Bloomingville

I år 2020 kunne den danske møbel- og designvirksomhed fejre 20års jubilæum. Dette blev markeret med attraktive udsalgskampagner og lanceringen af helt nye varer til sortimentet. Designfilosofien hos den danske møbelsucces handler om at producere tilbehør og interiør med respekt for de danske og nordiske tendenser.

Der tages afsæt i tidens modetrends, og disse strømninger omsættes på fineste vis til uforgængelige og tidløse designs hos Bloomingville.

Sådan blev virksomheden skabt

Det er den danske, kreative designer, Betina Stampe Bloomingville, der står bag virksomheden, der er opkaldt efter det unikke efternavn. Firmaet blev etableret tilbage i år 2000 og har siden vokset sig stor. I dag har møbelvirksomheden opnået international succes, og den hører til det amerikanske Regent Holding Selskab.

Denne tilknytning har skabt grobund for, at møbel- og indretningsvirksomheden har fået skabt sig global anerkendelse.

Det var i 2016, at virksomhedens produkter for første gang blev lanceret på det amerikanske marked. Virksomheden opnåede endnu flere salgsmuligheder, da det overtog brandet ”Creative Coop” fra Regent Holdning. Hermed blev dørene åbnet til det europæiske marked.

I dag findes der millioner af Bloomingville produkter i boliger i flere lande i Europa og ikke mindst i USA.

Virksomheden er konstant i vækst og udvikling og lancerer hvert år 4 hovedkollektioner og 2 minikollektioner.

Tidløse designs med et personligt touch

Det er den nordiske arv og DNA, der er kendetegnende for alle produkter i Bloomingvilles store sortiment. Du finder dekorationsgenstande og interiør til hjemmet, som er lavet i slidstærke og velkendte materialer såsom krystalglas, bomuld, hør, træ, stentøj og metal.

Hvert et produkt er skabt til at bringe liv, elegance og sjæl ind i din bolig. Det gælder både produkterne til badeværelset, stuen, kontoret og soveværelset.  

Det skønne ved de mange kollektioner er, at selvom de varierer i udtryk, så er den grundlæggende stil den samme. Dette gør, at du kan blive ved med at indrette og dekorere dit hjem med produkter fra den danskgrundlagte virksomhed.

Skulle du på et tidspunkt ændre indretningsstil, kan du fortsat få glæde af dit interiør og tilbehør, da det kan mixes og matches, så det komplimenterer dine ønsker.

Skab liv i hjemmet med Bloomingville lamper

I mange hjem er det de enestående og stilfulde lamper, der sætter prikken over i’et i indretningen. Der er tænkt over hver en detalje i udformning og udviklingen af hvert et belysningsprodukt. Det vil sige, at mens loftslamperne er skabt til at give den optimale rumbelysning, er væg- og gulvlamperne lavet til at give et afdæmpet og roligt skær.

Lamperne skiller sig designmæssigt ud fra mængden af andre højkvalitetslamper på det danske og nordiske marked. De smukke glaslamper hører til kundefavoritterne. Du kan blandt andet vælge belysning med ornamenteret glas, der skaber et funklende skær i rummet.

Du slipper for det hvide og ’kolde’ lys, når du vælger højkvalitetslamper i let, farvet glas. Det er med til at give en hjemlig og personlig stemning i boligen.

Derfor er Bloomingville blevet en kæmpe succes

Det er kombinationen af unikke designs, brugen af højkvalitetsmateriale og de imponerende, budgetvenlige priser, der har ført til virksomhedens succes på tværs af landegrænser og kontinenter.

De mange produkter sælges til attraktive priser, som ligger under det niveau, du finder hos andre populære designervirksomheder.

De lave priser gør det muligt for enhver person uanset livsform, økonomisk budget og stilmæssige præferencer at få glæde af de mange kvalitetsprodukter.

Derudover kan prisniveauet udnyttes til køb af gaver til familie og venner, som går op i indretning og bolig.

Har du en søn eller datter, der er på vej til at flytte hjemmefra, er det oplagt at købe Bloomingville vaser, kopper og tallerkener. Det unge menneske får langt mere udstyr og tilbehør for pengene, end det ville være muligt ved at købe udstyr fra andre møbel- og indretningsvirksomheder.

Tilbehør og dekorationsgenstande der matcher enhver bolig

Kopper i bambus, vaser i stentøj, kurve i flet, puder og tæpper i bomuld, møbler i miljøvenligt træ, sæbedispenser i metal. Muligheder er så godt som uendelige, når du undersøger det smagfulde og betagende udvalg af tilbehør til ethvert rum i hjemmet.

Det er kun de bedste og mest slidstærke materialer, der er anvendt til fremstillingen af de uundværlige genstande, som vi hver dag gør brug af.

Du kan sammensætte din helt egen boligstil ved at håndplukke de designs og produkter, som matcher dine behov og dine stilmæssige ønsker.

Det er ikke kun standardprodukter, du kan gå på opdagelse iblandt. Bloomingville designer også julepynt og tilbehør til decembers mange traditioner. Mangler du den mest elegante og eksklusive julestjerne, kan du finde den i udvalget hos virksomheden. Som det også er tilfældet med mange af de andre produkter, kan du vælge mellem forskellige looks på julestjernerne. Det kan være en model med enten sølv- eller guldlook, der kan somme til at pryde dit juletræ i år.

Legetøj i slidstærke og sunde materialer

Iblandt de nyeste kollektioner findes trælegetøjet, de søde gyngeheste og fødselsdagstogene. Det er produkter, som er nøje skabt og designet til at stimulere børnenes fantasi og bringe glæde og smil hos både store og små.

Når du vil have udstyr og tilbehør til din søn eller datter, der er lavet i træ som basismateriale, skal du sørge for at vælge produkter, der er lavet af miljøvenligt træ. Bloomingville fremstiller deres varer med sundt træ, så du med ro i maven kan lade dit barnebarn, din nevø eller dit eget barn få skønne oplevelser med at vugge på gyngehesten eller lege med trælegetøjet.

Køb Bloomingville borde, tæpper og tilbehør online eller hos din boligforretning

På grund af den globale udbredelse kan du købe alle de elskede og populære produkter fra Bloomingville på nettet. Du kan handle hos fabrikantens egen webshop, hvor du også får anledning til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Herved bliver du iblandt de første kunder i verden, der får nyheder om de kommende hoved- og minikollektioner.

Derudover finder du både Bloomingville møbler og tilbehør i fysiske boligbutikker samt andre webshops, der også handler med brugskunst og designervarer.

I løbet af året sættes der løbende en række af produkterne i det mangfoldige sortiment på udsalg. Når du handler dine nordiskdesignede varer på tilbud, får du samme høje kvalitet på både interiør og dekorationsgenstande, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris.

Spændende produkter fra Bloomingville

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Bloomingville.

Læs mere »

Fine træknager i fyrretræ fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de søde træknager fra Bloomingville. Knagerne forestiller en fugl og en kanin. Mål 6,5 x 4 cm. Fremstillet af fyrretræ.

Læs mere »

Fine træknager i 3 forskellige farver fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Mål Ø: 4 cm. L: 8 cm. Fremstillet af fyrretræ.

