fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Tæppe, Uld, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Tæppe, Uld, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Udstillingsskab, Glas fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Vase, Aluminium fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Vase, Glas fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Væglampe, Glas, Jern fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic, Væglampe, Glas, Jern fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nordic,Tæppe, Bomuld fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nuam, Dukkeseng, Natur, Bankuan Grass fra Nuam-serien fra brandet Bloomingville.

Nusseklud, Blå, Polyester
Pris: 159,20  
Læs mere »

Nusseklud, Blå, Polyester fra Bloomingville H40xW27 cm 100% Poyester, Filling: 100% Polyester

Nusseklud, Grå, Bomuld
Pris: 143,20  
Læs mere »

Nusseklud, Grå, Bomuld fra Bloomingville OEKOTEX certified comfort blanket in 100% soft cotton, which is available in grey or rose version Made in soft color tones and perfect for new borns. L30xH36 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Nusseklud, Rosa, Bomuld
Pris: 179,00  
Læs mere »

Nusseklud, Rosa, Bomuld fra Bloomingville OEKOTEX certifiet comfort blanket in 100% soft cotton, which is available in grey or rose version. Made in soft color tones and perfect for new borns. L30xH36 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Nusseklud, Rosa, Polyester
Pris: 199,00  
Læs mere »

Nusseklud, Rosa, Polyester fra Bloomingville H40xW27 cm 100% Poyester, Filling: 100% Polyester

Læs mere »

Her ses Nøddeknækkeren, Lille variant (sæt af 6 stk.) fra Nøddeknækkeren-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Nøddeknækkeren, Stor variant (sæt af 2 stk.) fra Nøddeknækkeren-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Olie Lampe, Rustfrit stål, Messing fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Opbevarings Kurv, Grå, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevarings Kurv, Grå, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevarings Kurv, Hvid, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevarings Kurv, Lilla, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevarings Kurv, Rosa, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevarings Kurv, Rosa, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringskasse m/Hjul, Brun, Kejsertræ fra Bloomingville L50xH31xW35 cm Paulownia wood, MDF

Læs mere »

Opbevaringskasse, Blå, Poppel fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringskasse, Grå, Karton fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringskasse, Grøn, Papir fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringskasse, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville Størrelse: L80xH10xB22 cm

Læs mere »

Opbevaringspose, Hvid, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringspose, Natur, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringspose, Natur, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringspose, Natur, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringsæske m/Låg, Blå, Karton fra Bloomingville

Læs mere »

Opbevaringsæske m/Låg, Grå, Krydsfiner fra Bloomingville L18xH21xW12 cm Plywood, MDF, Iron

Læs mere »

Her ses Ornament, Fjer (sæt af 4 stk.) fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ornament, Julepynt, Papir (sæt af 4 stk.) fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Otto, Skab, Natur, Rattan fra Otto-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Owen, Spisebord, Natur, Egetræ fra Owen-serien fra brandet Bloomingville.

Papirspose, Hvid, Papir
Pris: 13,00  
Læs mere »

Papirspose, Hvid, Papir fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Pedro, Bænk, Natur, Egetræ fra Pedro-serien fra brandet Bloomingville. Inkl. pude

Læs mere »

Her ses Pendel, Bambus, Jern fra brandet Bloomingville.

Pendel, Grøn, Papir
Pris: 189,00  
Læs mere »

Pendel, Grøn, Papir fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Pendel, Jern fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Pendel, Jern fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Pendel, Messing, Glas fra brandet Bloomingville.

Pendel, Rosa, Metal
Pris: 499,00  
Læs mere »

Pendel, Rosa, Metal fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Petra, Puf, Brun, Polyester fra Petra-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Petra, Sofa, Brun, Polyester fra Petra-serien fra brandet Bloomingville.

Plaid, Grå, Bomuld
Pris: 499,00  
Læs mere »

Plaid, Grå, Bomuld fra Bloomingville L110xW80 cm 100% Cotton

Plaid, Grå, Bomuld
Pris: 303,20  
Læs mere »

Plaid, Grå, Bomuld fra Bloomingville L100xW80 cm 100% Cotton

Læs mere »

Plaid, Gul, Genanvendt Bomuld fra Bloomingville L160xH1xW130 cm 64%Cotton,21%Polyester,6%Acrylic,6%Rayon,3%OF

Plaid, Natur, Bomuld
Pris: 319,20  
Læs mere »

