Bloomingville

I år 2020 kunne den danske møbel- og designvirksomhed fejre 20års jubilæum. Dette blev markeret med attraktive udsalgskampagner og lanceringen af helt nye varer til sortimentet. Designfilosofien hos den danske møbelsucces handler om at producere tilbehør og interiør med respekt for de danske og nordiske tendenser.

Der tages afsæt i tidens modetrends, og disse strømninger omsættes på fineste vis til uforgængelige og tidløse designs hos Bloomingville.

Sådan blev virksomheden skabt

Det er den danske, kreative designer, Betina Stampe Bloomingville, der står bag virksomheden, der er opkaldt efter det unikke efternavn. Firmaet blev etableret tilbage i år 2000 og har siden vokset sig stor. I dag har møbelvirksomheden opnået international succes, og den hører til det amerikanske Regent Holding Selskab.

Denne tilknytning har skabt grobund for, at møbel- og indretningsvirksomheden har fået skabt sig global anerkendelse.

Det var i 2016, at virksomhedens produkter for første gang blev lanceret på det amerikanske marked. Virksomheden opnåede endnu flere salgsmuligheder, da det overtog brandet ”Creative Coop” fra Regent Holdning. Hermed blev dørene åbnet til det europæiske marked.

I dag findes der millioner af Bloomingville produkter i boliger i flere lande i Europa og ikke mindst i USA.

Virksomheden er konstant i vækst og udvikling og lancerer hvert år 4 hovedkollektioner og 2 minikollektioner.

Tidløse designs med et personligt touch

Det er den nordiske arv og DNA, der er kendetegnende for alle produkter i Bloomingvilles store sortiment. Du finder dekorationsgenstande og interiør til hjemmet, som er lavet i slidstærke og velkendte materialer såsom krystalglas, bomuld, hør, træ, stentøj og metal.

Hvert et produkt er skabt til at bringe liv, elegance og sjæl ind i din bolig. Det gælder både produkterne til badeværelset, stuen, kontoret og soveværelset.  

Det skønne ved de mange kollektioner er, at selvom de varierer i udtryk, så er den grundlæggende stil den samme. Dette gør, at du kan blive ved med at indrette og dekorere dit hjem med produkter fra den danskgrundlagte virksomhed.

Skulle du på et tidspunkt ændre indretningsstil, kan du fortsat få glæde af dit interiør og tilbehør, da det kan mixes og matches, så det komplimenterer dine ønsker.

Skab liv i hjemmet med Bloomingville lamper

I mange hjem er det de enestående og stilfulde lamper, der sætter prikken over i’et i indretningen. Der er tænkt over hver en detalje i udformning og udviklingen af hvert et belysningsprodukt. Det vil sige, at mens loftslamperne er skabt til at give den optimale rumbelysning, er væg- og gulvlamperne lavet til at give et afdæmpet og roligt skær.

Lamperne skiller sig designmæssigt ud fra mængden af andre højkvalitetslamper på det danske og nordiske marked. De smukke glaslamper hører til kundefavoritterne. Du kan blandt andet vælge belysning med ornamenteret glas, der skaber et funklende skær i rummet.

Du slipper for det hvide og ’kolde’ lys, når du vælger højkvalitetslamper i let, farvet glas. Det er med til at give en hjemlig og personlig stemning i boligen.

Derfor er Bloomingville blevet en kæmpe succes

Det er kombinationen af unikke designs, brugen af højkvalitetsmateriale og de imponerende, budgetvenlige priser, der har ført til virksomhedens succes på tværs af landegrænser og kontinenter.

De mange produkter sælges til attraktive priser, som ligger under det niveau, du finder hos andre populære designervirksomheder.

De lave priser gør det muligt for enhver person uanset livsform, økonomisk budget og stilmæssige præferencer at få glæde af de mange kvalitetsprodukter.

Derudover kan prisniveauet udnyttes til køb af gaver til familie og venner, som går op i indretning og bolig.

Har du en søn eller datter, der er på vej til at flytte hjemmefra, er det oplagt at købe Bloomingville vaser, kopper og tallerkener. Det unge menneske får langt mere udstyr og tilbehør for pengene, end det ville være muligt ved at købe udstyr fra andre møbel- og indretningsvirksomheder.

Tilbehør og dekorationsgenstande der matcher enhver bolig

Kopper i bambus, vaser i stentøj, kurve i flet, puder og tæpper i bomuld, møbler i miljøvenligt træ, sæbedispenser i metal. Muligheder er så godt som uendelige, når du undersøger det smagfulde og betagende udvalg af tilbehør til ethvert rum i hjemmet.

Det er kun de bedste og mest slidstærke materialer, der er anvendt til fremstillingen af de uundværlige genstande, som vi hver dag gør brug af.

Du kan sammensætte din helt egen boligstil ved at håndplukke de designs og produkter, som matcher dine behov og dine stilmæssige ønsker.

Det er ikke kun standardprodukter, du kan gå på opdagelse iblandt. Bloomingville designer også julepynt og tilbehør til decembers mange traditioner. Mangler du den mest elegante og eksklusive julestjerne, kan du finde den i udvalget hos virksomheden. Som det også er tilfældet med mange af de andre produkter, kan du vælge mellem forskellige looks på julestjernerne. Det kan være en model med enten sølv- eller guldlook, der kan somme til at pryde dit juletræ i år.

Legetøj i slidstærke og sunde materialer

Iblandt de nyeste kollektioner findes trælegetøjet, de søde gyngeheste og fødselsdagstogene. Det er produkter, som er nøje skabt og designet til at stimulere børnenes fantasi og bringe glæde og smil hos både store og små.

Når du vil have udstyr og tilbehør til din søn eller datter, der er lavet i træ som basismateriale, skal du sørge for at vælge produkter, der er lavet af miljøvenligt træ. Bloomingville fremstiller deres varer med sundt træ, så du med ro i maven kan lade dit barnebarn, din nevø eller dit eget barn få skønne oplevelser med at vugge på gyngehesten eller lege med trælegetøjet.

Køb Bloomingville borde, tæpper og tilbehør online eller hos din boligforretning

På grund af den globale udbredelse kan du købe alle de elskede og populære produkter fra Bloomingville på nettet. Du kan handle hos fabrikantens egen webshop, hvor du også får anledning til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Herved bliver du iblandt de første kunder i verden, der får nyheder om de kommende hoved- og minikollektioner.

Derudover finder du både Bloomingville møbler og tilbehør i fysiske boligbutikker samt andre webshops, der også handler med brugskunst og designervarer.

