Bloomingville

I år 2020 kunne den danske møbel- og designvirksomhed fejre 20års jubilæum. Dette blev markeret med attraktive udsalgskampagner og lanceringen af helt nye varer til sortimentet. Designfilosofien hos den danske møbelsucces handler om at producere tilbehør og interiør med respekt for de danske og nordiske tendenser.

Der tages afsæt i tidens modetrends, og disse strømninger omsættes på fineste vis til uforgængelige og tidløse designs hos Bloomingville.

Sådan blev virksomheden skabt

Det er den danske, kreative designer, Betina Stampe Bloomingville, der står bag virksomheden, der er opkaldt efter det unikke efternavn. Firmaet blev etableret tilbage i år 2000 og har siden vokset sig stor. I dag har møbelvirksomheden opnået international succes, og den hører til det amerikanske Regent Holding Selskab.

Denne tilknytning har skabt grobund for, at møbel- og indretningsvirksomheden har fået skabt sig global anerkendelse.

Det var i 2016, at virksomhedens produkter for første gang blev lanceret på det amerikanske marked. Virksomheden opnåede endnu flere salgsmuligheder, da det overtog brandet ”Creative Coop” fra Regent Holdning. Hermed blev dørene åbnet til det europæiske marked.

I dag findes der millioner af Bloomingville produkter i boliger i flere lande i Europa og ikke mindst i USA.

Virksomheden er konstant i vækst og udvikling og lancerer hvert år 4 hovedkollektioner og 2 minikollektioner.

Tidløse designs med et personligt touch

Det er den nordiske arv og DNA, der er kendetegnende for alle produkter i Bloomingvilles store sortiment. Du finder dekorationsgenstande og interiør til hjemmet, som er lavet i slidstærke og velkendte materialer såsom krystalglas, bomuld, hør, træ, stentøj og metal.

Hvert et produkt er skabt til at bringe liv, elegance og sjæl ind i din bolig. Det gælder både produkterne til badeværelset, stuen, kontoret og soveværelset.  

Det skønne ved de mange kollektioner er, at selvom de varierer i udtryk, så er den grundlæggende stil den samme. Dette gør, at du kan blive ved med at indrette og dekorere dit hjem med produkter fra den danskgrundlagte virksomhed.

Skulle du på et tidspunkt ændre indretningsstil, kan du fortsat få glæde af dit interiør og tilbehør, da det kan mixes og matches, så det komplimenterer dine ønsker.

Skab liv i hjemmet med Bloomingville lamper

I mange hjem er det de enestående og stilfulde lamper, der sætter prikken over i’et i indretningen. Der er tænkt over hver en detalje i udformning og udviklingen af hvert et belysningsprodukt. Det vil sige, at mens loftslamperne er skabt til at give den optimale rumbelysning, er væg- og gulvlamperne lavet til at give et afdæmpet og roligt skær.

Lamperne skiller sig designmæssigt ud fra mængden af andre højkvalitetslamper på det danske og nordiske marked. De smukke glaslamper hører til kundefavoritterne. Du kan blandt andet vælge belysning med ornamenteret glas, der skaber et funklende skær i rummet.

Du slipper for det hvide og ’kolde’ lys, når du vælger højkvalitetslamper i let, farvet glas. Det er med til at give en hjemlig og personlig stemning i boligen.

Derfor er Bloomingville blevet en kæmpe succes

Det er kombinationen af unikke designs, brugen af højkvalitetsmateriale og de imponerende, budgetvenlige priser, der har ført til virksomhedens succes på tværs af landegrænser og kontinenter.

De mange produkter sælges til attraktive priser, som ligger under det niveau, du finder hos andre populære designervirksomheder.

De lave priser gør det muligt for enhver person uanset livsform, økonomisk budget og stilmæssige præferencer at få glæde af de mange kvalitetsprodukter.

Derudover kan prisniveauet udnyttes til køb af gaver til familie og venner, som går op i indretning og bolig.

Har du en søn eller datter, der er på vej til at flytte hjemmefra, er det oplagt at købe Bloomingville vaser, kopper og tallerkener. Det unge menneske får langt mere udstyr og tilbehør for pengene, end det ville være muligt ved at købe udstyr fra andre møbel- og indretningsvirksomheder.

Tilbehør og dekorationsgenstande der matcher enhver bolig

Kopper i bambus, vaser i stentøj, kurve i flet, puder og tæpper i bomuld, møbler i miljøvenligt træ, sæbedispenser i metal. Muligheder er så godt som uendelige, når du undersøger det smagfulde og betagende udvalg af tilbehør til ethvert rum i hjemmet.

Det er kun de bedste og mest slidstærke materialer, der er anvendt til fremstillingen af de uundværlige genstande, som vi hver dag gør brug af.

Du kan sammensætte din helt egen boligstil ved at håndplukke de designs og produkter, som matcher dine behov og dine stilmæssige ønsker.

Det er ikke kun standardprodukter, du kan gå på opdagelse iblandt. Bloomingville designer også julepynt og tilbehør til decembers mange traditioner. Mangler du den mest elegante og eksklusive julestjerne, kan du finde den i udvalget hos virksomheden. Som det også er tilfældet med mange af de andre produkter, kan du vælge mellem forskellige looks på julestjernerne. Det kan være en model med enten sølv- eller guldlook, der kan somme til at pryde dit juletræ i år.

Legetøj i slidstærke og sunde materialer

Iblandt de nyeste kollektioner findes trælegetøjet, de søde gyngeheste og fødselsdagstogene. Det er produkter, som er nøje skabt og designet til at stimulere børnenes fantasi og bringe glæde og smil hos både store og små.

Når du vil have udstyr og tilbehør til din søn eller datter, der er lavet i træ som basismateriale, skal du sørge for at vælge produkter, der er lavet af miljøvenligt træ. Bloomingville fremstiller deres varer med sundt træ, så du med ro i maven kan lade dit barnebarn, din nevø eller dit eget barn få skønne oplevelser med at vugge på gyngehesten eller lege med trælegetøjet.

Køb Bloomingville borde, tæpper og tilbehør online eller hos din boligforretning

På grund af den globale udbredelse kan du købe alle de elskede og populære produkter fra Bloomingville på nettet. Du kan handle hos fabrikantens egen webshop, hvor du også får anledning til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Herved bliver du iblandt de første kunder i verden, der får nyheder om de kommende hoved- og minikollektioner.

Derudover finder du både Bloomingville møbler og tilbehør i fysiske boligbutikker samt andre webshops, der også handler med brugskunst og designervarer.

I løbet af året sættes der løbende en række af produkterne i det mangfoldige sortiment på udsalg. Når du handler dine nordiskdesignede varer på tilbud, får du samme høje kvalitet på både interiør og dekorationsgenstande, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris.

Spændende produkter fra Bloomingville

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Abel, Bænk, Sukkerør fra Abel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Abelone, Bænk, Mangotræ fra Abelone-serien fra brandet Bloomingville. Blødt tæt låg

Læs mere »

Abha Etagere fra Bloomingville er et elegant stativ med to bakker til dine slik og kager. Den er lavet af hvid marmor, som er et usædvanligt materiale til denne type støtte. Etageren har en smuk aluminiumsstruktur og er et meget specielt stykke, der vil t

Læs mere »

Abigail Mirror fra Bloomingville er et spektakulært stykke med organiske og snoede former. Spejlet er perfekt til en hall eller til at forstørre et rum. Messingmetalkanterne giver et afslappet, men alligevel sofistikeret touch.

Læs mere »

Abigail Mirror fra Bloomingville er et spektakulært stykke med organiske og snoede former. Spejlet er perfekt til en hall eller til at forstørre et rum. Messingmetalkanterne giver et afslappet, men alligevel sofistikeret touch.