Plaid, Natur, Bomuld fra Bloomingville Reversable knited throw in 100% Cotton Oekotex with a cute forrest pattern. Just perfect for the kids L81xH97 cm 100% Cotton Oekotex

Plaid, Natur, Bomuld
Pris: 319,20  
Læs mere »

Plaid, Natur, Bomuld fra Bloomingville L100xW80 cm 100% Cotton

Plaid, Natur, Bomuld
Pris: 319,20  
Læs mere »

Plaid, Natur, Bomuld fra Bloomingville L100xW80 cm 100% Cotton

Plaid, Rosa, Bomuld
Pris: 303,20  
Læs mere »

Plaid, Rosa, Bomuld fra Bloomingville L100xW80 cm 100% Cotton

Læs mere »

Plaid, Rosa, Genanvendt Bomuld fra Bloomingville L160xW130 cm 56% Cotton, 22% Polyester, 13% Acrylic, 9% OF

Plakat, Blå, Papir
Pris: 65,00  
Læs mere »

Plakat, Blå, Papir fra Bloomingville

Plakat, Brun, Papir
Pris: 65,00  
Læs mere »

Plakat, Brun, Papir fra Bloomingville

Plakat, Grå, Papir
Pris: 85,00  
Læs mere »

Plakat, Grå, Papir fra Bloomingville

Plakat, Grå, Papir
Pris: 65,00  
Læs mere »

Plakat, Grå, Papir fra Bloomingville

Plakat, Grå, Papir
Pris: 65,00  
Læs mere »

Plakat, Grå, Papir fra Bloomingville

Plakat, Lilla, Papir
Pris: 65,00  
Læs mere »

Plakat, Lilla, Papir fra Bloomingville

Plakat, Rosa, Papir
Pris: 69,00  
Læs mere »

Plakat, Rosa, Papir fra Bloomingville

Plakat, Rosa, Papir
Pris: 65,00  
Læs mere »

Plakat, Rosa, Papir fra Bloomingville

Plakat, Sort, Papir
Pris: 65,00  
Læs mere »

Plakat, Sort, Papir fra Bloomingville

Platte, Blå, Keramik
Pris: 239,20  
Læs mere »

Platte, Blå, Keramik fra Bloomingville 10xH0,5/14xH0,5/16xH0,5 cm, Set of 3 Stoneware

Play Mat, Natur, Bomuld
Pris: 399,20  
Læs mere »

Play Mat, Natur, Bomuld fra Bloomingville Ultra soft OEKO-TEX© reversible playmat in bown solid color on one side and printed with giraffe motifs on the other. L100xH77 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Læs mere »

Play Set, Sewing Kit, Blå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Plysdyr “Kanin”, Blå, Polyester fra Bloomingville H40xW25 cm 100% Poyester, Filling: 100% Polyester

Læs mere »

Princess Tallerken, Rosa, Stentøj fra Bloomingville

Pude, Blå, Bomuld
Pris: 343,20  
Læs mere »

Pude, Blå, Bomuld fra Bloomingville Blue OEKO-TEX© cushion in cotton with embroidered squirrel. Just perfect for the small ones. L45xH45 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Pude, Grå, Bomuld
Pris: 343,20  
Læs mere »

Pude, Grå, Bomuld fra Bloomingville OEKO-TEX© exclusively knitted cushion, that will be just perfect in any kids room L45xH45 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Pude, Grå, Bomuld
Pris: 319,20  
Læs mere »

Pude, Grå, Bomuld fra Bloomingville L60xW30 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Pude, Grøn, Bomuld
Pris: 215,20  
Læs mere »

Pude, Grøn, Bomuld fra Bloomingville Green OEKO-TEX© cushion in 100% cotton with embroidered squirrel. Just perfect for the small ones. 33 cm 100% Cotton, Filling: 100% Polyester

Pude, Hvid, Bomuld
Pris: 449,00  
Læs mere »

Pude, Hvid, Bomuld fra Bloomingville

Pude, Hvid, Bomuld
Pris: 249,00  
Læs mere »

Pude, Hvid, Bomuld fra Bloomingville

Pude, Multi farvet, Bomuld
Pris: 399,20  
Læs mere »

Pude, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L70xW40 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Pude, Multi farvet, Bomuld
Pris: 343,20  
Læs mere »

Pude, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville Rounded multi color cushion in cotton. It is OEKO-TEX© certified and will spice up any kids room 50 cm 83% Cotton, 12% Polyester, 5% Rayon, Filling: 100P

Pude, Multi farvet, Bomuld
Pris: 239,20  
Læs mere »

Pude, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L40xW40 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Pude, Natur, Bomuld
Pris: 319,20  
Læs mere »

Pude, Natur, Bomuld fra Bloomingville L45xW45 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Pude, Rosa, Bomuld
Pris: 269,00  
Læs mere »

Pude, Rosa, Bomuld fra Bloomingville Rose OEKO-TEX© cushion in 100% cotton with embroidered flowers. Just perfect for the small ones. 33 cm 100% Cotton, Filling: 100% Polyester

Læs mere »

Enkelt og flot puf fra Bloomingville. Puffen er fremstillet i polyester og en skøn rosa farve.