I løbet af året sættes der løbende en række af produkterne i det mangfoldige sortiment på udsalg. Når du handler dine nordiskdesignede varer på tilbud, får du samme høje kvalitet på både interiør og dekorationsgenstande, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris.

Spændende produkter fra Bloomingville

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Abas, Krukke m/Låg, Rustfri Stål fra Abas-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Abbie sidebordet kommer i en varm farve med en top lavet af egefiner og mulighed for at give ekstra opbevaring indeni.

Læs mere »

Her ses Abelone, Bænk, Mangotræ fra Abelone-serien fra brandet Bloomingville. Blødt tæt låg

Læs mere »

Her ses Abelone, Bænk, Mangotræ fra Abelone-serien fra brandet Bloomingville. Blødt tæt låg

Læs mere »

Abigail Mirror fra Bloomingville er et spektakulært stykke med organiske og snoede former. Spejlet er perfekt til en hall eller til at forstørre et rum. Messingmetalkanterne giver et afslappet, men alligevel sofistikeret touch.

Læs mere »

Abigail Mirror fra Bloomingville er et spektakulært stykke med organiske og snoede former. Spejlet er perfekt til en hall eller til at forstørre et rum. Messingmetalkanterne giver et afslappet, men alligevel sofistikeret touch.

Læs mere »

Her ses Abo, Skind, Lammeskind fra Abo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Abo, Skind, Lammeskind fra Abo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Abriella Rug fra Bloomingville er et smukt vævet tæppe lavet af jute. Tæppet har et geometrisk diamantmønster i orange over sin naturlige farve, og frynser i begge ender. Dens berøring er så behagelig, at du altid vil gå barfodet på den.Vævet

Læs mere »

Aby Rug fra Bloomingville er et diskret og elegant jute tæppe med sorte geometriske mønstre. Tæppernes behagelige stof giver dig lyst til at være barfodet hele dagen.Vævet

Læs mere »

Ace lysestage fra Bloomingville er en elegant lysestage lavet af messing

Læs mere »

Her ses Acen, Tæppe, Søgræs fra Acen-serien fra brandet Bloomingville. Vævet

Læs mere »

Aciano tæppet fra Bloomingville er et smukt vævet tæppe lavet af bomuld og andre fibre. Tæppet har et meget stilrent design, som er opbygget af to lodrette striber i grå og naturfarve, krydset af gule fibre, der ender i frynser. Det vil være en sand fornø

Læs mere »

Aco Rug fra Bloomingville er et smukt rektangulært tæppe med et geometrisk design i sort. Tæppet er lavet af bomuld, og dets elegante æstetik bringer varme til hjemmegulvet.Vævet

Læs mere »

Acton tæppet fra Bloomingville er et vidunderligt tæppe, der bringer varme til rummet. Tæppet er lavet af bomuld og dets sort-hvide geometriske design har en cirkulær form, hvilket gør dette tæppe til et tidløst tilbehør.Tuftet

Læs mere »

Adalina-dekorationen fra Bloomingville er en delikat hvid polyresin-statue, der forestiller en pige, der sidder med krydsben og laver yoga. Det er en helt speciel dekoration med en ru overflade, som du nemt kan kombinere med anden indretning.

Læs mere »

Adalina-dekorationen fra Bloomingville er en delikat hvid polyresin-statue, der forestiller en pige, der sidder med krydsben og laver yoga. Det er en helt speciel dekoration med en ru overflade, som du nemt kan kombinere med anden indretning.

Læs mere »

Her ses Adar, Pendel, Glas fra Adar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Addo Rug fra Bloomingville er et spektakulært tæppe, der smukt kombinerer to nuancer af grå. Tæppet er lavet af bomuld og andre fibre og er et meget blødt tæppe med et flot geometrisk mønster. Dens lyse farver vil nemt kombineres med de andre møbler i dit

Læs mere »

Her ses Adea, Pude, Bomuld fra Adea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Adee, Deko, Marmor fra Adee-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Adee Decoration af Bloomingville er en spektakulær hvid marmorskulptur, der repræsenterer sammenflettede ringe. Det er et meget attraktivt stykke, der også får dig til at tænke. Denne dekoration er uden tvivl et rigtigt blikfang.

Læs mere »

Overfladen er lavet manuelt, og farvevariationer vil forekomme.

Læs mere »

Overfladen er lavet manuelt, og farvevariationer vil forekomme.

Læs mere »

Overfladen er lavet manuelt, og farvevariationer vil forekomme.

Læs mere »

Her ses Adelina, Sidebord, Metal fra Adelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Adeline, Pude, Bomuld fra Adeline-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Aden, Bakkebord, Natur, Bambus fra Aden-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Adora juletræet fra Bloomingville er lavet af plastik og har en fantastisk størrelse og ville passe ind i næsten alle hjem. Træet er grønt og har et enkelt design, og kan pyntes med nogle smukke ornamenter eller lys.

Læs mere »

Variationer kan forekomme, fordi det er håndlavet og genvundet træ.

Læs mere »

Her ses Aime, Krus, Grøn, Stentøj, sæt á 2 stk. fra Aime-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Akin, Tæppe, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Akon Ornament fra Bloomingville er et sæt med 3 smukke håndlavede rattanklokker i forskellige størrelser. De naturfarvede klokker er en ideel juletræsdekoration eller bare at bruge dem på hylden eller i vindueskarmen.

Læs mere »

Alav Tree Rug fra Bloomingville er en fantastisk tilføjelse til dit hjem. Tæppet har en naturfarve med røde mønstre af turtelduer

Læs mere »

The Alek Ornaments fra Bloomingville er et sæt af 2 søde nøddeknækkere, der rider på heste. Ornamenterne er lavet af træ og malet i lys rød

Læs mere »

Her ses Alf, Foderbræt, Rattan fra Alf-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Alli, Ske, Teaktræ fra Alli-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Alva, Champagneglas, Klar, Glas fra Alva-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Alva, Champagneglas, Klar, Glas fra Alva-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Alva, Cocktailglas, Klar, Glas fra Alva-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Alva, Drikkeglas, Klar, Glas fra Alva-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Læs mere »

Amira er en loungestol der hører ind under ”NORDIC”-serien fra det danske brand Bloomingville. Loungestolen er en perfekt tilføjelse til f.eks. terrassen hvor den både er komfortabel og super dekorativ. Stolen er lavet af rattan der er holdt i den fin

Læs mere »