Læs mere »

Abriella Rug fra Bloomingville er et smukt vævet tæppe lavet af jute. Tæppet har et geometrisk diamantmønster i orange over sin naturlige farve, og frynser i begge ender. Dens berøring er så behagelig, at du altid vil gå barfodet på den.Vævet

Læs mere »

Aby Rug fra Bloomingville er et diskret og elegant jute tæppe med sorte geometriske mønstre. Tæppernes behagelige stof giver dig lyst til at være barfodet hele dagen.Vævet

Læs mere »

Ace lysestage fra Bloomingville er en elegant lysestage lavet af messing

Læs mere »

Her ses Acen, Tæppe, Søgræs fra Acen-serien fra brandet Bloomingville. Vævet

Læs mere »

Aciano tæppet fra Bloomingville er et smukt vævet tæppe lavet af bomuld og andre fibre. Tæppet har et meget stilrent design, som er opbygget af to lodrette striber i grå og naturfarve, krydset af gule fibre, der ender i frynser. Det vil være en sand fornø

Læs mere »

Aco Rug fra Bloomingville er et smukt rektangulært tæppe med et geometrisk design i sort. Tæppet er lavet af bomuld, og dets elegante æstetik bringer varme til hjemmegulvet.Vævet

Læs mere »

Acton tæppet fra Bloomingville er et vidunderligt tæppe, der bringer varme til rummet. Tæppet er lavet af bomuld og dets sort-hvide geometriske design har en cirkulær form, hvilket gør dette tæppe til et tidløst tilbehør.Tuftet

Læs mere »

Adalina-dekorationen fra Bloomingville er en delikat hvid polyresin-statue, der forestiller en pige, der sidder med krydsben og laver yoga. Det er en helt speciel dekoration med en ru overflade, som du nemt kan kombinere med anden indretning.

Læs mere »

Adalina-dekorationen fra Bloomingville er en delikat hvid polyresin-statue, der forestiller en pige, der sidder med krydsben og laver yoga. Det er en helt speciel dekoration med en ru overflade, som du nemt kan kombinere med anden indretning.

Læs mere »

Her ses Adar, Pendel, Glas fra Adar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Addo Rug fra Bloomingville er et spektakulært tæppe, der smukt kombinerer to nuancer af grå. Tæppet er lavet af bomuld og andre fibre og er et meget blødt tæppe med et flot geometrisk mønster. Dens lyse farver vil nemt kombineres med de andre møbler i dit

Læs mere »

Adee Decoration af Bloomingville er en spektakulær hvid marmorskulptur, der repræsenterer sammenflettede ringe. Det er et meget attraktivt stykke, der også får dig til at tænke. Denne dekoration er uden tvivl et rigtigt blikfang.

Læs mere »

Overfladen er lavet manuelt, og farvevariationer vil forekomme.

Læs mere »

Her ses Adelina, Sidebord, Metal fra Adelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Adora juletræet fra Bloomingville er lavet af plastik og har en fantastisk størrelse og ville passe ind i næsten alle hjem. Træet er grønt og har et enkelt design, og kan pyntes med nogle smukke ornamenter eller lys.

Læs mere »

Variationer kan forekomme, fordi det er håndlavet og genvundet træ.

Læs mere »

Her ses Akin, Tæppe, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Akon Ornament fra Bloomingville er et sæt med 3 smukke håndlavede rattanklokker i forskellige størrelser. De naturfarvede klokker er en ideel juletræsdekoration eller bare at bruge dem på hylden eller i vindueskarmen.

Læs mere »

Alav Tree Rug fra Bloomingville er en fantastisk tilføjelse til dit hjem. Tæppet har en naturfarve med røde mønstre af turtelduer

Læs mere »

Alberta Footrest fra Bloomingville MINI er en meget smuk og anvendelig fodstøtte, som du kan bruge på mange måder. Fodstøtten er lavet af rattan og har en naturlig farve og er en perfekt tilføjelse til børneværelset.

Læs mere »

The Alek Ornaments fra Bloomingville er et sæt af 2 søde nøddeknækkere, der rider på heste. Ornamenterne er lavet af træ og malet i lys rød

Læs mere »

Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Læs mere »

Amira er en loungestol der hører ind under ”NORDIC”-serien fra det danske brand Bloomingville. Loungestolen er en perfekt tilføjelse til f.eks. terrassen hvor den både er komfortabel og super dekorativ. Stolen er lavet af rattan der er holdt i den fin

Læs mere »

Her ses Animal, friends, Doll, Bomuld fra Animal friends-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Annegrethe, Bordlampe, Alabast fra Annegrethe-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anou, Sidebord, Marmor fra Anou-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Brødkurv i rattan – et musthave i ethvert køkken

Læs mere »

Her ses April, Skål, Stentøj fra April-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Arissa, Champagnekøler, Aluminium fra Arissa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Atija, Vase, glas fra Atija-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Avin, Legetøjsbil fra Avin-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Ayah, Sidebord, Gul, Metal fra Ayah-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Naturligt materiale, så der kan forekomme farvevariationer

Læs mere »

Her ses Bahoz, Legetøj, Køkkensæt fra Bahoz-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Dekorationsvase af stentøj til tørrede blomster i en smuk sløjfeglasur. Det er et kunstværk, så udstil det alene eller sammen med andet boligtilbehør for at fuldende looket.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer

Læs mere »

Her ses Balduin, Deko Vase fra Balduin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Baldur Bookend fra Bloomingville er et smukt sæt af to skulpturer, der sikrer, at dine bøger er perfekt placeret og ikke falder. Bogstøtten er lavet af grå polyresin, hvor hvert stykke simulerer et stammeansigt, der ser sidelæns.

Læs mere »

Deco vase af stentøj til tørrede blomster eller som udstillingsstykke. Den har en meget smuk grøn glasur, der passer rigtig godt indPå grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme.

Læs mere »

Grå dekorationsvase til tørret blomst – et meget flot udstillingsstykke i papirmache.Denne vare er kun til pynt. Fyld ikke med vand.

Læs mere »

Barney reolen fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan Grass og i en flot naturfarve. Reolen har form som en krabbe, som vil bringe glæde til alle børn, der kan lide at organisere deres legetøj. Hæng den på væggen eller stil den ved skrivebordet.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Barry, Plaid, bomuld fra Barry-serien fra brandet Bloomingville. Vævet

Læs mere »

Baz loungestolen er foldbar, og dens sæde og ryg er lavet af rattan. Sædehøjde cm: 35. Sædedybde cm: 42. Variationer i størrelse

Læs mere »

Bea-kanden fra Bloomingville er lavet af stentøj med en knitrende glasur. Det er blevet håndlavet, og blomstermønsteret på hver genstand vil være unikt. Indeholder 1500 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at denne vare er håndlavet, vil mø

Læs mere »

Bea kruset fra Bloomingville er lavet af stentøj med en knitrende glasur. Det er blevet håndlavet, og blomstermønsteret på hver genstand vil være unikt. Indeholder 400 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at denne vare er håndlavet, vil møn

Læs mere »

Bea Serving Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund

Læs mere »

Bea Soup Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Indeholder 1000 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle

Læs mere »

Bea Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at d

Læs mere »

Bea Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at d

Læs mere »

Her ses Berhan, Skulptur, Stentøj fra Berhan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berican, Deko Vase fra Berican-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Brune mangogulve, der skal bruges til servering af din yndlingsmadLakeret

Læs mere »

Billie sidebordet er lavet i mango med en sober mat finish. Du kan bruge den i din stue eller ved siden af din seng til at holde en lampe eller opbevare din yndlingsbog.

