Arne Jacobsen

Arne Emil Jacobsen er en af vores populære, danske designere, som var med til at udvikle den modernistiske periode herhjemme.

Han var kendt i store dele af verden på grund af sine elskede og funktionelle designs, og han er iblandt de danske artikter og kunstnere, som har opnået størst popularitet i udlandet.

Den danske arkitekt blev født i 1902 og døde som 69årig i 1971.

Efter sin død er Arne Jacobsens tegnestue blevet ført videre af tegnestuen Dissing+Weitling, der blandt andet har stået for at renovere Glyptoteket i København.

Uddannelse og karriereforløb

Jacobsen blev uddannet fra Kunstakademiet i København, hvor han senere i sin karriere kom til at undervise i faget omkring bygningskunst. Blot 2 år efter afslutningen af sin uddannelse startede han eget firma.

Det er især sine elegante og uforgængelige stole, den danske designer og formgiver er mest kendt for. De blev hurtigt populære som følge af det stilrene og enkle look og på grund af den høje komfort. Iblandt hans mest ikoniske designs findes blandt andet ”Svanen”, ”Myren” og ikke mindst ”Ægget”.

I løbet af 1990’erne opstod der i flere europæiske lande fornyet interesse for dansk møbelkunst fra modernismens tid. Dette første til stor efterspørgsel efter Arne Jacobsen lamper og stole, som begyndte at blive solgt i stor stil til udlandet.

Igennem sin mangeårige karriere påvirkede Jacobsen ikke kun indretningen af de danske hjem. Hans designs blev også en inspirationskilde for formgivere og arkitekter i udlandet.

Selvom det hovedsageligt er stolene og de stilrene lamper, vi kender Jacobsen for, designede han andet end møbler og belysning.

Han har blandt andet stået bag udformning af Nationalbanken herhjemme samt SAS Royal Hotel & Terminal (begge bygninger er beliggende i København).

Opholdet i Sverige under 2. verdenskrig

Som følge af sit jødiske ophav blev Jacobsen sammen med sin kæreste i 1943 nødsaget til at ro fra Skodsborg til Sverige. Med ombord på samme båd befandt sig også Poul Henningsen, som også var en datidens store designere.

Arne Jacobsen boede og arbejdede i Sverige, indtil 2. verdenskrig var ovre. Han brugte tiden produktivt og lavede blandt andet duge og tegnede skitser til møbler, ligesom han var med til at forme bygninger.  

De elskede Arne Jacobsen stole

Det charmerende ved en stor del af Jacobsens stole er, at der så godt som altid er taget udgangspunkt i en bygning, da de blev skabt og formgivet. Det ligger i Jacobsens designmæssige DNA, at et møbel skulle passe til identiteten i de omgivelser, som produktet blev skabt til.

Da ”Myren” blev skabt, var det f.eks. med afsæt i kantinen hos Novo. Stolen kom til i år 1952.

”Myren” blev hurtigt populær og efter få år blev den sat i større produktion, så det også blev muligt for privatpersoner at få glæde af stolen derhjemme.

I 1955 designede Jacobsen dén stol, der skulle blive han mest sælgende – ”Syveren”.

På flere måder er den en efterfølger til ”Myren”. Hvor ”Myren” er udført med det let genkendelig indhak på begge sider af ryglænet, er ”Syveren” lavet i et mere klassisk formsprog. Den har en lige kant på toppen af ryglænet og er udført med større komfort sammenholdt med stolen til Novo.

Arne Jacobsen 7’er stol er lige så populær hos private og i erhvervsregi i dag, som den var på dén tid, hvor den ført blev lanceret på møbelmarkedet herhjemme.

Den har buet sæde og ryglæn, der gør den behagelig at sidde på i længere tid ad gangen.

Prisvindende designs

Efter ”Myren” og ”Syveren” var blevet sat i produktion, skabte Arne Jacobsen ”Grand Prix”, der er opkaldt efter den messe, hvor den vandt sin pris. ”Grand Prix” har fællestræk med de 2 forudgående stole, som Jacobsen formgav. Det særlige ved ”Grand Prix” er dens 2delte ryglæn og markante linjer.

Den er en moderne og futuristisk udgave af ”Syveren”, og den er skabt med samme respekt for kroppen, hvor både sæde og ryglæn er buede.

Arne Jacobsen ”Ægget” og ”Svanen”

Det var i årene omkring opbygningen af SAS-hotellet, at de mest ikoniske stole fra Jacobsens hånd skulle komme til eksistens. ”Ægget” og ”Svanen” blev lanceret i 1957-1958, og efter få år kom begge stole til at blive favoritter hos danskerne.

De originale stole sælges i dag til imponerende priser. De laves i nye produktioner, så det er muligt for enhver dansker at få glæde af de skulpturelle stole, der er designet til at bringe komfort og elegance i mange årtier frem.

Køb Arne Jacobsen lamper til ethvert rum i hjemmet

Det var den pragmatiske tilgang, der altid gennemsyrede Jacobsens tilgang til at skabe og forme. Han var kendt for at spørge ”Hvad synes De om det?” og havde en oprigtig interesse i at vide, hvad privatpersoner og virksomheder mente om hans designs.

Hans produkter skulle bringe glæde og ikke mindst have praktiske funktioner i hjemmene.

Han nåede at designe en masse forskellige lamper, der kan købes hos flere af de største møbelhuse i dag. Det er lamper, som kan bruges på kontoret, ved sengen, på spisebordet eller i stuen. ”AJ-lampen” er det mest udbredte og elskede design, som i dag kan fås i flere forskellige farver.