Puf, Grå, Bomuld
Pris: 679,20  
Læs mere »

Puf, Grå, Bomuld fra Bloomingville L38xH38xW38 cm 100% Cotton, Filling: 100% Polystyrene

Puf, Gul, Bomuld
Pris: 1.039,20  
Læs mere »

Puf, Gul, Bomuld fra Bloomingville 40xH35 cm 100% Cotton, Filling: 100% Polystyrene

Puf, Hvid, Polyester
Pris: 559,20  
Læs mere »

Puf, Hvid, Polyester fra Bloomingville This wonderful piece can be added to any room for a quick extra seat. It can also be the perfect seat at a vanity table and be stored completely underneath and out of the way. It also doubles as storage so an extra

Puf, Multi farvet, Bomuld
Pris: 849,00  
Læs mere »

Puf, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville 45xH20 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Puf, Multi farvet, Viskose
Pris: 975,00  
Læs mere »

Puf, Multi farvet, Viskose fra Bloomingville Multi-color pouf in viscose – just perfect in the living room for a warm cozy feeling 61xH50 cm 52% Polyester, 48% Viscose, Filling: 100% Polyeste

Puf, Rosa, Polyester
Pris: 559,20  
Læs mere »

Puf, Rosa, Polyester fra Bloomingville This wonderful piece can be added to any room for a quick extra seat. It can also be the perfect seat at a vanity table and be stored completely underneath and out of the way. It also doubles as storage so an extra

Læs mere »

Puslespil m/Knopper, Blå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Puslespil m/Knopper, Rosa, Krydsfiner fra Bloomingville

Puslespil med bjørne
Pris: 22,50  
Læs mere »

Den sødeste puslespil med bjørne fra Bloomingville. Bjørnene er så søde når de krammer, og puslespillet er skåret efter deres runde bjørnekroppe. Mål 15,1 x 15,3 x 1,5 cm.

Læs mere »

Puslespil, Multi farvet, Krydsfiner fra Bloomingville L28xH2xW20 cm Plywood

Læs mere »

Her ses Qasim, Væglampe, Sort, Metal fra Qasim-serien fra brandet Bloomingville. USB-port

Ramme, Hvid, Fyr
Pris: 159,20  
Læs mere »

Ramme, Hvid, Fyr fra Bloomingville L32xH42xW1 cm Pine, Plexiglass

Ramme, Hvid, Fyr
Pris: 159,20  
Læs mere »

Ramme, Hvid, Fyr fra Bloomingville White pinewood frame with plexiglas. Just perfect for any kids room L32xH42xW1 cm Pine, Plexiglass

Ramme, Hvid, Fyr
Pris: 159,20  
Læs mere »

Ramme, Hvid, Fyr fra Bloomingville White pinewood frame with plexiglas. Just perfect for any kids room L32xH42xW1 cm Pine, Plexiglass

Ramme, Hvid, MDF
Pris: 269,00  
Læs mere »

Ramme, Hvid, MDF fra Bloomingville L45xH65xW2 cm MDF, PVC

Ramme, Natur, Kejsertræ
Pris: 199,00  
Læs mere »

Ramme, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Ramme, Natur, MDF
Pris: 199,20  
Læs mere »

Ramme, Natur, MDF fra Bloomingville L55xH75xW2 cm MDF, PVC

Ramme, Natur, MDF
Pris: 199,20  
Læs mere »

Ramme, Natur, MDF fra Bloomingville L45xH65 cm MDF, PVC, Paper

Ramme, Sort, Fyr
Pris: 319,20  
Læs mere »

Ramme, Sort, Fyr fra Bloomingville Black pinewood frame with plexiglas. Just perfect for any kids room L52xH72xW1 cm Pine, Plexiglass

Ramme, Sort, Kejsertræ
Pris: 55,00  
Læs mere »