Læs mere »

Her ses Bjerre, Fiskestang med Fisk, Bomuld fra Bjerre-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloom spisebordsstolen er enkel og klassisk i design, men har et fint moderne twist der passer godt ind i en nordisk inspireret indretning. Bloom stolen er designet af Bloomingville, som har mere end 20 års erfaring med at designe møbler og interiør i en

Læs mere »

KøbBloomingville 2-Pak Biler – Mint og Gråonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Berndt Dukkehus – Kejsertræ naturonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville billede med ramme i fyronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville billede med ramme i sort fyronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Birthday Decoration, Multi farvet, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville boghylde – Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville bogreol i hvidonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bogreol m/Skuffer, Grå, Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bogreol, Natur, Bankuan Grassonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville bondegårdsdyr i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bord – sæt af 2 stk, Hvid, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Bubba værktøjsbænk i træ – grønonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dac Laptop i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Daisy skønhedssæt i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dinne Kurv, Natur, Vandhyacintonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dukker 2 stk, Multi farvet, Bomuld 35,6 cmonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Dukkeseng, Natur, Bankuan Grassonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Fødselsdagstog Alfi i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Fødselsdagstog, Multi farvet, Bøgonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville gyngehest – Fåronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Hea Kurv m/låg – Rattanonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Higma Tavle, Natur, Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Huskespil, Multi farvet, Krydsfineronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Hvid keramikknage med gul stjerne (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Hvidt keramikgreb med gul stjerne (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville hylde – Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Højdemåler, Natur, Krydsfineronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kaffemaskine i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Knagerække med isonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kurv i søgræs m/Låg – Paddehatonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kurv m/Låg, Natur, Vandhyacintonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Kurv, Natur, Vandhyacintonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Købmandsbutik, Natur, Krydsfineronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville legekøkken i grå, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad blender, Multi farvet, Lotusonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville legemad i bomuldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville legemad i træ – bagesætonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad i træ – burgeronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville legemad i træ – kagefad med kageronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad ispinde i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad køkkensæt i Hvidonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legemad med grøntsager og fiskonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legesæt, Kroketspil, Multi farvet, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legesæt, Ringspil, Multi farvet, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetipi – naturonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøj forklæde (stof) – naturonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville legetøjs klodser i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville legetøjs klodser i træ – rosa nuanceronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville legetøjs mad i træ – donutsonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjs værktøj, Blå, Bøgonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsbiler i pose, Multi farvet, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsbiler, Multi farvet, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsmad kagestander, Hvid, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsmad kølevarer, Multi farvet, Lotusonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsmad pizza, Multi farvet, Bøgonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsmad testel, Multi farvet, Krydsfineronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Legetøjsmad tesæt – Lotusonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Mo fødselsdagstog – Multi farvetonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville musikinstrumenter – sæt med 3 stk slaginstrumenteronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Opbevaring North Hylde – Hvidonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Opbevaring North Hylde – Naturonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville plakat i hvid ramme – muslingeronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville plakat i hvid ramme – Sea Animalsonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville puslespil i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Puslespil med bjørneonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Rund keramikknage – grøn (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Rund keramikknage – lilla (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Rund keramikknage – lys blå (4 cm.)online hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Sengehimmel, Natur, Bomuldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Soft Toy 6 stk, Multi farvet, Bomuld 16 cmonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Soft Toy slange sengerand, Multi farvet, Bomuldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Spilledåse, Multi farvet, MDFonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville taburet i bøgetræ – naturonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville tandlægesæt i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tavle, Natur, Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tavle, Natur, Rattanonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Tipi telt i natur – høstmotiveronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Toaster i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Trækkedyr, Grå, Lotusonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville tæppe – skyonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville tæppe – spaceonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville tæppe til børneværelset – Leopoldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Uro multifarvet – space temaonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Uro multifarvet – uldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Uro multifarvet med dyronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Uro multifarvet uld – dyronline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Uro, Multi farvet, Uldonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville væghængt skrivebord – Kejsertræonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

KøbBloomingville Xylofon i træonline hos Loukrudt.dk. Stort udvalg til dine favorit minimennesker.

Læs mere »

Her ses Brina, Lanterne, Terracotta fra Brina-serien fra brandet Bloomingville. Ikke frostsikker

Læs mere »

Her ses Cacia, Deko, Træ fra Cacia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Cai Bench fra Bloomingville vil bringe et nordisk touch til ethvert rum. Bænken er lavet af fyrretræ og polyester med stof i striber på alle sider, hvilket giver den et mere behageligt og luftigt udseende. Puden er fastgjort med velcro, hvilket gør den ne

Læs mere »

Her ses Caitanya, Trolley, Rattan fra Caitanya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Calle, Bogreol med Skuffer, Kejsertræ fra Calle-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Callie, Gulvlampe, Træ fra Callie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Callum, Fyrfadsstage fra Callum-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette legetøj skal samles af en voksen før brug

Læs mere »

Sæt med 4 skåle i aluminium og skinnende guldfarve. Bruges til servering af mad eller til pynt.

Læs mere »

Havebruser i rustfrit stål finish. Fås i to forskellige farver, hhv. sort og messing. Perfekt til enhver have hvor man har brug for at blive kølet ned på en varm sommerdag.

Læs mere »

Camma sofabordet fra Bloomingville er et unikt møbel. Sofabordet er fremstillet i fyrretræ i en naturlig farve, og har en spanskrørshylde under bordpladen. Brug hylden til at opbevare magasiner eller enhver dekorativ genstand. Dette sofabord er et godt ek

Læs mere »

Sædehøjde: 25 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Her ses Carina, Hundekurv, Sukkerør fra Carina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carol, Hylde, Egetræ fra Carol-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carolina, Sidebord, Bambus fra Carolina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Cat Rug fra Bloomingville er et slående, stort og tungt tæppe lavet af naturlig jute. Tæppet har et smukt vævet design af diagonale linjer og sorte diamanter, der giver et meget moderne touch til din boligindretning.Vævet

Læs mere »

Cathia Mirror fra Bloomingville er lavet af mangotræ og har meget elegante og alsidige linjer. Det høje spejl har en vippeeffekt, og står i smuk kontrast til det mørkebrune træ. Derudover har spejlet en nederste hylde til placering af sko eller dekorative

Læs mere »

Vores bestseller køkkenpapirrulle i sort paulownia træ.

Læs mere »

Celly Throw fra Bloomingville er det perfekte supplement til dit afslapningshjørne. Pladen er lavet af genbrugsbomuld og blød at røre ved. Det præsenterer en sammensætning af lige linjer på en naturbaggrund omkranset af frynser.Vævet

Læs mere »

Centa Sidetable fra Bloomingville er et originalt møbel lavet af mangotræ. Bordpladen holdes på to stykker træ, i form af et omvendt V. Dette gør sidebordet til et praktisk og robust møbel til din stue.