Amira er en loungestol der hører ind under ”NORDIC”-serien fra det danske brand Bloomingville. Loungestolen er en perfekt tilføjelse til f.eks. terrassen hvor den både er komfortabel og super dekorativ. Stolen er lavet af rattan der er holdt i den fin

Læs mere »

Her ses Animal, friends, Doll, Bomuld fra Animal friends-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Annegrethe, Bordlampe, Alabast fra Annegrethe-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anora, Drikkeglas, Glas fra Anora-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anora, Kande, Glas fra Anora-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anou, Sidebord, Marmor fra Anou-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anouk, Krukke m/Låg, Glas fra Anouk-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anouk, Krukke m/Låg, Glas fra Anouk-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Brødkurv i rattan – et musthave i ethvert køkken

Læs mere »

Her ses April, Skål, Stentøj fra April-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Arch, Bøjle, Rattan fra Arch-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Arch, Bøjle, Rattan fra Arch-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Arissa, Champagnekøler, Aluminium fra Arissa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Arnel, Urtepotteskjuler, Keramik fra Arnel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Aronas, Peberkværn, Gummitræ fra Aronas-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Artan, Vase, Stentøj fra Artan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Artem, Vase, Glas fra Artem-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Asali, Champagneglas, Klar, Glas, sæt á 4 stk. fra Asali-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Assie, Urtepotteskjuler, Stentøj fra Assie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Astrid, Champagneglas, Klar, Glas fra Astrid-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Atija, Vase, glas fra Atija-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Aura, Kop, Porcelæn fra Aura-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Avelin, Ske, Horn fra Avelin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Avin, Legetøjsbil fra Avin-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Ayah, Sidebord, Gul, Metal fra Ayah-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ayah, Sidebord, Gul, Metal fra Ayah-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Aysia, Daybed, Læder fra Aysia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Naturligt materiale, så der kan forekomme farvevariationer

Læs mere »

Naturligt materiale, så der kan forekomme farvevariationer

Læs mere »

Naturligt materiale, så der kan forekomme farvevariationer

Læs mere »

Her ses Baal, Taburet, Rattan fra Baal-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Baele, Pendel, Glas fra Baele-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Bahoz, Legetøj, Køkkensæt fra Bahoz-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Dekorationsvase af stentøj til tørrede blomster i en smuk sløjfeglasur. Det er et kunstværk, så udstil det alene eller sammen med andet boligtilbehør for at fuldende looket.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer

Læs mere »

Her ses Balduin, Deko Vase fra Balduin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Baldur Bookend fra Bloomingville er et smukt sæt af to skulpturer, der sikrer, at dine bøger er perfekt placeret og ikke falder. Bogstøtten er lavet af grå polyresin, hvor hvert stykke simulerer et stammeansigt, der ser sidelæns.

Læs mere »

Deco vase af stentøj til tørrede blomster eller som udstillingsstykke. Den har en meget smuk grøn glasur, der passer rigtig godt indPå grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme.

Læs mere »

Grå dekorationsvase til tørret blomst – et meget flot udstillingsstykke i papirmache.Denne vare er kun til pynt. Fyld ikke med vand.

Læs mere »

Her ses Barba, Kurv fra Barba-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Barney reolen fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan Grass og i en flot naturfarve. Reolen har form som en krabbe, som vil bringe glæde til alle børn, der kan lide at organisere deres legetøj. Hæng den på væggen eller stil den ved skrivebordet.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Barry, Plaid, bomuld fra Barry-serien fra brandet Bloomingville. Vævet

Læs mere »

Her ses Batin, Lysestage, Glas fra Batin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Bea, Citruspresser, Stentøj fra Bea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bea-kanden fra Bloomingville er lavet af stentøj med en knitrende glasur. Det er blevet håndlavet, og blomstermønsteret på hver genstand vil være unikt. Indeholder 1500 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at denne vare er håndlavet, vil mø

Læs mere »

Bea kruset fra Bloomingville er lavet af stentøj med en knitrende glasur. Det er blevet håndlavet, og blomstermønsteret på hver genstand vil være unikt. Indeholder 400 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at denne vare er håndlavet, vil møn

Læs mere »

Bea Serving Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund

Læs mere »

Bea Butter dome fra Bloomingville er et smukt stentøjsstykke i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Brug til smør eller ost eller mange andre ting til opbevaring i dit køleskab eller bare som en smuk serveringsbak

Læs mere »

Bea Soup Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Indeholder 1000 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle

Læs mere »

Bea Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at d

Læs mere »

Bea Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at d

Læs mere »

Her ses Belia, Hylde, Genanvendt Træ fra Belia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Benna, Fyrfadsstage, Resin fra Benna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Benna, Fyrfadsstage, Resin fra Benna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berhan, Skulptur, Stentøj fra Berhan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berhan, Skulptur, Stentøj fra Berhan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berican, Deko Vase fra Berican-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Betri, Serviet fra Betri-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Bilbo, Taburet, Bambus fra Bilbo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Mangotræ etagere, der kan bruges til servering af din yndlingsmad

Læs mere »

Billie sidebordet er lavet i mango med en sober mat finish. Du kan bruge den i din stue eller ved siden af din seng til at holde en lampe eller opbevare din yndlingsbog.

Læs mere »

Billie sidebordet er lavet i mango med en sober mat finish. Du kan bruge den i din stue eller ved siden af din seng til at holde en lampe eller opbevare din yndlingsbog.

Læs mere »

Billie sidebordet er lavet i mango med en sober mat finish. Du kan bruge den i din stue eller ved siden af din seng til at holde en lampe eller opbevare din yndlingsbog.

Læs mere »

Her ses Bina, Kurv fra Bina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Binte, Dørmåtte, Søgræs fra Binte-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Birka, Vase, Keramik fra Birka-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Birka, Vase, Keramik fra Birka-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Bjerre, Fiskestang med Fisk, Bomuld fra Bjerre-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Blia, Drikkeglas, Glas fra Blia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Blia, Vin Glas, Glas fra Blia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