Læs mere »

De fineste små minibiler og skilte i træ fra Bloomingville. Fartøjerne kommer i en pakke med 8 stk. Mål L: 6,5 x H: 6,5 x B: 3,5 cm. Fremstillet af bøgetræ.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Abby Sofabord, Sort, Sukkerør
Pris: 2.088,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dettesmukke møbel. L81xH44xW45 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Abel Bænk, Natur, Sukkerør
Pris: 1.815,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se f.eks. denne smukke bænk. L104xH180xW34,5 cm

Læs mere »

Her ses Abel, Bænk, Natur, Sukkerør fra Abel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø40xH44 cm

Abelone Bænk, Sort, Mango
Pris: 2.725,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se f.eks. denne smukke bænk. L102xH58xW40 cm

Abena Sofabord, Natur, Rattan
Pris: 1.269,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø80xH40 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Denne vare er kun til dekoration. Fyld ikke med vand.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Adalie Deko, Brun, Mango
Pris: 499,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Her ses Adam, Pude, Blå, Bomuld fra Adam-serien fra brandet Bloomingville.

Adama Deko, Brun, Mango
Pris: 599,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Adele Sofabord, Sort, Metal
Pris: 1.178,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø63,5xH40,5 cm

Læs mere »

Overfladen er lavet manuelt, og farvevariationer vil forekomme.

Adeliin Skål, Natur, Mango
Pris: 699,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø45xH45 cm

Læs mere »

Her ses Adelina, Sidebord, Grå, Metal fra Adelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Adelynn Kop, Grøn, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Adelynn Kop, Rosa, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Adelynn Skål, Rosa, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Adelynn Suppetallerken, Multi farvet, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Adelynn Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Adelynn Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Adelynn Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Adile Ramme, Hvid, Fyr
Pris: 399,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Her ses Adinna, Pude, Grå, Bomuld fra Adinna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme, fordi det er håndlavet og genvundet træ.

Læs mere »

Adventure Tallerken, Multi farvet, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Her ses Agnete, Gulvlampe, Sort, Metal fra Agnete-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. L26,5xW26,5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. L25,5xW9,5 cm, 2 assort.

Læs mere »

Her ses Akin, Tæppe, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Aktivitets Center, Lilla, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Suppetallerken, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel Ø50xH60 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke hylde. L33,5xH52xW20 cm

Alissa Sofabord, Hvid, Metal
Pris: 1.273,09  
Læs mere »

Enkelt og elegant sofabord i hvid metal fra populære Bloomingville. Sofabordet vil passe godt ind i et nordisk inspireret hjem med kant. L110xH41xW41 cm

Alona Konsolbord, Sort, Fyr
Pris: 3.362,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L140xH80xW38 cm

Alvia Skab, Sort, Fyr
Pris: 3.635,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L120xH100xW35 cm

Læs mere »

Her ses Alvia, Skab, Sort, Fyrretræ fra Alvia-serien fra brandet Bloomingville.

Alvin Reol, Sort, Metal
Pris: 2.299,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Amie Piedestal, Guld, Metal
Pris: 495,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L76xH60xW25,5 cm

Læs mere »

Bloomingville har lavet denne lækre lounge stol. Man sidder utrolig lækkert i stolen og den skaber en fedt effekt i alle rum.L60xH80xW59 cm

Læs mere »

Amira er en loungestol der hører ind under ”NORDIC”-serien fra det danske brand Bloomingville. Loungestolen er en perfekt tilføjelse til f.eks. terrassen hvor den både er komfortabel og super dekorativ. Stolen er lavet af rattan der er holdt i den fin

Ana Taburet, Blå, Stentøj
Pris: 1.178,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø38xH47,5 cm

Læs mere »

Her ses Ana, Taburet, Blå, Stentøj fra Ana-serien fra brandet Bloomingville.

Anais Skab, Sort, Fyr
Pris: 1.633,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke skab. L70xH35xW30 cm

Læs mere »

Her ses Anais, Skab, Sort, Fyrretræ fra Anais-serien fra brandet Bloomingville.

Anda Vase, Brun, Glas
Pris: 229,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Anda Vase, Gul, Glas
Pris: 169,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Angel Skab, Brun, Eg
Pris: 10.005,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke skab. L85xH185xW40 cm

Læs mere »

Her ses Angel, Vitrineskab, Brun, Egetræ fra Angel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Animal friends Soft Toy, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L16xH4,5xW10 cm, Set of 6 50% Lining, 25% Cotton, 25% Acryllic, Filling: Poy

Anjo Bar Bord, Sort, Aluminium
Pris: 2.270,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø50xH105 cm

Læs mere »

Her ses Anjo, Barbord, Sort, Aluminium fra Anjo-serien fra brandet Bloomingville.

Anka Sidebord, Sort, Aluminium
Pris: 1.178,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø38xH56 cm

Læs mere »

Her ses Anka, Sidebord, Sort, Aluminium fra Anka-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annebirgitte, Bordlampe, Hvid, Terrakotta fra Annebirgitte-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annevictoria, Bordlampe, Natur, Papir fra Annevictoria-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annik, Bordlampe, Sort, Gummitræ fra Annik-serien fra brandet Bloomingville.

Anou Sidebord, Hvid, Marmor
Pris: 632,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø30,5xH45 cm

Læs mere »

Her ses Anuk, Hængekøje, Grå, Bomuld fra Anuk-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke skåle. Ø26xH12 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke skåle. Ø22,5xH6 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke skåle. Ø11xH5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke skåle. Ø13xH6,5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø28,5xH3 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø22xH2,5 cm

Læs mere »

Her ses Arissa, Champagnekøler, Messing, Aluminium fra Arissa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se f.eks. denne smukke reol. L75xH31xW30 cm

Læs mere »

Her ses Aron, Bogreol, Natur, Kejsertræ fra Aron-serien fra brandet Bloomingville.

Asher Bænk, Grøn, Polyester
Pris: 4.090,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se f.eks. denne smukke bænk.L140xH54xW50 cm

Asher Daybed, Grå, Polyester
Pris: 6.824,09  
Læs mere »

Bloomingville har lavet denne utrolig fede Daybed. Den passer ind i alle stuer og fungerer super fint som et møbel, sofa, såvel som en gæste seng da den er utrolig rar at ligge i.L190xH47xW80 cm

Læs mere »

Her ses Asher, Bænk fra Nordic-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Daybeds har fået et stort comeback indenfor boligmoden de seneste par år. Det er et klassisk møbel der kan gøre et rum mere hyggeligt og sofistikeret på samme tid. Vores Asher daybed er ingen undtagelse. Denne daybed er designet af Creative Collective, so

Asya Vase, Blå, Stentøj
Pris: 69,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Ata Vase, Gul, Stentøj
Pris: 149,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke skåle. Ø23,5xH7 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø22xH5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø28,5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø21 cm

Læs mere »

Her ses Avia, Skål, Brun, Akacie fra Avia-serien fra brandet Bloomingville. Farven kan variere

Læs mere »

Her ses Axel, Tæppe, Blå, Bomuld fra Axel-serien fra brandet Bloomingville.

Ayah Sidebord, Gul, Metal
Pris: 1.360,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø46xH46 cm

Læs mere »

Her ses Ayah, Sidebord, Gul, Metal fra Ayah-serien fra brandet Bloomingville.

