Bloomingville

I år 2020 kunne den danske møbel- og designvirksomhed fejre 20års jubilæum. Dette blev markeret med attraktive udsalgskampagner og lanceringen af helt nye varer til sortimentet. Designfilosofien hos den danske møbelsucces handler om at producere tilbehør og interiør med respekt for de danske og nordiske tendenser.

Der tages afsæt i tidens modetrends, og disse strømninger omsættes på fineste vis til uforgængelige og tidløse designs hos Bloomingville.

Sådan blev virksomheden skabt

Det er den danske, kreative designer, Betina Stampe Bloomingville, der står bag virksomheden, der er opkaldt efter det unikke efternavn. Firmaet blev etableret tilbage i år 2000 og har siden vokset sig stor. I dag har møbelvirksomheden opnået international succes, og den hører til det amerikanske Regent Holding Selskab.

Denne tilknytning har skabt grobund for, at møbel- og indretningsvirksomheden har fået skabt sig global anerkendelse.

Det var i 2016, at virksomhedens produkter for første gang blev lanceret på det amerikanske marked. Virksomheden opnåede endnu flere salgsmuligheder, da det overtog brandet ”Creative Coop” fra Regent Holdning. Hermed blev dørene åbnet til det europæiske marked.

I dag findes der millioner af Bloomingville produkter i boliger i flere lande i Europa og ikke mindst i USA.

Virksomheden er konstant i vækst og udvikling og lancerer hvert år 4 hovedkollektioner og 2 minikollektioner.

Tidløse designs med et personligt touch

Det er den nordiske arv og DNA, der er kendetegnende for alle produkter i Bloomingvilles store sortiment. Du finder dekorationsgenstande og interiør til hjemmet, som er lavet i slidstærke og velkendte materialer såsom krystalglas, bomuld, hør, træ, stentøj og metal.

Hvert et produkt er skabt til at bringe liv, elegance og sjæl ind i din bolig. Det gælder både produkterne til badeværelset, stuen, kontoret og soveværelset.  

Det skønne ved de mange kollektioner er, at selvom de varierer i udtryk, så er den grundlæggende stil den samme. Dette gør, at du kan blive ved med at indrette og dekorere dit hjem med produkter fra den danskgrundlagte virksomhed.

Skulle du på et tidspunkt ændre indretningsstil, kan du fortsat få glæde af dit interiør og tilbehør, da det kan mixes og matches, så det komplimenterer dine ønsker.

Skab liv i hjemmet med Bloomingville lamper

I mange hjem er det de enestående og stilfulde lamper, der sætter prikken over i’et i indretningen. Der er tænkt over hver en detalje i udformning og udviklingen af hvert et belysningsprodukt. Det vil sige, at mens loftslamperne er skabt til at give den optimale rumbelysning, er væg- og gulvlamperne lavet til at give et afdæmpet og roligt skær.

Lamperne skiller sig designmæssigt ud fra mængden af andre højkvalitetslamper på det danske og nordiske marked. De smukke glaslamper hører til kundefavoritterne. Du kan blandt andet vælge belysning med ornamenteret glas, der skaber et funklende skær i rummet.

Du slipper for det hvide og ’kolde’ lys, når du vælger højkvalitetslamper i let, farvet glas. Det er med til at give en hjemlig og personlig stemning i boligen.

Derfor er Bloomingville blevet en kæmpe succes

Det er kombinationen af unikke designs, brugen af højkvalitetsmateriale og de imponerende, budgetvenlige priser, der har ført til virksomhedens succes på tværs af landegrænser og kontinenter.

De mange produkter sælges til attraktive priser, som ligger under det niveau, du finder hos andre populære designervirksomheder.

De lave priser gør det muligt for enhver person uanset livsform, økonomisk budget og stilmæssige præferencer at få glæde af de mange kvalitetsprodukter.

Derudover kan prisniveauet udnyttes til køb af gaver til familie og venner, som går op i indretning og bolig.

Har du en søn eller datter, der er på vej til at flytte hjemmefra, er det oplagt at købe Bloomingville vaser, kopper og tallerkener. Det unge menneske får langt mere udstyr og tilbehør for pengene, end det ville være muligt ved at købe udstyr fra andre møbel- og indretningsvirksomheder.

Tilbehør og dekorationsgenstande der matcher enhver bolig

Kopper i bambus, vaser i stentøj, kurve i flet, puder og tæpper i bomuld, møbler i miljøvenligt træ, sæbedispenser i metal. Muligheder er så godt som uendelige, når du undersøger det smagfulde og betagende udvalg af tilbehør til ethvert rum i hjemmet.

Det er kun de bedste og mest slidstærke materialer, der er anvendt til fremstillingen af de uundværlige genstande, som vi hver dag gør brug af.

Du kan sammensætte din helt egen boligstil ved at håndplukke de designs og produkter, som matcher dine behov og dine stilmæssige ønsker.

Det er ikke kun standardprodukter, du kan gå på opdagelse iblandt. Bloomingville designer også julepynt og tilbehør til decembers mange traditioner. Mangler du den mest elegante og eksklusive julestjerne, kan du finde den i udvalget hos virksomheden. Som det også er tilfældet med mange af de andre produkter, kan du vælge mellem forskellige looks på julestjernerne. Det kan være en model med enten sølv- eller guldlook, der kan somme til at pryde dit juletræ i år.

Legetøj i slidstærke og sunde materialer

Iblandt de nyeste kollektioner findes trælegetøjet, de søde gyngeheste og fødselsdagstogene. Det er produkter, som er nøje skabt og designet til at stimulere børnenes fantasi og bringe glæde og smil hos både store og små.

Når du vil have udstyr og tilbehør til din søn eller datter, der er lavet i træ som basismateriale, skal du sørge for at vælge produkter, der er lavet af miljøvenligt træ. Bloomingville fremstiller deres varer med sundt træ, så du med ro i maven kan lade dit barnebarn, din nevø eller dit eget barn få skønne oplevelser med at vugge på gyngehesten eller lege med trælegetøjet.

Køb Bloomingville borde, tæpper og tilbehør online eller hos din boligforretning

På grund af den globale udbredelse kan du købe alle de elskede og populære produkter fra Bloomingville på nettet. Du kan handle hos fabrikantens egen webshop, hvor du også får anledning til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Herved bliver du iblandt de første kunder i verden, der får nyheder om de kommende hoved- og minikollektioner.

Derudover finder du både Bloomingville møbler og tilbehør i fysiske boligbutikker samt andre webshops, der også handler med brugskunst og designervarer.

I løbet af året sættes der løbende en række af produkterne i det mangfoldige sortiment på udsalg. Når du handler dine nordiskdesignede varer på tilbud, får du samme høje kvalitet på både interiør og dekorationsgenstande, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris.

Spændende produkter fra Bloomingville

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Abel, Bænk, Natur, Sukkerør fra Abel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Abelone, Bænk, Sort, Mango fra Abelone-serien fra brandet Bloomingville. Blødt tæt låg

Læs mere »

Abigail Mirror fra Bloomingville er et spektakulært stykke med organiske og snoede former. Spejlet er perfekt til en hall eller til at forstørre et rum. Messingmetalkanterne giver et afslappet, men alligevel sofistikeret touch.

Læs mere »

Abiola-tæppet fra Bloomingville er et spektakulært tuftet stykke, der vil pynte dit gulv i bomuld. Tæppet er lavet i smukt stof med linjer af forskellig tykkelse i blå, brun og hvid. Dette tæppe vil uden tvivl lette ethvert rum, du placerer det.Tuftet

Læs mere »

Abriella Rug fra Bloomingville er et smukt vævet tæppe lavet af jute. Tæppet har et geometrisk diamantmønster i orange over sin naturlige farve, og frynser i begge ender. Dens berøring er så behagelig, at du altid vil gå barfodet på den.Vævet

Læs mere »

Aby Rug fra Bloomingville er et diskret og elegant jute tæppe med sorte geometriske mønstre. Tæppernes behagelige stof giver dig lyst til at være barfodet hele dagen.Vævet

Læs mere »

Her ses Acen, Tæppe, Søgræs fra Acen-serien fra brandet Bloomingville. Vævet

Læs mere »

Aciano tæppet fra Bloomingville er et smukt vævet tæppe lavet af bomuld og andre fibre. Tæppet har et meget stilrent design, som er opbygget af to lodrette striber i grå og naturfarve, krydset af gule fibre, der ender i frynser. Det vil være en sand fornø

Læs mere »

Aco Rug fra Bloomingville er et smukt rektangulært tæppe med et geometrisk design i sort. Tæppet er lavet af bomuld, og dets elegante æstetik bringer varme til hjemmegulvet.Vævet

Læs mere »

Acton tæppet fra Bloomingville er et vidunderligt tæppe, der bringer varme til rummet. Tæppet er lavet af bomuld og dets sort-hvide geometriske design har en cirkulær form, hvilket gør dette tæppe til et tidløst tilbehør.Tuftet

Læs mere »

Adalina-dekorationen fra Bloomingville er en delikat hvid polyresin-statue, der forestiller en pige, der sidder med krydsben og laver yoga. Det er en helt speciel dekoration med en ru overflade, som du nemt kan kombinere med anden indretning.

Læs mere »

Her ses Adar, Pendel, glas fra Adar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Addo Rug fra Bloomingville er et spektakulært tæppe, der smukt kombinerer to nuancer af grå. Tæppet er lavet af bomuld og andre fibre og er et meget blødt tæppe med et flot geometrisk mønster. Dens lyse farver vil nemt kombineres med de andre møbler i dit

Læs mere »

Overfladen er lavet manuelt, og farvevariationer vil forekomme.

Læs mere »

Her ses Adelina, Sidebord, Grå, Metal fra Adelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Adora juletræet fra Bloomingville er lavet af plastik og har en fantastisk størrelse og ville passe ind i næsten alle hjem. Træet er grønt og har et enkelt design, og kan pyntes med nogle smukke ornamenter eller lys.

Læs mere »

Variationer kan forekomme, fordi det er håndlavet og genvundet træ.

Læs mere »

Adventure Tallerken, Multi farvet, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Akin, Tæppe, Rundt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Akon Ornament fra Bloomingville er et sæt med 3 smukke håndlavede rattanklokker i forskellige størrelser. De naturfarvede klokker er en ideel juletræsdekoration eller bare at bruge dem på hylden eller i vindueskarmen.

Læs mere »

Aktivitets Center, Lilla, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Alav Tree Rug fra Bloomingville er en fantastisk tilføjelse til dit hjem. Tæppet har en naturfarve med røde mønstre af turtelduer

Læs mere »

Albert Suppetallerken, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Albert Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Alberta Footrest fra Bloomingville MINI er en meget smuk og anvendelig fodstøtte, som du kan bruge på mange måder. Fodstøtten er lavet af rattan og har en naturlig farve og er en perfekt tilføjelse til børneværelset.

Læs mere »

Alda sidebord fra Bloomingville er et smukt sidebord lavet af rattan. Bordet har et meget harmonisk design, og de lyse farver og afrundede form gør dette bord til et supplement til at understøtte en kop kaffe eller en vase.