KøbBloomingville 2-Pak Biler (Mint og Grå)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Abaas Plaid – Natur (Genanvendt Bomuld)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Aranya Bøjle – 30×17 cm. – Brun (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Aranya Bøjle – 30×17 cm. – Natur (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Arch Bøjle – 42×26 cm. – Natur (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Berndt Dukkehus – Kejsertræ (Natur)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Billede m. Ramme (Fyr)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Billede m. Ramme (Sort Fyr)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Blender i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bogreol (Hvid)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bogreol (Kejsertræ)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bogreol – Giraf – Natur (Bankuan Grass)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bogreol m. Skuffer i Kejsertræ (Grå)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bondegårdsdyr i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bord – Sæt af 2 stk. (Hvid)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Brett Pude – Natur (Genanvendt Bomuld)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bubba Værktøjsbænk i Træ (Grøn)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Calista Gardin – Natur (Bambus)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Calle Bogreol m. Skuffer – Natur (Kejsertræ)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Celian Køkkenrulleholder – Natur (Kejsertræ)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Charli Juniorseng (MDF)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Christianna Reol – Natur (Bambus)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Daisy Skønhedssæt i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dave Hylde – Brun (MDF)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dimitrova Kurv – Natur (Jute)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dodi Dukkehus m. Låg – Brun (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dukker – 2 stk. (35,6 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dukkeseng – Bankuan Grass (Natur)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Elia Krus – Grøn (Stentøj)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Filipa Pude – Gul (Genanvendt Bomuld)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Finus Agernkurv m. Låg – Brun (Søgræs)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Fødselsdagstogonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Fødselsdagstog (Bøg)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Gaspard Soft Toy Bamse – Hvid (Polyester)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Hesam Kurv – Natur (Søgræs)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Holga Spejl – Natur (Sukkerrør)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Hortense Stol – Natur (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Huskespil i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Hvid Keramikknage m. Gul Stjerne (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Hvidt Keramikgreb m. Gul Stjerne (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kaffemaskine i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kanya Hylde – Natur (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Knagerække m. Isonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kroketspil i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kurv – Vandhyacintonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kurv i Søgræs m. Låg – Paddehatonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kurv m. Låg – Vandhyacintonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Købmandsbutik (Natur)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legekøkken (Grå)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad (Bomuld)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad i Træ – Bagesætonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad i Træ – Burgeronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad i Træ – Grøntsager og Fiskonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad i Træ – Ispindeonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad i Træ – Kagefad m. Kageronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsbiler i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsklodser i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsmad – Kølevareronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsmad – Pizzaonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsværktøj (Blå)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Lolo Bogreol – Natur (Bankuan Grass)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Lotta Taske – Natur (Vandhyacint)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Mallen Knagerække m. Savannedyr (FSC®)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Maurice Plaid – Natur (Genanvendt Bomuld)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Milus Kurvesæt m. 2 Stk. – Brun (Bankuan Grass)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Musikinstrumenter – Sæt m. 3 stk. Slaginstrumenteronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Oumou Væg Dekoration – Natur (Palmeblad)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Plakat i Hvid Ramme – Muslingeronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Plakat i Hvid Ramme – Sea Animalsonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Preet Hylde – Natur (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Puslespil i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Puslespil m. Bjørneonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Ringspil i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Ruddi Cirkuskurve m. Låg – 2 Stk. (Bankuan Grass)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Rund keramikknage – grøn (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Rund keramikknage – lilla (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Rund keramikknage – lys blå (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Sade Knagerække – Brun (MDF)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Sahin Knagerække – Natur (Sukkerør)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Sena Hylde – Natur (Vandhyacint)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Sengehimmel (Natur)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Sigga Dukkehus m. Låg – Natur (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Soft Toy Sengeslange/Sengerandonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Sole Reol – Natur (Bambus)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Taburet i Bøgetræ (Natur)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tandlægesæt i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tavle, Natur, Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tavle, Natur, Rattanonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tenne Kurv – Brun (Søgræs)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Bloomingville Testel i Træ
Pris: 339,00  
Læs mere »

KøbBloomingville Testel i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tipitelt – Høstmotiveronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Toaster i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tæppe – Spaceonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tæppe til Børneværelset – Leopoldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Unna Tidskriftholder – Natur (Rattan)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Bloomingville Uro – Space
Pris: 529,00  
Læs mere »

KøbBloomingville Uro – Spaceonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Bloomingville Uro – Uld
Pris: 529,00  
Læs mere »

KøbBloomingville Uro – Uldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Væghængt Skrivebord i Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Xylofon i Træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Ydun Dækkeserviet – Natur (Vandhyacint)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Zep Bogreol – Natur (Bambus)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

Her ses Blossom, Pude, Bomuld fra Blossom-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Bologna, Illustration med ramme, Fyrretræ fra Bologna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Boo, Vægdekoration, Bambus fra Boo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Briel, Tæppe fra Briel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Brina, Lanterne, Terracotta fra Brina-serien fra brandet Bloomingville. Ikke frostsikker

Læs mere »

Her ses Brindisi, Illustration med ramme, Fyrretræ fra Brindisi-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cacia, Deko, Træ fra Cacia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Cai Bench fra Bloomingville vil bringe et nordisk touch til ethvert rum. Bænken er lavet af fyrretræ og polyester med stof i striber på alle sider, hvilket giver den et mere behageligt og luftigt udseende. Puden er fastgjort med velcro, hvilket gør den ne

Læs mere »

Her ses Calina, Badekarsbakke, Genanvendt Træ fra Calina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Calle, Bogreol m/Skuffer, Natur, Kejsertræ fra Calle-serien fra brandet Bloomingville MINI.

Læs mere »

Her ses Calle, Bogreol med Skuffer, Kejsertræ fra Calle-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Callie, Gulvlampe, Træ fra Callie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cama, Salatsæt, Teaktræ fra Cama-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Sæt med 4 skåle i aluminium og skinnende guldfarve. Bruges til servering af mad eller til pynt.

Læs mere »

Havebruser i rustfrit stål finish. Fås i to forskellige farver, hhv. sort og messing. Perfekt til enhver have hvor man har brug for at blive kølet ned på en varm sommerdag.