Læs mere »

Charli juniorseng fra Bloomingville MINI er lavet af MDF. Sengen er lavet med dekorative detaljer af naturlige træfarver og med vækstpotentiale. Beslut selv, om du vil vise regnbuen eller den neutrale ende, da den er vendbar. Sidestøtten er aftagelig, så

Læs mere »

Her ses Cher, Sidebord, Metal fra Cher-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Et enkelt og naturligt farvet stel lavet af eg. Et lavmælt og elegant valg af indramning til dit maleri, print, billede, plakat eller hvad du nu beslutter at placere i denne ramme. Træets årer og den naturlige variation i træets farve giver en smuk ramme

Læs mere »

Dette plaid er lavet af genbrugsbomuld. Et varmt og behageligt pynt, der også bidrager med varme farver til din indretning med sit røde/brune mønster. Stor nok til virkelig at trække dig selv ind i det eller dele det, når du er i det hyggelige humør. De b

Læs mere »

Et blødt og dekorativt plaid lavet af genbrugsbomuld til en stærk pris. Perfekt til de kolde vinterdage med en kop varm chokolade i hånden, de sommernætter, hvor solen er gået ned, men du ikke har lyst til at gå ind endnu, eller bare en hvilken som helst

Læs mere »

Bordpladestørrelse: 32 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Cimon Bucket fra Bloomingville er et sæt med 2 plantekasser med en flot kombination af gråt metal og mangotræ. Med forskellige størrelser har hver enkelt to håndtag for nem transport, hvis du sætter tunge gryder ovenpå. Med dette design vil dine planter s

Læs mere »

Tæppet er vævet i 100% jute med små puds i sjove farverVævet

Læs mere »

Skab et perfekt hyggeligt rum til din nyfødte med denne dejlige puslekurv. Tilføj en af vores mobiler, og du har skabt et nysgerrig sted for de mindste.

Læs mere »

Clint sidebordet fra Bloomingville er et attraktivt bord lavet af sort marmor og mat messingjern. Sidebordet har en lavere hylde og udover at se perfekt ud ved siden af din sofa, er det meget praktisk. Kombinationen af det smukke marmor og råjernet gør de

Læs mere »

Clotilde Footrest fra Bloomingville har et meget specielt design. Fodstøtten er lavet af rattan og med en flot bølge på overdelen. Det er en håndlavet fodstøtte, og derfor er der ikke to, der er ens. Dette er det perfekte supplement til at sidde ned, hvil

Læs mere »

Denne moderne og modige guldbehandlede isspand i rustfrit stål vil helt sikkert blive tale om dine gæster ved alle dine sammenkomster. Denne slanke isspand vil være en fantastisk tilføjelse til enhvers bordudflugt. Gør en fantastisk gave

Læs mere »

Her ses Cocktail, Shaker, glas fra Cocktail-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Hylde, Jern, Mangotræ fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Como puffens udseende er bygget op af tre puder i forskellige farver og stoffer. Puderne kan ikke skilles ad. Denne puf kan bruges til ekstra siddepladser, når du har gæster eller som sidebord med en bakke på toppen. Siddehøjde cm: 40. Sædedybde cm: 60. M

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer.

Læs mere »

Her ses Connor, Spisebord, Egetræ fra Connor-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Sød, multifunktionel og praktisk kurv til børneværelset, som er lavet i håndmalet søgræs, hvilket gør dem både dekorative og gode til opbevaring af legetøj eller børnetøj.

Læs mere »

Her ses Cornelius, Vase, Stentøj fra Cornelius-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Corte Dining Chair er en behagelig stol for dig, din familie og gæster at sidde på, når I mødes omkring bordet. Den repræsenterer et tidløst nordisk design, og den polstrede sæde- og rygstøtte sikrer, at du komfortabelt kan sidde og chatte på den i timevi

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Bakke, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Guldfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L37 x H11 x B17,5 cm.Stor: L53 x H14 x B23 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Display kasse, Børneværelset fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Fyrfadsstage fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Højt sidebord, Guld, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L46 x H31 x B35 cm.Stor: L53 x H43 x B38 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Lanterne, Jern, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, Aflang fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, O-formet fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Rustfrit stål, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Rød fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Ruskind fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Uld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Skrivebordet, Cozy fra Bloomingville er et stilrent skrivebord i 1. klasse egetræ og med sorte bordben i metal. Bordpladen har fået en hvidoliebehandling som gør bordpladen ekstra modstanddygtig. Vi anbefaler dog at man giver bordpladen en ny behandling n

Læs mere »

Her ses Cozy, Skål, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialerHusk at tilkøbe overtræk til dine udendørsmøbler. Du finder alle udendørs overtræk lige her.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialerHusk at tilkøbe overtræk til dine udendørsmøbler. Du finder alle udendørs overtræk lige her.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Glas, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Spisebord, Egetræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Spisebord, Egetræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Havgræs fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Natur med mønster fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Urtepotte med underskål, Stentøj fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø16 x H16 cm.Mellem: Ø21 x H22 cm.Stor: Ø26 x H25 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vægophængt bakke, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Dario, Vase, Gul, Stentøj fra Dario-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Deia urtepotte fra Bloomingville er en smuk urtepotte lavet af stentøj i en brun farve. Urtepotten har originale brændte orange bobler på ydersiden og er en stor urtepotte, der vil lyse op i ethvert rum.

Læs mere »

Lysestager i sorthamret metal. Bare perfekt til de lange efterårs-/vinternætter.

Læs mere »

Her ses Dekorationstræ, Theaceae (sæt af 3 stk.) fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dell-tæppet fra Bloomingville er et originalt stykke vævet i jute, der vil give dit hjem et rustikt og meget naturligt præg. Tæppet har et flot supplement til at klæde gulvet med zigzag-motiver, og dette tæppe vil bestemt ikke gå ubemærket hen.Flettet

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Vi elsker det, når vi kan holde værelset ryddeligt og pænt. Lad denne sjove girafkurv hjælpe med opbevaring af dine ting.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Dotti, Salatsæt, Rustfrit stål fra Dotti-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Douve, Bogkasse, Kejsertræ fra Douve-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Denne dejlige lille urtepotte fra Bloomingville er lavet af keramisk stentøj og fremviser et tekstureret honeycomb-design glaseret i nuancer af blåt og guld. Perfekt til at vise alle dine smukke botaniske produkter derhjemme. På grund af glasurens karakte

Læs mere »

Her ses Eave, Loungestol, Polyester fra Eave-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Ebert-hylden fra Bloomingville præsenterer en elegant asymmetrisk sammensætning i sine forskellige metalhylder. Hylden er et møbel, der vil give et anderledes touch til ethvert rum, og vil blive det perfekte sted at opbevare dine minder.

Læs mere »

Ece pendlen fra Bloomingville er et elegant stykke i hvidt glas og jern. Denne pendel giver et varmt lys, og du kan placere mere end én over dit spisebord for at oplyse dine aftener.

Læs mere »

Edgar Votive fra Bloomingville er et smukt stykke dekoration til jul. Den er lavet af glas og har et fantastisk farvemønster i messing. Votivens messingfarver gør den perfekt til enhver lejlighed, uanset om du pynter op til jul eller blot ønsker at pifte

Læs mere »

Edgar Votive fra Bloomingville er et smukt stykke dekoration til jul. Den er lavet af glas og har et fantastisk farvemønster i messing. Votivens messingfarver gør den perfekt til enhver lejlighed, uanset om du pynter op til jul eller blot ønsker at pifte

Læs mere »

Edil væglampen fra Bloomingville præsenterer et meget klassisk design i sort metal. Det er et meget behageligt format til dit studiebord, og også til at oplyse dine bøger, mens du læser i din seng, vil du elske det.