Aysia Taburet, Natur, Læder
Pris: 4.545,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L84xH51xW84 cm

Læs mere »

Naturligt materiale, så der kan forekomme farvevariationer

Baby Tæppe, Blå, Bomuld
Pris: 349,00  
Læs mere »

Baby Tæppe, Blå, Bomuld fra Bloomingville

Baby Tæppe, Rosa, Bomuld
Pris: 349,00  
Læs mere »

Baby Tæppe, Rosa, Bomuld fra Bloomingville

Bajo Stol, Hvid, Plastik
Pris: 905,45  
Læs mere »

Pryd din spisestue med disse smukke spisebordsstole fra populære Bloomingville. Sidst men ikke mindst, sidder man super behageligt i denne stol. L42xH80xW42 cm

Bajo Stol, Sort, Plastik
Pris: 905,45  
Læs mere »

Pryd din spisestue med disse smukke spisebordsstole fra populære Bloomingville. Sidst men ikke mindst, sidder man super behageligt i denne stol. L42xH80xW42 cm

Læs mere »

Bajo stolen er en klassisk model der passer godt ind i en moderne, skandinavisk indretning. Stolen består af et rektangulært sæde med afrundede kanter, og et rygstykke med vertikale stænger og et tværgående øverste stykke. Selve sædet og ryggen kan fås i

Læs mere »

Bajo stolen er en klassisk model der passer godt ind i en moderne, skandinavisk indretning. Stolen består af et rektangulært sæde med afrundede kanter, og et rygstykke med vertikale stænger og et tværgående øverste stykke. Selve sædet og ryggen kan fås i

Bakke, Brun, Glas
Pris: 268,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. L30xH3,5xW20 cm

Bakke, Brun, Grantræ
Pris: 454,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L61xH19xW18 cm

Bakke, Brun, Madre De Cacao
Pris: 1.091,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L92xH9xW29 cm

Bakke, Brun, Mango
Pris: 454,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L46xH2,5xW32 cm

Bakke, Brun, Mango
Pris: 135,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L25xH2xW15 cm

Bakke, Brun, Mango
Pris: 244,79  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke bakke. L41xH3,5xW25 cm

Bakke, Brun, Stentøj
Pris: 299,39  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se denne smukke bakke. Ø24xH16,5 cm Brun Stentøj

Bakke, Brun, Teak
Pris: 545,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø50xH10 cm

Bakke, Brun, Teak
Pris: 681,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L50xH9xW40 cm

Bakke, Grå, Aluminium
Pris: 450,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke bakke. Ø50xH3 cm

Bakke, Grå, Metal
Pris: 317,59  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Ø30,5xL52xH20 cm

Bakke, Grå, Metal
Pris: 563,29  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø40 cm, Set of 9

Bakke, Grå, Metal
Pris: 386,75  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø38xH5 cm

Bakke, Guld, Aluminium
Pris: 568,75  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L39xH20 cm

Bakke, Guld, Aluminium
Pris: 541,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø50xH2,5 cm

Bakke, Guld, Metal
Pris: 905,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L50xH1,5xW26 cm

Bakke, Hvid, Terrazzo
Pris: 217,49  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke bakke. L30xH1xW30 cm

Bakke, Kobber, Metal
Pris: 344,89  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L31xW29 cm, Sæt af 3

Bakke, Lilla, Glas
Pris: 359,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø20xH2 cm

Bakke, Messing, Aluminium
Pris: 481,39  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L60xH4xW18 cm

Bakke, Messing, Aluminium
Pris: 268,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø32xH3 cm

Bakke, Messing, Aluminium
Pris: 632,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L50xH13,5xW25 cm

Bakke, Messing, Aluminium
Pris: 268,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø32xH3 cm

Bakke, Messing, Aluminium
Pris: 268,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø32xH3 cm

Bakke, Multi farvet, Metal
Pris: 313,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke bakke. Ø30,5 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø28xH3,5 cm

Bakke, Natur, Arurog
Pris: 299,39  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke bakke. L56xH13xW46 cm

Bakke, Natur, Bambus
Pris: 404,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke bakker. Ø35xH8/Ø45xH10 cm, Sæt af 2

Bakke, Natur, Bankuan Grass
Pris: 905,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø74xH7 cm

Bakke, Natur, Bankuan Grass
Pris: 1.000,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L81xH15xW63,5 cm

Bakke, Natur, Bankuan Grass
Pris: 636,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L81xH18xW33 cm

Bakke, Natur, Bankuan Grass
Pris: 541,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke bakke. L56xH19xW42 cm

Bakke, Natur, Genbrugstræ
Pris: 1.136,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L68,5xH13xW25,5 cm

Bakke, Natur, Kejsertræ
Pris: 363,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø44xH9 cm

Bakke, Natur, Mango
Pris: 222,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke bakker. L49xH2xW28 cm

Bakke, Natur, Mango
Pris: 954,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø45xH9 cm

Bakke, Natur, Metal
Pris: 386,75  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø40xH2 cm

Bakke, Natur, Søgræs
Pris: 499,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Bakke, Rosa, Stentøj
Pris: 79,20  
Læs mere »

Bakke, Rosa, Stentøj fra Bloomingville L13xH8xW12 cm Stoneware

Bakke, Sort, Aluminium
Pris: 450,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø43xH7 cm

Bakke, Sort, Bambus
Pris: 326,69  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bakke, Sort, Metal
Pris: 563,29  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se denne smukke bakke. Ø40 cm, Set of 9

Bakke, Sort, Metal
Pris: 636,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L85xH16xW32 cm

Bakke, Sort, Metal
Pris: 253,89  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se denne smukke bakke. L34xH1,5xW16,5 cm Sort Metal

Bakke, Sort, Træ
Pris: 541,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L16xH3xW13 cm

Bakke, Sølv, Metal
Pris: 681,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L34,5xH10xW33/L29XH28xW10/L23xH23xW9 cm, Sæt af 3

Bakker, Natur, Stentøj
Pris: 117,39  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L12,5xW4 / L16,5xW4 / L21xW4,5 cm, Sæt af 3

Læs mere »

Her ses Balduin, Deko Vase, Brun, Terrakotta fra Balduin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø28xH41 cm

Bar Bord, Messing, Metal
Pris: 1.269,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L60xH80xW35 cm

Bar Bord, Sort, Metal
Pris: 1.542,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L77xH90xW47 cm

Bar Stol, Natur, Mango
Pris: 1.399,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Basket, Nature, Seagrass
Pris: 1.269,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel Mål Ø 49 x H 32, Ø 62 x H 36 cm

Bay Sidebord, Grøn, Beton
Pris: 1.819,09  
Læs mere »

Bloomingville har designet dette smukke sidebord i en magisk grøn beton. Skaber en fedt effekt i alle hjem.L41xH38xW41 cm

Baz Lounge Stol, Natur, Rattan
Pris: 1.799,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Baz Lounge Stol, Sort, Rattan
Pris: 1.799,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø21xH6 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø27,5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke tallerkner. Ø22 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø30,5xH40,5 cm

Læs mere »

Her ses Belinda, Skål, Brun, Akacie fra Belinda-serien fra brandet Bloomingville. Farven kan variere

Bella Puf, Blå, Polyester
Pris: 909,09  
Læs mere »

Bloomingville har designet denne utroligt smukke puf i blåpolyester. Den skaber en utrolig fed effekt i en stue og generelt et meget smukt møbel.L55xH40xW55 cm

Bene Sofabord, Grøn, Metal
Pris: 1.500,59  
Læs mere »

Flot sofabord fra bloomingville. Dette sofabord er utroligt populært.L60xH40xW60 cm

Bera Sofabord, Hvid, Marmor
Pris: 1.815,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø60xH40 cm

Læs mere »

Her ses Bera, Sofabord, Hvid, Marmor fra Bera-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berhan, Skulptur, Natur, Stentøj fra Berhan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berican, Deko Vase, Hvid, Terrakotta fra Berican-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berta, Bordlampe, Sort, Metal fra Berta-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette legetøj skal samles af en voksen før brug

Bestik, Sort, Rustfri Stål
Pris: 199,00  
Læs mere »

Bestik, Sort, Rustfri Stål fra Bloomingville Cute kids cutlery in black stainless steel, it comes in a gift bag and is just perfect as a present. L17xH0,5xW3,5 cm, Set Stainless Steel

Læs mere »

KD-emne – monteringsvejledning vedlagt. Maks. Vægt hver bakke, 2,5 kg

Bill Dørmåtte, Sort, Jute
Pris: 399,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Billed, Blå, Tekstil
Pris: 872,69  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L80xH106 cm

Billed, Blå, Tekstil
Pris: 499,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L63xH80 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L60xH60 cm

Billie Sidebord, Sort, Mango
Pris: 1.199,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Birk Tæppe, Brun, Jute
Pris: 399,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Birthday Decoration, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville L50xH15,5xW4,5 cm Beech, MDF, Plywood, Lotuswood, Metal, Felt

Bix Pude, Sort, Uld
Pris: 399,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Her ses Bjerre, Fiskestang m/Fisk, Bomuld fra Bjerre-serien fra brandet Bloomingville.

Bjorg Sofabord, Brun, Metal
Pris: 905,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel Ø43xH37 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L40xH45xW40 cm

Læs mere »

Her ses Blackie, Taburet, Sort, Akacie fra Blackie-serien fra brandet Bloomingville.

Blomstervander, Grå, Glas
Pris: 108,29  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Sedette fine produkt. Ø7xH25 cm Grå Glas

Blomstervander, Klar, Glas
Pris: 108,29  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Sedette fine produkt. Ø8xH25 cm Klar Glas

Læs mere »

Pryd din spisestue med disse smukke spisebordsstole fra populære Bloomingville. Stolen er i en lækker mørkegrøn farve og stellet i guld. Sidst men ikke mindst, sidder man super behageligt i denne stol. L46xH78xW55 cm

Læs mere »

Pryd din spisestue med disse smukke spisebordsstole fra populære Bloomingville. Stolen er lavet i sort polyester og er super komfortabel at sidde i. L46xH78xW55 cm

Læs mere »

Bloom spisebordsstolen er enkel og klassisk i design, men har et fint moderne twist der passer godt ind i en nordisk inspireret indretning. Bloom stolen er designet af Bloomingville, som har mere end 20 års erfaring med at designe møbler og interiør i en

Læs mere »

Kurv m/Låg, Sort, i ananas form Mål. Ø40xH80 cm

Læs mere »

Puf i brun læder fra Bloomingville Mål. L60xH20xW60 cm

Bogkasse m. dyr
Pris: 2.456,09  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. Grå Kejsertræ

Læs mere »

Bogreol m/Skuffer, Grå, Kejsertræ fra Bloomingville L107xH94xW28 cm Paulownia wood, MDF, Plywood

Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L62xH70xW24 cm Grå MDF

Bogreol, Hvid, MDF
Pris: 727,09  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L90xH50xW30 cm Hvid MDF

Bogreol, Natur, Bambus
Pris: 727,09  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L66xH105xW37 cm Natur Bambus

Bogreol, Natur, Bambus
Pris: 639,20  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bambus fra Bloomingville L66xH105xW37 cm Bamboo

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 1.599,20  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L91,5xH98xW16,5 cm Bankuan Grass, Rattan, Iron

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 2.159,20  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L46xH148xW25,5 cm Bankuan Grass, Rattan, Iron

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 2.159,20  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L81,5xH137,5xW30,5 cm Bankuan Grass, Iron

Bogreol, Natur, Kejsertræ
Pris: 317,59  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L46xH66xW6 cm Natur Kejsertræ

Bogstøtte, Grå, Metal
Pris: 139,00  
Læs mere »

Bogstøtte, Grå, Metal fra Bloomingville

Bogstøtte, Grå, Resin
Pris: 272,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L20xH13xW10 cm, Sæt af 2

Bogstøtte, Rød, Uld
Pris: 263,20  
Læs mere »

Bogstøtte, Rød, Uld fra Bloomingville L12xH17xW12 cm Wool, Glass

Bord Løber, Grøn, Jute
Pris: 454,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L160xW40 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L180xW35 cm

Bord Løber, Natur, Jute
Pris: 359,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke duge. L115xW40 cm

Bord Ur, Hvid, Marmor
Pris: 299,39  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø15xW2,5 cm Hvid Marmor

Bord, Brun, Træ
Pris: 2.547,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø120xH72 cm

Bord, Hvid, MDF
Pris: 636,09  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L45xH34xW27/L55xH46xW33 cm, Sæt af 2 Hvid MDF

Bord, Natur, Rattan
Pris: 909,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bord, Natur, Rattan
Pris: 799,20  
Læs mere »

Bord, Natur, Rattan fra Bloomingville Beautiful rattan table for the kids room, also available in adult size. A matching chair is sold seperately – but is just perfect with the table. 53xH47 cm Rattan

Bord, Sort, MDF
Pris: 636,09  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. Ø65xH45 cm Sort MDF

Bord, Sort, Metal
Pris: 1.819,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L158xH84xW74 cm

Bord, Sort, Metal
Pris: 909,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L50xH50xW30 cm

Bordkort, Hvid, Papir
Pris: 15,00  
Læs mere »

Bordkort, Hvid, Papir fra Bloomingville

Bordlampe, Brun, Stentøj
Pris: 308,49  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø12xH9 cm

Bordlampe, Brun, Terrakotta
Pris: 632,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø20,5xH54,5 cm

Bordlampe, Brun, Terrakotta
Pris: 818,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø25,5xH63,5 cm

Bordlampe, Grå, Glas
Pris: 717,99  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø20xH27 cm

Bordlampe, Grå, Metal
Pris: 632,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø30,5xH28 cm

Bordlampe, Grå, Metal
Pris: 905,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø35xH62 cm

Bordlampe, Grå, Terrakotta
Pris: 905,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø30,5xH58,5 cm

Bordlampe, Grå, Uld
Pris: 723,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø30xH35 cm

Bordlampe, Gul, Polyester
Pris: 905,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø30xH50 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 1.815,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø4xL100xH13 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 1.109,29  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø35xH40 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 905,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø22xH38 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 723,45  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø35xH45 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 541,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø13xH28 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 854,49  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø19xH55 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 899,99  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø17xH30 cm

Bordlampe, Guld, Metal
Pris: 905,45  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø25xH32 cm

Bordlampe, Guld, Polyresin
Pris: 772,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø28xL35xH70 cm

Bordlampe, Hvid, Keramik
Pris: 1.637,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø40xH61 cm

Bordlampe, Hvid, Metal
Pris: 677,95  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø23xH40 cm

Bordlampe, Hvid, Metal
Pris: 1.041,95  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø15xH52 cm

Bordlampe, Hvid, Polyresin
Pris: 909,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø26xL32xH45 cm

Bordlampe, Hvid, Porcelæn
Pris: 723,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø12,5xH22 cm

Bordlampe, Hvid, Terrakotta
Pris: 799,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bordlampe, Messing, Jern
Pris: 1.099,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bordlampe, Natur, Alabast
Pris: 1.455,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bordlampe, Natur, Ask
Pris: 632,45  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø12xH26 cm

Bordlampe, Natur, Bambus
Pris: 936,39  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø18xH68 cm

Bordlampe, Natur, Glas
Pris: 1.718,99  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø18xH45 cm

Bordlampe, Natur, Mango
Pris: 1.542,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø38,5xH54 cm

Bordlampe, Natur, Stentøj
Pris: 1.178,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø31xH48 cm

Bordlampe, Rosa, Metal
Pris: 1.169,35  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø34xH44 cm

Bordlampe, Sort, Gummitræ
Pris: 1.099,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bordlampe, Sort, Metal
Pris: 677,95  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø23xH40 cm

Bordlampe, Sort, Metal
Pris: 1.045,59  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø30xH56,5 cm

Bordlampe, Sort, Papir
Pris: 632,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke lampe. Ø37xH36 cm

Bordlampe, Sølv, Glas
Pris: 899,99  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste lamper, de har denne gang designet denne utroligt smukkelampe. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø18xH25 cm

Bordskåner, Hvid, Marmor
Pris: 169,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Boston Puf, Natur, Uld
Pris: 1.800,89  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste møbler, de har denne gang designet denne utroligt smukke puf. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.L61xH41xW61 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Brødboks, Brun, Metal
Pris: 541,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke brødkurve. L33xH12xW18 / L43.5xH15xW21.5 cm, Sæt af 2

Brødboks, Grøn, Metal
Pris: 677,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke brødkurve. L37xH11xW17,5/L53xH14xW23 cm, Sæt af 2

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Bulky Daybed, Grå, Polyester
Pris: 8.644,09  
Læs mere »

Bloomingville har lavet denne utrolig fede Daybed, som ikke er ligesom alle andre Daybeds. Den passer ind i alle stuer og fungerer super fint som et møbel, sofa, såvel som en gæste seng da den er utrolig rar at ligge i og kan tages øverste madres af og li

Læs mere »

Hvis du leder efter en flot og dekorativ børneseng, så er Buster et rigtig godt bud. Sengen er lavet af træ, i en blanding af MDF og fyrretæ. Sengen er hvidmalet men har enkelte detaljer i naturtræ, som for eksempel sengebenene og holderne på sengehesten.

Bænk, Brun, Polyester
Pris: 3.089,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L120xH40xW46 cm

Læs mere »

Luce bænken er en fin rustik bænk med fine detaljer der passer ind i næsten alle indretningsstile. Bænken er lavet af Creative Collective, som bl.a. har Bloomingville under sig, og som designer møbler i skandinavisk stil. Bænkens stel er lavet af sortmale

Bænk, Natur, Bambus
Pris: 1.819,09  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L82xH71xW42 cm Natur Bambus

Bænk, Natur, Bambus
Pris: 1.599,20  
Læs mere »

Bænk, Natur, Bambus fra Bloomingville L82xH71xW42 cm Bamboo

Bænk, Natur, Mango
Pris: 3.999,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bøjle, Guld, Metal
Pris: 29,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bøjle, Natur, Rattan
Pris: 44,59  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Bøjle, Natur, Rattan
Pris: 39,20  
Læs mere »

Bøjle, Natur, Rattan fra Bloomingville These rattan children hanger is handmade and looks adorable in a kid’s wardrobe or coat rack. L30xH17 cm Rattan

Læs mere »

Her ses Caitanya, Trolley, Natur, Rattan fra Caitanya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel L40xH45xW40 cm

Læs mere »

Her ses Callie, Gulvlampe, Sort, Gummitræ fra Callie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Callisto, Gulvlampe, Sort, Metal fra Callisto-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Smukt sidebord som er lavet af vandhyacint fra Bloomingville. Brug fx bordet som sengebord eller ved siden af lænestolen i stuen. Ø47xH47 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Sedette fine produkt. L16,5xH4xW4 cm Sort Metal

Cap Sidebord, Hvid, Fiberstone
Pris: 2.274,09  
Læs mere »

Stilrent sidebord fra skønne Bloomingville. Se alle deres skønne design her. Ø50xH50 cm

Læs mere »

To fine sofaborde i bambus fra Bloomingville. Skab lidt ekstra bordplads med disse to smukke borde i stuen. Ø40xH43/Ø60xH50 cm, Sæt af 2

Cara Puf, Multi farvet, Bomuld
Pris: 1.178,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L60xH25xW60 cm

Læs mere »

Sædehøjde: 25 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel Ø42xH46 cm

Læs mere »

Her ses Carina, Hundekurv, Natur, Sukkerør fra Carina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke skåle. Ø28,5xH10 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø77xH48 cm

Læs mere »

Her ses Carli, Sofabord, Sort, Aluminium fra Carli-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Carly Hylde, Sort, Mango
Pris: 1.178,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke hylde. L66xH61xW30 cm

Carol Hylde, Natur, Eg
Pris: 1.178,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L60xH50xW21 cm

Læs mere »

Her ses Carol, Hylde, Natur, Egetræ fra Carol-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø56xH54 cm

Læs mere »

Her ses Carolina, Sidebord, Sort, Bambus fra Carolina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carter, Tæppe, Grå, Bomuld fra Carter-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Cass Hylde, Sort, Metal
Pris: 399,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Cay Ramme, Hvid, Fyr
Pris: 399,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Caya Skål, Natur, Stentøj
Pris: 363,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Cedar Etagere, Hvid, Marmor
Pris: 699,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Chateau Kurv, Natur, Arurog
Pris: 1.819,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L60xH35xW42 / L75xH43xW53 cm, Sæt af 2

Chateau Kurv, Sølv, Metal
Pris: 1.091,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø37xH35/Ø43xH37/Ø50xH47 cm, Sæt af 3

Cher Sidebord, Grå, Metal
Pris: 1.269,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø43xH38 cm

Læs mere »

Her ses Cher, Sidebord, Grå, Metal fra Cher-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Chichi Ramme, Natur, Eg
Pris: 549,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Chika Ramme, Sort, Fyr
Pris: 369,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Chill Sofa, Grå, Uld
Pris: 10.919,09  
Læs mere »

Bloomingville har lavet denne utroligt lækre sofa. Chillsofaen er lavet i et flot Grå Uld. Den er meget let i designet og passer ind i alle hjem.L183xH88xW89 cm

Læs mere »

Christian Krus, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Christian Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Cia Lounge Stol, Hvid, Metal
Pris: 2.699,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Cia Taburet, Hvid, Metal
Pris: 899,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Cille Sidebord, Grå, Glas
Pris: 1.451,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø30,5xH46/Ø30,5xH56 cm, Sæt af 2

Læs mere »

Bordpladestørrelse: 32 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Circus Tallerken, Multi farvet, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Circus Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L38,5xH2xW23 cm

Clas Tæppe, Natur, Jute
Pris: 699,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Cleo Taburet, Natur, Jute
Pris: 1.451,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø60xH33 cm

Cloud Hylde, Hvid, Metal
Pris: 399,49  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L60xH40xW15 cm Hvid Metal

Cloud Pude, Hvid, Polyester
Pris: 226,59  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L45xH30xW15 cm Hvid Polyester

Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L60xH40xW15 cm Hvid Polyester

Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L40xH30xW12 cm Hvid Metal

Læs mere »

Bloomingville har lavet denne lækre stol. Man sidder utrolig lækkert i stolen og den skaber en fedt effekt i alle rum.L62xH80xW54 cm

Læs mere »

Coast loungestolen er det perfekte valg til en hyggekrog såvel som en behagelig stol til et bord. Loungestolen består af et bredt sæde med armlæn der bøjer ud og et kantet rygstykke som alt sammenn er lavet i rattan. Materialet er bevaret i den fine, lyse

Coby Puf, Natur, Gedeskind
Pris: 2.299,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Coil Sofa, Brun, Polyester
Pris: 10.005,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Sedenne smukkesofa L172xH79xW96 cm

Læs mere »

Her ses Coil, Sofa, Brun, Polyester fra Coil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø40,5xH5 / Ø48,5xH6,5 cm, Sæt af 2

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Pot: Ø15xH15 / H90xW33 cm

Collected Kurv, Natur, Akacie
Pris: 2.179,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L33xH43xW33 / L43xH52xW43 cm, Sæt af 2

Læs mere »

Her ses Collected, Bænk, Rattan fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Hylde, Jern, Mangotræ fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Håndklæde stige, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Pendel, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Plaid, Bomuld fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Sidebord, Aluminium, Marmor fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Sofabord, Aluminium, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Como Puf, Brun, Polyester
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Connor Sofabord, Sort, Eg
Pris: 4.181,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø80xH44 cm

Connor Spisebord, Sort, Eg
Pris: 8.189,09  
Læs mere »

Lækkert plankebord i eg fra Bloomingville. Saml hele familien til en god middag rundt om det smukke spisebord. Ø118xH77 cm

Læs mere »

Her ses Connor, Sofabord, Sort, Egetræ fra Connor-serien fra brandet Bloomingville. Justerbare fødder

Læs mere »

Her ses Cornelius, Vase, Sort, Stentøj fra Cornelius-serien fra brandet Bloomingville.

Cortado Sofabord, Grå, Træ
Pris: 1.728,09  
Læs mere »

To fine sofaborde i bambus fra Bloomingville. Skab lidt ekstra bordplads med disse to smukke borde i stuen. Ø39xH40,5/Ø59xH46 cm, Sæt af 2

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Cozy Skrivebord, Natur, Eg
Pris: 5.091,45  
Læs mere »

Bloomingville har lavet detteutrolig fede skrivebord. Den passer ind i alle stuer og fungerer super fint som et møbel.L145xH75xW55 cm

Cozy Sofabord, Natur, Eg
Pris: 3.271,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke sofabord. Ø80xH45 cm

Cozy Spisebord, Natur, Eg
Pris: 8.189,09  
Læs mere »

Lækkert plankebord i eg fra Bloomingville. Saml hele familien til en god middag rundt om det smukke spisebord. L200xH75xW95 cm

Cozy Spisebord, Natur, Eg
Pris: 7.279,09  
Læs mere »

Lækkert plankebord i eg fra Bloomingville. Saml hele familien til en god middag rundt om det smukke spisebord. L200xH75xW95 cm

Læs mere »

Her ses Cozy, Bakke, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Guldfarvet fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Guldfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Papir fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L37 x H11 x B17,5 cm.Stor: L53 x H14 x B23 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Daybed, Krydsfiner fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta, Blå fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta, Brun fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta, Grå fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta, Hvid fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Display kasse, Børneværelset fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Fyrfadsstage, Terrakotta fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Hynde, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Håndklæde, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Kurv, Vandhyacint fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Kurv, Vandhyacint fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L46 x H31 x B35 cm.Stor: L53 x H43 x B38 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Lanterne, Jern, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, Aflang fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, O-formet fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Glas, Messing fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Glas, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Jute, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Stentøj, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Stentøj, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Jern, Kalksten fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Mangotræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Rustfrit stål, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Rød fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Ruskind fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Uld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Uld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med sort/hvid mønster, Uld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Advarsel! Skarpe kanter kan forekomme på guldmetalbåndet

Læs mere »

Her ses Cozy, Puf, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Puf, Ruskind, Rund fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Grid sidebordet er perfekt både som et ekstra bord til stuen, soveværelset, eller som et dekorativt barbord. Sidebordet er fra det danske brand Bloomingville, som er kendt for deres møbler og interiør i et varmt nordisk design. Grid sidebordet er lavet af

Læs mere »

Her ses Cozy, Sidebord, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Skrivebordet, Cozy fra Bloomingville er et stilrent skrivebord i 1. klasse egetræ og med sorte bordben i metal. Bordpladen har fået en hvidoliebehandling som gør bordpladen ekstra modstanddygtig. Vi anbefaler dog at man giver bordpladen en ny behandling n

Læs mere »

Her ses Cozy, Skål, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Skål, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Skål, Punch Bowle, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Glas, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Spejl formet som et øje, Rude fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Spisestol, Krydsfiner, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Stol, Minditræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Havgræs fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute, Natur med mønster fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, PVC fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Urtepotte m/Underskål, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø16 x H16 cm.Mellem: Ø21 x H22 cm.Stor: Ø26 x H25 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Væglampe, Glas, Messing fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vægophængt bakke, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Cube Sofabord
Pris: 1.023,75  
Læs mere »

Bloomingville har designet dette utroligt lækre sofabord i sort lakeret jern. Meget smuk med sort glas.L50xH50xW50 cm

Cube Sofabord Guld
Pris: 1.591,59  
Læs mere »

Bloomingville har designet dette utroligt lækre sofabord i guldlakeret jern. Meget smuk med glas.L50xH50xW50 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Her ses Dario, Vase, Gul, Stentøj fra Dario-serien fra brandet Bloomingville.

Dawn Stol, Grå, Polyester
Pris: 7.279,09  
Læs mere »

Denne smukke loungestol fra bloomingville er virkelig populær i det nordiske hjem. Den smukke grå farve sammensat med de lette sorte ben skaber en fed effekt.L71xH82xW78 cm

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø20xH21 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø28xH36 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L15xH25xW6 cm

Deco Skål, Brun, Mango
Pris: 99,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø31xH19,5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke skåle. Ø15xH10 cm, Sæt af 3 Multi farvet Papmache

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke urtepotteskjulere. Ø60xH23 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel. L50xH75xW29 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel L50xH75xW29 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel L50xH75xW29 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Deko Blomst, Grå, Stentøj
Pris: 290,29  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette fine produkt. Ø18xH6 cm Grå Stentøj

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se disse fine dekorative blomster. H80 cm, Sæt af 2 Multi farvet Kunstige Blomster

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se disse fine dekorative blomster. H110 cm, Sæt af 3 Multi farvet Kunstige Blomster

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se disse fine dekorative blomster. H90 cm, Sæt af 2 Multi farvet Kunstige Blomster

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se disse fine dekorative blomster. H80 cm, Sæt af 3 Multi farvet Kunstige Blomster

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude. Ø15xH66 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dettesmukkeprodukt. L94xH5xW2,5 cm, Sæt af 6 Sort Drivtømmer

Deko Kaktus, Grøn, Metal
Pris: 299,39  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. H37xW19 cm

Læs mere »

Deko Kaktus, Hvid, Porcelæn fra Bloomingville

Læs mere »

Deko Kaktus, Hvid, Porcelæn fra Bloomingville

Deko Krukke, Hvid, Træ
Pris: 541,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø18xH19 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke produkt. Ø15 cm Hvid Genanvendt Glas

Læs mere »

Creative Collection som hører underBloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø30,5xH54,5 cm

Deko Kurv, Natur, Abaca
Pris: 636,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører underBloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø38xH76 cm

Deko Kurv, Natur, Banana Leaf
Pris: 1.269,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude. L42xH51xW42 cm

Deko Kurv, Natur, Lampakanay
Pris: 1.728,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø51xH81 cm

Deko Kurv, Natur, Søgræs
Pris: 541,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Ø25xH88 cm

Deko Kurv, Natur, Søgræs
Pris: 495,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Ø32xH72 cm

Deko Kurv, Natur, Søgræs
Pris: 450,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Ø37xH51 cm

Deko Ske, Sort, Mango
Pris: 359,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude. L64xH5xW10 cm

Deko Snegl, Grå, MDF
Pris: 79,00  
Læs mere »

Deko Snegl, Grå, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Deko Træ, Grå, Theaceae (sæt af 3 stk.) fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Creative Collection som hører underBloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem.

Deko Urtepotte, Brun, Mango
Pris: 723,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Ø25xH30 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø32xH29 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø32xH30 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø31,5xH24 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø26xH22 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø50xH31 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø23xH23 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø36xH36 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem.Bemærk man får kun 1 stk, dette vises blot for man kan se hvor forskellige de kan

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø31xH31 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø40xH20 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø52xH38 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Deko Vase, Blå, Terrakotta
Pris: 363,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. Ø15xH33,5 cm Blå Terrakotta

Deko Vase, Brun, Mango
Pris: 335,79  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Deko Vase, Brun, Stentøj
Pris: 208,39  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. L12,5xH24,5xW6,5 cm Brun Stentøj

Deko Vase, Brun, Stentøj
Pris: 244,79  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. L12xH21xW8 cm Brun Stentøj

Deko Vase, Brun, Terrakotta
Pris: 244,79  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. Ø17xH14,5 cm Brun Terrakotta

Deko Vase, Brun, Terrakotta
Pris: 636,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. L24xH26xW11 cm Brun Terrakotta

Deko Vase, Grå, Papmache
Pris: 590,59  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Deko Vase, Grå, Terrakotta
Pris: 632,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø23,5xH36 cm

Deko Vase, Grå, Terrakotta
Pris: 317,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø18,5xH30 cm

Deko Vase, Grøn, Stentøj
Pris: 208,39  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. L18xH19,5xW6 cm Grøn Stentøj

Deko Vase, Hvid, Terrakotta
Pris: 1.273,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. L32xH43xW19 cm Hvid Terrakotta

Deko Vase, Hvid, Terrakotta
Pris: 181,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. Ø15xH16,5 cm Hvid Terrakotta

Deko Vase, Hvid, Terrakotta
Pris: 450,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. L19,5xH40xW17,5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø14,5xH59,5 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø15xH33 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø12xH15,5 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø15xH20 cm

Deko Vase, Natur, Papmache
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø11xH22,5 cm

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L15xH9xW13 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. Ø25,5xH53,5 cm Natur Vandhyacint

Deko Vase, Sort, Terrakotta
Pris: 253,89  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. Ø17xH20 cm Sort Terrakotta

Deko Vase, Sort, Terrakotta
Pris: 814,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke vase. Ø24xH47 cm

Deko, Blå, Metal
Pris: 454,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø120 cm

Deko, Blå, Stentøj
Pris: 272,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette fine produkt. Ø15xH12,5 cm Blå Stentøj

Deko, Blå, Stentøj
Pris: 677,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude.Ø15xH41 cm

Deko, Brun, Mango
Pris: 450,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude.L16xH24xW19 cm

Deko, Brun, Resin
Pris: 153,79  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L21xH14 cm

Deko, Brun, Stentøj
Pris: 244,79  
Læs mere »

Creative Collection som hører underBloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø15xH19 cm

Deko, Grøn, Genbrugsglas
Pris: 226,59  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke produkt. L15xH10xW4 cm Grøn Genanvendt Glas

Deko, Grøn, Plastik
Pris: 499,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø15xH60xW20 cm

Deko, Grøn, Plastik
Pris: 2.725,45  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø28xH250xW89 cm

Deko, Grøn, Plastik
Pris: 636,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø17xH80xW46 cm

Deko, Grøn, Plastik
Pris: 681,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø18xH105xW40 cm

Deko, Grøn, Plastik
Pris: 454,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø55 cm

Deko, Guld, Polyresin
Pris: 244,79  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L21,5xH15xW11 cm

Deko, Hvid, Beton
Pris: 295,75  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude.L17,5xH22xW15 cm

Deko, Hvid, Marmor
Pris: 344,89  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se denne smukke dekorative bogholder.L14xH14xW5 cm, Sæt af 2 Hvid Marmor

Deko, Hvid, Stentøj
Pris: 272,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se denne smukke skulptur. L14xH27xW13 cm Hvid Stentøj

Deko, Klar, Genbrugsglas
Pris: 313,95  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude.L14xH14xW5,5 cm

Deko, Multi farvet, Agat
Pris: 272,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. H12,5 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø25,5xH40xW9 cm

Deko, Multi farvet, MDF
Pris: 545,09  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L13xH78xW4 cm, 2 assort.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Deko, Natur, Genbrugstræ
Pris: 359,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke pude.L18xH35xW10 cm

Deko, Natur, Mango
Pris: 1.500,59  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. Ø14xH52/Ø15xH42/Ø13xH36 cm, Sæt af 3

Deko, Natur, Mango
Pris: 244,79  
Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L90 cm

Deko, Natur, Stentøj
Pris: 636,09  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dennesmukke skulptur. L27,5xH40,5xW19 cm Natur Stentøj

Deko, Rosa, Genbrugsglas
Pris: 162,89  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke produkt. L11,5xH8xW4 cm Rosa Genanvendt Glas

Læs mere »

Her ses Dekoration, Loftophæng, Bomuld fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Deva Sidebord, Natur, Rattan
Pris: 1.349,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Di Paletkniv, Brun, Akacie
Pris: 129,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Di Ske, Brun, Akacie
Pris: 129,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Dia Puf, Grå, Polyester
Pris: 1.136,59  
Læs mere »

Bloomingville lavet nogle af nordens fedeste møbler, de har denne gang designet denne utroligt smukke puf. Den passer utroligt godt ind i alle hjem.Ø55xH40 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L36xH31xW18 – L48xH41xW22 cm, Sæt af 3 Blå Kejsertræ

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se f.eks. denne smukke reol. L18xH18xW16 – L35xH35xW26 cm, Sæt af 6

Display kasse, Grå, Metal
Pris: 699,00  
Læs mere »

Skøn display hylde i grå metal fra Bloomingville. Kan både bruges i stuen og på børneværelset til pynt.

Display kasse, Grå, Metal
Pris: 559,20  
Læs mere »

Display kasse, Grå, Metal fra Bloomingville 64xW14 cm Iron

Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L50xH37xW19 cm Hvid Kejsertræ

Læs mere »

Display kasse, Hvid, Kejsertræ fra Bloomingville L50xH37xW19 cm Paulowina, MDF, Iron

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se f.eks. denne smukke reol. L18xH18xW16 – L35xH35xW26 cm, Sæt af 6

Læs mere »

Creative Collection som hører under Bloomingville, har lækre bløde farver og god kvalitet i fokus. Creative Collection skaber varme, hygge og kreativitet i de danske hjem. L16xH14xW8 cm

Læs mere »

Display kasse, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se f.eks. denne smukke reol. L18xH18xW16 – L35xH35xW26 cm, Sæt af 6

Display kasse, Natur, Metal
Pris: 454,09  
Læs mere »

Bloomingville har en skøn kollektion til de mindste. Find inspiration til børneværelset og få ideer til at skabe en hyggelig stemning. L63xH62xW13 cm Natur Metal

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Ditte Sofabord, Sort, Rattan
Pris: 2.361,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø67xH36 cm

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Dom Sofa, Natur, Rattan
Pris: 2.820,09  
Læs mere »

Bloomingville har lavet denne skønne sofa i natur rattan. Se miljøbilleder for at se hvordan den ser ud i en smuk stue.L120xH80xW30 cm

Dom Stol, Natur, Rattan
Pris: 2.001,09  
Læs mere »

Bloomingville har lavet denne skønne stoli natur rattan. Se miljøbilleder for at se hvordan den ser ud i en smuk stue.L66xH67xW64 cm

Læs mere »

Dom sofaen er et anderledes indslag i indretningen, men er stadig meget klassisk og minimalistisk. Sofaen består af et tyndt stel i sortmalet jern med stænger på kryds der sørger for optimal støtte. Selve sædet er i ét stykke med sæde og rygstykke, og er

Dott Uro, Grøn, Polyester
Pris: 429,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkemøbel L91xH50xW35 cm

Læs mere »

Her ses Douve, Bogkasse, Natur, Kejsertræ fra Douve-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Drake, Vasketøjskurv, Natur, Bomuld fra Drake-serien fra brandet Bloomingville.

Dug, Grå, Bomuld
Pris: 432,25  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke duge. L240xW140 cm

Dug, Grå, Bomuld
Pris: 577,85  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke duge. L340xW140 cm

Dug, Grøn, Bomuld
Pris: 541,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke duge. L320xW140 cm

Dug, Hvid, Bomuld
Pris: 541,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke duge. Ø180 cm

Dug, Rosa, Bomuld
Pris: 577,85  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke duge. L340xW140 cm

Dug, Rosa, Bomuld
Pris: 432,25  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke duge. L240xW140 cm

Dug, Rød, Bomuld
Pris: 450,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dissesmukke duge. L240xW140 cm

Dukkehus, Natur, Kejsertræ
Pris: 879,20  
Læs mere »

Dukkehus, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville A dollhouse is every child’s dream – this one has removable wooden legs, so it is easily placed on a table, or directly on the floor. A small door leads to a secret room in the attic. L70xH105xW30 cm Paulo

Læs mere »

Dukkeseng, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L44xH39xW29 cm Bankuan Grass, Iron

Dukketeater, Natur, MDF
Pris: 1.299,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Dukketeater, Natur, MDF
Pris: 1.039,20  
Læs mere »

Dukketeater, Natur, MDF fra Bloomingville Multi functional toy. On one side it is a puppet theater, and on the other side you will find a grocery/ice cream shop. Beautiful carving details on the front together with a chalk board to use for writing todays

Læs mere »

Dækkeserviet, Blå, Plastik fra Bloomingville

Læs mere »

Dækkeserviet, Blå, Silikone fra Bloomingville

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. L50xW35 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. Ø38 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. Ø38 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. ImageHandler.ashx

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. Ø38 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. L38xW38 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. Ø35 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. L50xW35 cm

Læs mere »

Dækkeserviet, Rosa, Plastik fra Bloomingville

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukke dækkeservietter. Ø38 cm

Dørskilt, Blå, MDF
Pris: 33,15  
Læs mere »

Dørskilt, Blå, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Dørskilt, Multi farvet, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Dørskilt, Multi farvet, MDF fra Bloomingville

Dørskilt, Sort, MDF
Pris: 35,00  
Læs mere »

Dørskilt, Sort, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Skønt sidebord fra Bloomingville. Bordet kan passe ind i de fleste af hjemmets rum og ka bl.a. bruges til opbevaring af bøger, blade, vaser, nipsting – eller som et kaffebord ved siden af lænestolen i stuen. Ø39xH80 cm

Earth Sidebord, Grøn, Beton
Pris: 1.000,09  
Læs mere »

Bloomingville har designet dette smukke sidebord i en magisk grøn beton. Skaber en fedt effekt i alle hjem.Ø25xH60 cm

Læs mere »

Bloomingville har designet dette smukke sidebord i en magisk grøn beton. Skaber en fedt effekt i alle hjem.Ø25xH60 cm

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. L90xH100xW100 cm

Ebell Pude, Hvid, Bomuld
Pris: 299,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Ebrar Pude, Brun, Bomuld
Pris: 299,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Edna Sidebord, Rosa, Glas
Pris: 1.633,45  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser. Se dette smukkeprodukt. Ø32xH57 cm

Læs mere »

Her ses Edna, Sidebord, Rosa, Glas fra Edna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Efi Salatsæt, Sort, Akacie
Pris: 129,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Efi Ske, Sort, Akacie
Pris: 19,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Eina Bakke, Sort, Mango
Pris: 499,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Ejlar, Lanterne, Grå, Metal fra Ejlar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Elegant Stol, Blå, Polyester
Pris: 7.006,09  
Læs mere »

Denne smukke loungestol fra bloomingville er virkelig populær i det nordiske hjem. Den smukke blåfarve sammensat med guldbelagte ben skaber en hyggelig stemling i alle rum.L77xH73xW76 cm

Læs mere »

Der er ingen tvivl om at lænestolen af modellen ”Elegant” lever op til sit navn. Stolen har lidt 20’er referencer og oser af eksklusivitet, der kan pifte ethvert hjem op. Elegant har et stel af skinnende, guldfarvet jern og betrækket er lavetaf velo

Elfa Bakke, Brun, Akacie
Pris: 99,00  
Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Her ses Elhardt, Legetøjs Mad, Bomuld fra Elhardt-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.

Læs mere »

Bloomingvilles kollektioner er dansk design kombineret med nordiske trends og tendenser.