Læs mere »

Camma sofabordet fra Bloomingville er et unikt møbel. Sofabordet er fremstillet i fyrretræ i en naturlig farve, og har en spanskrørshylde under bordpladen. Brug hylden til at opbevare magasiner eller enhver dekorativ genstand. Dette sofabord er et godt ek

Læs mere »

Her ses Cappuccino, Sofabord, Bambus, sæt á 2 stk. fra Cappuccino-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Sædehøjde: 25 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Her ses Cari, Urtepotteskjuler, Keramik fra Cari-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cari, Vase, Keramik fra Cari-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carina, Hundekurv, Sukkerør fra Carina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carla, Tapas Fad, Stentøj fra Carla-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Caro, Opbevaringskurv, Bankuansk græs fra Caro-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carol, Hylde, Egetræ fra Carol-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carolina, Sidebord, Bambus fra Carolina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Casra, Pendel, Glas fra Casra-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Castor, Skærebræt, Valnød fra Castor-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Castor, Skærebræt, Valnød fra Castor-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Cat Rug fra Bloomingville er et slående, stort og tungt tæppe lavet af naturlig jute. Tæppet har et smukt vævet design af diagonale linjer og sorte diamanter, der giver et meget moderne touch til din boligindretning.Vævet

Læs mere »

Cathia Mirror fra Bloomingville er lavet af mangotræ og har meget elegante og alsidige linjer. Det høje spejl har en vippeeffekt, og står i smuk kontrast til det mørkebrune træ. Derudover har spejlet en nederste hylde til placering af sko eller dekorative

Læs mere »

Cathy bordlampen fra Bloomingville er et kunstnerisk hvidt stentøjsstykke. Den smukke bordlampe ligner en geometrisk skulptur, og det er uden tvivl et meget dekorativt stykke, der vil tilføje et strejf af stilfuldt lys til dit hjem.

Læs mere »

Her ses Catya, Bordlampe, Metal fra Catya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cayler, Sæbepumpe, Glas fra Cayler-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cebu, Illustration med ramme, Fyrretræ fra Cebu-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cebu, Illustration med ramme, Fyrretræ fra Cebu-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cedie, Etagere, Mangotræ fra Cedie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ceejay, Urtepotteskjuler, Stentøj fra Ceejay-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vores bestseller køkkenpapirrulle i sort paulownia træ.

Læs mere »

Her ses Celleste, Viskestykke, Bomuld fra Celleste-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Celly Throw fra Bloomingville er det perfekte supplement til dit afslapningshjørne. Pladen er lavet af genbrugsbomuld og blød at røre ved. Det præsenterer en sammensætning af lige linjer på en naturbaggrund omkranset af frynser.Vævet

Læs mere »

Centa Sidetable fra Bloomingville er et originalt møbel lavet af mangotræ. Bordpladen holdes på to stykker træ, i form af et omvendt V. Dette gør sidebordet til et praktisk og robust møbel til din stue.

Læs mere »

Her ses Cervando, Kagespade, Rustfri Stål fra Cervando-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Chaca, Urtepotteskjuler, Stentøj fra Chaca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Chaca, Urtepotteskjuler, Stentøj fra Chaca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Chaca, Urtepotteskjuler, Stentøj fra Chaca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Chaca, Urtepotteskjuler, Stentøj fra Chaca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Chau, Krukke m/Låg, Stentøj fra Chau-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Chau, Krukke m/Låg, Stentøj fra Chau-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Chester, Taburet, Læder fra Chester-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Et enkelt og naturligt farvet stel lavet af eg. Et lavmælt og elegant valg af indramning til dit maleri, print, billede, plakat eller hvad du nu beslutter at placere i denne ramme. Træets årer og den naturlige variation i træets farve giver en smuk ramme

Læs mere »

Her ses Chloe, Kurv, Pil fra Chloe-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette plaid er lavet af genbrugsbomuld. Et varmt og behageligt pynt, der også bidrager med varme farver til din indretning med sit røde/brune mønster. Stor nok til virkelig at trække dig selv ind i det eller dele det, når du er i det hyggelige humør. De b

Læs mere »

Et blødt og dekorativt plaid lavet af genbrugsbomuld til en stærk pris. Perfekt til de kolde vinterdage med en kop varm chokolade i hånden, de sommernætter, hvor solen er gået ned, men du ikke har lyst til at gå ind endnu, eller bare en hvilken som helst

Læs mere »

Bordpladestørrelse: 32 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Cimon Bucket fra Bloomingville er et sæt med 2 plantekasser med en flot kombination af gråt metal og mangotræ. Med forskellige størrelser har hver enkelt to håndtag for nem transport, hvis du sætter tunge gryder ovenpå. Med dette design vil dine planter s

Læs mere »

Her ses Ciro, Sæbedispenser Sæt, Sandsten fra Ciro-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Clarie, Tæppe, Bomuld fra Clarie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Clarissa, Tæppe, Jute fra Clarissa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Tæppet er vævet i 100% jute med små puds i sjove farverVævet

Læs mere »

Her ses Cleaning, Opvaskebørste, Natur, Bøg fra Cleaning-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Skab et perfekt hyggeligt rum til din nyfødte med denne dejlige puslekurv. Tilføj en af vores mobiler, og du har skabt et nysgerrig sted for de mindste.

Læs mere »

Clint sidebordet fra Bloomingville er et attraktivt bord lavet af sort marmor og mat messingjern. Sidebordet har en lavere hylde og udover at se perfekt ud ved siden af din sofa, er det meget praktisk. Kombinationen af det smukke marmor og råjernet gør de

Læs mere »

Clotilde Footrest fra Bloomingville har et meget specielt design. Fodstøtten er lavet af rattan og med en flot bølge på overdelen. Det er en håndlavet fodstøtte, og derfor er der ikke to, der er ens. Dette er det perfekte supplement til at sidde ned, hvil

Læs mere »

Denne moderne og modige guldbehandlede isspand i rustfrit stål vil helt sikkert blive tale om dine gæster ved alle dine sammenkomster. Denne slanke isspand vil være en fantastisk tilføjelse til enhvers bordudflugt. Gør en fantastisk gave

Læs mere »

Her ses Cocktail, Shaker, glas fra Cocktail-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Coen, Loungestol, Bambus fra Coen-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Hylde, Jern, Mangotræ fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Como puffens udseende er bygget op af tre puder i forskellige farver og stoffer. Puderne kan ikke skilles ad. Denne puf kan bruges til ekstra siddepladser, når du har gæster eller som sidebord med en bakke på toppen. Siddehøjde cm: 40. Sædedybde cm: 60. M

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer.

Læs mere »

Her ses Connor, Spisebord, Egetræ fra Connor-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Corine, Vægdekoration, Stentøj fra Corine-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Sød, multifunktionel og praktisk kurv til børneværelset, som er lavet i håndmalet søgræs, hvilket gør dem både dekorative og gode til opbevaring af legetøj eller børnetøj.