Som noget særligt kan lampen købes i rustfrit stål, der var et af Jacobsens mest anvendte materialer. Rustfrit stål skaber et industrielt, lyst og minimalistisk look, der passer perfekt til Jacobsens enkle og smagfulde designs.

Kærligheden til formgivning

Allerede fra barnsben var Jacobsen optaget af at skabe og designe. Oprindeligt var det malerkunsten, som Jacobsen kastede sig over. Han malede væggene i sit værelse helt hvide for at gøre kunstnerisk oprør mod forældrenes blandede indretningsstil, der skabte en overflod af former og farver.

Det var det enkle og rene udtryk, den danske formgiver ville frem til.

I løbet af sin karriere kom der flere andre produkter til i Jacobsens univers. Han designede blandt andet bestik og køkkentilbehør – alt lavet i samme stilrene og smagfulde designs.

Har du allerede en stol eller lamper af den danske designer derhjemme, kan du gennemføre stilen i indretningen ved at købe et Arne Jacobsen ur.

Du kan vælge mellem både vægure og vækkeure, der begge er lavet i modernistiske designs, og som kan vælges i flere farver.

Igennem de seneste år er designet på væguret blevet overført i mindre dimensioner til armbåndsure, så det nu er muligt at bruge Arne Jacobsen design som en del af et personligt image.

Spændende produkter fra Arne Jacobsen

Her finder du et udvalg af spændende produkter fra Arne Jacobsen.

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø40 mm mesh lænkeArmbåndsuret er designet af Arne Jacobsen og måler Ø 40 mm. Bankers uret er med hvid skive og sorte markeringer. Designeruret er med mesh lænke og kan bærers af både mænd og kvinder.City Hall blev s

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman med sunray skive og sort remRoman uret blev designet af Arne Jacobsen i 1942, specielt til Århus Rådhus. Det flotte armbåndsur er en unisexmodel og måler Ø 40 mm.Armbåndsuret er med den flotte sølvfarvede sunray skive med

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers herreur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Med sin hvide urskive på 30 mm i diameter er uret et smukt dameur. Det enkle, stilrene ur med det røde center kan bruges til hverdag og fest af alle der sætter pris på godt dansk design. Urkassen er PVD forgyldt, der giver uret en dejlig varme og et nyt t

Læs mere »

Med sin hvide urskive på 30 mm i diameter er uret et smukt dameur. Det enkle, stilrene ur med det røde center kan bruges til hverdag og fest af alle der sætter pris på godt dansk design. Urkassen er PVD forgyldt, der giver uret en dejlig varme og et nyt t

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Barometer, ø 12 cmMaterialer: Aluminium og kunststof Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø120 mmArne Jacobsen Bankers kollektionen er udvidet med vejrstationer. De rene linjer&n

Læs mere »

Enkelt og elegant Bankers bordur fra Arne Jacobsen. Uret måler 11 centimeter i diameter og er udstyret med alarmfunktion samt LED lys.

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers bordur med alarmBatteri: 2 x AA Urværk: Quartz Glas: Slagfast plastSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø110 mmFunktioner: Alarm med snooze-funktion og lyssensorArne Jacobsen skabte oprindeligt væguret Bankers Clock

Læs mere »

Bankers Clock er oprindeligt designet unikt til Danmarks Nationalbank af den berømte danske artikekt og designer Arne Jacobsen. Jacobsen designede også bordure, og nu er det oprindelige LK bordur blevet produceret i en version med Bankers Clock urskiven.

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Hygrometer, ø 12 cmMaterialer: Aluminium og kunststof Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø120 mmBankers hygrometer måler Ø 12 cm og har de rene linjer, som giver et stil

Læs mere »

Det stilrene Bankers Ø 21 cm ur kan nu fås med sort skive og de hvide markeringer og visere. Uret har et rødt center, der giver et lille frisk pift af farve til det markante ur.I 1971 tegnede arkitekt og designer Arne Jacobsen Danmarks Nationalbank. Han l

Læs mere »

Det stilrene Bankers Ø 29 cm ur kan nu fås med sort skive og de hvide markeringer og visere. Uret har et rødt center, der giver et lille frisk pift af farve til det markante ur.I 1971 tegnede arkitekt og designer Arne Jacobsen Danmarks Nationalbank. Han l

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Termometer, ø 12 cmMaterialer: Aluminium og kunststof Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø120 mmTermometeret er en del af Bankers Clock designet som blev skabt af Arne Jabobsen i 19

Læs mere »

Lækkert og elegant Bankers ur fra Arne Jacobsen. Uret er med hvid skive samt sorte visere og har en i forgyldt rustfrit stål. Glasset er i hårdt safirglas som mindsker risikoen for ridser. Uret måler 34 millimeter i diameter og leveres med sort læderrem.