Læs mere »

Denne lanterne er en smuk kombination af bambus, glas og flammer. Den nærmest burlignende bambusstruktur er en smuk indramning til flammerne og giver en flimrende effekt, når stearinlyset indeni er tændt. Selv i dagslys fungerer denne lanterne som en eleg

Læs mere »

Blødt og enkelt kast vævet i genbrugsbomuld. Striberne giver karakter, men bevarer et enkelt og elegant look.Vævet

Læs mere »

En alsidig bakke, der både kan bruges til pynt og mad. Brug den som et friskt nyt anderledes tag på serveringsbakken og forevis den salat, du lige har smidt i køkkenet i den. Eller brug den som fundament til en smuk dekoration med planter, blomster eller

Læs mere »

Her ses Ejlar, Lanterne, Metal fra Ejlar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Blødt og enkelt kast vævet i genbrugsbomuld. Striberne giver karakter, men bevarer et enkelt og elegant look.Vævet

Læs mere »

Der er ingen tvivl om at lænestolen af modellen ”Elegant” lever op til sit navn. Stolen har lidt 20’er referencer og oser af eksklusivitet, der kan pifte ethvert hjem op. Elegant har et stel af skinnende, guldfarvet jern og betrækket er lavetaf velo

Læs mere »

Her ses Elena, Legetøj, Computer med tavle fra Elena-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Elhardt, Legetøjs Mad, Bomuld fra Elhardt-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dekorativ lysestage af stentøj i sort glasur. Stil den frem på en disk sammen med smukt boligtilbehør.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Dekorativ lysestage af stentøj i sort glasur. Stil den frem på en disk sammen med smukt boligtilbehør.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Lysestage af messing aluminium til at blive stylet sammen i en gruppe med andet boligtilbehør for det perfekte og moderne look

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Elit, Kurv, Mendong græs fra Elit-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Denne enkle og elegante pladespiller er lavet i hvid marmor, som virkelig bidrager til den sofistikerede følelse, den kommer med. Den lave profil og den brede flade tallerken med gør denne pladespiller perfekt til servering af tapas, kage, ost eller andre

Læs mere »

Elliot Lounge Chair fra Bloomingville er en vidunderlig lænestol lavet af fyrretræ med egetræsben. Stoffet er i bløde brune toner og lavet af polyester. Det er en meget behagelig og moderne stol, som du ikke vil rejse dig fra.

Læs mere »

Sæt dig dog til rette i den populære lænestol, Elliot fra brandet Bloomingville. Lænestolen er en del af Atmosphere serien, som er en af Bloomingville bestsellers.Lænestolen har tykke puder, som er middel/hård i siddekomfort. Lænestolens ben er lavet af n

Læs mere »

Elmar reolen fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan Grass og i en flot naturfarve. Reolen har form som en elefant, som vil bringe glæde til alle børn, der kan lide at organisere deres legetøj. Hæng den på væggen eller stil den ved skrivebordet.

Læs mere »

En simpel hvid vase med konturerne af en kurvet kvindekrop. En elegant fejring og påskønnelse af kvindekroppen med dens fine form og detaljer. Smuk nok til at være en dekoration i sig selv, men stadig diskret nok til at være en vase, der indrammer dine bl

Læs mere »

Her ses Elsa, Serveringsfad, Stentøj fra Elsa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Elsa tekande fra Bloomingville er et smukt stykke med middelhavsflair. Tekanden er lavet af stentøj med et smukt print i gråtoner, der har en reliefeffekt, og hanken er lavet af bambus. Den er perfekt til enhver teservering, og den er en fantastisk tilføj

Læs mere »

Et skærebræt perfekt til dig, der ønsker noget andet end det traditionelle skærebræt i træ eller plast. Dette skærebræt er lavet af sort marmor i et enkelt design med hvide detaljer, der fremhæver materialet. Et skærebræt du ikke vil gemme væk i et skab.

Læs mere »

En mellemstor rund vase, der er næsten lige så høj, som den er bred. Den er lavet af sort stentøj med et kontrasterende hvidstribet mønster ned langs siderne. Den brede profil på denne vase og den store åbning gør den til et perfekt match til en lav og br

Læs mere »

Namaste! Byd denne kurvede lille dame velkommen i dit hjem. Formen på denne vase følger denne sæsons nye trend, hvor kvindekroppen er centrum for mange designs. Vasen er lavet i en mørkebrun glasfinish af sprayfarvet glas. Skyl med vand uden sæbe ved reng

Læs mere »

Em spisebordsstolen er det perfekte valg hvis du ønsker at skabe lidt mere spil og liv om spisebordet eller gerne vil have en stol som et dekorativt element. Em spisebordsstolen er designet af brandet Creative Collective som har et bredt udvalg af flotte

Læs mere »

Denne deco vase følger denne sæsons trend med formen af en buet kvinde. En hyldest til kvindekroppen og et smukt stykke boligindretning, der kan placeres på ethvert bord, kommode, vindueskarm, kommode osv. Vasen er lavet af grøn terracotta, som giver den

Læs mere »

Smuk lysestage af stentøj i dejlig grøn reaktiv glasur til styling i grupper eller alene.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Emil, Skærebræt, Marmor fra Emil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Emilio kabinettet fra Bloomingville er en elegant og praktisk opbevaringsløsning i sort gran. Den stiliserede silhuet gør det muligt at placere skabet i ethvert hjørne, uanset hvor lille rummet er. Skabet indeholder seks træhylder dækket af hærdet glas.

Læs mere »

Dette køkkenpapirstativ er lavet af marmor for et sofistikeret look, der vil gøre sig godt både på hverdagens køkkenbord og det smukt dekorerede middagsbord. Et enkelt, elegant og smukt køkkenpapirstativ, der ikke kun gør jobbet med at holde dit køkkenpap

Læs mere »

Her ses Enya, Magasinholder, Metal fra Enya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette store tæppe er lavet af firkanter af søgræs sat sammen i hånden i et dekorativt mønster, der vil variere i farve, hvilket gør hvert tæppe unikt. Stingene kan være løse, da de er håndfastgjort. Søgræs er et naturmateriale, der passer godt til tæpper

Læs mere »

En enkel og elegant skål i næsten trofæ koplignende design udført i hvid marmor. Den høje stilk løfter skålen op og hjælper dig med at skabe en luftig og elegant borddækning eller fungere som en dekorativ skål på køkkenbordet. Uanset om du placerer en sal

Læs mere »

Her ses Esmael, Opbevaringsæske med låg, Sølv, Metal (Sæt á 2 stk.) fra Esmael-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Byd denne kurvede lille dame velkommen i dit hjem. Formen på denne vase følger denne sæsons nye trend, hvor kvindekroppen er centrum for mange designs. En hyldest til kvindekroppen. Vasen er lavet af sprayfarvet glas, så skyl med vand uden sæbe ved rengør

Læs mere »

Favne sidebordet fra Bloomingville MINI er et lille bord, der passer perfekt til børneværelset. Sidebordet er lavet af krydsfiner og har en smuk grøn farve. Den øverste del kan bruges som bordplade, når man leger med legetøjet på den, og i den anden ende

Læs mere »

Denne krukke er lavet af marmor og kommer også med et matchende låg lavet i marmor. Krukken er et dekorativt stykke i sig selv med det elegante look, der kommer naturligt fra marmoren. Men du kan også bruges til at indeholde mange forskellige stumper – el

Læs mere »

Her ses Feluca, Fyrfadsstage, Metal fra Feluca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Praktisk og smuk. Denne knagerække er en dekorativ accent på væggen i enhver entré, soveværelse eller hvor du nu ønsker at placere den. Det indviklede design og messingmateriale gør knagerækken til et lille kunstværk i sig selv – klar til at placere i dit

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæums-specialudgaver. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Filipa Throw fra Bloomingville MINI har et smukt og afslappende blomstermønster. Pladen er lavet af genbrugsbomuldsmateriale og har kvaster, som giver et moderne udtryk. Det er et blødt, varmt og hyggeligt pynt, som du nemt kan bruge i andre rum end børne

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Finus Basket fra Bloomingville MINI er en fantastisk måde at holde orden på dine varer og opbevare legetøj. Kurven er lavet af søgræs, har form som en møtrik og kommer med låg. Det er et godt supplement til indretningen af børneværelset.