Læs mere »

Her ses Cornelius, Vase, Stentøj fra Cornelius-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Corte Dining Chair er en behagelig stol for dig, din familie og gæster at sidde på, når I mødes omkring bordet. Den repræsenterer et tidløst nordisk design, og den polstrede sæde- og rygstøtte sikrer, at du komfortabelt kan sidde og chatte på den i timevi

Læs mere »

Corte Dining Chair er en behagelig stol for dig, din familie og gæster at sidde på, når I mødes omkring bordet. Den repræsenterer et tidløst nordisk design, og den polstrede sæde- og rygstøtte sikrer, at du komfortabelt kan sidde og chatte på den i timevi

Læs mere »

Corte Dining Chair er en behagelig stol for dig, din familie og gæster at sidde på, når I mødes omkring bordet. Den repræsenterer et tidløst nordisk design, og den polstrede sæde- og rygstøtte sikrer, at du komfortabelt kan sidde og chatte på den i timevi

Læs mere »

Cortone spisestuestolen har en lav ryg, hvilket gør den optimal til både spisebordet og loungen. Komfortabelt polstret sæde med armlæn i slidstærkt tekstil (79.000 martindales) og sort jernbund og ben. Siddehøjde cm: 54. Sædedybde cm: 46. Max vægt kgs: 11

Læs mere »

Cortone spisestuestolen har en lav ryg, hvilket gør den optimal til både spisebordet og loungen. Komfortabelt polstret sæde med armlæn i slidstærkt tekstil (79.000 martindales) og sort jernbund og ben. Siddehøjde cm: 54. Sædedybde cm: 46. Max vægt kgs: 11

Læs mere »

Cortone spisestuestolen har en lav ryg, hvilket gør den optimal til både spisebordet og loungen. Komfortabelt polstret sæde med armlæn i slidstærkt tekstil (79.000 martindales) og sort jernbund og ben. Siddehøjde cm: 54. Sædedybde cm: 46. Max vægt kgs: 11

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Coya, Lysestage, Stentøj fra Coya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bakke, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Guldfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L37 x H11 x B17,5 cm.Stor: L53 x H14 x B23 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Display kasse, Børneværelset fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Fyrfadsstage fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Højt sidebord, Guld, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L46 x H31 x B35 cm.Stor: L53 x H43 x B38 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Rustfrit stål, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Rød fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Ruskind fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Skrivebordet, Cozy fra Bloomingville er et stilrent skrivebord i 1. klasse egetræ og med sorte bordben i metal. Bordpladen har fået en hvidoliebehandling som gør bordpladen ekstra modstanddygtig. Vi anbefaler dog at man giver bordpladen en ny behandling n

Læs mere »

Her ses Cozy, Skål, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialerHusk at tilkøbe overtræk til dine udendørsmøbler. Du finder alle udendørs overtræk lige her.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialerHusk at tilkøbe overtræk til dine udendørsmøbler. Du finder alle udendørs overtræk lige her.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Glas, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Spisebord, Egetræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Spisebord, Egetræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Stol, Minditræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Havgræs fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Natur med mønster fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Urtepotte med underskål, Stentøj fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø16 x H16 cm.Mellem: Ø21 x H22 cm.Stor: Ø26 x H25 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vægophængt bakke, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Crister, Vase, Glas fra Crister-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cujo, Skærebræt, Mangotræ fra Cujo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cuma, Deko Vase fra Cuma-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Curt, Hylde, Metal fra Curt-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Dacian, Lysestage, Resin fra Dacian-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Dalena, Skål, Stentøj fra Dalena-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Dana, Skærebræt, Suartræ fra Dana-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Danila, Fyrfadsstage, Glas fra Danila-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Daq lysestagen fra Bloomingville præsenterer en original silhuet med tre cirkler og en cylindrisk base til lyset. Den fantastiske og elegante lysestage er lavet af lilla farvet glas og er praktisk og smuk på samme tid. Lysestagen kan også bruges som vase

Læs mere »

Her ses Daraz, Vase, Glas fra Daraz-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Dario, Vase, Gul, Stentøj fra Dario-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Darren, Deko, Nøddeknækkeren, sæt á 2 stk. fra Darren-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Her ses Darren, Nøddeknækkeren, Deko fra Darren-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Davor, Tæppe, Søgræs fra Davor-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Deia urtepotte fra Bloomingville er en smuk urtepotte lavet af stentøj i en brun farve. Urtepotten har originale brændte orange bobler på ydersiden og er en stor urtepotte, der vil lyse op i ethvert rum.

Læs mere »

Her ses Deia, Vase, Stentøj fra Deia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lysestager i sorthamret metal. Bare perfekt til de lange efterårs-/vinternætter.

Læs mere »

Her ses Dekorationstræ, Theaceae (sæt af 3 stk.) fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Delier, Deko, Resin fra Delier-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dell-tæppet fra Bloomingville er et originalt stykke vævet i jute, der vil give dit hjem et rustikt og meget naturligt præg. Tæppet har et flot supplement til at klæde gulvet med zigzag-motiver, og dette tæppe vil bestemt ikke gå ubemærket hen.Flettet

Læs mere »

Her ses Deni, Fyrfadsstage, Glas fra Deni-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Deni, Fyrfadsstage, Glas fra Deni-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Deva, Piedestal, Natur, Rattan fra Deva-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Diann, Bakke, Rattan fra Diann-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Diesel, Bordlampe, Metal fra Diesel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vi elsker det, når vi kan holde værelset ryddeligt og pænt. Lad denne sjove girafkurv hjælpe med opbevaring af dine ting.

Læs mere »

Her ses Dis, Taburet fra Dis-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Dotti, Salatsæt, Rustfrit stål fra Dotti-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Douve, Bogkasse, Kejsertræ fra Douve-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Dunia, Pendel, Rattan fra Dunia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Denne dejlige lille urtepotte fra Bloomingville er lavet af keramik stentøj og fremviser et tekstureret honeycomb-design glaseret i nuancer af blåt og guld. Perfekt til at vise alle dine smukke botaniske produkter derhjemme. På grund af glasurens karakter

Læs mere »

Her ses Eave, Loungestol, Polyester fra Eave-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ebbie, Plantekasse, Natur, Rattan fra Ebbie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Ebert-hylden fra Bloomingville præsenterer en elegant asymmetrisk sammensætning i sine forskellige metalhylder. Hylden er et møbel, der vil give et anderledes touch til ethvert rum, og vil blive det perfekte sted at opbevare dine minder.

Læs mere »

Ece pendlen fra Bloomingville er et elegant stykke i hvidt glas og jern. Denne pendel giver et varmt lys, og du kan placere mere end én over dit spisebord for at oplyse dine aftener.

Læs mere »

Her ses Edea, Tæppe, Bomuld fra Edea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Edil væglampen fra Bloomingville præsenterer et meget klassisk design i sort metal. Det er et meget behageligt format til dit studiebord, og også til at oplyse dine bøger, mens du læser i din seng, vil du elske det.