Ramme, Sort, Kejsertræ fra Bloomingville

Ramme, Sort, MDF
Pris: 87,20  
Læs mere »

Ramme, Sort, MDF fra Bloomingville L35xH45xW2 cm MDF, PVC

Rangle, Brun, Bomuld
Pris: 143,20  
Læs mere »

Rangle, Brun, Bomuld fra Bloomingville Soft and cute rattle in a giraffe shape for newborns. Made from cotton and is 100% OEKO-TEX© friendly. May be used from age +0. L10xH21xW4 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Læs mere »

Rangle, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L8xH16xW5 cm, Set of 2 Cotton, Polyester, Beech Wood

Rangle, Multi-color, Bomuld
Pris: 119,20  
Læs mere »

Rangle, Multi-color, Bomuld fra Bloomingville Give a small child a rattle and watch the smiles grow as they create their own music. A soft, knit rattle is ideal because it will not hurt as they hit their head or leg while happily shaking it in every dire

Læs mere »

Spisebord fra Bloomingville i sortmalet egetræ som er 4 cm tyk. Mål. Længde 200 x Højde 78 x Bredde 99 cm

Læs mere »

Raw bænken har et pænt, minimalistisk design og er et fint rustikt indslag til dit hjem. Bænken er en del af COZY serien fra brandet Creative Collective, hvor danske Bloomingville også hører ind under. Selve bænken består af mørkt egetræ og har fire ben i

Læs mere »

Raw er uden tvivl et spisebord der lever op til sit navn, da designet har et lidt råt og industrielt udtryk som vil passe godt ind i en skandinavisk indretningsstil. Spisebordet er designet af Creative Collection, som bl.a. også har Bloomingville ind unde

Læs mere »

Her ses Roberta, Puf, Brun, Polyester fra Roberta-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Rosamaj, Kurv m/Låg, Sort, Pandan fra Rosamaj-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Fin, rund keramikknage fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Kombinér knagerne på kryds og tværs af farver for at skabe et personligt udtryk. Mål Ø: 4 cm. Fremstillet af keram

Læs mere »

Fin, rund keramikknage fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Kombinér knagerne på kryds og tværs af farver for at skabe et personligt udtryk. Mål Ø: 4 cm. Fremstillet af keram

Læs mere »

Fin, rund keramikknage fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Kombinér knagerne på kryds og tværs af farver for at skabe et personligt udtryk. Mål Ø: 4 cm. Fremstillet af keram

Læs mere »

Fin, rund keramikknage fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Kombinér knagerne på kryds og tværs af farver for at skabe et personligt udtryk. Mål Ø: 4 cm. Fremstillet af keram

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Sandrine, Serveringsfad, Grå, Stentøj fra Sandrine-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Sandrine, Serveringsskål, Blå, Stentøj fra Sandrine-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Sandrine, Serveringsskål, Grå, Stentøj fra Sandrine-serien fra brandet Bloomingville.

Sengehimmel, Natur, Bomuld
Pris: 959,20  
Læs mere »

Sengehimmel, Natur, Bomuld fra Bloomingville 50xH275 cm Cotton, Iron

Læs mere »

Her ses Sengetæppe, Polyester fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Sephia, Købmands Butik, Natur, Krydsfiner fra Sephia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Sergio, Bordlampe, Brun, Terrakotta fra Sergio-serien fra brandet Bloomingville.

Serviet, Blå, Papir
Pris: 25,00  
Læs mere »

Serviet, Blå, Papir fra Bloomingville

Serviet, Hvid, Papir
Pris: 29,00  
Læs mere »

Serviet, Hvid, Papir fra Bloomingville

Serviet, Hvid, Papir
Pris: 25,00  
Læs mere »

Serviet, Hvid, Papir fra Bloomingville

Serviet, Hvid, Papir
Pris: 29,00  
Læs mere »

Serviet, Hvid, Papir fra Bloomingville

Serviet, Hvid, Papir
Pris: 25,00  
Læs mere »

Serviet, Hvid, Papir fra Bloomingville

Serviet, Rosa, Papir
Pris: 25,00  
Læs mere »

Serviet, Rosa, Papir fra Bloomingville

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Bænk fra Bloomingville i metal Mål. L102xH27xB36,5 cm

Læs mere »

Her ses Shiva, Pendel, Natur, Bambus fra Shiva-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Simra, Bordlampe, Guld, Metal fra Simra-serien fra brandet Bloomingville.

Skilt, Blå, MDF
Pris: 179,00  
Læs mere »

Skilt, Blå, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Skraldespand, Metal fra brandet Bloomingville.