Læs mere »

The Alek Ornaments fra Bloomingville er et sæt af 2 søde nøddeknækkere, der rider på heste. Ornamenterne er lavet af træ og malet i lys rød

Læs mere »

The Alek Ornaments fra Bloomingville er et sæt af 2 søde nøddeknækkere, der rider på heste. Ornamenterne er lavet af træ og malet i lys rød

Læs mere »

Alfie kabinettet fra Bloomingville er et af vores mest alsidige møbler. Dens elegante lige linjer, og kombinationen af hærdet glas og bejdset grantræ ser godt ud i ethvert rum. Derudover har det smukke skab tre hylder, hvor det vil være ideelt at vise din

Læs mere »

Alfie Cabinet fra Bloomingville er et klassisk brunt grantræsmøbel kombineret med glas. Skabet er det perfekte sted at opbevare eller vise dit service frem, og med sin elegance vil det være perfekt i din spisestue eller stue.

Læs mere »

Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Læs mere »

Her ses Angel, Vitrineskab, Brun, Egetræ fra Angel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Animal friends Soft Toy, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville L16xH4,5xW10 cm, Set of 6 50% Lining, 25% Cotton, 25% Acryllic, Filling: Poy

Læs mere »

Her ses Animal, friends, Doll, Bomuld fra Animal friends-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Anjo, Barbord, Sort, Aluminium fra Anjo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anka, Sidebord, Sort, Aluminium fra Anka-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annegrethe, Bordlampe, Natur, Alabast fra Annegrethe-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Annevictoria, Bordlampe, Natur, Papir fra Annevictoria-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Anou, Sidebord, Hvid, Marmor fra Anou-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Brødkurv i rattan – et musthave i ethvert køkken

Læs mere »

Her ses Anuk, Hængekøje, Grå, Bomuld fra Anuk-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses April, Skål, Stentøj fra April-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Daybeds har fået et stort comeback indenfor boligmoden de seneste par år. Det er et klassisk møbel der kan gøre et rum mere hyggeligt og sofistikeret på samme tid. Vores Asher daybed er ingen undtagelse. Denne daybed er designet af Creative Collective, so

Læs mere »

Her ses Atija, Vase, glas fra Atija-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Avin, Legetøjsbil, MDF fra Avin-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Ayah, Sidebord, Gul, Metal fra Ayah-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Naturligt materiale, så der kan forekomme farvevariationer

Baby Tæppe, Blå, Bomuld
Pris: 349,00  
Læs mere »

Baby Tæppe, Blå, Bomuld fra Bloomingville

Baby Tæppe, Rosa, Bomuld
Pris: 349,00  
Læs mere »

Baby Tæppe, Rosa, Bomuld fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Bahoz, Legetøjs, Køkkensæt, MDF fra Bahoz-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Bakke, Rosa, Stentøj
Pris: 79,20  
Læs mere »

Bakke, Rosa, Stentøj fra Bloomingville L13xH8xW12 cm Stoneware

Læs mere »

Dekorationsvase af stentøj til tørrede blomster i en smuk sløjfeglasur. Det er et kunstværk, så udstil det alene eller sammen med andet boligtilbehør for at fuldende looket.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer

Læs mere »

Her ses Balduin, Deko Vase, Brun, Terrakotta fra Balduin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Baldur Bookend fra Bloomingville er et smukt sæt af to skulpturer, der sikrer, at dine bøger er perfekt placeret og ikke falder. Bogstøtten er lavet af grå polyresin, hvor hvert stykke simulerer et stammeansigt, der ser sidelæns.

Læs mere »

Deco vase af stentøj til tørrede blomster eller som udstillingsstykke. Den har en meget smuk grøn glasur, der passer rigtig godt indPå grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme.

Læs mere »

Grå dekorationsvase til tørret blomst – et meget flot udstillingsstykke i papirmache.Denne vare er kun til pynt. Fyld ikke med vand.

Læs mere »

Barney reolen fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan Grass og i en flot naturfarve. Reolen har form som en krabbe, som vil bringe glæde til alle børn, der kan lide at organisere deres legetøj. Hæng den på væggen eller stil den ved skrivebordet.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Barry, Plaid , Genbrugt bomuld fra Barry-serien fra brandet Bloomingville. Vævet

Læs mere »

Baz loungestolen er foldbar, og dens sæde og ryg er lavet af rattan i naturlig farve. Sædehøjde cm: 35. Sædedybde cm: 42. Variationer i størrelse

Læs mere »

Baz loungestolen er foldbar, og dens sæde og ryg er lavet af rattan. Sædehøjde cm: 35. Sædedybde cm: 42. Variationer i størrelse

Læs mere »

Bea-kanden fra Bloomingville er lavet af stentøj med en knitrende glasur. Det er blevet håndlavet, og blomstermønsteret på hver genstand vil være unikt. Indeholder 1500 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at denne vare er håndlavet, vil mø

Læs mere »

Bea Serving Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund

Læs mere »

Bea Butter dome fra Bloomingville er et smukt stentøjsstykke i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Brug til smør eller ost eller mange andre ting til opbevaring i dit køleskab eller bare som en smuk serveringsbak

Læs mere »

Bea Soup Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Indeholder 1000 ml. Tåler opvaskemaskine.Cracle

Læs mere »

Bea Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at d

Læs mere »

Bea Plate fra Bloomingville er en smuk stentøjstallerken i naturlige farver, med et delikat blomstermotiv trykt på dens knitrende glasur. Tallerkenen er håndlavet, og derfor vil hvert stykke være unikt. Tåler opvaskemaskine.Cracle glasur. På grund af at d

Læs mere »

Her ses Bera, Sofabord, Hvid, Marmor fra Bera-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berhan, Skulptur, Natur, Stentøj fra Berhan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Berican, Deko Vase, Hvid, Terrakotta fra Berican-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bestik, Guld, Rustfri Stål fra Bloomingville L17xH0,5xW3,5 cm, Set Stainless Steel

Bestik, Sort, Rustfri Stål
Pris: 199,00  
Læs mere »

Bestik, Sort, Rustfri Stål fra Bloomingville Cute kids cutlery in black stainless steel, it comes in a gift bag and is just perfect as a present. L17xH0,5xW3,5 cm, Set Stainless Steel

Læs mere »

KD-emne – monteringsvejledning vedlagt. Maks. Vægt hver bakke, 2,5 kg

Læs mere »

Brune mangogulve, der skal bruges til servering af din yndlingsmadLakeret

Læs mere »

Billie sidebordet er lavet i mango med en sober mat finish. Du kan bruge den i din stue eller ved siden af din seng til at holde en lampe eller opbevare din yndlingsbog.

Læs mere »

Birthday Decoration, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville L50xH15,5xW4,5 cm Beech, MDF, Plywood, Lotuswood, Metal, Felt

Læs mere »

Her ses Bjerre, Fiskestang med Fisk, Bomuld fra Bjerre-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Bloom spisebordsstolen er enkel og klassisk i design, men har et fint moderne twist der passer godt ind i en nordisk inspireret indretning. Bloom stolen er designet af Bloomingville, som har mere end 20 års erfaring med at designe møbler og interiør i en

Læs mere »

Bloom spisebordsstolen er enkel og klassisk i design, men har et fint moderne twist der passer godt ind i en nordisk inspireret indretning. Bloom stolen er designet af Bloomingville, som har mere end 20 års erfaring med at designe møbler og interiør i en

Læs mere »

Kurv m/Låg, Sort, i ananas form Mål. Ø40xH80 cm

Læs mere »

Puf i brun læder fra Bloomingville Mål. L60xH20xW60 cm

Læs mere »

Bogreol m/Skuffer, Grå, Kejsertræ fra Bloomingville L107xH94xW28 cm Paulownia wood, MDF, Plywood

Bogreol, Natur, Bambus
Pris: 799,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bambus fra Bloomingville L66xH105xW37 cm Bamboo

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 1.999,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L91,5xH98xW16,5 cm Bankuan Grass, Rattan, Iron

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 2.699,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L46xH148xW25,5 cm Bankuan Grass, Rattan, Iron

Bogreol, Natur, Bankuan Grass
Pris: 2.699,00  
Læs mere »

Bogreol, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L81,5xH137,5xW30,5 cm Bankuan Grass, Iron

Bogstøtte, Grå, Metal
Pris: 139,00  
Læs mere »

Bogstøtte, Grå, Metal fra Bloomingville

Bogstøtte, Rød, Uld
Pris: 263,20  
Læs mere »

Bogstøtte, Rød, Uld fra Bloomingville L12xH17xW12 cm Wool, Glass

Bord, Natur, Rattan
Pris: 799,20  
Læs mere »

Bord, Natur, Rattan fra Bloomingville Beautiful rattan table for the kids room, also available in adult size. A matching chair is sold seperately – but is just perfect with the table. 53xH47 cm Rattan

Bøjle, Natur, Rattan
Pris: 49,00  
Læs mere »

Bøjle, Natur, Rattan fra Bloomingville These rattan children hanger is handmade and looks adorable in a kid’s wardrobe or coat rack. L30xH17 cm Rattan

Læs mere »

Her ses Cacia, Deko, Genbrugstræ fra Cacia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

CAI Bænk fra Bloomingville vil bringe et nordisk touch til ethvert rum. Bænken er lavet af fyrretræ og polyester med stof i striber på alle sider, hvilket giver den et mere behageligt og luftigt udseende. Puden er fastgjort med velcro, hvilket gør den nem

Læs mere »

Cai Bench fra Bloomingville vil bringe et nordisk touch til ethvert rum. Bænken er lavet af fyrretræ og polyester med stof i striber på alle sider, hvilket giver den et mere behageligt og luftigt udseende. Puden er fastgjort med velcro, hvilket gør den ne

Læs mere »

New Zealandsk fåreskind, som har en luftig og kompakt pels. Perfekt til styling i en stol.Hud

Læs mere »

Her ses Caitanya, Trolley, Natur, Rattan fra Caitanya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Calle, Bogreol med Skuffer, Grå, Kejsertræ fra Calle-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Callie, Gulvlampe, Sort, Gummitræ fra Callie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Callum, Fyrfadsstage fra Callum-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Sæt med 4 skåle i aluminium og skinnende guldfarve. Bruges til servering af mad eller til pynt.

Læs mere »

Her ses Camilie, Havebruser, Messing fra Camilie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Camma sofabordet fra Bloomingville er et unikt møbel. Sofabordet er fremstillet i fyrretræ i en naturlig farve, og har en spanskrørshylde under bordpladen. Brug hylden til at opbevare magasiner eller enhver dekorativ genstand. Dette sofabord er et godt ek

Læs mere »

Sædehøjde: 25 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Her ses Carol, Hylde, Natur, Egetræ fra Carol-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carolina, Sidebord, Sort, Bambus fra Carolina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Carter, Tæppe, Grå, Bomuld fra Carter-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Cat Rug fra Bloomingville er et slående, stort og tungt tæppe lavet af naturlig jute. Tæppet har et smukt vævet design af diagonale linjer og sorte diamanter, der giver et meget moderne touch til din boligindretning.Vævet

Læs mere »

Cathia Mirror fra Bloomingville er lavet af mangotræ og har meget elegante og alsidige linjer. Det høje spejl har en vippeeffekt, og står i smuk kontrast til det mørkebrune træ. Derudover har spejlet en nederste hylde til placering af sko eller dekorative

Læs mere »

Cathy bordlampen fra Bloomingville er et kunstnerisk hvidt stentøjsstykke. Den smukke bordlampe ligner en geometrisk skulptur, og det er uden tvivl et meget dekorativt stykke, der vil tilføje et strejf af stilfuldt lys til dit hjem.