Læs mere »

Denne lanterne er en smuk kombination af bambus, glas og flammer. Den nærmest burlignende bambusstruktur er en smuk indramning til flammerne og giver en flimrende effekt, når stearinlyset indeni er tændt. Selv i dagslys fungerer denne lanterne som en eleg

Læs mere »

Blødt og enkelt kast vævet i genbrugsbomuld. Striberne giver karakter, men bevarer et enkelt og elegant look.Vævet

Læs mere »

En alsidig bakke, der både kan bruges til pynt og mad. Brug den som et friskt nyt anderledes tag på serveringsbakken og forevis den salat, du lige har smidt i køkkenet i den. Eller brug den som fundament til en smuk dekoration med planter, blomster eller

Læs mere »

Her ses Ejlar, Lanterne, Metal fra Ejlar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Blødt og enkelt kast vævet i genbrugsbomuld. Striberne giver karakter, men bevarer et enkelt og elegant look.Vævet

Læs mere »

Her ses Elaia, Håndklæde, Bomuld fra Elaia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Elaia, Håndklæde, Bomuld fra Elaia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Elaine, Tæppe, Bomuld fra Elaine-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Electra, Skål, Stentøj fra Electra-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Elena, Legetøj, Computer med tavle fra Elena-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Eleonora, Serviet, Bomuld fra Eleonora-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Elhardt, Legetøjs Mad, Bomuld fra Elhardt-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Elia, Krus, Stentøj fra Elia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dekorativ lysestage af stentøj i sort glasur. Stil den frem på en disk sammen med smukt boligtilbehør.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Lysestage af messing aluminium til at blive stylet sammen i en gruppe med andet boligtilbehør for det perfekte og moderne look

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Elit, Kurv, Mendong græs fra Elit-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ellion, Vinreol, Akacietræ fra Ellion-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Elliot Lounge Chair fra Bloomingville er en vidunderlig lænestol lavet af fyrretræ med egetræsben. Stoffet er i bløde brune toner og lavet af polyester. Det er en meget behagelig og moderne stol, som du ikke vil rejse dig fra.

Læs mere »

Elliot Lounge Chair fra Bloomingville er en vidunderlig lænestol lavet af fyrretræ med egetræsben. Stoffet er i bløde brune toner og lavet af polyester. Det er en meget behagelig og moderne stol, som du ikke vil rejse dig fra.

Læs mere »

Elliot Lounge Chair fra Bloomingville er en vidunderlig lænestol lavet af fyrretræ med egetræsben. Stoffet er i bløde brune toner og lavet af polyester. Det er en meget behagelig og moderne stol, som du ikke vil rejse dig fra.

Læs mere »

Sæt dig dog til rette i den populære lænestol, Elliot fra brandet Bloomingville. Lænestolen er en del af Atmosphere serien, som er en af Bloomingville bestsellers.Lænestolen har tykke puder, som er middel/hård i siddekomfort. Lænestolens ben er lavet af n

Læs mere »

Elmar reolen fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan Grass og i en flot naturfarve. Reolen har form som en elefant, som vil bringe glæde til alle børn, der kan lide at organisere deres legetøj. Hæng den på væggen eller stil den ved skrivebordet.

Læs mere »

Her ses Elmie, Pude, Bomuld fra Elmie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

En simpel hvid vase med konturerne af en kurvet kvindekrop. En elegant fejring og påskønnelse af kvindekroppen med dens fine form og detaljer. Smuk nok til at være en dekoration i sig selv, men stadig diskret nok til at være en vase, der indrammer dine bl

Læs mere »

Her ses Elsa, Serveringsfad, Stentøj fra Elsa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Elsa tekande fra Bloomingville er et smukt stykke med middelhavsflair. Tekanden er lavet af stentøj med et smukt print i gråtoner, der har en reliefeffekt, og hanken er lavet af bambus. Den er perfekt til enhver teservering, og den er en fantastisk tilføj

Læs mere »

Et skærebræt perfekt til dig, der ønsker noget andet end det traditionelle skærebræt i træ eller plast. Dette skærebræt er lavet af sort marmor i et enkelt design med hvide detaljer, der fremhæver materialet. Et skærebræt du ikke vil gemme væk i et skab.

Læs mere »

En mellemstor rund vase, der er næsten lige så høj, som den er bred. Den er lavet af sort stentøj med et kontrasterende hvidstribet mønster ned langs siderne. Den brede profil på denne vase og den store åbning gør den til et perfekt match til en lav og br

Læs mere »

Namaste! Byd denne kurvede lille dame velkommen i dit hjem. Formen på denne vase følger denne sæsons nye trend, hvor kvindekroppen er centrum for mange designs. Vasen er lavet i en mørkebrun glasfinish af sprayfarvet glas. Skyl med vand uden sæbe ved reng

Læs mere »

Em spisebordsstolen er det perfekte valg hvis du ønsker at skabe lidt mere spil og liv om spisebordet eller gerne vil have en stol som et dekorativt element. Em spisebordsstolen er designet af brandet Creative Collective som har et bredt udvalg af flotte

Læs mere »

Her ses Emalie, Pude, Bomuld fra Emalie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Denne deco vase følger denne sæsons trend med formen af en buet kvinde. En hyldest til kvindekroppen og et smukt stykke boligindretning, der kan placeres på ethvert bord, kommode, vindueskarm, kommode osv. Vasen er lavet af grøn terracotta, som giver den

Læs mere »

Smuk lysestage af stentøj i dejlig grøn reaktiv glasur til styling i grupper eller alene.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Emil, Skærebræt, Marmor fra Emil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Emilio kabinettet fra Bloomingville er en elegant og praktisk opbevaringsløsning i sort gran. Den stiliserede silhuet gør det muligt at placere skabet i ethvert hjørne, uanset hvor lille rummet er. Skabet indeholder seks træhylder dækket af hærdet glas.

Læs mere »

Emilio kabinettet fra Bloomingville er en elegant og praktisk opbevaringsløsning i sort gran. Den stiliserede silhuet gør det muligt at placere skabet i ethvert hjørne, uanset hvor lille rummet er. Skabet indeholder seks træhylder dækket af hærdet glas.

Læs mere »

Emilio kabinettet fra Bloomingville er en elegant og praktisk opbevaringsløsning i sort gran. Den stiliserede silhuet gør det muligt at placere skabet i ethvert hjørne, uanset hvor lille rummet er. Skabet indeholder seks træhylder dækket af hærdet glas.