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers armbåndsur fra Arne Jacobs

Læs mere »

Med et Bankers ur fra Arne Jacobsen, er du sikret kvalitet og et flot, lækkert dansk design.Bankers modellen kendetegnes nemt, med denklassiske røde prik i midten, som ermed til at brydedet traditionelle, men på en stilren måde, som giveret eleg

Læs mere »

Bankers uret fra Arne Jacobsen har en diameter på 34 mm. og urkassefarven er brushed gold. Det smukke og elegante ur har en mat gylden meshrem, som sidder behageligt om dit håndled. Remmen måler 16 mm. Urværket er MIYOTA GL26

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers armbåndsur fra Arne Jacobs

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers armbåndsur fra Arne Jacobs

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers armbåndsur fra Arne Jacobs

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers herreur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers armbåndsur fra Arne Jacobs

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers herreur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers vægur fra Arne Jacobsen, e

Læs mere »

Super lækkert Arne Jacobsen Bankers vægur. Det smukke og klassiske ur har en kasse i aluminium og er med mineralglas. Klassisk og elegant vægur med hvid skive samt sorte tidsmarkeringer samt visere. Bankers væguret har en diameter på 29 centimeter.

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers vægur ø 16 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø160 mmBankers væguret har en diameter på 160 mm. Arne Jacobsen væguret har&n

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers vægur ø 21 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø210 mmI 1971 tegnede arkitekt og designer Arne Jacobsen Danmarks Nationalbank. Ha

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers vægur ø 29 cmMed en diameter på 290 mm kan uret andet end at se godt ud på vægen. Det er nemlig også særdeles let at se hvad klokken er på. Den hvide skive med de sorte visere og markeringer gør uret enkelt og stilfuldt. I centrum si

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers vægur ø 48 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø480 mmDette store flotte vægur er noget af det mest ikoniske for Dansk Design. Ar

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers vægur, ø 12 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø120 mmMed en diameter på 12 cm er dette det mindste Bankers Clock som er den del

Læs mere »

Bankers Arne Jacobsen har 50 års jubilæum og i den forbindelse er der kommet nogle nye ure til kollektionen. Det elegante dameur med poleret double lænke er tro mod Arne Jacobsens originale design fra 1971. Urskiven er inspireret af den norske Porsgrunn m

Læs mere »

Dette smarte Bankers armbåndsur kan bæres af både mænd og kvinder. Den hvide urskive er med sin diameter på 40 mm forholdsvis stor og er let at se klokken på. En lækker detalje er en forgyldte krans og den navy blå kalveskindsrem med helt uden syninger, s

Læs mere »

Dette smarte armbåndsur kan bæres af både mænd og kvinder. Den hvide urskive er med sin diameter på 40 mm forholdsvis stor og er let at se klokken på. En lækker detalje er den navy blå kalveskindsrem med helt uden syninger som fuldender det stilrene look.

Læs mere »

Det lille Arne Jacobsen Bankers armbåndsur er 30 mm i diameter. Urkassen er i stål og med et lækkert twist er den store skive sort med hvide visere og markeringer. Den ikonske røde prik i midten er der stadig. Uret er med sort læder rem.I 1971 blev Banker

Læs mere »

Dette lille armbåndsur fra Arne Jacobsen Bankers er 30 mm i diameter. Urkassen er i stål og med et lækkert twist er den store skive sort med hvide visere og markeringer. Den ikonske røde prik i midten er der stadig. Uret er med sort stål mesh lænke.I 1971

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers armbåndsur er 34 mm i diameter. Urkassen er i stål og med et lækkert twist er den store skive sort med hvide visere og markeringer. Den ikonske røde prik i midten er der stadig. Uret er med sort læder rem.I 1971 blev Bankers Clock sk

Læs mere »

Med sin lille hvide urskive på 30 mm i diameter er uret super flot til et kvindehåndled. Det enkle, stilrene ur med det røde center kan bruges til hverdag og fest af alle der sætter pris på godt dansk design.Den smukke designklassiker Bankers Clock blev o

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers armbåndsuret er 40 mm i diameter. Urkassen er i stål og med et lækkert twist er den store skive sort med hvide visere og markeringer. Den ikonske røde prik i midten er der stadig. Uret er med sort stål mesh lænke.I 1971 blev Bankers

Læs mere »

I forbindelse med Bankers 50 års jubilæum er dette enkle og elegante Arne Jacobsen Bankers et nyt medlem af kollektionen. Urskiven er inspireret af den norske Porsgrunn marmor, som var en af Arne Jocobsens yndlings materialer. Skiven er udført med en cirk

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø34mm med brun remMaterialer: PVD forgyldt rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø34mmRem/lænke: Brun kalveski

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø34mm med rød remMaterialer: PVD forgyldt rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø34mmRem/lænke: Rød kalveskind

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø34mm med sort remMaterialer: PVD forgyldt rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø34mmRem/lænke: Sort&nbs

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Stål ø 34 mm med rød remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø 34 mmRem/lænke: Rød kalveskindsremDet stilr

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Stål ø 34 mm med sort mesh lænkeArne Jacobsen Bankers armbåndsur er i et smart og moderne look med sort mesh lænke. Den hvide urskive måler 34 mm i diameter og er med stål urkasse.Bankers Clock blev designet af Arne J

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø 34mm med mesh lænkeMaterialer: Mat PVD forgyldt rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø34 mmRem/lænke: Mat P

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Stål ø 34mm med mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø34mmRem/lænke: Stål mesh lænkeFlot og mode

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, ø34mm med sort remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø34mmRem/lænke: Sort kalveskindsremM

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø40 mm med brun remMaterialer: PVD forgyldt rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø 40 mmRem/lænke: Brun kalve

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø 40 mm med rød remMaterialer: PVD forgyldt rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø 40 mmRem/lænke: Rød kalves

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø40mm med sort remMaterialer: PVD forgyldt rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø40mmRem/lænke: Sort&nbs

