Bitz

Christian Bitz hører til én af Danmarks mest respekterede og anerkendte sundhedsrealister. Det er ikke kun fra TV-programmer, foredrag og livsstilsblogs, at den danske diætist har indflydelse. Christian har skabt sit eget brand bestående af køkkengrej- og udstyr i fineste kvalitet, der er opkaldt efter det unikke og velklingende efternavn.

Holder du af danskproducerede designerprodukter, der skal være både funktionelle, slidstærke og elegante, kan ”Bitz” være det rette valg af produktbrand for dig.

Moderne kollektion af service i slidstærke designs

Det er både bestik, skåle, glas og service, den danske foredragsholder og influent står bag. Det er kendetegnende for de mange kvalitetsprodukter, at de er lavet i moderne materialer og minimalistiske designs. Det er gerne de ’hårde’ og rå materialer i form af stentøj, der er anvendt til produktionen af tallerkener og skåle.   

Stentøj har flere fordele, som kommer dig til gode både dekorationsmæssigt og praktisk. ”Stentøj” er et rustikt og modstandsdygtigt lermateriale, der er formstøbt og brændt ved høje temperaturer. Brændingen – der sker ved op til 1200-1350 grader – er med til at give den hårde kontur og den slidstærke kvalitet.  

Den store fordel ved at støbe og forme service af stentøj er, at leret kan farves i mange dejlige nuancer.

Det er muligt at blande flere farver, så du kan opnå en unik farve, der kan matche dine ønsker.

Det er denne tilgang og disse designmuligheder, som Bitz skåle, tallerkener og fade er skabt i forhold til.

Grønne, sorte og grå farver er de nuancer, som går igen på mange af produkterne fra den populære serie.

Materialer, der er skabt til nutiden og fremtiden

Foruden det elegante stentøj er der også brugt miljøkrystal til fremstillingen af de stilrene glas og karafler, ligesom der er brugt stål i mange udgaver til produktionen af bestik.

Med andre ord kan du sammensætte og forme dit service, så det passer til dine krav i forhold til holdbarhed og levetid samt ønsker i forhold til stil og look.

Den store fordel ved anvendelsen af de mange rustikke, elegante og rå materialer er, at du kan mixe og matche dit service, som du ønsker det.

Du kan løbende udvide beholdningen af bestik, skåle og tallerkener, så det passer til dine ønsker og husstandens behold.

Designet til din sundhed og trivsel

Bitz er ét af de nyeste designs og brands på det danske marked. Hvor andre brands og brugskunstdesignere lægger vægt på materialer og unik formgivning, er det anderledes med Bitz.

Når du ser de mange kvalitetsprodukter designet af Christian Bitz, vil du opdage, at flere af tallerkenerne, skålene og fadene er skabt i særlige størrelser. Hvert et produkt er lavet specifikt til, at du ikke kommer til at øse mere mad op, end hvad der er optimalt for dig som voksen person.

Der er taget afsæt i de nyeste, videnskabelige forskningsresultater i forhold til at undgå overspisning samt nedsætte madindtag.

Med andre ord kommer du ikke til at spise med øjnene, men derimod maven, når du vælger de dekorative og holdbare produkter fra den danske foredragsholder og designer.

Det er formålet med de mange kvalitetsprodukter, at de både skal fremme din sundhed, inspirere dig til at lave mad fra bunden af og være elegante dekorationsobjekter i boligen.

Glæden ved mad skabes ikke kun via smag og duft. Glæden formes i lige så høj grad af, at du kan udfolde dig kreativt både i forbindelse med tilberedningen og ikke mindst, når det kommer til anretning.

Fremover kan det blive den største fornøjelse og den mest tilfredsstillende oplevelse at byde familie og gode venner på lækker mad, når du kan forkæle dem med serveringer, de aldrig glemmer.

Køb Bits tallerkener, skåle og service til dig selv eller som gave

Det unikke ved Bitz bestik, skåle, glas, skåle og de mange andre kvalitetsprodukter er, at de er skabt til at kunne erhverves af alle. Engang var designervarer og brugskunst eksklusivt og forbeholdt de velstillede borgere i samfundet.

Sådan er det i mindre grad i dag, og Christian Bitz er én af rollemodellerne- og designerne for at gøre kvalitetsservice tilgængelig for alle og enhver.

Du kan købe dine rustikke og elegante produkter til priser, som ligger på niveau med skåle, tallerkener og glas uden designerlogo.

Det ligger i chefdesignerens ånd, at glæden ved mad og muligheden for at lave gode og sunde måltider ikke er betinget af økonomi.

De attraktive priser gør det muligt at købe kvalitetsservice til dig selv som den skønneste selvforkælelse. Eller du kan udnytte de skarpe priser og købe Bitz stel til datteren eller sønnen, som er på vej til at flytte hjemmefra.

Du kan købe de danskproducerede designervarer på nettet, eller du kan finde dem i de største isenkræmmerkæder, som har fysiske filialer i alle store byer i Danmark.

Meget mere end kun stel og service

Sortimentet hos Bitz udvider sig løbende i takt med, at chefdesigneren laver nye produkter og får ny inspiration. Oprindeligt startede brandet med at sælge tallerkener, bestik og skåle. I dag finder du produkter og udstyr til både stue og køkken.

Det dynamiske produktudvalg vidner om den popularitet, som brandet har opnået blandt danskerne. Du kan blandt andet finde følgende varer fra det store produktudvalg:

 • Fade, tallerkener og skål
 • Bestik og sauceskeer
 • Drikkeglas, krus og karafler
 • Køkkenrulleholde
 • Skjulere
 • Dækkeservietter
 • Vandflaske
 • Cabaretsæt
 • Salt- og pebersæt
 • Isterningebakke
 •  

Alle designs er lavet i levende og skønne farver. Det er de indvendige sider af både krus, fade, skjulere og krukker, som er glaseret i de skønneste nuancer såsom rosa, grå, bordeaux, grøn og blå. Hvordan du dækker op med dit service og tallerkener, er helt op til dig. De tidløse designs kan matche ethvert hjem og enhver smag.

De oplivende og personlige designs er ikke blevet skabt uden en grund. Holdningen hos Christian Bitz er, at måltider skal være en oplevelse i sig selv – også i hverdagene. Med service i dejlige farver og flotte designs kan du inspirere dig selv til at gå mere op i madlavningen i fremtiden til glæde for både dig selv og din familie.

Spændende produkter fra Bitz

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Bitz.