Læs mere »

Denne sammenfoldelige søgræskurv indbefatter udtrykket multi-use, mens den forbliver trendy. Fremstillet af miljøvenligt naturligt søgræs og med robuste håndtag, kan den bruges som en taske på stranden. Den er også fantastisk til at opbevare tæpper og leg

Læs mere »

Her ses Folle, Plaid, Bomuld fra Folle-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vælg Foam spisebordsstolen fra Bloomingville hvis du vil have en stilren spisebordsstol med en god siddekomfort. Vi tilbyder Foam stolen i en grå variant med sort stel og en mørkegrå variant med guldbelagte ben. Hvilken variant der passer ind i dit køkken

Læs mere »

Her ses Frea, Bestik, Rustfrit stål fra Frea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Frea, Bestik, Rustfrit stål fra Frea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Freddie Basket fra Bloomingville MINI er en håndlavet kurv lavet af vandhyacint i naturfarver. Denne kurv vil være perfekt til at opbevare alle dine ting i stuen, soveværelset eller på børneværelset.

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Her ses Freja, Drikkeglas, Genbrugsglas fra Freja-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Freya Sidetable fra Bloomingville er et elegant sort møbel lavet af gummitræ. Sidebordet er perfekt til at placere en vase, en fotoramme eller bøger, mens du chatter i sofaen.

Læs mere »

Friend loungestolen er både unik i design, men er samtidig også tidsløs og et godt eksempel på skandinavisk stil når det er bedst. Loungestolen er lavet i sortmalet jern og er derfor utrolig robust. Hele sædet og rygstykket består af tværgående metalstæng

Læs mere »

Friends Rug fra Bloomingville MINI er et smukt naturfarvet tæppe med et mønster af venner, der danser i en cirkel med et hjerte i hænderne. Bomuldsmaterialet gør tæppet slidstærkt og nemt at rengøre, og naturfarven passer godt ind i de fleste indretninger

Læs mere »

Dette lille skab med skuffe har det smukkeste print. Lavet af mangotræ. Passer perfekt ved siden af sengen.

Læs mere »

Når du rydder op, hjælper Fritse rævekurv dig med at holde orden.

Læs mere »

Smukt udformede kunstige blomster – meget autentiske og spot on, på trend.

Læs mere »

Her ses Gadir, Højdemåler fra Gadir-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Galina, Pude, Bomuld fra Galina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gar Basket fra Bloomingville bliver din kats yndlingsly. Kurven inkluderer en behagelig pude til dit kæledyr og to katteører på toppen. Kurven er lavet af vandhyacint og jern og er et meget dekorativt stykke, et rigtigt blikfang.

Læs mere »

Her ses Gatherings, Bordlampe, Uld-skærm fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Gatherings, Planteophæng, Bambus fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Af natur er terracotta ikke vandtæt. Væske vil trænge ind over tid

Læs mere »

Her ses Gatherings, Urtepotteskjuler på fødder, Fyrretræ fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gatherings, Vase, Jern fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gentrim, Legetøjsmad fra Gentrim-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Gerson Basket fra Bloomingville er en smuk kurv, hvor du kan opbevare tekstiler, magasiner og endda forskellige urtepotter. Kurven er lavet af rattan og har et meget rustikt og naturligt udtryk.

Læs mere »

Variationer vil forekomme på grund af materialer. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Gian Basket fra Bloomingville er en praktisk tre-lags opbevaringsløsning lavet af naturlig rattan. Det er så smukt og alsidigt, at det vil se lige så godt ud i dit køkken at opbevare krukker med krydderier eller frugt, som det er på badeværelset til at op

Læs mere »

Gianni Basket fra Bloomingville er et lækkert sæt med 2 kurve med et bredt håndtag i naturligt søgræs. De naturlige fibre giver en følelse af varme, og da sættet har to forskellige størrelser, er kurvene perfekte til opbevaring af alle slags genstande, og

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Trykt

Læs mere »

Her ses Gigi, Pude, Bomuld fra Gigi-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gitt reolen fra Bloomingville er det perfekte hjørne til at holde orden på dine bøger, billeder eller vaser. Det er en elegant og klassisk reol udført i en naturlig egefiner, og hver enkelt kan bære op til 20 kilo. Du vil forelske dig i dens enkelhed og f

Læs mere »

Givan Basket With Låg fra Bloomingville er et sæt med 3 kurve med låg lavet af søgræs i en naturlig tone. Hver enkelt har en forskellig størrelse, som vil hjælpe dig med at opbevare forskellige genstande. Udover at være praktiske er kurvene meget dekorati

Læs mere »

Gladys Jar With Låg fra Bloomingville præsenterer en helt speciel kombination af materialer. Det er en flot mundblæst glaskrukke med trælåg og oversize marmorhåndtag på låget. Krukken er ideel til opbevaring af alle former for mad. Hvert stykke er unikt o

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Isspand, Aluminium fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Lanterne, Jern, Glas fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Pude, Lammeskind fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Skind, Lammeskind fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Sofabord, Jern, Glas fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gorm, Deko Vase fra Gorm-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Grade, Sofa, Polyester fra Grade-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Graham, Pude, Bomuld fra Graham-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Ved at være opmærksom på de flotte detaljer, gav Grandma Puffen fra Bloomingville et magisk eksklusivt touch til din stue. Ser elegant ud med frynser og blåt blødt fløjlsstof.

Læs mere »

Grei Pendel fra Bloomingville er et stykke med et meget moderne industrielt look. Pendlen er en kraftig grå metallampe, der vil give et moderne touch til ethvert rum, hvor du placerer den.

Læs mere »

Her ses Groove, Daybed, Polyester fra Groove-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Grunk, Kalender fra Grunk-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gugga Chair fra Bloomingville MINI er en lille, sød og behagelig grå stol med et strejf af mintfarve. Stolen er lavet af krydsfiner og har et originalt design, der gør den velegnet til børn og passer ind i ethvert rum i huset.

Læs mere »

Her ses Guil, Hylde, Guld, Metal fra Guil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gulla-kurven med låg fra Bloomingville er en smuk bred kurv, der er perfekt til opbevaring af tekstiler eller vasketøj. Kurvens naturlige flet er en blanding af vandhyacint og alger, og har et lækkert håndtag på låget for nem bevægelse.

Læs mere »

Gunnel Bar Chair fra Bloomingville er et godt sted at få en cocktail i godt selskab. Bagsiden er lavet af rattan med en cool vævning i naturlig farve, og ben i sort stål. Barstolen er meget komfortabel og har en lavere stang til at støtte dine fødder for

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæums-specialudgaver. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Sort glasramme med flot plakat i årstidens farver. Skabt til dig af vores Bloomingville-designere

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Dette legetøj skal samles af en voksen før brug

Læs mere »

Hallie Sofaen fra Bloomingville er et smukt lyst møbel. Sofaen er lavet af flettet rattan på stålstel i naturlige farver. Sofaen er designet til at nyde lange sommereftermiddage, mens den mærker dens varme naturlige touch.

Læs mere »

Hanadi Decoration Tree fra Bloomingville er lavet af vandhyacint. Vandhyacint er et meget populært materiale til dekoration, fordi det er let og nemt at sætte op.

Læs mere »

Hani Ornament fra Bloomingville er en smuk bambusstjerne. Den naturlige kobberfarve og det rå bambusmateriale kombineret giver et hyggeligt og elegant look. Det smukke ornament tilføjer det perfekte strejf af stil til ethvert rum og vil bringe den rigtige

Læs mere »

Her ses Hanif, Salt og peberkværn, Træ fra Hanif-serien fra brandet Bloomingville. Klassisk salt

Læs mere »

Stentøjssmørkassen fra Bloomingville vil helt sikkert fremhæve de hjemlige og rustikke elementer i en nordisk køkkenstil. Med et bambuslåg og den enkle indskrevne tekst ´smør´ på siden skaber smørkassen et naturligt og varmt præg på et morgenbord, der er

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Harmony, Bordlampe, Polyester fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø28 x H32 cm.Stor: Ø32 x H34 cm.Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Harmony, Gulvlampe, Jern fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Harmony, Hylde med 3 hylder fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø36 x H13 cm.Stor: Ø46 x H14 cm.Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Harrison Storage Basket fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan-græs og har et sødt løvehoved dekoreret. Denne kurv vil være perfekt til at opbevare alle dine ting i stuen, soveværelset eller på børneværelset.