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur ø40mm med sort remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø40 mmRem/lænke: Sort kalveskindsremD

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Sort skive ø 40mm med mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Sort med hvide visere og rød center Ø 40mmRem/lænke: Stål mesh lænkeArne Jacob

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur ø40mm med sort remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Sort med hvide visere og rød center Ø40 mmRem/lænke: Sort kalveskindsremMed si

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Forgyldt ø 40mm med mesh lænkeSmart og moderne Arne Jacobsen Bankers ur i forgyldt. Med sin hvide urskive på 40 mm i diameter er armbåndsuret super flot til både mænd og kvinder. Urkassen er mat børstet PVD forgyldt,

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch 40 mm Unisexur, Stål ø 40 mm med rød remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø 40 mmRem/lænke: Rød kalveskindsr

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Stål ø 40mm med sort mesh lænkeArne Jacobsen Bankers ur er i et smart og moderne look med sort mesh lænke. Den hvide urskive er 40 mm i diameter med stål urkasse.Bankers Clock blev designet af Arne Jacobsen i 1971, da

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Stål ø 40mm med mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø40mmRem/lænke: Stål mesh lænkeFlot og mode

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Stål ø 46 mm med mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø 46 mmRem/lænke: Stål mesh lænkeDet store

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, Stål ø 46 mm med rød remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø 46 mmRem/lænke: Rød kalveskindsrem&nbs

Læs mere »

Arne Jacobsen Bankers Watch Unisexur, ø46mm med bred sort remSkive: Hvid med sorte visere og rød center Ø46 mmMed sin store urskive med en diameter på 46 mm gør det flotte enkle ur sig rigtigt godt på en mandearm. Det betyder dog ikke, at det ikke kan bær

Læs mere »

Smart Station bordur i petroleum blå fra Arne Jacobsen. Uret kan bruges som vækkeur, da den er med alarm med snooze-funktion og lyssensor. Station uret blev designet i 1939 og er i dag et designikon. Uret måler Ø 11 cm og glasset er i slagfast plast. Tall

Læs mere »

Smart retro Station bordur i bordeaux rød fra Arne Jacobsen. Uret kan bruges som vækkeur, da den er med alarm med snooze-funktion og lyssensor. Station uret blev designet i 1939 og er i dag et designikon. Uret måler Ø 11 cm og glasset er i slagfast plast.

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og City Hall er et af dem. City Hall blev skabt som vægur tilbage i 1956 til Rødovre Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

City Hall armbåndsuret er designet af Arne Jacobsen efter det oprindeligt blev designet som vægur til Rødovre Rådhus i 1956. Armbåndsuret måler Ø 34 mm og er med hvid skive og sorte markeringer. Lænken er en flot stållænke med foldespænde.Det er vandtæt t

Læs mere »

Arne Jacobsen designede oprindeligt væguret City Hall til Rødovre Rådhus i 1956.Armbåndsuret er med hvid skive med sorte markeringer og en lækker navy blå kalveskindsrem. Uret er et dameur og måler Ø 30 mm.Dansk design i særklasse!Arne Jacobsen designede

Læs mere »

Arne Jacobsen designede oprindeligt væguret City Hall til Rødovre Rådhus i 1956.Armbåndsuret er med hvid skive med sorte markeringer og en lækker sort kalveskindsrem. Uret er et dameur og måler Ø 30 mm.Dansk design i særklasse!Arne Jacobsen designede opri

Læs mere »

Designklassikeren, Bankers Clock, blev oprindeligt skabt af Arne Jacobsen, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. I dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også armbåndsur og vækkeur. Med et Bankers dameur fra Arne Jacobsen,

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall bordur med alarm ø 11 cmBatteri: 2 x AA Urværk: Quartz Glas: Slagfast plastSkive: Sort med hvide visere center Ø110 mmFunktioner: Alarm med snooze-funktion og lyssensorArne Jacobsen skabte oprindeligt væguret City Hall i 195

Læs mere »

Elegant opdateret designklassiker fra Arne Jacobsen. City Hall kollektionen er den helt stilrene kollektion kun med enkle streger som timemarkeringer. Urskiven, der er let buet og danner en lille skål, er i farven Oxford Blue, der er en smuk dyb mørkeblå

Læs mere »

Elegant opdateret designklassiker fra Arne Jacobsen. City Hall kollektionen er den helt stilrene kollektion kun med enkle streger som timemarkeringer. Urskiven, der er let buet og danner en lille skål, er i farven Oxford Blue, der er en smuk dyb mørkeblå

Læs mere »

Elegant opdateret designklassiker fra Arne Jacobsen. City Hall kollektionen er den helt stilrene kollektion kun med enkle streger som timemarkeringer. Urskiven, der er let buet og danner en lille skål, er i farven Oxford Blue, der er en smuk dyb mørkeblå

Læs mere »

Elegant opdateret designklassiker fra Arne Jacobsen. City Hall kollektionen er den helt stilrene kollektion kun med enkle streger som timemarkeringer. Urskiven, der er let buet og danner en lille skål, er i farven Oxford Blue, der er en smuk dyb mørkeblå

Læs mere »

Smart Arne Jacobsen bordur i gennemført farve, som giver et moderne look. Borduret kan også kan bruges som vækkeur. City Hall borduret er designet af Arne Jacobsen i 1956 til Rødovre Rådhus. I dag er City Hall et designikon som pynter smukt på værelset, k

Læs mere »

Smart Arne Jacobsen bordur i gennemført farve, som giver et moderne look. Borduret kan også kan bruges som vækkeur. City Hall borduret er designet af Arne Jacobsen i 1956 til Rødovre Rådhus. I dag er City Hall et designikon som pynter smukt på værelset, k

Læs mere »

Smart Arne Jacobsen bordur i gennemført farve, som giver et moderne look. Borduret kan også kan bruges som vækkeur. City Hall borduret er designet af Arne Jacobsen i 1956 til Rødovre Rådhus. I dag er City Hall et designikon som pynter smukt på værelset, k

Læs mere »

Dette smukke ur fra Arne Jacobsen er klassisk og meget elegant. Uret har en diameter på 34 mm. og en smuk rem i kalveskind i farven Oxford blue. Remmen er 16 mm. i bredden og urværket er MIYOTA GL26. Urskivens farve er Polished gold

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og City Hall er et af dem. City Hall blev skabt som vægur tilbage i 1956 til Rødovre Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og City Hall er et af dem. City Hall blev skabt som vægur tilbage i 1956 til Rødovre Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og City Hall er et af dem. City Hall blev skabt som vægur tilbage i 1956 til Rødovre Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og City Hall er et af dem. City Hall blev skabt som vægur tilbage i 1956 til Rødovre Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall vægur ø 16 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø160 mmI 1956 blev City Hall væguret designet af Arne Jacobsen til Rødovre

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall vægur ø 21 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø 210 mmCity Hall væguret blev i 1956 designet af Arne Jacobsen til Rødovr

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall vægur ø 29 cmBatteri: AA 1,5 voltArne Jacobsen designede City Hall væguret i 1956 til Rødovre Rådhus. Det klassiske vægur et flot dansk designikon, som er en god gaveide til jul, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller til en anden sær

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø34 mm med sort remArne Jacobsen designede oprindeligt væguret City Hall til Rødovre Rådhus i 1956.Armbåndsuret er med hvid skive med sorte markeringer og en lækker sort kalveskindsrem. Uret er kan bruges som h

Læs mere »

Flot lille City Hall armbåndsur som er designet af Arne Jacobsen. Uret måler Ø 30 mm og er med hvid skive, sorte markeringer og lækker grå mesh lænke.City Hall væguret blev designet af Arne Jacobsen i 1956 til Rødovre Rådhus.Flot lille City Hall armbåndsu

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø34 mm med brun remCity Hall armbåndsur med hvid skive med sorte markeringer. Remmen er en lækker brun kalveskindsrem. Armbåndsuret fra Arne Jacobsen er den lille model i serien, som måler Ø 34 mm.Det er Dans

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø34 mm med mørkeblå remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø34 mmRem/lænke: Mørkeblå kalveskindsrem Armbånd

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø34 mm mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø 34 mmRem/lænke: Mesh lænkeCity Hall armbåndsuret er desig

Læs mere »

Lækkert City Hall armbåndsur som er designet af Arne Jacobsen. Uret måler Ø 34 mm og er med hvid skive, sorte markeringer og lækker sort mesh lænke. City Hall væguret blev designet af Arne Jacobsen i 1956 til Rødovre Rådhus.Lækkert City Hall armbåndsur so

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø40 mm med sort remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø40 mmRem/lænke: Sort kalveskindsremArmbåndsure

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch Unisexur, ø40 mm med sort remArne Jacobsen designede oprindeligt væguret City Hall i 1956 til Rødovre Rådhus. Det klassiske armbåndsur er med sort kalveskindsrem og sort skive med hvide markeringer. Urkassen er sort, så det g

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch Unisexur, ø40 mm med sort remArne Jacobsen designede oprindeligt væguret City Hall i 1956 til Rødovre Rådhus. Det klassiske armbåndsur er med sort kalveskindsrem og sort skive med hvide trykte markeringer. Urets bløde runde f

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø40 mm med brun remCity Hall uret måler Ø 40 mm og er med hvid skive med sorte markeringer. Remmen er brun kalveskindsrem. Det flotte danske designerur fra Arne Jacobsen er en unisex model, som kan bruges af både mæ

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, ø40 mm med mørkeblå remArne Jacobsen armbåndsuret fra City Hall kollektionen måler Ø 40 mm. Uret er med hvid skive og sorte markeringer. Remmen er i en smart mørkeblå kalveskindsrem. Det flotte danske designerur er

Læs mere »

Arne Jacobsen City Hall Watch unisexur, sort skive ø40 mm mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Sort med hvide visere Ø40 mmRem/lænke: Mesh lænkeCity Hall uret er designet

Læs mere »

Flot og stilfuldt gråt Station bordur fra Arne Jacobsen. Uret blev designet i 1939 og er i dag et hot designikon. Uret måler Ø 11 cm og glasset er i slagfast plast. Tallene er markante og ses tydeligt på den hvide skive. Foden er en mat guldfarvet metalbø

Læs mere »

Smart grønt Station bordur fra Arne Jacobsen som blev designet i 1939 og er i dag et designikon. Uret måler Ø 11 cm og glasset er i slagfast plast. Tallene er markante og ses tydeligt på den hvide skive. Foden er en guldfarvet metalbøjle som er inspireret

Læs mere »

Arne Jacobsen LK bordur med alarm ø 11 cmBatteri: 2 x AA Urværk: Quartz Glas: Slagfast plastSkive: Hvid med sorte visere Ø110mmFunktioner: Alarm med snooze-funktion og lyssensorDet arkitektoniske bordur LK skabte Arne Jacobsen i forbindelse me