Læs mere »

Dette køkkenpapirstativ er lavet af marmor for et sofistikeret look, der vil gøre sig godt både på hverdagens køkkenbord og det smukt dekorerede middagsbord. Et enkelt, elegant og smukt køkkenpapirstativ, der ikke kun gør jobbet med at holde dit køkkenpap

Læs mere »

Her ses Enya, Magasinholder, Metal fra Enya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette store tæppe er lavet af firkanter af søgræs sat sammen i hånden i et dekorativt mønster, der vil variere i farve, hvilket gør hvert tæppe unikt. Stingene kan være løse, da de er håndfastgjort. Søgræs er et naturmateriale, der passer godt til tæpper

Læs mere »

En enkel og elegant skål i næsten trofæ koplignende design udført i hvid marmor. Den høje stilk løfter skålen op og hjælper dig med at skabe en luftig og elegant borddækning eller fungere som en dekorativ skål på køkkenbordet. Uanset om du placerer en sal

Læs mere »

Her ses Eslin, Vase, Stentøj fra Eslin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Esmael, Opbevaringsæske med låg, Sølv, Metal (Sæt á 2 stk.) fra Esmael-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Estell, Kurv, Bambus fra Estell-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Eton Magazine Holder fra Bloomingville er en elegant holder til at opbevare dine aviser og magasiner på en meget diskret måde. Det er et stykke, der præsenterer en original blanding af jern og bomuld i mat sort, med rattan håndtag for nem transport. Hold

Læs mere »

Her ses Etty, Bordlampe, Stentøj fra Etty-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Evelyn, Bakke, Mangotræ fra Evelyn-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Byd denne kurvede lille dame velkommen i dit hjem. Formen på denne vase følger denne sæsons nye trend, hvor kvindekroppen er centrum for mange designs. En hyldest til kvindekroppen. Vasen er lavet af sprayfarvet glas, så skyl med vand uden sæbe ved rengør

Læs mere »

Her ses Fanila, Piskeris, Guld, Rustfri Stål fra Fanila-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Fanila, Piskeris, Guld, Rustfri Stål fra Fanila-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Fanni, Pude, Bomuld fra Fanni-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Farell, Bænk, Polyester fra Farell-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Farida, Pude, Bomuld fra Farida-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Favne sidebordet fra Bloomingville MINI er et lille bord, der passer perfekt til børneværelset. Sidebordet er lavet af krydsfiner og har en smuk grøn farve. Den øverste del kan bruges som bordplade, når man leger med legetøjet på den, og i den anden ende

Læs mere »

Her ses Febbie, Pude, Bomuld fra Febbie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Felex, Tæppe, Søgræs fra Felex-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Felex, Tæppe, Søgræs fra Felex-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Denne krukke er lavet af marmor og kommer også med et matchende låg lavet i marmor. Krukken er et dekorativt stykke i sig selv med det elegante look, der kommer naturligt fra marmoren. Men du kan også bruges til at indeholde mange forskellige stumper – el

Læs mere »

Her ses Felicia, Pude, Bomuld fra Felicia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Felina, Pude, Jute fra Felina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Felippa, Pude, Jute fra Felippa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Feluca, Fyrfadsstage, Metal fra Feluca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Fendi, Loungestol, Polyester fra Fendi-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Praktisk og smuk. Denne knagerække er en dekorativ accent på væggen i enhver entré, soveværelse eller hvor du nu ønsker at placere den. Det indviklede design og messingmateriale gør knagerækken til et lille kunstværk i sig selv – klar til at placere i dit

Læs mere »

Filipa Throw fra Bloomingville MINI har et smukt og afslappende blomstermønster. Pladen er lavet af genbrugsbomuldsmateriale og har kvaster, som giver et moderne udtryk. Det er et blødt, varmt og hyggeligt pynt, som du nemt kan bruge i andre rum end børne

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Her ses Fioria, Urtepotteskjuler, Polyrattan fra Fioria-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Firdos, Knagerække, Træ fra Firdos-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Flint, Puf, Polyester fra Flint-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Denne sammenfoldelige søgræskurv indbefatter udtrykket multi-use, mens den forbliver trendy. Fremstillet af miljøvenligt naturligt søgræs og med robuste håndtag, kan den bruges som en taske på stranden. Den er også fantastisk til at opbevare tæpper og leg

Læs mere »

Her ses Foligno, Skål, Stentøj fra Foligno-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Foligno, Skål, Stentøj fra Foligno-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Foligno, Skål, Stentøj fra Foligno-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Folle, Plaid, Bomuld fra Folle-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Frea, Bestik, Rustfrit stål fra Frea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Frea, Bestik, Rustfrit stål fra Frea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Her ses Frei, Sofabord, Mangotræ fra Frei-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Freya Sidetable fra Bloomingville er et elegant sort møbel lavet af gummitræ. Sidebordet er perfekt til at placere en vase, en fotoramme eller bøger, mens du chatter i sofaen.

Læs mere »

Freya Sidetable fra Bloomingville er et elegant sort møbel lavet af gummitræ. Sidebordet er perfekt til at placere en vase, en fotoramme eller bøger, mens du chatter i sofaen.

Læs mere »

Freya Sidetable fra Bloomingville er et elegant sort møbel lavet af gummitræ. Sidebordet er perfekt til at placere en vase, en fotoramme eller bøger, mens du chatter i sofaen.

Læs mere »

Friend loungestolen er både unik i design, men er samtidig også tidsløs og et godt eksempel på skandinavisk stil når det er bedst. Loungestolen er lavet i sortmalet jern og er derfor utrolig robust. Hele sædet og rygstykket består af tværgående metalstæng

Læs mere »

Friends Rug fra Bloomingville MINI er et smukt naturfarvet tæppe med et mønster af venner, der danser i en cirkel med et hjerte i hænderne. Bomuldsmaterialet gør tæppet slidstærkt og nemt at rengøre, og naturfarven passer godt ind i de fleste indretninger

Læs mere »

Når du rydder op, hjælper Fritse rævekurv dig med at holde orden.

Læs mere »

Smukt udformede kunstige blomster – meget autentiske og spot on, på trend.

Læs mere »

Her ses Frost, Stearinlys, Parafin fra Frost-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gadir, Højdemåler fra Gadir-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Galia, Pude, Bomuld fra Galia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Galina, Pude, Bomuld fra Galina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gamma, Plaid, Bomuld fra Gamma-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gamze, Notesbog, Ruskind fra Gamze-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gani, Loungestol, Natur, Akacie fra Gani-serien fra brandet Bloomingville.