Skål, Blå, Stentøj
Pris: 45,00  
Læs mere »

Skål, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Sofa, Natur, Bambus
Pris: 1.039,20  
Læs mere »

Sofa, Natur, Bambus fra Bloomingville L61xH53xW30 cm Bamboo

Læs mere »

Lille: Ø51 x H40 cm.Mellem: Ø61 x H44 cm.Stor: Ø71 x H46 cm.Variationer kan forekomme på grund af materialer. Bordpladestørrelse: 51, 61, 71cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Soft Toy, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L200xW7,5 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Læs mere »

Soft Toy, Multi farvet, Hør fra Bloomingville Soft toy in shape of a boy and his dog. Delivered in a gift box making it perfect as a present L37xH37xW13 cm, Set of 2 100% Linen, Filling: 100% Polyester

Læs mere »

Soft Toy, Multi farvet, Polyester fra Bloomingville Soft reversable bag with a dog for hours of play. Just perfect to bring along anywhere. L28xH15xW5 cm 70% Polyester, 30% Cotton

Soft Toy, Orange, Bomuld
Pris: 319,20  
Læs mere »

Soft Toy, Orange, Bomuld fra Bloomingville L30xW30 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

”Sole” er en loungestol der er beregnet til udendørsbrug. Det er en perfekt tilføjelse til terrassen da designet er lyst og ser flot rustikt ud. Selve stolens skelet er lavet af bambus der er holdt i den fine, gyldne naturfarve og som er enormt populæ

Læs mere »

Her ses Sora, Pendel, Sort, Bambus fra Sora-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Space Service, Blå, Stentøj fra Bloomingville Tableware made in stoneware with illustrations of rockets and astronauts. It is a set of 3 and is a perfect gift idea. C:7xH7/B:11,5xH6,5/P:21 cm, Set of 3 Stoneware

Sparebøsse, Hvid, Stentøj
Pris: 135,20  
Læs mere »

Sparebøsse, Hvid, Stentøj fra Bloomingville L17xH18xW8 cm Stoneware

Sparebøsse, Rød, MDF
Pris: 111,20  
Læs mere »

Sparebøsse, Rød, MDF fra Bloomingville Place the decorative fire truck on a shelf where it also secretly acts as a money bank. L16xH9,5xW6,5 cm MDF, Silicone

Læs mere »

Sparebøsse, Sort, Keramik fra Bloomingville

Spejl, Natur, Sukkerør
Pris: 439,20  
Læs mere »

Spejl, Natur, Sukkerør fra Bloomingville A decorative mirror in cane that looks like a bunny and is just perfect for the kids room. L33xH48xW2,5 cm Cane, Glass

Stol, Natur, Bambus
Pris: 499,00  
Læs mere »

Stol, Natur, Bambus fra Bloomingville L32xH52xW32 cm Bamboo

Læs mere »

Storm Kids Sengetøj, Dyne/Hovedpude, Grå, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Storm Kids Sengetøj, Dyne/Hovedpude, Grå, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Storm Kids Sengetøj, Dyne/Hovedpude, Grå, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Strikket Legetøj, Natur, Bomuld fra Bloomingville L56xH28 cm 50% Cotton, 50% Polyester

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Superhero Tallerken, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Sættekasser, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Læs mere »

Sættekasser, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Taburet, Natur, Banana Palm Bark fra Bloomingville The seat on this children stool is made from banana palms, and the legs from rattan. It is very stable and fits into any kids room perfectly. 32,5xH32 cm Banana Palm Bark, Rattan

Taburet, Natur, Bøg
Pris: 1.199,20  
Læs mere »

Taburet, Natur, Bøg fra Bloomingville L39xH30xW28 cm Beech

Tallerken, Blå, Stentøj
Pris: 75,00  
Læs mere »

Tallerken, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Tallerken, Rosa, Stentøj
Pris: 75,00  
Læs mere »

Tallerken, Rosa, Stentøj fra Bloomingville

Tallerken, Sort, Stentøj
Pris: 75,00  
Læs mere »

Tallerken, Sort, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Tammy, Taburet, Natur, Polyester fra Tammy-serien fra brandet Bloomingville.

Tape, Blå, Papir
Pris: 69,00  
Læs mere »

Tape, Blå, Papir fra Bloomingville

Tape, Blå, Papir
Pris: 69,00  
Læs mere »

Tape, Blå, Papir fra Bloomingville

Tape, Multi farvet, Papir
Pris: 69,00