Læs mere »

Smart og moderne Arne Jacobsen Roman bøjleur i rosafarvet stål. Med sin hvide urskive på 34 mm i diameter er armbåndsuret et super flot dameur. Urkassen er i stål med en rosa overfladebelægning, der giver uret en dejlig varme og et nyt twist på det klassi

Læs mere »

Roman armbåndsuret fra Arne Jacobsen har et flot og klassisk look, der passer perfekt til hverdagstøj og til festlige anledninger. Den hvide urskive på 40 mm i diameter står i en flot kontrast med den PVD forgyldte urkasse. Det giver uret en dejlig varme

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman bordur med alarm, ø 11 cmBatteri: 2 x AA Urværk: Quartz Glas: Slagfast plastSkive: Hvid med sorte Ø110 mmFunktioner: Alarm med snooze-funktion og lyssensorArne Jacobsen skabte oprindeligt væguret Roman i 1942 specielt tegne

Læs mere »

Smart og moderne Arne Jacobsen Roman bøjleur i stål. Med sin hvide urskive på 34 mm i diameter er armbåndsuret et super flot dameur. Uret er udstyret med en smuk bøjle også i stål.Bøjlen kan tilpasses, så den passer perfekt til armen.I 1942 blev Roman ure

Læs mere »

Smart og moderne Arne Jacobsen Roman bøjleur i stål. Med sin hvide urskive på 34 mm i diameter er armbåndsuret et super flot dameur. Uret er udstyret med en smuk bøjle også i stål.Bøjlen kan tilpasses, så den passer perfekt til armen.I 1942 blev Roman ure

Læs mere »

Roman armbåndsuret fra Arne Jacobsen har et flot og klassisk look, der passer perfekt til hverdagstøj og til festlige anledninger. Den hvide urskive på 34 mm i diameter står i en flot kontrast med den PVD forgyldte urkasse.I 1942 blev Roman uret designet

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Smukt Roman ur fra Arne Jacobsen. Uret har en diameter på 40 mm. og urkassens farve er brushed gold. Uret har en flot mesh rem i farven mat guld, som sidder smukt på dit håndled. Remmen er 20 mm. bred og urværket er MIYOTA GL26

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Roman uret er et af dem. Roman uret blev skabt som vægur tilbage i 1942 til Århus Rådhus og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman vægur ø 16 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø160 mmI 1942 blev Roman væguret designet til Århus Rådhus af Arne Jacobsen. 

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman vægur ø 21 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø210 mmRoman væguret blev i 1942 designet af Arne Jacobsen til Århus Rådhus. 

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman vægur ø 29 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø290 mmI 1942 designede Arne Jacobsen Roman væguret til Århus Rådhus. Dette f

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman vægur ø 48 cmMaterialer: Urkasse i aluminiumBatteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø480 mmArne Jacobsen designede Roman væguret til Århus Rådhus i 1942. Væ

Læs mere »

Flot rosaforgyldt Roman armbåndsur fra Arne Jacobsen. Urskiven måler Ø 40 mm og urkassen er PVD rosaforgyldt, der giver uret en dejlig varme. Det er et lækkert nyt twist på det klassiske design ur. Uret er udstyret er mat rosaforgyldt mesh lænke og hvid u

Læs mere »

Super flot Roman armbåndsur fra Arne Jacobsen i lækker chokolade/kobber farve. Urskiven måler Ø 40 mm og er med hvid skive. Det er et lækkert nyt twist på det klassiske design ur. Uret er udstyret er mat chokolade/kobberfarvet mesh lænke.I 1942 blev Roman

Læs mere »

Smukt lille rosaforgyldt Roman armbåndsur fra Arne Jacobsen. Urskiven er hvid og Ø 30 mm. Urkassen er PVD rosaforgyldt, der giver uret en dejlig varme. Det er et lækkert nyt twist på det klassiske design ur. Uret er udstyret er mat rosaforgyldt mesh lænke

Læs mere »

Flot Roman armbåndsur fra Arne Jacobsen i lille model på Ø 30 mm. Urkassen er mat børstet stål med hvid skive og mat stål mesh lænke.Det ikoniske Roman ur blev designet af Arne Jacobsen i 1942. Designet var helt specielt til Århus Rådhus. I dag er kollekt

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch Unisexur, stål ø 34mm med mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål børstet (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og romertal Ø34 mmRem/lænke: Stål mesh lænkeSmart Roman

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, ø34 mm med blå remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og romertal Ø34Rem/lænke: Blå kalveskindsremArmbåndsuret måler

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, ø34 mm med brun remMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og romertal Ø34Rem/lænke: Brun kalveskindsremArmbåndsuret er

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch Unisexur, Forgyldt ø 40mm med mesh lænkeSmart forgyldt Roman armbåndsur fra Arne Jacobsen. Urskiven måler 40 mm i diameter og urkassen er mat børstet PVD forgyldt, der giver uret en dejlig varme. Det er et lækkert nyt twist på de

Læs mere »

Smukt rosaforgyldt Roman armbåndsur fra Arne Jacobsen. Urskiven måler Ø 34 mm og urkassen er PVD rosaforgyldt, der giver uret en dejlig varme. Det er et lækkert nyt twist på det klassiske design ur. Uret er udstyret er mat rosaforgyldt mesh lænke.I 1942 b

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch Unisexur, stål med sort skive ø 40mm med mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål børstet (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Sort med hvide visere og romertal Ø40 mmRem/lænke: Stål mesh læ

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch Unisexur, stål ø 40mm med mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål børstet (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere og romertal Ø40 mmRem/lænke: Stål mesh lænkeSmart Roman

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, ø40 mm med sort rem og sort skiveMaterialer: Rustfrit stål (allergitestet)Vandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Sort med hvide visere og romertal Ø40 mmRem/lænke: Sort kal

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, forgyldt ø40 mm med blå remI 1942 blev Roman uret designet helt specielt til Århus Rådhus af Arne Jacobsen. Roman armbåndsuret er en unisexmodel som måler Ø 40 mm. Uret er i mat forgyldt med hvid skive og sorte romertal

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, forgyldt ø40 mm med brun remRoman armbåndsuret er en unisexmodel, som er Ø 40 mm med hvid skive og sorte romertals markeringer. Urkassen er mat forgyldt med en lækker brun kalveskindsrem. I 1942 blev Roman uret designet

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, forgyldt ø40 mm med sort remRoman armbåndsuret fra Arne Jacobsen har et flot og klassisk look, der passer perfekt til hverdagstøj og til festlige anledninger. Den hvide urskive på 40 mm i diameter står i en flot kontras

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, ø40 mm med blå remRoman uret blev i 1942 designet specielt til Århus Rådhus af Arne Jacobsen. Armbåndsuret er en unisexmodel og måler Ø 40 mm. Uret er med hvid skive med sorte markeringer i romertal. Som et ekstra lække

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, ø40 mm med brun remRoman armbåndsuret er en unisexmodel som måler Ø 40 mm. Uret er med hvid skive med sorte romertals markeringer og brun kalveskindsrem. Roman uret blev designet specielt til Århus Rådhus af Arne Jacobs

Læs mere »

Det smarte Roman armbåndsur fra Arne Jacobsen har et flot og klassisk look, der passer perfekt til hverdagstøj og til festlige anledninger. Den hvide urskive på 40 mm i diameter står i en flot kontrast med den PVD rosaforgyldte urkasse. Det giver uret en

Læs mere »

Arne Jacobsen designede City Hall væguret i 1956 til Rødovre Rådhus. Det klassiske vægur et flot dansk designikon, som er en god gaveide til jul, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller til en anden særlig anledning. Serien med hvid skive er i tre størrelser.

Læs mere »

Flot og klassisk Arne Jacobsen Bankers bordur med alarm. Arne Jacobsen skabte oprindeligt væguret Bankers Clock, da han tegnede Danmarks Nationalbank i 1971. Uret er siden blevet en designklassiker kendt og elsket verden over og lavet til armbåndsur og bo

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Station uret er et af dem. Station uret blev skabt tilbage i 1939 til Lauritz Knudsen og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med et A

Læs mere »

Lækkert og elegant Station bordur med alarm fra Arne Jacobsen. Borduret fra Arne Jacobsen har en diameter på 11 centimeter og har indbygget alarm samt LED lys. Med hvid skive samt sorte tal og visere – urkassen er farvet i Racing Green.

Læs mere »

Arne Jacobsen Station bordur med alarm, ø 11 cmBatteri: 2 x AA Urværk: Quartz Glas: Slagfast plast Skive: Hvid med sorte visere Ø110 mmFunktioner: Alarm med snooze-funktion og lyssensorSmart bordur som også kan bruges som vækkeur. Station bo

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Station uret er et af dem. Station væguret blev skabt tilbage i 1939 til Lauritz Knudsen og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen er kendt for rigtig mange design klassiker og Station uret er et af dem. Station væguret blev skabt tilbage i 1939 til Lauritz Knudsen og i dag fås uret i mange udgaver og størrelser, både som vægur, men også som armbåndsur og vækkeur. Med e

Læs mere »

Arne Jacobsen Station vægur ø 16 cmMaterialer: Urkasse i aluminium, topring i sortbejdset aluminium. Batteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø160 mmStation væguret er designet i 1939 af Arne J

Læs mere »

Arne Jacobsen Station vægur ø 21 cmMaterialer: Urkasse i aluminium, topring i sortbejdset aluminium. Batteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø210 mmI 1939 blev Station væguret skabt af Arne Ja

Læs mere »

Arne Jacobsen Station vægur ø 29 cmMaterialer: Urkasse i aluminium, topring i sortbejdset aluminium. Batteri: AA 1,5 voltUrværk: Quartz Glas: MineralglasSkive: Hvid med sorte visere Ø290 mmArne Jacobsen skabte i 1939 Station væguret til v

Læs mere »

I 1939 skabte Arne Jacobsen Station væguret til virksomheden LK. Det er sidenhen blevet et dansk designikon, som pynter i mange hjem. Uret er en god gaveide til jul, fødselsdag, bryllup, jubilæum eller til en anden særlig anledning. Modellen fås i fire st

Læs mere »

Station armbåndsuret er en lille model og måler Ø 30 mm. Skiven er hvid med sorte markante tal, som ses tydeligt. Viserne er grå og er et nyt design til det klassiske ur. Armbåndsuret er udstyret med en lækker sort kalveskindsrem, som giver uret et eksklu

Læs mere »

Det lille Station armbåndsur måler Ø 34 mm og er med hvid skive og sorte markante tal, som ses tydeligt. Urets krans er sort og giver en flot markering. Viserne er grå og er et nyt design til det klassiske ur. Armbåndsuret er udstyret med en lækker sort k

Læs mere »

Arne Jacobsen Station Watch Unisexur, ø40mm med sort mesh lænkeMaterialer: Rustfrit stål med hvid skiveVandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasDiameter: Ø 40 mmRem/lænke: Sort mesh lænkeArmbåndsuret Station er designet af

Læs mere »

Arne Jacobsen Station Watch Unisexur, ø40mm med sort remMaterialer: Rustfrit stål med hvid skiveVandbeskyttet: 3 atmUrværk: Quartz Glas: MineralglasDiameter: Ø 40 mmRem/lænke: Sort kalveskindsremStation uret er designet af Arne Jacob

Læs mere »

Arne Jacobsen Station Watch Unisexur, ø 40 mm med mørkeblå remDet flotte Station armbåndsur fra Arne Jacobsen er med en smart mørkeblå læderrem. Den hvide skive måler Ø 34 mm og er med sorte tal,der ses tydeligt. Viserne på uret er grå, hvilket er et nyt

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, ø34 mm med sort remArne Jacobsen designede oprindeligt Roman uret til Århus Rådhus i 1942. I denne udgave er armbåndsuret 34 mm i diameter. På den hvide skive er timemarkeringerne sorte romertal der står flot til den so

Læs mere »

Arne Jacobsen designede oprindeligt Roman uret til Århus Rådhus i 1942.I denne udgave er armbåndsuret 34 mm i diameter med flot pvd rosa forgyldt urkasse. På den hvide skive er timemarkeringerne sorte romertal der står flot til den sorte kalveskindsrem.Ar

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch Unisexur, ø 40mm med sort mesh lænkeDet flotte Arne Jacobsen Roman armbåndsur måler 40 mm i diameter. Urkassen er mat børstet stål med hvid skive og sorte romertals markeringer. Uret er udstyret med sort mesh lænke.Roman uret

Læs mere »

Arne Jacobsen Roman Watch unisexur, ø40 mm med sort remRoman uret blev designet af Arne Jacobsen i 1942, specielt til Århus Rådhus.Det flotte armbåndsur er en unisexmodel og måler Ø 40 mm. Armbåndsuret er med hvid skive med sorte markeringer i romertal og

Læs mere »

Smart og moderne Arne Jacobsen Bankers bøjleur i guldfarvet stål. Med sin hvide urskive på 30 mm i diameter er armbåndsuret et super flot statementur til kvinder. Urkassen er mat børstet PVD forgyldt, der giver uret en dejlig varme og et nyt twist på det

Læs mere »

Smart og moderne Arne Jacobsen Bankers bøjleur i stål. Med sin hvide urskive på 34 mm i diameter er armbåndsuret et super flot ur til kvinder. Dameuret er udstyret med en smuk bøjle også i stål.Bøjlen kan tilpasses, så den passer perfekt til armen.Designk

Læs mere »

Smart og moderne Arne Jacobsen Bankers bøjleur i guldfarvet stål. Med sin hvide urskive på 40 mm i diameter er armbåndsuret et super flot statementur til kvinder. Urkassen er mat børstet PVD forgyldt, der giver uret en dejlig varme og et nyt twist på det

Læs mere »

Flot og elegant Georg Jensen salatsæt som er designet af Arne Jacobsen. Bestikket består af to dele som er lavet i mat børstet stål. Mål 31,7 cmFlot og elegant Georg Jensen salatsæt som er designet af Arne Jacobsen. Bestikket består af to dele som er lave

Læs mere »

Design Fritz Hansen Koncept Series 7™ Children’s Chair Lavender Blue er en af Arne Jacobsens mest ikoniske stole – i børnestørrelse. Det tidløse design har personlighed og karakter og er en af de mest populære stole i Fritz Hansens kollektion.

Læs mere »

Det flotte og stilfulde Stelton salatbestik sæt er 31 cm i længden. Sættet er designet af Arne Jacobsen. Det er en oplagt gaveide til fødselsdagsgave, bryllupsgave eller jubilæumsgave. De kan nemlig gøres helt personlige med gravering af navn og dato.Det

Stelton peberkværn, stål
Pris: 549,00  
Læs mere »

Det smarte Stelton peberkværn er designet af Arne Jacobsen. Designet er elegant og stilrent fra cylinda-line kollektionen. Den er lavet i rustfrit stål med et flot, mat børstet ydre. Peberkværnet har en keramisk CrushGrind®, som let kværner peberet. Den

Stelton saltkværn, stål
Pris: 549,00  
Læs mere »

Det smarte Stelton saltkværn er designet af Arne Jacobsen. Designet er elegant og stilrent fra cylinda-line kollektionen. Den er lavet i rustfrit stål med et flot, mat børstet ydre. Saltkværnet har en keramisk CrushGrind®, som let kværner saltet. Den kan

Læs mere »

Det klassiske Arne Jacobsen askebæger fra Stelton er et design som er tidsløst. Det klassiske lille vippeaskebæger er både flot og funktionelt. Det smarte vippelåg dækker både cigaretskoddet og fjerner lugtgenen. Askebægeret findes i to størrelsesvariante

Læs mere »

Det klassiske Arne Jacobsen askebæger fra Stelton er et design som er tidsløst. Det klassiske vippeaskebæger er både smukt og funktionelt. Det smarte vippelåg dækker både cigaretskoddet og fjerner lugtgenen. Askebægeret findes i to størrelsesvarianter.Det