Læs mere »

Her ses Hasham, Legetøjsmad fra Hasham-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Hattie, Sofabord, Rattan fra Hattie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Heike, Lysestage, Aluminium fra Heike-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Heise-kurven med låg fra Bloomingville præsenterer en original blanding af materialer. Blandingen af vandhyacint, søgræs og metal gør denne kurv til noget helt særligt. Den rektangulære form giver et anderledes touch, og de lyse farver på dens fletning gi

Læs mere »

Skærebræt med en blanding af akacie, marmor og harpiks, som giver et interessant og moderne look

Læs mere »

Her ses Helga, Skærebræt, Akacie fra Helga-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Hesam, Kurv, Søgræs fra Hesam-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Heyal, Ornament fra Heyal-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Higma, Tavle, Kejsertræ fra Higma-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Blød vendbar taske med hund til timevis af leg. Bare perfekt at tage med overalt.

Læs mere »

Hitti sidebordet fra Bloomingville præsenterer en risikabel blanding af suartræ, rattan og jern i en original struktur. Sidebordet har en lille cirkulær bordplade og en kurv under toppen. Dette er en autentisk skønhed, der vil tiltrække alle øjne.

Læs mere »

Her ses Hoang, Spejl med Hylde, Metal fra Hoang-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Et dekorativt spejl i stok, der ligner en kanin og er perfekt til børneværelset.

Læs mere »

Badeværelsessæt i gråt stentøj. Med sit nordiske look er den perfekt til ethvert badeværelse.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Hugh, Sengehimmel, Bomuld fra Hugh-serien fra brandet Bloomingville Mini. Vævet

Læs mere »

Hugsi Decoration Flowerpot fra Bloomingville er en smuk sort terracotta urtepotte, med et meget klassisk og antikt design. Dens mørke nuance vil stå i kontrast til enhver blomst, du sætter indeni, og den vil se godt ud både i din boligindretning og udenfo

Læs mere »

Her ses Huso, Tæppe, Gul, Bomuld fra Huso-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Hylde, Egetræ fra Illuc-serien fra brandet Illume X Bloomingville.

Læs mere »

Afrundet tæppe med space print – perfekt til ethvert børneværelse.Vævet

Læs mere »

Her ses Iasmina, Tæppe, Søgræs fra Iasmina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Idacaroline, Tæppe, Bomuld fra Idacaroline-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Idakamille, Tæppe fra Idakamille-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Med formen og størrelsen som en lille vinkar, kan denne vase tilføje en hyggelig følelse til ethvert hjem. Den brede krop og smalle åbning gør den perfekt til en langstilket blomst, plante eller måske en lille kvist, der vil kontrastere den runde krop på

Læs mere »

Mobil med bløde stofdyr. Klokker inde i to af dyrene er tilføjet for at give balance til mobilen samt tiltrække babyens opmærksomhed.

Læs mere »

Denne børnelysekrone lavet af filt pomponer på jernsnore vil pifte ethvert børneværelse op og gøre det perfekt stilfuldt.Følte

Læs mere »

Skulpturel urtepotte i stentøj med ansigt. Den er håndlavet og perfekt til enhver plantePå grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Ilinca, Urtepotteskjuler, Messing (Sæt á 3 stk.) fra Ilinca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ilion, Urtepotteskjuler, Metal (Sæt á 2 stk.) fra Ilion-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ilsa, Dækkeserviet, Søgræs fra Ilsa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Inaz Sidetable fra Bloomingville er et spektakulært og smukt møbel lavet af tre ædle materialer. Sten, keramik og stål kombineret gør dette sidebord til noget særligt. Det smukke sorte mosaikmønster giver dig lyst til ikke at placere noget på toppen. Dett

Læs mere »

Her ses Inda, Skulptur, Beton fra Inda-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Blød buet vase i brunt glas. Vis alene eller gruppe med andet boligtilbehør.Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Læs mere »

Her ses Ins, Bakke Bord, Guld, Metal fra Ins-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jordfarvet moderne jernfarvet vase med ru finish. Smuk at vise som et enkelt stykke eller det kan grupperes med andet boligtilbehør for et komplet og moderne look

Læs mere »

Klassisk skulpturel formet metalvase i farven grå med en ru finish. Style den alene eller sammen med smukke boligtilbehør

Læs mere »

Metalvase i jordtone med ru finish, der kan grupperes med andet tilbehør til hjemmet for et perfekt og moderne look

Læs mere »

Trendy stentøjsvase – håndmalet i et unikt look. Style som et enkelt stykke eller i en gruppe med andre boligtilbehør for et perfekt og moderne look.Denne vare er håndmalet. Hver vare er unik og farvevariationer kan forekomme

Læs mere »

Her ses Isabel, Vitrineskab, Sort fra Isabel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Isabel, Vitrineskab, Sort fra Isabel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Isabell Lantern fra Bloomingville er et fint hængende tilbehør til at lyse op i dine aftener. Med et klassisk og meget elegant design er den lavet af glas og gråt jern og du kan hænge den på din terrasse i et overdækket område.

Læs mere »

Multifunktionel dækkeserviet i søgræs. Brug den som en dekorativ dækkeserviet til at hænge på væggen eller som bordløber.

Læs mere »

Disse kurve kommer i sæt af to. De er lavet af søgræs og palmeblade som er vævet ind i et smukt mønster ved hjælp af materialets naturlige farver. De forskellige størrelser gør disse kurve meget alsidige og i stand til at indeholde mange forskellige ting.

Læs mere »

En enkel og elegant vase, der stadig efterlader en effekt med sine to karakteristiske ringe integreret i den nederste halvdel af sit design. Vasen er lavet af blåt stentøj belagt med en mat latex glasur og en silikone finish for at opnå det specielle look

Læs mere »

Lysebrun stentøjsvase i en blød mat latex glasur. Stil som et enkelt stykke eller en gruppe med smukke boligtilbehørMat latex glasur

Læs mere »

En høj, slank elegant vase med enkle detaljer. Høj nok til at stå på gulvet og lav nok til at stå på bordet, en kommode eller i vindueskarmen. Den smalle åbning gør den perfekt til at placere en enkelt langstilket blomst eller plante for et elegant look.

Læs mere »

Stentøjsvase med gummifølelse fra silikone, blød glasur. Style alene eller i en gruppe med andet boligtilbehørMat latex glasur

Læs mere »

Issak lysestagerne fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer ind i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød rød

Læs mere »

Sort moderne jernvase med ru finish. Style alene eller gruppe med dine foretrukne boligtilbehør

Læs mere »

Praktisk og stilren kurv med låg i naturmaterialer. Den kan bruges som en ekstra siddeløsning, som et lille sidebord i stuen, hvis puden tages af eller til at stille legetøj på børneværelset.

Læs mere »

Her ses Ivory, Bordlampe, Rustfrit stål fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Gulvlampe, Jern fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Ivory, Pendel, Søvbelagt fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Puf, Polyester fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sengetæppe, Bomuld fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sidebord, Terrazzo-look fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sofabord, Marmor fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Et flot dekoreret spejl med en grå metalplade, som giver spejlet et flot unikt look.