Læs mere »

Her ses Cawo, Lanterne med Glas, Søgræs fra Cawo-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vores bestseller køkkenpapirrulle i sort paulownia træ.

Læs mere »

Celly Throw fra Bloomingville er det perfekte supplement til dit afslapningshjørne. Pladen er lavet af genbrugsbomuld og blød at røre ved. Det præsenterer en sammensætning af lige linjer på en naturbaggrund omkranset af frynser.Vævet

Læs mere »

Centa Sidetable fra Bloomingville er et originalt møbel lavet af mangotræ. Bordpladen holdes på to stykker træ, i form af et omvendt V. Dette gør sidebordet til et praktisk og robust møbel til din stue.

Læs mere »

Charli juniorseng fra Bloomingville MINI er lavet af MDF. Sengen er lavet med dekorative detaljer af naturlige træfarver og med vækstpotentiale. Beslut selv, om du vil vise regnbuen eller den neutrale ende, da den er vendbar. Sidestøtten er aftagelig, så

Læs mere »

Et enkelt og naturligt farvet stel lavet af eg. Et lavmælt og elegant valg af indramning til dit maleri, print, billede, plakat eller hvad du nu beslutter at placere i denne ramme. Træets årer og den naturlige variation i træets farve giver en smuk ramme

Læs mere »

Christian Krus, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Christian Tallerken, Hvid, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Dette plaid er lavet af genbrugsbomuld. Et varmt og behageligt pynt, der også bidrager med varme farver til din indretning med sit røde/brune mønster. Stor nok til virkelig at trække dig selv ind i det eller dele det, når du er i det hyggelige humør. De b

Læs mere »

Et blødt og dekorativt plaid lavet af genbrugsbomuld til en stærk pris. Perfekt til de kolde vinterdage med en kop varm chokolade i hånden, de sommernætter, hvor solen er gået ned, men du ikke har lyst til at gå ind endnu, eller bare en hvilken som helst

Læs mere »

Bordpladestørrelse: 32 cm. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Cimon Bucket fra Bloomingville er et sæt med 2 plantekasser med en flot kombination af gråt metal og mangotræ. Med forskellige størrelser har hver enkelt to håndtag for nem transport, hvis du sætter tunge gryder ovenpå. Med dette design vil dine planter s

Læs mere »

Circus Tallerken, Multi farvet, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Circus Tallerken, Multi-color, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Tæppet er vævet i 100% jute med små puds i sjove farverVævet

Læs mere »

Clauds Flowerpot fra Bloomingville er et sæt med 3 sorte metalstykker i forskellige størrelser. Dets praktiske og elegante design vil gøre det til et vigtigt stykke at vise dine planter udendørs.

Læs mere »

Skab et perfekt hyggeligt rum til din nyfødte med denne dejlige puslekurv. Tilføj en af vores mobiler, og du har skabt et nysgerrig sted for de mindste.

Læs mere »

Clint sidebordet fra Bloomingville er et attraktivt bord lavet af sort marmor og mat messingjern. Sidebordet har en lavere hylde og udover at se perfekt ud ved siden af din sofa, er det meget praktisk. Kombinationen af det smukke marmor og råjernet gør de

Læs mere »

Clotilde Footrest fra Bloomingville har et meget specielt design. Fodstøtten er lavet af rattan og med en flot bølge på overdelen. Det er en håndlavet fodstøtte, og derfor er der ikke to, der er ens. Dette er det perfekte supplement til at sidde ned, hvil

Læs mere »

Denne moderne og modige guldbehandlede isspand i rustfrit stål vil helt sikkert blive tale om dine gæster ved alle dine sammenkomster. Denne slanke isspand vil være en fantastisk tilføjelse til enhvers bordudflugt. Gør en fantastisk gave

Læs mere »

Her ses Cocktail, Shaker, glas fra Cocktail-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Collected, Hylde, Jern, Mangotræ fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Collected, Lanterne, Jern fra Collected-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer.

Læs mere »

Her ses Connor, Spisebord, Egetræ fra Connor-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Cooper Shelf fra Bloomingville er en smuk og elegant hylde lavet af jern og hvid marmor. Hylden har en perfekt blanding af soliditet og lethed, hvor enkelheden i linjerne vil pynte i ethvert rum. Hylden er en perfekt tilføjelse til dit værelse, hvis du le

Læs mere »

Sød, multifunktionel og praktisk kurv til børneværelset, som er lavet i håndmalet søgræs, hvilket gør dem både dekorative og gode til opbevaring af legetøj eller børnetøj.

Læs mere »

Her ses Cornelius, Vase, Sort, Stentøj fra Cornelius-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Corte Dining Chair er en behagelig stol for dig, din familie og gæster at sidde på, når I mødes omkring bordet. Den repræsenterer et tidløst nordisk design, og den polstrede sæde- og rygstøtte sikrer, at du komfortabelt kan sidde og chatte på den i timevi

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Bakke, Aluminium fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Guldfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Bordlampe, Sølvfarvet fod fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L37 x H11 x B17,5 cm.Stor: L53 x H14 x B23 cm.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Daybed, Krydsfiner fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Dekoration, Terrakotta, Blå fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Display kasse, Børneværelset fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Fyrfadsstage, Terrakotta fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Højt sidebord, Guld, Metal fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: L46 x H31 x B35 cm.Stor: L53 x H43 x B38 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Lanterne, Jern, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, Aflang fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel med planteskål, O-formet fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Guldbelagt fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pendel, Stentøj, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Mangotræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Piedestal, Rustfrit stål, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Akryl fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Plaid, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Bomuld, Rød fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Ruskind fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Pude med fyld, Uld, Polyester fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Advarsel! Skarpe kanter kan forekomme på guldmetalbåndet

Læs mere »

Grid sidebordet er perfekt både som et ekstra bord til stuen, soveværelset, eller som et dekorativt barbord. Sidebordet er fra det danske brand Bloomingville, som er kendt for deres møbler og interiør i et varmt nordisk design. Grid sidebordet er lavet af

Læs mere »

Skrivebordet, Cozy fra Bloomingville er et stilrent skrivebord i 1. klasse egetræ og med sorte bordben i metal. Bordpladen har fået en hvidoliebehandling som gør bordpladen ekstra modstanddygtig. Vi anbefaler dog at man giver bordpladen en ny behandling n

Læs mere »

Her ses Cozy, Skål, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Glas, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Sofabord, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Spisebord, Egetræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Spisebord, Egetræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Stol, Minditræ fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Bomuld fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Havgræs fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, Jute, Natur med mønster fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Tæppe, PVC fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Urtepotte med Underskål, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø16 x H16 cm.Mellem: Ø21 x H22 cm.Stor: Ø26 x H25 cm.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Glas fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vase, Stentøj keramik fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cozy, Vægophængt bakke, Jern fra Cozy-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Cruz, Hængekøje, Bomuld fra Cruz-serien fra brandet Bloomingville. Vævet

Læs mere »

Her ses Dario, Vase, Gul, Stentøj fra Dario-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Darren Decoration fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød hvid

Læs mere »

Lysestager i sorthamret metal. Bare perfekt til de lange efterårs-/vinternætter.

Læs mere »

Deko Kaktus, Hvid, Porcelæn fra Bloomingville

Deko Snegl, Grå, MDF
Pris: 79,00  
Læs mere »

Deko Snegl, Grå, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Deko Træ, Grå, Theaceae (sæt af 3 stk.) fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dell-tæppet fra Bloomingville er et originalt stykke vævet i jute, der vil give dit hjem et rustikt og meget naturligt præg. Tæppet har et flot supplement til at klæde gulvet med zigzag-motiver, og dette tæppe vil bestemt ikke gå ubemærket hen.Flettet

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Display kasse, Grå, Metal
Pris: 559,20  
Læs mere »

Display kasse, Grå, Metal fra Bloomingville 64xW14 cm Iron

Læs mere »

Display kasse, Hvid, Kejsertræ fra Bloomingville L50xH37xW19 cm Paulowina, MDF, Iron

Læs mere »

Display kasse, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Dotti, Salatsæt, Rustfrit stål fra Dotti-serien fra brandet Bloomingville.

Dukkehus, Natur, Kejsertræ
Pris: 1.099,00  
Læs mere »

Dukkehus, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville A dollhouse is every child’s dream – this one has removable wooden legs, so it is easily placed on a table, or directly on the floor. A small door leads to a secret room in the attic. L70xH105xW30 cm Paulo

Læs mere »

Dukkeseng, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L44xH39xW29 cm Bankuan Grass, Iron

Dukketeater, Natur, MDF
Pris: 1.039,20  
Læs mere »

Dukketeater, Natur, MDF fra Bloomingville Multi functional toy. On one side it is a puppet theater, and on the other side you will find a grocery/ice cream shop. Beautiful carving details on the front together with a chalk board to use for writing todays

Læs mere »

Dækkeserviet, Blå, Plastik fra Bloomingville

Læs mere »

Dækkeserviet, Blå, Silikone fra Bloomingville

Læs mere »

Dækkeserviet, Rosa, Plastik fra Bloomingville

Dørskilt, Blå, MDF
Pris: 33,15  
Læs mere »

Dørskilt, Blå, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Dørskilt, Multi farvet, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Dørskilt, Multi farvet, MDF fra Bloomingville

Dørskilt, Sort, MDF
Pris: 35,00  
Læs mere »

Dørskilt, Sort, MDF fra Bloomingville

Læs mere »

Denne dejlige lille urtepotte fra Bloomingville er lavet af keramisk stentøj og fremviser et tekstureret honeycomb-design glaseret i nuancer af blåt og guld. Perfekt til at vise alle dine smukke botaniske produkter derhjemme. På grund af glasurens karakte

Læs mere »

Her ses Eave, Loungestol, Blå, Polyester fra Eave-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Ebert-hylden fra Bloomingville præsenterer en elegant asymmetrisk sammensætning i sine forskellige metalhylder. Hylden er et møbel, der vil give et anderledes touch til ethvert rum, og vil blive det perfekte sted at opbevare dine minder.

Læs mere »

Ece pendlen fra Bloomingville er et elegant stykke i hvidt glas og jern. Denne pendel giver et varmt lys, og du kan placere mere end én over dit spisebord for at oplyse dine aftener.

Læs mere »

Edgar Votive fra Bloomingville er et smukt stykke dekoration til jul. Den er lavet af glas og har et fantastisk farvemønster i messing. Votivens messingfarver gør den perfekt til enhver lejlighed, uanset om du pynter op til jul eller blot ønsker at pifte

Læs mere »

Edgar Votive fra Bloomingville er et smukt stykke dekoration til jul. Den er lavet af glas og har et fantastisk farvemønster i messing. Votivens messingfarver gør den perfekt til enhver lejlighed, uanset om du pynter op til jul eller blot ønsker at pifte

Læs mere »

Edil væglampen fra Bloomingville præsenterer et meget klassisk design i sort metal. Det er et meget behageligt format til dit studiebord, og også til at oplyse dine bøger, mens du læser i din seng, vil du elske det.

Læs mere »

Blødt og enkelt kast vævet i genbrugsbomuld. Striberne giver karakter, men bevarer et enkelt og elegant look.Vævet

Læs mere »

En alsidig bakke, der både kan bruges til pynt og mad. Brug den som et friskt nyt anderledes tag på serveringsbakken og forevis den salat, du lige har smidt i køkkenet i den. Eller brug den som fundament til en smuk dekoration med planter, blomster eller

Læs mere »

Her ses Ejlar, Lanterne, Grå, Metal fra Ejlar-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Blødt og enkelt kast vævet i genbrugsbomuld. Striberne giver karakter, men bevarer et enkelt og elegant look.Vævet

Læs mere »

Der er ingen tvivl om at lænestolen af modellen ”Elegant” lever op til sit navn. Stolen har lidt 20’er referencer og oser af eksklusivitet, der kan pifte ethvert hjem op. Elegant har et stel af skinnende, guldfarvet jern og betrækket er lavetaf velo

Læs mere »

Her ses Elena, Legetøjs, Computer med tavle, Krydsfiner fra Elena-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Elhardt, Legetøjs Mad, Bomuld fra Elhardt-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dekorativ lysestage af stentøj i sort glasur. Stil den frem på en disk sammen med smukt boligtilbehør.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Dekorativ lysestage af stentøj i sort glasur. Stil den frem på en disk sammen med smukt boligtilbehør.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Lysestage af messing aluminium til at blive stylet sammen i en gruppe med andet boligtilbehør for det perfekte og moderne look

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Elit, Kurv, Mendong græs fra Elit-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

”Ellen” lænestolen er en fremragende kombination af komfort og stil. Lænestolen er lavet af Bloomingville, som er et dansk brand der er kendt i hele verden for at levere varer i god kvalitet, nordisk stil, men stadig har varme og komfort som hovedelem

Læs mere »

Denne enkle og elegante pladespiller er lavet i hvid marmor, som virkelig bidrager til den sofistikerede følelse, den kommer med. Den lave profil og den brede flade tallerken med gør denne pladespiller perfekt til servering af tapas, kage, ost eller andre

Læs mere »

Elliot Lounge Chair fra Bloomingville er en vidunderlig lænestol lavet af fyrretræ med egetræsben. Stoffet er i bløde brune toner og lavet af polyester. Det er en meget behagelig og moderne stol, som du ikke vil rejse dig fra.

Læs mere »

Sæt dig dog til rette i den populære lænestol, Elliot fra brandet Bloomingville. Lænestolen er en del af Atmosphere serien, som er en af Bloomingville bestsellers.Lænestolen har tykke puder, som er middel/hård i siddekomfort. Lænestolens ben er lavet af n

Læs mere »

Elmar reolen fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan Grass og i en flot naturfarve. Reolen har form som en elefant, som vil bringe glæde til alle børn, der kan lide at organisere deres legetøj. Hæng den på væggen eller stil den ved skrivebordet.

Læs mere »

En simpel hvid vase med konturerne af en kurvet kvindekrop. En elegant fejring og påskønnelse af kvindekroppen med dens fine form og detaljer. Smuk nok til at være en dekoration i sig selv, men stadig diskret nok til at være en vase, der indrammer dine bl

Læs mere »

Her ses Elsa, Serveringsfad, Grå, Stentøj fra Elsa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Elsa tekande fra Bloomingville er et smukt stykke med middelhavsflair. Tekanden er lavet af stentøj med et smukt print i gråtoner, der har en reliefeffekt, og hanken er lavet af bambus. Den er perfekt til enhver teservering, og den er en fantastisk tilføj

Læs mere »

Et skærebræt perfekt til dig, der ønsker noget andet end det traditionelle skærebræt i træ eller plast. Dette skærebræt er lavet af sort marmor i et enkelt design med hvide detaljer, der fremhæver materialet. Et skærebræt du ikke vil gemme væk i et skab.

Læs mere »

En mellemstor rund vase, der er næsten lige så høj, som den er bred. Den er lavet af sort stentøj med et kontrasterende hvidstribet mønster ned langs siderne. Den brede profil på denne vase og den store åbning gør den til et perfekt match til en lav og br

Læs mere »

Em spisebordsstolen er det perfekte valg hvis du ønsker at skabe lidt mere spil og liv om spisebordet eller gerne vil have en stol som et dekorativt element. Em spisebordsstolen er designet af brandet Creative Collective som har et bredt udvalg af flotte

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Denne deco vase følger denne sæsons trend med formen af en buet kvinde. En hyldest til kvindekroppen og et smukt stykke boligindretning, der kan placeres på ethvert bord, kommode, vindueskarm, kommode osv. Vasen er lavet af grøn terracotta, som giver den

Læs mere »

Smuk lysestage af stentøj i dejlig grøn reaktiv glasur til styling i grupper eller alene.På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Emil, Skærebræt, Marmor fra Emil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Emilio kabinettet fra Bloomingville er en elegant og praktisk opbevaringsløsning i sort gran. Den stiliserede silhuet gør det muligt at placere skabet i ethvert hjørne, uanset hvor lille rummet er. Skabet indeholder seks træhylder dækket af hærdet glas.

Læs mere »

Dette køkkenpapirstativ er lavet af marmor for et sofistikeret look, der vil gøre sig godt både på hverdagens køkkenbord og det smukt dekorerede middagsbord. Et enkelt, elegant og smukt køkkenpapirstativ, der ikke kun gør jobbet med at holde dit køkkenpap

Læs mere »

Her ses Enya, Magasinholder, Brun, Metal fra Enya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dette store tæppe er lavet af firkanter af søgræs sat sammen i hånden i et dekorativt mønster, der vil variere i farve, hvilket gør hvert tæppe unikt. Stingene kan være løse, da de er håndfastgjort. Søgræs er et naturmateriale, der passer godt til tæpper

Læs mere »

En enkel og elegant skål i næsten trofæ koplignende design udført i hvid marmor. Den høje stilk løfter skålen op og hjælper dig med at skabe en luftig og elegant borddækning eller fungere som en dekorativ skål på køkkenbordet. Uanset om du placerer en sal

Læs mere »

Her ses Esmael, Opbevaringsæske med låg, Sølv, Metal (Sæt á 2 stk.) fra Esmael-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Eton Magazine Holder fra Bloomingville er en elegant holder til at opbevare dine aviser og magasiner på en meget diskret måde. Det er et stykke, der præsenterer en original blanding af jern og bomuld i mat sort, med rattan håndtag for nem transport. Hold

Læs mere »

Byd denne kurvede lille dame velkommen i dit hjem. Formen på denne vase følger denne sæsons nye trend, hvor kvindekroppen er centrum for mange designs. En hyldest til kvindekroppen. Vasen er lavet af sprayfarvet glas, så skyl med vand uden sæbe ved rengør

Læs mere »

Her ses Fadil, Pendel, Natur, Sukkerør fra Fadil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Denne krukke er lavet af marmor og kommer også med et matchende låg lavet i marmor. Krukken er et dekorativt stykke i sig selv med det elegante look, der kommer naturligt fra marmoren. Men du kan også bruges til at indeholde mange forskellige stumper – el

Læs mere »

Her ses Feluca, Fyrfadsstage, Metal fra Feluca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Praktisk og smuk. Denne knagerække er en dekorativ accent på væggen i enhver entré, soveværelse eller hvor du nu ønsker at placere den. Det indviklede design og messingmateriale gør knagerækken til et lille kunstværk i sig selv – klar til at placere i dit

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæums-specialudgaver. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Filipa Throw fra Bloomingville MINI har et smukt og afslappende blomstermønster. Pladen er lavet af genbrugsbomuldsmateriale og har kvaster, som giver et moderne udtryk. Det er et blødt, varmt og hyggeligt pynt, som du nemt kan bruge i andre rum end børne

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Finus Basket fra Bloomingville MINI er en fantastisk måde at holde orden på dine varer og opbevare legetøj. Kurven er lavet af søgræs, har form som en møtrik og kommer med låg. Det er et godt supplement til indretningen af børneværelset.

Læs mere »

Fiskestang m/Fisk, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville Textile fishing rods with magnetic worms to catch the included fish. Packed in a cute gift bag. L26xH51xW8 cm, Set of 7 100% Cotton, Filling: 100% Polyester

Læs mere »

Flavia bænken er dekoreret med trendy striber og kan bruges som ekstra siddepladser i entreen, stuen eller foran sengen i soveværelset. Benene og stellet er lavet af metal i sort. Martindale: 73.000 Skummassefylde: 25kg/m3. Maks. Vægt kg: 220. Sædehøjde c

Læs mere »

Denne sammenfoldelige søgræskurv indbefatter udtrykket multi-use, mens den forbliver trendy. Fremstillet af miljøvenligt naturligt søgræs og med robuste håndtag, kan den bruges som en taske på stranden. Den er også fantastisk til at opbevare tæpper og leg

Læs mere »

Her ses Folle, Plaid, Natur, Bomuld fra Folle-serien fra brandet Bloomingville.

Forklæde, Blå, Bomuld
Pris: 169,00  
Læs mere »

Forklæde, Blå, Bomuld fra Bloomingville

Forklæde, Natur, Bomuld
Pris: 179,00  
Læs mere »

Forklæde, Natur, Bomuld fra Bloomingville H60xW50 cm 100% Cotton

Læs mere »

Vælg Foam spisebordsstolen fra Bloomingville hvis du vil have en stilren spisebordsstol med en god siddekomfort. Vi tilbyder Foam stolen i en grå variant med sort stel og en mørkegrå variant med guldbelagte ben. Hvilken variant der passer ind i dit køkken

Læs mere »

Forrester Service, Rosa, Stentøj fra Bloomingville Tableware made in stoneware with illustrations of animals from the forrest. It is a set of 3 and is a perfect gift idea as the tableware comes in a gift box. C:7xH7/B:11,5xH6,5/P:21 cm, Set of 3

Læs mere »

Forstørrelsesglas & Bogmærke, Grå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Forudsigelseskort, Natur, Papir fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Frea, Bestik, Rustfrit stål fra Frea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Frea, Bestik, Rustfrit stål fra Frea-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Freddie Basket fra Bloomingville MINI er en håndlavet kurv lavet af vandhyacint i naturfarver. Denne kurv vil være perfekt til at opbevare alle dine ting i stuen, soveværelset eller på børneværelset.

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Her ses Freja, Drikkeglas, Genbrugsglas fra Freja-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Friend loungestolen er både unik i design, men er samtidig også tidsløs og et godt eksempel på skandinavisk stil når det er bedst. Loungestolen er lavet i sortmalet jern og er derfor utrolig robust. Hele sædet og rygstykket består af tværgående metalstæng

Læs mere »

Friends Rug fra Bloomingville MINI er et smukt naturfarvet tæppe med et mønster af venner, der danser i en cirkel med et hjerte i hænderne. Bomuldsmaterialet gør tæppet slidstærkt og nemt at rengøre, og naturfarven passer godt ind i de fleste indretninger

Læs mere »

Dette lille skab med skuffe har det smukkeste print. Lavet af mangotræ. Passer perfekt ved siden af sengen.

Læs mere »

Når du rydder op, hjælper Fritse rævekurv dig med at holde orden.

Læs mere »

Smukt udformede kunstige blomster – meget autentiske og spot on, på trend.

Læs mere »

Fødselsdags Dekoration, Blå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Fødselsdags Dekoration, Rosa, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Gadir, Højdemåler, Krydsfiner fra Gadir-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Galina, Pude, Blå, Bomuld fra Galina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gar Basket fra Bloomingville bliver din kats yndlingsly. Kurven inkluderer en behagelig pude til dit kæledyr og to katteører på toppen. Kurven er lavet af vandhyacint og jern og er et meget dekorativt stykke, et rigtigt blikfang.

Læs mere »

Her ses Gatherings, Bordlampe, Uld-skærm fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Gatherings, Planteophæng, Bambus fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gatherings, Urtepotteskjuler på fødder, Fyrretræ fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Af natur er terracotta ikke vandtæt. Væske vil trænge ind over tid

Læs mere »

Her ses Gatherings, Vase, Jern fra Gatherings-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Gentrim, Legetøjsmad, Krydsfiner fra Gentrim-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Gerson Basket fra Bloomingville er en smuk kurv, hvor du kan opbevare tekstiler, magasiner og endda forskellige urtepotter. Kurven er lavet af rattan og har et meget rustikt og naturligt udtryk.

Læs mere »

Variationer vil forekomme på grund af materialer. Ikke til udendørs brug.

Læs mere »

Gian Basket fra Bloomingville er en praktisk tre-lags opbevaringsløsning lavet af naturlig rattan. Det er så smukt og alsidigt, at det vil se lige så godt ud i dit køkken at opbevare krukker med krydderier eller frugt, som det er på badeværelset til at op

Læs mere »

Gianni Basket fra Bloomingville er et lækkert sæt med 2 kurve med et bredt håndtag i naturligt søgræs. De naturlige fibre giver en følelse af varme, og da sættet har to forskellige størrelser, er kurvene perfekte til opbevaring af alle slags genstande, og

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæumsfester. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Trykt

Læs mere »

Her ses Gigi, Pude, Bomuld fra Gigi-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Givan Basket With Låg fra Bloomingville er et sæt med 3 kurve med låg lavet af søgræs i en naturlig tone. Hver enkelt har en forskellig størrelse, som vil hjælpe dig med at opbevare forskellige genstande. Udover at være praktiske er kurvene meget dekorati

Læs mere »

Gladys Jar With Låg fra Bloomingville præsenterer en helt speciel kombination af materialer. Det er en flot mundblæst glaskrukke med trælåg og oversize marmorhåndtag på låget. Krukken er ideel til opbevaring af alle former for mad. Hvert stykke er unikt o

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Isspand, Aluminium fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Lanterne, Jern, Glas fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Pude, Mongolsk lammeskind fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Puf, Polyester fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Skind, Mongolsk lammeskind fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Golden Jun, Sofabord, Jern, Glas fra Golden Jun-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gore Box With Låg fra Bloomingville er lavet af elegant sort mangotræ. Brug æsken som spejlboks og opbevar de smykker eller genstande, som du gerne vil ses. Dens minimalistiske design vil se godt ud overalt i dit hjem.

Læs mere »

Her ses Gorm, Deko Vase, Sort, Terrakotta fra Gorm-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Grade, Sofa, Grå, Polyester fra Grade-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Graham, Pude, Natur, Bomuld fra Graham-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Ved at være opmærksom på de flotte detaljer, gav Grandma Puffen fra Bloomingville et magisk eksklusivt touch til din stue. Ser elegant ud med frynser og blåt blødt fløjlsstof.

Læs mere »

Grei Pendel fra Bloomingville er et stykke med et meget moderne industrielt look. Pendlen er en kraftig grå metallampe, der vil give et moderne touch til ethvert rum, hvor du placerer den.

Læs mere »

Her ses Groove, Daybed, Grå, Polyester fra Groove-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Grunk, Kalender fra Grunk-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Guil, Hylde, Guld, Metal fra Guil-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gulla-kurven med låg fra Bloomingville er en smuk bred kurv, der er perfekt til opbevaring af tekstiler eller vasketøj. Kurvens naturlige flet er en blanding af vandhyacint og alger, og har et lækkert håndtag på låget for nem bevægelse.

Læs mere »

Gunnel Bar Chair fra Bloomingville er et godt sted at få en cocktail i godt selskab. Bagsiden er lavet af rattan med en cool vævning i naturlig farve, og ben i sort stål. Barstolen er meget komfortabel og har en lavere stang til at støtte dine fødder for

Læs mere »

Dette er en af Bloomingvilles 20 års jubilæums-specialudgaver. Den er smukt vævet i genbrugsmateriale og en matchende pude kan findes i vores kollektion.Vævet

Læs mere »

Her ses Guttorm, Pude, Sort, Jute fra Guttorm-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Gyngehest, Lama, Hvid, Polyester fra Bloomingville L65xH45xW25 cm Polyester, Poplar wood

Læs mere »

Gyngehest, Mammut, Grå, Polyester fra Bloomingville Very cute rocking Mammoth – it will be loved by every kid L65xH63,5xW34 cm Polyester, Poplar wood

Hagesmæk, Blå, Tekstil
Pris: 65,00  
Læs mere »

Hagesmæk, Blå, Tekstil fra Bloomingville

Hagesmæk, Rosa, Tekstil
Pris: 65,00  
Læs mere »

Hagesmæk, Rosa, Tekstil fra Bloomingville

Læs mere »

Hak håndklædestativ fra Bloomingville er en original metalholder til elegant at placere dine håndklæder. Med to højder og sort farve er det det bedste vidnesbyrd om, at mindre er mere.

Læs mere »

Sort glasramme med flot plakat i årstidens farver. Skabt til dig af vores Bloomingville-designere

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Hallie Sofaen fra Bloomingville er et smukt lyst møbel. Sofaen er lavet af flettet rattan på stålstel i naturlige farver. Sofaen er designet til at nyde lange sommereftermiddage, mens den mærker dens varme naturlige touch.

Læs mere »

Hanadi Decoration Tree fra Bloomingville er lavet af vandhyacint. Vandhyacint er et meget populært materiale til dekoration, fordi det er let og nemt at sætte op.

Læs mere »

Hani Ornament fra Bloomingville er en smuk bambusstjerne. Den naturlige kobberfarve og det rå bambusmateriale kombineret giver et hyggeligt og elegant look. Det smukke ornament tilføjer det perfekte strejf af stil til ethvert rum og vil bringe den rigtige

Læs mere »

Her ses Hanif, Salt og peberkværn, Gummitræ fra Hanif-serien fra brandet Bloomingville. Klassisk salt

Læs mere »

Stentøjssmørkassen fra Bloomingville vil helt sikkert fremhæve de hjemlige og rustikke elementer i en nordisk køkkenstil. Med et bambuslåg og den enkle indskrevne tekst ´smør´ på siden skaber smørkassen et naturligt og varmt præg på et morgenbord, der er

Læs mere »

Her ses Harmony, Bordlampe, Polyester fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø28 x H32 cm.Stor: Ø32 x H34 cm.Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Harmony, Gulvlampe, Jern fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Harmony, Hylde med 3 hylder fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lille: Ø36 x H13 cm.Stor: Ø46 x H14 cm.Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Harmony, Spejl, Jern, Glas fra Harmony-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Hasham, Legetøjsmad, Krydsfiner fra Hasham-serien fra brandet Bloomingville Mini.

Læs mere »

Her ses Hattie, Sofabord, Sort, Rattan fra Hattie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Dekorer dit skrivebord og gem dine hemmelige bogstaver væk. Eller du kan opbevare din hæklenål og garn.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Heike, Lysestage, Aluminium fra Heike-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Heise-kurven med låg fra Bloomingville præsenterer en original blanding af materialer. Blandingen af vandhyacint, søgræs og metal gør denne kurv til noget helt særligt. Den rektangulære form giver et anderledes touch, og de lyse farver på dens fletning gi

Læs mere »

Skærebræt med en blanding af akacie, marmor og harpiks, som giver et interessant og moderne look

Læs mere »

Her ses Helga, Skærebræt, Natur, Akacie fra Helga-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Hesam, Kurv, Søgræs fra Hesam-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Heyal, Ornament fra Heyal-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Higma, Tavle, Natur, Kejsertræ fra Higma-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Blød vendbar taske med hund til timevis af leg. Bare perfekt at tage med overalt.

Læs mere »

Hitti sidebordet fra Bloomingville præsenterer en risikabel blanding af suartræ, rattan og jern i en original struktur. Sidebordet har en lille cirkulær bordplade og en kurv under toppen. Dette er en autentisk skønhed, der vil tiltrække alle øjne.

Læs mere »

Her ses Hoang, Spejl med Hylde, Sort, Metal fra Hoang-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Et dekorativt spejl i stok, der ligner en kanin og er perfekt til børneværelset.

Læs mere »

Her ses Hugh, Sengehimmel, Bomuld fra Hugh-serien fra brandet Bloomingville Mini. Vævet

Læs mere »

Hugsi Decoration Flowerpot fra Bloomingville er en smuk sort terracotta urtepotte, med et meget klassisk og antikt design. Dens mørke nuance vil stå i kontrast til enhver blomst, du sætter indeni, og den vil se godt ud både i din boligindretning og udenfo

Læs mere »

Hugsi Decoration Flowerpot fra Bloomingville er en smuk sort terracotta urtepotte, med et meget klassisk og antikt design. Dens mørke nuance vil stå i kontrast til enhver blomst, du sætter indeni, og den vil se godt ud både i din boligindretning og udenfo

Læs mere »

Huskespil, Multi farvet, Krydsfiner fra Bloomingville H20xW20 cm, Set of 26 Plywood

Læs mere »

Her ses Huso, Tæppe, Gul, Bomuld fra Huso-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Hussain, Tæppe, Gul, Bomuld fra Hussain-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Fin, rund keramikknage fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med den smukke knage fra Bloomingville. Mål Ø: 4 cm. Med fastmonteret skrue. Fremstillet af keramik/stentøj.

Læs mere »

Fint, rundt keramikgreb med gul stjerne fra Bloomingville. Indret dit vigtigste minimenneskes omgivelser med de farverige knager fra Bloomingville. Kombinér knagerne på kryds og tværs af farver for at skabe et personligt udtryk. Mål Ø: 4 cm. Ink

Læs mere »

Her ses Hylde, Egetræ fra Illuc-serien fra brandet Illume X Bloomingville.

Hånddukke, Brun, Polyester
Pris: 103,20  
Læs mere »

Hånddukke, Brun, Polyester fra Bloomingville These hand puppets have a size that is made to fit both adult and children’s hands. They can also be used as soft toys for cuddling, and will make up for lots of hours of play. L25xH8xW20 cm 100% Polyester

Hånddukke, Grå, Polyester
Pris: 103,20  
Læs mere »

Hånddukke, Grå, Polyester fra Bloomingville These hand puppets have a size that is made to fit both adult and children’s hands. They can also be used as soft toys for cuddling, and will make up for lots of hours of play. L20xH8xW20 cm 100% Polyester

Læs mere »

Afrundet tæppe med space print – perfekt til ethvert børneværelse.Vævet

Læs mere »

Her ses Iasmina, Tæppe, Natur, Søgræs fra Iasmina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Idacaroline, Tæppe, Sort, Bomuld fra Idacaroline-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Idakamille, Tæppe, Sort, Jute fra Idakamille-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Med formen og størrelsen som en lille vinkar, kan denne vase tilføje en hyggelig følelse til ethvert hjem. Den brede krop og smalle åbning gør den perfekt til en langstilket blomst, plante eller måske en lille kvist, der vil kontrastere den runde krop på

Læs mere »

Mobil med bløde stofdyr. Klokker inde i to af dyrene er tilføjet for at give balance til mobilen samt tiltrække babyens opmærksomhed.

Læs mere »

Denne børnelysekrone lavet af filt pomponer på jernsnore vil pifte ethvert børneværelse op og gøre det perfekt stilfuldt.Følte

Læs mere »

Her ses Igna, Urtepotteskjuler, Guld, Metal (Sæt á 3 stk.) fra Igna-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Skulpturel urtepotte i stentøj med ansigt. Den er håndlavet og perfekt til enhver plantePå grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Her ses Ilinca, Urtepotteskjuler, Messing (Sæt á 3 stk.) fra Ilinca-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ilion, Urtepotteskjuler, Sort, Metal (Sæt á 2 stk.) fra Ilion-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ilsa, Dækkeserviet, Søgræs fra Ilsa-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Klassiske urtepotter i sort metal i enkelt design. Vil passe perfekt til vores yndlingsplante

Læs mere »

Her ses Inaya, Greenhouse, Natur, Fyrretræ fra Inaya-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Inaz Sidetable fra Bloomingville er et spektakulært og smukt møbel lavet af tre ædle materialer. Sten, keramik og stål kombineret gør dette sidebord til noget særligt. Det smukke sorte mosaikmønster giver dig lyst til ikke at placere noget på toppen. Dett

Læs mere »

Her ses Inda, Skulptur, Hvid, Beton fra Inda-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Ingeborgmaria Ornament fra Bloomingville er et unikt og naturligt twist til din julepynt. Ornamentet er lavet af papir i blåt og har et virkelig moderne look. Bland pynten med forskellige julestile og få et rum med en masse hyggelig julestemning.

Læs mere »

Her ses Ingi, Vase, Blå, Stentøj fra Ingi-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Blød buet vase i brunt glas. Vis alene eller gruppe med andet boligtilbehør.Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Læs mere »

Her ses Ins, Bakke Bord, Guld, Metal fra Ins-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Intelligence Box, Lilla, Bøg fra Bloomingville

Læs mere »

Jordfarvet moderne jernfarvet vase med ru finish. Smuk at vise som et enkelt stykke eller det kan grupperes med andet boligtilbehør for et komplet og moderne look

Læs mere »

Klassisk skulpturel formet metalvase i farven grå med en ru finish. Style den alene eller sammen med smukke boligtilbehør

Læs mere »

Metalvase i jordtone med ru finish, der kan grupperes med andet tilbehør til hjemmet for et perfekt og moderne look

Læs mere »

Trendy stentøjsvase – håndmalet i et unikt look. Style som et enkelt stykke eller i en gruppe med andre boligtilbehør for et perfekt og moderne look.Denne vare er håndmalet. Hver vare er unik og farvevariationer kan forekomme

Læs mere »

Sort egetræsskab fra Bloomingville, håndtag i sortmalet metal Mål. L114xH200xD43 cm

Læs mere »

Her ses Isabel, Vitrineskab, Sort fra Isabel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Isabel, Vitrineskab, Sort fra Isabel-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Isabell Lantern fra Bloomingville er et fint hængende tilbehør til at lyse op i dine aftener. Med et klassisk og meget elegant design er den lavet af glas og gråt jern og du kan hænge den på din terrasse i et overdækket område.

Læs mere »

Multifunktionel dækkeserviet i søgræs. Brug den som en dekorativ dækkeserviet til at hænge på væggen eller som bordløber.

Læs mere »

Disse kurve kommer i sæt af to. De er lavet af søgræs og palmeblade som er vævet ind i et smukt mønster ved hjælp af materialets naturlige farver. De forskellige størrelser gør disse kurve meget alsidige og i stand til at indeholde mange forskellige ting.

Læs mere »

En enkel og elegant vase, der stadig efterlader en effekt med sine to karakteristiske ringe integreret i den nederste halvdel af sit design. Vasen er lavet af blåt stentøj belagt med en mat latex glasur og en silikone finish for at opnå det specielle look

Læs mere »

Lysebrun stentøjsvase i en blød mat latex glasur. Stil som et enkelt stykke eller en gruppe med smukke boligtilbehørMat latex glasur

Læs mere »

En høj, slank elegant vase med enkle detaljer. Høj nok til at stå på gulvet og lav nok til at stå på bordet, en kommode eller i vindueskarmen. Den smalle åbning gør den perfekt til at placere en enkelt langstilket blomst eller plante for et elegant look.

Læs mere »

Stentøjsvase med gummifølelse fra silikone, blød glasur. Style alene eller i en gruppe med andet boligtilbehørMat latex glasur

Læs mere »

Issak lysestagerne fra Bloomingville er et smukt sæt med 2 nøddeknækkere, der passer ind i alle rum til jul. Nøddeknækkerne er lavet af træ og finish i blød rød

Læs mere »

Sort moderne jernvase med ru finish. Style alene eller gruppe med dine foretrukne boligtilbehør

Læs mere »

Praktisk og stilren kurv med låg i naturmaterialer. Den kan bruges som en ekstra siddeløsning, som et lille sidebord i stuen, hvis puden tages af eller til at stille legetøj på børneværelset.

Læs mere »

Her ses Ivory, Gulvlampe, Jern fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Her ses Ivory, Pendel, Søvbelagt fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Puf, Polyester fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sengetæppe, Bomuld fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sidebord med skuffe fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sidebord, Terrazzo-look fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Sofabord, Marmor fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Et flot dekoreret spejl med en grå metalplade, som giver spejlet et flot unikt look.

Læs mere »

Her ses Ivory, Tæppe, Bomuld fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Urtepotteskjuler, Plantekasse, Jern fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Ivory, Urtepotteskjuler, Stentøj keramik fra Ivory-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vævet og garnfarvet køkkenrulle i 100% bomuld, som giver en blød og dejlig følelse.Vævet

Læs mere »

Her ses Jackson, Vægdekoration, Brun, Bomuld fra Jackson-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jaden puf fra Bloomingville har en original og harmonisk organisk form, som er ideel til at sidde eller hvile fødderne. Puffen er lavet af grå polyester og fyrretræ, og er et møbel, der ikke vil gå ubemærket hen i rummet.

Læs mere »

Her ses Jahan, Pendel, glas fra Jahan-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Janik Decoration fra Bloomingville er en smuk julemand nøddeknækker, der passer ind i alle rum til jul. Julemanden Nøddeknækkeren er lavet af bløde grønne og røde julefarver og vil på få sekunder blive en uforglemmelig del af dit hjem til jul.

Læs mere »

Her ses Jannet, Ornament fra Jannet-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jaquelina, Deko Træ fra Jaquelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jaquelina, Deko Træ fra Jaquelina-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jaslyn Ornament fra Bloomingville er en smuk hvid farvet ornament lavet af fjer, med masser af smukke små detaljer. Smykket tilføjer det perfekte strejf af stil til ethvert rum og vil bringe den rigtige julestemning til dit hjem.

Læs mere »

En enkel, elegant og smuk skål, der vil passe til dit køkken. En lav profil med en vidåben skål på toppen gør den velegnet til mange forskellige formål. Brug den som frugtskål, serveringsbakke til salaten du lige har smidt sammen eller mange andre ting. D

Læs mere »

Glat tuftet bomuldstæppe med strukturerede mønstre i enkelt design. Tæppet har en tæt, blød luv, der er behagelig at gå på. Vedligeholdelsesinstruktioner: Kun støvsugning og pletrengøring.Tuftet

Læs mere »

Her ses Jela, Taburet, Natur, Bøgetræ fra Jela-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

En lille dekorativ æske, der kan indeholde alt fra smykker, reservemønter, nøgler eller andre stumper, du vil gemme væk under låget. Æsken er dekoreret med et smukt grafisk sort mønster som gør den til en lille dekoration i sig selv. Den er lavet af harpi

Læs mere »

Her ses Jia, Deko Træ fra Jia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jia, Deko Træ fra Jia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Læs mere »

Joline loungestolen forener skandinavisk minimalisme med rustikt design. Joline loungestolen er lavet af sukkerrør og er fyldt med spændende detaljer og flet, som sørger for komfort. Loungestolen er sortmalet og passer derfor ind i de fleste hjem, også hv

Læs mere »

Advarsel! denne genstand er kun til udendørs brug. Måske ikke være 100% vandtæt.

Læs mere »

Jolly Christmas Cake Bakken fra Bloomingville er en perfekt gave til alle, der elsker at bage. Den hvide bakke er malet med mønster af hjerter og turtelduer i rødt. Denne kagebakke vil være en fantastisk tilføjelse til din køkkenindretning, og den vil få

Læs mere »

Jolly Mugs fra Bloomingville er en festlig og sjov tilføjelse til dit køkken. De 2 krus er lavet af stentøj og har et rødt og hvidt stribet mønster på det ene og diverse nøddeknækkere på det andet. Krusene vil sprede en masse julefølelse og glæde til dit

Læs mere »

Jolly Bowls fra Bloomingville er et sæt med 2 smukke skåle, der kan bruges til servering af mad eller dekoration. Den er lavet af stentøjsmateriale og den røde farve giver den en dejlig julefølelse.

Læs mere »

Jomo Basket fra Bloomingville er et sæt med 3 fantastiske naturfarvede kurve i forskellige størrelser. Hver kurv har sit eget tribal-inspirerede design i sort på bambus. Dette sæt kurve vil lyse dit værelse op og er perfekt til opbevaring af småting i din

Læs mere »

Fint, håndvævet tæppe i uld med detaljeret mønster. Vores uldtæpper er vævet af dygtige indiske tæppevævere med en lang tradition for væveteknikker og håndværk.Vævet

Læs mere »

Her ses Jotkirn, Skærebræt, Marmor fra Jotkirn-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jud Basket With Låg fra Bloomingville er en slående overdimensioneret kurv i naturligt søgræs med sorte diamanter. Dens låg gør den til det perfekte tilbehør til vasketøjet og også til at opbevare vasketøjet i din stue. Kurvens naturlige fibre vil tilføje

Læs mere »

Et tuftet tæppe med små farvespring, der står i kontrast til det naturfarvede bomuld, som tæppet er vævet i. Tuftede tæpper er perfekte til at holde dine fødder varme på grund af deres naturlige isoleringsevne. Placer den under dit bord eller foran en sto

Læs mere »

Jules-kruset fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj i stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 500 ml.

Læs mere »

Her ses Jules, Serveringsfad, Stentøj fra Jules-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Jules, Serveringsfad, Stentøj fra Jules-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Jules Serving Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 750 ml. Tåle

Læs mere »

Jules Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 300 ml. Tåler opvask

Læs mere »

Jules Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 300 ml. Tåler opvask

Læs mere »

Jules Bowl fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Indeholder 300 ml. Tåler opvask

Læs mere »

Jules Butter Box fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Lad ikke æstetikken i din smukt dekorerede middagsborddækning eller det hyggelige morgenbord blive ødelagt af en industriel indpakning af dit smør. Giv

Læs mere »

Jules Plate fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Tåler opvaskemaskine og mikroo

Læs mere »

Jules Plate fra Bloomingville er et smukt håndlavet stykke stentøj med en unik flerfarvet glasur. Du kan bringe et strejf af kunst til dit bord med denne kunstneriske kombination af ristede karrytoner blandet med dyb havblå. Tåler opvaskemaskine og mikroo

Læs mere »

Her ses Jumbled Ex, Skærebræt, Marmor fra Jumbled Ex-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

June Console Table fra Bloomingville er et storslået møbel. Konsollen er lavet af sten og metal i sorte farver, hvor de lige linjer giver et nordisk og tidløst præg. Den har mosaik lavet af keramik på både øverste og nederste hylder, og hver enkelt kan bæ

Læs mere »

Her ses Justin, Tæppe, Sort, Bomuld fra Justin-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Juvia, Ornament fra Juvia-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Kama loungestolen passer til langt de fleste terrasser, uanset hvordan du foretrækker at indrette. Kama er designet efter den minimalistiske og skandinaviske stil, hvilket brandet Bloomingville er mester i. Mærket har designet møbler og interiør i nordisk

Læs mere »

Her ses Kamala, Pude, Bomuld fra Kamala-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kamala, Pude, Bomuld fra Kamala-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Kannika, Pendel, Sort, Bambus fra Kannika-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Karl bordlampen fra Bloomingville præsenterer en grøn nuance med en masse friskhed. Denne lampe er lavet af polyester, jern og PVC, og dens slanke bund vil tilføje et meget elegant touch til dit bord.

Læs mere »

Karli tæppet fra Bloomingville er lavet af jute og har en smuk naturlig tone, der bringer varme til din boligindretning. Tæppet er rektangulært med frynser i hvert hjørne. Dette tæppe giver dig lyst til at være barfodet hele dagen.

Læs mere »

Her ses Kawal, Skulptur, Blå, Stentøj fra Kawal-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Vævet tæppe i en blanding af blød, tyk uld og bomuld. Moderne tæppe med tæt, tyk luv på 2,5 cm og et dekorativt mønster. Vores uldtæpper er vævet af dygtige indiske tæppevævere med en lang tradition for væveteknikker og håndværk.Vævet

Læs mere »

Her ses Kean, Bordlampe, Grå, Terrakotta fra Kean-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer.

Læs mere »

Kemuel Ornament fra Bloomingville er et smukt flerfarvet ornament lavet af fjer, med masser af smukke små detaljer. Smykket tilføjer det perfekte strejf af stil til ethvert rum og vil bringe den rigtige julestemning til dit hjem.

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

På grund af arten af glasuren og varen, der bliver håndlavet, kan farvevariationer forekomme

Læs mere »

En lanterne, der maksimerer mængden af lys fra flammerne med ikke kun glasvinduer på de fire sider, men også på toppen. Lygten er lavet med en tynd jernstruktur, der rummer de mange glasvinduer og fungerer som en smuk indramning for stearinlys og flamme.

Læs mere »

Ki Ornaments fra Bloomingville er så smukke og kommer i et sæt af 2. De røde farver på de forskellige ornamenter er meget festlige og bringer julefølelsen. Ki ornamenterne er perfekte som gave eller til at pynte dit eget juletræ.

Læs mere »

Kiah Floors fra Bloomingville er et smukt og elegant element til dekoration. Etageren er lavet af aluminium i kobber, og du kan bruge den til at vise din yndlingsjuledekoration frem på en stilfuld måde.

Læs mere »

Dette legetøj skal samles af en voksen før brug

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Denne vare er i sprayfarvet glas. Rengør ikke i opvaskemaskine eller brug aggressive rengørings- eller slibemidler

Knag, Blå, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Blå, Keramik fra Bloomingville

Knag, Blå, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Blå, Keramik fra Bloomingville

Knag, Grå, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Grå, Keramik fra Bloomingville

Knag, Grøn, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Grøn, Keramik fra Bloomingville

Knag, Grøn, MDF
Pris: 39,00  
Læs mere »

Knag, Grøn, MDF fra Bloomingville

Knag, Lilla, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Lilla, Keramik fra Bloomingville

Knag, Natur, Bøg
Pris: 99,00  
Læs mere »

Knag, Natur, Bøg fra Bloomingville

Knag, Natur, Fyr
Pris: 49,00  
Læs mere »

Knag, Natur, Fyr fra Bloomingville

Knag, Rosa, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Knag, Rosa, Krydsfiner
Pris: 65,00  
Læs mere »

Knag, Rosa, Krydsfiner fra Bloomingville

Knag, Sort, Keramik
Pris: 29,00  
Læs mere »

Knag, Sort, Keramik fra Bloomingville

Knag, Sort, Krydsfiner
Pris: 65,00  
Læs mere »

Knag, Sort, Krydsfiner fra Bloomingville

Knag, Sort, Lotus
Pris: 32,00  
Læs mere »

Knag, Sort, Lotus fra Bloomingville

Knagerække, Natur, Bambus
Pris: 804,30  
Læs mere »

Knagerække, Natur, Bambus fra Bloomingville Use this coat rack in bamboo in the kids room for clothes or costumes, or in the hall for kids shoes and jackets. L60xH130xW35 cm Bamboo

Læs mere »

Koko Decoration fra Bloomingville er et originalt arrangement af forskellige bambus- og sisalstokke i en naturlig tone. Placer tørrede blomster i åbningerne for at intensivere følelsen af natur i dit hjem. Det er et unikt boligtilbehør, der vil bringe et

Kop, Blå, Stentøj
Pris: 29,00  
Læs mere »

Kop, Blå, Stentøj fra Bloomingville

Kop, Grå, Plastik
Pris: 19,00  
Læs mere »

Kop, Grå, Plastik fra Bloomingville

Kop, Sort, Stentøj
Pris: 35,00  
Læs mere »

Kop, Sort, Stentøj fra Bloomingville

Læs mere »

Her ses Korfu, Loungestol, Bambus fra Korfu-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Korfu, Modul, Sofa, Højre, Hjørne, Bambus fra Korfu-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Korfu, Modul, Sofa, Venstre, Hjørne, Bambus fra Korfu-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Korfu, Module, Bambus fra Korfu-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Korfu, Module, Pouf, Bambus fra Korfu-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Korfu, Sofabord, Bambus fra Korfu-serien fra brandet Bloomingville.

Kort, Hvid, Karton
Pris: 15,00  
Læs mere »

Kort, Hvid, Karton fra Bloomingville

Kort, Natur, Kejsertræ
Pris: 25,00  
Læs mere »

Kort, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Kort, Natur, Kejsertræ
Pris: 25,00  
Læs mere »

Kort, Natur, Kejsertræ fra Bloomingville

Læs mere »

En enkel og smuk lanterne inspireret af de klassiske gamle lanterner. Denne moderne fortolkning er lavet med store glasvinduer for at maksimere mængden af lys, der spredes fra denne lanterne. Og den tynde jernstruktur indrammer glas, stearinlys og ramme s

Læs mere »

Her ses Krukke med låg, Klar, Glas, 1-lags fra brandet Bloomingville.

Krukke, Blå, Keramik
Pris: 45,00  
Læs mere »

Krukke, Blå, Keramik fra Bloomingville

Krukke, Rosa, Keramik
Pris: 45,00  
Læs mere »

Krukke, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Krukke, Rosa, Keramik
Pris: 45,00  
Læs mere »

Krukke, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Kurv m/Låg, Natur, Rattan
Pris: 1.499,00  
Læs mere »

Kurv m/Låg, Natur, Rattan fra Bloomingville Baskets made from Bankuan grass and rattan and fitted with unique metal wheels for easy relocation. They are great for storage in every room. L48xH29xW33/L56xH35,5xW40 cm, Set of 2 Bankuan Grass, Rattan, Ir

Læs mere »

Kurv m/Låg, Natur, Vandhyacint fra Bloomingville 36xH42 cm Water Hyacinth

Kurv m/Låg, Rød, Søgræs
Pris: 639,20  
Læs mere »

Kurv m/Låg, Rød, Søgræs fra Bloomingville Cute, multifunctional and practical basket for the kids room, which is made in handpainted seagrass making them both decorative and great for storage of toys or kid’s laundry. 43xH61 cm Seagrass, Rattan, Ir

Læs mere »

Kurv m/Låg, Sort, Bankuan Grass fra Bloomingville 37xH69 cm Bankuan Grass

Kurv m/Låg, Sort, Søgræs
Pris: 799,00  
Læs mere »

Kurv m/Låg, Sort, Søgræs fra Bloomingville Multifunctional and practical basket for the kids room. It is made from seagrass and rattan and is handpainted making it very cute and decorative. Great for storage of e.g. toys or kid’s laundry. Seagrass,

Læs mere »

Her ses Kurv, Havgræs fra brandet Bloomingville.

Kurv, Natur, Vandhyacint
Pris: 749,00  
Læs mere »

Kurv, Natur, Vandhyacint fra Bloomingville Baskets are one of those wonderful decoration pieces that can also be practical. They can be set anywhere to add flare to a room. While being beautiful additions to a home, use them for storing and organizing it

Kurv, Rosa, Søgræs
Pris: 249,00  
Læs mere »

Kurv, Rosa, Søgræs fra Bloomingville

Læs mere »

Købmands Butik, Natur, Krydsfiner fra Bloomingville L39,5xH41xW18 cm Plywood, Cotton, Iron

Læs mere »

Her ses Køkkenrulleholder, Kejsertræ fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Hylden kan bruges som skrivebord til børneværelset, når den hænges på væggen. Hylden skal monteres af en voksen før brug.

Læs mere »

”Lake” loungestolen er et oplagt bud på en komfortabel stol du kan bruge til lange sommeraftener på terrassen. Lake er designet af Bloomingville, som er etdansk brand der i 20 år har leveret varme, nordiske designs både i Danmark oginternationalt. Lak

Læs mere »

Lala sidebordet fra Bloomingville præsenterer en flot kombination af materialer. Den flotte sten, keramik og metal kombineret gør dette sidebord til et smukt udendørsmøbel. Sidebordet har et smukt mosaikformet design på bordpladen, og at have en kop kaffe

Læs mere »

Her ses Lally, Æske, Natur, Rattan (Sæt á 2 stk.) fra Lally-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lalou Basket fra Bloomingville er et sæt med 2 smukke kurve i forskellige størrelser. Kurvene er lavet af rattan, i en mørkebrun farve. Kurvene er perfekte til at dekorere forskellige rum eller opbevare små genstande.

Læs mere »

Lampeskærm, Multi farvet, Polyester fra Bloomingville 33xH20 cm 80% Cotton, 20% Polyester

Læs mere »

Lar-kurven med låg fra Bloomingville består af 2 fantastiske kurve lavet af sort bambus. Udformningen af kurvene er meget etnisk og munter med stammemotiverne, og de er meget velegnede til at dekorere rum og opbevare små genstande.

Læs mere »

Larrin pendel fra Bloomingville er en temmelig ru lampe lavet af hvidt papir og sorte vandrette striber af stof påsat. Pendlen vil give et muntert touch, når den lysner op, og vil passe ind i ethvert rum i dit hjem.

Læs mere »

Larrin pendel fra Bloomingville er en temmelig ru lampe lavet af hvidt papir og sorte vandrette striber af stof påsat. Pendlen vil give et muntert touch, når den lysner op, og vil passe ind i ethvert rum i dit hjem.

Læs mere »

Laurel er den perfekte spisebordsstol hvis du ønsker at give dit hjem et lidt rustikt og anderledes look, der stadig holdes lyst og passer perfekt ind i en nordisk indretning. Laurel stole består af et flat sæde og et separat rygstykke der begge er lavet

Læs mere »

Her ses Laurie, Servietring, Messing fra Laurie-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lavin bordlampen fra Bloomingville er en smuk lampe med en stentøjsbund og en bomuldslampeskærm. Dens enkle grafiske design giver en fantastisk kombination af hård keramik og skærmens lethed.

Læs mere »

Lee Bowl With Låg fra Bloomingville er en stor naturlig stentøjsskål med bambus og silikonelåg. Den har en smuk glasurfarve indeni og er perfekt til at servere varme retter og holde dem varme på. Skålen er også fantastisk til opbevaring af letfods i køles

Læs mere »

Leena pendel fra Bloomingville er en meget cool lyskilde med en organisk form. Pendlen er lavet af jern og råpapir og har et meget moderne design, der vil give dig et ekstraordinært varmt lys.

Læs mere »

Legesæt, Tandlæge, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville Beech wood play set in shape of dental tools – consists of 9 parts in a giftbox and leads to many hours of fun. L14xH10xW5,5 cm, Set of 9 Beech wood, MDF, Plywood

Legetipi, Natur, Bomuld
Pris: 999,20  
Læs mere »

Legetipi, Natur, Bomuld fra Bloomingville L110xH140xW110 cm Cotton, Iron

Læs mere »

Legetøj, Kaffemaskine , Multi farvet, Bøg fra Bloomingville Coffee maker play set in beech. The top opens just like a real coffee maker. Just perfect for the kids to serve you coffee. L18xH15,5xW12 cm Beech Wood, MDF

Legetøj, Multi farvet, MDF
Pris: 159,20  
Læs mere »

Legetøj, Multi farvet, MDF fra Bloomingville L22xH13xW6 cm MDF, Beechwood, Lotuswood

Læs mere »

Legetøjs Dukkevogn, Natur, Bankuan Grass fra Bloomingville L53xH64xW36 cm Bankuan Grass, Wicker, Iron

Læs mere »

Legetøjs Dyr, Natur, Bomuld fra Bloomingville L30xH40xW10 cm 100% Cotton, Filling:100% Polyester

Læs mere »

Legetøjs Klodser, Grå, Lotus fra Bloomingville

Læs mere »

Legetøjs Klodser, Multi farvet, Fyr fra Bloomingville

Læs mere »

Legetøjs Køkkenset, Multi farvet, Lotus fra Bloomingville L13xH20xW13 cm Lotus Wood, MDF

Læs mere »

Legetøjs Mad, Multi farvet, Bomuld fra Bloomingville Toy textile food for hours of play. Goes perfectly with the Bloomingville grocery store that you can find in the collection. It is soft to play with and packed in a white gift bag, which can be used as

Læs mere »

Legetøjs Sysæt, Grå, Krydsfiner fra Bloomingville

Læs mere »

Legetøjsbil, Multi farvet, MDF fra Bloomingville L6xH4xW4 cm, Set of 6 MDF, Lotus Wood

Læs mere »

Legetøjsbil, Multi farvet, MDF fra Bloomingville L8xH8xW5,5/L12xH8xW5,5/L13xH8xW5,5 cm, Set of 3 MDF, Plywood, Metal

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Bøg fra Bloomingville L20xH3xW16 cm Beech, Plywood

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Krydsfiner fra Bloomingville L21xH10xW15,5 cm, Set of 8 Plywood, Lotus Wood

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Krydsfiner fra Bloomingville L13,5xH15xW11,5 cm, Set of 5 Plywood, Lotus Wood

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Lotus fra Bloomingville H10xW6 cm, Set of 11 Lotus Wood, MDF

Læs mere »

Legetøjsmad, Multi farvet, Lotus fra Bloomingville 7xH5 cm Lotus Wood, MDF, Nylon

Læs mere »

Lena spisebordsstolen kombinerer er et fint eksempel klassisk minimalisme med et rustikt twist. Spisebordsstolen er designet af Bloomingville, som er et dansk brand der har produceret møbler og interiør i nordisk stil i over 20 år. Lena spisebordsstolen b

Læs mere »

Lenina-hundekurven fra Bloomingville er den ideelle løsning for din hund til at have sit eget husly i dit hjem. Det er en smuk søgræskurv med sorte strejf, og din hund vil føle sig som husets konge. Hundekurven er dekorativ, og du vil helt sikkert gerne p

Læs mere »

Lenoa Decoration fra Bloomingville er en smuk figur lavet af teaktræ og udskåret i hånden. Udsmykningen er unik, og du finder ikke to ens stykker. Udsmykningen repræsenterer en kvindes buste, og træets ædelhed vil trykke autenticitet i ethvert hjørne af d

Læs mere »

Leo Rug fra Bloomingville MINI er et stort dyreformet blødt tæppe i høj kvalitet. Tæppet er lavet af bomuld med et fantastisk trykt mønster. Tæppet er perfekt til ethvert børneværelse eller legerum.Tuftet

Læs mere »

Her ses Leonetta, Adventsstage fra Leonetta-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Her ses Leopold, Tæppe, Bomuld fra Leopold-serien fra brandet Bloomingville Mini. Vævet

Læs mere »

Lilly Soft Toy, Rosa, Bomuld fra Bloomingville Very cute doll. Perfect to cuddle and invite to tea parties and into the puppet theater. L87xH10xW15,5 cm 90% Cotton, 10% Polyester, Filling: 100% PL

Læs mere »

Meget sød dukke. Perfekt til at putte og invitere til teselskaber og ind i dukketeatret.

Læs mere »

Lilo Doll fra Bloomingville MINI er en dejlig stor dukke lavet af bomuld. Dukken kommer med sødt tøj, som kan tages af efter dine præferencer. Det bløde legetøj er en fantastisk gave til børn at lege med eller som dekoration på børneværelset.

Læs mere »

Linas Basket fra Bloomingville MINI er en håndlavet kurv lavet af vandhyacint. Låget har rebhåndtag og kurven kan bruges til opbevaring eller som legehus til dine dukker.

Læs mere »

Loha Ornament fra Bloomingville er 2 smukke ornamenter, der vil tilføje et særligt touch til dit juletræ. Guldfarven og glasmaterialet i disse ornamenter får det til at se meget elegant ud.

Læs mere »

Loba Ornament fra Bloomingville er et sæt med 2 smukke ornamenter. Ornamenterne er lavet af glas og er farvede, grønne og røde med nogle smukke mønstre. Pynten vil passe rigtig godt til dit juletræ, eller du kan stille dem på en bakke for at bringe julefø

Læs mere »

Loha Ornament fra Bloomingville er 2 smukke ornamenter, der vil tilføje et særligt touch til dit juletræ. Guldfarven og glasmaterialet i disse ornamenter får det til at se meget elegant ud.

Læs mere »

Loba Ornament fra Bloomingville er et sæt med 2 smukke ornamenter. Ornamenterne er lavet af glas og er farvede, grønne og røde med nogle smukke mønstre. Pynten vil passe rigtig godt til dit juletræ, eller du kan stille dem på en bakke for at bringe julefø

Læs mere »

Her ses Lolly, Serviet, Papir fra Lolly-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Lolo reolen fra Bloomingville MINI er lavet af Bankuan Grass og i en flot naturfarve. Reolen har form som en sky, som vil bringe glæde til alle børn, der kan lide at organisere deres legetøj. Hæng den på væggen eller stil den ved skrivebordet.

Læs mere »

Lorea Ornament fra Bloomingville er en smuk hvid farvet ornament lavet af fjer. Smykket tilføjer det perfekte strejf af stil til ethvert rum og vil bringe den rigtige julestemning til dit hjem.

Læs mere »

Her ses Lot, Reol, Sort, Metal fra Lot-serien fra brandet Bloomingville.

Læs mere »

Loue Lounge Chair fra Bloomingville har en flot blanding af naturlig og sort rattan. Dens udseende er imponerende og vil give stor personlighed til rummet. Lænestolen har en løs hynde lavet i polyester, du vil nyde timevis af siddende komfortabelt.

Læs mere »

Loue sidebordet vil vinde dig med sit smukke design og blanding af farver. Sidebordet kombinerer naturlig og sort rattan og præsenterer en nederste hylde, hvor du kan opbevare magasiner eller enhver dekorativ genstand.

Læs mere »

Lucas vinstativ fra Bloomingville er den perfekte løsning til at holde dine flasker lige ved hånden. Vinreolen er lavet af rattan og gran og har et originalt X-formet design, der vil se godt ud i dit køkken eller opbevaringsrum.

Læs mere »

Luce Bænk fra Bloomingville med flettet sæde. Mål: L124xB43xH44 cm Sædehøjde cm. : 44 Sædedybde cm. : 43

Læs mere »

Luie bænken er lavet af akacietræ i en varm naturlig farve, med enkle men stiliserede ben med justerbare puder nedenunder. Det passer perfekt til vores Louis spisebord, men det kan også bruges til andre formål. Sædehøjde cm: 45. Sædedybde cm: 40. Maks. væ

Læs mere »

Luie bordet er lavet af akacietræ i en varm naturfarve, med enkle men stiliserede ben med justerbare puder under. Den har plads til to personer på hver side og en person i hver ende og kan bruges sammen med den matchende LUIE bænk. Bordplade størrelse cm:

Læs mere »

Her ses Lutz, Tæppe, Bomuld fra Lutz-serien fra brandet Bloomingville Mini. Vævet

Læs mere »

Variationer kan forekomme på grund af materialer

Læs mere »

Mac Flowerpot fra Bloomingville er en meget elegant vase med rene og lige linjer. Urtepotten er lavet af sort stentøj, og enhver blomst du sætter indeni vil stå i kontrast til dens mørke nuance og være et perfekt match til at dekorere dit hjem eller din t

Magnet, Gul, Keramik
Pris: 25,00  
Læs mere »

Magnet, Gul, Keramik fra Bloomingville

Magnet, Orange, Keramik
Pris: 39,00  
Læs mere »

Magnet, Orange, Keramik fra Bloomingville

Magnet, Rosa, Keramik
Pris: 39,00  
Læs mere »

Magnet, Rosa, Keramik fra Bloomingville

Magnet, Sort, Keramik
Pris: 39,00  
Læs mere »

Magnet, Sort, Keramik fra Bloomingville

Magnettavle, Blå, Metal
Pris: 199,00  
Læs mere »

Magnettavle, Blå, Metal fra Bloomingville

Magnettavle, Rosa, Metal
Pris: 299,00  
Læs mere »

Magnettavle, Rosa, Metal fra Bloomingville