Læs mere »

Her ses Ivory, Tæppe, Bomuld fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Urtepotteskjuler, Plantekasse, Jern fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Urtepotteskjuler, Stentøj fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vævet og garnfarvet køkkenrulle i 100% bomuld, som giver en blød og dejlig følelse.Vævet

Læs mere »

Her ses Jackson, Vægdekoration, Bomuld fra Jackson-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jahan, Pendel, Glas fra Jahan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Janik Decoration fra Bloomingville er en smuk julemand nøddeknækker, der passer ind i alle rum til jul. Julemanden Nøddeknækkeren er lavet af bløde grønne og røde julefarver og vil på få sekunder blive en uforglemmelig del af dit hjem til jul.

Læs mere »

Her ses Jannet, Ornament fra Jannet-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jaquelina, Dekorationstræ fra Jaquelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jaquelina, Dekorationstræ fra Jaquelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jaslyn Ornament fra Bloomingville er en smuk hvid farvet ornament lavet af fjer, med masser af smukke små detaljer. Smykket tilføjer det perfekte strejf af stil til ethvert rum og vil bringe den rigtige julestemning til dit hjem.

Læs mere »

En enkel, elegant og smuk skål, der vil passe til dit køkken. En lav profil med en vidåben skål på toppen gør den velegnet til mange forskellige formål. Brug den som frugtskål, serveringsbakke til salaten du lige har smidt sammen eller mange andre ting. D

Læs mere »

Glat tuftet bomuldstæppe med strukturerede mønstre i enkelt design. Tæppet har en tæt, blød luv, der er behagelig at gå på. Vedligeholdelsesinstruktioner: Kun støvsugning og pletrengøring.Tuftet

Læs mere »

Her ses Jela, Taburet, Bøgetræ fra Jela-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

En lille dekorativ æske, der kan indeholde alt fra smykker, reservemønter, nøgler eller andre stumper, du vil gemme væk under låget. Æsken er dekoreret med et smukt grafisk sort mønster som gør den til en lille dekoration i sig selv. Den er lavet af harpi

Læs mere »

Her ses Jia, Dekorationstræ fra Jia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jia, Dekorationstræ fra Jia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Læs mere »

Joline loungestolen forener skandinavisk minimalisme med rustikt design. Joline loungestolen er lavet af sukkerrør og er fyldt med spændende detaljer og flet, som sørger for komfort. Loungestolen er sortmalet og passer derfor ind i de fleste hjem, også hv

Læs mere »

Advarsel! denne genstand er kun til udendørs brug. Måske ikke være 100% vandtæt.

Læs mere »

Jolly Christmas Cake Bakken fra Bloomingville er en perfekt gave til alle, der elsker at bage. Den hvide bakke er malet med mønster af hjerter og turtelduer i rødt. Denne kagebakke vil være en fantastisk tilføjelse til din køkkenindretning, og den vil få

Læs mere »

Jolly Mugs fra Bloomingville er en festlig og sjov tilføjelse til dit køkken. De 2 krus er lavet af stentøj og har et rødt og hvidt stribet mønster på det ene og diverse nøddeknækkere på det andet. Krusene vil sprede en masse julefølelse og glæde til dit

Læs mere »

Jolly Bowls fra Bloomingville er et sæt med 2 smukke skåle, der kan bruges til servering af mad eller dekoration. Den er lavet af stentøjsmateriale og den røde farve giver den en dejlig julefølelse.

Læs mere »

Jomo Basket fra Bloomingville er et sæt med 3 fantastiske naturfarvede kurve i forskellige størrelser. Hver kurv har sit eget tribal-inspirerede design i sort på bambus. Dette sæt kurve vil lyse dit værelse op og er perfekt til opbevaring af småting i din

Læs mere »

Fint, håndvævet tæppe i uld med detaljeret mønster. Vores uldtæpper er vævet af dygtige indiske tæppevævere med en lang tradition for væveteknikker og håndværk.Vævet

Læs mere »

Her ses Jotkirn, Skærebræt, Marmor fra Jotkirn-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jud Basket With Låg fra Bloomingville er en slående overdimensioneret kurv i naturligt søgræs med sorte diamanter. Dens låg gør den til det perfekte tilbehør til vasketøjet og også til at opbevare vasketøjet i din stue. Kurvens naturlige fibre vil tilføje

Læs mere »

Et tuftet tæppe med små farvespring, der står i kontrast til det naturfarvede bomuld, som tæppet er vævet i. Tuftede tæpper er perfekte til at holde dine fødder varme på grund af deres naturlige isoleringsevne. Placer den under dit bord eller foran en sto

Læs mere »

Jules-kruset fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj i stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 500 ml.

Læs mere »

Her ses Jules, Serveringsfad, Stentøj fra Jules-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jules, Serveringsfad, Stentøj fra Jules-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jules Serving Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 750 ml. Tåle

Læs mere »

Jules Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 300 ml. Tåler opvask

Læs mere »

Jules Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 300 ml. Tåler opvask

Læs mere »

Jules Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 300 ml. Tåler opvask

Læs mere »

Jules Butter Box fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Lad ikke æstetikken i din smukt dekorerede middagsborddækning eller det hyggelige morgenbord blive ødelagt af en industriel indpakning af dit smør. Giv

Læs mere »

Jules Plate fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Tåler opvaskemaskine og mikroo

Læs mere »

Jules Plate fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Tåler opvaskemaskine og mikroo

Læs mere »

Junaid fødselsdagsdekoration af Bloomingville MINI er lavet af MDF. Dette fødselsdagstog er super sødt med dyretema, og plads til op til 3 lys (medfølger ikke), det er perfekt til at pynte bordet op, når venner og familie kommer over for at fejre. Den kom

Læs mere »

June Console Table fra Bloomingville er et storslået møbel. Konsollen er lavet af sten og metal i sorte farver, hvor de lige linjer giver et nordisk og tidløst præg. Den har mosaik lavet af keramik på både øverste og nederste hylder, og hver enkelt kan bæ

Læs mere »

Her ses Justin, Tæppe, Bomuld fra Justin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Kama loungestolen passer til langt de fleste terrasser, uanset hvordan du foretrækker at indrette. Kama er designet efter den minimalistiske og skandinaviske stil, hvilket brandet Bloomingville er mester i. Mærket har designet møbler og interiør i nordisk

Læs mere »

Her ses Kamala, Pude, Bomuld fra Kamala-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kamala, Pude, Bomuld fra Kamala-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kamala, Pude, Bomuld fra Kamala-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kannika, Pendel, Bambus fra Kannika-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Karine, Tekande, Stentøj fra Karine-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Karl bordlampen fra Bloomingville præsenterer en grøn nuance med en masse friskhed. Denne lampe er lavet af polyester, jern og PVC, og dens slanke bund vil tilføje et meget elegant touch til dit bord.

Læs mere »

Karli tæppet fra Bloomingville er lavet af jute og har en smuk naturlig tone, der bringer varme til din boligindretning. Tæppet er rektangulært med frynser i hvert hjørne. Dette tæppe giver dig lyst til at være barfodet hele dagen.

Læs mere »

Her ses Kawal, Skulptur, Stentøj fra Kawal-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vævet tæppe i en blanding af blød, tyk uld og bomuld. Moderne tæppe med tæt, tyk luv på 2,5 cm og et dekorativt mønster. Vores uldtæpper er vævet af dygtige indiske tæppevævere med en lang tradition for væveteknikker og håndværk.Vævet

Læs mere »

Her ses Kean, Bordlampe, Grå fra Kean-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer.

Læs mere »

Kemuel Ornament fra Bloomingville er et smukt flerfarvet ornament lavet af fjer, med masser af smukke små detaljer. Smykket tilføjer det perfekte strejf af stil til ethvert rum og vil bringe den rigtige julestemning til dit hjem.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme